Studentergaver 2020 - 41 ideer til årets studentergave til piger og drenge

Listen er senest opdateret d. 25 januar 2020.

At bliver student er stort. Derfor hører der sig også en god gave til. Det kan være nervepirrende at skulle ind til sin sidste eksamen, og ligegyldigt karakteren, så har man fortjent at få en god gave når det er overstået.

Hvad giver man i studentergave? Hvilke studentergaver er de mest populære? Vi forsøger at tage den aktuelle temperatur på hvad årets gode studentergave kunne være. Vi har i dette indlæg blandet både studentergaver til ham og studentergaver til hende, således at du kun behøver at søge et sted efter den gode studentergave.

Vi håber, at vores liste med gaveideer kan være med til at sikre dig gaven, således at dette ikke længere skal være en frustration, men noget du glæder dig til at give, da du har fundet den helt rette gave til dimissionsfesten.

Oversigten er nem at komme igennem, så vores anbefaling er, at du lige finder en god kop kaffe hvorefter at du sidder og suger noget inspiration til dig. Vores anbefaling er, at du kigger alle studentergaverne igennem inden at du træffer den endelige beslutning. På denne måde, så er du sikker på at du ikke overser nogle bud på en god gave.

Gå på opdagelse i vores studentergaver

lampe fedt design

1. Mr. Wattson lampe - Tidløst design

Lampe

Når man bliver student så er det en tid man vil huske for evigt. Det er en fantastisk oplevelse, og man vil derfor mindres den for evigt. Og hvis man vil give noget til en student der også vil holde for evigt, så skal man være kreativ.

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En lampe som denne er et godt minde om en god dag og vil næppe blive skiftet ud igen. Man vil altid huske hvem man har fået denne ting fra og derfor er denne gave perfekt.

elektrisk løbehjul årets julegave 2019 teenager

2. Elektrisk løbehjul

Transportmiddel

Vi har haft elektriske løbehjul på listen før de blev officielt lovlige. Men nu er det endelig lovligt at køre på elektriske løbehjul og derfor er det årets julegave til en teenager. Dette løbehjul kan komme op på 24 km/t og er super sjovt at køre på.

Tygge fede hjul med luft der gør at løbehjulet føles sikkert at køre på også på ujævne veje. Husk at se på hvor langt et batteri rækker når du køber et løbehjul, det er trist kun at kunne køre ganske få kilometer.

Grå powerbank med runde kanter

3. Powerbank

Elektronik

Det er sommer og masser af aktivitet udenfor, ferie og festivaler. Se denne lækre powerbank i fin lille størrelse, men med masser af power til hverdagen. Den kan oplade din telefon på til 3 gange, og er en rigtig fin gaveide til personen der tit løber tør for strøm.

Det er sjældent at powerbanks er så pæne, og den her passer perfekt ned i en lille taske, ja sågar i lommen.

Labyrint til pengesedler

4. Money Maze

Gadget

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

Grønt mini curling spil

5. Shuffle Board

Spil

En fed gave til alle teenagere der elsker spil og fest. Et spil hvor alle kan deltage på lige fod og hvor reglerne er simple. Spillet er perfekt til festen eller til at tage med på ferie eller festival.

Shuffleboard Mini er et klassisk spil, som er blevet fornyet i en mindre udgave. Der kan være et utal af deltagere, derfor er det et spil, som let kan sætte gang i en fest, eller bare hygges omkring med lidt konkurrence.

Clinique moisturizer

6. Clinique ansigtscreme

Personlig pleje

For at ældning af huden, så skal du beskytte dig mod solen.Samtidig er det også godt hvis din ansigtscreme er uden parfume. Clinique Superdefense Moisturizer SPF 20 er velegnet til en kombineret/fedtet hud og fungerer som et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn.

Cremen indeholder SPF 20 som styrker og beskytter mod UVA-og UVB-stråler. Oplevelsen af en blød og lækker cremekonsistens der er både allergitestet og parfumefri.

B&O headset trådløs

7. B&O Beoplay H8i

Elektronik

Når man får en studenterhue på så er det en tid i livet hvor der lyttes til musik. God lyd til dem som sidder ved en telefon, tablet eller laptop og streamer Netflix. Eller lækkerlyd til én der rejser meget og som gerne vil have perfekt lyd og smart udseende.

