Julegaveønsker 2020 - 124 GENIALE julegaveideer - Årets top juleønsker til ham og hende

Listen er senest opdateret d. 30 april 2020.

Din guide til årets JULEGAVEØNSKER 2020

Traditionen tro bringer vi hermed listen med gode julegaveønsker og julegaveideer for 2019 til både ham og hende.

Vi var nysgerrige for at finde de mest udbredte julegaveforslag. Netop derfor har vi lavet en del research og fundet mange af de julegaver som vi forventer den største efterspørgsel på i år. På baggrund af den information, giver vi dig et bud på hvad der er årets julegaver for 2019. Listen er udarbejdet som inspiration til dig, sådan du finder de helt rette juleønsker – både som gaveidé, men så sandelig også til din ønskeliste.

God fornøjelse.

Hvordan finder man de bedste julegaveønsker?

Det er især vigtigt at have juleønsker i flere forskellige prisklasser. Det nytter ikke noget hvis man udelukkende sigter dyrt, eftersom det gør det svært for vedkommende der skal give gaven inden for et lavere budget. Dette betyder også at du på listen her vil finde inspiration til gaveideer hvor alle kan være med.

Ydermere er det altid en god idé at ønske sig noget man ikke lige køber til hverdag. Det skal reelt set være noget det giver mening, og at man vil sætte pris på at modtage. Julen må og skal helst gerne være ekstraordinær, og det gør heller ikke noget at være lidt bred i sine gave-ønsker. Er man for snæver kan det hurtigt blive kedeligt og for uforudsigelig, og det skal julen bestemt ikke være.

Er du meget i tvivl omkring dine julegaveønsker, kan du roligt slå koldt vand i blodet, stoppe op og tjekke vores 2019 liste igennem her.

Julegavegeneratoren kan hjælpe dig på vej

Med julegavegeneratoren finder du hurtigt frem til et sjovt julegaveønske til de fleste.

Julegaveønsker 2018 - julegave-generatoren - hjælp med at finde julegave

Den er nem at anvende og giver et fint indblik i sjove julegaveideer til både ham og hende. Prøv den selv ved at klikke på ovenstående banner.

Gå på opdagelse i vores 124 gaveønsker

Hvid og grå google home

1. God 2020 julegave fra Google

Teknologi

En Google Home er den perfekte tekniske partner til alle hjem. Med andre ord, er det et spring ind i en ny æra. Lækker højtaler der spiller din musik, samtidig med den ser diskret ud i hjemmet.

Google Home er helt sikkert en af årets julegaver for de fleste aldre. Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner.

Der er ingen grænser og du vil elske den.

2. Den varme julegave – Snug Rug tæppet

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne julegaveliste, er dette tæppe det mest populære overhovedet. Det er en gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler, til dem der går ud for at ryge om aftenen.

Du finder ikke bedre julegaveønske til et frysende sind.

3. Den nye Nicklas Bendtner bog - Premierepris

Bog

Den omtalte Nicklas Bendtner har i 2019 lanceret sin nye bog – begge sider. Bogen har allerede fået massiv omtale af både nuværende og tidligere fodboldspillere, samt i diverse medier. En ærlig fortælling omkring Nicklas og hans fodboldkarriere, der mildt sagt har været præget af “begge sider”.

Klik på et af nedenstående links for at læse mere om bogen.

2 stk. gummi powerbanks med runde kanter

4. Alle har efterhånden behov for en powerbank

Teknologi

Intet mere irriterende end at telefonen løber tør for strøm. Se denne lækre powerbank i fin lille størrelse, men med masser af power til kun 159 kr.

Den kan oplade din telefon 3 gange. Ydermere har den en perfekt størrelse, der nemt gør at den passer lige ned i lommen.

Det er sjældent at powerbanks også er æstetisk pæne, men dette indfrier denne lille model også.

støjreduktion sony høretelefoner

5. Den lækre julegave til både ham og hende

Teknologi

Støjreduktion… Hvis du ikke kender det eller har hørt om det, så er det helt fantastisk. Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu sidder Sony på tronen.

Sony fås til det halve af Bose, men det er ikke den oplevelse du får i forhold til kvalitet. Super ideel til rejsen, eller til fordybelse med musik og film. Det giver en helt ny oplevelse.

vaffeljern med tallerken med vaffel på ved siden af

6. Årets julegave til dit køkken

Køkkenudstyr

Der kommer hele tiden nye sjove julegaveønsker til dem der kan lide at lave lækker mad. Denne gang er det en kombination af æbleskiver og vafler.

Denne gave er helt optimal til julen og juletiden hvor både vafler og æbleskiver skal bages. Vær lidt fremme i skoene med denne gave og vær sikker på at modtageren bliver populær.

 

skjorteholder

7. Skjorteholderen - Så skjorten altid bliver i bukserne

Beklædning

Nu er det slut med at skjorten ikke længere vil blive i bukserne. Med denne smarte skjorteholder, så er det nu muligt at holde på skjorten på en nem og elegant måde, som ikke er til nogle gener for dig som bruger.

Skjorteholderen er justerbar, sådan at den passer til alle. En sjov og praktisk gave, som rigtig mange kan bruge, som heller ej koster super meget.

badekar julegave

8. Årets julegave - Et skønt badekar til alle

Badekar

Vi nærmer os kolde tider og vi nærmer os julen. I år har vi bemærker ekstra interesse for dette sammenklappelige badekar.

Til dig der drømmer om et badekar men som ikke har plads. Til dig som ønsker et badekar til din børn, men der var ikke lige plads til det i lejligheden eller huset.

Bøger

9. De mest solgte bøger som julegave – årets julegavebog

Bog

Vi nærmere os jul og hitlisterne over bøger giver et godt billede af årets julegavebog. Biografier er altid populære til jul og på top 10 over bøger er der også nogle stykker.

Madbøger er altid på top 10 til jul – se om ikke du kan finde en spændende bog til ham/hende som du søger en julegave til.

Julegave til en der sover dårligt

10. Julegaveønske til hende med ondt i ryggen

Pude

Her er den perfekte senge-partner til en pige der sover dårligt. Denne lækre pude er også en super erstatning hvis der mangler en mand i sengen.

Sov ekstra godt med en stor u-formet pude! Zenkuru Kropspude har en kurvet inderside og giver støtte til nakke, ryg, mave og ben.

Det er nemt at finde en behagelig sovestilling, og du slipper for at vågne med dynen rodet sammen mellem knæene.

elektrisk løbehjul årets julegave 2019 teenager

11. Elektrisk løbehjul er også svært at komme udenom denne jul

Løbehjul

Vi har haft elektriske løbehjul på listen før de blev officielt lovlige. Men nu er det endelig lovligt at køre på elektriske løbehjul og derfor er det årets julegave til en teenager.

Dette løbehjul kan komme op på 24 km/t og er super sjovt at køre på. Husk at se på hvor langt et batteri rækker når du køber et løbehjul, det er trist kun at kunne køre ganske få kilometer.

