gaver-til-40-aarige

40 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 24 juni 2022.

En 40-års fødselsdag er en særlig dag

Det er noget helt specielt at runde de 40 år. Derfor kræver det også en særlig gave, når man fylder 40 år. Vi har derfor listet nogle gaveidéer til, hvad du kan give til ham eller hende i 40 års gave. De fleste har typisk nogle anderledes ønsker som 40-årig, end en på f.eks. 20 år. Derfor har vi forsøgt at lave en liste, der rammer bredt, så selv de personer, som du har svært ved at finde gave til, vil kunne få en fin gave.

Det er altid godt med inspiration til gaver. Det er ikke altid lige nemt at blive ved med at finde på noget, der skal kunne falde i god jord hos alle og enhver. Derfor vil du erfare, at vores gaveidéer spænder sig bredt mellem forskellige emner og ting. På denne måde får du nemlig flere gavemuligheder at vælge imellem, så det vil passe helt perfekt til den person, som du skal forære gaven til. Gaveidéerne kan måske også give dig inspiration til nogle andre gaver, som måske ikke fremgår på listen. Uanset hvad, så håber vi, at du finder det, som du søger på vores liste, og du kommer nærmere at finde den perfekte 40 års gave.

Ønsker du yderligere inspiration til ham eller hende, kan du med fordel dykke ned i en af nedenstående to indlæg.

Gaveideer til hende
Gaveideer til ham

Gå på opdagelse i vores 21 gaver

1. Bridgewalking

Oplevelse

set til: 245,00 kr.

Vil du give en gave, der kan give et godt adrenalinkick? Bridgewalking er perfekt til ham eller hende, der elsker at få én på opleveren, og som altid hungrer efter nye udfordringer.

Du kan med fordel selv bestille tid til bridgewalking, så I sammen kan komme afsted og få et herligt minde sammen, som I kan snakke om i lang tid efterfølgende.

2. Stelton termokande

Termokande

set til: 200,00 kr.

Der er ikke noget bedre end en god kop kaffe om morgen. Med en Stelton termokande er du garanteret en varm kop kaffe. Du vil give en termokande i høj kvalitet, og som har et tidløst design, der vil passe ind i alle hjem.

Gaven vil være perfekt til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe, og som elsker dansk design, når det er allerbedst.

3. Muslepain Pro Massagepistol

Velvære

set til: 1399,00 kr.

Massagepistolen er blevet en af årets mest solgte gaver til blandt andet fødselsdage og brylupper. Massagepistolen er velegnet til alle, da den masserer og løsner op i led og muskler. Gaven er derfor ideel at give til de personer, du holder af. Så viser du også at du går op i deres velvære, da massagepistolen giver færre myoser og spændinger samt lindrer arvæv.

Muslepain massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

4. Royal Copenhagen æggebæger

Æggebæger

set til: 263,00 kr.

Et blødkogt æg på morgenbordet hører for de fleste til på et morgenbord. Derfor kan du forære flotte æggebægere fra Royal Copenhagen. Her vil du give flotte æggebæger, der kan passe med det meste stel, og som kan give et elegant og klassisk touch til morgenbordet.

Hvis du ved, at personen du skal forære gaven til, samler på Royal Copenhagen, kan du ikke få helt galt i byen med æggebæger.

5. Bog: Gaven til maven

Bog

set til: 210,00 kr.

Der er altid opskrifter at udforske, så derfor kan en bog med nye og lækre opskrifter være et genialt gavehit.

Gaven til Maven er en kogebog, hvor der er opskrifter, der er formet efter at mindske maveproblemer og giver god fordøjelse. Så hvis din veninde eller ven har særlige diæter, som de skal følge, så kan du komme dem i forkøbet med denne opskriftsbog.

6. Moroccanoil Original Oil Treatment 100ml

Hårpleje

set til: 248,00 kr.

Moroccanoil Original Oil Treatment er en hårbehandling, som du kan påføre til dine splittede hårender, der trænger til fugt og glans.

Olien er perfekt til alle typer af hår, og giver silkeblødt hår med en tilhørende herlig duft. Det er et gavehit blandt unge, så du kan forære den til hende, der elsker at være med på de seneste trends.

7. Årets pande - Onyx Hybrid Non-Stick

Pande

set til: 699,00 kr.

En pande er uundværlig i alle køkkener, så derfor vil en Onyx Hybrid Non-Stick pande være en oplagt gaveidé til ham eller hende, der elsker at kokkerere og kreere nye retter. Med pandens non stick funktion kræves der ikke fedtstof, såsom smør eller olie, og selve stegeoplevelsen vil være betydelig renere.

Du vil give en pande, der har god holdbarhed, og som steger til perfektion.

8. Kodak Dock Printer Fotoprinter Bluetooth

Printer

set til: 999,00 kr.

