efteraarsaktiviteter-bridgewalking_2

Oplevelsesgaver - Gaver som vi altid husker

Listen er senest opdateret d. 27 februar 2023.

Vi har samlet over 56 oplevelsesgaver nedenfor. Vi har gjort vores absolut bedste for at finde en række gode oplevelser, og samtidig forsøgt at finde gaver der rammer et bredt publikum. For dig betyder det selvfølgelig at der med stor sandsynlighed er en oplevelsesgave at finde her på siden. Hvad end du leder efter en spa-dag i eksempelvis Marienlyst eller en oplevelse i form af Bridgewalking på Lillebæltsbroen, så vil du med sikkerhed finde noget interessant.

Det er altid en god idé at give en oplevelse i gave. Det et svært at blive mæt på oplevelser. Materielle ting kommer og går, men en god oplevelse vil man huske for evigt, og skaber derfor en anderledes værdi.
Hvis du leder efter en god gave til ham eller hende der har alt, så er oplevelser også fantastiske at give. Der findes bare nogen, som er svære at finde gaver til. Hvad end det er fordi de selv køber alt hvad de har brug for, eller fordi de ikke ønsker sig noget specielt, så kan en god oplevelse altid være din vej til at give en god gave.

Oplevelser kan samtidig foræres i alle sammenhænge. Hvad end du mangler at finde den perfekte bryllupsgave, eller en simpel indflyttergave, så kan man altid give en god oplevelse. Og det behøver ikke altid at være en prangende gave der bryder budgettet. At give en oplevelse i indflyttergave behøver ikke nødvendigvis et dyrt spa-ophold. Man kan sagtens give en mindre oplevelse som eksempelvis øl-smagning eller en rundvisning på et whiskybryggeri. Hvis man dog ønsker at give en dyrere gave i forbindelse med en større anledning, så har vi selvfølgelig også sørget for at der er en række helt unikke gaver på nedenstående liste.

Vi håber at du kan finde en unik oplevelsesgave her på siden. Under alle omstændigheder, så håber vi at du har fundet inspiration til at give en rigtig god gave – hvad end anledningen må være!

Gå på opdagelse i vores 51 oplevelsesgaver

1. Giv et flødebollekursus i gave

Set til 349,00

Oplevelse

Leder du efter en gave til personen med den søde tand, så har vi muligvis fundet en interessant oplevelse her.  På dette flødebollekursus har du mulighed for at lære, at lave dine helt egne flødeboller.

Det er ikke helt nemt at lave fuldendte flødeboller. Derfor er dette kursus altså værdifuldt for ham eller hende der godt kan lide at lave mad i det søde køkken. Og man få endda lov at tage et par stykker med hjem til familie eller venner.

2. Rundvisning hos Stauning Whisky

Set til 150,00

Rundvisning

Hvis denne gaver ikke er den perfekte oplevelse til at whiskydrikkeren, så ved vi ikke hvad er. Dette lille destilleri i den vestlige del af Danmark dufter langt væk af malt. Du har her mulighed for at komme med på en spændene rundvisning.

Rundvisningen varer i to timer, og man vil med sikkerhed have lært en masse nyt om whiskyproduktionen. Og så får man selvfølgelig også mulighed for at smage tre forskellige whiskyer.

3. Spadag på Marienlyst Strandhotel

Set til 395,00

Oplevelse

På Marienlyst hotel er der mulighed for komplet afslapning. Marienlyst er et naturskønt område, hvorfor storbyens stress og jag får lov at forsvinde for en stund. Der er fantastiske sandstrande der bevæger sig rundt om Kronborg slot.

Denne oplevelsesgave indebærer alt fra fri adgang til spa-faciliteterne til yoga. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at spise god mad på opholdet. En rigtig god oplevelse som med sikkerhed skal foræres til livsnyderen.

4. Oplevelsesgavekort - Åbent gavekort

Set til fra 100,00

Gavekort

Hvis ikke du kan bestemme dig for, hvilken oplevelse du synes er den rigtige, så har du her muligheden for at give et åbent gavekort. Det betyder altså, at du helt selv bestemmer beløbet, og så er der en række forskellige oplevelser gavekortet kan benyttes på.

