18 års gave - Find de bedste gaveidéer

Listen er senest opdateret d. 3 september 2020.

Gaver til 18-års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er ikke blot hvilken som helst dag. Det er en stor dag, hvor der både sker meget med den unge person på det personlige plan, men der er også nogle juridiske forpligtelser, når dåbsattesten viser at du man nu er 18 år. Allerede nu, så er der heller ej nogen tvivl om, at en 18 års fødselsdag er en stor dag, som selvfølgelig også skal fejres med bravour og gode gaver til den heldige.

Mulighederne for gaver til en 18 årige er rigtig mange. Det er nu muligt at køre bil selv, hvis man har erhvervet sig et kørekort mens man var 17 år. Det er muligt at købe stærk alkohol, samt komme ind på diverse diskoteker, så mon ikke den 18 årige fødselsdag kunne fortsætte på byens lokale diskotek? Det lader vi den 18 årige om.

Hvis du er så heldig at være inviteret til en fødselsdag hos én, som fejrer sin 18 års fødselsdag, så skal der selvfølgelig også medbringes en 18 års gave, men hvad skal gaven være? Fordi hvad er det nu helt præcist en 18 årigs største ønske er? Vi har samlet nogle af de mest populære, men også sikre gavevalg til den 18 årige. Gaverne er fordelt ud, således at du kan finde noget til enhver smag, samt ligeledes også gaver til hende på 18 år, samt ham på 18 år. Vi håber, at du med vores hjælp kan finde den helt rette 18-års gave.
Du kan med fordel også tage et kig på studentergaverne, hvis du mod forventning ikke skulle finde den rette gave her.

Gå på opdagelse i vores 60 gaver til 18-årige

Herreur til 18 årig

1. Herreur (Flere modeller)

Herreur

Et herre ur til den 18 årige dreng kan være en helt fantastisk gaveidé. Det er ikke længere blot et redskab til at se hvad klokken er, men det er en helt bestemt del af outfittet som den 18-årige bærer på vej til festligheder.

En accessories som for alvor vinder frem igen efter at have været lidt væk nogle år, men som også er faldet lidt i pris.

Dameur til hende på 18

2. Smukt dameur (flere modeller)

Dameur

Hvis du er på jagt efter en 18 års gave til hende, så skal hun selvfølgelig ikke snydes for muligheden for et smukt og elegant ur, som kan sættes sammen med alt slags tøj.

Uret her er fra brandet Megir, som de seneste år har vundet rigtig meget frem i Danmark, især blandt de lidt yngre dele af befolkningen.

18 års plakat

3. Plakat til den 18-årige

At blive 18 år er en helt speciel dag, som rigtig mange husker tilbage på med stor glæde.

Glæd den 18-årige med en plakat, som har nogle sjove citater og fordomme omkring det at blive 18 år, en sjov og anderledes gave.

Valdemarsro

4. Valdemarsro - Nemme aftensmadsretter

Kogebog

Som 18 årig kan man godt begynde at forberede sig på at skulle ud at stå på egne ben. Måske er det en snarlig afsluttet uddannelse, som gør at der skal søges mod andre byer og derfor skal flytte i lejlighed for første gang.

Denne kogebog er en af de bedst sælgende for tiden og indeholder en masse skønne “hverdagsretter”, som man nemt kan lave og søge inspiration ved. En rigtig god flyttehjemmefra-gave.

Trådløs oplader fra Sackit

5. Trådløs oplader til smartphonen

Oplader

En smartphone er den 18 åriges livline i en hverdag, som er meget præget af sociale medier og ‘snaps’ fra vennerne, men alt denne aktivitet kræver noget strøm. Trådløse opladere er blevet et stort hit blandt unge, da man blot skal placere telefonen på opladeren og altså ikke bøvle med ledninger længere.

En gaveidé som rigtig mange på 18 år helt bestemt kan finde stor glæde ved.

