Gaver til den 18 årige

18 års gave - Find de bedste gaveidéer

Listen er senest opdateret d. 27 juni 2022.

Gaver til 18-års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er ikke blot hvilken som helst dag. Det er en stor dag, hvor der både sker meget med den unge person på det personlige plan, men der er også nogle juridiske forpligtelser, når dåbsattesten viser at du man nu er 18 år. Allerede nu, så er der heller ej nogen tvivl om, at en 18 års fødselsdag er en stor dag, som selvfølgelig også skal fejres med bravour og gode gaver til den heldige.

Mulighederne for gaver til en 18 årige er rigtig mange. Det er nu muligt at køre bil selv, hvis man har erhvervet sig et kørekort mens man var 17 år. Det er muligt at købe stærk alkohol, samt komme ind på diverse diskoteker, så mon ikke den 18 årige fødselsdag kunne fortsætte på byens lokale diskotek? Det lader vi den 18 årige om.

Hvis du er så heldig at være inviteret til en fødselsdag hos én, som fejrer sin 18 års fødselsdag, så skal der selvfølgelig også medbringes en 18 års gave, men hvad skal gaven være? Fordi hvad er det nu helt præcist en 18 årigs største ønske er? Vi har samlet nogle af de mest populære, men også sikre gavevalg til den 18 årige. Gaverne er fordelt ud, således at du kan finde noget til enhver smag, samt ligeledes også gaver til hende på 18 år, samt ham på 18 år. Vi håber, at du med vores hjælp kan finde den helt rette 18-års gave.

Du kan med fordel også tage et kig på studentergaverne, hvis du mod forventning ikke skulle finde den rette gave her.

Gå på opdagelse i vores 67 gaver til 18-årige

1. Musclepain Pro Massagepistol

Massagepistol

set til: 1399,00 kr.

Massagepistolen hjælper med at reducere ømhed og smerter i muskler og led for hurtigere restitution – en dybvævsmassage til de dage hvor der er lidt ekstra ømhed i musklerne efter træning. Massagepistolen lindrer og giver energien tilbage.

Muslepain Pro Massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

2. Hårbørste fra YummiHair

Hårbørste

set til: 149,00 kr.

Denne populære hårbørste fra Yummi Haircare er en ægte bestseller inden for børster til piger. Det er en børste der er formet efter hovedets form, hvilket gør den meget behagelig at anvende. Børsten er meget ideel til pigen med et kraftigt hår, da den har pigge lavet af vildsvinehår.

Den er også god efter bad til alle hårtyper og er naturligvis samtidig skånsom og nem at have med at gøre. Børsten kan købes i to forskellige farver.

3. Mads Nørgaard taske

Skuldertaske

set til: 498,00 kr.

Den skønneste Bel Air skuldertaske fra det populære Mads Nørgaard. Står den ikke på ønskelisten i forvejen, er dette stadigvæk et sikkert valg til en 18-årig pige. Hun vil med garanti sætte pris på gaven og kan smart opbevare de mest gængse ting i tasken.

Herunder kan du se flere fede billeder af den omtalte Bel Air taske. Rigtig god gaveide.

4. Onyx Hybrid Non-StickDen bedste stegepande - Et vaskeægte hit

Stegepande non stick

set til: 599 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få. Den klare kandidat til årets julegave til alle der elsker godt udstyr, samt ikke mindst god mad.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

5. PS5 - endelig på lager igen

PlayStation 5

set til: 7120,00 kr.

Der har været rigtig mange unge mennesker der har været på den nyeste spillekonsol fra Sony kom på markedet igen. Første gang PlayStation 5 så dagens lys blev den revet af markedet alle steder i verden og det gjorde ikke konsollen mindre populær.

I dag er den tilbage på markedet og via nedenstående finder du ud af hvor konsollen forhandles billigst i skrivende stund.

6. Hoodie i Økologiske bomuld

Hoodie

set til: 149,95 kr.

En af de sværeste gaver man kan give, er til et ungt mennesker de fylder 18 år. En 18-års fødselsdag er en speciel begivenhed og her er det afgørende at man finder en god gave, som den unge bliver glad for.

