gave-til-mormor-1.jpg

Gave til mormor - 44 passende gaver til din bedstemor 2021

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Her er guiden der hjælper din med at finde en gave til mormor. De fleste bedsteforældre har igennem tiden anskaffet sig det meste de har brug for, hvilket næsten gør jagten på den perfekte til morfor til en umulig mission. Heldigvis har vi samlet det mest populære gaver til bedsteforældre i denne guide.

Den gode gave til mormor

På listen herunder finder du mange forskellige slags gaver til mormor – alt lige fra chokoladesmagning til fængende læsestof. Listen skal bruges som inspiration, og vi håber naturligvis at du finder vores muligheder interessante. God fornøjelse og held og lykke med gave-jagten.

Gå på opdagelse i vores 58 gaver til mormor

1. Karikaturegning efter egne fotos

Tegning

set til: 399 kr.

Skal mormor/bedstemor/farmor have en rigtig personlig gave, så er denne karikaturtegning en fantastisk gaveidé, uanset om det er jule- eller fødselsdagsgaven du leder efter.

Du kan her indsende dit eget foto og få tegning en flot karikaturtegning, hvor der ingen tvivl er omkring hvem der er hvem. Kvaliteten på tegningerne er helt i top og det er helt bestemt en god og anderledes gaveidé, som mormor med garanti ikke havde set komme!

2. Undervejs - Dronning Margrethe

Populær

set til: 250 kr.

Dette kunne meget vel gå hen og blive årets bestseller – Undervejs. En bog der har været længe ventet og hvor vi kommer helt tæt på majesæt Dronning Margrethe og hendes erindringer fra 1940 til 1972. En fantastisk og medrivende fortælling, der helt sikkert er en rigtig god gaveide til bedstemoren.

Via nedenstående link kan du finde bogen til den bedste pris på markedet.

3. Gaven til mormor der har børnebørn der tegner

Tegningeramme

set til: 269,00 kr.

Den perfekte gave til mormor er en Lil Davinci Tegningeramme, sådan børnebørnenes tegninger fremvises på den fineste vis. Som bedsteforælder ved man hvor svært det er at ytre sin fulde kærlighed til de små, når man modtager en tegning – én af måderne hvorpå taknemligheden kan vises på er at hænge dem i en ramme.

Børnene bliver super stolte når deres tegninger altid får en plads i hjemmet.

4. Den bedste "non-sticky" stegepande der findes

Stegepande

set til: 599,00 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få. Den klare kandidat til årets gave til alle.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

5. Sød gave fra barnebarnet

Personlig bog

set til: Fra 239,00 kr.

En af vores favorit gaveidéer til mormor. Lad barnebarnet forære mormor en sød, personlig børnebog. Bøgerne kan personaliseres, så historierne omhandler barnet og mormor, der sammen tager på eventyr.

En gave som giver grund til gode stunder, hvor mormor får tid til lidt kvalitetstid med det lille barnebarn.

6. Kastanjemanden - Kendt fra Netflix

Krimi

set til: 95 kr. kr.

De fleste kender efterhånden til kastanjemanden, som er en filmatisering af Søren Sveistrups storhittende krimi. Hvis mormor nu ikke har Netflix, så kunne denne bog være en fantastisk spændende krimi, som hun med garanti får læst i juledagene.

Kastanjemanden har alt hvad en god krimi skal have og er spændende fra start til slut. Fantastisk gaveidé til mormor.

7. Bedstemor plakat - 9 søde udsagn

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Bedstemor er den sødeste der findes, det er der vidst ikke meget tvivl om. Nogle af de varme og sjove talemåder og udsagn mormor siger bør man ofte gemme, hvilket du kan gøre med en skøn plakat som denne.

Plakaten med de sjove og herlige udsagn fås i flere forskellige farver og størrelser, du kan se mere ved at klikke på læs mere.

8. Royal Copenhagen Riflet Contrast Kop, 33 cl.

Kop

set til: 139 kr. kr.

Årets mest populære kop er denne smukke kop fra Royal Copenhagen, som fås i flere forskellige gaver. Med et riflet design er den rigtig nem at holde på og gør det lige lidt mere spændende at drikke en god kop te eller kaffe.

