Studenterkørsel

Studentergaver 2022 - 50 ideer til årets studentergave til piger og drenge

Listen er senest opdateret d. 27 juni 2022.

At blivee student er stort. Derfor hører der sig også studentergaver til. Det kan være nervepirrende at skulle ind til sin sidste eksamen, og ligegyldigt karakteren, så har man fortjent at få en god studentergave, når det er overstået.

Hvad giver man i studentergave? Hvilke studentergaver er de mest populære? Vi forsøger at tage den aktuelle temperatur på hvad årets gode studentergaver kunne være. Vi har i dette indlæg blandet både studentergaver til ham og studentergaver til hende, således at du kun behøver at søge et sted efter den gode studentergave.

Vi håber, at vores liste med gaveideer kan være med til at sikre dig gaven, således at dette ikke længere skal være en frustration, men noget du glæder dig til at give, da du har fundet den helt rette gave til dimissionsfesten.

Oversigten er nem at komme igennem, så vores anbefaling er, at du lige finder en god kop kaffe hvorefter at du sidder og suger noget inspiration til dig. Vores anbefaling er, at du kigger alle studentergaver på siden igennem, inden at du træffer den endelige beslutning. På denne måde, så er du sikker på at du ikke overser nogle bud på en god studentergave til ham eller hende, du skal til fest ved.

student banner

Giv en smuk studenterhue i ægte håndlavet bronze. Klik på ovenstående banner for at læse mere.

Gå på opdagelse i vores studentergaver

1. Studenterplakat - 9 sjove udsagn/talemåder

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Plakaten fra Dialægt er med til at hylde den nyudklækkede student med nogle sjove talemåder og studenter-udtryk, som den unge student helt sikkert kan nikke genkende til.

Plakaten fås i forskellige størrelser, som du kan tilpasse efter dit budget og den ønskede størrelse på plakaten. En yderst sjov og personlig hilsen til den nyuddannede student.

2. Musclepain Pro Massagepistol

Massagepistol

set til: 1399,00 kr.

Massagepistolen er blevet en af årets mest solgte gaver. Massagepistolen er velegnet til alle, da den masserer og løsner op i led og muskler. Gaven er derfor ideel at give til de personer, du holder af. Så viser du også at du går op i deres velvære, da massagepistolen giver færre myoser og spændinger samt lindrer arvæv.

Muslepain Pro Massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

3. Den bedste stegepande 'non-stick' - Årets hit

Stegepande

set til: 599,00 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

4. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Et padelbat er den perfekte gave til den aktive student, der skal ud og kæmpe mod sine kammerater om titlen som den bedste padelspiller. 

Så hvis du synes køkkenudstyr eller sengetøj er en smule kedeligt, så overrask studenten med et fedt padelbat. Det vil med garanti falde i god smag, da sporten har taget den danske ungdom med storm.

5. Danmarks landsholdstrøje i fodbold

Beklædning

set til: fra 450 kr.

Et fedt look på vores alle sammens landshold, som vi alle holder af. En super god studentergave til ham og hende, da stort set alle studenter vil blive glad for en landsholdstrøje. Tøjet kan samtidigt benyttes til de varme sommerdage, hvor især badeshorts er smarte og praktiske.

Landsholdet er utroligt populært i disse tider, så skynd dig at få fat i en trøje, inden der meldes udsolgt!

6. Weekendtaske til hende

Taske

set til: 498,00 kr.

Efter endt studentertid, så begynder de unge ofte at rejse en del rundt for at besøge gamle venner og veninder, da tiden nu er til det.

Hvis du gerne vil give en gave, som hos hende er et stort hit, så kan du tage et kig på denne skønne weekendtaske fra Rains, som er et af tidens store hit hos unge kvinder.

7. Navy blå Hoodie - oplagt studentergave til ham

Hoodie

set til: 349,00 kr.