Det er selvfølgelig individuelt hvad de unge definerer som en god gave, men med denne lækre økologiske hættetrøje, går man ikke galt i byen.

7. Herreur (Flere modeller)

Herreur

set til: fra 399,00 kr.

Et herre ur til den 18 årige dreng kan være en helt fantastisk gaveidé. Det er ikke længere blot et redskab til at se hvad klokken er, men det er en helt bestemt del af outfittet som den 18-årige bærer på vej til festligheder.

En accessories som for alvor vinder frem igen efter at have været lidt væk nogle år, men som også er faldet lidt i pris.

8. Smukt dameur (flere modeller)

Dameur

set til: 299,00 kr.

Hvis du er på jagt efter en 18 års gave til hende, så skal hun selvfølgelig ikke snydes for muligheden for et smukt og elegant ur.

Guldsmed Fangels har dameure fra nogle af de mest kendte brands såsom Daniel Wellington og Arne Jacobsen.

9. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Et padelbat til den 18 årige dreng kan være en helt fantastisk gaveidé. Padel er den nye sport, hvor mange har prøvet det, men endnu ikke har udstyret. 

En anderledes gaveidé til en sportsgren, hvor udstyret selvfølgelig skal være i orden og giver en bedre oplevelse af spillet (Typisk låner man bat i et padelcenter).

10. Plakat til den 18-årige

set til: fra 150,00 kr.

At blive 18 år er en helt speciel dag, som rigtig mange husker tilbage på med stor glæde.

Glæd den 18-årige med en plakat, som har nogle sjove citater og fordomme omkring det at blive 18 år, en sjov og anderledes gave.

11. Dameblazer - Teeshoppen

Blazer

set til: Fra 149,00 kr.

Er din lille pige ved at blive voksen og fejrer snart sin 18-års fødselsdag, så skal du ud at finde en gave til hende, som hun bliver rigtigt glad for.

Her kan en moderigtig blazer være det helt perfekte valg, især til den modebevidste unge pige, der går op i at være med på moden, og følge de seneste trends og tendenser.

12. Karikaturtegning - Gør det gode billede til tegning

Portræt

set til: fra 350 kr.

En 18 års gave kan sagtens være en meget personlig af slagsen, så hvis det er dette du er på udkig efter, så er en karikaturtegning en meget personlig, men også mindefuld gaveidé.

Du uploader blot et billede, som herefter i løbet af en lille uges til bliver til en flot tegning, som du selv kan vælge design til. Der kan også godt være flere personer på billedet, så hvis du gerne vil have lavet en karikaturtegning af dig og den 18-årige, så er der rig mulighed for det.

13. Valdemarsro - Nemme aftensmadsretter

Kogebog

set til: 209,95 kr.

Som 18 årig kan man godt begynde at forberede sig på at skulle ud at stå på egne ben. Måske er det en snarlig afsluttet uddannelse, som gør at der skal søges mod andre byer og derfor skal flytte i lejlighed for første gang.

Denne kogebog er en af de bedst sælgende for tiden og indeholder en masse skønne “hverdagsretter”, som man nemt kan lave og søge inspiration ved. En rigtig god flyttehjemmefra-gave.

14. Mads Nørgaard sweat

Sweater

set til: 518,00 kr.

Hvis du gerne vil give hende en smart sweater, så er dette et fantastisk bud på en moderne og smart sweater til hende. Trøjen fra Mads Nørgaard er et sikkert hit, til en rigtig fin pris, hvor kvaliteten i høj grad også følger med.

Mads Nørgaard som mærke har også fået godt fat hos de unge piger mellem 17 og 25 år, hvor de laver nogle helt fantastiske designs – måske den allerede er på ønskesedlen?

15. Gavekort til oplevelser (Ferrari, spaophold mv.)

Oplevelsesgavekort

set til: fra 100,00 kr.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give til den 18 årige, så kan et gavekort altid være en god og sikker løsning. Et gavekort til oplevelser er dog lige en tand bedre end generelle gavekort, da den unge her får nogle skønne oplevelser som man ikke lige sådan glemmer.

