25 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

25 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 27 august 2022.

25 udvalgte gaver til en speciel dag

Er du jagt efter en gave til ham eller hende, der fylder 25 år? Så er du i hvert fald havnet det helt rigtige sted. Hos Morefews kan du altid finde en lang række af gaveidéer til både ham og hende i alle aldre. På denne side drejer det sig udelukkende om gaveidéer til en, der fylder 25 år.

Det er altid en svær opgave at skulle finde på en gave, der kan glæde vedkommende, som man skal forære den til. Du har sikkert stået flere gange og været i tvivl om, hvad du skulle finde på at give i gave til enten et familiemedlem, en kæreste, ven eller veninde, der fylder år. Det kan også være en gave til en, som du kender perifert – uanset hvad, så skal du finde den helt rigtige gave.

Det er stort at blive 25 år. Det er mange, der fejrer denne fødselsdag med en større fest – og måske endda med en god portion af kanel i visse kredse. Derfor kan du finde 25 gaveidéer til fødselaren, der fylder 25 år på denne side. Gaveidéerne er rettet mod både ham og hende, så du kan have gode chancer for at finde den helt perfekte have.

Lad dig derfor inspirere af vores gaveliste, som du kan læse i det nedenstående. Du er også velkommen til at læse vores andre gavelister, som du kan finde her på hjemmesiden.

Find 25 gode bud på 25-års gaven herunder

Gå på opdagelse i vores 28 gaver

1. Pilgrim øreringe (sølvbelagt)

Øreringe

set til: 2490 kr.

Du kan stort set aldrig gå galt i byen med at forære smykker i gave. Hvis du vil give en skøn gave til hende, der fylder 25 år, så kan du overveje et eller flere smykker fra Pilgrim.

Pilgrim er et velkendt dansk mærke, der laver sølv – og gulvbelagte smykker. Det er den klassiske gavehit, hvor du kan finde et stort udvalg af diverse smykker, der ikke sprænger dit gavebudget.

2. Livsstil er en Livsstil

Bog

set til: 169,00 kr.

Er vedkommende, som du skal forære en gave til, en kæmpe Anders Matthesen fan? Så er denne bog ”Livsstil er en Livsstil” det perfekte gavehit. Med en satirisk og humoristisk undertone giver Anders Matthesen i denne bog opskriften på det lykkelige liv.

Bogen vil guide dig gennem, hvordan du kommer på rette kurs igen, ved at tage dig gennem emner såsom at opnå lykke, den perfekte krop og økonomisk uafhængighed.

3. Valgfrie oplevelse

Oplevelse

set til: Fra 250,00 kr.

”En valgfri oplevelse” er den perfekte gavemulighed, hvis du mangler en idé til, hvad du kan forære en i 25 års gave. Det er i hvert fald en oplagt mulighed, hvis du er på bar bund eller hvis du skal finde en gave hurtigt.

Du kan selv vælge den oplevelse, som du vil give til ham eller hende i gave. Ellers kan du også lade dem selv bestemme, så de finder den helt perfekte oplevelse, som de vil elske.

4. Proteinbar med banansmag

Proteinbar

set til: 189 kr.

En kasse proteinbarer er den perfekte gave til den som går op i træning, kost eller bare elsker en lækker snack. Wispy Banana Split er en luftig og cremet proteinbar, der har en rig og fyldig smag af skumbanan. Desuden indeholder den 20 gram protein pr. bar og er uden tilsat sukker.

5. Årets pande

Pande

set til: 699,00 kr.

En pande vil alle, der elsker at kokkerere, sætte stor pris på at få i gave. Denne pande fra Onyx Hybrid, der har en non-stick belægning, kan stege alt mad helt uden, at det brænder sig fast.

Der skal nemlig ikke bruges fedtstof ved denne pande, hvilket gør hele madlavningsprocessen nemmere og renere for alle og enhver. Panden vil passe til alle typer af komfurer, og kan også komme i opvaskemaskinen.

