60-aarig-par

60 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 24 juni 2022.

En 60-års fødselsdag er en helt særlig dag

Det er næppe nemt at give en 60 års gave og netop derfor er du havnet det helt rette sted. Vi har samlet de bedste gaver til en 60 års fødselar – herunder både til hende og ham. I vores udvalg har vi bevidst forsøgt at ramme et så bredt publikum som overhovedet muligt, for at give dig den bedste inspiration.

Måske kan du bruge listen og finde lige nøjagtig den gave som passer til den fødselar du skal have en gave med til, men måske kan du også bruge den som inspiration til at komme på rette kurs. For selvom det ikke lige var den vase, eller den plakat som du tænkte passede til fødselaren, har vi potentielt alligevel inspireret dig til at træffe et bedre valg, når det kommer til den gode gaveide. Ligegyldig dit udgangspunkt, håber vi at du finder listen interessant og efter at have været den igennem er klogere, end fra du først landede på Morefews’ gaveliste til en 60 års fødselsdag.

God fornøjelse.

Læs også vores andre fødselsdagsindlæg: 

Gave til en 50 års fødselsdag
Gave til en 70 års fødselsdag 

Gå på opdagelse i vores 26 gaver

1. Karikaturtegning af børn eller børnebørn

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

Karikaturtegning af børn eller børnebørn er altid et sikkert hit, der med garanti kan få smilet frem på læben hos fødselaren. Det er både en personlig og god gaveide, der helt sikkert vil blive værdsat.

Disse sjove tegninger er ofte noget man oplever på diverse udlandsrejser, men at man når kan få dem personliggjort på denne måde er nyt – og det holder 100%. Se alle detaljerne omkring plakaterne via nedenstående link.

2. Tile starter pack - Smart nøglefinder

Nøglefinder

set til: 449,00 kr.

Hvor var det nu lige jeg lagde nøglerne? Man kender selv tanken og du har måske også hørt fødselaren sige det. Det behøver ikke være fordi man er glemsom eller lignende, men det er noget som sker for os alle sammen hele tiden.

Netop derfor er denne gaveide god, da den både er betænksom, men også ekstrem brugbar, da den kan spare en for en masse tid brugt på at lede efter de nøgler – endnu engang.

3. Royal Copenhagen krus

Royal Copenhagen

set til: fra 199,00 kr.

Det klassiske krus fra Royal Copenhagen bør helt sikkert også være med på listen. For mange er Royal Copenhagen et samleobjekt, ligesom mange også har kruset her. Enten samler man det i en og samme farve, eller så kan man godt lide at sammensætte forskellige farver i sit køkkenskab.

Vi har valgt den lyserøde her, men som du nok kan fornemme kan kruset købes i mange forskellige farver.

4. Musclepain Pro Massagepistol

Velvære

Massagepistolen er blevet en af årets mest solgte gaver til blandt andet fødselsdage og brylupper. Massagepistolen er velegnet til alle, da den masserer og løsner op i led og muskler. Gaven er derfor ideel at give til de personer, du holder af. Så viser du også at du går op i deres velvære, da massagepistolen giver færre myoser og spændinger samt lindrer arvæv.

Muslepain massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

5. Grill værktøj - Gentlemen's Hardware

Grillredskab

set til: 419,00 kr.

Til manden eller damen der elsker at lave maden over grillen for at få den der helt specielle smag. Er fødselaren en grillentusiast, er grillsættet her bestemt ikke nogen dum gaveide. Der er alt hvad man har brug for, når den perfekte laks, steak, eller noget helt tredje skal grilles over grillen.

Se alt hvad sættet indeholder via nedenstående link.

6. Unikke bronzeskulpturer til enhver smag

Bronzeskulptur

set til: Fra 500,00 kr.

Hvem går ikke op i kunst og kultur? Måske ikke – men ubevidst har vil alle en tendens til at indrette vores hjem med små nips – nogle mere end andre. Denne populære skulptur er noget der er meget brugt i boligindretning og har mit sit tidsløse design helt sikkert gjort sig fortjent til det nordiske hjem.

Læs mere om historien bag skulpturen via linket herunder.