Striktrøje til hende

6. Split Color chunky sweater fra NA-KD

Sweater

Hvis du gerne vil give hende en smart sweater, så er dette et fantastisk bud på en moderne og smart sweater til hende. Trøjen koster blot 300,-, så det er en rigtig skøn pris hvor man får rigtig meget for sine penge.

NA-KD som mærke har også fået godt fat hos de unge piger mellem 17 og 25 år, hvor de laver nogle helt fantastiske designs – måske den allerede er på ønskesedlen?

Gavekort til oplevelser

7. Gavekort til oplevelser (Ferrari, spaophold mv.)

Oplevelsesgavekort

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give til den 18 årige, så kan et gavekort altid være en god og sikker løsning. Et gavekort til oplevelser er dog lige en tand bedre end generelle gavekort, da den unge her får nogle skønne oplevelser som man ikke lige sådan glemmer.

Gavekortet kan bruges til alt fra flødebollekurser til at køre i en lyn-hurtig Ferrari på kørebanen – udvalget er med andre ord rigtig stort.

Strech Bukser

8. Comfort Pants - Strech bukser til en skarp pris

Bukser

Hvis man følger tidens trend, så er det svært at komme udenom strechbukser, som dog ligner helt klassiske herrebukser. Denne model bukser er et kæmpe hit blandt unge og de kan tilmed også købes til en meget gunstig pris.

Disse Comfort Pants eller “de perfekte bukser” kan købes fra blot 250 kroner pr. par, så man får rigtig meget godt for pengene.

Hvid og grå google home højtaler

9. Google Home - Stemmestyret højtaler

Google Home

En Google Home er den moderne visuelle assistent, hvor du kan starte enhver sætning med “Hey Google”, “Hvad er klokken” “Hvad skal jeg imorgen mv.” en sjov lille gadget til hjemmet, men bestemt også brugbar.

Udover at være en stemmestyret assistent, så er Google Home også en formidabel højtaler, som du blot kan bede om at “Spil musik fra Spotify”.

ANCR copenhagen briller mod blåt lys

10. Briller mod skadeligt blå lys (Uden styrke)

I en tid hvor smartphones, computerskærme og iPads fylder mere end nogensinde, så er det tid til at sætte fokus på at beskytte vores øjne. Disse enheder udsender et skadeligt blåt lys.

Et sæt briller som disse er den bedste investering du kan give en 18-årig, da det hjælper på døgnrytme, søvn, hovedpine og ikke mindst nakkesmerter mv. Noget som alle der bruger meget tid ved computeren SKAL eje!

Den sikre: 5 bud på en god 18 års gave

Hvis du er helt på bar bund, men gerne vil finde en gave, som du med sikkerhed ved bliver et hit, så har vi her fundet 5 sikre gaveidéer.

Ur på kvindearm

11. Flotte ure i alle prisklasser (hende)

Ur

Ure bruges ikke blot til at tjekke klokken længere, det er i stor grad blevet en del af vores outfit. 18 årige piger kan altid bruge nogle nye ure til at matche med de mange outfits.

Du finder ure i alle prisklasser, hvor de billigeste starter fra blot 249,00 kroner.

Herreure i urboks

12. Flotte ure i alle prisklasser (ham)

Herreur

Hvis du mangler en sikker gave til ham, så kan det være svært at komme udenom et ur. Du kan i dag få de mest moderne ure for en rigtig skarp pris, hvor man tidligere har skulle betale en del mere for at få denne kvalitet i urværket.

Urene til ham findes i alle prisklasser, hvor nogle af urene på billedet her fås fra blot 275,00 kroner.

Faldskærmsudspring som gave

13. Oplevelser - Alt fra mad, koncerter til faldskærm

Oplevelsesgave

Oplevelser er en unik måde at forevige en gave på, hvorfor at det også er en af de bedste gaver du kan give en 18 årig. Gaven kan være alt fra et faldskærmsudspring til et flødebollekursus eller en helt unik ølsmagning, hvis man er til den slags.

Du kan også blot give et gavekort på et valgfrit beløb, så kan den 18 årige helt selv vælge sin oplevelse.