 

billedramme til børnetegninger

12. Julegaven til dem der har børn der tegner

Billedramme

Den perfekte praktiske gave til dem der hele tiden får tegninger af sine børn. Denne ramme er super smart og gør det nemt at skifte.

Børnene bliver super stolte når deres tegninger altid får en plads i hjemmet. Farmor og mormor bliver også glade for sådan en billedramme.

Vækkeur

13. Vågn op til solopgang hver dag – også om vinteren

Vækkeur

Her er julegaveønsket der på mange måder kan glæde dem du holder af. Perfekt julegave til årstiden. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset?

Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

Speak out

14. Spillet der altid bliver udsolgt til jul

Spil

Hvert år har vi dette spil på listen og hver år er det allerede udsolgt i november. Det sjove spil med en skinne i munden og opgaver der får alle til at dø af grin.

Nu kan du udfordre dine venner i det originale og sjove Speak Out spil. Det gælder om at få de andre til at forstå hvad du egentlig mener. Morsomt festspil med udfordringer, der kan være noget af en mundfuld.

skitøj som julegave til hende

15. Lækkert skitøj er ofte en perfekt julegave til hende

Tøj

Masser af danskere står hver år på ski og skiudstyr kan være lidt dyrt. Derfor er skitøj og skiudstyr rigtig godt juleønske, også pga. af årstiden.

Hvis du kender nogen der elsker at stå på ski, så er lidt fråds med skiudtyr altid kærkommen. Og der er trods alt mulighed for at finde noget til et hvert budget.

dobble

16. Årets spil Dobble

Spil

Dobble er kåret til årets spil. Et nemt, sjov og ikke mindst hurtig spil der passer lige ind alle steder – og som mandelgave også.

Dobble er 5 spil i 1! Og alle kan være med: Dobble er et hurtigt og sjovt kortspil, hvor du får fem minispil. Hurtighed, opmærksomhed, reflekser.

Flotte gin og tonic glas

17. Gin er også årets dille – Store flotte glas til din gin og tonic

Glas

Du kan også vælge at give nogle store flotte gin og tonic glas som gave. Denne model er populær rigtig mange steder.

Mange mener at dette er det RIGTIGE gin og tonic glas. Kombiner din julegave med en god bog  om Gin & Tonic.

Gave med gin og tonic

18. Der skal også en Gin & Tonic bog under juletræet

Bog

En god julegave er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink.

“Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel. I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig julegave som alle har råd til.

udplaid læsø

19. Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi

Tæppe

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld. Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet. Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art. Plaider i god kvalitet kan være lidt dyre og derfor er det god idé at holde øje med udsalg.

gaveideer til ham undgå fartbøder

20. Julegaveønsket der bliver ved med at give tilbage og undgår fartbøder

Teknologi

Her er en anderledes julegave til dem der kører for stærk i bilen.

Med denne smarte enhed fra Saphe kan du advare andre brugere om fartkontrol og selv blive advaret. Placeres et tilgængeligt sted i bilen. Slut med at have mobilen fremme hver gang du kører.

 

21. En sjov kalender til skrivebordet

Kalender

Mange voksne vil glæde sig over en ny sjov “joke” om dagen i form af en kalender. Det er altid dejligt at starte det nye år med en joke om dagen.

Derfor er dette en sjov gave som netop er passende at give til jul eller som mandelgave. En sjov julegave der giver smil indtil næste jul.

Bagning

22. Folk sætter oplevelser på ønskelisten hvor de kan lære noget

Oplevelser

Præcis dette juleønske dukker op på flere og flere ønskesedler til jul. Tim Vladimirs Bageskole for at være mere specifik.

Det virker som om at et gavekort til netop Meyers Bageskole er den mest ønskede gave i år for de voksne. Vladimir har gennem år sat sit præg på den danske madlavning og dette bagekursus giver dig færdigheder for livet. Giv denne julegave til dine forældre – en betænksom og personlig julegave.

Årets nyhed som gave

23. Årets nyhed som gave til ham

Køkkenudstyr

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu!

Dette elegante og smarte termomenter styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen.

Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

badevægt

24. En lækker intelligent badevægt som julegave

Badevægt

Hold godt øje med vægten i juledagene og efter jule med denne lækre badevægt fra Beuer. Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app.

Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder. En flot og dekorativ badevægt der hjælper dig med at nå den vægt du ønsker. En anderledes julegave som man sjældent tænker på.

Gaveide til kaffeentusiast.

25. En ikonisk kaffebrygger som forkælelse til ham

Kaffe

Dette er gaveideen til ham der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag.

Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe. Uanset hvad så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol.

Store Bagedyst julegave spil

26. Den store bagedyst spillet er blandt årets julegaver

Spil

Den store bagedyst ruller over skærmen lige nu og varmer op til jul. Masser af seere følger med i den spændende bagedyst.

Og nu er julegaven til hende du holder af sikret! Dette spil kan ikke blive mere populært og perfekt til julegave eller mandelgave.

 

27. Lækkert uundværlig makeup er altid gode gave til hende

Mascara

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

28. Et lækker og dekorativt retro-ur som tidsløs gave

Ur

Vi har fundet denne bestseller af et ur. Uret kan fås i forskellige farver.

Hvis det er tid til at få mobiltelefonen ud af soveværelset, så er dette første skridt på vejen. Hvis du vil holde en cool retro-stil i hjemmet, så er dette ur også en fed idé.

 

portræt-klistermærke til væg

29. Her er måske en gave du ikke har tænkt over før?

Bolig

Hvad med at give et portræt-klistermærke til væggen i gave til familien? Man uploader bare sit billede og på 2 dage er portrættet lavet færdigt.

Vi prøver hele tiden at tænke anderledes her på siden når det drejer sig om gaver. Her er vi sikre på at mange slet ikke vidste at man kunne finde sådan en gave, og til fornuftig pris også.

le baiser hoodie

30. Hoodies er årets bløde julegave.

Tøj

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

Gave til konen lækkert badekar

31. Hvad er nyheder indenfor julegaver?

Badekar

En lækker julegaveide til en kold til er denne nyhed. Et voksenbadekar der passer ind på alle badeværelser.

En sjov og nyttig julegave til dem der bare savner et badekar. Også et fedt badekar til børnene som de vil glæde sig over.

gaver til en kaffeelsker

32. Lækker kaffe er blevet et gavehit

Kaffe

Kaffe, kaffe, god kaffe. Tiden er inde til god kaffe ude og hjemme. Brug lidt ekstra penge på en lækker espressomaskine til hjemmet.

Denne fede espressomaskine fra Delonghi er første skridt ind i kaffehimlen. Det er den lækreste gave du kan give til en kaffe-elsker.

33. En digital fotoramme som gave til bedstefar

Billedramme

Hvad med en digital billedramme hvor hele familien kan sende billeder til hjemmefra. Super smart så har familen altid de seneste billeder i en fotorammen.

