18 års fødselsdagsgave - Fødselsdagsgaver til ham eller hende på 18

Listen er senest opdateret d. 16 januar 2020.

Gaver til 18-års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er ikke blot hvilken som helst dag. Det er en stor dag, hvor der både sker meget med den unge person på det personlige plan, men der er også nogle juridiske forpligtelser, når dåbsattesten viser at du man nu er 18 år. Allerede nu, så er der heller ej nogen tvivl om, at en 18 års fødselsdag er en stor dag, som selvfølgelig også skal fejres med bravour og gode gaver til den heldige.

Mulighederne for gaver til en 18 årige er rigtig mange. Det er nu muligt at køre bil selv, hvis man har erhvervet sig et kørekort mens man var 17 år. Det er muligt at købe stærk alkohol, samt komme ind på diverse diskoteker, så mon ikke den 18 årige fødselsdag kunne fortsætte på byens lokale diskotek? Det lader vi den 18 årige om.

Hvis du er så heldig at være inviteret til en fødselsdag hos én, som fejrer sin 18 års fødselsdag, så skal der selvfølgelig også medbringes en 18 års gave, men hvad skal gaven være? Fordi hvad er det nu helt præcist en 18 årigs største ønske er? Vi har samlet nogle af de mest populære, men også sikre gavevalg til den 18 årige. Gaverne er fordelt ud, således at du kan finde noget til enhver smag, samt ligeledes også gaver til hende på 18 år, samt ham på 18 år. Vi håber, at du med vores hjælp kan finde den helt rette 18-års gave.

Gå på opdagelse i vores 38 gaver til 18-årige

1. Giv en pengegave på en sjov måde.

Pengegave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

2. Elektrisk løbehjul er også svært at komme udenom denne jul

El løbehjul

Vi har haft elektriske løbehjul på listen før de blev officielt lovlige. Men nu er det endelig lovligt at køre på elektriske løbehjul og derfor er det årets julegave til en teenager. Dette løbehjul kan komme op på 24 km/t og er super sjovt at køre på.

Tygge fede hjul med luft der gør at løbehjulet føles sikkert at køre på også på ujævne veje. Husk at se på hvor langt et batteri rækker når du køber et løbehjul, det er trist kun at kunne køre ganske få kilometer.

3. Giv din teenager den seneste teknologi

Google Home

En Google Home er den perfekte tekniske partner til alle teenagere. En lækker højtaler der spiller din musik og se diskret ud i hjemmet.

Google Home er helt sikkert en af årets gaver for teenagere. Den taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner – Der er ingen grænser og du vil elske den.

4. Le Baiser Hoodie

Hoodie

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Både til drenge og piger er hoodies hot for 2019.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

5. Smart og praktisk gave til hende med langt hår

Håndlæde

Med dette smarte håndklæde bliver det nemmere at få tørret håret. En sjov lille praktisk gave til en pige på 18.

Det er skide smart og praktisk så du slipper for koldt og vådt hår efter badet. Måske har de børn med langt hår som også vil få glæde af dette smarte håndklæde. En god gave til 18 årig pige!

6. Der skal STORE tal til virkelig at fejre en fødselsdag

Fødselsdags balloner

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal. Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag. Med disse tal kan du vise at du har forberedtdig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

7. Et minikøleskab til et teenageværelse

Køleskab

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på sit værelse så man har sine egne kolde colaer. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig.

Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid. Men det kan også ændres til et varmeskab der kan holde et stykke pizza eller en kanelsnegl varmt.

Denne er på ønskelisten til teenage drenge, men kan begå sig til alle køn og aldre!

8. Orange Nørgaard Sweater

Sweater

En frisk feminin street sweatshirt fra Nørgaard som gave. Den rammer lige tiden med mix af retro og street.

Sweatshirten er i et V-neck cropped design i en lækker orange farve med Nørgaard logo på brystet. Trøjen er lavet i 100% økologisk Bomuld og er den bæredygtige gave !

Hvis det er tøj der står på ønskelisten, så er her vores et meget godt bud på en lækker sweatshirt.

9. Gaveønsket der holder teenageren varm året rundt

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne gaveliste så er dette tæppe det mest populære overhovedet. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i forskellige farver så det passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler, til dem der går ud for at ryge om aftenen. Du finder ikke bedre gave til 18 årig datter!

10. Sony Høretelefoner

Høretelefoner

Støjreduktion er meget på tale for tiden. Hvis du ikke kender det eller har hørt om det, så er det måske på tide at teste det af.

Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu har Sony fået tempo på, og kan med dette produkt sagtens være med. Sony fås til det halve af Bose, men med præcis samme kvalitet.

Ideel til rejsen eller til fordybelse med musik og film. Det bliver en hel ny oplevelse!

11. Vågn op til solopgang hver dag - også om vinteren.

Vækkeur

Hvordan får man én på 18 år ud af sengen ?Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af.

Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset ? Med dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen, uden at gribe ud efter din mobil.

12. HH Simonsen Hårbørste

Hårbørste

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad.