Gavekortet kan bruges til alt fra flødebollekurser til at køre i en lyn-hurtig Ferrari på kørebanen – udvalget er med andre ord rigtig stort.

16. Bosch Easy Pump - Elektronisk pumpe til det hele

Pumpe

set til: 495,00 kr.

Med Bosch Easy Pump kan du forindstille den ønskede trykværdi. Den automatiske afbryder sørger herefter at der komme det helt præcise tryk i dine cykelhjul, fodbold, bildæk eller hvad end du ønsker mere luft i.

Hjemme eller på farten: Boschs intuitive og praktiske luftpumpe er fantastisk og kan klare mange sure tjanser med et snuptag. Du har altid det hele lige ved hånden, samt et væld af adaptere, som gør at pumpen kan bruges på stort set alle enheder, hvor der måtte være behov for en pumpe.

17. Comfort Pants - Strech bukser til en skarp pris

Bukser

set til: 250,00 kr.

Hvis man følger tidens trend, så er det svært at komme udenom strechbukser, som dog ligner helt klassiske herrebukser. Denne model bukser er et kæmpe hit blandt unge og de kan tilmed også købes til en meget gunstig pris.

Disse Comfort Pants eller “de perfekte bukser” kan købes fra blot 250 kroner pr. par, så man får rigtig meget godt for pengene.

18. Populært neglesæt fra Nailster

set til: 499,00 kr.

Hvis hun nyder at lægge neglelak, så er denne gave den perfekte til hende. Med dette populære neglekit fra Nailster får man alt hvad man behøver for at kunne lave de smukkeste gellaknegle.

Sættet indeholder alt fra neglebåndsklippere til UV-lamper, samt ikke mindst diverse coatings, så resultatet bliver super flot og nydeligt. Med mere end hundrede farver er der også farver til enhver smag.

19. Nike Pro tights

Træningsbukser

set til: 239,00 kr.

Det er sundt at få sig rørt uanset om det er i fitnesscentret, en løbetur eller bare en lang og behagelig gå tur. Uanset hvilket type motion man dyrker, så er det dog rart med det rette udstyr.

Et par træningstights er de perfekte træningsbukser til kvinder. Du får dem i meget gængse størrelser og der er rigtig meget stretch i bukserne.

20. 3-Step Body Kit - Vegansk og genanvendt emballage

Personlig pleje

set til: 490,00 kr.

Skønne plejeprodukter fra danske Relevant, som har udviklet en plejeserie, som både er vegansk og økologisk. Kvaliteten er helt i top og kan måles med de bedste, men noget af det bedste er, at produkter er genanvendelige, hvor en stor del består af plastik fra verdenshavene.

Ved at købe disse fantastiske kropsplejeprodukter, så er du også med til at gøre en mærkbar forskel for vores klima. Alt sammen til en rigtig god pris – vi giver i vores varmeste anbefaling af Relevants produkter.

21. Trådløs oplader til smartphonen

Oplader

set til: 270,00 kr.

En smartphone er den 18 åriges livline i en hverdag, som er meget præget af sociale medier og ‘snaps’ fra vennerne, men alt denne aktivitet kræver noget strøm. Trådløse opladere er blevet et stort hit blandt unge, da man blot skal placere telefonen på opladeren og altså ikke bøvle med ledninger længere.

En gaveidé som rigtig mange på 18 år helt bestemt kan finde stor glæde ved.

22. Flotte ure i alle prisklasser (hende)

Ur

set til: fra 249,00 kr.

Ure bruges ikke blot til at tjekke klokken længere, det er i stor grad blevet en del af vores outfit. 18 årige piger kan altid bruge nogle nye ure til at matche med de mange outfits.

Du finder ure i alle prisklasser, hvor de billigeste starter fra blot 249,00 kroner.

23. Kastanjemanden

Bog

set til: 99 kr.