6. Proteinpulver

Proteinpulver

set til: 219 kr.

Hvis du leder efter en gave til en, der træner, går op i sin sundhed eller udseende, så er proteinpulveret fra Wispy den perfekte gave. Proteinpulveret har en lækker og cremet konsistens, og den har en vidunderlig smag. Wispy’s proteinpulver findes i mange forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Desuden er proteinpulveret udviklet i Danmark, og det er af allerhøjeste kvalitet.

7. Weekendtaske fra Rains

Taske

set til: 498,00 kr.

Er fødselaren en, der elsker at tage på spontane ture? Så er en weekendtaske fra Rains en perfekt gavemulighed. Denne taske er både praktisk og i god kvalitet.  Størrelsen kan måske snyde, men det er mere rummelig, end man tror.

Rains er kendt for at lave tasker, jakker og m.m., der kan stå imod selv det værste vejr. Så denne gave kan også passe til ham, der skal bruge en ordentlig taske til fodboldtræning eller en anden type sportsgren.

8. Moroccanoil Original Oil

Hårpleje

set til: 248,00 kr.

Det skiftende danske vejr kan godt svække ens hår og de slidte hårspidser. Med denne hårolie fra Moroccanoil kan ens triste hår få en masse fugt og glød. Hårolien kan både påføres i vådt, såvel som tørt hår.

Denne gave kan du forære til din veninde, der fylder 25 år, som elsker lækre kvalitetsprodukter til håret. Moroccanoil er en af de mest populære hårolier på markedet, og det kommer i forskellige varianter og størrelser.

9. Karikaturtegning - En personlig gave

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

En anderledes, men ikke desto mindre sjov gavemulighed kunne være en karikaturtegning af ham eller hende, der fylder 25 år. Det er en mere personlig gave, der kan pynte fint på enten værelset, kontoret eller stuen.

Du kan selv vælge hvilket billede, der skal bruges til karikaturtegningen – det kan være et billede fra en tur, som du har haft sammen med fødselaren. Det er en unik gave, så du kan være sikker på, at der ikke er andre, der har fået samme idé.

10. Sammenklappeligt badekar

Badekar

set til: 1399,00 kr.

Har fødselaren altid ønsket sig et badekar, men det er ikke muligt, grundet et lille badeværelse? Så kan du glæde ham eller hende med dette sammenklappelige badekar fra Zenkuru. Her kan nydes et dejligt karbad med en masse bobler og lækre badesalte.

Du kan placere badekarret hvor du ønsker det – det kan både være i stuen eller i køkkenet. Det er en praktisk løsning på det manglede badekar på ens badeværelse, og det kan også nemt gemmes væk, når der er gæster på besøg.

11. Organic Basics kvalitetsundertøj til ham

Basics

set til: Fra 299,00 kr.

Det kan godt være grænseoverskridende at give undertøj i gave. Men du kan gøre det helt korrekt ved at forære ham, der fylder 25 år, noget lækkert kvalitetsundertøj fra Organic Basics.

Komforten er højeste prioritet, når man skal finde undertøj i gave. Med Organic Basics får du både kvalitet, men også bæredygtigt undertøj. Her vil du også kunne finde undertøj i forskellige farver, hvis du ved at fødselaren har særlige præferencer.

12. Training Backpack

Rygsæk

set til: 499 kr.

Barbenders Training Backpack er den perfekte gave til en, der træner! Barbenders Training Backpack er en slidstærk og kraftig rygsæk, hvor det er plads til det hele. Rygsækken er stor og rummelig, og den har justerbare skulderstropper. Desuden har rygsækken mange fine detajler, og den har skjulte lommer.

13. Kodak Dock Printer Fotoprinter Bluetooth

Printer

set til: 999,00 kr.

Der gemmer sig en masse billeder på vores smartphones, der aldrig havner i et fotoalbum. Med denne smarte Kodak Dock Fotoprinter giver du fødselaren muligheden for at printe hans eller hendes billeder nemt og hurtigt ud.