Giv din bedste veninde denne gave til en perfekt pris, og hjælp hende på vej til sundere og pænere hår.

13. En begynder-drone med kamera

Drone

Mange drenge elsker droner og denne lille drone er en god begyndelse. Optag sjove klip med det indbyggede kamera.

Fleksibel og sammenfoldelig drone, som styres med en app og både filmer og fotograferer! Dronens kamera streamer live-video til din smartphone.

14. Hvad med en KÆMPE chokolade til dem med sød tand?

Chokolade

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten 18 årig.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

15. En tidsløs gave i lækkert design

Lampe

Elegant lampe, som med garanti kan pynte på den 18-åriges skrivebord. Lyset er godt til når der skal laves lektier eller andet.

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave fra og hvornår.

16. Praktisk gave til dem der lever i mørke eller går med hunden

Pandelampe

Årets praktiske  finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide, til skovturen eller løbeturen.

Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

17. Din helt egen popcornmaskine

Popcornmaskine

Et sjovt gave ønske som de fleste unge mennesker til synes godt om. Få din egen popcornmaskine til din egen hjemmebiograf eller til når der skal holdes fødselsdag eller fest!

Prisen er efterhånden ganske god på sådan en popcornmaskine. Popcorn-maskinen her er da gaven til drengen der har alt og som elsker film!

18. Den bedste nakkepude til rejsen

Pude

Her får du den perfekte nakkepude der sikrer din en god søvn på flyet eller i bilen. Sørg for at den krævende teenager sidder godt i flyveren.

Hvis du vil sikre at din teenager datter når udhvilet frem på ferie i godt humør, så anskaf hende sådan en nakkepude her. Den har endda en praktisk holde til mobiltelefonen også således at man kan sætte vækkeuret og lytte nemt til musik.

19. Fed cap - Vær anderledes, vær cool

Hat

Mix din tøjstil med tegneserier med kant og figurer man ikke ser så ofte. Find en cap der ikke er lige som de andre men stadig ser sej ud.

Her er en Marvel kasket som ikke rigtig er set før herhjemme. Mix den med andet streetwear om bliv en cool teenager med egen stil.

20. Oplevelses-gaver kan blive årets gavehit

Flødeboller

Skal du finde den optimale gave til en 18 årig pige – så er et gavekort til en oplevelse fantastisk. Giv gavekortet til en oplevelse som du evt. kan have sammen med dit barn.

Her har vi valgt et flødebolle-kursus – men der findes masser af andre oplevelser!

21. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

Se lige denne nyhed fra Adidas!

En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type. Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

22. Smart julegave til ham der elsker friluftsliv eller festivaler

Festival

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur. Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til ham.

23. En lækker Nike rygsæk i tidsløst design

Rygsæk

Denne smarte rygsæk fra Nike er perfekt til en teenage-dreng. Kan bruges både til skole, weekendtur og sport. Endnu en gave hvor man ikke rigtig kan gå forkert i byen. Og prisen er da også fornuftig under 300 kr.

24. En lækker ansigtscreme til en pige der fylder 18

Pleje

En dyr og lækker creme er en fed gave, fordi den er så dyr at den ikke købes til dagligt. Her er én af favoritterne hos mange piger.

25. Lækkert uundværlig makeup er altid gode gave til hende

Makeup

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde. Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

26. Gave til hende der løber en tur

Sportstøj

Mange piger elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige. Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

27. Balloner med helium til fødselsdagsfesten

Fest

Vi starter lige med dette lille sæt der kan være et hit til enhver fødselsdags fest. Hvad med at kunne lave dine egne heliumballoner? Vi synes at ideer var så sjov og unik at den måtte med på listen her. Man får også en sjov stemme hvis man sluger helium! Gave til søster 18 år kan være at gøre det festligt med balloner på dagen.

28. Giv en lækker gave til pigen der rejser meget

Pleje

Det kan knibe med plads på et billigt fly hvor man kun må have håndbaggage med. Det gælder om at gøre de praktiske ting mindre. Her får du et udvalg af smarte glattejern der passer ned i en toilettaske.

God 18 års fødselsdagsgave her i 2019. Husk at læse vores guide til den bedste hårkur hvis du vil vide mere om at passe på sit hår.

29. En tegneplade til din PC eller laptop

Computer tilbehør

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med. Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

30. En gave til hende der holder din kæreste tør og smart

Regntøj

Med efteråret kommer regnen og derfor er denne smarte regnjakke lige sagen. en af de pæneste regnjakker vi har set længe og den er også ganske populær lige nu. Jakken fås naturligvis i mange forskellige farver. En af de bedste gaveideer til hende som vi kan finde til denne årstid.

31. Lækkert tilbehør til computeren

Computer tilbehør

Disse muse til computeren er ideelle som gave også. Mange nøjes med den mouse-pad der er på PC – men med en lækker mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din computer. Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til computere er lige sagen til jul.

32. Personlig pleje er også en rigtig god hårtørrer

Pleje

En rigtig god hårtørrer gør din morgen meget lettere. Har du nogensinde prøvet en professionel hårtørrer? Få skiftet den gamle hårtørrer du har haft i 10 år ud med denne lækre hårtørrer fra Bosch. Praktisk julegaveønsker kvinde.