Krimi-bogen de alle sammen taler om i øjeblikket grunden den meget populære Netflixserie, under samme navn: Kastanjemanden. En rigtig god bog ligesom serien, der for alvor er medrivende og interessant. En god gaveide til ham eller hende, der godt kan lide at læse og et godt gys.

Via nedenstående link kan du finde den bedste pris på bogen lige nu og her.

24. Fujifilm engangskamera

Kamera

set til: 495,00 kr.

Fujifilm engangskamera er for alvor kommet med på beatet blandt de unge. At gå tilbage til rødderne i forhold til den teknologiske udvikling, er hammersjovt og med et engangskamera som dette, rammer man en trend og en interesse der er spot-on i øjeblikket.

Find den bedste pris på Fujifilm engangskamera via linket herunder og se de mange fine farver kameraet kan erhverves i.

25. Nike Air Force 1

Sneakers

set til: 749,00 kr.

Populære sneakers der næppe går af måde, men er i et tidsløst design der år efter år frister både piger og drenge. Den er utrolig populær og kan sammensættes på mange forskellige måder afhængig af event.

Denne model er den klassiske hvide, som du kan se flere billeder af via linket herunder.

 

26. Google Home - Stemmestyret højtaler

Google Home

set til: 699,00 kr.

En Google Home er den moderne visuelle assistent, hvor du kan starte enhver sætning med “Hey Google”, “Hvad er klokken” “Hvad skal jeg imorgen mv.” en sjov lille gadget til hjemmet, men bestemt også brugbar.

Udover at være en stemmestyret assistent, så er Google Home også en formidabel højtaler, som du blot kan bede om at “Spil musik fra Spotify”.

27. Oplevelser - Alt fra mad, koncerter til faldskærm

Oplevelsesgave

set til: fra 100,00 kr.

Oplevelser er en unik måde at forevige en gave på, hvorfor at det også er en af de bedste gaver du kan give en 18 årig. Gaven kan være alt fra et faldskærmsudspring til et flødebollekursus eller en helt unik ølsmagning, hvis man er til den slags.

Du kan også blot give et gavekort på et valgfrit beløb, så kan den 18 årige helt selv vælge sin oplevelse.

28. Proteinpulver - Til ham eller hende der går i fitness

Proteinpulver

set til: 169,00 kr.

Proteinpulver er et fantastisk kosttilskud hvis du træner med det formål at øge din muskelmasse. Proteiner er en naturlig del af kosten, som musklerne bruger til at bygges sig større med – en naturlig og god hjælp til at opnå sine fitness mål.

Der er intet usundt ved at spise proteinpulver tværtimod, hvilket også er derfor at det er det mest udbredte kosttilskud i verden.

29. Bøger er en skøn gaveidé til ham og hende

Bog

set til: fra 100,00 kr.

At læse er med til at udvide din horisont, uanset om du er fanget af skønlitteratur eller om det måtte være biografier af kendte personer. Bøger er noget vi kan bruge mange timer på at nyde og virkelig føle os beriget på mange måder efterfølgende, som gør det til en fantastisk gave.

Hvis han/hun er vild med at læse, så skal du overveje at give ham/hende en skøn bog.

30. Rygsæk fra Nike - Kan bruges af ham og hende

Rygsæk

set til: 195,00 kr.

En rygsæk kan have mange anvendelsesmetoder, hvilket gør det til en fantastisk god gaveidé, som den unge på 18 år måske ikke engang ved at de mangler.

Om det er sommerens festivaller eller udlandsturene som står for døren, så kan en rygsæk altid bruges til at have lidt ekstra med på farten. En brugbar gaveidé både til ham og hende.

31. Smarte og moderne styles er altid et hit

Tøj

Som ung teenager vil man gerne have et stort klædeskab, således at man har mulighed for at sammensætte mange forskellige udtryk. Så hvis du er på bar bund, så er en sikker klassiker og en virkelig god gave altid tøj.

Vi har fundet en masse smart fra Kings and Queens, som også har mange fysiske forretninger i tilfælde at noget skal byttes.

32. Hårbånd (Flere varianter)

Hårbånd

set til: 40,00 kr.