Royal Copenhagen har ydermere brudgaranti på alle deres kopper og stel generelt, så man skal ikke være bange for at komme til at ødelægge denne fine kop.

9. Mormor plakat - 9 søde udsagn

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Mormor er helt fantastisk, især de mange sjove og herlige ting som en mormor siger. Du kender måske til et udtryk eller to som mormor siger, men nu kan du give mormor en sjov og personlig plakat, som virkelig viser hvor meget du holder af hende.

Du kan få plakaten i flere størrelser og forskellige farver, således at du kan designe den som du ønsker det.

10. Farmor plakat - De sødeste udsagn

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

“Det siger vi ik’ til nogen” – der findes mange kærlige og ikke mindst søde udtryk fra Farmor. Du kan med denne plakat give farmor en sød og personlig plakat, som viser hvor meget du holder af hende.

Plakaten med de sjove og søde udtryk fås i mange størrelser og farver, så du kan helt selv sammensætte den som du ønsker.

11. Eva Trio Legio Nova Serveringsfad

Serveringsfad

set til: 300 kr.

Vi elsker alle sammen at have noget flot stel, men måske mormor godt kunne bruge lidt nyt til de mange herlige servinger som hun altid disker op med?

Dette stel fra Eva Trio er en nyfortolkning af det klassiske serveringsfad fra Eva Trio, men her udviklet i samarbejde med det Danske Kokkelandshold, som har haft det primære fokus på at skabe et stel, som fremhævede maden bedre.

12. Portræt af børnebørn - Egne fotos

Portræt

set til: 399 kr.

Mormor har med garanti allerede en masse skønne billeder af familien, herunder mere specifikt børnebørn, som altid synes at få lidt mere vægplads en resten af familien.

Her kan du give mormor/farmor eller bedstemor et super flot og veltegnet portrætbillede. Det er meget simpelt og du uploader blot dit eget foto, som herefter inden for 7-9 dage kommer retur som et flot tegnet portræt. (Det er også muligt at købe AKUT levering, som er 3-5 dage)

13. Det blødeste lammeskind til stolen

Tekstil

set til: 479 kr.

Der er ikke meget der slår at sidde på et blødt lammeskind mens man nyder kaffen eller strikker lidt på den seneste trøje i rækken. Hvis din mormor er vild med at nyde nuet og tilmed sidde godt, så er dette lammeskind fra New Zealand den perfekte gaveidé.

Skindet er smukt og i en fantastisk kvalitet fra Natures Collection og rigtig nemt at holde smukt.

14. Hudpleje og plejeprodukter i miljøvenlig emballage

Plejeprodukter

set til: 490 kr. kr.

Relevant Cos har fremstillet en hudplejeserie, hvor du får nogle af de skønneste produkter i én og samme pakke. Du får naturligvis alt hvad hjertet begærer fra shampoo til bodylotion, som samtidigt dufter herligt.

Materialet er fremstillet er af plastik fra verdenshavene, så samtidigt med at modtage skønne produkter, så gør du også en forskel.

15. Æggebæger fra Royal Copenhagen

Æggebæger

set til: 268 kr. kr.

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet er to smukke æggebægere, som har været et designikon i flere år. Du får to æggebægere, som designmæssigt passer helt perfekt til mormor.

Der er ydermere brudgaranti på æggebægerne, så mormor skal aldrig være nervøs for at komme til at ødelægge disse.

16. Stelton EM77 Termokande 1 L

Termokande

set til: 200 kr. kr.

Mormor elsker med garanti at byde gæster, familie og venner på en god kop kaffe. Måske den gamle termokande trænger til at blive skiftet ud med en ny og moderne, som både holder kaffen varm og som ser godt ud.

Stelton har gennem de sidste mange år cementeret deres plads på markedet, som værende nogle af de bedste til at fremstille gode termokander.

17. Nøglering i læder med navn

Nøglering

set til: 219,00 kr.

