Gave til veninde: 37 SUPER gaveideer til bedste veninde (2020)

Listen er senest opdateret d. 7 september 2020.

Den store guide: Gave til veninde

Her er vores store guide der hjælper dig med at finde en gave til din veninde. En venindegave kan variere rigtig meget i pris og produkt, hvorfor du også finder et bredt udvalg på nedenstående liste – her er alt lige fra spaophold til bøger. Vi håber at listen: gave til veninde kan være med til at inspirere dig til at træffe det perfekte valg. Har du spørgsmål til nogle af gaverne på listen, er du hjertens velkommen til at skrive en kommentar nederst. Vi forsøger løbende at opdatere listen med nyheder, sådan den altid rammer de seneste trends på markedet.

Personlig gave til veninde

Alle vil gerne give en personlig gave til sin bedste veninde, men hvad betyder en personlig gave i det hele taget? For nogle er en personlig gave en dyr og eksklusiv gave, og for andre er det en gave med et personligt præg, såsom noget hjemmelavet eller noget med tekst eller gravering. Derfor er det altså også meget individuelt i forhold til hvordan vi opfatter personlige gaver, men heldigvis er det dig som kender din veninde bedst, og dermed også er i stand til at vurdere din venindes opfattelse af hvad en personlig gave er.

Fra idé til gave

Hvis du har brug for hurtig inspiration til en sjov gave til din veninde, så er gave-generatoren en stor hjælp. Du kan vælge aldersgruppe, budget og interesser – og på baggrund af disse oplysninger spytter generatoren gaveideer ud, der tager udgangspunkt i dine oplysninger. Prøv generatoren lige herunder, blot ved at klikke på billedet.

Morefews gave generator fra ide til gave

Gå på opdagelse i vores 43 gaver til veninden

Venindeplakat

1. Definitionen af en veninde - Personlig gave

Plakat

Hvad er en god veninde? Det kan være svært at beskrive hvor fantastisk en veninde kan være, men denne søde og personlige plakat gør det meget godt ved at fremhæve de mest fantastiske egenskaber ved en god veninde.

Giv plakaten til din bedste veninde, som et tydeligt symbol på at du holder meget af hende. Plakaten fås ydermere i forskellige størrelser og prisklasser.

Ur til veninde

2. Minimalistisk ur til veninden

Ur

Det perfekte ur sætter lige prikken over i’et, når outfittet skal styles. Det er ikke altid nemt at vælge sit eget ur, men somme tider kan der ligge en masse personlighed i at man får et ur i gave i stedet – for så er det nemlig valgt med overvejelse, og fordi personen der giver gaven mener det passer perfekt til vedkommende.

Overrask din søde veninde med et elegant dameur – priserne starter fra 299 kr.

Boobies plakat

3. Boobies plakat - Alle de herlige udtryk

Plakat

Hvis du synes denne plakat er lidt morsom og ligeledes deler humor med din veninde, så har du her den perfekte venindegave, som i begge kan grine højlydt af.

En sjov plakat som fremhæver hvor forskellige, men stadig perfekte vi alle sammen kan være – du kan måske allerede kende én eller to af dine veninder fra plakaten her, men er det ikke bare herligt?

Skøn massage

4. Skøn luksus massage – Ren nydelse for din veninde

Oplevelse

Hvis du rigtigt ønsker at være god mod din bedste veninde, så er det svært at komme udenom hvor skønt en god og professionel massage kan være. Denne skønne og dybdegående massage kan få alle til at slappe helt af og komme ned i et dejligt lavt gear.

En skøn oplevelse, som du skal give til din veninde, hvis du har indtryk af at hun er lidt spændt op eller bare kunne trænge til en gang selvforkælelse.

Let the celebrations begin - venindeplakat

5. Let the celebrations BE'GIN - Sjov plakat

Plakat

Hvis dig og din veninde deler samme lidt sorte humor, så kan det være at hun ville elske en plakat som denne. Plakaten hylder gin-elskeren på en sjov og herlig måde – måske du allerede overvejer hvorvidt dette er den perfekte gave til din veninde?

Du kan få plakaten i forskellige størrelser og ligeledes forskellige prisklasser.

Luksusbrunch for to

6. Skøn luksusbrunch - En dag med hygge

Oplevelse

Det kan være rart at koble lidt af fra hverdagens strabadser, og kan man gøre det på en meget bedre måde, end at invitere sin søde veninde med ud på en dejlig brunch. Brunch er også social samvær, hvor der er rig mulighed for at få delt en masse sladder.

