Oplevelsesgaver - Gaver som vi altid husker

Listen er senest opdateret d. 25 februar 2020.

Vi har samlet over 36 oplevelsesgaver nedenfor. Vi har gjort vores absolut bedste for at finde en række gode oplevelser, og samtidig forsøgt at finde gaver der rammer et bredt publikum. For dig betyder det selvfølgelig at der med stor sandsynlighed er en oplevelsesgave at finde her på siden. Hvad end du leder efter en spa-dag i eksempelvis Marienlyst eller en oplevelse i form af Bridgewalking på Lillebæltsbroen, så vil du med sikkerhed finde noget interessant.

Det er altid en god idé at give en oplevelse i gave. Det et svært at blive mæt på oplevelser. Materielle ting kommer og går, men en god oplevelse vil man huske for evigt, og skaber derfor en anderledes værdi.
Hvis du leder efter en god gave til ham eller hende der har alt, så er oplevelser også fantastiske at give. Der findes bare nogen, som er svære at finde gaver til. Hvad end det er fordi de selv køber alt hvad de har brug for, eller fordi de ikke ønsker sig noget specielt, så kan en god oplevelse altid være din vej til at give en god gave.

Oplevelser kan samtidig foræres i alle sammenhænge. Hvad end du mangler at finde den perfekte bryllupsgave, eller en simpel indflyttergave, så kan man altid give en god oplevelse. Og det behøver ikke altid at være en prangende gave der bryder budgettet. At give en oplevelse i indflyttergave behøver ikke nødvendigvis et dyrt spa-ophold. Man kan sagtens give en mindre oplevelse som eksempelvis øl-smagning eller en rundvisning på et whiskybryggeri. Hvis man dog ønsker at give en dyrere gave i forbindelse med en større anledning, så har vi selvfølgelig også sørget for at der er en række helt unikke gaver på nedenstående liste.

Vi håber at du kan finde en unik oplevelsesgave her på siden. Under alle omstændigheder, så håber vi at du har fundet inspiration til at give en rigtig god gave – hvad end anledningen må være!

Gå på opdagelse i vores 36 oplevelsesgaver

Oplevelse med bridgewalking

1. Bridgewalking Lillebælt - En herlig oplevelse

Oplevelse

Alle gaver ønskes skrevet i to afsnit, sådan at teksten her ikke deles op 3 eller 4 gange, men sådan som denne tekst er skrevet. Alle gaver ønskes skrevet i to afsnit, sådan at teksten her ikke deles op 3 eller 4 gange, men sådan som denne tekst er skrevet.

Alle gaver ønskes skrevet i to afsnit, sådan at teksten her ikke deles op 3 eller 4 gange, men sådan som denne tekst er skrevet.Alle gaver ønskes skrevet i to afsnit.

Floedebollekursus

2. Giv et flødebollekursus i gave

Oplevelse

Leder du efter en gave til personen med den søde tand, så har vi muligvis fundet en interessant oplevelse her.  På dette flødebollekursus har du mulighed for at lære, at lave dine helt egne flødeboller.

Det er ikke helt nemt at lave fuldendte flødeboller. Derfor er dette kursus altså værdifuldt for ham eller hende der godt kan lide at lave mad i det søde køkken. Og man få endda lov at tage et par stykker med hjem til familie eller venner.

Rundvisning hos Stauning whisky

3. Rundvisning hos Stauning Whisky

Rundvisning

Hvis denne gaver ikke er den perfekte oplevelse til at whiskydrikkeren, så ved vi ikke hvad er. Dette lille destilleri i den vestlige del af Danmark dufter langt væk af malt. Du har her mulighed for at komme med på en spændene rundvisning.

Rundvisningen varer i to timer, og man vil med sikkerhed have lært en masse nyt om whiskyproduktionen. Og så får man selvfølgelig også mulighed for at smage tre forskellige whiskyer.

Spa dag som en dejlig oplevelse

4. Spadag på Marienlyst Strandhotel

Oplevelse

På Marienlyst hotel er der mulighed for komplet afslapning. Marienlyst er et naturskønt område, hvorfor storbyens stress og jag får lov at forsvinde for en stund. Der er fantastiske sandstrande der bevæger sig rundt om Kronborg slot.

Denne oplevelsesgave indebærer alt fra fri adgang til spa-faciliteterne til yoga. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at spise god mad på opholdet. En rigtig god oplevelse som med sikkerhed skal foræres til livsnyderen.