Kvinde læser bog

14. Bøger er en skøn gaveidé til ham og hende

Bog

At læse er med til at udvide din horisont, uanset om du er fanget af skønlitteratur eller om det måtte være biografier af kendte personer. Bøger er noget vi kan bruge mange timer på at nyde og virkelig føle os beriget på mange måder efterfølgende, som gør det til en fantastisk gave.

Hvis han/hun er vild med at læse, så skal du overveje at give ham/hende en skøn bog.

Proteinpulver

15. Proteinpulver - Til ham eller hende der går i fitness

Proteinpulver

Proteinpulver er et fantastisk kosttilskud hvis du træner med det formål at øge din muskelmasse. Proteiner er en naturlig del af kosten, som musklerne bruger til at bygges sig større med – en naturlig og god hjælp til at opnå sine fitness mål.

Der er intet usundt ved at spise proteinpulver tværtimod, hvilket også er derfor at det er det mest udbredte kosttilskud i verden.

16. Smarte og moderne styles er altid et hit

Tøj

Som ung teenager vil man gerne have et stort klædeskab, således at man har mulighed for at sammensætte mange forskellige udtryk. Så hvis du er på bar bund, så er en sikker klassiker og en virkelig god gave altid tøj.

Vi har fundet en masse smart fra Kings and Queens, som også har mange fysiske forretninger i tilfælde at noget skal byttes.

Flere gode gaveidéer herunder

Vi forsætter listen med vores bud på en gave til den 18 årige i tilfælde af at du endnu ikke har fundet den helt rette gave.

Hårbånd i lyst hår

17. Hårbånd (Flere varianter)

Hårbånd

Hvis man ikke helt hvad hvad man ønsker at give til den 18 årige pige, så kan man også kombinere en lille ting med penge eller andre gaver eller sågar alene, hvis man lige mangler en mindre gaveidé.

Disse hårbånd er super populære blandt unge piger og koster blot 40 DKK. En rigtig fin lille gave, som af piger med langt hår altid kan bruges. Findes ydermere også i flere varianter.

Byplakater

18. Dekorative plakater til værelset/lejligheden

Plakat

Visuelle flotte plakater kan være en fantastisk dejlig gave til den 18-årige, som både kan bruges på værelset der trænger til at være lidt mere voksent, men kan også tages med, når den unge engang skal på egne ben.

Plakaterne kan fås i flere forskellige designs og størrelser.

Gå amok i en pølsevogn

19. Gå amok i en pølsevogn - Til den store sult

Oplevelse

En ristet hotdog er en af de ting vi danskere sætter mest pris på, hvilket også kommer til udtryk hvis du står i ankomsthallen i lufthavnen, hvor mange lige skal have sig et hotdog efter at have været i udlandet en tur.

Dette gavekort giver adgang til at 2 personer kan gå amok i en pølsevogn og spise alt hvad du kan. En sjov oplevelse hvor du ikke skal have spist hjemmefra.

Træningstights

20. Træningstights til hende der er aktiv

Træningsbukser

Det er sundt at få sig rørt uanset om det er i fitnesscentret, en løbetur eller bare en lang og behagelig gå tur. Uanset hvilket type motion man dyrker, så er det dog rart med det rette udstyr.

Et par træningstights er de perfekte træningsbukser til kvinder. Du får dem i meget gængse størrelser og der er rigtig meget stretch i bukserne.

Nike rygsæk til unge

21. Rygsæk fra Nike - Kan bruges af ham og hende

Rygsæk

En rygsæk kan have mange anvendelsesmetoder, hvilket gør det til en fantastisk god gaveidé, som den unge på 18 år måske ikke engang ved at de mangler.

Om det er sommerens festivaller eller udlandsturene som står for døren, så kan en rygsæk altid bruges til at have lidt ekstra med på farten. En brugbar gaveidé både til ham og hende.

Adidas trøje til ham

22. Smart Adidas trøje til ham på 18 år

Trøje

Hvis du mangler den sikre gave til ham på 18 år, så har du her en af de mest sikre og bedste valg når det handler om en gave til ham. Du kan være helt sikker på at det er en trøje, som ikke bliver byttet.