B&O Beoplay H8i trådløse around-ear hovedtelefoner leverer lyd i enestående kvalitet. Intuitiv brugerflade med touchfunktion i et stilfuldt design.

Komplet sæt til at blege tænderne

8. Tandblegning - Komplet sæt

Personlig pleje

Der er altid rart at have flotte hvide tænder. Dette komplette sæt giver dig muligheden for at give dine tænder op til 14 behandlinger.

Med lidt held kan du blege dine tænder op til 10 gange. Den kan også bruges af veganere.

Foldbar hårtørrer fra GHD

9. Ghd rejse-hårtørre

Elektronik

God Traveldryer Gift Kit får du en fantastisk, funktionel og kraftig rejseføntørrer i en smart og praktisk opbevarings taske. Den er i et smukt, enkelt og tidsløst design, og som noget helt unikt har denne rejseføn indbygget en funktion med justerbar og universal.

Denne ghd rejseføntørrer er med tilhørende mundstykke, der kan tages af. Udover det har den et foldbar/sammenklappelig greb.

Lev mere tænk mindre livsnyder bog

10. Lev mere, tænk mindre - Fantastisk bog

Bøger

“Lev mere tænk mindre” handler om at tage styringen og begrænse grublerier. Lær tekniker til at skabe mere ro i sindet.

Lad denne bog være en guide videre i livet,  der giver ro i sindet. En god bog med gode råd til livet efter skolen.

Army Ralph Lauren trøje

11. Army Ralph Lauren trøje

Tøj

Ralph Lauren bliver ved med at ramme stilen. Endnu en fed sweater i hippy-army-look med fede detaljer.

Enddamed et miljø-venligt budskab på maven. En super lækker trøje til studenterfesten.

Chokolade fontæne

12. Chokolade dessert-fontæne

Mad

Hvad med en sej fontæne med chokolade til festen? Lav lækre marsh-mellows og jordbær med chokoladeovertræk.

Gæsterne kan selv lave deres snack og fontænen passer sig selv. Lækkert til enhver fest eller til en hyggeaften med tøserne.

Apple TV - fjernbetjening og boks

13. Apple TV - 5. Generation

Elektronik

Måske skal studenten flytte hjemmefra ? Kom godt fra start i det nye hjem med et Apple-TV så der kan ses Netflix på TV.

Den nyeste Apple TV kan tilsluttes TV og så er der underholdning uden at skulle trække TV-kabler. Med muligheden for de mange apps er den seneste AppleTV unik.

Mads Nørgaard forever kjole

14. Mads Nørgaard kjole

Tøj

Med denne kjole viser Mads Nørgaard lige præcis hvad det er for en type af kjoler der er fremme i år. Masser af farver, ingen diskretion, fuld drøn på.

En kjole igen inspireret af en hippy-svensk-midsommerfest. En kjole der emmer af festival og sommer. Kjolen kan også sagtens anvendes, hvis du står og skal til en fin fest som f.eks. en bryllupsfest.

Apple MacBook Air bærbar computer

15. MacBook Air

Elektronik

En laptop erstatter efterhånden det at have fjernsyn på værelset og samtidig også god til skolearbejde. Derfor er en laptop en praktisk og flot studentergave.

Apples laptops er altid de mest populære men koster også en del mere end andre laptops. Studentergaven til både drenge og piger.

Rødt Coca Cola køleskab formet som en Cola

16. Coca Cola køleskab

Gadget

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller kontoret. Fin ting at giver en student her op til sommeren.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapsen på toppen er bærehåndtag og den kan tilsluttes både til kontoret og til bilens 12V-udtag.

Gigantisk marabou der holdes af mand der griner

17. Gigantisk Marabou

Mad

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten teenager.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en ting som altid giver grin og smil.

Apple AirPods

18. Apple AirPods

Elektronik

Så er de her endeligt – Apple AirPods. Nok den mest populære gave indenfor elektronik i 2019, og den fortsætter ind i 2020.