Oplevelsesgavekort

5. Oplevelsesgavekort - Åbent gavekort

Gavekort

Hvis ikke du kan bestemme dig for, hvilken oplevelse du synes er den rigtige, så har du her muligheden for at give et åbent gavekort. Det betyder altså, at du helt selv bestemmer beløbet, og så er der en række forskellige oplevelser gavekortet kan benyttes på.

Det er i øvrigt også muligt at supplere op på gavekortet, hvorfor man altså ikke er begrænset til det beløb, som oprindeligt at givet. Gavekortet indeholder samlet set et udvalg på hele 390 oplevelser.

Vildmarks gourmet smagsoplevelse

6. Vildmarksgourmet - En smagsoplevelse i bjergene

Madoplevelse

Denne gaver ligger op til en rigtig naturoplevelse. Man får lov til at mærke det primitive liv og føle naturen på første hånd. Oplevelsen indebærer en guidet tur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor man får lov at prøve kræfter med selv at plukke ingredienser til måltidet.

Yderligere så indebærer oplevelsen lærerige fortællinger om naturens skønne og spiselige grøntsager og urter. Det er altså en oplevelse som ud over oplevelsen selv, er utroligt lærerig og forbinder dig med naturens madkammer.

Byvandring med gadens stemmer

7. Byvandring med Gadens stemmer

Vandretur

Denne oplevelse er nok lidt anderledes end så mange andre på listen. Den skiller sig lidt ud i den forstand, at den giver adgang til et miljø i storbyen som ofte er tabu. Man får en guidet tur i Københavns gader med en guide, der har oplevet det hjemløse miljø på egen krop.

Man kommer helt tæt på alt fra fixerum til narkosalget, og det vil med sikkerhed sætte gang i en masse tanker. Og så er spørgsmål selvfølgelig tilladt på turen.

Svæveflyvning i Herning

8. Svæveflyvning i Herning - Op i højden

Flyvetur

Denne oplevelse vil med sikkerhed give et stort sug i maven. De fleste af os har sikkert prøvet at flyve, hvorfor oplevelsen i sig selv ikke er unik. At flyve et svævefly er dog en helt anden oplevelse, og skal prøves for at kunne beskrive følelsen.

Når man flyver i et svævefly, er der nemlig ingen larmende motor der forstyrrer oplevelsen. Det er helt roligt, og der er heller ikke meget fart på. Det betyder altså at man kan nyde udsigten fuldt ud, og man får lov at se Danmark fra fugleperspektiv.

Bodyflight I vindtunnel

9. Bodyflight - Oplev følelsen af frit fald

Vindtunnel

Vi fortsætter i den adrenalinprægede kategori. Vi har nok alle sammen set akrobater bevæge sig som fugle i en vindtunnel. Det er dog noget de færreste har prøvet det. Den generelle antagelse er nemlig, at det er utroligt dyrt.

Det er faktisk slet ikke så dyrt igen, og man kan altså for kun 445 få lov at prøve en vindtunnel. Det er en kæmpe oplevelse, som er utrolig svær i starten. Men når først man får lært teknikken, så vil man ikke ud af tunnelen igen.

Dinner in the dark

10. Dinner in the dark - en sanselig oplevelse

Madoplevelse

”Dinner in the dark” er et relativt nyt koncept. For mange lyder det helt mærkeligt, og det kan vi også godt forstå. Det er unaturligt og virker utroligt fremmed. Faktisk er det en helt unik oplevelse, der åbner op for en række andre sanser når man spiser.

Denne oplevelsesgave er til dem der værdsætter en udfordring, og godt kan lide at træde ud af sin komfort-zone. En god oplevelse til par.

Whiskysmagning og rundvisning

11. Rundvisning og smagning hos Thy Whisky

Smagning

Hvis ikke den første whiskyoplevelse var noget for dig, så måske du finder denne interessant. Her får den komplet rundvisning på destilleriet, og du snydes selvfølgelig heller ikke for smagsprøverne.

Her får du 4 forskellige smagsprøver. Udover at du selvfølgelig skal smage på whiskyen, så er der også mulighed for at smage på røget gallowaykølle og Thyboost, som altså er lavet af det kød og mælk som produceres på gården. En helt unik oplevelse for whiskyelskeren.

Ølsmagning i århus

12. Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Aarhus

Hvis whisky ikke er helt den boldgade gavemodtageren befinder sig i, så kan det være at en øl-smagning er mere velegnet. Aarhus bryghus er et anerkendt bryghus, hvor man helt sikkert vil blive introduceret til en række fantastiske øl.