Adidas er ydermere et brand som er kendt for at lave tøj af højeste kvalitet, som både kan benyttes til træning eller bare almindeligt hverdagstøj.

Spadag for hende eller ham

23. Spadag - Få en fantastisk spaoplevelse nær dig

Spa

At komme ned i gear kan være godt for os alle uanset alder. Med et spadag eller et spaophold, så får den 18 årige fødselar muligheden for at komme helt ned i gear og virkelig bare nyde nuet.

Spaophold og spadage kan opleves mange steder i landet, men det gælder selvfølgelig om at finde noget som er i en rækkevidde der er til at overkomme, hvis din 18 årige bekendte skal afsted på et sådant ophold.

marvel comics farverig kasket

24. Marvel cap - Frisk og moderne look

Kasket

Hvis man er 18 år, så er det gerne moden man ønsker at følge, det er der næppe nogen tvivl om. En cap som denne, der ved man hurtigt om personen ville elske den eller om det ikke lige er et hit til personen du leder efter en gave til.

Marvel kasketten finder inspiration i tv-serien med Marvel. En anderledes cap med et streetwear til de unge drenge og piger.

Sort kjole til den 18 årige pige

25. Sort Tavina Midi kjole - Skøn sommerkjole

Kjole

Man kan vel aldrig rigtig få kjoler nok, i hvert fald ikke hvis du spørger en pige på 18 år, så er der altid plads til en ekstra kjole i skabet. Hvis du kender hendes størrelse, så kunne en kjole som denne være en rigtig fin gaveidé.

Kvaliteten er I top og det look som kjolen kommer med er meget minimalistisk og passer godt til tidens modetrends.

Cocktailsæt til baren

26. Cocktail sæt til den gode drink

Cocktail sæt

Som 18 årig så fylder festen en del på dagsordenen, så hvilken gave er mere oplagt til den festlige 18 årige end et cocktail sæt?

Bliv en sand bartender hvor du kan mikse dine egne gode drinks, så den klassiske vodka-juice ikke får så meget opmærksomhed længere.

Labyrint til pengesedler

27. Pengegaver på en sjov og anderledes måde

Pengegave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lidt ekstra snilde for at blive åbnet.

Oftes er penge en god gave til den 18 årige, da de så kan stryge lige ud at købe de nye sneakers eller nyt udstyr til den anskaffede bil, men om ikke andet, så giver penge i hvert fald muligheden for selv at “vælge” sin fødselsdagsgave.

elektrisk løbehjul årets julegave 2019 teenager

28. Elektrisk løbehjul - En sjov og stigende trend

El løbehjul

Elektriske løbehjul slog for alvor igennem omkring 2019, men de er dog stadig rigtig populære blandt unge, da det er et nemt og godt transportmiddel.

Bor man uden for de store byer, så har man heller ikke muligheden for at leje et, så her er det nødvendigt at eje det selv – en god og sjov gave, som kan bruges mange timer.

le baiser hoodie

29. Le Baiser Hoodie - En moderne hoodie til ham

Hoodie

Hoodies er en af de mere populære typer af tøj til unge for tiden, da tidens trend virkelig byder denne style velkommen, hvorfor at man også ser mange unge mennesker løbe rundt i hoodies.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant og ramme den lidt eftertragtedede streetwear-stil.

Towel Twister turbi twister

30. Towel Twister - Håndklæde til det lange hår

Håndlæde

Med dette smarte håndklæde bliver det nemmere at få tørret håret, så man ikke skal gå rundt med vådt hår ned ad ryggen – en gave til få penge, men med fantastisk stor værdi.

Efter at have tørret det værste med dit almindelige håndklæde, så vinkles håret nemt ind i denne twister, hvorefter det kan få lov at tørre.

Store tal til pynt ved fødselsdag

31. Den sjove gave - STORE tal til at fejre de 18 år

Fødselsdagsballoner

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal. Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

Om du som forældre blot synes de passer til festen eller om de skal gives som en decideret gave, det er helt op til dig selv.

