gave-til-30-aarig

30 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

En 30-års fødselsdag er en særlig dag

De fleste har stået i en situation, hvor de har skulle købe en gave, men har haft svært ved at finde den rette gave. Hvis du skal finde en gave til en 30-årig, er der selvfølgelige mange valgmuligheder, hvilket dog ikke nødvendigvis gør valget lettere.

Er du på udkig efter en 30-års fødselsdagsgave, er du dog landet på den rette side. Her på siden kan du nemlig finde en lang række gaveidéer. Fælles for dem alle er, at de egner sig godt som en 30-års gave.

Blandt gaveidéerne herunder kan du finde både en 30-års fødselsdagsgave til ham og hende. Derfor er du selvfølgelig garanteret at kunne finde en passende gave herunder, uanset om gaven er til hende eller ham, hvad budgettet er, og hvornår den skal gives.

Har du brug for inspiration til en god gave, bør du derfor kigge med herunder. Du kan enten vælge en af produkterne eller oplevelserne, der er at finde her på siden, eller du kan bruge dem som inspiration.

Gå på opdagelse i vores 22 gaver

1. Karikaturtegning - En personlig gave

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

En karikaturtegning er en anderledes gaveidé. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt andre har en sådan gave med til fødselsdagen. Det kan du især vide dig sikker på, da tegningen laves ud fra et billede, du selv fremsender.

Du kan derfor få lavet en karikaturtegning af fødselaren. Det kan også være, at du vil have lavet en tegning af fødselarens kæledyr. Du kan få tegnet ethvert motiv, hvorfor det er op til dig selv at vurdere.

2. Ansigtspleje - Relevant 3-step Bodykit

Personlig pleje

set til: 490,00 kr.

Det er altid vigtigt, at man sørger for at pleje og rense sin hud. Derfor kan du forære Relevant 3-Step Bodykit i gave til en, der går meget op i velvære og hudpleje.

Med dette bodykit får du både en Bodywash, en Body Exfoliator og en Body Lotion, som både fjerner døde hudceller, renser huden og giver din krop en masse fugt og flot glød.

3. Smartwatch - Veryfit Smart fra Sportsbuddy

Smartwatch

set til: 999,00 kr.

Veryfit Smart fra Sportsbuddy er et moderne smartwatch med sportsprogrammer. Uret indeholder programmer til både løb, cykling, yoga m.m. Derfor er det et ur, der passer til alle, der går op i sport eller motion.

Derudover kan det synkroniseres med en smartphone, hvorfor man kan få alle sine notifikationer på håndleddet. Ydermere har uret en batterilevetid på intet mindre end 10 dage, alt afhængigt af, hvordan det bliver brugt.

4. Karikaturtegning af sit kæledyr

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

Vil du vide dig sikker på, at du finder en gave, der ikke er andre, der har med til festen? I så fald kan du få lavet dig en karikaturtegning. Skal du have gave med til én, der elsker sit kæledyr, er en karikaturtegning af kæledyret oplagt.

Det kræver dog, at du har et billede af det kæledyr, der skal laves en tegning af. Det er nemlig ud fra et billede, at din tegning vil blive lavet.

 

5. Sammenklappeligt badekar

Badekar

set til: 1399,00 kr.

Skal du til fødselsdag hos nogen, der altid har sagt, at de gerne ville have et badekar derhjemme? Hvis ja, så er dette en glimrende gave. Der er nemlig tale om et sammenfoldeligt badekar fra Zenkuru.

Er man ikke interesseret i at sidde på badeværelset, mens man tager sit karbad, kan man blot flytte det udenfor. Det er selvfølgelig en af fordelene ved, at man har et sammenfoldeligt badekar, da det er nemt at flytte rundt.

I udfoldet tilstand måler det 128 cm i længden. Derfor er det de færreste, der kan ligge udstrakt, men bruger man ryglænet til at sidde op af, er der god plads i badekarret fra Zenkuru.