Overrask veninden med en herlig luksusbrunch og hygge.

epoch maske

7. Epoch Glacial Marine Mud

Ansigtsmaske

Den populære ansigtsmaske fra det amerikanske firma Nuskin. Der er brugt årevis på udvikling af den perfekte ansigtsmaske, og læser man anmeldelserne ser det også ganske lovende ud for denne Epoch Glacial Marine Mud maske.

Forkæl din veninde med en ansigtsmaske, der kan anvendes til selvforkælelse. Læs mere omkring masken via et af nedenstående links.

8. Blomsterbergs bedste – Bliv en mesterbager med denne skønne bog

Bog

Hvis man skal krone en bagedronning i Danmark, så er det svært at komme udenom Mette Blomsterberg. Hvis din veninde er vild med at bage, så er denne opskriftsbog helt klart en fantastisk gaveidé.

Bogen tager dig med ind under vingerne hos konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Få de bedste tips, når Danmarks suverænt mest populære konditor deler ud af værdifulde tips og tricks.

Træningstights

9. Nike trænings tights - perfekt til aktivitet

Tights

Når det kommer til sport og fitness findes der næsten ingen andre brands, som er mere anerkendt inden for dette område end Nike er det. De populære træningstights fra Nike ses i mange fitnesscentre i hele Danmark. Så hvis din veninde også er din bedste trænings-veninde, kan du overraske hende med disse – også er det bare at komme afsted.

Se alle detaljerne eller find andre modeller og farver, hvis du klikker dig videre via et af nedenstående links.

Ecooking dagcreme

10. Ecooking dagcreme - Pleje til ansigtet

Dagcreme

Ecooking stormer frem i både ind og udland med deres kvalitesbevidste produkter. De formår at lave noget virkelig lækkert, der rammer spot-on i forhold til hvad forbrugerne ønsker. Det er duften, emballagen, men naturligvis også funktionaliteten i produkterne der taler for deres cremer og kosmetik.

Vi har på Morefews også en liste over de bedste ansigtscremer, du med fordel kan læse mere om her.

 

Vi skal ikke hjem plakat

11. Plakat til veninden som aldrig vil hjem

Plakat

Vi har alle en veninde eller to, som altid kan fortsætte til den lyse morgen og aldrig vil hjem. Så hvis du gerne vil give hende en personlig og lidt sjov gave, så er denne plakat oplagt.

Plakaten fås i flere farver og størrelser, sådan at du helt selv kan vælge model.

Snug rug tæppe

12. Varmt tæppe til veninden der altid fryser

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne gaveliste så er dette tæppe det mest populære overhovedet. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler, til dem der går ud for at ryge om aftenen. Du finder ikke bedre gave til en veninde.

Byplakater

13. Byplakater til indretningen

Plakat

Hvis din veninde har et bestemt tilhørsforhold til en by eller måske blot mangler lidt ekstra til væggen, så kunne en byplakat som denne fra danske Designkunst være en skøn gaveidé.

Plakaterne kan du få i forskellige størrelser og ligeledes i mange forskellige designs.

indendørs skydiving

14. Frit fald i en vindtunnel - Adrenalinrig oplevelse

Oplevelse

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser, hvorfor det kan være svært at vælge den perfekte oplevelse. Det er svært at definere om denne helt igennem fantastiske oplevelse; Indoor Skydiving kan karakteriseres som perfekt, men den er i hvert fald tæt på.

Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold. En spændende gave der udfordrer én, og flytter comfort-zonen – prøv det sammen med din veninde.

15. Ansigtsmaske fra Australian Bodycare – Tea Tree Oil

Pleje

Der findes ikke mange ting som er bedre end selvforkælelse. Hvis du er på jagt efter en gave, som gør noget godt for din veninde, så er dette et godt bud. Ansigtsmasken er fra Australian Bodycare og indeholder det kraftfulde og skønne Tea Tree Oil, som renser huden dybt og giver den blødeste hud.

Hvis din veninde endnu ikke ejer hudprodukter, som er lavet på Tea Tree Oil, så gør hende den tjeneste at give hende denne ansigtsmaske. Hun kunne måske gå hen at blive afhængig af den, fordi den er virkelig fantastisk.

