Konfirmationsgaver til ham: 41 PERFEKTE gaveidéer til konfirmanden (2021)

Listen er senest opdateret d. 20 januar 2021.

Det er bestemt ikke nemt at udvælge den perfekte konfirmationsgave til ham, men med vores liste herunder vil du forhåbentlig blive inspireret til at foretage et valg. Listen tager udgangspunkt i alt lige fra tøj til teknik, men også personlige gaveidéer som med garanti vil blive værdsat og husket.

Konfirmationen er en stor dag for konfirmanden, og heraf fylder gaverne naturligvis også meget – både blandt drenge og piger (Find konfirmationsgaver til piger her).

Gode konfirmationsgaver til drenge

Af populære konfirmationsgaver til drenge, kommer man naturligvis ikke udenom pengegaverne. Penge er den mest typiske konfirmationsgave, men det betyder ikke at det udelukker at man undersøger andre alternativer på markedet. Det kan være at man vælger at give en kombinationsgave, der både involverer penge, men også et produkt a la én af dem du kan finde på gavelisten herunder.

Gives der ikke kun penge, men også et produkt, såsom en bluse, smykke eller måske en oplevelse sikrer man også at gaven får den her personlighed, som man altid efterspørger når der skal gives en gave – her er det i princippet underordnet om vi taler en konfirmationsgave eller en bryllupsgave, præmissen er den samme.

Gå på opdagelse i vores gaver til konfirmanden

Dissing herreur til konfirmanden

1. Smart herreur i læder (brun)

Ur

Konfirmationen er også en velkomst i de voksnes rækker – sådan er det i hvert fald et gammelt ordsprog der lyder. Dette betyder også at man sagtens kan klæde sig mere modent og maskulint, hvilket blandt andet indebærer et stilrent herreur.

Dette herreur fra Dissing er et godt eksempel på et klassisk og smart ur, der både kan anvendes til hverdag og fest. Ydermere har uret en stærk signalværdi bestående af kvaltiet og stil, som de fleste unge teenagedrenge også ønsker.

 

plakat til konfirmand dreng

2. Plakat til konfirmanden

Plakat

Det kan godt være lidt trivielt at lukke den ene kuvert op efter den anden, så hvis du gerne vil give en sød og brugbar gave til ham, så kunne denne plakat være et godt bud på en sød plakat.

Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser efter behov. Du kan sågar også få den som et kort, hvis du gerne fortsat vil give penge til ham.

North face cap

3. The North Face, Cap (navy)

Cap

Til et moderne hverdagslook kan en cap fra The North Face være en ideel gaveidé til konfirmanden. Denne cap kommer i to forskellige farver, herunder navy og sort – begge farver kan nemt sammensættes til ens egen personlige og individuelle stil.

Du kan se flere detaljer på cappen, ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

La baiser hoodie

4. Le Baiser, hoodie (grå)

Hoodie

Le Baiser er et populært brand blandt teeangere, hvilket også gør den til en god gaveidé til en nyudklækket konfirmand. Denne hoodie er perfekt til en sommeraften, hvor der på de sene aftenstimer er nødvendigt at klæde sig lidt varmere.

Bemærk at denne hoodie kan købes i tre forskellige farver, som du kan se ved at klikke dig videre via nedenstående link.

Konfirmand kort

5. Konfirmanden kort - Et personligt kort til konfirmanden

Kort

Til konfirmation er det meget udbredt at give penge i gave, da konfirmanden herved selv kan erhverve sig lige præcis hvad han ønsker sig. Dog gives pengene ofte sammen med et kort.

Dette kort er et sjovt og personligt kort, som kunne være citater taget ud af konfirmandens mund – et sjovt og anderledes kort som helt bestemt vil blive husket.

1000 sneakers bog

6. 1000 sneakers - bog

Bog

Den ideelle gaveidé til en vaskeægte sneaker-nørd. Denne bog kan man ikke komme udenom, hvis man har interesse i sko og sneakers, og generelt er interesseret i hele historien bag de enkelte brands og modeller – alt lig fra Stan Smith (Adidas) til Air Force 1 (Nike).

Super god bog til konfirmanden, der har en interesse i mode og ikke vil gå glip af hvilke sko man bare må eje i sin garderobe.

7. Adidas Stan Smith, sneaker (hvid)

Sneaker

Den klassiske hvide Adidas sneaker, der også bedre kendes som den populære Stan Smith-model. En populær sko der har været på markedet i rigtig mange år, med små opgraderinger og tilpasninger løbende, men stadigvæk i sit gamle vante look – en sneaker der næppe går af mode.