Man får lov at smage både fra fad, flaske og så også direkte fra tanken. Hvis falder over en øl eller to, som du godt kunne tænke dig at købe med hjem, så er der selvfølgelig også mulighed for det.

Vildmarksbrunch

13. Vildmarksbrunch - Stor smagsoplevelse

Mols Bjerge

Denne gave er målrettet personen der godt kan lide at bruge tid i naturen. Med denne oplevelsesgave giver du en gave, der giver en madoplevelse i naturens rammer. Turen strækker sig over 4,5 time, hvor man får lov at mærke vildmarken.

På turen vil du blive introduceret til alt fra at hugge brænde til tilberedelsen af måltidet, og bollebagning i en såkaldt middelalderovn. En perfekt oplevelse hvis man værdsætter det primitive liv.

Mordmysteriet

14. Mordmysteriet - Løs en spændende gåde

Christiansborg

Hvis du leder efter en gave til en person der godt kan lide mysterier, så har vi her et forslag, som du helt sikkert skal overveje. Mysteriet slægter sig tilbage til Christiansborg, hvor der er blevet begået et mord. Det er dig job at løse det.

Der vil blive givet et række informationer og hints, og det er så dit/jeres job at samle disse og skabe et overblik, med formålet at løse mysteriet. En rigtig spændene oplevelsesgave.

Ginsmagning

15. Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

København

Er gavemodtageren hverken til øl, vin eller whisky, så er han måske mere til gin. Denne oplevelsesgave på halvanden time indebærer en rundvisning på Copenhagen destilleri med en velkomstdrink og så selvfølgelig ginsmagning. Du får lov at smage intet mindre end 7 forskellige gins.

Denne oplevelse er perfekt at give til flere personer, så man har mulighed for at dele oplevelsen. Destilleriet befinder sig på det unikke Christiania, som giver anledning til en masse kreativitet.

Cidersmagning

16. Cidersmagning hos Holm Cider

København

Cider er blevet utroligt populært. Der findes store entusiaster i Danmark, og hvis du kender en eller flere der elsker at nyde et glas cider i sommervarmen, så er denne oplevelsesgave måske noget for ham eller hende. Hos Holm Cider har du mulighed for at smage et hav af forskellige cidere.

Gaven indebærer halvanden times cidersmagning, hvor du får mulighed for at smage 7-8 forskellige cidere. Samtidig får du mulighed for at høre en masse om branchen og de andre ciderlande i verden.

Smag øl hos Tribeca

17. Smag på skønne øl hos Tribeca

København

Hos Ugly Duck kommer du ikke til at mangle noget. Stedet er for rigtige øl entusiaster, og der er noget for enhver smag. Hvad end det er lyse, mørke, røde kraftige eller lette øl – så skal der nok være noget der falder i din smag.

Hos Ugly Duck får du mulighed for at smage 8 forskellige øl fra deres eget bryggeri selvfølgelig. Du får samtidig en masse information om selve processen. Der er også mulighed for en lille spise hvis man har interesse i det.

Du kan finde en flere ølgaver her

Spadag

18. Spadag - tid til ren afslapning

Nimtofte

Vi kan alle sammen bruge lidt afslapning engang i mellem. Hvis man virkelig har brug for afslapning, så findes der ikke noget bedre end et spa-ophold. Så hvis du kender en der godt kunne bruge at koble lidt af fra hverdagen, så er denne oplevelses perfekt.

Spa-opholdet inkluderer fri adgang til Lübkers Wellness samt te, vand og lidt frisk frugt. Der er selvfølgelig også mulighed for lidt behandling og andre madvarer hvis man får brug for det.

Wakeboard

19. Wakeboard - En flyvende oplevelse

Wakeboard

Her har vi fundet en af de mere adrenalinfyldte oplevelser. Denne gave er altså perfekt til ham eller hende, som elsker at udfordre sig selv. Hvad end man har en god balance eller ej, så vil denne oplevelse helt sikker blive sjov.

Wakeboard er generelt ret svært at stå på. Det kræver generelt en god balance, men man har også mulighed for at teste balance, og lære undervejs. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du ikke helt er klar over om personen kan stå wakeboard.