Det er i øvrigt også muligt at supplere op på gavekortet, hvorfor man altså ikke er begrænset til det beløb, som oprindeligt at givet. Gavekortet indeholder samlet set et udvalg på hele 390 oplevelser.

5. Vildmarksgourmet - En smagsoplevelse i bjergene

Set til 995,00

Madoplevelse

Denne gaver ligger op til en rigtig naturoplevelse. Man får lov til at mærke det primitive liv og føle naturen på første hånd. Oplevelsen indebærer en guidet tur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor man får lov at prøve kræfter med selv at plukke ingredienser til måltidet.

Yderligere så indebærer oplevelsen lærerige fortællinger om naturens skønne og spiselige grøntsager og urter. Det er altså en oplevelse som ud over oplevelsen selv, er utroligt lærerig og forbinder dig med naturens madkammer.

6. Byvandring med Gadens stemmer

Set til 149,00

Vandretur

Denne oplevelse er nok lidt anderledes end så mange andre på listen. Den skiller sig lidt ud i den forstand, at den giver adgang til et miljø i storbyen som ofte er tabu. Man får en guidet tur i Københavns gader med en guide, der har oplevet det hjemløse miljø på egen krop.

Man kommer helt tæt på alt fra fixerum til narkosalget, og det vil med sikkerhed sætte gang i en masse tanker. Og så er spørgsmål selvfølgelig tilladt på turen.

7. Bodyflight - Oplev følelsen af frit fald

Set til 445,00

Vindtunnel

Vi fortsætter i den adrenalinprægede kategori. Vi har nok alle sammen set akrobater bevæge sig som fugle i en vindtunnel. Det er dog noget de færreste har prøvet det. Den generelle antagelse er nemlig, at det er utroligt dyrt.

Det er faktisk slet ikke så dyrt igen, og man kan altså for kun 445 få lov at prøve en vindtunnel. Det er en kæmpe oplevelse, som er utrolig svær i starten. Men når først man får lært teknikken, så vil man ikke ud af tunnelen igen.

8. Dinner in the dark - en sanselig oplevelse

Set til 1195,00

Madoplevelse

”Dinner in the dark” er et relativt nyt koncept. For mange lyder det helt mærkeligt, og det kan vi også godt forstå. Det er unaturligt og virker utroligt fremmed. Faktisk er det en helt unik oplevelse, der åbner op for en række andre sanser når man spiser.

Denne oplevelsesgave er til dem der værdsætter en udfordring, og godt kan lide at træde ud af sin komfort-zone. En god oplevelse til par.

9. Rundvisning og smagning hos Thy Whisky

Set til 100,00

Smagning

Hvis ikke den første whiskyoplevelse var noget for dig, så måske du finder denne interessant. Her får den komplet rundvisning på destilleriet, og du snydes selvfølgelig heller ikke for smagsprøverne.

Her får du 4 forskellige smagsprøver. Udover at du selvfølgelig skal smage på whiskyen, så er der også mulighed for at smage på røget gallowaykølle og Thyboost, som altså er lavet af det kød og mælk som produceres på gården. En helt unik oplevelse for whiskyelskeren.

10. Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Set til 129,00

Aarhus

Hvis whisky ikke er helt den boldgade gavemodtageren befinder sig i, så kan det være at en øl-smagning er mere velegnet. Aarhus bryghus er et anerkendt bryghus, hvor man helt sikkert vil blive introduceret til en række fantastiske øl.

Man får lov at smage både fra fad, flaske og så også direkte fra tanken. Hvis falder over en øl eller to, som du godt kunne tænke dig at købe med hjem, så er der selvfølgelig også mulighed for det.

11. Vildmarksbrunch - Stor smagsoplevelse

Set til 275,00

Mols Bjerge

Denne gave er målrettet personen der godt kan lide at bruge tid i naturen. Med denne oplevelsesgave giver du en gave, der giver en madoplevelse i naturens rammer. Turen strækker sig over 4,5 time, hvor man får lov at mærke vildmarken.

På turen vil du blive introduceret til alt fra at hugge brænde til tilberedelsen af måltidet, og bollebagning i en såkaldt middelalderovn. En perfekt oplevelse hvis man værdsætter det primitive liv.