7. Fugle-Foderhus fra Trixie

Foderhus

set til: 225,00 kr.

Måske sætter fødselaren pris på at komme i haven, pleje blomsterne, græsset og alt hvad der hører sig til. I den forbindelse går vedkommende måske også op i at fuglene kan lide at komme i haven og er der noget mere passende, end et sødt fuglehus som dette.

Fuglehuset er af yderst god kvaltiet, samtidig med at prisen er god.

8. Stanley Classic - Flot termokande

Termokande

set til: 289,00 kr.

Det er ofte man kan få brug for en termokande, enten hvis man er på tur, i forbindelse med arbejde, jagt og lignende. Termokanden sikrer at de varme drikke altid holder sig varmt og det er nu at foretrække, hvis man skal have sin kaffe eller te serveret.

En rigtig flot termokande, der er i god kvalitet og holder drikken varm som den skal.

9. Puslespil af træ - Cabriolet bil

Puslespil

set til: 529,00 kr.

En anderledes men utrolig god gaveide til manden (typisk) der sætter pris på noget god underholdning, men samtidig også holder af biler. Den gamle amerikanermodel her samles i puslespil produceret i træ, der kun gøre oplevelsen endnu mere fantastisk og råt.

En nyhed der helt sikkert hører til på gavelisten til en 60 års fødselsdag.

10. Royal Copenhagen æggebæger

Æggebæger

set til: 263,00 kr.

Disse søde æggebæger fra Royal Copenhagen går nok aldrig af mode. År efter år stiger interessen næsten kun for Royal Copenhagen og det er ikke kun det lidt mere modne publikum, men også den yngre generation synes at de anerkendte danske brugskunst er rigtig trendy.

Æggebægerne her er i et klassisk Royal Copenhagen look med det blå og hvide.

11. Undervejs - Dronning Margrethe

Bog

set til: 250,00 kr.

Bogen Unervejs har været undervejs i længe, men sikke en fantastisk bog om noget helt særlig Danmarkshistorie. Den er yderst velskrevet og det er Dronningen selv, der fortæller om hendes bedste erindringer fra 1940 til 1972.

Få et særligt indblik i historien og oplev den som om at Dronningen sidder lige ved siden af dig, når der fortælles om kærlighed, op og nedture med mere.

12. Ramme til tegninger fra børnebørn

Ramme

set til: 269,00 kr.

Når man er fyldt 60 er man måske også så heldig at have nogle børnebørn. Disse børnebørn har med garanti også givet rigtig mange flotte tegninger og findes der en bedre måde at forevige dette på, med nogle fine rammer til tegningerne.

En rigtig god gaveide til fødselaren med børnebørn der elsker at give skønne tegninger.

13. Citatplakat til 60 årig (Bedstefar/Bedstemor)

Plakat

set til: 249,00 kr.

Der findes efterhånden rigtig mange gode citatplakater og mange af dem får os også til at trække på smilebåndet – lidt ligesom denne udgave gør. Det er en rigtig sjov, personlig og også en smule anderledes gaveide end hvad man ellers kunne komme med til fødselaren.

Er det i stedet en farmor, mormor, farfar eller morfar som skal have gaven, kan du også via linket herunder finde disse plakater med citaterne.

14. Print dine egne billeder fra telefonen

Printer

set til: 999,00 kr.

Det er efterhånden kommet en ret stor efterspørgsel for at få billederne printet ud i et fysisk eksemplar igen.

I mange år har det været den digitale løsning som har været det foretrukne, og det er da også der at størstedelen af billederne i dag ligger opbevaret – og lige netop derfor er det sjovt at have denne printer, der kan printe billeder ud i et fysisk eksemplar.

15. Wellness-oplevelser

Oplevelser

set til: Fra 399,00 kr.

Selvom man runder 60 er der stadigvæk mange der har en stor interesse i wellness-oplevelser og fornøjelsen bliver skam ikke mindre god, blot fordi man siger farvel til 50’erne.