Du kan enten bruge Bluetooth, der gør det nemt for dig at printe ud, så snart du har taget et billede. Man kan også bruge dockingenheden, der følger med printeren. Det er en perfekt gavemulighed, der kan glæde både ham eller hende.

14. Olaplex hårpleje

Hårpleje

set til: 537,00 kr.

Ordentligt hårpleje er helt essentielt, når vi har noget vejr, der kan skifte hele tiden. Med denne trio hårplejesæt fra Olaplex får man produkter, der både kan styrke og reparere selv det mest svækkede hår.

Olaplex er en hårplejeserie, der fokuserer på at give håret en masse fugt, og passer til alle typer af hår. Så selv hvis man døjer med spaltede spidser eller ødelagt hår, så kan Olaplex være den helt rette hårpleje at bruge.

15. Ecooking starterset

Hudpleje

set til: 224,00 kr.

Ecooking er efterhånden blevet et ret etableret mærke, og det er der en grund til. Med denne Ecooking starterset vil du få produkter, der er lavet på naturlige ingredienser. Hvis du har en ven eller veninde, der går meget op i rene produkter og ingredienser, så er det et perfekt gavehit.

I denne starterset vil der være de mest essentielle produkter, som man skal bruge til hverdag eller når man er på farten.

16. Æggebæger Royal Copenhagen

Æggebæger

set til: 263,00 kr.

Et morgenbord er intet uden et par æggebæger. Specielt hvis fødselaren elsker at starte dagen med et blødkogt æg. Med disse flotte og dekorative æggebægere fra Royal Copenhagen kan du glæde hende og sågar ham med et stykke klassisk dansk porcelæn.

Disse æggebægere kommer i en pakke med to styk. Royal Copenhagen er kendt for sit tidløse design, der både er elegant og i god kvalitet. Du kan herudover også komme disse æggebægere i opvaskemaskinen.

17. Nike Court Vintage

Sneaker

set til: 395,00 kr.

Disse klassiske Nike sko vil falde i enhvers smag – det gælder både ham eller hende. Det er et populært gavehit blandt de helt unge, men også til dem, der har nået en alder af 25 år.  Nike er kendt for at skabe tidløse designs, og dette vil du kunne se i Nike Court Vintage skoene.

Nike Court skoene vil passe til enhver anledning. Det kan både være til hverdag, arbejde eller fest. Man kan kombinere skoene med jeans eller en flot kjole, uden man bliver alt for pyntet.

18. Kastanjemanden

Bog

set til: 95,00 kr.

Hvem elsker ikke en god og spændende krimi? Med bogen ”Kastanjemanden” er du garanteret en medrivende og uhyggelig fortælling. ”Kastanjemanden” er skrevet af Søren Sveistrup, og er lige kommet ud som en tv-serie på Netflix i dette år.

”Kastanjemaden” er en oplagt gavemulighed til ham eller hende, der elsker krimibøger. Det kan være den perfekte bog at tilføje til den i forvejen store samling af krimier, som din ven eller veninde måtte have.

19. Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Bog

set til: 145,00 kr.

Valdemarsro er blevet alles go-to opskriftsdronning, og nu har hun endelig publiceret en faktisk bog med en masse lækre opskrifter. Opskrifterne følger det grønne køkken, hvilket betyder, at der er opskrifter, der har fokus på at implementere så meget grønt som muligt. Det er alt fra supper, pastaretter, gryderetter til madbrød.

Denne opskriftsbog er perfekt til ham eller hende, der elsker nye idéer til en sund aftensmad, der ikke behøver at tage alverdens tid at lave.

20. Karikaturtegning af sit kæledyr

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

Har fødselaren et kæledyr, som de bare elsker? Hvorfor ikke forevige kæledyrets minde med en sjov karikaturtegning – det er en gave, der både er sjov, men også noget helt særligt.

Her kan du vælge det billede, som fødselaren har som baggrund på sin telefon eller et billede, som du har taget af vedkommendes kæledyr. Det er en sød og tankefuld gave. Du skal blot sørge for at indsende billedet i god tid.