Hvad giver man den nyudklækkede student i gave? Det kan være svært at bestemme sig for hvad der er en passende gave til studenten, hvilket gør at det er godt at have noget sikkert man kan falde tilbage på.

Her er en lækker hoodie et rigtigt godt bud, da det er et stykke tøj der kan kombineres med mange forskellige typer af bukser og sko. Denne hoodie fås i flere forskellige farver og størrelser.

8. HHX Studenterplakat - Citater fra HHX-studenten

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

HHX Studenten anses ofte for at være den lidt nørdede business mand/kvinde, men hvilke udsagn bliver der ofte brugt som HHX student?

Du kan med denne plakat give studenten fra HHX en skøn og personlig gave, som for altid kan hylde den dejlige studentertid og de mange sjove udsagn som man dagligt kan høre fra en HHX studerende.

9. Neglekit fra Nailster - oplagt studentergave til hende

Personlig pleje

set til: 599 kr.

At få lavet negle kan være en dyr fornøjelse, hvis også man ønsker at vedligeholde dem. Og hvem kunne ikke tænke sig pæne negle året rundt?

Med dette neglesæt fra Nailster kan hun selv ordne sine negle på professionel manér. Du kan læse meget mere om Nailster og hvordan det virker ved at trykke dig ind på produktet.

10. Powerbank

Elektronik

set til: 159 kr.

Det er sommer og masser af aktivitet udenfor, ferie og festivaler. Se denne lækre powerbank i fin lille størrelse, men med masser af power til hverdagen. Den kan oplade din telefon på til 3 gange, og er en rigtig fin gaveide til personen der tit løber tør for strøm.

Det er sjældent at powerbanks er så pæne, og den her passer perfekt ned i en lille taske, ja sågar i lommen.

11. Ur til den kvindelige student

Ur

set til: fra 899,00 kr.

Det er en stor dag når studenterhuen skal på, som for mange betyder at 2/3 års hård studentertid endelig er ovre. Dette skal vi selvfølgelig også fejre med en god gave, som ikke blot er en flaske sprut til den kommende studenteruge.

Du kan i dag få fantastisk flotte ure til nogle rigtig skarpe priser, som gør det svært at gå udenom denne mulighed til en gave.

12. Herreur til ham

Herreur

set til: fra 299,00 kr.

Et ur er for ham ikke længere blot en genstand der bruges til at se hvad klokken er slået, det er blevet til en vigtig del af outfittet og en skøn accessories.

Ure kan fås til nogle gunstige priser, så hvis du gerne vil glæde ham, så kunne et ur som dette være en oplagt gaveidé.

13. Originale Performance pants

Bukser

set til: 599,00 kr.

Efter at have studeret i adskillige år, har mange studerende levet på små budgetter og i mange tilfælde ikke fået opdateret deres garderobe i lang tid. Derfor er dette pakketilbud på Performance bukser den oplagte gave til studenten.

Performance bukser er ikke bare moderne, men også utroligt lækre at have på og er kendt vidt og bredt for deres suveræne pasform og den høje komfort.

14. STX Studenterplakat - Citater fra STX studenten

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Hvis du ikke er opmærksom på det, så er der væsentlig forskel på at være blevet student fra STX eller HHX, hvorfor at man som STX student også har sine helt egne udtryk.

Du kan her give studenten en minderig gave, som kan pryde væggen og skabe nogle gode minder om en fantastisk studietid.

15. HTX Studenterplakat - Citater fra HTX studenten

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Plakaten er til HTX-studenten, som hylder nogle af de daglige hverdagsudtryk som studenten siger, men også nogle andre ting der laver lidt sjov med HTX studenten.

Et udsagn fra en HTX student kunne være: “Der er mange piger på den nye årgang” (4 piger). En sjov og anderledes studentergave, som fås i flere størrelser og farver.

16. HF Studenterplakat - Citater fra HF-studenten

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Spørger du en HF student, så er der ingen tvivl om at studenterhuen skal være blå, et udsagn du ofte kunne høre en HF student sige. Du har måske også hørt forkortelsen for HF betyder hurtigt færdig?