Tap din egen whisky

20. Tap din egen whisky

Køge

Hvis du kender en der har stor interesse for whisky, så kunne du måske overveje at give denne fantastiske oplevelse i gave. Du får hos Braunstein helt selv lov til, at tappe whisky direkte fra tønden, smage det, og så vurderer hvilken du synes bedst om.

Når du har smagt en masse fantastisk whisky, så er det eneste tilbage bare at vælge den du synes bedst om, og så får du lov at tappe en hel flaske til at tage med hjem – direkte fra whiskyfadet.

Klatring som oplevelsesgave

21. Urban High Robing - En spændende oplevelse

København

Nu har vi efterhånden samlet en sjat adrenalinfyldte oplevelser. Trods de tidligere nævnte oplevelser er fyldt med adrenalin, så er der ingen tvivl om, at denne oplevelse er for de mest hardcore.

Så hvis du leder efter en gave, hvor du kan være helt sikker på, at modtageren presses ud over grænserne, så er denne ideel. En utroligt unik oplevelse, hvor selv den mest garvede adrenalin junkie vil blive presset.

floating - en oplevelse der afstresser

22. Floating - en afslappende oplevelsesgave for 2

Aarhus

Hvis ikke du kender til floating, så skal du helt sikkert læse med her. Floating er den ultimative afslapning, som egentlig bare går ud på, at du ligger og flyder i et bassin med afdæmpet belysning med et meget højt salt indhold.

Kroppen virker vægtløs, og du får altså derfor slappet fuldstændig af. Oplevelsen består af 60 minutters afslapning for 2 personer. Det betyder altså, at du kan dele oplevelsen med en af dine tætte.

Klatring som gaveide

23. Klatring - En sjov oplevelse for flere

København

Når man skal være aktiv, så er det også vigtigt at man gør lidt sjov ud af det. Denne oplevelse er super godt for personer der godt kan lide at teste deres egne grænser.

Når man klatre er der altid en fare for at falde ned. Det er her selvfølgelig under kontrollerede forhold, så man ikke kommer til skade. Men derfor kører adrenalinen stadigvæk, og så er det faktisk også sundt for led og muskler at komme ud i yderpositioner.

Spadag

24. Læsø Kur - En afslappende spadag

Læsø

Læsø Kur er et helt unikt og fantastisk kursted, som er lokaliseret i den gamle Vesterø Havnekirke. Hos Læs Kur stå den på komplet afslapning, og man vil med sikkerhed gå derfra som var man født på ny.

Denne oplevelse er den helt perfekt gave til livsnyderen. Den består selvfølgelig af entre og så får man også en sandwich og fri adgang til løbende forfriskninger i løbet af dagen.

Ølsmagning hos Trolden bryghus i KOlding

25. Ølsmagning i Kolding - Trolden Bryghus

Kolding

Man skal selvfølgelig ikke snydes for en fantastisk øl-smagning bare fordi man kommer far den sydlige del af Jylland. På Trolden bryghus er de perfektionister og værdsætter traditionerne der skaber den gode øl.

Gaven indebærer halvanden time øl-smagning med en guidet rundtur på bryggeriet. Man får samtidig en historisk fortælling om bryggeriet og så modtager en fin gave i form af special-øl inden man tager hjem

Macarons kursus

26. Macaronkursus med dessertkok

København

Her har vi fundet endnu en fantastisk gave til ham eller hende med flair for det søde køkken. Det kan være svært altid at holde sig inspireret, hvorfor det er vigtigt at man konstant udvider sin horisont.

Med dette macaronkursus med en fransk dessertkok, giver du den perfekte gave til personen der altid søger at udvide sine færdigheder i køkkenet. Man får 2,5 times macaronkursus, og må selvfølgelig tage resultatet med hjem og dele med familien.

Oplevelse med chokolade

27. Chokoladekursus med fransk chocolatier

København

Hvis ikke macaronner fanger din interesse som den perfekte gave, så måske chokolade gør. De fleste af os elsker chokolade, og derfor har dette chokoladekursus altså et bredt publikum. Ved hjælp af en fransk chocolatier, lærer du alt om chokolade.

Du vil blive lært alt om hvordan chokoladen laves, og hvordan den skal behandles for det absolut bedste resultat. Og så får du selvfølgelig også lov at tage udkommet med hjem og dele med familie eller venner.

VR

28. Prøv Virtuel Reality - En sjov oplevelse

København

Virtual reality har være omkring os i længe. Det har ikke rigtigt fået lov at tage fat endnu, men vi er godt på vej. Tanken om, at man kan simulere sig væk i en virtuel verden er ’mind-blowing’. Her har du mulighed for at teste det af under kontrollerede forhold.