Foldbar hårtørrer fra GHD

16. En rejse-hårtørrer til sommerferien

Pleje

Sådan en dyr lækker rejse-hårtørrer er en perfekt sommergave til en pige. ghd Traveldryer Gift Kit får du en fantastisk, funktionel og kraftig rejseføntørrer i en smart og praktisk opbevarings taske. Den er i et smukt, enkelt og tidsløst design, og som noget helt unikt har denne rejseføn indbygget en funktion med justerbar og universal

Denne ghd rejseføntørrer er med tilhørende mundstykke, der kan tages af. Udover det har den et foldbar/sammenklappelig greb.

Venneplakat

17. Our FRIEND'SHIP - Plakat til bedsteveninden

Plakat

Denne plakat er den perfekte gaveidé til veninden, som måske deler samme lidt sorte humor som dig – hvis du griner af denne plakat, så gør din veninde helt sikkert også.

Plakaten kan fås i flere forskellige størrelser og ligeledes forskellige prisklasser, så du behøver ikke have den helt store pung fremme for at give din veninde denne særlige og personlige plakat.

bog om selvudvikling

18. Lev mere, tænk mindre - fantastisk bog

Bog

“Lev mere tænk mindre” handler om at tage styringen og begrænse grublerier. Lær tekniker til at skabe mere ro i sindet.

Lad denne bog være julegaven der giver ro i sindet og en dejlig start på det nye år. En god bog til en veninde eller ven der trænger til at stoppe op og fordybe sig.

sammenfoldeligt badekar til veninden

19. Sammenfoldeligt badekar

Badekar

Hvis vi udelukkende kigger på interaktion over hele siden her på Morefews, så ville dette sammenfoldelige badekar være et af de mest populære produkter overhovedet. Den er også lidt sjov, men naturligvis også super brugbar. Det kan være på en varm sommerdag, eller hvis man bare ønsker at forkæle sig lidt ekstra med en gang hjemmespa.

Læs mere om badekaret herunder.

Elektrisk varmetæppe

20. Skønt varmetæppe til hende som fyser

Tæppe

Vi tilføjer endnu en gave til den kuldeskære pige med dette helt nye tæppe til stuen. Denne nyhed sætter et ekstra plus på de klassiske lune tæpper til stuen.

Her er der indbygget varme så man er HELT sikker kan holde varmen på en iskold vinterdag. Hvis det gamle hus har svært ved at følge kulden. Gave til veninde 30 år.

forkælende spaophold

21. Spaophold på Ystad saltsjobad

Spaophold

Hvis veninden og dig skal have den helt store oplevelse sammen, er det bestemt anbefalesværdigt at tage et kig nærmere på et spaophold ved Ystad Saltsjobad. Her får den altså ikke for lidt, og I vil med garanti elske stedet.

Så er der behov for lidt ekstra tid sammen, og ikke mindst stresse lidt af fra hverdagens strabadser kan du tage et kig nærmere på denne skønne oplevelse.

 

Ryg pude

22. Skøn pude til afslapning (også god til gravide)

Pude

Her er den perfekte senge-partner til en pige der sover dårligt. Denne lækre pude er også en super erstatning hvis der mangler en mand i sengen. Sov ekstra godt med en stor u-formet pude! Zenkuru Kropspude har en kurvet inderside og giver støtte til nakke, ryg, mave og ben.

Det er nemt at finde en behagelig sovestilling, og du slipper for at vågne med dynen rodet sammen mellem knæene.

Weleda skinfood fodcreme økologsik

23. Eksperternes valg af ansigtscreme

Pleje

Vi har læst adskillige artikler om creme i både Danmark og udland og denne creme går igen mange steder. Weleda Skin Food er en økologisk og billig fed creme som alligevel trænger ind i huden.

Weleda Skin Food indeholder den morgenfrue og kamille, som har en beroligende effekt på huden. Cremen er derfor meget velegnet til sart samt meget tør og irriteret hud.

chemex kaffebrygger

24. En ikonisk kaffebrygger som forkælelse til veninden

Køkken

Dette er gaveideen til veninden der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag.

Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe. Uanset hvad så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol.

nuskin tandpasta

25. Nuskin tandpasta - Til det perfekte smil

Tandpasta

Skal det perfekte smil plejes med en tandpasta der ikke bare er en tandpasta, men også naturligt tager hånd om dine tænder, kan du tage et kig nærmere på tandpastaen fra Nuskin. Den er blevet anmelderrost og omtalt af flere tandlæger – dette kan du læse meget mere om herunder.