Med en Kodak Dock Printer Fotoprinter Bluetooth vil du kunne forevige dine minder fra sommerferien med en hurtig udskrivning af billeder direkte fra din smartphone. Det kan gøres ganske let med Bluetooth eller hvis du bruger den vedlagte dockendhed.

I stedet for at have alle billeder digitalt, kan du med denne printer få billederne fysisk. Det er en sikker gavehit.

9. Fujifilm 11

Kamera

Med et fujifilm 11 kamera kan du indfange alle dine favoritøjeblikke og få billedet fysisk med det samme, efter du har taget det. Et fujifilm 11 kamera kan bruges til festlige sammenhænge, hvor dine gæster kan tage billeder til gæstebogen, eller til familiesammenkomster, hvor alle medlemmer er samlet et sted.

Det er den ultimative gavehit for ham eller hende, der elsker at tage billeder.

10. Rains weekendtaske

Taske

set til: 498,00 kr.

En Rains weekendtaske er den perfekte taske at medbringe til weekendturen med veninderne, og er yderst populær blandt kvinder i alle aldre. Det er en taske, der er rummelig og kan have alle de nødvendige genstande med til weekendturen.

Tasken kommer med en aftagelig skulderrem, så du kan selv regulere, hvordan du vil bære tasken. Rains er kendt for god kvalitet og tasken kommer også i flere farver.

11. Wellness-oplevelser

Oplevelse

set til: Fra 399,00 kr.

Vil du forære en oplevelse, der er ekstra betydningsfuld? Så kan en wellness oplevelse være den ideelle gave. Det passer både til ham eller hende, der har en travl hverdag med mange arbejdsopgaver.

Det kan være rart at få løsnet op for alle de led, der driller i hverdagen og det giver også mulighed for at få slappet ordentligt af med et wellness ophold. Wellness-oplevelser er sjældent noget, man giver sig selv, så derfor vil det være en god gave at give.

12. Normann Copenhagen rullebord

Rullebord

set til: 850,00 kr.

Det elegante rullebord fra Normann Copenhagen vil passe ind i ethvert moderne hjem. Rullebordet kan bruges som en pyntegenstand i hjemmet. Mange bruger også rullebordet som et barbord.

Derfor vil rullebordet være en ideel gave til både manden og kvinden. Normann er kendt for det klassiske og rene design, så rullebordet er perfekt til den stilbevidste person, der elsker godt håndværk.

13. Noella jakke

Jakke

set til: 315,00 kr.

En Noella Jakke er den perfekte overgangsjakke, som du kan forære i gave. Den stilbevidste vil vide, at denne jakke er moderne og den kan sammensættes med meget forskelligt tøj. Det kan f.eks. styles med både hverdagstøj og festtøj. En overgangsjakke er et must, når de koldere tider melder sin ankomst.

En Noella Jakke kommer i forskellige farver, så du kan kombinere det helt efter din tøjsmag.

14. Luksusbrunch for 2

Brunch

set til: 299,00 kr.

Hvem elsker ikke en god brunch i weekenden? Det er en perfekt gavehit til den 40-årige, der elsker at starte dagen ud med et godt morgenmåltid. Med brunch får du både morgenmad og frokost i et måltid. Hvad er der ikke at kunne lide? Brunch indbyder på godt samvær og gode snakke.

Det er den ideelle gave at give til parret, der fylder 40 år.

15. Mads Nørgaard - Bel Air Taske

Taske

set til: 498,00 kr.

Den populære Mads Nørgaard Bel Air taske er både helt gavehit blandt unge, men også de ældre. Det er den perfekte gå-i-byen taske, fordi den er rummelig og elegant. En taske har man altid med sig, så hvorfor ikke give en, der kan garantere rummelighed og som kan styles med alt slags tøj?

Mads Nørgaard tasken har mange rum, så du kan have alle dine ting med på farten.

16. Lyngby Gin Glas

Glas

set til: 100,00 kr.

Hvis du har en ven, der elsker at servere drinks til fælles parmiddage, så er et flot sæt Lyngby Gin Glas en oplagt gavemulighed. Lyngby er kendt for sit stilrene design, og du får glas, der kan servere et flot glas Gin&Tonic eller en af dine andre favoritdrinks.

Det er et rummeligt glas, hvor der er rigeligt med plads til isterninger og pynt.

17. Ecooking natcreme

Natcreme

set til: 195,00 kr.

Man skal huske at nære om sin hud, jo ældre man bliver. Derfor kan du forære Ecooking Natcreme i gave, der er lavet på naturlige produkter. Ecooking er generelt kendt for at lave cremer, der kan give huden en masse fugt og denne Natcreme kan reducere de begyndende rynker i huden ved dagligt brug.

Det er en perfekt gave til hende eller ham, der gerne vil give huden mere glød.