Hvis man ikke helt hvad hvad man ønsker at give til den 18 årige pige, så kan man også kombinere en lille ting med penge eller andre gaver eller sågar alene, hvis man lige mangler en mindre gaveidé.

Disse hårbånd er super populære blandt unge piger og koster blot 40 DKK. En rigtig fin lille gave, som af piger med langt hår altid kan bruges. Findes ydermere også i flere varianter.

33. Briller mod skadeligt blå lys (Uden styrke)

I en tid hvor smartphones, computerskærme og iPads fylder mere end nogensinde, så er det tid til at sætte fokus på at beskytte vores øjne. Disse enheder udsender et skadeligt blåt lys.

Et sæt briller som disse er den bedste investering du kan give en 18-årig, da det hjælper på døgnrytme, søvn, hovedpine og ikke mindst nakkesmerter mv. Noget som alle der bruger meget tid ved computeren SKAL eje!

34. Dekorative plakater til værelset/lejligheden

Plakat

set til: fra 75,00 kr.

Visuelle flotte plakater kan være en fantastisk dejlig gave til den 18-årige, som både kan bruges på værelset der trænger til at være lidt mere voksent, men kan også tages med, når den unge engang skal på egne ben.

Plakaterne kan fås i flere forskellige designs og størrelser.

35. Gå amok i en pølsevogn - Til den store sult

Oplevelse

set til: 349,00 kr.

En ristet hotdog er en af de ting vi danskere sætter mest pris på, hvilket også kommer til udtryk hvis du står i ankomsthallen i lufthavnen, hvor mange lige skal have sig et hotdog efter at have været i udlandet en tur.

Dette gavekort giver adgang til at 2 personer kan gå amok i en pølsevogn og spise alt hvad du kan. En sjov oplevelse hvor du ikke skal have spist hjemmefra.

36. Smart Adidas trøje til ham på 18 år

Trøje

set til: 500,00 kr.

Hvis du mangler den sikre gave til ham på 18 år, så har du her en af de mest sikre og bedste valg når det handler om en gave til ham. Du kan være helt sikker på at det er en trøje, som ikke bliver byttet.

Adidas er ydermere et brand som er kendt for at lave tøj af højeste kvalitet, som både kan benyttes til træning eller bare almindeligt hverdagstøj.

37. Spadag - Få en fantastisk spaoplevelse nær dig

Spa

set til: fra 299,00 kr.

At komme ned i gear kan være godt for os alle uanset alder. Med et spadag eller et spaophold, så får den 18 årige fødselar muligheden for at komme helt ned i gear og virkelig bare nyde nuet.

Spaophold og spadage kan opleves mange steder i landet, men det gælder selvfølgelig om at finde noget som er i en rækkevidde der er til at overkomme, hvis din 18 årige bekendte skal afsted på et sådant ophold.

38. Marvel cap - Frisk og moderne look

Kasket

set til: 169,00 kr.

Hvis man er 18 år, så er det gerne moden man ønsker at følge, det er der næppe nogen tvivl om. En cap som denne, der ved man hurtigt om personen ville elske den eller om det ikke lige er et hit til personen du leder efter en gave til.

Marvel kasketten finder inspiration i tv-serien med Marvel. En anderledes cap med et streetwear til de unge drenge og piger.

39. Sort Tavina Midi kjole - Skøn sommerkjole

Kjole

set til: 478,00 kr.

Man kan vel aldrig rigtig få kjoler nok, i hvert fald ikke hvis du spørger en pige på 18 år, så er der altid plads til en ekstra kjole i skabet. Hvis du kender hendes størrelse, så kunne en kjole som denne være en rigtig fin gaveidé.

Kvaliteten er I top og det look som kjolen kommer med er meget minimalistisk og passer godt til tidens modetrends.

40. Cocktail sæt til den gode drink

Cocktail sæt

Som 18 årig så fylder festen en del på dagsordenen, så hvilken gave er mere oplagt til den festlige 18 årige end et cocktail sæt?

Bliv en sand bartender hvor du kan mikse dine egne gode drinks, så den klassiske vodka-juice ikke får så meget opmærksomhed længere.