Denne gave er perfekt til gameren, men faktisk er det de fleste der kan gaven af oplevelsen. Selv ældre generation vil finde oplevelsen fascinerende.

Helikoptertur

29. Helikoptertur - En gave til den naturglade

Hele landet

Dette er klart en af de mere unikke oplevelser. Oplevelsen kan indløses i hele landet, og giver dig mulighed for at se Danmark fra et fantastisk fugleperspektiv. Du får hele 10 minutters flyvning for kun 695 kr. Det lyder måske ikke af længe, men når du først er i luften, så går tiden langsomt.

Det er også muligt at få give denne helikoptertur til en gruppe, hvorfor man kan få lov at dele oplevelsen med sine nærmeste. En sjov gave man vil huske for evigt.

Vinsmagning

30. Vinsmagning med Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning

Vi har samlet en masse luksuriøse forskellige smagninger af både gin, whisky og øl. Det eneste vi mangler, er vin. Den har vi fundet her, og den kommer ikke for tidligt. På denne vinsmagning får du en bred viden om vinen Corsé.

Du vil blive oplært i alt fra dufte til selve smagen, og hvordan du fremover bliver i stand til at vurdere en vin. Smagningen består af 6-7 forskellige vine fordelt over et par timer.

Flammen og citronen oplevelse

31. I Fodsporene på Flammen og Citronen

København

De fleste danskere kender til Flammen og Citronen. En fragtfuld fortælling som også er blevet filmatiseret. De inspirerende modstandsmøder og aktioner er historie der for evigt vil blive genfortalt.

Denne oplevelse giver mulighed for at følge deres fodspor i København. Den består af en guidet byvandring i København, hvor man vil opleve 10-15 historiske steder, hvor de danske frihedskæmpere havde deres gang.

spændende cocktailkursus

32. Spændende og givende Cocktailkursus

Aarhus

Når nu har vi tilføjet så mange alkohol-smagnings oplevelser på listen, så må hellere også få en rigtig cocktail oplevelse på. Hvis du leder efter en gave til ham eller hende, du mener har en gemt bartender i ærmet, så er denne oplevelsesgave helt perfekt.

Lær alt der er at vide om cocktails, deres sammensætning og hvordan man bærer sig ad bag baren. En festlig oplevelse som med fordel kan indløses som start på en god bytur.

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri

33. Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri

Gundestrup

Ost og øl går helt fantastisk sammen, det er vi vist alle sammen enige om. På Gundestrup Mejeri har man mulighed for at få det bedste fra begge verdener. Smag på de bedste øl imens du bliver introduceret til fantastiske oste.

Oplevelsen indebærer en rundvisning på Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor man bliver sat ind i historien og hele processen bag osten og øllen. En meget hyggelig oplevelse, som bør nydes i godt selskab.

undervandsjagt - en spændende oplevelse

34. Undervandsjagt ved Østjylland

Jagt

De fleste vil forbinde jagt med en riffel ude i skoven. Det er der heller ikke noget i vejen med, men faktisk så kan man også tage på jagt under vandet – og her snakker vi ikke om traditionel fisken. Dette er med snorkel, spyd og guide.

Oplevelsen varer 6 timer, hvor man bliver instruereret i forholdene og hvordan man skal bære sig ad. En sjov oplevelse som er ud over det sædvanlige i Danmark.

GoBoat - København fra Vandet

35. GoBoat - En oplevelse ved vandet

Sejltur

Hvad end du kan lide at sejle eller ej, så er denne oplevelse pengene værd. Du får her muligheden for at opleve København fra vandet. Du er ombord på skibet omkring 2-3 timer, hvor der vil være anrettet et mindre picnicbord, hvor medbragte fødevare kan nydes.

Turen er for grupper i størrelser af 2-8 personer, hvor prisen er ens uanset antallet. En god oplevelse at give en gruppe.

Sort sol

36. Sort sol - En skøn naturoplevelse

Sønderjylland

Sort sol er et helt unikt naturfænomen som kun mindretallet får lov at opleve i deres levetid. Helt basalt er det en stor sammenklynget flok fugle, der bevæger sig i flotte mønstre. Udtrykket kommer af, at fuglene formørker solen i den store flok.