Sæt disse sneakers sammen med et par skinny jeans, en løs skjorte eller strik og ens look fuldendes.

Apple AirPods

8. Apple AirPods

AirPods

Et par gode Apple AirPods, der kan gøre hverdagen noget mere praktisk – både når der skal lyttes til noget god musik til-og-fra skole, men i den grad også når der skal tales i telefon. De er super nemme at have med at gøre, og man undgår den irriterende ledning fra telefonen til øerne, eftersom Apple AirPods er trådløse.

Rigtig god gaveidé til konfirmanden der ofte er på farten.

kør ferrari - oplevelse

9. Kør Ferrari - Mindeværdig oplevelse

Ferrari-oplevelse

Hvis du ønsker at komme med en oplevelse i gave, som er udover det sædvanlige, vil denne gaveidé imponere de fleste unge drenge. Hvem ønsker ikke at komme med på en Ferrari-tur? Med dette gavekort muliggøres dette.

Bemærk at Ferrari-turen både kan foregå som bykørsel, eller på en lukket bane – det er helt op til dig hvilken oplevelse du vælger.

Gaveideer til teenager popcorn-maskine

10. Popcorn maskine til konfirmanden

Popcorn maskine

Går popcorn-maskinen nogensinde af mode? Denne gaveidé går under kategorien “sjov”, og der kan laves flere kreative og personlige tiltag, når man skal overvære popcorn-maskinen til konfirmanden. Det kan være ved at ligge nogle penge ned i maskinen eller lignende – det er kun fantasien som sætter sine grænser her.

Du kan læse mere om maskinen og dens kapacitet ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Der var de første 10 gaveidéer

Så kom vi godt i gang med listen over gaveidéer til drengen der bliver konfirmand her på Morefews. Vi håber naturligvis at vi er på rette spor, og at du allerede på nuværende tidspunkt har overvejet én eller to af gaverne som en potentiel idé. Hvis ikke, kan du roligt fortsætte med at kigge videre på listen, da vi slet ikke er færdige endnu – der kommer flere gode idéer herunder.

Cola køleskab

11. Coca Cola minikøleskab

Køleskab

Vi har på Morefews oplevet en stor efterspørgsel på Coca-Cola køleskabet, der målt på kliks er én af de mest populære gaver på vores side. Netop derfor synes vi også at den hører til på listen over konfirmationsgaver til ham, da vi sagtens kunne se køleskabet her stå på et moderne teenageværelse.

Læs mere om Coca Cola køleskabet ved at klikke dig videre via et af nedenstående links, der fører dig direkte ind til produktet.

Panserglas til smartphonen

12. Panserglas til smartphonen

Panserglas

Som teenager er smartphonen ret ofte oppe ad lommen, hvor den før eller siden ender med at tage en tur på gulvet, som kan være en ret kostelig omgang.

Hvis man gerne vil passe på sin telefon, så bør man altid montere et smart panserglas, som beskytter skærmen til fulde. En virkelig god investering og dermed også en god gaveidé.

Hvid og grå google home

13. Google Home - Stemmestyret højtaler

Google Home

Unge teenagedrenge kan være rigtig fascineret af teknologien, hvor denne Google Home godt kan være med. En stemmestyret højtaler, som også kan besvare spørgsmål for dig.

Google Home er en smart virtuel assistent, som den unge konfirmand helt bestemt vil synes er en fantastisk gave. Du kan i øvrigt være helt sikker på, at han ved hvad en Google Home er.

Gaming udstyr

14. Gaming udstyr til konfirmanden

Gaming

Tidens hotte trend blandt unge drenge er helt bestemt gaming, hvor spil som Fortnite, CS:GO og flere spil virkelig tiltrække de unge.

Der bliver brugt mange timer på at more sig med vennerne online, men dette kræver naturligvis også det rette udstyr. En oplagt gaveidé til spilleglade konfirmand.

Basic t-shirt til ham

15. Basic T-shirt til sommeren (flere varianter)

T-shirt

Tøj kan ofte blive en mangelvare, især når man begynder at komme i teenagealderen, hvor man gerne skal være smart og have noget flot tøj.

T-shirts kan bruges både sommer og vinter og er noget vi alle bør eje. Disse t-shirts er af rigtig god kvalitet og sidder rigtig behageligt. Prisen er tilmed overkommelig, hvor du ofte kan få 3 for 300 kroner.