Nøgleringen i læder fra byRavn er en rigtig fin personlig gave, hvor du har mulighed for både at vælge farve og tekst. 

Find din yndlings nøglering og se frem til at kunne glæde din bedstemor med denne søde personlige gestus.

18. Lækker Toblerone med personlig hilsen

Chokolade

set til: 129,00 kr.

Mange forbinder nok besøg hjemme hos sine bedsteforældre med mad, rigtig meget mad, og masser af søde sager. 

Derfor kunne denne toblerone med mulighed for personlig tekst være en sød gave, hvor du f.eks. kunne få skrevet Bedste Mormor.

19. Forær mormor det bedste

Billeder til postkassen

set til: 399 kr.

Om denne gaveidé kunne man også anvende beskrivelsen: “forær bedste det bedste” – fordi det er vitterligt det tanken er med denne skønne gaveidé.

Det er en personlig gave, der sikrer mormor får de bedste billeder tilsendt måned efter måned lige til postkassen – alt fra fødselsdage, fastelavn, sommerferier med flere. I kan altid tilpasse de billeder mormor skal modtage digitalt – nemt og personligt.

20. Dejligt elektrisk varmetæppe

Tæppe

set til: 489,00 kr.

Det elektriske varmetæppe her er en perfekt gaveidé til de kolde vintermåneder, hvor man hurtigt kan blive lidt af en frossen-pind efter en tur udenfor. Og her et tæppet helt perfekt.

Sæt dig i yndlingsstolen eller sofaen og kryb ind under tæppet, og nyd den skønne varme – en gave mormor sikkert vil få stor glæde af.

21. Håndklæder i 100% bomuld - En skøn gaveidé

Håndklæde

set til: 320,00 kr.

Hvis du påtænker at mormors håndklæder er ved at være af lidt ældre dato, så er det måske på tide med nogle helt nye og bløde håndklæder i 100% bomuld.

Disse håndklæder fra Lene Bjerre er af en skøn kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. En super god og ikke mindst betænksom gave til din mormor, farmor eller bedstemor.

22. Ny bog fra Anders Agger

Bog

set til: 300,00 kr.

Den meget elskværdige tv-journalist, Anders Agger, har begivet sig rundt i det danske land for at finde smukke kærlighedshistorier både fra kendte danskere samt andre mindre kendte danskere.

De fleste bedstemødre er nok stødt på Anders Agger i flere programserier, så derfor kunne denne fine bog også være et rigtig fin gaveidé.

23. Sjove humørskåle fra Tassen

Skål

set til: 199,00 kr.

Nogle gange ved man ikke helt, hvad man skal give, og man vil egentlig gerne give en sjov gave som samtidig også kan bruges. 

Her vil disse humørskåle fra Tassen være en sjov gaveidé, som kan bruges til hverdag eller middagsselskaber til snacks og nødder.

24. Chokoladesmagning hos Peter Beier

Chokoladesmagning

set til: 299,00 kr.

Det er svært at møde en mormor, farmor eller bedstemor som virkelig ikke bryder sig om chokolade – og endda slet ikke chokoladen der kan købes fra Peter Beier. Få noget skøn kvalitetstid sammen med din mormor, farmor eller bedstemor og overrask hende med en fremragende chokoladesmagning hos selveste Peter Beier.

Det er en sikker vinder hver gang – god fornøjelse.

25. Regnmåler i rustfrit stål

Regnmåler

set til: 495,00 kr.

Der findes mange spændende ting at følge med i, men der er næppe meget som slår at holde øje med hvor meget regn det giver. En oplagt gave til din bedstemor kunne derfor meget nemt være en regnmåler som denne.

Regnmåleren er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør at den fremstår meget pænt hele året rundt og ikke rammes af rust. En klassisk, men god gaveidé til mormor.

26. Mormor, fortæl nu (bog) - stribet

Bog

set til: 169,95 kr.

Måske kan du selv huske da du sad på skødet hos Mormor og hørte gamle røvhistorier og fortællinger fra et langt og oplevelsesrigt liv. Det er nemlig lige nøjagtig dét at denne bog ligger op til – en masse gode fortællinger fra mormor.