6. SleepPhones - Luk støjen ude og forbedre din søvn

SleepPhones

set til: 329,00 kr.

Er man glad for at falde i søvn til musik, lydbøger eller lignende, er man som regel nødt til at sove med høretelefoner. Det er ikke altid, at det er rart, men det findes der heldigvis en løsning på: SleepPhones.

Her er der nemlig tale om et par bekvemme hovedtelefoner, der er skabt til brug i sengen. Det er et pandebånd med indbyggede høretelefoner, som er behageligt at sove med. Det fås endda i en trådløs variant, så man undgår ledninger.

7. Hæv din arbejdsposition med et Laptopbord

Laptopbord

set til: 199,00 kr.

Det er ikke let at sikre, at man har en god og ergonomisk korrekt arbejdsstilling, når man sidder med sin bærbare PC ved et bord. For hæve skærmen til en mere optimal højde, kan man bruge et sammenklappeligt laptopbord.

Et sådant bor kan vise at være en rigtig god gave til vedkommende, der ofte arbejder på sin laptop. Det gør ikke blot arbejdsdagen mere behagelig, men skåner også hans ryg og nakke for skader og smerter.

8. Flotte smykker fra Pilgrim

Smykker

set til: Fra 49,00 kr.

Hvis du skal finde en skøn gave til en 30-årig kvinde, går du aldrig helt galt i byen, hvis du køber et eller flere smykker. Ønsker du at kaste dig ud i dette, kan du tage et kig på Pilgrims udvalg.

Pilgrim laver moderne smykker i høj kvalitet, som passer til enhver pengepung. Uanset modtagers smag og stil, kan du vide dig sikker på, at du kan finde et smykke fra Pilgrim, der stemmer godt overens med dette.

9. Organic Basics kvalitetsundertøj til hende

Undertøj

set til: 469,00 kr.

Undertøj skal selvfølgelig være behageligt at have på. Derudover skal kvaliteten også være i top. Hvad mange glemmer at have med i deres overvejelse er, at det også bør være bæredygtigt.

Vil du gerne vise modtager af din gave, at det godt kan lade sig gøre at kombinere både kvalitet, komfort og bæredygtighed, er undertøj fra Organic Basics et godt valg som gave. Det danske brand har nemlig bevist, at det hele sagtens kan kombineres.

10. Organic Basics kvalitetsundertøj til ham

Undertøj

set til: Fra 299,00 kr.

Hvis man skal give undertøj i gave, er det vigtigt, at man gør det ordentligt. Det vil sige, at det skal være undertøj, der bryster sig af høj kvalitet. Dertil skal det også byde på en høj komfort.

Vælger man at købe noget fra Organic Basics, sikrer man ikke blot, at både komfort og kvalitet er i top. Man sikrer også, at det er bæredygtigt. Derfor er det et glimrende valg, hvis man gerne vil give undertøj i gave.

 

11. Valdemarsro - Grøn Aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

Bog

set til: 145,00 kr.

Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, har skrevet flere kogebøger. Denne gang er fokus på det grønne køkken. Leder du efter en inspirerende kogebog til det grønne køkken, har du derfor fundet den.

En kogebog som denne kan være en glimrende gave til ham eller hende, der er vild med at være i køkkenet. Med denne kogebog er der i hvert fald inspiration til nye madretter til det næste lange stykke tid.

12. Duglemmerdetaldrig gavekort - Valgfrie oplevelser

Oplevelser

set til: Fra 250,00 kr.

Føler du, at det er svært at finde en god gave til ham eller hende, der har 30-års fødselsdag? Føler du, at vedkommende allerede har alt, hvad han eller hun har brug for? I så fald bør du give en oplevelse i gave.

Det er der rig mulighed for, og derfor kan det være svært at vælge. Ønsker du ikke at vælge, hvilken oplevelse, det skal være, kan du i stedet købe et gavekort, som modtager selv kan bruge til at købe sig en oplevelse.

13. Toilettaske fra RAINS

Toilettaske

set til: Fra 199,00 kr.