De mange sjove udsagn er en fanatisk måde at hylde en skøn studentertid og mindes de sjove udtalelser og talemåder fra studentertiden.

17. Originale Performance Shorts

Shorts

set til: 489,00 kr.

Sommer er lig med nyudklækkede studenter, men også lækkert vejr. Derfor er disse Performance shorts en oplagt gave til studenten der lige har fået sin hue på og skal ud at nyde sommeren.

Med Performance shorts får man alle de samme fordele som man får, med de kendte Performance bukser. Høj kvalitet, god pasform og utrolig høj komfort, gør disse shorts til et populært valg.

18. Den gode pengegave

Gave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så tjek vores artikel ud om de bedste pengegaver.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

19. Muscle Polo t-shirt I Navy

Polo shirt

set til: 349,00 kr.

Skal du finde en gave til den unge mand, som lige er blevet student? Hvorfor så ikke give ham en gave, der kan gøre ham stilfuld og klar til alle de kommende studenterfester? 

Det kunne for eksempel være den lækre og smarte muscle Polo, der fås i flere forskellige farver og som sidder rigtigt godt på kroppen, ligesom den er utroligt komfortabel at have på.

20. Spikeball - Årets danske sommerspil

Spil

set til: 569 kr.

Spikeball er et fartfyldt spil, som over de seneste år har taget Danmark med storm, da det både er perfekt til stranden, men også til haven derhjemme når vejret viser sig fra sin bedste side.

Det bliver med garanti et spil, som du kommer til at opleve på danske strand og parker i år, hvorfor at det også er den oplagte studentergave til en student, som nu skal ud og rigtigt have det sjovt i de kommende uger.

21. Ølbælte - Klar til studenterugen

Beklædning

set til: 149 kr.

Kender du én, som for alvor skal have ladt ølbæltet og feste i gennem i den forestående studenteruge, som helt sikkert for de mange lykkelige studenter bliver et brag af en fest?

Dette smarte bælte kan indeholde 12 øl, svarende til 2 6-packs, så man lige kan holde sig kørende en tid. Det er muligt at man skal tanke op igen, men med 12 øl i bæltet (eller anden drikkevare på dåse) er man i hvert fald klar til at holde fest.

22. Flamingo - Det mest solgte badedyr

Badedyr

set til: 279 kr.

Flamingo badedyret er der mange der har sin helt egen holdning til, men ikke desto mindre, så har det været et kæmpe hit over de sidste par år, hvor især influencer og andre unge mennesker har haft det herligt ved at dele billeder med deres lyserøde flamingo.

Giv denne flamingo til en student, som skal ud at nyde den forhåbenligt gode sommer der kommer, det er i hvert fald en sjov og anderledes studentergave.

23. Vindtunnel - En oplevelse med adrenalinsus

Oplevelse

set til: 445,00 kr.

Skal studenten forkæles med en oplevelse som han/hun sjældent glemmer?

Giv et gavekort til en tur i en af de kendte vindtunneler, hvor du får følelsen af frit fald svarende til et fald med 200 km/t. En oplevelse som kilder i maven, men bestemt ikke er farligt eller utrykt.

24. Trådløs oplader fra SackIT

Oplader

set til: 449 kr.

Trådløse opladere er helt bestemt kommet for at blive. Lad din telefon op uden de klassiske kabler, men blot ved at placere den på en ladestation lige foran dig. Du kan have denne smarte trådløse oplader fra SackIT stående foran dig på kontoret, men du kan også have den ved sengen, så du ikke skal lede efter kablet, som igen er gået i stykker.

En generelt rigtig god gave som kan holde i mange år. Alle nyere smartphones kan lades op trådløst, så det bør ikke være en hindring.

25. Massagepistol - Slip for ømme muskler

Træning

set til: 1.1199 kr.