Du kan læse meget mere om bogen ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

27. Plakater (Byer/geografi) til mormor

Plakat

set til: fra 75,00 kr.

Har mormor et specielt tilhørsforhold? Måske har hun boet i det samme område/samme by i hele sit liv? En plakat som denne kan være perfekt til at minde mormor om et fantastisk sted, samtidigt med at det pryder hjemmet og giver lidt nyt liv.

Plakaterne fås i forskellige størrelser og ligeledes i mange designs.

28. Ny selvbiografi af Barack Obama

Bog

set til: 300,00 kr.

Barack Obamas nye selvbiografi er nok en af de største bognyheder i 2021. I Et Forjættet Land fortæller han om sin præsidenttid og sin personlige rejse dertil. 

En absolut must-read, som er en af top boggaverne i år. 

29. Gavekort til garn og strikopskrifter

Gavekort

set til: Fra 1,00 kr.

At strikke er simpelthen bare så hyggeligt – sådan har det været i mange år for den lidt “ældre” generation, men generatioen er blevet større, og det er nu ikke kun noget mormor  synes er sjovt, men faktisk også den yngre målgruppe. Netop derfor ligger strikning også op til at være sammen socialt.

Forestil dig; en friskbrygget kop kaffe, strik og mormor – hvad mere ønsker man sig?

30. De Dybeste Rødder - Dronning Margrethe (bog)

Bog

set til: 309,95 kr.

En fabelagtig bog der tager læseren med på en togt igennem Danmarks historie sammen med Dronning Margrethe. Det er en meget ærlig fortælling, der giver et oprigtigt indblik i Dronningens syn på livet og verden – super god gaveidé til mormor, farmor eller din bedstemor.

Læs mere omkring bogen og de mange fine anmeldelser herunder.

31. Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi til mormor

Tæppe

set til: 399,00 kr.

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld. Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet. Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art.

32. Smukke vaser til mormors hjem - Vaser fra Kähler

Vaser

set til: 250,00 kr.

Mormor er en af de få heldige som ofte modtager en buket blomster, men disse bliver ofte placeret i en ældre vase, som måske ikke længere er så pæn i udtrykket. Hvis du mener at mormor kunne bruge et par flotte vaser fra det kendte Kähler, så kunne dette være en perfekt gave.

Sættet indeholder tre skønne vaser, som både kan bruges uden og med blomster.

33. Limited edition hæklenåle til mormor

Hæklenåle

set til: Fra 99,00 kr.

At hækle er stadig en populær ting, som mange unge blandt andet også tager til sig. Der er stor chance for at din mormor er helt pjattet med at hækle og er en sand verdensmester til denne disciplin. Hvis det er tilfældet, så kunne et sæt nye hæklenåle i den fineste kvalitet være et godt bud på en god gave.

Et skønt sæt hæklenåle som har alle tænkelige størrelser, så der for alvor igen kan komme gang i produktionen hjemme hos mormors værksted.

34. Badekar til mormor eller børnebørnene

Badekar

set til: 1399,00 kr.

Til mormor der drømmer om et badekar, men som ikke har plads er det sammenklappelige badekar en mulighed.

Det kan også være det oplagte valg til mormor, hvis hun godt kunne tænke sig et badekar til børnebørnene – det er i hvert fald nemt at benytte, og også gemme af vejen igen, hvis det er dét man ønsker.

35. Gavekurv gourmet med Italienske vine

Gavekurv

set til: 600,00 kr.

En nydelig gavekurv der inkluderer gourmet vine fra det skønne Italien. Vin og chokolade går nærmest hånd i hånd, og det er med garanti noget man altid kan få brugt – især hvis der er tale om kvalitets-vin og chokolade som i dette tilfælde, muuuuums.

Læs mere omkring hvad gavekurven indeholder herunder.

36. Gaven der hjælper mormor med at støvsuge

Robotstøvsuger

set til: 1499,00 kr.

En robotstøvsuger er blevet et af de største gavehit til bedsteforældre. En hjælpende hånd i det daglige til rengøringen. En hjælp til at nyde sit otium.