41. Pengegaver på en sjov og anderledes måde

Pengegave

set til: 79,00 kr.

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lidt ekstra snilde for at blive åbnet.

Oftes er penge en god gave til den 18 årige, da de så kan stryge lige ud at købe de nye sneakers eller nyt udstyr til den anskaffede bil, men om ikke andet, så giver penge i hvert fald muligheden for selv at “vælge” sin fødselsdagsgave.

42. Le Baiser Hoodie - En moderne hoodie til ham

Hoodie

set til: 500,00 kr.

Hoodies er en af de mere populære typer af tøj til unge for tiden, da tidens trend virkelig byder denne style velkommen, hvorfor at man også ser mange unge mennesker løbe rundt i hoodies.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant og ramme den lidt eftertragtedede streetwear-stil.

43. Towel Twister - Håndklæde til det lange hår

Håndlæde

set til: 79,00 kr.

Med dette smarte håndklæde bliver det nemmere at få tørret håret, så man ikke skal gå rundt med vådt hår ned ad ryggen – en gave til få penge, men med fantastisk stor værdi.

Efter at have tørret det værste med dit almindelige håndklæde, så vinkles håret nemt ind i denne twister, hvorefter det kan få lov at tørre.

44. Et minikøleskab til et teenageværelse

Køleskab

set til: 529,00 kr.

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på sit værelse så man har sine egne kolde colaer. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig.

Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid, men har omvendt også en varmefunktion, hvis man ikke ønsker at benytte kølefunktionen.

45. Rød Nørgaard Sweater - Smart til hende

Sweater

set til: 598,00 kr.

En frisk feminin street sweatshirt fra Nørgaard, som rammer et moderne mix af retro og street.

Sweatshirten er i et V-neck cropped design i en lækker rød farve med Nørgaard logo på brystet. Trøjen er lavet i 100% økologisk bomuld, så den føles rigtig dejlig. Hvis det er tøj der står på ønskelisten, så er her vores et meget godt bud på en lækker sweatshirt.

46. Snug Rug tæppe med ærmer (Flere farver)

Tæppe

set til: 249,00 kr.

Da vi i Danmark ikke lever under tropiske forhold, så betyder det også at vi fra tid til anden har behov for at varme os.

Dette Snur Rug tæppe er et smart tæppe med ærmer, som kan bruges både i sofaen når en god bog skal læses eller på terrassen en lidt kølig sommeraften.

47. Sony Høretelefoner

Høretelefoner

set til: 1190,00 kr.

Noisecancelling headsets er høretelefoner, som kan formå at holde lyden ude. De virker næsten som et par høreværn, hvilket kan være fantastisk hvis man skal koncentrere sig mv.

Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu har Sony fået tempo på, og kan med dette produkt sagtens være med. Sony fås til det halve af Bose, men med præcis næsten samme kvalitet.

48. Vækkeur - Vågn op til solopgang hver dag

Vækkeur

set til: 249,00 kr.

Hvordan får man én på 18 år ud af sengen? Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af.

Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset ? Med dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen, uden at gribe ud efter din mobil.

49. HH Simonsen Hårbørste med smarte funktioner

Hårbørste

set til: 99,00 kr.

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad, men det kan man lave om på med denne HH Simonsen børste, som er lavet til at børste vådt hår.

En perfekt gave til hende på 18 år, som selvfølgelig skal passe på sit hår.

50. Mr. Watson lampen - En tidløs gaveidé

Lampe

set til: 900,00 kr.

Elegant lampe, som med garanti kan pynte på den 18-åriges skrivebord. Lyset er godt til når der skal laves lektier eller andet.

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave af, hvilket gør det til en rigtig god gave.

51. Varm hue med LED lys

Pandelampe

set til: 149,00 kr.

Årets praktiske  finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide, til skovturen eller løbeturen eller de sene gåture med hunden.

Huen er både praktisk, men er også med til at øge sikkerheden hvis man befinder sig på trafikerede veje sent om aftenen, da det her er vigtigt at man bliver set.