12. Mordmysteriet - Løs en spændende gåde

Set til 299,00

Christiansborg

Hvis du leder efter en gave til en person der godt kan lide mysterier, så har vi her et forslag, som du helt sikkert skal overveje. Mysteriet slægter sig tilbage til Christiansborg, hvor der er blevet begået et mord. Det er dig job at løse det.

Der vil blive givet et række informationer og hints, og det er så dit/jeres job at samle disse og skabe et overblik, med formålet at løse mysteriet. En rigtig spændene oplevelsesgave.

13. Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Set til 299,00

København

Er gavemodtageren hverken til øl, vin eller whisky, så er han måske mere til gin. Denne oplevelsesgave på halvanden time indebærer en rundvisning på Copenhagen destilleri med en velkomstdrink og så selvfølgelig ginsmagning. Du får lov at smage intet mindre end 7 forskellige gins.

Denne oplevelse er perfekt at give til flere personer, så man har mulighed for at dele oplevelsen. Destilleriet befinder sig på det unikke Christiania, som giver anledning til en masse kreativitet.

14. Cidersmagning hos Holm Cider

Set til 195,00

København

Cider er blevet utroligt populært. Der findes store entusiaster i Danmark, og hvis du kender en eller flere der elsker at nyde et glas cider i sommervarmen, så er denne oplevelsesgave måske noget for ham eller hende. Hos Holm Cider har du mulighed for at smage et hav af forskellige cidere.

Gaven indebærer halvanden times cidersmagning, hvor du får mulighed for at smage 7-8 forskellige cidere. Samtidig får du mulighed for at høre en masse om branchen og de andre ciderlande i verden.

15. Smag på skønne øl hos Tribeca

Set til 199,00

København

Hos Ugly Duck kommer du ikke til at mangle noget. Stedet er for rigtige øl entusiaster, og der er noget for enhver smag. Hvad end det er lyse, mørke, røde kraftige eller lette øl – så skal der nok være noget der falder i din smag.

Hos Ugly Duck får du mulighed for at smage 8 forskellige øl fra deres eget bryggeri selvfølgelig. Du får samtidig en masse information om selve processen. Der er også mulighed for en lille spise hvis man har interesse i det.

Du kan finde en flere ølgaver her

16. Spadag - tid til ren afslapning

Set til 299,00

Nimtofte

Vi kan alle sammen bruge lidt afslapning engang i mellem. Hvis man virkelig har brug for afslapning, så findes der ikke noget bedre end et spa-ophold. Så hvis du kender en der godt kunne bruge at koble lidt af fra hverdagen, så er denne oplevelses perfekt.

Spa-opholdet inkluderer fri adgang til Lübkers Wellness samt te, vand og lidt frisk frugt. Der er selvfølgelig også mulighed for lidt behandling og andre madvarer hvis man får brug for det.

17. Wakeboard - En flyvende oplevelse

Set til 300,00

Wakeboard

Her har vi fundet en af de mere adrenalinfyldte oplevelser. Denne gave er altså perfekt til ham eller hende, som elsker at udfordre sig selv. Hvad end man har en god balance eller ej, så vil denne oplevelse helt sikker blive sjov.

Wakeboard er generelt ret svært at stå på. Det kræver generelt en god balance, men man har også mulighed for at teste balance, og lære undervejs. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du ikke helt er klar over om personen kan stå wakeboard.

18. Tap din egen whisky

Set til 395,00

Køge

Hvis du kender en der har stor interesse for whisky, så kunne du måske overveje at give denne fantastiske oplevelse i gave. Du får hos Braunstein helt selv lov til, at tappe whisky direkte fra tønden, smage det, og så vurderer hvilken du synes bedst om.

Når du har smagt en masse fantastisk whisky, så er det eneste tilbage bare at vælge den du synes bedst om, og så får du lov at tappe en hel flaske til at tage med hjem – direkte fra whiskyfadet.

19. Urban High Robing - En spændende oplevelse

Set til 395,00

København

Nu har vi efterhånden samlet en sjat adrenalinfyldte oplevelser. Trods de tidligere nævnte oplevelser er fyldt med adrenalin, så er der ingen tvivl om, at denne oplevelse er for de mest hardcore.

Så hvis du leder efter en gave, hvor du kan være helt sikker på, at modtageren presses ud over grænserne, så er denne ideel. En utroligt unik oplevelse, hvor selv den mest garvede adrenalin junkie vil blive presset.