Robotstøvsuger er efterhånden blevet billigere og derfor en overkommelig gave, samtidig med det er en eftertænksom gaveidé der vil glæde en ældre dame. Denne model fra Severin ligger på omkring 1.499 kr.

37. Den originale Snug Rug tæppe

Tæppe

set til: 249,00 kr.

Hvis mormor godt kan lide at hygge lidt, så er der her en gaveidé, som man ikke lige sådan kommer udenom. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til bedstemor og farmor.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener hvis man skal sidde og nyde sommeraftenen på terassen.

38. Håndsteamer fra Phillips

Håndsteamer

set til: 743,00 kr.

Super funktionel håndsteamer fra det anerkendte brand Phillips. Med denne stående tøjdamper bliver det simpelt og nemt at gøre tøjet pænt til fest og hverdag, hvilket hurtigt kan gøre den gaveidé helt uundværlig.

Læs mere om produktet ved at hoppe videre via et af nedenstående links.

39. En gave til den søde tand - Baileys chokoladeæg

Påskegave

set til: 159,00 kr.

Gaven til den søde tand kan man aldrig gå helt galt i byen med.

Det kan meget hurtigt blive traditionelt når man kommer med en æske chokolade eller lignende, da det har mormor modtaget hundredvis af gange før, men tænker man lidt ud af boksen og kommer med et Baileys chokoladeæg, bliver det straks lidt mere kreativt og underholdende at modtage gaven.

40. Chokolade-fontæne til den muntre lejlighed

Chokolade-fontæne

set til: 199,00 kr.

Hvis der er noget bedsteforældre elsker, så er det at hygge med deres børnebørn. Med en chokoladefontæne som denne er der mulighed for at skabe rammerne for den mest perfekte dag med børnebørnene.

Du kan både dyppe marshmellows, frugt og hvad end der måtte være lyst til under dette skønne chokolade.

41. Eksperternes valg - creme til ansigt og krop

Creme

set til: 89,00 kr.

Vi har læst adskillige artikler om creme i både Danmark og udland og denne creme går igen mange steder. Weleda Skin Food er en økologisk og billig fed creme, der stadig nemt trænger ind i huden.

Weleda Skin Food indeholder den morgenfrue og kamille, som har en beroligende effekt på huden. Cremen er derfor meget velegnet til sart samt meget tør og irriteret hud. Er det specifikt en ansigtscreme du er på udkig efter til mormor, kan du med fordel læse dette indlæg: Bedste ansigtscreme mod rynker.

42. Rød-brun potte fra House Doctor

Potte

set til: 200,00 kr.

De fleste bedsteforældre kan næppe få for mange potter, vaser, krukker med mere; lige netop derfor kunne en oplagt gaveidé til mormor også være en skøn potte a la denne.

Denne model er fra House Doctor, som er et af de førende danske brands inden for interiør.

43. Smart nyhed med glimt af nostalgi

Vaffeljern

set til: 289,00 kr.

Der kommer hele tiden nye gaveideer til hende der kan lide at lave lækker mad, hvor denne ingen undtagelse er.

Denne kombination af æbleskiver og vafler er lige præcis en gave som bedsteforældre elsker at lave. Om det serveres som en lille let anretning til børnebørnene, eller om der blot skal hygges om aftenen derhjemme er ligemeget – det er helt sikkert, at dette er et fantastisk gavehit til mormor.

44. Trængen til Marabou-chokolade

Chokolade

set til: 345,00 kr.

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god idé til en sliksulten mormor, eller hendes søde børnbørn. Bemærk at chokoladen også kan fås i denne store udgave fra Toblerone og Daim – find dem allesammen ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

En gaveidé der er sjov og anderledes.

45. De mest solgte bøger "bestsellers"

Bøger

set til: Fra 99.00 kr.

Når du mangler en idé til en gave, så er bøger altid en god mulighed. Man kan næsten altid finde en bog der passer til lejligheden, og især hvis man kigger i kategorien “betsellers”. Det er netop hvad vi har gjort her – Michelle Obama, Lev Mere Tænk Mindre, Skyggedanseren med flere er alle at finde på listen.