52. Din helt egen popcornmaskine

Popcornmaskine

set til: 449,00 kr.

Få din egen popcornmaskine til din egen hjemmebiograf eller blot hvis der skal hygges lidt ekstra med familien eller vennerne.

Det er også en lidt anderledes gave, som kan skabe store smil hos modtageren, hvis de har lidt et ømt punkt for popcorn.

53. Flødebollekursus - Sjov oplevelse for 18-årige

Flødeboller

set til: 349,00 kr.

Skal du finde den optimale gave til en 18 årig pige – så er et gavekort til en oplevelse fantastisk. Der findes et hav af forskellige oplevelser derude, men en rigtig populær og hyggelig oplevelse er dette flødebollekursus.

En skøn oplevelse, som både mor og datter kan opleve sammen, men også noget der kan nydes med venner eller veninderne.

54. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

set til: 650,00 kr.

Se lige denne nyhed fra Adidas!

En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type. Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

55. Rygsæk med køletaske-funktion - en sjov gadget

Festivaltaske

set til: 189,00 kr.

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur. Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til ham.

56. Skøn ansigtscreme til hende på 18 år

Pleje

set til: 469,00 kr.

Som 18 årig pige er interessen for at have en flot og smuk hud på sit højeste, så hvis du virkelig vil forkæle hende, så skal du overveje om ikke en ansigtscreme som denne kunne være en skøn gave.

Cremen har fået rigtig ange gode anmeldelser og har i et par år været en bestseller hos flere danske forretninger.

57. Lacóme makeup sæt

Makeup

set til: 229,00 kr.

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde. Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

58. Gave til hende der løber en tur

Sportstøj

set til: 199,00 kr.

Mange piger elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige. Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

59. Glattejern i god kvalitet

Pleje

set til: fra 195,00 kr.

At have et flot og velplejet hår er alfa omega som 18 årig pige. Derfor er det også vigtigt, at man er god ved sit hår når man gerne vil have det glat, hvor et glattejern i god kvalitet kommer ind i billedet.

God 18 års fødselsdagsgave her i 2020. Du kan blandt andet læse vores guide til den bedste hårkur hvis du vil vide mere om at passe på sit hår.

60. En tegneplade til PC eller laptop

Computer tilbehør

set til: fra 599,00 kr.

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med. Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

61. Regntøj til hende - Moderne og elegant

Regntøj

set til: 749,00 kr.

Med efteråret kommer regnen og derfor er denne smarte regnjakke lige sagen. en af de pæneste regnjakker vi har set længe og den er også ganske populær lige nu. Jakken fås naturligvis i mange forskellige farver. En af de bedste gaveideer til hende som vi kan finde til denne årstid.

62. Hårtørrer

Pleje

set til: fra 349,00 kr.

En rigtig god hårtørrer gør din morgen meget lettere. Har du nogensinde prøvet en professionel hårtørrer? Få skiftet den gamle hårtørrer du har haft i 10 år ud med denne lækre hårtørrer fra Bosch. Praktisk gaveønske for kvinder.

63. Boksebold - Til aggressionerne

Sjov gadget

set til: 129,00 kr.

Er du på udkig efter en sjov lille gave til omkring 100 kr. så er her en anderledes ide. En boksebold til kontoret så man kan komme af med lidt “luft”.

Gaven er en sjov lille gadget, som man giver med et glimt i øjet.

64. Testvindende badevægt (Muskelmasse, fedt% mv.)

Badevægt

Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app. Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En smart lille sag, som mange 18 årige måske mangler hvis de står og skal til at flytte.

65. Apple TV 4k

TV tilbehør

set til: 1717,00 kr.

Få opgraderet udstyret i stuen med den nyeste Apple TV. Hvis jeres Apple TV skal følge med tiden og den stigende billedekvalitet, så skal den skiftes. Du skal også overveje at sætte AppleTV på din ønskeliste hvis du vil se Netflix i endnu bedre kvalitet. Ud over forbedre billedkvalitet, så kan man nu også hente apps ned på sit AppleTV.

OBS! Hvis du har STOFA så kan du nu via deres APP se TV via Apple TV. Så man behøver ikke længere trække TV kabel mv.

