Bedste fodcreme til hård hud – din guide til bløde fødder

Listen er senest opdateret d. 13 november 2019.

Bedste fodcreme til hård hud og revner i huden

Døjer du med hård hud på fødderne? Eller har du små revner i huden på fødderne der svier og klør?

I denne artikel er der samlet en række tips og tricks der kan hjælpe dine fødder. Vi ser på hvordan du behandler fødder når de er beskadiget og hvordan du forebygger at skaden sker igen. Lad os starte med løsningen på tør hud – for det er sikkert det du leder efter.

3 bedste måder at behandle tør hud og hård hud på fødderne

En fed creme og en special sok kan være den bedste løsning når fødderne har det rigtig slemt. Meraki Moisturising Foot Cream er en fed og lækker creme der også trænger godt ind i dine fødder. Hvis dine fødder har det slemt, så virker cremen ekstra godt med Merakis sok, der er lavet til cremen.

bedste fodcreme hård hud revner

FIND SÆTTET HER

Sokken giver dig en fornemmelse af hjemme-spa da den har en dejligt duft af urter. Man kan vaske sokken i lunken vand og den kan bruges ca. 50 gange

Dette er et lækkert sæt der kan reparere din hud og forebygge tørhed på fødderne. Meraki er med her fordi dem der har testet den giver den godeanmeldelser.

Den bedste hjemmelavede kur mod hård hud på fødderne

Olie, fedtstof og indpakning er ligesom gengangere i alle kure mod hår hud. Her på siden er vi tilhængere af produkter som økologisk kokosolie som pleje til både hud og hår. Hvis dine fødder er tørret helt ind og huden på vej til at revne, så har vi en lynkur til dem der har kokosolie i huset. Vask fødderne i lunkent vand uden sæbe, skrub fødderne let med en børste og smør derefter fødderne godt ind i kokosolie.

Tag eventuelt en ren bomulds-sok på foden, efter olien er påført, og så kan du have olien på om natten uden at svine for meget i sengen.

Udvalgte fodcremer

1. En økologisk fodcreme med beroligende effekt

Beroligende effekt

Der er rigtig mange gode anmelder fra folk der har testet Weleda universal-creme. Weleda Skin Food er en universalcreme, der bedst er kendt som det økologiske, holistiske og budgetvenlige mirakel. Cremen har været et hit siden den kom på markedet i 1926, og indeholder stadig de præcis samme ingredienser.

Weleda Skin Food er en næringsrig creme, der er meget velegnet til sart, meget tør og irriteret hud. Den er perfekt til meget tørre steder på kroppen som hænder, fødder og albuer. Men også godt alternativ til håndcreme og dag-og natcreme, og er derudover også meget effektiv til tørre læber, kinder og negle.

2. Healthy Feet Foot Cream - Udviklet til ødelagte og tørre fødder

Til ødelagte og tørre fødder

Her er vores bud på en god creme der kan bruges specielt til hæle der revner. O’Keeffe’s Healthe Feet Foot Cream er lavet specielt til ødelagte og tørre fødder der revner.

Cremen er lavet til at trænge igennem den tykke og hårde hud på hælen. O’Keeffe’s Healthe Feet Foot Cream tilfører en masse fugt og danner et beskyttende lag på hudoverfladen og sørger for at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Hvordan fjerner jeg revner på hælen?

Hvis skaden er sket og du har fået revner på hælen så kan du også prøve følgende:

  1. Sat fødderne i lunkent vand og sæbe i 10 minutter
  2. Skub fødderne forsigtigt med en børste eller en special svamp
  3. Dup fødderne tørre, undgå at gnide for meget
  4. Smør din fodcreme eller olie på fødderne.
  5. Smør derefter fødderne ind i vaseline
  6. Tag en ren bommuldsok på fødderne, så du undgår at svine

Pas på med færdiglavede fodmasker i håndkøb

Man kan sagtens købe en fodmaske der er klar og færdig til brug. Men vær opmærksom på at du ikke rigtig kender ingredienserne og derfor kan der være knap så godt for fødderne.

Læs her hvad professionelle fod-behandlere siger om de færdiglavede fodmasker: Alt om foden

Derfor opfordrer vi i langt højre grad at man bruger en creme man kender og så evt. vaseline og sok hvis man skal lave en “eksfolierende fodmaske”.

Det kan være fodmasker som denne der advares lidt imod.

Tak fordi du læste med hertil.

Husk at vi har masser af gode råd, tips og trick til skønhed her på siden.


LÆS OGSÅ: DEN BEDSTE ANSIGTSCREME