Pengegaver

Pengegaver - Anderledes og sjove pengegaver 2021

Listen er senest opdateret d. 18 november 2022.

Pengegaver kan sagtens gøres sjove

Har du problemer med at finde den rigtige gave, så kan det være en idé at træde til pengegaver. Penge kan gives på mange forskellige, kreative og sjove måde.

De fleste af os synes ikke, at penge er en tilstrækkelig gave, og forbinder det samtidig med en kedelig og intetsigende gave. Her hos Morewfews.dk er vi til dels enige – penge i sig selv er en kedelig gave, men hvis man er helt på bar bund og ikke aner hvad man skal give i gave, så kan de fleste altid bruge penge.

Vær kreativ med din pengegave

Det vigtige her er, at man ikke udelukkende forærer et par sedler eller en simpel Mobilepay væk, men derimod gør gaven sjov ved at være kreativ. På den måde giver man ligeledes en god oplevelse og ikke bare kedelige penge, hvilket vi her på Morewfews.dk sagtens kan være med til.

Vi har derfor fundet en række forskellige sjove pengegaver, som du kan overveje at give i gave, hvis du ikke helt ved hvad du ellers skal finde på som gave.

Giv anderledes pengegaver – som da man var barn

Som der ligges meget vægt på længere oppe, så er det vigtigste ved en pengegave, at man forsøger at gøre den anderledes. De fleste af os husker nok de klassiske børnefødselsdage, hvor kammeraterne altid havde 10’ere og 20’eren med, hvor der selvfølgelig var flere der pakkede dem ind på kreative måde – herunder i gele, gåder og en masse andre kreative måder. Dette gjorde altid fødselsdagene mere spændene og det var altid sjov at overvære når fødselaren skulle have lapperne ned i husplasten for at få fat i sin gave.

Gå på opdagelse i vores 8 sjove pengegaver

1. 'Money Maze' - En udfordrende pengegave

Set til 79,00

Gadget

Denne pengegave er sjov og samtidig udfordrende. Det skal ikke være nemt at komme ind til pengene, hvilket denne lille udfordring helt sikkert sørger for, at det ikke bliver.

Leder du efter en pengegave til ham eller hende der værdsætter en solid udfordring, så kan du med fordel give denne Money Maze, og samtidig nyde synet, når der kæmpes med at få den åbnet.

2. Personligt kort til pengegaven

Set til 49,00

Kort

Du kan nok godt genkende designet på disse små kort, da dialægt-plakater er blevet meget populære over de seneste par år. Her har du mulighed for at tilføje et lille sjovt kort til pengegaven, der sikre at den ikke bliver kedelig, men derimod giver et godt grin eller et sjovt budskab.

De fås med en masse forskellige budskaber, hvorfor du helt sikkert kan finde noget der passer til netop den modtager du søger at finde en pengegave til.

3. IQ-BOX - Se om du kan få åbnet gaveæsken

Set til 69,00

Gaveæske

Denne pengegave er ideel til personen der tænker lidt for godt om sig selv, og selv mener at studenterhuen trykker hvor den skal. Med denne IQ-box sørger man for, at hjernen kommer på arbejde når pengene skal se dagens lys.

Gaven er oplagt at åbne i fælleskab, hvor der gives mulighed for at være lidt efter modtageren af gaven, hvis ikke IQ-Boxen åbnes indenfor rimelig tid.

4. Outlust pengebeholder (vandtæt)

Set til 39,00

Pengebeholder

Denne beholder er vandtæt og kan fastgøres i en nøglering. Formålet med denne er, at pengene først og fremmest er gemt væk, men også at du altid har lidt ekstra kontanter i så fald du ville få bruge for dem.

En god pengegave som man kan have med på ferie, eller bare tilkoble sit nøglebundt, så man altid er forberedt på situationer hvor man skal bruge kontanter.

5. Pengeskab i 3D - Sjov pengegave

Set til 429,00

Pengeskab

Her får du et puslespil der kan komme i brug så snart det er færdigsamlet. Generelt så er det lidt antiklimaks, når man har færdiggjort et puslespil, da det ikke har nogen nytte efterfølgende – men ikke med dette.

Du samler her et pengeskab i 3D i træ, som du kan benytte til at gemme diverse ting og sager efterfølgende. Det er selvfølgelig ikke det sikreste pengeskab, men derimod en sjov gadget.

6. Bogen om personlige pengegaver

Set til 58 kr. hos Tales.dk På lager

Bog

Hvis ikke du kan finde den rigtige gaveidé til pengegaver, eller hvis du ofte står i en situation hvor du har brug for inspiration til at finde på en pengegave, så kan det være at den bog er noget for dig.

Bogen “Personlige pengegaver” omhandler nemlig mange forskellige sjove og anderledes måder at give penge i gave på.

Den bedste pris på PERSONLIGE PENGEGAVER: 45 idéer, trin-billeder og masser af tips til gaver, der glæder (E-bog, 2013) har vi fundet hos Tales.dk som sælger PERSONLIGE PENGEGAVER: 45 idéer, trin-billeder og masser af tips til gaver, der glæder (E-bog, 2013) til 58 kr.

7. Sjov sparebøsse med kløer

Set til 149,00

Sparebøsse

De fleste af os har haft en lille sparegris da vi var børn. Måske nogle af os stadigvæk har en lille sparebøsse, hvor vi efterlader de små mønter vi ikke får brugt. Det kan i sidste ende blive til mange penge, hvis man konsekvent samler sine håndører.