Rammen kræver WIFI for at kunne blive opdateret. Alle der har appen til rammen kan tilføje billeder. Slut med at skulle fremkalde billeder hver jul og lave flere rammer.

praktisk julegave lys i mørket

34. Praktisk julegaveønske i vintermørket

Hue

Årets praktiske julegave finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide.

Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

Sorte newbalancen sneakers med sort bund

35. Fede sneakers er en perfekt gave

Sneakers

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der værdsætter et par flotte sko, der samtidig er behagelige at gå i. Så hvis du kender en sneaker-junkie, kan det være en god idé at give dem et par sko i gave!

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

36. Gave til hende der løber en tur

Tights

Mange kvinder elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige.

Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

37. Endeligt et feminint løbeur til hende

Ur

Når vi nu er ved gaver til hende der dyrker sport, eller ønsker at være aktiv. Garmin, som laver de bedste løbeure, har lavet dette fede pulsur til piger.

Dette ur kan man have på hele dagen og samtidig også ser præsentabel ud. Den har alle de funktioner et top løbeur skal have. Tjek den ud.

 

Gaveide til kreativ tegner og grafiker

38. En lækker overraskende gave til PC

Tegneplade

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med.

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

retro julegave brødrister SMEG

39. Køb den fede retro julegave allerede nu

Brødrister

Se lige denne seje brødrister fra SMEG. Den er ofte på tilbud med en rabatkode, så tjk den lige ud.

En fed brødrister i retrostil der kan tage ekstra tykke stykker brød. Hvis du står og mange en gave til den stilbevidste køkkenentusiast der vil have et cool køkken.

Rockandblue jakke

40. Den hotteste trend her op til jul

Jakke

Rockandblue er blevet et kæmpe gavehit når det drejer sig om fede vinterjakker. Her er der tale om en varm lang vinterjakke der dækker ned over numsen.

En vinterjakke med masser af fede detaljer som gør den meget eksklusiv at se på. En flot eksklusiv julegave til en pige du holder meget af.

41. Under bjælken - En af årets absolutte bestsellere

Bog

Her er årets julegaveøsnker for begge køn og alle aldre…næsten.

Giv denne bog til royalisten i familien. Spændende læsning til juleferien. Biografien bygger på samtaler mellem forfatteren Jens Andersen og Kronprins Frederik. En lækker julegave til dine forældre eller bedsteforældre.

stol og koletaske

42. Smart julegave til ham der elsker friluftsliv eller festivaler

Taske

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til ham.

43. En super lækker løbejakke til ham

Løbejakke

Endnu en perfekt gave til ham der elsker at løbe året rundt. Denne løbejakke fra Asiscs er super lækker og let.

Løbejakker fra Asics ser skide godt ud og holder ham tør på en løbetur i det våde danske vejr. Det vigtigste er at man kan ånde igennem jakken og kommer af med varmen.

Gavekort til tøj

44. Gavekort til tøj er en fed gave

Gavekort

Gaver der kan printes er praktiske og nemme. Gaver der kan printes kan redde alle der har glemt en gave.

Står du og mangler en gave i sidste øjeblik så er et tøj-gavekort en god gave. Teenagere kan nok bedst lide at finde deres tøj selv. Du skal have god styr på moden hvis du skal ramme helt rigtigt.

Frontcover til Kim Larsens biografi

45. Kim Larsen biografi kan blive årets helt store julegaveønske

Bog

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den.

I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer. Resultatet blev denne bog. I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

46. Det hotteste til jul er blandt andet en flyverdragt

Flyverdragt

Mange af de store tøjmærker sælger flyverdragter til piger i stor stil. Måske er det efter ønsket fra mange kvinder om noget dejlig varmt til den danske vinter?

Faktisk ser det super smart ud og så er det jo dejligt varmt. Fås i forskellige farver og forskellige mærker.

47. Årets gadget julegaveønske til mænd – wifi lyspærer

Gadget

Hvis du vil kunne styre lyset i huset fra mobilen eller når du ikke er hjemme, så er julegaven her meget praktisk. Med disse smarte pærer kan du styre lysstyrken på lyset og programmere hvornår det skal være tændt.

Prisen på wifi-lys er efterhånden på et niveau hvor det er til at betale sig fra. Kompatibel med Google Assistant og Microsoft Cortana.

holder til hårtørrer som gavehit

48. En holder til en hårtørrer til hende du holder af

Badeværelse

Hvis en hårtørrer er årets julegave så skal der måske også en holder med? Se denne praktiske holder til hårtørreren så den ikke ligger alle mulige steder.

Sådan en hårtørrer der ligger oppe på skabet og falder ned hele tiden. Perfekt til kvinder, teenagere og rodehoveder. Den kan sikkert også bruges til glattejern, så du ikke brænder hul i gulvtæppet eller brænder mærker i trægulvet.

49. En lækker vinterjakke er altid en god julegave

Jakke

Her er en nyhed fra Solid. En fed vinterjakke i smart design og til en god pris.

Denne jakke fra Solid har masser af fine detaljer men også et enkelt og pænt look. En fed jakke til de kolde vintermåneder. Rigtig god gave til en teenage-dreng også.

julegaveideer apple lyd

50. Årets elektronikjulegave til ham og hende 2020

Elektronik

Endnu et år og endnu en jul hvor Appleprodukter er i top. Få noget lækkert trådløs lyd til dine Apple-enheder er juleønske 2019. Slut med ledninger der er viklet sammen.

Bluetooth trådløse høretelefoner som også virker med andet end Apple produkter. Vi forudset at dette bliver årets elektroniske originale gavehit! Som julegave ønsker man sig ofte noget man ikke har råd til i hverdagen.

51. Et lækkert spejl til makeup

Spejl

Hvad med et lækkert spejl til makeup. Gillian Jones laver nogle fede makeup-spejle som er praktiske og har fedt professionelt look.

Perfekt spejl til er hvor der er mangel på plads. Ja, det kan endda bruges til rejsen også med en længde på 30 cm.

varmetæppe til kold jul

52. Lækkert og blødt varmetæppe som lun julegave

Tæppe

Endnu en varmende julegave dig ham eller hende der bliver kold. Kender du en kuldeskær person så er dette den perfekte julegaveønske i år.

Tæppet giver mulighed for altid at kunne holde varmen. Selv på de aller koldeste dage kan denne redde den dårlige stemning.

julegaver til køkken

53. Den klassiske køkkenmaskine der er på ønskelisten hvert år

Køkkenmaskine

Nu er priserne gode hvis det er en KitchenAid køkkenmaskine der står på ønskelisten denne jul. En lækker køkkenmaskine der altid ser flot ud på køkkenbordet.

Man kan få masser af udstyr til denne maskine men mest af alt er den fantastisk til at ælte dej. Robust og meget holdbar. Gå ikke på kompromis med kvalitet på sådan en køkkenmaskine.

julegaveønsker DAB+ radio

54. Er din DAB radio død? DAB+ er løsningen som praktisk gave

Radio

I slutningen af 2018 blev der lukket for DAB signalet og det blev erstattet med DAB+ Derfor er mange radioer ikke brugbare længere. Det gør det til en enestående gaveide!