Cola køleskab til teenagere

32. Et minikøleskab til et teenageværelse

Køleskab

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på sit værelse så man har sine egne kolde colaer. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig.

Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid, men har omvendt også en varmefunktion, hvis man ikke ønsker at benytte kølefunktionen.

orange crewneck sweater på blond model

33. Rød Nørgaard Sweater - Smart til hende

Sweater

En frisk feminin street sweatshirt fra Nørgaard, som rammer et moderne mix af retro og street.

Sweatshirten er i et V-neck cropped design i en lækker rød farve med Nørgaard logo på brystet. Trøjen er lavet i 100% økologisk bomuld, så den føles rigtig dejlig. Hvis det er tøj der står på ønskelisten, så er her vores et meget godt bud på en lækker sweatshirt.

Snug rug tæppe

34. Snug Rug tæppe med ærmer (Flere farver)

Tæppe

Da vi i Danmark ikke lever under tropiske forhold, så betyder det også at vi fra tid til anden har behov for at varme os.

Dette Snur Rug tæppe er et smart tæppe med ærmer, som kan bruges både i sofaen når en god bog skal læses eller på terrassen en lidt kølig sommeraften.

Sorte Sony høretelefoner

35. Sony Høretelefoner

Høretelefoner

Noisecancelling headsets er høretelefoner, som kan formå at holde lyden ude. De virker næsten som et par høreværn, hvilket kan være fantastisk hvis man skal koncentrere sig mv.

Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu har Sony fået tempo på, og kan med dette produkt sagtens være med. Sony fås til det halve af Bose, men med præcis næsten samme kvalitet.

Vækkeur

36. Vækkeur - Vågn op til solopgang hver dag

Vækkeur

Hvordan får man én på 18 år ud af sengen? Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af.

Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset ? Med dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen, uden at gribe ud efter din mobil.

hårbørste til under 200

37. HH Simonsen Hårbørste med smarte funktioner

Hårbørste

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad, men det kan man lave om på med denne HH Simonsen børste, som er lavet til at børste vådt hår.

En perfekt gave til hende på 18 år, som selvfølgelig skal passe på sit hår.

Drone med hånd der løfter den

38. En begynder-drone med kamera

Drone

Droner er en ny trend som er kommet over de senere år. Som med alt andet teknologi, så falder prisen blot på dette, hvilket betyder at man nu kan få en begynder drone for blot 295,00 DKK.

Fleksibel og sammenfoldelig drone, som styres med en app og både filmer og fotograferer. Dronens kamera streamer live-video til din smartphone, således du kan se hvad du optager.

lampe fedt design

39. Mr. Watson lampen - En tidløs gaveidé

Lampe

Elegant lampe, som med garanti kan pynte på den 18-åriges skrivebord. Lyset er godt til når der skal laves lektier eller andet.

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave af, hvilket gør det til en rigtig god gave.

en sort + grå hue med pandelampe

40. Varm hue med LED lys

Pandelampe

Årets praktiske  finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide, til skovturen eller løbeturen eller de sene gåture med hunden.

Huen er både praktisk, men er også med til at øge sikkerheden hvis man befinder sig på trafikerede veje sent om aftenen, da det her er vigtigt at man bliver set.

Gaveideer til teenager popcorn-maskine

41. Din helt egen popcornmaskine

Popcornmaskine

Få din egen popcornmaskine til din egen hjemmebiograf eller blot hvis der skal hygges lidt ekstra med familien eller vennerne.

Det er også en lidt anderledes gave, som kan skabe store smil hos modtageren, hvis de har lidt et ømt punkt for popcorn.

Flødeboller der bliver chololadeovertrukket

42. Flødebollekursus - Sjov oplevelse for 18-årige

Flødeboller

Skal du finde den optimale gave til en 18 årig pige – så er et gavekort til en oplevelse fantastisk. Der findes et hav af forskellige oplevelser derude, men en rigtig populær og hyggelig oplevelse er dette flødebollekursus.