En toilettaske er noget, som alle egentlig bør have. Alligevel er det ikke alle, der har det. Det er der mange, der fortryder, når de skal pakke til en rejse, hvad enten det er en weekendtur eller en længere rejse.

Vil du gerne give en toilettaske i gave, bør du tage et kig på udvalget fra danske RAINS. Deres udvalg af toilettasker har nemlig noget at byde på for alle.

14. Årets pande - Onyx Hybrid Non-Stick

Pande

set til: 699,00 kr.

Onyx hybrid stegepande er den perfekte gave at forære til ham eller hende, der elsker at lave mad. Med non-stick funktionen i denne pande får du en sprød skorpe, helt uden at bruge fedtstof.

Panden er lavet til at virke på alle komfurer, så selv dem uden induktion vil kunne nyde godt af denne lækre pande. Panden kan ligeledes tåle at komme i opvaskemaskinen, så du slipper for opvasken bagefter.

15. Kodak Dock Printer Fotoprinter Bluetooth

Printer

set til: 999,00 kr.

Næsten alle har Smartphones i dag, og derfor bliver der ikke fremkaldt billeder, som der engang blev gjort

Med denne printer fra Kodak får du nu muligheden for at printe alle dine billeder fra din Smartphone ud, og sætte dem i billedmapper. Det kan gøres nemt via Bluetooth. Så har du altid sjove og dejlige billeder fra byturene eller rejsen med kæresten at kigge tilbage på.

16. Rains weekendtaske

Taske

set til: 498,00 kr.

Rains er et velkendt og populært mærke, der leverer taske i god kvalitet. Denne flotte weekendtaske har en aftagelig skulderrem og en passende størrelse, så den er nem at have med sig i både offentlig transport, samt bil. Rains tasken er praktisk, fordi den er rummelig og kan indeholde mere tøj, end man tror.

Dette er et gavehit, fordi du vil give en taske, der kan bruges i flere sammenhænge.

17. Olaplex hårpleje

Hårpleje

set til: 537,00 kr.

Olaplex er en hårplejeserie, der giver dit hår en masse fugt og flot glød. Med ingredienser, der er velegnet til alt slags hår, vil man få sundt og stærkt hår.

Dette skyldes, at Olaplex både har styrkerende og reparerende kvaliteter, så dit slidte hår vil få alt det, som det har behov for. Det vil resultere i hår, der ser glansfuldt ud, men som også er sundt at se på.

18. Nike Air Force One

Sneaker

set til: 799,00 kr.

Nike Air Force One sko er ikoniske, og de er et populært hit blandt unge, særligt også dem der er 30+.

Skoene er i god kvalitet, og de er klassiske hvide, hvilket betyder at de vil passe sammen med ethvert outfit. Det er en oplagt gave at forære til ham eller hende, hvis du er på bar bund, og mangler en sikker vinder.

19. Organic Basics t-shirt

Basics

set til: 369,00 kr.

En klassisk hvid t-shirt vil gå til samtlige outfits. Med denne Organic Basics t-shirt får du både kvalitet og miljøbevidst stykke tøj, der kan bruges til hverdag og fest. En t-shirt er en musthave i ens garderobe. Derfor vil du ikke gå galt i byen med at forære en t-shirt i gave.

Organic Basics t-shirt kommer i flere farver og størrelser, så du kan finde den helt perfekte til din ven.

20. Kastanjemanden

Bog

set til: 95,00 kr.

Kastanjemanden udkom tilbage i 2019, men rangerer stadigvæk højt på listen over de bedste krimibøger i Skandinavien. Kastanjemanden er skrevet af Søren Sveistrup og er sidenhen blevet filmatiseret til en populær Netflix serie af samme navn.

Det er en uhyggelig, og medrivende fortælling, der kan sætte skræk i selv den mest vellæste krimielsker. Det er en oplagt gavemulighed til ham eller hende, der elsker at fordybe sig i grumme fortællinger.