Mange teenagere har en iphone og med de nye Apple Airpods får man super god trådløs lyd. Slip for ledninger der vikler sig ind hele tiden. En super lækker luksusgave til en teenager. God trådløs lyd er et stort ønske for mange, men måske for dyrt at købe for det daglige budget.

Smart stol som også fungerer som køletaske

19. Køletaske og stol i-én

Gadget

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til student

Mads Nørgaard gul crewneck sweater

20. Mads Nørgaard Sweater

Tøj

Vi starter 2020 med en frisk feminin street sweatshirt fra Nørgaard. Den rammer lige tiden med mix af retro og street.

Sweatshirten er i et løst cropped design i en lækker gul farve med “Mads Nørgaard” logo i sort på midten af trøjen. trøjen er lavet i 100% økologisk Bomuld. Måske vil du gerne give noget lækkert tøj til blå mandag.

Komplet sæt til at vokse behåringen

21. Komplet sæt til voksfjerning

Personlig pleje

Giv hende denne lækre startpakke så hår og bryn kan blive rettet til eller fjernet. Med dette vokssæt har du alt hvad du skal bruge til hårfjernelse.

Voksen bruges på hele kroppen og til alle hudtyper og er mindre smertefuldt end en almindelig voksbehandling. Hårfrit resultat i op til 4 uger med naturlig bivoks.

Sneakers røde til damer og kvinder

22. Fede Puma RS-X Toys

Tøj

Sneakers bliver mere og mere moderne. Fordelen er at de kan mikses med al slags tøj.

Puma har lavet disse lækre sneakers der udgør den perfekte studentergave til hende der elsker sko. Fede farver inspireret fra firserne og super god komfort.

Fotografi kursus som gave

23. Fotokursus

Oplevelse

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instagram? Et oplevelsesgavekort kan give hende muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder.

Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus. Hvordan få jeg tage billeder på den rigtige måde. Hvad skal man være opmærksom på. Og alle de andre små finesser man skal holde øje med.

Gavekort til biograftur

24. 2x Biografbilletter + Valgfri oplevelse

Oplevelse

Man kan sagtens også “bare” give en teenager en tur i biografen plus en valgfri oplevelse. Hvis det tid til at købe en srudentergave i sidste øjeblik, så kan en oplevelsesgave være en fed ide. Køb, print og giv. Der er mange oplevelser man kan give som give en teenager.

Det kan kan sagtens også være en mere social oplevelse hvor man laver noget med sit barn ? et bagekursus eller pastakursus. Perfekt hvis du mangler julegaveønsker til teenager.

25. Magic Mouse

Elektronik

Denne mus fra Apple er ideel som studentergave også. Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til Ipads og Macbook er lige sagen til jul.

Iphone 11 i sort

26. iPhone 11

Elektronik

Mange studenter har brug for en ny mobiltelefon til at forevige studenterfesterne. En mobil er det vigtigste redskab for en teenager efterhånden.

En mobiltelefon er en stor studentergave som ofte gives af forældre eller bedsteforældre. Piger foretrækker ofte iPhone telefoner mens drenge måske er mere tekniske og derfor vil være glade for en Samsung eller alternativer fra Kina.

le fix hoodie til ham

27. Le Fix Hoodie

Tøj

Le Fix er kommet med en helt ny serie der er super simpel og lækker.Ingen tvivl om at Le Fix hoods er mega hot lige nu sammen med Sniff.

Le Fix hvis du vil have et tidsløst design og en hoodie du kan bruge i mange år. Tjek hele den nye serie fra Le Fix og find lige den hoodie der passer til dig.

Calving Klein t-shirt til drenge

28. Calvin Klein T-shirt

Tøj

Fed Calvin Klein t-shirt til herre. Simpelt og tidsløst design som de fleste hankøn vil gå rundt med. Både den yngre generation såvel som den ældre vil gå stolt rundt i Calvin Klein.

Calvin Klein laver meget stilrent tøj, så der er masser at vælge i mellem – måske du mangler en sweater i stedet? Klik dig ind på siden og find hvad du mangler!