Money Maze til konfirmation

16. Money Maze - Giv pengene på en sjov måde

Pengegave

Penge er en af de mest almindelige gaver at give til en konfirmand når den store fest skal stå. Der er helt afgjort heller ej noget galt med at give penge, men man kan med en “Maze” som denne give dem på en sjov måde.

En sjov og udfordrende måde at modtage penge på til den store konfirmationsfest.

Toblerone-med-navn til ham

17. Personlig Toblerone chokolade med navn

Personlig gave

Personlige gaver er altid et hit, da det for alvor viser at man har tænkt på personen når gaven skulle vælges.

Hvis du mangler en mindre gave eller måske blot et supplement til en større gave/pengegave til konfirmanden, så kunne dette være et godt bud på en personlig gave. Skriv f.eks. Peter eller Andreas på Tobleronen eller måske et sjovt kælenavn.

3k nutella

18. 3 kg Nutella til ham der elsker nutella

Nutella

Hvis konfirmanden er den helt store nutella fan, så kunne en sjov og anderledes konfirmationsgave til ham være en KÆMPE stor nutella spand som denne, med intet mindre en 3 kg nutella.

Nutellaen er den ægte vare, så der er ingen fare for at man blive skuffet med noget der ikke smager helt ligeså godt.

hollister-california-free-wave

19. Hollister California, frisk duft

Duft

En frisk duft til hverdagen er ikke en dårlig gaveidé, og denne fra det trendy Hollister er et godt bud på en duft konfirmanden vil synes om. Selv beskriver Hollister at det en duft der sender tankerne til en “sunkissed beach”, hvor man hører bølgerne og mærker solens varme stråler.

Duftens skønne duftnoter består af lime caviar, pink peber og jungleingefær.

Gokart - oplevelesesgave

20. Gokart hos Racehall

Gokart

Oplevelser er ofte de gaver man husker, og en Gokort-tur hos Racehall er bestemt ikke nogen dum idé. Der er mulighed for at vælge flere pakker, men priserne starter fra de 125 kr., hvilket er meget overskueligt.

Er der behov for en anden pakkeløsning, end de vi ligger op til her på Morefews, kan du også finde disse ved at klikke dig videre via nedenstående link.

marvel comics farverig kasket

21. Marvel Comics, kasket

Kasket

De fleste konfirmander er helt sikkert bekendt med Marvel-universet, og synes måske også at en kasket a la denne kan være med til at give deres personlige stil endnu mere kant og karakter. Det er i hvert fald ingen tvivl omkring at det Marvel-universet er ekstremt populært – ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Se flere forskellige kasketter af samme sjove karakter ved at klikke dig videre herunder.

scrapbog til konfirmation

22. Scrapbog til konfirmanden

Bog

Med en srapbog kan man minde dagen på en fysisk og personlig måde, som ikke rigtig kan blive erstattet af noget andet. Det er en helt speciel dag, man gerne vil huske i mange år frem, og hvorfor ikke gøre det på skrift.

Det er kun fantasien der sætter grænser, men gæsterne kan på dagen både tegne og skrive gode budskaber i bogen, og dermed sende konfirmanden godt ind i de voksnes rækker.

Gavekort til biograftur

23. Biograftur for to

Oplevelse

En tur i biografen er i den grad også på sin plads, når det kommer til gode konfirmationsgaver. De fleste teenagere synes godt om at komme i biffen, hvilket gør det til en brugbar oplevelse. Ydermere er det jo også en gaveidé der kan redde dig i sidste øjeblik – faktisk kan man på under 2 minutter have klaret gaven, køb – print – giv.

Der findes også mange andre gode oplevelser, som du ligeledes kan finde ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

lugano gold-blue herreur

24. Lugano herreur, guld/blå

Ur

Se lige dette ur fra Lugano engang – et stilrent og eksklusivt look til en yderst komfortabel pris. Et ur eller et smykke kan være en god og personlig konfirmationsgave, som er et godt alternativ til pengegaver der ofte bruges til konfirmation.

Uret kan også købes i flere forskellige farver, hvis man hellere vil have skiven skal være grøn, eller sølv hele vejen igennem.

Adidas hoodie (grøn)

25. Adidas Originals hoodie, (grøn)

Hoodie

Denne hoodie fra Adidas Originals er én af nyhederne fra deres seneste kollektion, der kom på markedet i 2021. Perfekt til de lidt køligere sommeraftener, eller blot til hverdagsbrug under en let denimjakke eller lignende.