Tandpastaen lysner tænderne, samtidig med at den modvirker plakdannelse.

2 stk. gummi powerbanks med runde kanter

26. En lækker feminin powerbank til hende

Gadget

Det er sommer og masser af aktivitet udenfor, ferie og festivaler. Se denne lækre powerbank i fin lille størrelse, men med masser af power! Den kan oplade din telefon 3 gange.

En rigtig fin gaveide til hende og til en rigtig god pris. Det er sjældent at powerbanks er så pæne, og den passer perfekt ned i en lille taske, ja sågar i lommen.

pro håndsteamer

27. Hjælp til at stryge eller undgå at stryge

Husholdning

Skal tøjet stå 100% skarpt kan det være en rigtig god investering at anskaffe sig en damper, der kan få selv de mest krøllede kjoler eller skjorter til at fremstå som ny igen. Damperen her fra Phillips er utrolig nem at betjene, også er prisen også ganske attraktiv.

Damperen står til 699 kr.

salt og peper

28. Alle har brug for salt & peber på maden

Køkken

Et lækkert salt og peper sæt fra det anerkendte House Doctor.

Ideel gaveidé til veninde der for nylig er flyttet, eller blot mangler et salt og peper sæt. Sættet her vil kunne pryde de fleste danske hjem, med deres simple og elegante design. Sættet kan købes til 310 kr.

Kort spil til tøserne ved navn

29. Den sjove gave til en rigtig god tøsejulefroskost

Spil

Dette nye spil er en super sjov gave når der skal holdes fødselsdags-fest eller julefrokost med tøserne. Masser af sjove spørgsmål der kan sætte gang i en god fødselsdag og få snakken igang.

Hvis du er i tvivl om at festen bliver sjov, så smid dette spil ind i festen. Står du og mangler ønskeliste ideer så er det altid her på siden du kan finde dem.

frisk lyserød parfume

30. Daisy love - Parfume fra Marc Jacobs

Duft

En herlig duft fra er Daisy Love fra Marc Jacobs. Den er frisk og dominerende på en feminin måde, der bestemt er med til at give rummet karakter. En duft siger meget mere end hvad man egentlig umiddelbart tror, eftersom den er med til at danne det her vigtige førstehåndsindtryk.

Overrask din gode veninde med en gave som denne – hun vil med garanti blive glad.

31. Lækkert uundværlig makeup er altid gode gave til veninde

Make up

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

hårbørste til under 200

32. En pige passer godt på sit hår – giv hende en børste der hjælper med dette

Pleje

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad.

Giv din bedste veninde denne fødselsdagsgave til en perfekt pris. Og hjælp hende på vej til sundere og pænere hår.

vaffeljern med tallerken med vaffel på ved siden af

33. Vaffeljern med sjove bobbel-formede vafler

Køkken

Der kommer hele tiden nye gaveideer til hende der kan lide at lave lækker mad. Denne gang er det en kombination af æbleskiver og vafler. Denne gave er helt optimal til julen og juletiden hvor både vafler og æbleskiver skal bages. Vær list fremme i skoene med denne gave og vær sikker på at modtageren bliver populær.

34. Den bedste nakkepude til rejsen

Komfort

Her får du den perfekte nakkepude der sikrer din en god søvn på flyet eller i bilen. Gaveideer til veninde 40 år. Sørg for at din mor sidder godt i flyveren. Hvis du vil sikre at din kone når udhvilet frem på ferie i godt humør, så anskaf hende sådan en nakkepude her.

Den har endda en praktisk holde til mobiltelefonen også således at man kan sætte vækkeuret og lytte nemt til musik. En god farvel gave til veninde.

badedyr enhjørning

35. Vær cool i din pool

Pool tilbehør

Skal du finde en sjov gave her til sommeren så er dette kæmpe badedyr et hit. Kender du én der skal på ferie og som skal se ekstra cool ud ved poolen?