Tag et kig over “betsellers-bøger” lige herunder.

46. Flødebollekursus - En skøn oplevelse

Oplevelse

set til: 349,00 kr.

Gode gaveideer til mormor er små gode oplevelser. Giv hende et kursus hvor man lærer at lave sine egne flødeboller – udover en super hyggelig og lærerig dag, er der også masser af social samvær som betyder rigtig meget for den samlede oplevelse.

Forkæl mormor, farmor eller din bedstemor med en henrivende dag og oplevelse.

47. Ole Henriksen Creme m. solfaktor

Rynkecreme

set til: 345,00 kr.

Hvis din mormor skal have en creme der også hjælper mod rynker, så er UV-beskyttelse meget essentielt. Denne creme er en god gave til bedstemor, hvis hun skal have den ultimative creme mod rynker. Ønsker du at finde flere ansigtscremer, kan du med fordel læse dette indlæg.

Cremen fra Ole Henriksen er en Anti-aging hudcreme uden parabener.

48. Lev mere tænk mindre - (bog)

Bog

set til: 169,95 kr.

“Lev mere tænk mindre” handler om at tage styringen og begrænse sine grublerier. Lær tekniker til at skabe mere ro i sindet, der allerede har fået mange positive anmelderser retur og scorer næsten fem ud af fem baseret på læserne på Saxo.

Lad denne bog være gaven der giver ro i sindet. En god bog til en bedsteforældre der trænger til at stoppe op og fordybe sig.

49. Vågn op til solopgang hver dag

Vækkeur

set til: 249,00 kr.

Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. En hyggelig gave til mormor der sørger for at hun kommer ud af sengen om vinteren på en dejlig måde.

Læs selv alle detaljerne om uret, og hvad det helt præcist gør herunder via linket.

50. Hvor er dine nøgler mormor?

Gadget

set til: 199,00 kr.

Hjælp mormor med at kunne finde sin nøgler helt simpelt. Det hele er koblet op via bluetooth, og fortæller digitalt hvor man har fået lagt sine nøgler. Rigtig god gaveidé til mormor, der måske ikke er helt bevidst omkring hvor hun har fået lagt nøglerne.

Læs alle detaljerne herunder.

51. Blødt varmetæppe til de kølige aftener

Komfort

set til: 700,00 kr.

Der findes ikke noget værre, hvis man ikke kan holde varmen. Forkæl bedstemor, mormor eller farmor med et dejligt varmt varmetæppe, der naturligvis både kan anvendes ude og inde – det er perfekt en kold sommeraften, eller en tidlig forårsdag ude i udestuen hvor der skal drikkes en kop kaffe eller lignende.

Varmetæppet er til nakke og skuldrer, ligesom det ses på billedet.

52. En gåtur på lillebæltsbroen

Oplevelse

set til: 295,00 kr.

Denne oplevelse er én af de mest populære oplevelser overhovedet.

En gårtur på Lillebælt kan være en god og overkommelig udflugt at dele med andre. Overvej denne oplevelsesgave til mormor, og gør en dag ud af det – oplevelsen er med garanti noget hun sent vil glemme.

53. Gavekort til malekursus

Oplevelse

set til: 695,00 kr.

Når man når op i alderen er det godt med en hobby, og det er ikke usandsynligt at det er den kreative side som får frit spil.

At male er en god måde at stresse af på eller udfolde sig kreativt. Giv et gavekort til en kreativ bedsteforældre, og foreslå eventuelt at tage på dette kursus sammen, sådan det også bliver en social ting, og noget man gør sammen.

54. Ingen rigtig bagning uden digital vægt

Køkkenvægt

set til: 249,00 kr.

Når man skal bage kager så kan det sjældent gøres på slum, det kræver nemlig nøjagtige mål. Man kan næsten ikke bage optimalt uden at følge opskriften præcist, og dette kan være svært uden den digitale køkkenvægt.

En digitalvægt hører hjemme i et køkken, og kunne potentielt godt være idéen til mormor, sådan der altid kan bages lækre småkager eller lignende når børnebørnene kommer forbi.