21. Fujifilm Instax Mini 11 - Print dine fotos

Kamera

set til: 475,00 kr.

Et fujifilm Instax kamera er en perfekt gave til hende eller ham, der elsker billeder i momentet. Engangskameraer har fået sit comeback, og mange unge bruger disse typer af kameraer til fester eller andre begivenheder.

Du rammer plet med dette kamera i gave, hvis din ven eller veninde elsker at tage billeder. Kameraet er nemt at have med sig, hvis man er på farten. Derudover kan det også fås i forskellige farver.

22. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Padel er blevet en populær sportsgren blandt både mænd og kvinder. Derfor kan du sikkert glæde din ven eller veninde med et padelbat, hvis de har forelsket sig i sportsgrenen. Det kan også være en god mulighed at introducere dem til padel.

Ligesom ved andre sportsgrene, så skal man have noget godt udstyr, der giver en sjovere oplevelse. Derfor er dette padelbat en oplagt mulighed at forære i gave.

23. Coca Cola køleskab

Køleskab

set til: 1059,00 kr.

Med et Coca Cola køleskab har man altid dejlige kolde Coca Cola dåser/flasker. Med sit ikoniske design får du et køleskab, der kan se flot ud i køkkenet, stuen eller soveværelset.

Køleskabet er rummeligt, så man kan opbevare op til flere dåse i køleskabet. Det er også transportvenligt, så hvis det kan tages med  på tur i sommerhus eller på festival. Grundet køleskabets praktiske design vil det ikke fylde alverden – så der er også plads til den i bilen, hvis man skal på roadtrip.

24. Bel Air skuldertaske - Mads Nørgaard

Skuldertaske

set til: 498,00 kr.

Mads Nørgaard er kendt for sine moderne og trendsættende designs. Med Bel Air skuldertaske får du en taske, der både er rummelig og praktisk, men som kan være en perfekt accessoires til et outfit.

Det er en gavehit blandt unge kvinder, fordi tasken er ideel at have med sig på farten. Herudover er der også plads til mange ting, såsom en hel særlig lomme til ens mobiltelefon. Tasken har en perfekt størrelse til hverdagsbrug.

25. Apple AirPods Pro

Airpods

set til: 1458,00 kr.

Apple Airpods Pro er den flotte gave, som du kan forære til ham eller hende, der elsker at have musik med på farten. Disse Airpods giver ikke blot god lyd, men det er også et design, som alle kender og elsker.

Airpods Pro sidder mere behageligt i ens øre, fremfor de almindelige Airpods. Airpods er svedafvisende, så du kan få klaret træningen eller løbeturen med Airpods i ørene. Så har du altid adgang til dit favorit musik eller podcast.

26. Google Home m. assistant

Google Home

set til: 799,00 kr.

Med Google Home får du højttalere, der har god lydkvalitet. Herover får man også Google Home Assistant, der kan hjælpe dig med alverdens spørgsmål, som du måtte have.

Du kan bruge Google Home til at spørge om opskrifter, hvilket temperatur der er udenfor eller sågar bede den om at finde en specifik sang fra din Spotify playliste. Det er den ultimative gavehit for dem, der elsker moderne teknologi og som synes kunstig intelligens er spændende.

27. Mads Nørgaard - Pillow taske

Taske

set til: 598,00 kr.

Mads Nørgaard Pillow taske er blevet et instant hit blandt piger og kvinder. Denne komfortable taske kan sammensættes til alle outfit, og kan fås i forskellige mønstre og farver.

Mads Nørgaards Pillow tasken er ideel for hende, der længe har snakket om at købe den, men som aldrig har fået det gjort. Tasken er rummelig, der også har en indvendig lomme. Tasken kommer herudover også med et håndtag og en skulderstrop.

28. Cafe og biograftur for 2

Bio

set til: 458,00 kr.