Hvis du skal have de fede feriebilleder så er det netop at du skal anskaffe dig sådan et kæmpe badedyr. Årets sommergave for sjov.

badevægt

36. En lækker intelligent badevægt som ønske til veninde

Badevægt

Hold godt øje med vægten i juledagene og efter julen med denne lækre badevægt fra Beuer. Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app. Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En flot og dekorativ badevægt der hjælper dig med at nå den vægt du ønsker. En anderledes julegave som man sjældent tænker på.

ecooking-peel-maske-50-ml

37. Ecooking peel maske

Ansigtsmaske

Du har før set Ecooking på denne liste over gaver til veninden, men denne gang er det Peel masken vi har fat i.

Masken er med til at opløse hudceller, og udligner linjer og rynker. Masken kan bruges 1 gang om ugen. Bemærk at masken er vegansk og naturligvis også parfumefri – helt sikkert et gavehit blandt dine veninder.

38. Sjove wallstickers kan være den nye kreative gave

Pynt

En af de sjove og kreative gaver til veninden vi er faldet over på det seneste er wallstickers. Der findes masser af seje wallsticker til enhver lejlighed. Perfekt som indflyttergave også.

bogen smertefri

39. Endnu en boggave til hende

Bog

Vi kigger hele tiden på hvilke bøger ser sælger bedst. Her til 2020 ligger denne bog nummer 1 som den mest solgte. Anna Bogdanova og Mette Bender har skrevet ”Smertefri” til alle der døjer med smerter eller mangel på energi og symptomer på stress. Mange mennesker lever med milde eller stærke former for smerter der kan være hæmmende i hverdagen.

beurer varmetæppe

40. Lækkert og blødt varmetæppe som lun julegave

Komfort

Endnu en varmende julegave til veninden der let bliver kold. Kender du en kuldeskær person så er dette den perfekte julegave i år. Tæppet giver mulighed for altid at kunne holde varmen. Selv på de aller koldeste dage kan denne redde den dårlige stemning.

ballon tal

41. Der skal STORE tal til virkelig at fejre en fødselsdag

Pynt

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal. Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag. Med disse tal kan du vise at du har forberedt dig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

katte buket

42. En kattebuket hvis du vil gøre det anderledes

Bamse

Hvis du vil overraske din veninde med en anderledes og lidt skør ting, så er her et bud. Vi har ikke set sådan en buket før. Blomster er skide dyre og her får du virkelig noget for pengene. Det er da en sjov overraskelse til jubilæum eller måske til en student, eller bare til én der elsker katte.

Oplevelsesgavekort

43. Oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse

Oplevelse

På top 10 listen over gaver til piger kommer man bare ikke udenom oplevelser. Udvalget og mulighederne for at finde den perfekte gave til hende er endeløse og kreative. De traditionelle gavekort med oplevelser har ofte være massage og spa.

Men nu om dage kan det være alt fra en ridetur i dyrehaven (også godt til en date) til et fotokursus. Dette var alle vores bud på en god gave til en veninde.

Den bedste gave til den bedste veninde

Efter at have læst alle vores gode gaveidéer til veninden igennem her på siden, så har du med garanti fået en masse gode tanker og idéer om, hvilken gave der er den perfekte. Det er ikke altid nemt at komme på en god gave til veninden, men der er ingen tvivl om, at det er alt det hårde arbejde værd, når man ser den glæde, som gaven bringer til ens bedste veninde. Dette gælder i særdeleshed, hvis man finder en personlig gave, der er beskrivende for det gode venneforhold, I har til hinanden, og den unikke følelse er værd at bruge tid på at jagte.

Gaver, uanset om de er til veninden eller til din gamle bedstemor, er ikke et sidste-øjebliks-projekt, og som modtager kan man sagtens mærke, om der er brugt lang tid på gaven, eller om den er købt af nød i sidste øjeblik. Derfor handler det om at være ude i god tid, og det handler om at søge al den inspiration, man overhovedet kan finde på internettet – her får man et perfekt udgangspunkt for at finde den bedste gave til den bedste veninde.

Find en lækker oplevelse, I kan dele med hinanden

Hvis man leder efter en god gave til veninden, som man i forvejen bruger meget tid med, så er det ofte let at finde på en masse små ting, som hun har ønsket sig gennem det seneste år. Her kan man dog for alvor overraske den gode veninde, hvis man finder på noget helt nyt og anderledes, som kan være med til at bringe jer endnu tættere på hinanden – også selvom I allerede er meget tætte.