Lækkert retro DAB+ radio fra Phillips der passer ind i et hvert hjem. Morfars stue og Designer Kelds retro badeværelse.

røgmaskine til køkken

55. Så er der virkelig en gave til nørden i et køkken eller røg-elskeren

Røgmaskine

Her er den næste dims til samlingen af køkkenredskaber man ikke kan leve uden. Gaven der får en kokke-aspirant til at græde.

En overkommelig julegave rent prismæssigt og helt sikkert en overraskende gave. Giv den til den i familien der elsker at eksperimentere med madlavning.

 

gaveideer til hende bøger hella joof

56. Hella Joof bog - Båven om gud

Bog

En af de bøger der er passende som julegave er Hella Joofs “Båven om Gud”.

Der er nok ikke mere passende tidspunkt end julen til at læse denne bog om Hella Joof tolking af gud og hvordan det hele startede. Måske også passende som mandelgave til voksne?

57. En lille sød gave til dem der elsker at læse bøger sent i sengen

Læselampe

Der er en masse bøger på ønskelisten, men hvad med tilbehør som gave til læseren. Se denne sjove læselampe til en læsehest og natteravn.

Praktisk på mange måder, samtidig med den er super sjov og anderledes.

det sejeste lys til juletræet

58. Vi skal lige have årets seje julepynt med også

Juletræ

Skal du have nyt lys til juletræet og skal det have lidt ekstra krudt på i år?

Traditionen tro finder vi altid lidt sjov julepynt. Sidste år havde vi et tog der kørte rundt om juletræet i luften.

59. Gaven der hjælper med en sundere kost

Køkkenudstyr

Hvis du vil hjælpe nogen med at spise sundere så er her den sunde gave til hende. Grøntsagsholderen gør det nemt og hurtigt at lave en salat.

Snitteren har 3 forskellige plader og sikrer samtidig at du ikke skærer fingerne. Perfekt gave til din mor eller mormor der gerne vil spare tid og kræfter.

60. Vinterens mest populære taske fra Adax Salerno

Taske

Det er altid svært at forudse hvem der rammer tidens tand indenfor tasker. Men hvis man ser på hvad der sælger lige nu så er det Adax Salerno.

Denne fede sorte håndtaske rammer lige præcis den trend der er for tiden med råt læder og “nitter”. Tasker er altid en god julegaveidé til enhver kvinde.

61. Årets bogønske fra Sara Blædel

Bog

Ilkas arv fra Sara Blædel er allerede en Bestseller. Hvis du kender én der elsker krimier, så er dette årets julegave 2020.

Fortsættelsen til “Bedemandens datter” følger netop bedemandens datter, Ilka. Nervepirrende læsning til ferien. Bøger er en lækker måde at tilbringe tiden med på de kolde vinterdage mellem jul og nytår.

https://www.avxperten.dk/powerbank/

62. En smart og lækker powerbank til mobilen kan ALLE bruge

Powerbank

Powerbanks bliver bedre og bedre, og samtidig bliver priserne også bedre. Køb en god powerbank som årets julegave hvis du er underlagt en lavt budget.

Når du køber en powerbank så tænk over størrelse og hvor mange gange den skal kunne oplade en mobil eller andet.

gaveideer til ham Bose støjreduktion

63. Nyeste Bose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner

Hovedtelefoner

Du kender måske allerede de tidligere version af disse hovedtelefoner fra Bose?

Hvis du gør så ved du hvor fantastisk støjreduktionen virker og hvor god lyd de producerer.Den nye version er trådløs (Bluetooth), har genopladeligt batteri og spiller endnu bedre end de tidligere modeller. Vi har tidligere haft disse høretelefoner på listen over de bedste julegaver men i år er det en klar nummer 1 på vores julegaveliste.

Et klassisk produkt har får et teknologisk løft ind i himlen.

kør ferrari - oplevelse

64. Giv manden der har det hele en oplevelse for livet

Oplevelse

Hvad med at sørge for at ham du elsker får opfyldt drømmen om en tur i Ferrari? Med et oplevelses-gavekort til en tur i en Ferrari gør du det umulige muligt.

Igen giver sådan et gavekort dig muligheden for at give en personlig gave i sidste øjeblik. Så hvis der er panik før lukketid, så kan du redde den fede julegave med et gavekort. Skal på listen med juleønsker 2019.

julegaver til ham ideer sono højtaler

65. Lækkert trådløs lyd som juleønske

Lyd

Langt de fleste mænd har hørt om Sonos og ønsker sig også Sonos højtalere til jul. Sonos Play:1 er den perfekte julegave til en mand som du også som kvinde kan nyde godt af i dagligdagen.

Denne højtaler er perfekt til køkken, soveværelse eller badeværelse. Lyden er fantastisk, opsætningen er nem, betjeningen er simpel og designet er stilrent og simpelt. Efter vores mening er dette sammen med Bose hovedtelefoner en meget speciel julegave til en mand. Prisen er lige omkring 1500 Kr.

Gaveideer til mænd bestseller bog trump

66. Bogen som alle taler om

Bog

Hvad med at give ham en julegave som alle taler om? Donald Trump er altid god for kontroversilet indhold.

’Fear’ er bogen, hele verden taler om. Den prisvindende journalistlegende Bob Woodward giver et hidtil uset indblik i Præsident Trumps administration. Bogen tegner et billede af en  kultur hvor medarbejdere har følt sig nødsaget til at skjule vigtige dokumenter for præsidenten af hensyn til nationens sikkerhed.

67. Oplevelser er gode julegaveønsker til ham

Oplevelser

Gavekort til oplevelser er simpelthen så nemme og hurtige gaver at give. Men samtidig er oplevelser også noget du har for livet og der findes rigtig mange fede ting man kan prøve.

Giv ham en stor oplevelse og samtidig er der mulighed for at tage familien med og låne en grill. Lav denne særlige oplevelse til en god dag for hele familien. Rigtig god gaveidé til far.

68. Ønsker til hende som kan spare penge – undgå en træls fartbøde med Ooono

Teknologi

Køb denne smarte enhed til din kone så hun ikke længere får fartbøder.

En super god gaveide til din kone, kæreste eller til farmor der måske kører for stærkt. Dette er også en rigtig god mandelgave til voksne.

69. Hvad med en julegave der sikrer dine ting mod tyveri?

Denne mega smarte rygsæk er tyverisikret. Den perfekte julegave til én der rejse med værdifulde ting såsom kamera eller laptop.

Man kan praktisk talt ikke komme i tasken uden at tage den af og materialet er sikret så det er umuligt at skære op. En smart detaljer er også at man har en USB lader indbygget så mobilen kan oplades i lommen men man er på farten. En unik julegave til en unik mand eller kvinde.

70. Alle mænd kan bruge en øllefant til jul

Oplukker

Georg Jensen Øllefant Oplukker i aluminium er en klassiker som både er en god julegave til morfar, far, din mand og som en fed mandelgave. Det tidsløse design fra Georg Jensen giver en øloplukker der er ikonisk, flot at se på og med glimt i øjet.