Overrask med et dejligt gavekort enten til et selvvalgt i form af et gavekort, eller find en oplevelse du tænker fødselaren vil sætte stor pris på. Der er både nogle muligheder der er mere egnet til kvinden, samtidig med der også ligger nogle muligheder der er mere egnet til manden via linket herunder.

16. Lars Løkke - Om de fleste og det meste

Bog

set til: 145,00 kr.

Lars Løkke bogen er et rigtig godt og ærligt skriv, der gør os klogere på hvem Lars er og hvor han kommer fra. Det er en ret fin bog, der er velformuleret og gør læseren en smule klogere på politik og hvordan det egentlig hænger sammen.

Synes man Lars er en hyggelig fætter, bliver den hyggelige stemning og følelse ikke mindre mens man læser bogen – tværtimod. En rigtig god gaveide – også til ham eller hende der ikke bryder sig om politik, men biografien i sig selv kan bære det.

17. Bridgewalking - En skøn oplevelse i luften

Oplevelse

set til: 295,00 kr.

En oplevelse der kan få de fleste til at tænke hold da op – for det er lidt den fornemmelse man får. Det er også sådan en oplevelse de fleste kan være med til, også selvom fødselaren også har givet udtryk for, at det ikke må blive for vildt – dette er ikke vildt, blot flot og enestående.

Bridgewalking kan også købes til en rigtig god pris – nemlig mindre end 300 kr.

18. Gavekort til garn, nåle, strikopskrifter mm.

Garn

set til: Fra 100,00 kr.

Det er ikke usandsynligt at fødselaren sætter pris på en god kaffe og en strikopskrift, og netop derfor skulle ideen om et gavekort til Rito også med.

Med gavekortet kan fødselaren selv købe ind hvad der skal bruges af garn, opskrifter, nåle og meget mere – det vigtigste er blot at du kommer med noget som interesserer vedkommende.

 

19. Google Home

Google Home

set til: 799,00 kr.

Selvom man siger farvel til 50’erne og går ind i 60’erne behøver det ikke betyde at man ikke er teknisk. Tværtimod. Mange sætter faktisk stor pris på at tilpasse sig den teknologiske udvikling og med højtaleren fra Google kan det nemt lade sig gøre, når man nemt og hurtigt kan få adgang til Google Assistant.

Udover at den kan fortælle vejrudsigten har den også en funktion som en højtaler, som nok vil være den primære funktion for mange.

20. Populær hårbørste - former sig efter hovedet

Hårbørste

set til: 149,00 kr.

En god hårbørste kan man vidst altid bruge og den model fra Yummihair har fået rigtig mange fine udtalelser. På baggrund af dem følte vi også at modellen her skulle med på listen her.

Produktet er tiltænkt kvinden der går op i sit hår og ønsker at pleje og tage hånd om det. Du kan læse mere omkring børsten og hvordan den er produceret via nedenstående link.

21. Gastrotools læderforklæde

Læderforklæde

set til: 699,00 kr.

Læderforklædet fra Gastrotools er virkelig fint – det er ikke bare et forklæde man har lyst til at have på når man laver mad, men næsten hele tiden, for det er virkelig flot.

Skal man gå over i det mere seriøse, er det ikke kun et forklæde der æstetisk spiller, så er det også et forklæde hvor der er tænkt over detaljerne – herunder lommer, valg af læder, størrelse og meget mere. Rigtig fin gaveide der helt sikkert kan bruges af de fleste der elsker at komme i køkkenet.

22. Anfield plakat

Plakat

set til: 249,00 kr.

Anfield er et af de mest populære fodboldstadtions i hele verden. Det er naturligvis holdet Liverpool der er grund til dette, og deres helt fantastiske fodboldhistorier.

Liverpool er igen et af topholdende i engelsk fodbold, men der var engang hvor Liverpool år efter år var umulige at hamle op med. Den tid kan fødselaren måske huske? Via nedenstående link kan man også finde andre relaterede plakater, hvis man nu ikke føler Liverpool er det helt rigtige hold.

23. Normann Copenhagen rullebord

Rullebord

set til: 850,00 kr.

Et rullebord kan bruges til mange ting, så rent funktionelt har det mange egenskaber, såsom opbevare alkohol i stuen, krydderier i køkkenet eller læssebord i soveværelset. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Dette bord fra Normann har mange funktioner, men også rent æstetisk er det et rigtig flot rullebord.