Den guidede tur giver anledning for at få stillet nysgerrigheden gennem samtale med den erfarne guide. Oplevelsen varer typisk omkring. 3-4 timer, hvor der er mulighed for at se op til 1 million stære. En fantastisk oplevelse at forære naturentusiasten.

Oplevelsesgaver er blandt de bedste gaver

Der hersker ingen tvivl om, at oplevelser altid er gode at give i gave. Vi har gennem dette indlæg haft meget fokus på, hvor god en idé det er at give oplevelser i gave. Der behøver nemlig ikke at være nogen speciel anledning, før man kan give en oplevelse i gave. Du kan give fede oplevelser til alle anledninger. Det har ingen betydning om det er en gave til 18-års fødselsdag, eller en gave til rejsegilde – oplevelser kommer i mange former, og hvis bare man har en smule kendskab til modtagerens interesser, så er det faktisk overraskende nemt at finde den helt perfekte oplevelsesgave. Så længe man gør sig umage med at udvælge den rigtige oplevelse, så er chancen for at rammer plet med gaven meget stor.

Men hvorfor er oplevelsesgaver så fantastiske? Gaver er generelt bare fantastiske at give og selvfølgelig også at modtage. Oplevelser udskiller sig ved at give værdi uden at det er materielt. Ved at give en oplevelse giver man altså noget, som man med stor sandsynlig vil huske resten af livet. Hvis du eksempelvis giver et stykke tøj, så vil man selvfølgelig blive glad, men man vil ikke huske det om 10 år. Hvis man giver en oplevelse – det kunne eksempelvis være bridgewalking eller en tur i helikopter. Disse gaver vil med stor sandsynlig aldrig blive glemt, og derfor giver du altså ikke bare en gave, men du giver er et minde for livet.

Oplevelsesgaver til den adrenalinsøgende

Vi kender alle sammen en eller flere, som altid søger at teste grænser af. Vi har for længst selv erkendt, at det ikke lige er vores kop te, og vi befinder os bedst i vores komfort-zone. Det er også helt fint, men derfor kan man sagtens give en god adrenalinpumpende gave til ham eller hende der elsker at få et sus i maven. Måske det også giver et sus i din egen mave, bare ved tanken om at give denne gave. En gave der skubber grænser, er nemlig ikke ligesom alle andre oplevelsesgaver. Giver du en ekstrem oplevelse i gave er du nemlig helt sikker på, at denne oplevelse aldrig vil blive glemt. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af oplevelsesgaver der søger at teste grænser. Hvad end det er bridgewalking over Lillebæltsbroen eller en tur i vindtunnel, er helt op til dig at vælge. Her det er selvfølgelig essentielt at du kender personen godt, og derudfra kan vælge gaven du mener vil skabe mest værdi.

Oplevelsesgaver til livsnyderen

Vi har selvfølgelig også sørget for, at der er noget for livsnyderen. Oplevelser der bekræfter ens fantastiske tilstedeværelse, er altid en god idé. Hvis du ønsker at give en gave der virkelig forkæler modtageren, så kan oplevelser som eksempelvis et spa-ophold i Marienlyst eller en omgang massage være gode forslag. Vi har samlet en masse oplevelser for livsnyderen, og vi har virkelig forsøgt at finde noget til enhver smag. Det behøver altså ikke at være decideret afslapning, da vi også har fundet oplevelser som vinsmagning, ølsmagning, ostesmagning og meget mere.

Faktisk så behøver ovenstående gaveforslag ikke nødvendigvis at være til en person, der decideret dyrke disse ting. Alle kan have brug for at koble af, og nyde livet engang i mellem. Så hvis du leder efter en gave til en person der godt kunne bruge at slappe lidt af, så kan du med fordel også give en oplevelsesgave i form af et spa-ophold eller en lækker vinsmagning til denne person.

Oplevelsesgaver til par

Der findes mange anledninger, hvor man skal finde på en gave til parret. Det er altså alt fra rejsegilde til bryllupsgave. Det kan være en udfordring at finde en gave, som begge vil blive glade for. Selvfølgelig kan man gå ud og finde en gave til dem hver især. Det er dog ikke lige så sjovt, hvorfor en god oplevelse som kan deles med ens partner, altid vil være at foretrække over andre materielle gaver. Oplevelsesgaver er altså løsningen på mange ting, og de vil til hver en tid være at foretrække hvis man har problemer med at finde den helt rigtige gave. Oplevelser får man aldrig nok af, og er i bund og grund det livet går ud på – nemlig at opleve.

 

Kommentarer

Skriv din kommentar