Og så er den god til at åbne øl med. En gave der adskiller sig fra de fleste andre gaver til en mand.

Gaveideer star wars

71. Star Wars bliver et sikkert hit denne jul

Salt & Peber

Julen 2019 står i Star Wars tegn da den ny film udkommer den 15. december. For at sikre julefreden og salt på ægget har vi fundet denne æstetiske og sjove julegave.

En Star Wars salt og peberbøsse er et must i et hvert scifi-hjem eller som en lækker mandelgave. Kan også bruges som en sjov mandelgave til dem der elsker scifi.

sjove julegaver til teenageren

72. En af de sjovest julegaver til store drenge og barnlige sjæle

Playstation

En fast gæst under juletræet hver eneste jul er en Playstation – og helst den nyeste version. Julen er tiden hvor de store gaver kommer frem.

Men tænk over hvor mange timers glæde sådan en Playstation giver i forhold til prisen. Der findes næsten ingen type julegave der giver mere underholdning for pengene hvis man se på hvor meget den bliver brugt. Og en Playstation holder som regel i flere år.

Sjove gaver til ham til jul

73. Sjove julegaver eller mandelgaver til mænd

Spil

Køb denne julegave til ham der mangler spil og underholdning til julefrokosten. Eller den gode mandelgave som giver spil og spas efter julemiddagen.

Et morsomt bord-curling-spil på 1,20 meters længde. Et spil hvor alle kan være med på lige vilkår og derfor til store glæde til enhver fest. Kan det være den perfekte mandelgave?

mandegaver sous vide

74. Mænd vil have fede køkkenting i julegave

Køkkenudstyr

Mænd elsker at nørde med at lave lækkert tilberedt kød. En Sous Vide giver mulighed for at lave super lækkert kød og fisk.

Vandbadet giver optimale betingelser for mørt og lækkert kød. Priser er efterhånden under 500 kr. og derfor en original julegave.

75. Et segboard til sjov og leg i julen

Segboard

En af de store julegavehits igen i år er segboards. Giv et segboard til manden der har alt og som godt kan lide at lege lidt.

Husk at købe en hjelm hvis det er børn der skal have sådan et board.

Oplevelser til hende

76. En oplevelse er den bedste og nemmeste juleønske man kan finde

Oplevelse

På top 10 listen over gaver til piger kommer man bare ikke udenom oplevelser. Udvalget og mulighederne for at finde den perfekte gave til hende er endeløse og kreative.

De traditionelle gavekort med oplevelser har ofte være massage og spa. Men nu om dage kan det være alt fra en ridetur i dyrehaven (også godt til en date) til et fotokursus.

julegaveønsker til hende oplevelse ridetur

77. Oplevelser er nemme og hurtige julegaver

Oplevelse

Prøv blandt andet en ridetur i Dyrehaven som have? Meget originalt og populært.

Klik på billedet og find også mange andre oplever du kan give i julegave til din kæreste. Hurtig julegave i sidste øjeblik som kan printes og pakkes ind med det samme.

sexet gave til en kvinde

78. Super flot kjole fra danske KAFFE

Kjole

Denne lækre og sexede kjole fra Kaffe er et kæmpe hit lige nu.

Simpelt flot design som fås i flere farver. Give hende du holder af denne kjole som årets romantiske julegave. Køb tøj fra danske firmaer denne jul og støt op om de mange fede danske mærker.

Gaveideer til kvinde nakkemassage

79. Ny smart måde at få nakkemassage til jul

Velvære

Ønsk dig dette nakke-massage-apparat til jul og fjern alle smerter i nakken.

Smart apparat til overkommelige penge der giver bedre nakkemassage end du tidligere har set fra andre apparater. Sæt denne på listen over gaveideer til hende.

duft til teenager gaveide til teenage pige

80. Parfume er den bedste julegave til en kvinde

Parfume

Vi starter julegave-jagten med den parfume der har solgt bedst i hele 2019.

Paco Rabanne Lady Million er med dens lækre duft og fremtrædende beholder blevet et sikkert julegavehit.

81. Skøn unisex duft der skal prøves

Parfume

Et alternativ til Paco Rabanne kunne være denne duft. Hvis vi skal hjælpe med at finde noget unikt til jul indenfor dufte, er Escentric Molecules et rigtig godt bud.

Escentric Molecules egner sig til både mænd og kvinder der ønsker en individuel duft, og er nok markedets hotteste og mest unikke og eksklusive duft. Escentric Molecules Molecule 01 har en særlig og uforklarlig duft og udstråling, som er fuldstændig ubeskrivelig og fantastisk. En super duft under juletræet.

Escentric Molecules har skabt en innovativ duft, Molecule 01, som indeholder ét enkelt molekylær stof. – Simpelt men aldrig set før.

børste til efter bad hårkur guide skadet hår

82. En pige passer godt på sit hår – giv hende en børste der hjælper med dette

Hårbørste

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad.

Giv din bedste veninde denne gave til en perfekt pris. Og hjælp hende på vej til sundere og pænere hår.

83. Den sorte kat i Mosul er på årets top 10 bøger

Bog

Puk Damsgård skriver fra fronten i Irak.

I Den sorte kat i Mosul fortæller hun en række gribende menneskehistorier fra et land, hvor borgerkrig, militser og terrorgrupper siden den amerikansk ledede invasion i 2003 og senere Irak-krigen har sat dagsordenen for millioner af irakere.

Brug julen 2019 til at fordybe dig i en verden du slet ikke kender nok til.

Makeup børster til hende

84. Det bedste udstyr til makeup

Makeup

De bedste pensler til makeup er en god julegaveide.

Professionelle børster til påføring af makeup. Typisk vil de fleste piger købe billigere alternativer, og derfor er dette en gode gave.

fødselsdagsgave julegave parkering

85. Gaven der giver færre parkeringsbøder

Teknologi

Lad julen være en start på 20 år uden parkeringsbøder.

Denne smarte parkeringsskive er drevet af solen og derfor skal du ikke bekymre dig om manglende batteri. Sæt denne parkeringsskive på ønskeliste til jul og start 2019 uden parkeringsbøder. En fin lille gave og juleønske til kvinder har har det hele.

julegaveønsker pynt til juletræ

86. Sejeste julepynt med tog omkring juletræet

Juletræ

Før vi går igang med julegaverne, så har vi fundet dette tog til juletræet som jo er enhver julefanatikers drøm.

Så får man altså bare det sejeste juletræ EVER! Børnene vil blive begejstrede…hvis de ikke allerede er det.

Ghd glattejern

87. Eksklusivt styling som julegave til hende 2019

Glattejern

ghd V Gold Classic Styler. Giv din kæreste det samme udstyr som frisøren bruger i julegave. Et godt glattejern er et “must” for de fleste piger og det er til jul at du skal finde det bedste styling udstyr til din pige. Ghd laver de bedste glattejern på markedet. Det er en super innovativ julegave.

ghd V Gold Classic Styler er den nyeste serie af stylingjern fra ghd. Det er ideel til de fleste, og dets størrelse gør, at det både kan bruges til at glatte håret og lave voluminøse krøller. Hvis du vil holder jul som din frisør så er det med dette udstyr.