20. Floating - en afslappende oplevelsesgave for 2

Set til 495,00

Aarhus

Hvis ikke du kender til floating, så skal du helt sikkert læse med her. Floating er den ultimative afslapning, som egentlig bare går ud på, at du ligger og flyder i et bassin med afdæmpet belysning med et meget højt salt indhold.

Kroppen virker vægtløs, og du får altså derfor slappet fuldstændig af. Oplevelsen består af 60 minutters afslapning for 2 personer. Det betyder altså, at du kan dele oplevelsen med en af dine tætte.

21. Klatring - En sjov oplevelse for flere

Set til 250,00

København

Når man skal være aktiv, så er det også vigtigt at man gør lidt sjov ud af det. Denne oplevelse er super godt for personer der godt kan lide at teste deres egne grænser.

Når man klatre er der altid en fare for at falde ned. Det er her selvfølgelig under kontrollerede forhold, så man ikke kommer til skade. Men derfor kører adrenalinen stadigvæk, og så er det faktisk også sundt for led og muskler at komme ud i yderpositioner.

22. Læsø Kur - En afslappende spadag

Set til 670,00

Læsø

Læsø Kur er et helt unikt og fantastisk kursted, som er lokaliseret i den gamle Vesterø Havnekirke. Hos Læs Kur stå den på komplet afslapning, og man vil med sikkerhed gå derfra som var man født på ny.

Denne oplevelse er den helt perfekt gave til livsnyderen. Den består selvfølgelig af entre og så får man også en sandwich og fri adgang til løbende forfriskninger i løbet af dagen.

23. Ølsmagning i Kolding - Trolden Bryghus

Set til 149,00

Kolding

Man skal selvfølgelig ikke snydes for en fantastisk øl-smagning bare fordi man kommer far den sydlige del af Jylland. På Trolden bryghus er de perfektionister og værdsætter traditionerne der skaber den gode øl.

Gaven indebærer halvanden time øl-smagning med en guidet rundtur på bryggeriet. Man får samtidig en historisk fortælling om bryggeriet og så modtager en fin gave i form af special-øl inden man tager hjem

24. Macaronkursus med dessertkok

Set til 449,00

København

Her har vi fundet endnu en fantastisk gave til ham eller hende med flair for det søde køkken. Det kan være svært altid at holde sig inspireret, hvorfor det er vigtigt at man konstant udvider sin horisont.

Med dette macaronkursus med en fransk dessertkok, giver du den perfekte gave til personen der altid søger at udvide sine færdigheder i køkkenet. Man får 2,5 times macaronkursus, og må selvfølgelig tage resultatet med hjem og dele med familien.

25. Chokoladekursus med fransk chocolatier

Set til 449,00

København

Hvis ikke macaronner fanger din interesse som den perfekte gave, så måske chokolade gør. De fleste af os elsker chokolade, og derfor har dette chokoladekursus altså et bredt publikum. Ved hjælp af en fransk chocolatier, lærer du alt om chokolade.

Du vil blive lært alt om hvordan chokoladen laves, og hvordan den skal behandles for det absolut bedste resultat. Og så får du selvfølgelig også lov at tage udkommet med hjem og dele med familie eller venner.

26. Prøv Virtuel Reality - En sjov oplevelse

Set til 199,00

København

Virtual reality har være omkring os i længe. Det har ikke rigtigt fået lov at tage fat endnu, men vi er godt på vej. Tanken om, at man kan simulere sig væk i en virtuel verden er ’mind-blowing’. Her har du mulighed for at teste det af under kontrollerede forhold.

Denne gave er perfekt til gameren, men faktisk er det de fleste der kan gaven af oplevelsen. Selv ældre generation vil finde oplevelsen fascinerende.

27. Helikoptertur - En gave til den naturglade

Set til 695,00

Hele landet

Dette er klart en af de mere unikke oplevelser. Oplevelsen kan indløses i hele landet, og giver dig mulighed for at se Danmark fra et fantastisk fugleperspektiv. Du får hele 10 minutters flyvning for kun 695 kr. Det lyder måske ikke af længe, men når du først er i luften, så går tiden langsomt.

Det er også muligt at få give denne helikoptertur til en gruppe, hvorfor man kan få lov at dele oplevelsen med sine nærmeste. En sjov gave man vil huske for evigt.