Oplevelsesgaver er som regel et hit til enhver lejlighed, og det gælder bestemt også, når der skal findes en perfekt gave til veninden. Med et lækkert ophold på et spahotel eller en dejlig tur på en god restaurant kan dig og din veninde nyde hinandens selskab og snakke lige så tosset, I har lyst til. Der er i det hele taget nærmest uanede muligheder, når det kommer til oplevelsesgaver, og der er med garanti en oplevelse, der passer til lige præcis din veninde. Man siger som regel, at gode oplevelser huskes for evigt, og der er dermed god mulighed for at give en fantastisk venindegave, der vil blive trukket frem i samtalerne mange år ude i fremtiden.

En sjov gave med personlige referencer er altid et hit

Det gode ved at finde en gave til ens veninde er, at man godt kan tænke i lidt andre, sjovere og mere kreative baner, end hvis gaven var til gamle moster Oda. Som gode veninder kan man sagtens tage en god spøg, og den gode spøg, der bringer et smil frem hos alle, kan sagtens gemme sig i den perfekte gave til veninden. En sjov gave er altid med til at løfte stemningen, og der er jo ingen, der siger, at en sjov gave ikke også kan være praktisk; derfor kan du hente inspiration fra vores liste og tilføje et sjovt element eller to, der løfter gaven til nye proportioner.

Hvis man har lyst til at gå den sjove vej, så kan det være en god idé at få flettet et par personlige referencer ind i gaven på samme tid. De personlige referencer kan være gode historier om oplevelser, I har haft sammen gennem tiden, eller det kan være lidt pinlige stunder, som godt kan tåle dagens lys. Gaven bliver meget mere vedkommende og sjov, hvis man inkluderer lidt personlige oplevelser, og der er ingen tvivl om, at denne type af gave er et fantastisk bud på en god gave til veninden.

Forkælelse er altid en god gave

Hvis man leder efter en gave til en veninde, man måske ikke er så tæt med, så kan det være svært at vide, nøjagtig hvilken gave, der er den helt rette. Her kan gode råd være dyre, fordi man selvfølgelig helst ikke vil komme med en gave, der skuffer, men der er heldigvis en sikker vej at gå, hvis man er meget i tvivl – forkælelse er nemlig altid værdsat.

Forkælelse kan komme i mange forskellige former og prisklasser, og det er i virkeligheden meget individuelt, hvad vi mennesker oplever som forkælelse. Med det sagt, så går man som regel aldrig galt i byen med nogle lækre cremer til ansigtet eller kroppen, eller en lækker body scrub, som veninden måske ikke selv har opdaget endnu. Man kan i høj grad tage udgangspunkt i, hvad man selv synes er lækkert og er indbegrebet af god forkælelse, og så er der også god sandsynlighed for, at også din veninde vil finde gaven lækker og rigtig god.

Leder du efter lidt større og dyrere gaver til en veninde i din vennegruppe, så kan du tænke forkælelsen op på et lidt højere ved f.eks. at finde en lækker spabehandling eller mulighed for lækker massage i et par timer. Der er i virkeligheden uanede muligheder, når det kommer til forkælelse, og med udgangspunkt i vores liste her på siden, så kan du garanteret finde en fantastisk gave til veninden, du har nær.

Gave til veninde der har alt

Hvis din veninde har alt og du gerne vil give hende en lille ting alligevel, så har vi fundet et par gode ideer, som du alle sammen finder ovenfor i på vores gaveliste, som du måske allerede har været igennem. Men hvis du frygter, at du ikke kan finde en perfekt gave, så skal du bare være helt rolig, fordi der findes nemlig ingen som intet kan bruge. Det kan virke uoverskueligt at skulle finde en gave til en, som hver gang de mangler noget køber det, men der er mange ting som din veninde næppe har tænkt over. Måske den bedste gave du kan give til din veninde er en oplevelse som I kan nyde sammen? Vi har nogle gode oplevelser på vores liste ovenfor, som du kan nyde sammen med din bedste veninde – prøv at tænk på at I skal have en skøn dag sammen mens du kigger på gaverne.

Sjov gave til veninde

Der findes også altid mulighed for at finde en lille sjov gave til din veninde. Der er jo masser af sjove gaver at finde, så det er bare med at finde det der rammer så meget plet som muligt. Hvorvidt du køber en sjov oplevelse i den lidt dyrere ende eller om du køber et lille sjovt spil er ikke så afgørende – men det er afgørende at du finder en gave som skaber en masse glæde hos både dig og din gode veninde. Du kan ydermere også prøve at overveje hvorvidt du kan finde på en kreativ gave til veninden – hvis ikke, så er det også helt OK!