88. Tom Dixon lysestager ser ud til at være et hit til julen 2019

Lysestage

Julegaver til piger kan sagtens være dekoration til hjemmet. Tom Dixon ser ud til at være et hit til denne jul hvor disse fede lysestager ser ud til at ramme mange danskeres smag for indretning. En særpræget julegave med et fedt look.

Hvordan trenden med Tom Dixon lysestager er opstået er gået vores næse forbi, men det er tydeligt at de er populære her til julen 2019. Der findes også mange andre Tom Dixon produkter der er yderst interessant denne jul, så det ser ud som om at Tom har ramt danskernes smag for indretning og dekoration.

 

89. Julegaveideer til dit køkken

Køkkenudstyr

En anden populær julegaveide er et Tefal Multijern Snack Collection som giver mulighed for at lave vafler, toast m.m. med samme maskine. Altid praktisk og dejligt at skære ned i antallet af maskiner og udstyr i køkkenet.

Her er et af de julegaveønsker som vi har bemærket her i 2019 at flere og flere gerne vil have.

90. Garmin VivoSmart HR med håndleds baseret pulsmåler

Pulsur

Garmin VivoSmart HR kan være årets julegave for den aktive kvinde og mand. Garmin VivoSmart HR viser dig skridt, distance, kalorier, puls, antal etager og intensitet minutter. ViviSmart kan modtage sms-, opkalds-, e-mail-, kalender- og sociale mediealarmer.

Man kan styre sin musik og fjernbetjene actionkameraer, alt sammen lige ved håndleddet. Garmin VivoSmart HR påminder dig om at holde dig aktiv med aktivitetindikator og vibrationsalarm, som jo nok er den vigtigste funktion! Rigtig god julegave til dem der gerne vil være mere aktive og til dem som er nysgerrige på hvor meget (lidt) motion man egentlig får og hvor meget (lidt) man få sovet også.

Mangler du julegaver til børn

91. Mangler du julegaver til børn?

Legetøj

Hvis du mangler julegaver til børn så er her vores bud på en god gave til piger under 10 år. Denne dukke kan blive årets julegave til børn.

Dukken har et “look” der lige passer til små pigers hjerte. Og så kan den græde “rigtige” tårer. Klik på et af nedenstående links, for at finde dejlige og søde julegaver til børn.

 

92. Squeezies tronfølger – årets julegave til børn

Legetøj

Efter at børn ikke længere har Squeezies så savner de noget andet sjovt blødt legetøj.

De skøre figurer Bubbleezz indeholder væskefyldte perler og føles som en krydsning mellem squishies og uklistret slim. Hver figur har skjulte symboler, som viser deres personlighed. Bubbleezz er formet som frugter, slik og monstre og er supersøde og helt umulige ikke at klemme på!

julegaver til børn lego star wars

93. Lego Star Wars bliver et hit igen for 2019

Legetøj

Den nye Star Wars film kommer den 15. december. The last Jedi. Derfor vil mange børn ønske sig Star Wars legetøj i julegave.

Lego er altid en god julegave at give. Man kan finde alle prisniveauer for en god julegave og en mandelgave. Star Wars lego er nok mest julegaver for drenge. Hvis man skal købe Lego til piger så skal man have noget Lego Friends.

 

94. Lego Friends til piger

Legetøj

Lego har brugt meget tid og research på at udvikle Lego Friends til piger.

Pigerne elsker at lege med Lego på denne måde.

Superhelte klistermærke til væg

95. Få Spiderman eller andre superhelte op på væggen

Legetøj

Der findes masser af FEDE superhelte-klistermærker. Her er det en flot Spiderman figur der kan få væggen til at se fantastisk ud.

Der er også andre superhelte i udvalget såsom Hulk og Ironman. Perfekt til et drengeværelse lige ved siden af computeren.

96. Børn elsker at lege købmand – lækker julegave til de små til god pris

Legetøj

Man skal ikke give legehuse, køkkener eller købmandsbutikker i plastic – DET SKAL VÆRE TRÆ.

Giv den bedste julegave til børn med denne fine købmandsbutik i træ. Børnene kan lege uden at bekymre sig om at det hele vælter hele tiden og så er de mere miljøvenligt at komme af med også.

Gaveideer til børn talende hamster

97. Den talende hamster – en sjov gave mere til 100 kr.

Legetøj

Endnu en fin og sjov julegave til børn til omkring de 100 kr. Det behøver ikke være dyrt at give julegaver til børn.

Den talende hamster gentager lyd og tale uafhængigt af sprog – sjovt for både store og små! Det er altid fint at give børn lidt sjove ting til jul så det ikke bare bliver bløde pakker.

julegaveideer til børn piger my little pony

98. My Little Pony er populært for børn i 2019 også

Legetøj

Efter deres succes med My Little Pony filmen i efterårsferien så er de små ponyer atter populære. De små piger ønsker sig heste og slotte i julegave.

Her er et fint slot til hvor ponyerne kan bo og lege. Og så er det endda på tilbud lige for tiden hvis man vil sikre en sej julegave til børnebørnene til en god pris.

 

Speak out

99. Årets sjovest spil for børn som set på TV i “Til middag hos”

Spil

Hvert år er der også et brætspil der er årets julegave. I år er det “Speak Out” spillet der ser ud til at være et julegavehit bland børn og voksne.

Men de sjove skinner i munden er det næsten umuligt at tale. Det gør spillet så sjov at man triller rundt af grin. En mega sjov julegave eller mandelgave til alle børn og voksne.

Gaveideer til børn kreativ

100. Kreativt legetøj under juletræet 2019

Spil

Vi har været på udkig efter sjov kreativt legetøj hvor man også kan lære noget. Denne projektor er sådan en god måde at lære på.

Projektoren sluttes til din smartphone og tablet via bluetooth, og i den tilhørende app kan du vælge mellem en masse skitser og aktiviteter. Ud over tegninger kan du også øve dig i at skrive tal og bogstaver (engelsk alfabet). Smart Sketcher anbefales fra 5 år.

Julegaver til børn 3D

101. 3D legetøj bliver et hit for julen 2019

Legetøj

3D legetøj er noget af det nyeste og mest interessante til børn i julegave. Det er kreativt legetøj som også er sjov.

Hvis du synes, at dine børns tegninger er fantasifulde på papir, så bare vent til de begynder at tegne i luften. Med 3Doodler Start gør de lige netop det, og det er super nemt at skabe seje skulpturer og kunstværker i plast! Et jungledyr, en juletræskugle eller en skyskraber? Plasten former sig nemt efter fantasien.