28. Vinsmagning med Kjær Sommerfeldt

Set til 399,00

Vinsmagning

Vi har samlet en masse luksuriøse forskellige smagninger af både gin, whisky og øl. Det eneste vi mangler, er vin. Den har vi fundet her, og den kommer ikke for tidligt. På denne vinsmagning får du en bred viden om vinen Corsé.

Du vil blive oplært i alt fra dufte til selve smagen, og hvordan du fremover bliver i stand til at vurdere en vin. Smagningen består af 6-7 forskellige vine fordelt over et par timer.

29. I Fodsporene på Flammen og Citronen

Set til 199,00

København

De fleste danskere kender til Flammen og Citronen. En fragtfuld fortælling som også er blevet filmatiseret. De inspirerende modstandsmøder og aktioner er historie der for evigt vil blive genfortalt.

Denne oplevelse giver mulighed for at følge deres fodspor i København. Den består af en guidet byvandring i København, hvor man vil opleve 10-15 historiske steder, hvor de danske frihedskæmpere havde deres gang.

30. Spændende og givende Cocktailkursus

Set til 295,00

Aarhus

Når nu har vi tilføjet så mange alkohol-smagnings oplevelser på listen, så må hellere også få en rigtig cocktail oplevelse på. Hvis du leder efter en gave til ham eller hende, du mener har en gemt bartender i ærmet, så er denne oplevelsesgave helt perfekt.

Lær alt der er at vide om cocktails, deres sammensætning og hvordan man bærer sig ad bag baren. En festlig oplevelse som med fordel kan indløses som start på en god bytur.

31. Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri

Set til 249,00

Gundestrup

Ost og øl går helt fantastisk sammen, det er vi vist alle sammen enige om. På Gundestrup Mejeri har man mulighed for at få det bedste fra begge verdener. Smag på de bedste øl imens du bliver introduceret til fantastiske oste.

Oplevelsen indebærer en rundvisning på Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor man bliver sat ind i historien og hele processen bag osten og øllen. En meget hyggelig oplevelse, som bør nydes i godt selskab.

32. Undervandsjagt ved Østjylland

Set til 399,00

Jagt

De fleste vil forbinde jagt med en riffel ude i skoven. Det er der heller ikke noget i vejen med, men faktisk så kan man også tage på jagt under vandet – og her snakker vi ikke om traditionel fisken. Dette er med snorkel, spyd og guide.

Oplevelsen varer 6 timer, hvor man bliver instruereret i forholdene og hvordan man skal bære sig ad. En sjov oplevelse som er ud over det sædvanlige i Danmark.

33. GoBoat - En oplevelse ved vandet

Set til 449,00

Sejltur

Hvad end du kan lide at sejle eller ej, så er denne oplevelse pengene værd. Du får her muligheden for at opleve København fra vandet. Du er ombord på skibet omkring 2-3 timer, hvor der vil være anrettet et mindre picnicbord, hvor medbragte fødevare kan nydes.

Turen er for grupper i størrelser af 2-8 personer, hvor prisen er ens uanset antallet. En god oplevelse at give en gruppe.

34. Sort sol - En skøn naturoplevelse

Set til 195,00

Sønderjylland

Sort sol er et helt unikt naturfænomen som kun mindretallet får lov at opleve i deres levetid. Helt basalt er det en stor sammenklynget flok fugle, der bevæger sig i flotte mønstre. Udtrykket kommer af, at fuglene formørker solen i den store flok.

Den guidede tur giver anledning for at få stillet nysgerrigheden gennem samtale med den erfarne guide. Oplevelsen varer typisk omkring. 3-4 timer, hvor der er mulighed for at se op til 1 million stære. En fantastisk oplevelse at forære naturentusiasten.

35. Kaffekursus hos La Cabra

Set til 399,00

Kursus

Kender du en ægte kaffe-entusiast? Så er dette kaffekursus den oplagte gave. Her bliver personen inviteret ind i kaffens verden og bliver introduceret til diverse bryggeteknikker samt lærer, hvordan kaffens smagsnoter udvikler sig på forskellige måder.