24. Barack Obama - Selvbiografi

Bog

set til: 149,00 kr.

Barack Obama var en meget anerkendt præsident af især os danskere. Han er en vellidt og veltalende mand – og også hans selvbiografi har vækket en stor interesse for os danskere. Lige netop derfor følte vi også at den skulle have en plads her på listen.

Bogen står til 149 kr., hvilket ikke er noget at sige til.

25. Skechers sko for komfort

Sko

set til: 529,00 kr.

Skechers er kendt for sin komfort og det mærker man faktisk første gang man træder ned i en Skechers sko.

Denne model er en klassisk komfort model fra Skechers til kvinder, som kan købes i flere farver. Vi har valgt en rosa model her, men den fås blandt andet også i hvid, som har været meget populær herhjemme.

26. Gaven til maven

Bog

set til: 210,00 kr.

Skal man have de der vigtige grøntsager i sin kost, men mangler lidt inspiration er “gaven til maven” et rigtig godt bud på en bog som gaveide. Den gør en lidt klogere på de vigtige grøntsager, som naturligvis er vigtige for os, hvis man går op i et sundt helbred, men også hvis man ønsker den gode balance i maven.

Udover en god balance i maven, giver sund og varieret kost også blot en sund følelse og balance generelt.

Hvordan finder jeg så den gode gaveide til en 60 års fødselsdag?

Det var vores bud på den gode gaveide til en 60 års fødselsdag. Som vi startede med at skrive indledningsvist, er det alle nogle gaveideer der henvender sig til den brede målgruppe, for at sikre at du får den nødvendige inspiration til din gaveide. Har du ikke kunnet finde lige nøjagtig den gave du tænker er den helt perfekte på listen, har vi måske alligevel sendt dig på rette kurs.

Vi anbefaler at du render igennem listen endnu engang, også tager og klikker dig videre på de gaver, hvor vi alligevel nærmer os noget, hvor du tænker det kan være relevant. For det kan være med til at sætte endnu flere ideer i gang, da det hos den pågældende forhandler kan give anledning til at falde over relaterede produkter og gaver, som principielt kan være endnu mere spot-on.

Gaveræset er altid en jungle, ligegyldig hvem man skal give til, men som udgangspunkt er det blot vigtigt at have sig selv med i jagten. Med dette menes der, at du kender fødselaren bedst, så brug den viden du har til at danne det bedste udgangspunkt for gaveideen, krydret med den inspiration som du kan få på vores lister her på Morefews. Som regel giver det dig der allerbedste udgangspunkt, ergo også den bedste gave til fødselaren – her er det i princippet underordnet om du kigger efter en gave til en 18 års fødselsdag, 50 års fødselsdag eller en 70 års fødselsdag.

Gavelisten opridset med ord til en 60-års fødselar

Har du ikke været igennem listen omhyggeligt, men i stedet sprunget direkte herned til slutningen, kan vi prøve at opridse hvad du finder på ovenstående liste med ord.

På listen finder du inspirerende og anerkendte bøger, som er oppe i tiden. Det er både inden for politik, Danmarkshistorie og god gammeldags gemen underholdning. Ligeledes er der interessante gaver, som får legen frem, hvilket er helt okay, også selvom man runder de 60. Det er vigtigt at man bevare legen i livet og nogle gange skal der ikke så meget til – det kan være et puslespil, ny teknologi som en Google Home eller lignende, der lige gør den traditionelle hverdag lidt sjovere.

Du finder naturligvis også de helt sikre ideer såsom oplevelser, både de mere afslappende, men også dem hvor pulsen får lov at komme lidt op. Vi har også en masse nips til boligen fra populære brands, såsom blandt andet Royal Copenhagen.

Alt i alt en bred skare af produkter, oplevelser og underholdning der med garanti kan friste en 60 års fødselar, også selvom vedkommende måske har sagt følgende: “Jeg ønsker mig ikke noget”.

Rigtig god fødselsdagsfest.

Kommentarer

Skriv din kommentar