Her er det værktøj, som du har manglet i mange år. En massagepistol, som er med til at reducere led- og muskelsmerter markant ved direkte stimulering af musklen. Den direkte stimuli af musklerne er med til at fremme restitutionsprocessen, således at du er før klar til igen at give den gas.

Massagepistolerne er udarbejdet og ikke mindst gennemtestet af fysioterapeuter, således at du her får et produkt, som har den ønskede effekt og ikke blot er et reklamestunt. Produkter bruges også i klinikkerne af mange behandlere.

26. RELEVANT - DEO af plastik fra havet

Miljøvenlig

set til: 115 kr.

Kunne du tænke dig at gøre noget fantastisk for klimaet og stadig give en gave, som alle studenter bliver glade for? Denne deodorant er dufter godt og du undgår det klassiske skjolder på trøjen, som man godt kan få fra nogle udvalgte deodoranter.

Ydermere udover at være en fantastisk deo, så er alt plastisk lavet af genbrugsplast fra verdenshavene. Du er dermed med til at gøre en fantastisk forskel for klimaet.

27. Polo-shirts fra Ralph Lauren, Hugo Boss m.fl.

Polo

set til: fra 399,00 kr.

Som ung student, så er det selvfølgelig alfa omega at man er med på tidens hotteste trends, men SU’en kan godt begrænse mulighederne for at shoppe lidt lækkert tøj til tider.

Hvis du er på jagt efter en gave til ham, så kunne en polo shirt fra enten Hugo Boss, Ralph Lauren eller Gant være et sikkert gavehit, som han helt sikkert kan bruge.

28. Sportsbuddy Veryfit Smart aktivitetesur

Sportsur

Med Sportsbuddy VeryFit aktiøvitetesur får du et ur, som er udstyret med en masse smarte funktioner, samt ikke mindst sammenspil med dine telefon, således at du kan se beskeder mv. direkte på dit ur.

Uret er et morderne sportsur, men med en lidt større skærm, således at det er nemt at se antal skridt mv. i løbet af dagen. På siden finder du også opsætningsguides på film, så det er lige til at gå til for alle. Et fantastisk ur til en virkelig skarp pris!

29. Damesko

Moderne sko

set til: Set fra 499 kr.

Sneakers bliver mere og mere moderne. Fordelen er at de kan mikses med al slags tøj.

Dametøjs virksomheden Qnts har en række lækre sneakers, der udgør den perfekte studentergave til hende der elsker sko. Flotte sko komplimenterer ethvert outfit.

30. Bestway Chill Splash Lounge

Vand

set til: 549 kr.

Her er et vaskeægte sommerhit til den danske sommer, da vandet godt kan være lidt koldt at være i for længe, så er det herligt med en flydende madras. Perfekt til små søer eller steder hvor strøm mv. ikke er for stærk.

Tag en køletaske med, solcreme og nyd så ellers det herlige sommervejr. Perfekt til studenterugen og resten af sommeren, som med garanti bliver fejret.

31. Tile Bluetooth tracker

Elektronik

set til: 359 kr.

Problemer med at cyklen bliver stjålet eller er det måske blot en tendens at nøgler eller andet bliver væk? Med en tile sticker som denne, så kan du altid gennem din mobil finde ud af hvor din enhed er henne, uanset om det er din cykel eller om det er pungen der er blevet væk.

En smart gaveidé til studenten, uanset om det er for at passe på sine ting eller for blot at huske hvor man sidst lagde dem.

32. Valdemarsro - En herlig opskriftsbog

Opskriftsbog

set til: 209,95 kr.

Efter endt studentertid, så vil det for mange betyder at de skal stå på egne ben i en større by hvor drømmen om en videregående uddannelse skal føres ud i livet.

Men hvad gør man nu med maden, når man har spist mor og fars gode mad altid? Denne opskriftsbog fra Valdemarsro giver muligheden for at lave nogle gode og nemme hverdagsretter.

33. Comfort Pants - Strech bukser som føles skønne

Bukser

set til: 250,00 kr.