Måske bliver Star Wars nok det mest hotte for drenge da der kommer endnu en ny film til jul.

top 10 gaver til børn kreativt julegave

102. Mere kreativt legetøj til børn over 5 år

Legetøj

Denne lille bil kan finde ud af at køre efter den streg som du tegner. Til kun 100 kr. får du et sjovt lille stykke legetøj der er god for motorik og fantasi.

Hvis du gerne vil finde noget alternativt legetøj som julegave i forhold til de kendte brands? Lad kreativiteten vinde over Disney og vælg noget mere udfordrende til dit barn.

103. Selfies og musik med Selfie Mic – et sandt julegave hit for børn

Legetøj

SELFIE MIC er en selfie stick og en mikrofon i samme enhed. Hvis du downloader den medfølgende app på din smart phone og sætter telefonen  på selfie sticken så går det hele som en leg.

Nu kan du optage din egen musik video og dele den med vennerne på en sjov og nem måde. Stem på hinanden, lav sjove effekter eller træn blot med dig selv for at blive dygtigere til at synge en af de mange sange. Det ser ud til at Anna & Elsa julegaver stadig er et hit blandt børn.

104. Disney Frozen iskiosk ser ud til at bliver et hit denne jul

Legetøj

Den populære Frozen film fra Disney er en vaske ægte vinder hos de fleste børn. I den forbindelse er der udarbejdet mange flotte og kreative figurer, samt legetøj – herunder blandt andet denne fine Frozen iskiosk.

 

105. Trolls er også julens store gavehit 2019

Legetøj

Tegnefilmen Trolls er det helt store hit lige nu og bliver sikkert også en af de egnefilm der kommer til at præge årets julegave til børn mellem 4 og 10 år. Her har vi fundet et populært legesæt med Trolls som er fint til dem der gerne vil give en populær gave til de mindre børn.

Bean Boozled spil

106. Sjove julegaveønsker og mandelgaver

Spil

Her er et lille udpluk af nogle sjove julegaver hvor nogle af dem sagtens også kan bruges som mandelgave. Den perfekte mandelgave er en gave der kan bruges af alle uanset alder.

Og igen i år mener vi at Bean Boozled spillet er noget at det sjovest man kan finde til hygge ved bordet efter julemiddagen. Men det er også en sjov julegave og specielt hvis man leder efter en julegave til omkring 100 kr.

Kæmpe Vingummibamse

107. Gigantisk vingummibamse er både en sjov julegave men også en perfekt mandelgave

Vingummibamse

Giv ungerne sådan en kæmpe vingummibamse i julegave (eller som mandelgave) og de vil blive helt elektriske af begejstring og helt grønne i hovedet af at spise vingummi. Fed julegave til børn.

Sej mandelgave til alle og til en god pris. Kan sagtens være en af årets julegaver 2019 !

108. ghd Air Electric Pink Hair Dryer (Støt Brysterne Edition)

Hårtørrer

Her er chancen for at give en fed julegave til hende du holder af og så samtidig også støtte et godt formål.

ghd er det mærke som frisører bruger og er kendt for at lave den bedste kvalitet og føntørreren her er i højeste kvalitet, og giver en utrolig kort tørretid. Den kan indstilles i 2 forskellige temperaturer, samt kold luft, og med 2 blæsestyrker. Et rigtigt godt julegaveønske til hende.

109. Dekoration er en god julegave til en kvinde

Brugskunst

Fede lysestager fra Kähler er en rigtig gode julegaveidé her i 2019. Det er en simpel julegave at købe og det er en julegave som ofte falder i gode hænder ved modtageren.

Den populære Omaggio serie, der har fundet vej til boliger verden over, og ned i julegaverne,  kan nu suppleres den smukke, stribede serie med en kollektion af lysestager i forskellige størrelser. Køb denne eksklusive julegave til dem der elsker fornyelse i hjemmet.

gaveideer til teen rygsæk nike

110. Lækker original rygsæk fra Nike

Rygsæk

Julegaver til teenagere behøver ikke kun være elektronik eller penge for at være godt!

En lækker og stilren rygsæk fra Nike som både kan bruges til skole, weekendture og sport. Det er et sikkert og fornemt julegavehit for en teenager her i 2019

julegaveønsker til teenager løbehjul

111. Elektrisk løbehjul bliver også et af årets julegavehits !

Løbehjul

De elektriske transportmidler bliver utrolig populære.

Kører 14 km/t og holder ca. 60 minutter. Mange timers sjov før børn og teenagere i dette løbehjul. Prisen er overkommelig.

rollei action kamera

112. Aktion kamera til alle drenge og mænd til jul - Kom på Youtube

Kamera

Hvis du vil lave videoer til Youtube, kan du med fordel begynde med denne type kamera.

Aktionkameras bliver julegavehit i 2019 for drenge og mænd. Aktion kameraet giver dig mulighed for at lave fede videooptagelser på land og i vandet i fuld fart. Det er sjovt og det giver en masse god underholdning. Lav gode videoklip fra skiferien eller cykelturen i skoven. Her til sommer var der mange der lavede fede sommerferie film fra vandrutchebanen med sådan et kamera.

julegave ønsker teenager biograf oplevelse

113. En julegave til teenager kan også være en oplevelse

Oplevelse

En teenager vil elske at få en oplevelse i julegave og gerne noget de kan lave med en ven eller kæreste.

En tur i biografen med en ekstra oplevelse er en hurtig og nem gave som aldrig slår fejl. Der er også mange andre gode oplevelser at vælge mellem.

Oplevelser til hende

114. En oplevelse sammen med din mor

Oplevelse

Giv din mor en god oplevelse i fødselsdagsgave eller til jul. Måske er det længe siden i har lavet noget sammen?

Tænk dig at du så efterfølgende altid får godt brød når du besøger din mor. Oplevelses-gavekort er den bedste gave til din mor.

115. En digital billederamme til alle minderne

Brugskunst

En af de gode ideer til en personlig og god julegave til dine bedste forældre er en digital billederamme som man fylder op med billeder som din mormor eller farmor vil elsker.

Den digitale billedramme fungerer på den måde at du overfører en masse gode billeder til den og så viser den billeder på skift på skærmen. På den måde får man ikke den traditionelle statisk billedramme med kun et billede men til gengæld en masse gode billeder som vi glæde morfar og mormor i julegave.

julegaveideer og ønsker hvad man ikke dør af Helle Thorning

116. Bøger kan også være gode julegaver til mormor eller morfar

Bog

Vi synes at en selvbiografi af en person som dine bedste forældre er vokset op med igennem tiden kan være en rigtig god julegave. En af dem vi alle kender er Helle Thorning-Schmidt. Der er kommet en biografi fra hende som hedder “Hvad man ikke dør af”.

Bogen tager dig med bag facaden hos Danmarks første kvindelige statsminister før, under og efter – i modgang og medgang. Spændende læsning for dem som også er interesseret i det politiske.

Gaveideer uffe ellemann bog

117. Uffe Ellemann-Jensen biografi

Bog

På årets bestseller-liste over biografier findes også en anden politisk stjerne, Uffe Ellemann-Jensen. Uffe Ellemann har lavet en bog om livet efter politik som er spændende læsning.