Gave til veninde der skal rejse

Har du en god veninde der skal ud at rejse, så har vi også nogle gode gaveideer. Det kan både være en kort eller længere rejse, men mere det faktum at du kan finde en skøn gave til din veninde som elsker at rejse. En gave som denne vil måske endda være super oplagt hvis I skal ud at rejse sammen.

Kreativ gave til veninde

Mange mennesker sætter pris på unikke gaver. På vores liste har vi fundet en masse kreative gaver, som du kan give til din veninde. Definitionen af en kreativ venindegave kan være mange, hvilket vi synes bør være op til den enkelte at vurdere. Hvis du spørger os her på Morefews, så vil vi mene at definitionen er en gave, som hun ikke havde forventet at få. Hvis du er kreativ i din udvælgelse af gaver, så har du også den perfekte kreative gave.

Gave til veninde 200 kr

Det behøver ikke koste alverden at købe en rigtig god gave til din veninde. På denne liste kan du finde en del gaver, der koster mindre end 200 kr. Du kan sågar måske finde på en personlig gave til veninden, som ikke engang behøver at koste penge? En god oplevelse for dig og din veninde kan være en god gave, som i mange tilfælde sagtens kan klares for under 200 kroner. Du kan tage din veninde med på en tur til et skønt sted i det danske land, hvor I kan gå en lang tur og have nogle skønne snakke – dette koster typisk under 200 kroner, da eneste umildbare udgift vil være brændstoffet.

Gave til veninde 25 år

Når det er tid til kanel, så skal man også finde den rigtige gave, men hvad er den rigtige gave til veninden som fylder 25? Det kan være et svært spørgsmål at besvare, da det ligeledes handler om hvordan din ven er, da ikke alle er ens og derfor skal alle ikke have den samme gave. Måske er du på udkig efter en lille sjov ting når I alle skal give lidt kanel? Måske er du på udkig efter en god gave til hende, når I sammen sidder på en cafe og nyder dagen.

Gave til veninde 30 år

Skal du finde en gave til den fødselsdag som mange veninder frygter mest? Når din veninde fylder rundt, så må gaven godt lige får en ekstra tand, men det behøver stadig ikke at være nogen overvældende gaveidé til din veninde som du finder på. Det handler ligeså meget om at du har givet dig lidt ekstra i forsøget på at finde en af de bedre gaver, når din bedste veninde nu fylder de magiske 30 år. Hvis du bruger tiden på at finde den perfekte gave, så kan vi love dig at det også kan ses og mærkes på den gave der gives.

Fødselsdagsgave til veninde der fylder 40 år

De fleste af vores gaver har ingen aldersgrænse. Det handler i langt højere grad om personlige præferencer end alder, om en person kan lide en gave, så der er helt sikkert også noget at finde, hvis din veninde fylder 40 år. Lad dig inspirere af vores liste, hvor vi har samlet en masse gode gaveidéer. Hvis du imod forventning ingen gave har fundet, så kan du også tage et kig på vore gaver til hende, som er en liste med knapt 200 gode forslag.

Lad dig inspirere og stjæl idéer fra højre og venstre

Der er ingen skam i at efterligne andres gode gaveidéer, og derfor er det også oplagt at lade sig inspirere af andre på internettet. Man skal naturligvis forsøge at dreje gaven til din veninde i en mere personlig retning, som er relateret til hende, men den gode idé er der absolut intet galt i at stjæle. Der findes utallige, kreative hjemmesider, som kan hjælpe dig godt på vej mod den bedste gave til den bedste veninde – det handler bare om at have et åbent sind. Du har sikkert allerede fået en god idé om, hvilken gave du skal vælge til din veninde efter at have læst vores liste igennem her på Morefews, og hvis ikke den rette gave lige gemmer sig på selve listen, så kan du garanteret finde på noget kreativt ud fra den.

Det har været en udsøgt fornøjelse at finde en lang række gaver til veninden, som du kan lade dig inspirere ud fra, og vi er faktisk selv blevet lidt klogere i processen – og det håber vi bestemt også, at du er blevet. Der er i hvert fald ikke andet at sige end: God gavejagt – du finder med garanti en rigtig god gave derude!

Dette indlæg er anmeldt af: Laura K. Beck Rating 5/5

Kommentarer

Skriv din kommentar