Denne sparebøsse er en sjov gadget, hvor man lægger mønten på på kattens madskål, og så kommer den automatisk op og indsamler mønten for dig.

8. Skjult pengeskab

Set til 99 kr.

Pengegave

En anderledes og sjov pengegave kan være dette pengeskab forklædt som et ur. Det er noget de fleste vil trække på smilebåndet over. Og samtidig er det en sikker gave, som snyder indbrudstyven.

De kreative pengegaver – inspiration til dig

Når man giver en pengegave, så er det vigtigt at man gør sig umage og er kreativ. Vi har nok alle sammen skulle arbejde os igennem en gang husplast eller en masse tape for at få fat i den ene tyver.
Når det kommer til at pakke penge ind på en kreativ og anderledes måde, så findes der mange muligheder – det gælder blot om at bruge fantasien.


Pengekrans til pengegaven

Penge-kransekagen 

Denne pengegave i form af en kransekage kan bruges til diverse festlige anledninger som eksempelvis konfirmation, sølvbryllup eller et almindeligt bryllup. Kransekagens ringe er lavet i ståltråd, mønter og Hama perler. Ringende trækkes ned over en kegle, og for hvert lag opad på krænsen, bliver ringende mindre og mindre.

Kransens pyntes afslutningsvis med flag, figurer eller blomster og man vælger selvfølgelig at pynte efter eget ønske, hvor ens kreativitet rigtig kan vises frem.

 

pengegaveGuldgraveren

En af de mere klassiske pengegaver er en spand fyldt med sand, hvor alle mønterne gemmes nede i sandet. Pengegaven overdrages sammen med en lille skovl og en besked om, at konfirmanden kan gå i gang med at grave efter guldet.

 

PengefodboldPenge og fodbold

Hvis du leder efter en pengegave til den store fodboldfan, så findes der også en række pengegaver til dette. Man kan beklæde en fodbold i sammenfoldede pengesedler, eller man kan udarbejde et helt miniaturer-stadion med mønter og sedler.

Med denne pengegave har du mulighed for at udfolde din kreative side.

 

Chokolade og pengeChokolade og penge

Tøm en æske med chokolade og erstat chokoladen med penge. Her kan Toffifee eller Anton Berg med fordel benyttes til dette formål. Du kan selvfølgelig også altid lade et par stykker chokolade ligge, hvis ikke du kan fylde hele æsken ud med penge.

Man kan også bruge pengesedler, som kan foldes sammen i eksempelvis Merci chokolade eller Toblerone.

 

lommepengeLommepenge

Her kan du bogstaveligt talt give ”lommepenge” i gave. Find et par gamle bukser og klip lommen af, hvorefter du putter sedlerne ned i lommen som ”lommepenge”.
En sjov pengegave, der nok skal få smilet frem på gavemodtageren.

 

Pacman pengegavePenge og Pacman

De fleste af os kender Pacman. Udarbejd en Pacman bane på en stykke pap eller karton, og erstat de klassiske ”oste” med mønter som Pacman jagter.
Hvis du er meget kreativ, kan du også forme Pacman ud af en pengeseddel.

Sjove og personlige pengegaver til alle

Det er ikke alle der er lige nemme at finde gaver til. Er man helt på bar bund, kan man altid give penge i gave. Når man skal give penge i gave, så er det dog vigtigt at man gør sig umage, og forsøger at være kreativ. Penge i sig selv, er nemlig en kedelig gave at give, også selvom at de fleste godt kunne bruge penge.

I og med at penge ikke er en god overraskelse, er det altså nødvendigt at gøre noget ud af overrækkelsen. Formår man at gøre pengegaven interessant, personlig og måske endda morsom, så kan man altid slippe afsted med at give penge i gave.

Giv pengegaver på en sjov måde

En af de bedste måder at give penge i gave, er ved at gøre den sjov. Som du nok har bemærket ovenfor, så findes der mange forskellige sjove måder at give penge i gave på. Det gælder bare om at være kreativ og så måske endda få modtageren af pengene til at arbejde lidt for at komme ind til pengene.

At modtage en gave skal være en oplevelse, hvorfor at give pengegaver på en sjov måde altid vil være et hit, da det som oftest er en sjov oplevelse at modtage en sjov pengegave som man skal arbejde lidt for.

Inspirerende videoer til sjove pengegaver:

Nedenfor har vi fundet lidt forskellige videoer som du kan benytte som inspiration til at lave en sjov pengegave. Det behøver ikke at koste ekstra, udover beløbet på gaven. Det kræver dog at man gør sig umage, og bruger en smule af sin tid på at gøre sjov og anderledes.

Er det en god idé at give en pengegave?

Det er helt bestemt ingen dårlig idé at give en pengegave. Hvis du frygter, at gaven er en smule kedelig, så forestil dig hvor meget det kan glæde modtageren, helt selv at kunne vælge sin gave. Så det er bestemt en god idé!

Hvornår giver man pengegaver?

Man kan give pengegaver til stort set alle anledninger. Nogle anledninger som konfirmation er det dog mere udbredt end til jul, hvor vi gerne vil give hinanden nogle ting. Men du kan altid give en pengegave.

Kan man gøre pengegaver sjove?

Du kan altid give penge på en sjov og anderledes måde, hvilket vores indlæg her blandt andet også handler om. Det behøver ikke blot at være en konvolut - prøv at gå i tænkeboks og find på en sjov måde at give pengene på.

Kommentarer

Skriv din kommentar