Mange af vores forældre eller bedsteforældre er vokset op med disse personer og derfor er disse bøger måske mest passende som gave til den lidt ældre generation. Men også lærerige bøger for den yngre generation, bestemt.

118. Melissa Sous Vide 6L

Køkkenmaskine

“Vandbadet” der langsomt gør kødet mørt uden man skal holde øje med det. Hvis din mand elsker at nørde i køkkenet og hvis din mand holder af lækkert mørt kød så er og bliver en Sous Vide den perfekte julegave til manden der har det meste.

Hvis du står og mangler idéer til en julegave som mand så er Sous Vide absolut et af vores bedste bud. Det er det køkkenudstyr du ikke var klar over du skulle ønske dig i julegave.

platin drone dji

119. En begynder-drone med kamera er også lige sagen

Teknologi

Mange drenge elsker droner og denne lille drone er en god begyndelse. Optag sjove klip med det indbyggede kamera.

Fleksibel og sammenfoldelig drone, som styres med en app og både filmer og fotograferer! Dronens kamera streamer live-video til din smartphone. Indbygget kamera til foto og film, 480p.

120. Gode julegaveønsker mænd

Spil

Hvis du som mand bliver spurgt hvad du ønsker dig i julegave og slet ikke aner hvad du skal svare så er her en række anderledes julegaveønsker mænd. Et lækkert pokersæt kan være et af de ønsker til ham.

Pokersæt der indeholder alt det man skal bruge til en god pokeraften. Også en lækker årsdagsgave til ham. Samtidig får han fri til lidt poker med drengene. Det giver point på bogen.

121. Gaven til veninden der gemmer de frække ting

Diverse

Her er den perfekte gave til veninden der vil gemme de frække ting lidt af vejen, men have dem lige ved hånden.

Smart lille bog der kan gemme hemmelige ting. Billig julegave til hende og samtidig lidt sjov. Kan jo også indeholde slik og snolder hvis det skal være.

122. Billige julegaver kan være svære at finde

Tilbud

Hvad er en billig julegave? Det kommer nok meget an på budget og sammenhæng. Men vi vil gerne her gøre en indsats på at finde et par gode gaver hvis budgettet eks. er at julegaven højst må koste 100 kr. Men du kan jo starte med at se på denne Star Wars æggeformer som jo er super sjov julegave, billig og helt uundværlig.

Der findes rigtig mange billige og sjove julegaver. Der er snart ingen grænser for hvor tossede julegaver kan blive…og sjovt nok så er der mange der godt kan lide de skøre julegaver.

123. Oplevelser er også en god julegave – forkæl din kone

Forkælelse

Giv din mor, kone eller kæreste noget fortjent velvære som tak for endnu et år der gik. Lad julen være den tid på året hvor der skal siges tak for alt og for året der gik med en gang ansigtsbehandling eller massage. Find alle mulige gode oplevelser her. Hvis du ikke har julegaveønsker så bed om en oplevelse.

 

Fifa 20

124. Fifa 20

Spil

Det populære Fifa 20 spil er på gaden. Det er helt sikkert et rigtig godt ønske, og hvis du endnu ikke har prøvet en demoversion, er det bare med at få den downloadet. Super fedt spil med mange forbedringer fra de forgangne år. Prøv det selv.

Juleønsker 2020

Juleønsker for 2020 kan være mange forskellige ting. Vi har forsøgt at samle et bredt udvalg af juleønsker til både mænd, kvinder og børn. Ovenstående liste har både fokus på de bløde pakker, men også oplevelser og rejser, som man sent vil glemme. Dét at finde det helt rigtige juleønske er ikke helt så nemt, det er netop derfor listen her bliver aktuel.

GLÆDELIG JUL 

Hov vent …

Hvordan finder jeg de bedste julegaveønsker?

De bedste julegaveønsker finder du ved at søge på Google og finde nogle af de mange lister med julegaveønsker der findes. Tænk på de ting der gør din hverdag lettere, noget der passer til din hobbier og interesser og ting der forsøder tilværelsen. Find gerne på julegaveønsker de fleste har råd til at købe så, det bliver overkommeligt for alle at give dig en gave.

Ydermere må du gerne lade kreativiteten være op til giveren. Dette betyder at man ikke direkte behøver at sige hvad man helt specifikt ønsker sig, men i stedet måske give en kategori, såsom jeg er ønsker mig oplevelser, også på baggrund af dette blive overrasket.

Julen er en fantastisk tid, hvor dét at give og modtage gaver en stor del af det. Netop derfor er det også helt centralt at kunne ønske sig det rette.

Skal du have lidt ekstra hjælp til gaverne i sidste sekund?

Hvis man på baggrund af vores lange liste her på Morefews ikke har kunnet belsutte sig hvad der skal stå på ønskelisten, kan man med fordel prøve denne sjove gave-generator.

Få hjælp til at finde den julegave der passer præcis til modtageren ud fra køn, alder, type og interesser.

Gavegenerator

Ønskeliste-ideer til mænd, kvinder og børn kan findes med denne fine generator. Bemærk at gave generatoren tager udgangspunkt i de lidt sjovere gavere, og ikke så meget bløde pakker og oplevelser.

Julen varer lige til påske – eller i hvert fald fra oktober til januar

Det er efterhånden jul fra oktober til januar. Det er pakkekalender og adventsgaver. Der er Black Friday og Cyber Monday. Der er julefrokoster i i 2 måneder. Og man bruger sindsygt mange penge på julegaver.

Måske det mere end nogensinde, er tid til at ændre på værdierne omkring julen? Vi har før skrevet her på siden om hvordan Black Friday også efterhånden ødelægger den vigtige julhandel. Så også i detail branchen må der være et ønske om at korte julen ned og intensivere den.

Folk skal nok købe julegaverne uanset pris og de skal nok nå det uanset tid. Så hvorfor ikke begynde at gøre julen til noget der foregår i december?

Ligesom radion kan finde ud af kun at spille julemusik i december, så kan alle andre vel også finde ud af begrænse sig.Og hvad så med at placere Black Friday i februar måned hvor alle butikker oplever en stille periode og hvor et godt tilbud falder på et passende tidspunkt for forbrugeren også.Du kan som forbruger hjælpe tingene igang ved at lade være med at købe juleting i oktober og november!

Ja ok….slut november kan måske være nødvendig for dem der gerne vil pynte og hyg præcis når klokken slår 1. december! Men hvad med så istedet at købe dine julesager den 28. december istedet ? så er du klar til jul næste år allerede der. Dette var blot lige en afsluttende kommentar til din jagt på årets julegaver.

Stof til eftertanke!

Glædelig jul

Dette indlæg er anmeldt af: Nikolaj H. Guldager Rating 5/5


Årets gaveideer til ham

Årets gaveideer til hende

julegaver teenager

Kommentarer

  1. morefews

    17. oktober 2016

    Er der noget der mangler på oversigten ?

Kommentarer er lukket.