Denne hoodie kan også købes i 2 andre farver, som du finder ved at klikke dig videre herunder.

Listen udgør nu 25 gode gaveidéer til konfirmanden

Måske er du blevet lidt klogere på hvilken gave han skal have til sin konfirmation. Hvis ikke er vi ikke færdige endnu, listen med gode gaver fortsætter heldigvis herunder. Fortsat god gavejagt og tak fordi du anvender Morefews som inspiration til valget af den rette gave.

26. Lacoste tennisstømper

Tennisstrømper

Det altid stilrene og eftertragtede Lacoste kommer her med deres bud på en klassisk tennisstrømpe. Strømperne er af god og tyk kvalitet, der gør dem meget velegnet til indendørs sport, eller også bare som en klassisk street-wear strømpe der kan pifte et hverdagsoutfit op.

Strømpen er minimalistisk, men har naturligvis det ikoniske Lacoste logo broderet på.

Megir herreur - groen skive

27. Megir herreur, (grøn skive)

Ur

Farverige ure som denne flotte grønne model fra Megir er blevet yderst populært de senere år og det forstår man godt. Et elegant look, som passer til meget tøj, gør dette til en ideel konfirmationsgave til ham.

Et flot ur til en god pris, hvor man samtidigt også får rigtig meget kvalitet for pengene.

Jean Paul Gaultier - herreduft

28. Jean Paul Gaultier, herreduft

Duft

Jean Paul Gaultier La Male Eau De Toilette er en fantastisk god parfume, som er henvendt til den moderne mand, som med en kombination af friske og varme noter dufter herligt.

En klassisk og tidsløs duft som er en af de mest populære dufte blandt yngre mænd. En rigtig god duft, som passer godt til unge teenagere og drenge i konfirmationsalderen.

renati haarvoks

29. Renati hårvoks

Hårvoks

Terence Renati Rock Hard er en holdbar voks, som kan lave de fleste frisurer, da det også er den mest holdbare voks fra Renati. En voks som er helt ideel til lidt strithår.

Terence Renati Rock Hard giver et klassisk mat look samtidigt med at have det kraftige hold i håret – en voks der er meget udbredt blandt unge drenge, som godt kan lide at der ikke hele tiden skal rettes på håret.

Pharrell bog

30. Bogen fra Pharrell

Bog

Rizzolis bedst sælgende Pharrell Williams bog er en spændende fortælling om eventyr indenfor kunst, design og indflydelsesrige figurer inden for den moderne musik og popkultur.

En bog der kan pryde bogreolen, men også give store mængder viden om den musikalske popbranche og hvad der hertil alt hører.

smart pung fra saddler til mænd

31. Smart pung fra saddler, (sort læder)

Pung

At have pungen i baglommen er ikke længere så smart og praktisk som hidtil, hvorfor at unge mennesker helst vil have deres pung i for lommen, men dette kræver ofte en mindre pung.

Denne smarte pung fra saddler er ideel til at opbevare kort og et mindre antal kontanter, selvom disse er på vej væk, især blandt de yngre.

Skopleje fra crep protect

32. Skopleje til sneaker-entusiasten

Skopleje

Der er en god sandsynlighed for at konfirmanden du fejrer, har en bred interesse for sneakers, da rigtig mange unge drenge har dette. Hvis dette er tilfældet, så kan en oplagt gaveidé til konfirmanden være et plejesæt til sneakers som dette.

Sættet gør det muligt at passe endnu bedre på de dyrebare sneakers, som betyder meget for den unge konfirmand.

Nike rygsæk til unge

33. Rygsæk fra Nike, (sort)

Rygsæk

En rygsæk har uendeligt mange anvendelsesmetoder, hvilket også gør det til en gaveidé vi stort set alle kan bruge unge som gamle. En rygsæk som denne har dog et moderne touch, som er noget den unge konfirmand helt sikkert vil bemærke.

Rygsækken er fra det anerkendte Nike, så kvaliteten er der bestemt intet at sige til – den er i top!

eksklusivt Dissing herreur

34. Eksklusivt Dissin herreur, (guld & blå)

Ur

Med en diameter på 42 mm og en tykkelse på 10 mm er det et lidt større ur vi har med at gøre her, men det kan dog sagtens bære det, da designet helt bestemt er lavet til et større ur.