Kaffekurset bliver afholdt hos en af Aarhus’ mest anmelderroste kaffebarer, La Cabra. Efter kurset er det oplagt at lægge vejen forbi La Cabras lille bageri og nyde lækkert surdejsbrød eller en sprød kanelsnurre.

36. Baristakursus hos La Cabra

Set til 499,00

Oplevelse

La Cabra tilbyder endnu en mulighed for at blive lukket ind i kaffens verden. Nu med fokus på at komme tættere på at udleve den lille baristadrøm. Med kurset lærer du om kaffekvaliteter og sorter og smagning af espresso. Og så lærer du også om hvordan man opnår den perfekte cremede mælk – så er søndagens morgencappuccino sikret.

 

Et kursus der med sikker slipper den indre barista løs.

37. Fang den berygtede narkobaron, Pablo Escobar

Set til 560,00

Escape Room

Måske du kender en, der har set den populære serie, Narcos, der netop portrættere Pablo Escobar. Nu har du muligheden for at invitere personen med i Escape Room.

I ægte Narcos-ånd er det nu jeres opgave at fange Columbiens største narkobaron, der gang på gang har undsluppet politiet. Kan I gennemskue den snedige Escobar og fange ham på blot 1 time? – noget der tog en international politistyrke flere år.

38. Overnat på det historiske Villa Copenhagen

Set til 2500,00

Hotelophold

Tag på weekendtur til København og nyd et lækkert ophold i historiske rammer. Hotel Villa Copenhagen har til huse i den 100 år gamle Centralpostbygning, hvor indretningen er moderne, men med respekt for bygningens historiske detaljer. Med en overnatning på Villa Copenhagen får I både en 2-retters middag samt morgenmad.

Efter måske at have slentret gennem Københavns gader, kan I nyde en svømmetur i hotellets poolområde.

39. Guidet øltur på Vesterbro

Set til 395,00

Øltur

Kom på en guidet øltur gennem det hippe Vesterbro. En tur hvor man oplever Københavns øludvikling, og lærer om de tendenser der, især i nyere tid, har sat en bølge i gang af nyopstartede mikrobryggerier.

En rigtig god gaveide til ølelskeren eller den næste oplevelse for vennegruppen.

40. Romantisk slotsophold for 2

Set til 1980,00

Slotsophold

Lad romantikken blomstre og nyd tosomheden i smukke omgivelser. Danmark er kendt for sine mange gamle og smukke slotte, og netop et udvalg i disse, har I nu muligheden for at opleve. Med et romantisk ophold får I en overnatning med lækker 3-retters menu i slotsrestauranten, aftenskaffe samt dejlig morgenmad.

Overrask din bedre halvdel med opholdet eller forkæl et par du holder meget af.

 

41. Snyd fangevogterne og lav jeres eget Prison Break

Set til 600,00

Escape Room

Var du og din ven ellevilde efter nyheden om genoptagelsen af successerien Prison Break? Nu har I muligheden for at forsøge at bryde ud af jeres eget fængsel. Kommunikation, samarbejde og opfindsomhed er jeres eneste chance for at gennemføre.

Den perfekte gave til vennen, der altid har drømt om at lege Michael Scofield for en dag.

42. Gourmetoplevelse på Restaurant Rebel

Set til 800,00

Middag

Den ultimative gaveoplevelse til ham/hende der elsker gourmet. Restaurant Rebel har tidligere haft stjernestatus i Michelin, men rebelske som de er, valgte de et opgør med det finere image. Det vigtigste for Rebel er derfor at friste gæsterne, og lade dem nyde middagen og vinen – så læn dig tilbage og slap af, og nyd en aften i rebelske rammer.

Gavekortet kan bruges på a la carte, menuer og vin – perfekt til personen der holder af gourmetoplevelser.

43. Kagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Set til 1045,00

Kagekursus

Gaveidéen til ham/hende der har en sød tand, og bare elsker at bage. Kagekurset er henvendt til personen, der elsker at bage, og gerne vil bruge tid i køkkenet. Kurset giver mulighed for at forbedre sine bagefærdigheder, og ikke mindst tilegne sig nogle nye.

Måske du allerede tænker på en, der vil sætte pris på at lære nye bageteknikker som glacing, og blive kastet ud i den famøse MasterChef-udfordring – Croquembouche.