Skal du give ham en gave som bliver et stort gavehit, så bør du tage et kig på disse comfort pants med strech.

Strech og “perfect pants” er det helt nye sort indenfor bukser, men som ung studerende på SU kan det være lidt svært at have de seneste hit. En oplagt og god gave, som uden tvivl er et stort hit.

34. Gavekort til oplevelser (Spaophold, faldskærm mv.)

Gavekort

set til: fra 100,00 kr.

Det kan være svært at vide hvad man skal give den unge student i studentergave, så derfor kunne en mulighed være at lade den unge bestemme selv.

Oplevelser er noget vi ikke sådan glemmer, hvorfor at det som gave også er en helt fantastisk idé. Giv et valgfrit beløb til en valgfri oplevelse – en skøn gave som kan benyttes til lige hvad den unge student ønsker.

35. Ølbong til studenterfesten

Ølbong

set til: 209,95 kr.

Det er svært at komme udenom at studenterugen for mange studerende er en stor fest uge, hvilket selvfølgelig er helt i orden. Hvis du gerne vil være med til at skabe en god stemning blandt de studerende, så kan en ølbong være en sjov og anderledes gaveidé.

Ølbongen er med hane, således at du blot kan åbne op og lade øllet rende ud.

36. De smukkeste smykker fra Pilgrim

Smykker

set til: fra 119 kr.

Pilgrim smykker hitter blandt unge piger/kvinder som aldrig før. Smykkerne er ikke blot smukke, men kvaliteten er også rigtig høj på Pilgrim smykker, samtidigt med at prisen er en som de fleste kan være med på.

Så hvis du leder efter den perfekte studentergave til hende, så kunne disse pilgrim smykker være en oplagt gaveidé.

37. Steamery Pilo Lint shaver

Tøj

set til: 320 kr.

Denne Steamery Pilo Lint shaver er det perfekte værktøj til at undgå at strik og andet tøj har ujævnheder og beskadigede overflader. Uanset hvor godt du passer på dit tøj, så ender det ofte med at du har de små stofknopper på tøjet, som med denne shaver nemt fjernes, således at dit tøj er som nyt!

Med skarpe, stærke barberblade og den kraftige motor, så fjerner den alle små gener ved dit tøj, som helt naturligt opstår. Et absolut must-have, især nu hvor den store trend er uld og strik.

38. Royal Copenhagen - Blå Elements

Tallerken

Royal Copenhagen er noget af de smukkeste og mest samlede stel vi har i Danmark, så hvis den kommende student er vild med de blå/hvide designs, så er denne NYHED en fantastisk gaveidé.

Den blå og hvide elements tallerken er en af de sidste i serien og virkelig en som har manglet. Den er perfekt til både desserter, kager og sidetallerken, men kan også blot fungere som pynt med dets flotte og lysende farver.

39. Mr. Wattson lampe - Tidløst design

Lampe

set til: 1000 kr.

Når man bliver student så er det en tid man vil huske for evigt. Det er en fantastisk oplevelse, og man vil derfor mindres den for evigt. Og hvis man vil give noget til en student der også vil holde for evigt, så skal man være kreativ.

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En lampe som denne er et godt minde om en god dag og vil næppe blive skiftet ud igen. Man vil altid huske hvem man har fået denne ting fra og derfor er denne gave perfekt.

40. Elektrisk løbehjul

Transportmiddel

set til: 2.624 kr.

Et elektrisk løbehjul er noget som har taget de senere år med storm. De er blevet lovlige at køre på, men de er ydermere også blevet billigere, sådan at de nu kan erhverves for en god pris.

Du kan her finde et af de bedre løbehjul, som ydermere også fås til en rigtig god pris, hvis man gerne vil give studenten et sådant løbehjul.

41. Shuffle Board

Spil

set til: 369 kr.

En fed gave til alle teenagere der elsker spil og fest. Et spil hvor alle kan deltage på lige fod og hvor reglerne er simple. Spillet er perfekt til festen eller til at tage med på ferie eller festival.