Hugo Boss bæltetaske til mænd

29. Hugo Boss håndtaske til mænd

Tøj

En lækker Hugo Boss taske til mænd. Det er blevet meget populært at gå med små tasker, selv for mænd. Man har mulighed for at holde styr på alle sine ting på et og samme sted.

Denne stilrene taske er i høj kvalitet og vil med sikkerhed skabe en masse glæde når du er ude – specielt på ferie.

Flotte brune solbriller i rund form

30. Fedt udvalg af Christopher Cloos solbriller

Tøj

Vi har her fundet en fed solbrille kategori fyldt med solbriller fra det anerkendte brand Christopher Cloos. Et brand der aldrig underlevere.

Vælg bland mange forskellige solbriller. Der vil med sikkerhed være noget for alle stile.

Tegnepladen til computeren

31. Tegneplade fra Wacom

Elektronik

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med, og er perfekt hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop.

Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en studentergavegave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

32. Gokart - En fed oplevelse

Oplevelse

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en student så er Gokart sagen. Lad drengene få lidt fart på og lav en lille konkurrence ud af det.

Man kan komme ud at køre for 120 kr. og opad, så der er mulighed for en sjov og billig studentergave her.

Vækkeur med natuligt belysning

33. Vækkeur med naturlig belysning

Elektronik

Hvordan får man en teenage-student ud af sengen? Her er studentergaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

Adidas originals jogging bukser

34. Adidas jogging bukser

Tøj

Fedt tøj er altid populært blandt teenagere. Når det er tid til at finde en god dimissionsgave, så forventer en teenager nok noget tøj lidt ud over det sædvanlige. Pants som disse er NEMME at købe fordi størrelsen er meget nemmere at ramme end jeans.

Disse pants fra Adidas rammer lige præcis tidens trend og kan bruges til skole, sport og fest.

Mini beerpong

35. Sjove dimissionsgaver

Underholdning

Når man fylder 18 år så bliver festerne lidt sjovere og lidt vildere. Beer-pong er populært og her er det praktiske mini-beer-pong sæt som studentergave til den der gerne vil lave sjove indlæg til festen.

En sjov gadget til studenterfesten som kan tage med videre på årets festivaler.

Le Baiser hoodie med army print

36. Le Baiser hoodie

Tøj

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

Vandtæt højtaler flyder i poolen

37. Vandtæt poolhøjtaler

Elektronik

Her har vi fundet den ideelle højtaler til poolen. Højtaleren er selvfølgelig vandtæt, og flyder samtidig ovenpå vandet.

Giv denne gave til personen der elsker at nyde sommeren udendørs, og samtidig elsker at dase den i vandet.

Flødeboller der bliver chololadeovertrukket

38. Flødebollekursus

Oplevelse

Skal du finde den optimale gave til en student, så er et gavekort til en oplevelse fantastisk.

Giv gavekortet til en oplevelse som du evt. kan have sammen med dit barn. Her har vi vist et flødebolle-kursus – men der findes masser af andre oplevelser HER

Gamer PC med blå belysning

39. E-sports PC

Elektronik

En teenagedreng (måske også pige) vil være i himlen med en startpakke som gamer. Udvalget er stort, specifikationerne indviklede, men prøv at starte et sted og vælg efter budget. Denne gave kan ikke gå galt uanset hvad. Hvis hele familien går sammen med hver sin gamer-julegave så er der nemt et komplet sæt

Gaming PC, Gaming-mus, Gaming-tastatur, skærm, headset, gaming-stol og det nyeste fede PC spil! Så har man alt hvad man skal bruge.

40. Bord-curling

Underholdning

Køb denne julegave til en teenager der mangler spil og underholdning til julefrokosten. Eller den gode mandelgave som giver spil og spas efter julemiddagen.

Et morsomt bord-curling-spil på 1,20 meters længde. Et spil hvor alle kan være med på lige vilkår og derfor til store glæde til enhver fest.

Sort barbermaskine fra Braun

41. Babermaskine fra Braun

Elektronik

Måske er det blevet tid til en go barbermaskine til den unge mand? Find en lækker barbermaskine til ham i julegave.

Her har vi vist en testvinder fra Braun. Braun som længe har været en sand mester i barbering. Mange mænd lader deres barbermaskine blive alt for gammel og sløv.