55. Sød ugle peberkværn

Køkkengrej

set til: 499,00 kr.

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen, hvis de gamle måske er blevet en smule forældede.

Her er en unik mulighed for at give spisebordet prikken over i’et med dette sjove og søde peberkværnsæt fra Spring Copenhagen.

56. Den automatiske parkeringsskive

Parkeringsskive

set til: 299,00 kr.

Undgå de dumme parkeringsbøder ved at implementere den automatiske parkeringsskive i bilen. Denne parkeringsskive bliver opladet af solen og skifter selv sommer og vintertid, sådan man også er fri for denne del.

Det skal være slut med at glemme p-skiven – overrask mormor med denne idé.

57. Smykkerenser fra Caso

Smykkerenser

set til: 399,00 kr.

Har du hørt om en smykkerenser før? Den findes i hvert fald.

Nu skal det være slut med snavsede smykker, og helt enkelt kan man nu få renset sine smykker derhjemme. Med denne Ultrasonic Cleaner smykkerenser kan farmor rengøre sine urremme, briller, smykker og meget mere helt uden kemikalier.

58. Grøn/beige toilettaske fra Meraki

Toilettaske

set til: 359,00 kr.

Det populære mærke Meraki har på det seneste virkelig vundet frem, og det er svært at komme udenom dem når man udarbejder disse lister på Morefews. Lige netop derfor har vi også denne populære toilettaske med fra netop Meraki på gavelisten til mormor.

Tasken kommer i en nydelig beige/grøn farve.

Fandt du ikke gaven? Prøv at læs vores indlæg med gaver til 70 års fødselsdagen – måske der her kunne være et par gode ideer også.

Den rette gave til mormor

Det kan være svært at vide, hvilken gave til mormor der passer til den givne lejlighed, og her er det oftest aldersforskellen, der kan gøre beslutningen svær. Bedsteforældre har normalt ikke de længste ønskesedler i verden, og derfor er man ofte nødt til at tænke kreativt for at finde den helt rette gave til den festlige lejlighed. Der findes heldigvis en lang række personlige og unikke gaver til mormor, som man kan tage udgangspunkt i, og herefter kan man dreje gaven i en retning, så den passer perfekt til netop din mormor.

Mormor er én af de vigtigste personer i dit liv, og derfor fortjener hun da også en perfekt gave, der afspejler den kærlighed, du nærer for hende. Her kan vores liste her på Morefews højest sandsynligt være behjælpelig – om ikke andet som inspiration for, hvad andre forærer deres mormødre. Det er ikke nemt at finde gaver til dem, man holder af, men netop derfor er glæden også stor og gensidig, når det lykkes, og gaven pakkes op i familiens skød – der er ingen bedre følelse i hele verden end at gøre ens mormor glad!

En personlig gave til mormor er guld værd

Dét, der er med til at adskille en fremragende gave fra en god gave, er ofte det personlige aspekt. En personlig gave til mormor er meget mere vedkommende end en gave fra den begrænsede ønskeseddel, og når mormor føler, at der virkelig er tænkt over gaven, så får den meget større værdi end købsprisen. Det er altid bedst at finde en personlig gave, men det er også en gave, der kræver stor eftertænksomhed – og man bør derfor begynde at tænke i god tid, hvis gaven til mormor skal sidde lige i skabet.

Det er ofte meget svært at finde den perfekte, personlige gave til mormor, og man kan mange gange have svært ved at finde ud af, hvor man bør starte henne. Her kan det være en fordel at tage udgangspunkt i de gode oplevelser, man har haft sammen med sine bedsteforældre, eller nogle af de fælles interesser man deler med dem. Ud fra dette kan man lade sig inspirere af gaver, der har fungeret for andre, og inddrage det personlige aspekt, man har valgt at tage udgangspunkt i.

I virkeligheden handler det bare om, at man har hjertet med i udvælgelsen af gaven – så vil det helt sikkert også skinne igennem, når mormor åbner gaven til den festlige lejlighed.