En skøn oplevelse, som både mor og datter kan opleve sammen, men også noget der kan nydes med venner eller veninderne.

Rød Adidas sports jakke

43. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

Se lige denne nyhed fra Adidas!

En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type. Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

Rygsæk med koeletaske

44. Rygsæk med køletaske-funktion - en sjov gadget

Festivaltaske

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur. Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til ham.

45. Skøn ansigtscreme til hende på 18 år

Pleje

Som 18 årig pige er interessen for at have en flot og smuk hud på sit højeste, så hvis du virkelig vil forkæle hende, så skal du overveje om ikke en ansigtscreme som denne kunne være en skøn gave.

Cremen har fået rigtig ange gode anmeldelser og har i et par år været en bestseller hos flere danske forretninger.

46. Lacóme makeup sæt

Makeup

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde. Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

47. Gave til hende der løber en tur

Sportstøj

Mange piger elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige. Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

Helium balloner

48. Heliumballoner til fødselsdagsfesten

Fest

Vi har alle grint af typen der altid skulle suge luften ud af ballonen man fik på restauranten, men dette kan du nu grine af derhjemme. Du kan selvfølgelig også bruge dem til at pynte op med, sådan at ballonerne kommer lidt op i luften.

En sjov lille ting at medbringe til fødselsdagen.

Glattejern til håret

49. Glattejern i god kvalitet

Pleje

At have et flot og velplejet hår er alfa omega som 18 årig pige. Derfor er det også vigtigt, at man er god ved sit hår når man gerne vil have det glat, hvor et glattejern i god kvalitet kommer ind i billedet.

God 18 års fødselsdagsgave her i 2020. Du kan blandt andet læse vores guide til den bedste hårkur hvis du vil vide mere om at passe på sit hår.

Gaveide til kreativ tegner og grafiker

50. En tegneplade til PC eller laptop

Computer tilbehør

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med. Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

Sort regnjakke

51. Regntøj til hende - Moderne og elegant

Regntøj

Med efteråret kommer regnen og derfor er denne smarte regnjakke lige sagen. en af de pæneste regnjakker vi har set længe og den er også ganske populær lige nu. Jakken fås naturligvis i mange forskellige farver. En af de bedste gaveideer til hende som vi kan finde til denne årstid.

Hårtørrer til langt hår

52. Hårtørrer

Pleje

En rigtig god hårtørrer gør din morgen meget lettere. Har du nogensinde prøvet en professionel hårtørrer? Få skiftet den gamle hårtørrer du har haft i 10 år ud med denne lækre hårtørrer fra Bosch. Praktisk gaveønske for kvinder.

boksebold til bord

53. Boksebold - Til aggressionerne

Sjov gadget

Er du på udkig efter en sjov lille gave til omkring 100 kr. så er her en anderledes ide. En boksebold til kontoret så man kan komme af med lidt “luft”.

Gaven er en sjov lille gadget, som man giver med et glimt i øjet.

badevægt

54. Testvindende badevægt (Muskelmasse, fedt% mv.)

Badevægt

Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app. Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En smart lille sag, som mange 18 årige måske mangler hvis de står og skal til at flytte.

55. Apple TV 4k

TV tilbehør

Få opgraderet udstyret i stuen med den nyeste Apple TV. Hvis jeres Apple TV skal følge med tiden og den stigende billedekvalitet, så skal den skiftes. Du skal også overveje at sætte AppleTV på din ønskeliste hvis du vil se Netflix i endnu bedre kvalitet. Ud over forbedre billedkvalitet, så kan man nu også hente apps ned på sit AppleTV.

OBS! Hvis du har STOFA så kan du nu via deres APP se TV via Apple TV. Så man behøver ikke længere trække TV kabel mv.

Bodyflight I vindtunnel

56. Bodyflight - En vægtløs oplevelse

Oplevelse

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser, men en rigtig sjov og adrenalinfyldt oplevelse er følelsen af frit fald i en vindtunnel.

Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold. En spændende gave der udfordrer lidt men også giver en unik følelse af at flyve selv.