Hvis du er helt på bar bund med gaveidéer, så kan et gavekort til Cafe og Biograftur for 2 være løsningen på dit problem. Hvem elsker ikke at komme ud og spise, og bagefter ind i biografen? Det er en klassisk gavehit, der aldrig skuffer.

Glæd derfor din filmglade veninde eller ven med en tur ud og spise, hvortil I kan nyde en god film i biografen. Det kan være en god mulighed for jer at få tilbragt noget tid sammen.

Hvilken gave skal man vælge til en, der fylder 25 år?

Der er mange ting, som du kan forære i gave til ham eller hende, der fylder 25 år.  Der er nogle, der mener at når man fylder 25 år, så passerer man grænsen fra ungdommen til voksenlivet. Om det er sandt eller ej, er ikke til at vide. Vi har kommet på nogle gaveidéer, der både følger de mange trends, men som måske også er mere praktiske – det er gaveidéer som en pande, æggebæger eller ordentligt fodtøj.

Det kan godt være svært at blive ved med at finde på gaver til folk, man ved har nærmest alt. En gave kan være mange ting. Det er i bund og grund tanken, der tæller når man giver en gave til en, man har kær.

Der er gaver, der altid vil falde i god jord. Det er typisk gavekort til enten biograf, oplevelser eller magasiner, hvor man kan få forskellige ting. Et gavekort er gaveideen til dig, der går med det sikre valg, fremfor at vælge noget, der er mere kreativt og som går udover ønskelisten. Men hvorfor ikke udfordre dig selv?

Her hos Morefews går vi meget op i at kreere gavelister, der rammer bredt. Det betyder, at du vil kunne finde andre gaveidéer, der ikke er de klassiske og som er utraditionelle. Derfor vil du finde mange forskellige gaveidéer – måske nogle som du ikke vidste var en mulighed før nu.

25 års-fødselsdagsgaven til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Det er ofte et problem, når man skal finde en gave til en, der ikke har en specifik ønskeliste eller som bare ønsker sig det samme for hvert år. Måske du gerne vil give en gave, som han ikke havde set komme?

Det kan være trættende at give det samme i gave – derfor du mangler inspiration. I denne gaveliste vil du finde idéer, der er skræddersyet til ham, der fylder 25 år. Det kan være, at han går meget op i de materielle ting, såsom det nyeste teknologiske udstyr. Det kan også være simple ting, som han mangler i sin hverdag – såsom kvalitetstøj eller ordentligt fodtøj. Det vil uden tvivl være gavemuligheder, der kan falde i god jord. Vi håber, at du kan finde inspiration til, hvad du kan give i gave, til ham der fylder 25 år med denne gaveliste.

25 års – fødselsdagsgaven til hende

Det er ofte det modsatte problem, som man har med kvinder, når det kommer til gaver. Her er der flere muligheder at vælge imellem, end ved f.eks. mænd.  Det betyder ikke, at det gør det nemmere. Der er bare lidt flere potentielle muligheder. Hvad kunne en kvinde, der fylder 25 år ønske sig? Det kan være alt muligt lækkert, som du kan forære din veninde eller familiemedlem i gave. Lækker hudpleje, hårpleje eller flotte tasker til hverdagsbrug vil altid være ideelle gavemuligheder. Det er klassiske gaver, som altid vil være en succes.

I vores gavelister fra Morefews vil der være muligheder, der i nogles øjne passer mere til en kvinde, fremfor en mand. Det udelukker ikke, at man ikke kan vælge noget til en ene eller den anden. I vores gavelister har vi forsøgt at lave et unisex udvalg. Det betyder, at du kan få inspiration til gaver til både ham og hende, og til det midt imellem. Måske du ikke har fundet det, du netop søger. Så håber vi bare, at det har givet lidt inspiration og du er kommet tættere på, hvad du kan give i gave.

Vi håber, at vi har hjulpet dig godt på vej, og at du finder den perfekte gave til 25-års fødselsdagen.

Rigtig god fødselsdagsfest!

Kommentarer

Skriv din kommentar