33. En sød og sjov lille gave til ham med temperament

Sjov gadget

Er du på udkig efter en sjov lille gave til omkring 100 kr. så er her en anderledes ide. En boksebold til kontoret så man kan komme af med lidt “luft”. Ideel gave til en mand med temperament.

34. En lækker intelligent badevægt som julegave

Badevægt

Hold godt øje med vægten i juledagene og efter jule med denne lækre badevægt fra Beuer. Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app. Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En flot og dekorativ badevægt der hjælper dig med at nå den vægt du ønsker. En anderledes julegave som man sjældent tænker på.

35. Oplev dit TV på en helt ny måde med AppleTV 4. generation

TV tilbehør

Få opgraderet udstyret i stuen med den nyeste Apple TV. Hvis jeres Apple TV skal følge med tiden og den stigende billedekvalitet, så skal den skiftes. Du skal også overveje at sætte AplleTV på din ønskeliste hvis du vil se Netflix i endnu bedre kvalitet. Ud over forbedre billedkvalitet, så kan man nu også hente apps ned på sit AppleTV.

OBS! Hvis du har STOFA så kan du nu via deres APP se TV via Apple TV. Så man behøver ikke længere trække TV kabel m.m. Vi har et Samsung TV og nu kan vi styre alt på TVet med AppleTV fjernbetjeningen.

36. Hvad med et gavekort til at prøve at flyve selv?

Oplevelse

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser. Her er én af de nyeste og mest populære oplevelser. Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold. En spændende gave der udfordrer lidt men også giver en unik følelse af at flyve selv. Også en lækker gaveide til veninde der fylder 18 år.

37. Lær at tage rigtig gode billeder

Oplevelse

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instragram? Et oplevelsesgavekort kan give hende muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder. Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus. Hvordan få jeg tage billeder på den rigtige måde. Hvad skal man være opmærksom på. Og alle de andre små finesser man skal holde øje med.

38. En af de vildeste gaver til en mand vi kan finde

Oplevelse

Vi har kigget lidt omkring for at finde en af de vilde gaver der findes og her er den. Gavkort til en fremtidsagtig flyvetur på vandet. Et såkaldt flyboard giver dig en enestående oplevelse. Så kender du en modig og sporty type der trænger til en vild uforglemmelig oplevelse så er det dette gavekort du skal give. Gaveideer til den frisk fyr på 18 år.

Hvad kan man ønske sig i 18 års gave

Mange 18 årige har allerede alt hvad de skal bruge. Derfor kan det være svært at finde på noget at ønske sig. Hvis du skal lave en ønskeseddel så start med at se på om der virkelig er noget du mangler i din dagligdag. Er der noget tøj der mangler i skabet ? måske den der fed men meget dyre trøje kunne være et godt ønske? Er der nogle gadget eller elekronik du mangler? en ny telefon, høretelefoner, løbeur? Eller måske du har en sport du ønsker dig udstyr til? eller noget gear til fitness? Vi har prøve at finde nogle gaver her som ikke er helt traditionelle og som måske var noget for dig.

Hvor meget giver man til 18 års fødselsdag?

Hvis man som ven er inviteret til fest så giver man mellem 50 og 150 kr. pr. person. Gå sammen med nogle venner og køb en samlet god gave. Hvis gaven kun er fra dig, så er 100 kr. måske mere passende, og her vil kontanter nok være bedst. Pengegaver til en 18 årig går man aldrig fejl af. Med mindre du kan finde noget super passende til 100 kr. ? Forældre giver som regel en lidt større gave end man plejer.

Top 10 populære gaver til én der fylder 18 år

Fra gave nr 27 og frem har vi vores bud på en top 10 over de mest populære gaver som ofte er de klassiske. Disse gaver er typiske 18 års gaver fra forældre.

Oplevelser til 18 års fødselsdag

Vi har fundet et par oplevelser eller 3, der helt sikkert vil være noget for den eventyrlystne 18-årige, der gerne vil opleve en helt masse. Uanset hvilken type man er som person, så vil der helt afgjort være nogle gode oplevelser at finde. Der er både oplevelser, som er specifikt henvendt til piger, men der er ligeledes også et hav af oplevelser, som primært er henvendt drenge.

At give en oplevelse som en gave til 18 års fødselsdagen er en fantastisk idé – hvis der er noget som falder i god jord, så er det helt afgjort at får prøvet nogle af de ting, man gerne vil prøve, men som fritidsjobbet har svært ved at finansiere.

Fandt du gaven til den 18 årige?

Det her var vores bud på nogle lidt anderledes gaver du kan give til en 18 års fødselsdag. Vi er gået lidt udenom de mest klassiske gaver som en ny mobil, en computer, en ipad og en kaffemaskine.

God jagt efter gaven.

LÆS OGSÅ: STOR GUIDE MED GAVER TIL TEENAGER

Kommentarer

Skriv din kommentar