Shuffleboard Mini er et klassisk spil, som er blevet fornyet i en mindre udgave. Der kan være et utal af deltagere, derfor er det et spil, som let kan sætte gang i en fest, eller bare hygges omkring med lidt konkurrence.

42. B&O Play H9

Elektronik

set til: 3180 kr.

Når man får en studenterhue på så er det en tid i livet hvor der lyttes til musik. God lyd til dem som sidder ved en telefon, tablet eller laptop og streamer Netflix. Eller lækkerlyd til én der rejser meget og som gerne vil have perfekt lyd og smart udseende.

B&O Beoplay H9 trådløse around-ear hovedtelefoner leverer lyd i enestående kvalitet. Intuitiv brugerflade med touchfunktion i et stilfuldt design.

43. Ghd rejse-hårtørre

Elektronik

set til: 399 kr.

God Traveldryer Gift Kit får du en fantastisk, funktionel og kraftig rejseføntørrer i en smart og praktisk opbevarings taske. Den er i et smukt, enkelt og tidsløst design, og som noget helt unikt har denne rejseføn indbygget en funktion med justerbar og universal.

Denne ghd rejseføntørrer er med tilhørende mundstykke, der kan tages af. Udover det har den et foldbar/sammenklappelig greb.

44. Lev mere, tænk mindre - Fantastisk bog

Bøger

set til: 175 kr.

“Lev mere tænk mindre” handler om at tage styringen og begrænse grublerier. Lær tekniker til at skabe mere ro i sindet.

Lad denne bog være en guide videre i livet,  der giver ro i sindet. En god bog med gode råd til livet efter skolen.

45. Army Ralph Lauren trøje

Tøj

set til: 400 kr.

Ralph Lauren bliver ved med at ramme stilen. Her har du en basic sort langærmet t-shirt, som man aldrig rammer forkert med.

En langærmet t-shirt i høj kvalitet, som alle unge kan gå i. En super lækker trøje til studenterfesten.

46. Chokolade dessert-fontæne

Mad

set til: 199 kr.

Hvad med en sej fontæne med chokolade til festen? Lav lækre marsh-mellows og jordbær med chokoladeovertræk.

Gæsterne kan selv lave deres snack og fontænen passer sig selv. Lækkert til enhver fest eller til en hyggeaften med tøserne.

47. Apple TV - 5. Generation

Elektronik

set til: 1495 kr.

Måske skal studenten flytte hjemmefra ? Kom godt fra start i det nye hjem med et Apple-TV så der kan ses Netflix på TV.

Den nyeste Apple TV kan tilsluttes TV og så er der underholdning uden at skulle trække TV-kabler. Med muligheden for de mange apps er den seneste AppleTV unik.

48. Mads Nørgaard kjole

Tøj

set til: 1099 kr.

Med denne kjole viser Mads Nørgaard lige præcis hvad det er for en type af kjoler der er fremme i år. Masser af farver, ingen diskretion, fuld drøn på.

En kjole igen inspireret af en hippy-svensk-midsommerfest. En kjole der emmer af festival og sommer. Kjolen kan også sagtens anvendes, hvis du står og skal til en fin fest som f.eks. en bryllupsfest.

49. MacBook Air

Elektronik

set til: 7715 kr.

En laptop erstatter efterhånden det at have fjernsyn på værelset og samtidig også god til skolearbejde. Derfor er en laptop en praktisk og flot studentergave.

Apples laptops er altid de mest populære men koster også en del mere end andre laptops. Studentergaven til både drenge og piger.

50. Coca Cola køleskab

Gadget

set til: 1059 kr.

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller kontoret. Fin ting at giver en student her op til sommeren.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapsen på toppen er bærehåndtag og den kan tilsluttes både til kontoret og til bilens 12V-udtag.

51. Gigantisk Marabou

Mad

set til: 299 kr.

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten teenager.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en ting som altid giver grin og smil.