44. Oplev Cold Hawaii ved Klitmøller

Set til 350,00

Surfkursus

Kender du en ægte vandhund? Så er dette kursus i surfing en genial gaveidé. Her få du muligheden for at komme på et ægte surfeventyr i Cold Hawaii. Kysten ved Klitmøller er kendt for sine store bølger, og er derfor det perfekte sted til at prøve kræfter med surfing. Med dygtige internationale surfinstruktører kan du være sikker på få kyndig vejledning og træning i de fornødne teknikker.

Klar til at ride ud på bølgen blå? Det er også muligt at komme på en flerdages Surf Camp, hvis du har lyst til at prøve endnu flere kræfter med Nordsøens bølger.

45. Romantisk luksus ansigtsbehandling for par

Set til 999,00

Ansigtsbehandling

Trænger du og din kæreste, mand eller kone til lidt ekstra lækker selvforkælelse? Kobl fra og slap helt af med denne ansigtsbehandling for par, der består af en dybderensende ansigtsbehandling og hovedbundsmassage. Undervejs vil I kunne nyde et glas champagne, og bare slappe af i hinandens nærvær.

Kom ud på den anden side med fornyet energi og overskud til jer selv og hinanden.

46. Nyd en hyggelig aften med sushimenu for 2

Set til 499,00

Sushi

Forkæl en du holder af med en lækker sushi-oplevelse. Sammen kan I nyde en aften i det japanske køkken, og få vækket jeres smagsløg med lækre variationer af bl.a. uramaki, nigiri og futomaki.

Med gavekortet har I muligheden for at vælge mellem forskellige sushirestauranter fordelt over hele landet.

47. Oplevelse - Lav din egen gin

Set til 499,00

Copenhagen Distillery

Gin har virkelig formået at gøre et indtog på barhylderne de sidste par år. Kom med ind hos Copenhagen Distillery og hør om ginens historie, og få muligheden for at lave din helt egen gin.

Duft og smag dig frem og udvælg netop dine yndlingskrydderier til din gin. Efter du har lavet din ginessens, skal du bruge din fantasi og designe en etikette, der er din gin værdig.

48. Vin & Petanque i Aarhus

Set til Fra 597,00

Oplevelse

Frankofil for en dag – Inviter dine venner eller familie med til et hyggeligt spil petanque og nyd samtidig en delikat vinsmagning med 3 forskellige vine.

Vin & Petanque er en kombineret vinbar og -butik, der er placeret centralt i Aarhus. Der er derfor gode muligheder for jer til at fortsætte hyggen og gøre brug af de mange cafeer, der ligger nede langs åen.

49. Luksuriøst spaophold på Ystad Saltsjöbad

Set til 2999,00

Spaophold

Forkæl en du holder af med et luksuriøst spaophold på Ystad Saltsjöbad. Her kan I nyde spa og wellness i lækre omgivelser, og oplev svensk idyl i den gamle middelalderby, Ystad. Om aftenen kan I læne jer tilbage og få serveret en skøn 3-retters menu alt imedens I kan fortabe jer i den smukke udsigt over Østersøen.

Pak taskerne og nyd en weekend med fokus på afslapning og forkælelse.

50. Smag lækre karameller hos Karamelleriet

Set til 199,00

Karamelsmagning

Karamelleriet har siden 2006 lavet lækre håndlavede karameller, som laves ud fra gamle teknikker og moderne smage. Alle deres karameller bliver langtidskogt i en åben kobberkedel, og det er derfor en sanselig fornøjelse for alle karamelelskere at opleve deres værksted og dvæle ved duften af nylavet karamel.

Få indsigt i arbejdet som karamelkoger, og smag løs på munddrivende smagsprøver. Ydermere får du efter besøget en valgfri æske karameller med hjem.

51. Oplev østerssafari ved Vadehavet

Set til Fra 185,00

Østerssafari

Oplev 3 timers østerssafari i Vadehavet. Når tidevandet trækker sig tilbage, bliver jagten skudt ind på de lækre østers, der kan spises direkte fra havbunden. Sort Safari står for afholdelsen af safarien, og fortæller undervejs om østersens historie og betydning for Danmark.

Smagen af nyfangede østers bliver næsten ikke bedre – og hvem ved? Måske er du ovenikøbet heldig at finde en perle i dine østers.