18. Apple AirPods

AirPods

set til: 1444,00 kr.

Med Apple Airpods kan du høre din lydbog eller Podcast på alle tidspunkter helt trådløst. Apple Airpods kommer i forskellige varianter, så du kan finde nogle, der passer med dit gavebudget. Det er en god gave at give til ham eller hende, der er på farten hver dag.

Apple Airpods har en simpel design, så selv den ikke-tekniske vil kunne bruge dem i sin hverdag.

19. Lars Løkke - Om de fleste og det meste

Bog

set til: 145,00 kr.

Lars Løkkes seneste erindringsbog er den perfekte gave til ham eller hende, der har stor interesse i politik og for det danske samfund. Det er en perfekt bog at give, også til dem der måske ikke deler samme politiske orienteringer som Lars Løkke.

Måske det kan sætte gang i gode diskussioner til den næste parmiddag. Bøger er altid et godt gavehit til dem, der elsker at fordybe sig i litteratur.

20. Barack Obama - Selvbiografi

Bog

set til: 149,00 kr.

Barack Obamas selvbiografi vil være en ideel gaveide til ham eller hende, der vil elske at høre mere om en af USA’s store personligheder og livet i Det Hvide Hus. Det er en bog, der fortæller om Obamas præsidenttid og de mange øjeblikke og nedture, som Obama har stået overfor.

Det er en bog for folk, der elsker politik og samfund og elsker at høre mere om demokratiet i USA.

21. Google Home - Gør hverdagen sjovere

Google Home

set til: 799,00 kr.

Med Google Home kan du få en digital assistent til dit hjem, der kan give dig svar på næsten alt, hvad du beder den om. Google Home fungerer også som en højtaler, så du kan få formidabel lyd i dit hjem, hvor end du vælger at placere den.

Google Home kan hjælpe med alt fra opskrifter på internettet til at finde den sang, som du hørte, da du var yngre.

Hvad er en god 40-års gave?

At finde den rigtige gave vil altid være lidt af en udfordring. Det kan være svært at finde på, hvad man skal give i gave til en person, der synes at have alt. Hos Morefews går vi meget op i at hjælpe dig godt på vej, når det kommer til at finde en gave til enten ham eller hende. Med inspiration og gaveidéer fra os kan du forhåbentlig komme bedre på vej i din gavejagt. Det er naturligvis op til dig selv, hvad du vælger at give i gave i sidste ende, men inspiration vil aldrig skade. Derimod kan det åbne op for gavemuligheder, som du ikke vidste, at der fandtes.

I denne liste har vi nøje udvalgt gaveidéer, der vil passe til en person, der fylder 40 år. Det betyder ikke, at listen udelukket er ting, der er ”gammeldags” eller ikke følger trenden. Vi har derimod fundet på idéer, der kombinerer de nyeste trends og interesseområder, der kunne rette sig mere imod til en 40-årig.

En 40 års gave kan være mange ting. Det kan både være oplevelser, der kan give gode minder til eftertiden. Det kan også være gadgets til din hverdag, der giver dig den mængde af underholdning, som du holder mest af. 40 år er ikke lig med alderdom, derfor er listen arbejdet ud efter at passe til din nuværende situation og de interesser, som du nu måtte have.

Kan gaven være både til en mand eller kvinde?

Listen er udarbejdet til at kunne passe både mænd og kvinder, så du har god mulighed for at finde noget, der passer helt perfekt til din ven, veninde eller familiemedlem. Der er ikke gaver på vores liste, der ikke kunne falde i god jord hos en mand eller en kvinde. Listen er arbejdet ud fra at kunne tilegne enhver type mand og enhver type kvinde. Det handler om at finde en god balance mellem gaveidéer, så der ikke er ulighed. Det vil sige, at der både skal være gaveidéer, der passer til ham og gaveidéer, der passer til hende. Og det har vi forsøgt at efterstræbe i denne liste.

Du kender selv bedst den person, som du skal give gaven til. Hvad vil de sætte pris på, og hvad er i deres interesseområde? Måske du ikke har kunne finde det, du præcis søger – men vi håber om ikke andet, at du så har fået lidt inspiration til, hvad det kunne være til en anden gang eller til en anden person.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller hvis du føler, at der er noget, der mangler på listen, så er du velkommen til at kontakte os via denne kontaktformular. Her vil vi tage imod og lytte til dine forespørgsler eller eventuelle rettelser. Vi er meget åben for eventuelle inputs i forhold til vores gaveliste, så listen kan hjælpe andre, der måtte være i tvivl om, hvad en 40 års gave kan være.

Vi håber, at du har fundet mere frem til, hvad du kan give i gave. Måske du bare har fået mere inspiration eller idéer til, hvad det kan være.

Kommentarer

Skriv din kommentar