52. Apple AirPods PRO

Elektronik

set til: 2215 kr.

Så er de her endeligt – Apple AirPods PRO. Nok den mest populære gave indenfor elektronik i 2020, og den fortsætter ind i 2021.

Mange teenagere har en iphone og med de nye Apple Airpods får man super god trådløs lyd. Slip for ledninger der vikler sig ind hele tiden. En super lækker luksusgave til en teenager. God trådløs lyd er et stort ønske for mange, men måske for dyrt at købe for det daglige budget.

53. Køletaske og stol i-én

Gadget

set til: 189 kr.

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til student

54. Mads Nørgaard Sweater

Tøj

set til: 600 kr.

Vi starter 2021 med en frisk feminin street sweatshirt fra Nørgaard. Den rammer lige tiden med mix af retro og street.

Sweatshirten er i et løst cropped design i en lækker gul farve med “Mads Nørgaard” logo i sort på midten af trøjen. trøjen er lavet i 100% økologisk Bomuld. Måske vil du gerne give noget lækkert tøj til blå mandag.

55. Fotokursus

Oplevelse

set til: 499 kr.

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instagram? Et oplevelsesgavekort kan give hende muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder.

Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus. Hvordan få jeg tage billeder på den rigtige måde. Hvad skal man være opmærksom på. Og alle de andre små finesser man skal holde øje med.

56. 2x Biografbilletter + Valgfri oplevelse

Oplevelse

set til: 299+ kr.

Man kan sagtens også “bare” give en teenager en tur i biografen plus en valgfri oplevelse. Hvis det tid til at købe en srudentergave i sidste øjeblik, så kan en oplevelsesgave være en fed ide. Køb, print og giv. Der er mange oplevelser man kan give som give en teenager.

Det kan kan sagtens også være en mere social oplevelse hvor man laver noget med sit barn ? et bagekursus eller pastakursus. Perfekt hvis du mangler julegaveønsker til teenager.

57. Magic Mouse

Elektronik

set til: 595 kr.

Denne mus fra Apple er ideel som studentergave også. Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til Ipads og Macbook er lige sagen til jul.

58. iPhone 11

Elektronik

set til: 6190 kr.

Mange studenter har brug for en ny mobiltelefon til at forevige studenterfesterne. En mobil er det vigtigste redskab for en teenager efterhånden.

En mobiltelefon er en stor studentergave som ofte gives af forældre eller bedsteforældre. Piger foretrækker ofte iPhone telefoner mens drenge måske er mere tekniske og derfor vil være glade for en Samsung eller alternativer fra Kina.

59. Le Fix Hoodie

Tøj

set til: 750 kr.

Le Fix er kommet med en helt ny serie der er super simpel og lækker.Ingen tvivl om at Le Fix hoods er mega hot lige nu sammen med Sniff.

Le Fix hvis du vil have et tidsløst design og en hoodie du kan bruge i mange år. Tjek hele den nye serie fra Le Fix og find lige den hoodie der passer til dig.

60. Calvin Klein T-shirt

Tøj

set til: 299 kr.

Fed Calvin Klein t-shirt til herre. Simpelt og tidsløst design som de fleste hankøn vil gå rundt med. Både den yngre generation såvel som den ældre vil gå stolt rundt i Calvin Klein.

Calvin Klein laver meget stilrent tøj, så der er masser at vælge i mellem – måske du mangler en sweater i stedet? Klik dig ind på siden og find hvad du mangler!

61. Hugo Boss håndtaske til mænd

Tøj

set til: 599 kr.

En lækker Hugo Boss taske til mænd. Det er blevet meget populært at gå med små tasker, selv for mænd. Man har mulighed for at holde styr på alle sine ting på et og samme sted.

Denne stilrene taske er i høj kvalitet og vil med sikkerhed skabe en masse glæde når du er ude – specielt på ferie.

62. Fedt udvalg af Christopher Cloos solbriller

Tøj

set til: 1000 kr.