Oplevelsesgaver er blandt de bedste gaver

Der hersker ingen tvivl om, at oplevelser altid er gode at give i gave. Vi har gennem dette indlæg haft meget fokus på, hvor god en idé det er at give oplevelser i gave. Der behøver nemlig ikke at være nogen speciel anledning, før man kan give en oplevelse i gave. Du kan give fede oplevelser til alle anledninger. Det har ingen betydning om det er en gave til 18-års fødselsdag, eller en gave til rejsegilde – oplevelser kommer i mange former, og hvis bare man har en smule kendskab til modtagerens interesser, så er det faktisk overraskende nemt at finde den helt perfekte oplevelsesgave. Så længe man gør sig umage med at udvælge den rigtige oplevelse, så er chancen for at rammer plet med gaven meget stor.

Men hvorfor er oplevelsesgaver så fantastiske? Gaver er generelt bare fantastiske at give og selvfølgelig også at modtage. Oplevelser udskiller sig ved at give værdi uden at det er materielt. Ved at give en oplevelse giver man altså noget, som man med stor sandsynlig vil huske resten af livet. Hvis du eksempelvis giver et stykke tøj, så vil man selvfølgelig blive glad, men man vil ikke huske det om 10 år. Hvis man giver en oplevelse – det kunne eksempelvis være bridgewalking eller en tur i helikopter. Disse gaver vil med stor sandsynlig aldrig blive glemt, og derfor giver du altså ikke bare en gave, men du giver er et minde for livet.

Oplevelsesgaver til den adrenalinsøgende

Vi kender alle sammen en eller flere, som altid søger at teste grænser af. Vi har for længst selv erkendt, at det ikke lige er vores kop te, og vi befinder os bedst i vores komfort-zone. Det er også helt fint, men derfor kan man sagtens give en god adrenalinpumpende gave til ham eller hende der elsker at få et sus i maven. Måske det også giver et sus i din egen mave, bare ved tanken om at give denne gave. En gave der skubber grænser, er nemlig ikke ligesom alle andre oplevelsesgaver. Giver du en ekstrem oplevelse i gave er du nemlig helt sikker på, at denne oplevelse aldrig vil blive glemt. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af oplevelsesgaver der søger at teste grænser. Hvad end det er bridgewalking over Lillebæltsbroen eller en tur i vindtunnel, er helt op til dig at vælge. Her det er selvfølgelig essentielt at du kender personen godt, og derudfra kan vælge gaven du mener vil skabe mest værdi.

Oplevelsesgaver til livsnyderen

Vi har selvfølgelig også sørget for, at der er noget for livsnyderen. Oplevelser der bekræfter ens fantastiske tilstedeværelse, er altid en god idé. Hvis du ønsker at give en gave der virkelig forkæler modtageren, så kan oplevelser som eksempelvis et spa-ophold i Marienlyst eller en omgang massage være gode forslag. Vi har samlet en masse oplevelser for livsnyderen, og vi har virkelig forsøgt at finde noget til enhver smag. Det behøver altså ikke at være decideret afslapning, da vi også har fundet oplevelser som vinsmagning, ølsmagning, ostesmagning og meget mere.

Faktisk så behøver ovenstående gaveforslag ikke nødvendigvis at være til en person, der decideret dyrke disse ting. Alle kan have brug for at koble af, og nyde livet engang i mellem. Så hvis du leder efter en gave til en person der godt kunne bruge at slappe lidt af, så kan du med fordel også give en oplevelsesgave i form af et spa-ophold eller en lækker vinsmagning til denne person.

Oplevelsesgaver til par

Der findes mange anledninger, hvor man skal finde på en gave til parret. Det er altså alt fra rejsegilde til bryllupsgave. Det kan være en udfordring at finde en gave, som begge vil blive glade for. Selvfølgelig kan man gå ud og finde en gave til dem hver især. Det er dog ikke lige så sjovt, hvorfor en god oplevelse som kan deles med ens partner, altid vil være at foretrække over andre materielle gaver. Oplevelsesgaver er altså løsningen på mange ting, og de vil til hver en tid være at foretrække hvis man har problemer med at finde den helt rigtige gave. Oplevelser får man aldrig nok af, og er i bund og grund det livet går ud på – nemlig at opleve.

 

Kommentarer

Skriv din kommentar