En hjemmelavet gave kan være bedre end en købt

Som mormor sætter man meget stor pris på sine børnebørn og elsker dem overalt på hele jorden. Derfor er der som oftest ingen grund til at købe voldsomt dyre og pompøse gaver til mormor – det er meget bedre, hvis gaverne er lavet af børnebørnene selv. De kreative og opfindsomme børn kan garanteret fortælle en god historie til den gave, de har lavet til deres mormor, og det er virkelig noget, mormor vil sætte stor pris på.

Herudover er alle de hjemmelavede gaver meget mere unikke end dem, man kan købe i butikken, og dermed er der også mulighed for, at mormor virkelig vil føle sig værdsat og speciel. De hjemmelavede gaver er altid et hit hos bedsteforældre, og selvom det kan virke fjollet at troppe op med mere eller mindre klippede og klistrerede påfund, så er det ofte en gave, der rammer lige ind i hjertekulen hver gang.

Man bliver aldrig for gammel til forkælelse

Selvom mormor ikke er familiens yngste medlem, så er der ingen tvivl om, at hun stadig sætter pris på forkælelse, der kan gøre hverdagen som pensionist til noget helt særligt. Der er uendelig mange muligheder, når det kommer til forkælelse, og her kan man frit vælge og vrage indenfor en masse forskellige typer og prisklasser.

Forkælelse til mormor kan være lækre cremer til ansigt, hårpudder eller bare en anden skøn fugtighedscreme, som får huden til at føles ung og spændstig, eller det kan være udflugtsture med hele familien, hvor alt er betalt, og hun bare skal sætte sig ind i en bil eller et tog. Det kan også være et lækkert ophold på et kursted, hvor hun evt. kan tage morfar eller en veninde med og opleve forkælelse helt udover det sædvanlige. Uanset hvad du kommer op med, så vil det være en perfekt gave til mormor, hvis den indeholder forkælelse eller samvær med dem, hun holder af – det er med til at give fornyet energi og viser, at du elsker hende højt.

Find den rette gave til den kommende mormor

Hvis mormor slet ikke ved, at hun bliver mormor endnu, så kan det være en perfekt lejlighed til at fortælle hende det gennem en kreativ gave. Selvom gaven måske mest er sjov og spas, så gør det  ikke noget, hvis den samtidig er lidt brugbart på den lange bane, og her kan man bestemt finde en masse inspiration på vores liste og på internettet generelt.

Det kan f.eks. være et godt og overraskende hint at forære den kommende mormor en lille statue eller figur, der kan lede tankerne hen imod børnebørn, eller man kan bruge en normal gave og flette budskabet kreativt ind i denne. Uanset hvad, så kræver det en god portion kreativitet at finde den rette – og meget sigende – gave til den kommende mormor – men det er en underholdende måde at fortælle de fantastiske nyheder på.

Mormor bliver glad uanset hvad

Som allerede nævnt kan det være svært at finde den helt rette gave til mormor, men her er det allervigtigste i virkeligheden at huske på, at mormor bliver glad uanset hvilken gave, du finder til hende. Efterhånden som man bliver ældre, sætter man mere og mere pris på, at familien stadigvæk elsker én og det væsen, man er, og det er noget, der varmer i hjertet og i resten af kroppen. Derfor er tanken bag ved gaven det absolut vigtigste – om gaven er mere eller mindre middelmådig betyder i virkeligheden ikke ret meget.

Hvis gaven dog alligevel gerne skal være mere end middelmådig, så tag endelig et kig på vores liste over de bedste gaver til mormor herover. Alle gaveidéerne er nøje udvalgt til at passe til det lidt ældre segment, og selv hvis den rette gave ikke er på vores liste, så kan det være, at listen sætter den tanke i værk, der leder til den helt perfekte gave.

Vi håber, at du finder den helt rigtige gave til mormor ud fra vores liste – rigtig god gavejagt!

LÆS OGSÅ: GAVE TIL HENDE
LÆS OGSÅ: GAVER TIL FORÆLDRE

Indlægget er anmeldt med 5/5 stjerner af Bente G. Rasmussen.

Kommentarer

Skriv din kommentar