Vi har her fundet en fed solbrille kategori fyldt med solbriller fra det anerkendte brand Christopher Cloos. Et brand der aldrig underlevere.

Vælg bland mange forskellige solbriller. Der vil med sikkerhed være noget for alle stile.

63. Tegneplade fra Wacom

Elektronik

set til: 599 kr.

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med, og er perfekt hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop.

Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en studentergavegave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

64. Gokart - En fed oplevelse

Oplevelse

set til: 125 kr.

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en student så er Gokart sagen. Lad drengene få lidt fart på og lav en lille konkurrence ud af det.

Man kan komme ud at køre for 120 kr. og opad, så der er mulighed for en sjov og billig studentergave her.

65. Vækkeur med naturlig belysning

Elektronik

set til: 249 kr.

Hvordan får man en teenage-student ud af sengen? Her er studentergaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

66. Adidas jogging bukser

Tøj

set til: 299 kr.

Fedt tøj er altid populært blandt teenagere. Når det er tid til at finde en god dimissionsgave, så forventer en teenager nok noget tøj lidt ud over det sædvanlige. Pants som disse er NEMME at købe fordi størrelsen er meget nemmere at ramme end jeans.

Disse pants fra Adidas rammer lige præcis tidens trend og kan bruges til skole, sport og fest.

67. Sjove dimissionsgaver

Underholdning

set til: 150 kr.

Når man fylder 18 år så bliver festerne lidt sjovere og lidt vildere. Beer-pong er populært og her er det praktiske mini-beer-pong sæt som studentergave til den der gerne vil lave sjove indlæg til festen.

En sjov gadget til studenterfesten som kan tage med videre på årets festivaler.

68. Le Baiser hoodie

Tøj

set til: 500 kr.

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

69. Vandtæt poolhøjtaler

Elektronik

set til: 510 kr.

Her har vi fundet den ideelle højtaler til poolen. Højtaleren er selvfølgelig vandtæt, og flyder samtidig ovenpå vandet.

Giv denne gave til personen der elsker at nyde sommeren udendørs, og samtidig elsker at dase den i vandet.

70. Flødebollekursus

Oplevelse

set til: 229 kr.

Skal du finde den optimale gave til en student, så er et gavekort til en oplevelse fantastisk.

Giv gavekortet til en oplevelse som du evt. kan have sammen med dit barn. Her har vi vist et flødebollekursus – men der findes masser af andre oplevelser HER

71. E-sports PC

Elektronik

set til: 3199 kr.

En teenagedreng (måske også pige) vil være i himlen med en startpakke som gamer. Udvalget er stort, specifikationerne indviklede, men prøv at starte et sted og vælg efter budget. Denne gave kan ikke gå galt uanset hvad. Hvis hele familien går sammen med hver sin gamer-julegave så er der nemt et komplet sæt

Gaming PC, Gaming-mus, Gaming-tastatur, skærm, headset, gaming-stol og det nyeste fede PC spil! Så har man alt hvad man skal bruge.

72. Poo Mini Curling

Underholdning

set til: 119 kr.

Køb denne studentergaver som kan bidrage til studenterfestens underholdning. Man kan aldrig få for nok spil til studenterfesten, hvorfor denne gave med sikkerhed kan bruges.

Et morsomt bord-curling-spil på 1,20 meters længde. Et spil hvor alle kan være med på lige vilkår og derfor til store glæde til enhver fest.

73. Babermaskine fra Braun

Elektronik

set til: 535 kr.

Måske er det blevet tid til en go barbermaskine til den unge mand? Find en lækker barbermaskine til ham i julegave.

Her har vi vist en testvinder fra Braun. Braun som længe har været en sand mester i barbering. Mange mænd lader deres barbermaskine blive alt for gammel og sløv.

 

student banner

Giv en smuk studenterhue i ægte håndlavet bronze. Klik på ovenstående banner for at læse mere.

Kommentarer

Skriv din kommentar