21. Royal Copenhagen æggebæger

Æggebæger

set til: 263,00 kr.

Et flot sæt æggebæger fra Royal Copenhagen vil pynte på de flestes morgenbord. Du kan uden tvivl glæde veninden, der samler på Royal Copenhagen, med disse æggebægere. Æggebægere er en ideel service at have, særligt hvis morgenbordet ikke er fuldendt uden et kogt æg.

Det kan bruges både til hverdag, men også til særlige højtider. Som alt andet Royal Copenhagen får du brudgaranti med i købet.

22. Moroccanoil Original Oil Treatment 100ml

Hårpleje

set til: 248,00 kr.

Moroccanoil er en af mest populære hårolier, der findes på markedet. Olien giver alle hårtyper en masse fugt og flot glød, og kan redde selv de mest slidte hårspidser. Du kan påføre olien i enten tørt eller vådt hår. Det er også en fremragende olie, som du kan bruge som varmebeskyttelse.

Det er en gavehit til veninden, der elsker god hårpleje og sætter pris på lækre produkter.

30-års fødselsdagsgaven til hende

Der er mange ting, som du kan forære i gave til en kvinde, der fylder 30 år. Det er måske det, der gør det svært for dig – fordi der netop er så mange muligheder at gå med. Der er de klassiske gavemuligheder, såsom hudpleje, skønhedsprodukter og lækre opskriftsbøger. Det er ikke fordi, det er dårlige gaver – tværtimod! Det er bare altid sjovere at være original og finde noget, der måske ikke stod på din venindes fødselsdagsliste.

Vi tilstræber os altid her hos Morefews at kreere gavelister, der spænder bredt og som kan gå til begge køn og det imellem. Derfor vil du opleve at se forskellige gaveidéer, der både kan gives til hende og til ham. Sommetider behøver gaven ikke at være noget større og mere dyrt end nødvendigt. Som det gamle ordsprog lyder – så er det tanken, der tæller.

30 års- fødselsdagsgaven til ham

Hvad finder man på at give til en mand, der fylder 30 år, der allerede har det meste? Det er det modsatte problem, som du kan stå med, hvis du skal finde en gave til en mand på 30 år. Der er måske ikke nok muligheder! Hvad vil glæde ham, og hvad vil falde i hans smag? Det kan være, du er træt af at give den samme type gave, såsom parfume eller deodorant. I vores gaveliste vil du kunne blive inspireret til at tænke ud af boksen. Der vil måske være gaveidéer, som du ikke vidste, der fandtes. Det kan også være, at du ikke fandt det du søgte.

Det er altid svært at finde på gaver, der skal gå til en, der fylder rundt. For skal gaven være mere tankevækkende end normalt?  Vi stræber altid efter at give god inspiration, og det kan føre til, at du klikker på produkterne i vores gaveliste. Måske det vil føre dig til noget, der er relateret til den type af gave, som du er på udkig efter. Uanset hvad, så laver vi gavelister, der inspirerer og åbner op for nye idéer til fødselsdagsgaver.

Hvad definerer en god gave til en 30-årig?

Den gode gave kan være så mange ting. Der er naturligvis gaver, der er mere egnet end andre. Når du skal finde en gave til en 30-årig, så skal du gå med din mavefornemmelse. For du kender personen godt, og ved hvad han/hun kan lide og ikke lide. Det kan være, at du går med de klassiske gaver, såsom gavekort, spil eller bøger – men det er alt sammen en gave fra dig og det betyder en masse.

Lad dig inspirere af, hvad vi har listet af gaveideer i denne artikel – måske du kan udelukke noget helt, så du kommer tættere på, hvad det kunne være.

Uanset hvad, så håber vi, at vi har kunne hjælpe dig videre i din gavejagt. Du er velkommen til at læse de andre gavelister, som vi har skrevet på Morefews for at få endnu mere inspiration. Det kan være, at du pludseligt falder over en gaveidé, der vil passe perfekt til din veninde eller ven.

Kommentarer

Skriv din kommentar