Fotokursus

57. Fotokursus - Bliv bedre med et kamera

Oplevelse

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instragram? Et oplevelsesgavekort kan give hende eller ham muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder med sit kamera.

Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus, samt alle de små finesser som gør billedet rigtig godt.

Flyboard

58. Flyboard - En sjov oplevelse

Oplevelse

Hvis man ikke kan få oplevelser nok, så kunne en oplevelse på et flyboard som dette være en fremragende ide.

Du bliver løftet fra vandets overflade ved hjælp af de motorer der sidder på dine ben, som du derved kan styre din retning med. En virkelig sjov og udfordrende oplevelse.

Hvad kan man ønske sig i 18 års gave?

Mange 18 årige har allerede alt hvad de skal bruge. Derfor kan det være svært at finde på noget at ønske sig. Hvis du skal lave en ønskeseddel så start med at se på om der virkelig er noget du mangler i din dagligdag. Er der noget tøj der mangler i skabet? måske den der fed men meget dyre trøje kunne være et godt ønske? Er der nogle gadget eller elekronik du mangler? en ny telefon, høretelefoner, løbeur? Eller måske du har en sport du ønsker dig udstyr til? eller noget gear til fitness? Vi har prøve at finde nogle gaver her som ikke er helt traditionelle og som måske var noget for dig.

Hvor meget giver man til 18 års fødselsdag?

Hvis man som ven er inviteret til fest så giver man mellem 50 og 150 kr. pr. person. Gå sammen med nogle venner og køb en samlet god gave. Hvis gaven kun er fra dig, så er 100 kr. måske mere passende, og her vil kontanter nok være bedst. Pengegaver til en 18 årig går man aldrig fejl af. Med mindre du kan finde noget super passende til 100 kr. ? Forældre giver som regel en lidt større gave end man plejer.

Oplevelser til 18 års fødselsdag er en glimrende idé

Vi har fundet et par oplevelser eller 3, der helt sikkert vil være noget for den eventyrlystne 18-årige, der gerne vil opleve en helt masse. Uanset hvilken type man er som person, så vil der helt afgjort være nogle gode oplevelser at finde. Der er både oplevelser, som er specifikt henvendt til piger, men der er ligeledes også et hav af oplevelser, som primært er henvendt drenge.

At give en oplevelse som en gave til 18 års fødselsdagen er en fantastisk idé – hvis der er noget som falder i god jord, så er det helt afgjort at får prøvet nogle af de ting, man gerne vil prøve, men som fritidsjobbet har svært ved at finansiere.

Fandt du gaven til den 18 årige?

Det her var vores bud på nogle lidt anderledes gaver du kan give til en 18 års fødselsdag. Vi er gået lidt udenom de mest klassiske gaver som en ny mobil, en computer, en ipad og en kaffemaskine.

Hvis du endnu ikke har fundet noget, så har vi her fundet et par film med et par youtubere, som viser hvad de har fået på deres 18 års fødselsdag – måske at dette kan bruges som inspiration:

God jagt efter gaven.

LÆS OGSÅ: STOR GUIDE MED GAVER TIL TEENAGER
LÆS OGSÅ: KONFIRMATIONSGAVER TIL HENDE & HAM

⭐ Hvad er den bedste gave til 18 årige?

Den absolut bedste gave at give til en 18-årig er en gave som er personlig og tager afsæt i personens interesser. Et stort gavehit er dog oplevelsesgaver, som vi også har en del med af på listen.

🤔 Er en 18 års gave større end normale gaver?

Der er ingen tvivl om at en 18 års fødselsdag er en lidt mere speciel dag end andre fødselsdage. Hvorvidt du ønsker at give en større gave er op til dig, men det er ikke noget du bør gøre - mange steder gør man det ikke.

👍 Hvor stor en gave skal du give?

Beløbet for din gave er underordnet. Det afgør på ingen måde om gaven er god eller ej. Du skal blot finde en god gave, som du er rigtig glad for at give. Normalt ligger en 18 års gave på 200-750 kroner.

Kommentarer

Skriv din kommentar