66. Bodyflight - En vægtløs oplevelse

Oplevelse

set til: 445,00 kr.

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser, men en rigtig sjov og adrenalinfyldt oplevelse er følelsen af frit fald i en vindtunnel.

Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold. En spændende gave der udfordrer lidt men også giver en unik følelse af at flyve selv.

67. Fotokursus - Bliv bedre med et kamera

Oplevelse

set til: 499,00 kr.

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instragram? Et oplevelsesgavekort kan give hende eller ham muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder med sit kamera.

Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus, samt alle de små finesser som gør billedet rigtig godt.

Hvad kan man ønske sig i 18 års gave?

Mange 18 årige har allerede alt hvad de skal bruge. Derfor kan det være svært at finde på noget at ønske sig. Hvis du skal lave en ønskeseddel så start med at se på om der virkelig er noget du mangler i din dagligdag. Er der noget tøj der mangler i skabet? måske den der fed men meget dyre trøje kunne være et godt ønske? Er der nogle gadget eller elekronik du mangler? en ny telefon, høretelefoner, løbeur? Eller måske du har en sport du ønsker dig udstyr til? eller noget gear til fitness? Vi har prøve at finde nogle gaver her som ikke er helt traditionelle og som måske var noget for dig.

Hvor meget giver man til 18 års fødselsdag?

Hvis man som ven er inviteret til fest så giver man mellem 50 og 150 kr. pr. person. Gå sammen med nogle venner og køb en samlet god gave. Hvis gaven kun er fra dig, så er 100 kr. måske mere passende, og her vil kontanter nok være bedst. Pengegaver til en 18 årig går man aldrig fejl af. Med mindre du kan finde noget super passende til 100 kr. ? Forældre giver som regel en lidt større gave end man plejer.

Oplevelser til 18 års fødselsdag er en glimrende idé

Vi har fundet et par oplevelser eller 3, der helt sikkert vil være noget for den eventyrlystne 18-årige, der gerne vil opleve en helt masse. Uanset hvilken type man er som person, så vil der helt afgjort være nogle gode oplevelser at finde. Der er både oplevelser, som er specifikt henvendt til piger, men der er ligeledes også et hav af oplevelser, som primært er henvendt drenge.

At give en oplevelse som en gave til 18 års fødselsdagen er en fantastisk idé – hvis der er noget som falder i god jord, så er det helt afgjort at får prøvet nogle af de ting, man gerne vil prøve, men som fritidsjobbet har svært ved at finansiere.

Fandt du gaven til den 18 årige?

Det her var vores bud på nogle lidt anderledes gaver du kan give til en 18 års fødselsdag. Vi er gået lidt udenom de mest klassiske gaver som en ny mobil, en computer, en ipad og en kaffemaskine.

Hvis du endnu ikke har fundet noget, så har vi her fundet et par film med et par youtubere, som viser hvad de har fået på deres 18 års fødselsdag – måske at dette kan bruges som inspiration:

God jagt efter gaven.

LÆS OGSÅ: STOR GUIDE MED GAVER TIL TEENAGER
LÆS OGSÅ: KONFIRMATIONSGAVER TIL HENDE & HAM

⭐ Hvad er den bedste gave til 18 årige?

Den absolut bedste gave at give til en 18-årig er en gave som er personlig og tager afsæt i personens interesser. Et stort gavehit er dog oplevelsesgaver, som vi også har en del med af på listen.

🤔 Er en 18 års gave større end normale gaver?

Der er ingen tvivl om at en 18 års fødselsdag er en lidt mere speciel dag end andre fødselsdage. Hvorvidt du ønsker at give en større gave er op til dig, men det er ikke noget du bør gøre - mange steder gør man det ikke.

👍 Hvor stor en gave skal du give?

Beløbet for din gave er underordnet. Det afgør på ingen måde om gaven er god eller ej. Du skal blot finde en god gave, som du er rigtig glad for at give. Normalt ligger en 18 års gave på 200-750 kroner.

Kommentarer

Skriv din kommentar