Uret har de moderne guld/blå farver, som er noget der har vundet meget frem de senere år blandt ure. Uret minder også meget om de klassiske Rolex Submariner modeller, som dog er i en anden prisklasse.

hugo boss læderbælte, sort

35. Hugo Boss, Gellot Bælte (sort)

Bælte

Et bælte er selvfølgelig helt uundværdligt hvis man har problemer med ikke at kunne fylde bukserne helt ud, således at man undgår at tabe dem. Men udover det åbenlyse, så er bælter også blevet en accessoires, som også skal være flot og smart.

Bæltet her fra Hugo Boss er stilrent og kan bruges mange år frem i tiden. Materialerne er af høj kvalitet, som sikrer mange års brug uden at gå i stykker.

polo ralph lauren sneaker

36. Polo Ralph Lauren, moderne sneaker

Sko

Sneakers er blevet en vaskeægte religion blandt de unge teenagedrenge, så hvis du gerne vil give en gave der skaber stor glæde fremfor den klassiske pengegave til konfirmanden, så skal du tage et kig på disse sneakers.

Modellen er fra Ralph Lauren, som her har fået lavet en super smart og stilren sneaker, som matcher lige præcis de ønsker som unge drenge har til deres sneaker.

Trådløs oplader fra Sackit

37. Trådløs oplader til smartphone

Oplader

En trådløs oplader er en nyere opfindelse, som gør det muligt at lade sin smartphone op blot ved at placere den ovenpå opladeren. Så er det slut med kabler der ligger over det hele og går i stykker fordi at telefonen flittigt skal bruges under opladning.

En smart og moderne gave til konfirmanden, som han helt sikkert vil synes er en sej og god gave.

Proteinpulver

38. Proteinpulver til styrketræningen

Proteinpulver

Hvis man så småt er begyndt at besøge det lokale fitnesscenter, så kan det være en god idé at få lidt ekstra tilskud til musklernes udvikling. Proteiner er i alt den mad vi spiser, men musklerne har brug for det for at udvikle sig, så en god gaveidé til den unge fitness entusiast.

Det er vigtigt at understrege, at der intet usundt er ved at drikke protinshakes.

Strech Bukser

39. Comfort pants til teenageren

Bukser

Klassiske herrebukser, som føles helt som var det joggingbukser? Måske er det sådan at man får ham der er vild med joggingbukser i et par pæne bukser? Måske er det bare en favoritgave til ham som elsker mode?

Disse Comfort pants er et par super flotte bukser, som dog har så meget strech, at det føles præcis som joggingbukser.

Sorte Sony høretelefoner

40. Sony høretelefoner

Høretelefoner

Sony er et brand som efterhånden har mange år på bagen. De laver også hele tiden nye og gode produkter, hvor dette headset/høretelefoner blandt andet er et af dem.

Headsettet har den moderne og efterspurgte ’noisecancelling’ effekt, som gør det muligt at lukke alt lyd ude, som var det et par høreværn.

good-things-happen-to-good-people-plakat

41. Good Things, plakat til værelset

Plakat

Teenagealderen er ofte der hvor man som ung person begynder at have en række konkrete holdninger til ting, blandt andet også hvordan ens værelset skal se ud. Plakater er en af de mest effektive og billigste måder at dekorere et teenageværelse på.

Plakaten her med citatet ”Good things happens to good people” er en smart plakat, som har et motiverende citat på sig, som er meget oppe i tiden.

versace-eros-pour-homme

42. Versace, frisk herreduft

Duft

Versace Eros Pour Homme Perfumed Deodorant har en skøn og uimodståelig duft, som passer rigtig godt til de lidt yngre mænd. Duften udstråler selvtillid og er rigtig behagelig i dets udtoning.

Parfumen fås ydermere til en fornuftig pris, som er med til at gøre den til den ideelle konfirmationsgave til ham.

Hvor mange penge skal man give i konfirmationsgave?

Typisk ligger den en konfirmationsgave på 2-800kr. En gave fra nært familiemedlem er typisk højere.

Kan jeg give penge i konfirmationsgave?

Penge til konfirmanden er altid en god idé, men en oplevelse kan være et godt alternativ. Se vores artikel for inspiration.

Hvornår giver man konfirmationsgaver?

Konfirmationer ligger typisk i slutningen af april og start maj. Gaver afleveres typisk når man ankommer til konfirmandens fest.

Kommentarer

Skriv din kommentar