Gave til far – 79 gode og personlige gaveideer til fædre 2020

Listen er senest opdateret d. 11 februar 2020.

Guiden til en gave til far

Her er en god og nem oversigt med inspiration til en gave til far. Står du og mangler en god ide til en gave til fædre så har vi samlet en omfattende liste her. For at gøre oversigten mere overskuelig så er den inddelt i temaer. Her skulle det være muligt at finde en passende gave til din kære far.

Fødselsdagsgave til far – de mest populære gaver

Vi starter denne oversigt med de mest købte gaver til en far. Man kan være far i en alder helt fra 18 år og så resten af livet. Så oversigten med gaver spænder vidt og bredt.
Men der er enkelte gaveideer til far der dækker alle aldersgrupper.

Prøv gavegeneratoren fra Coolstuff

Prøv denne smarte gave generator der kan hjælpe med at finde den helt rigtige gave til alle fædre.
Vi er sikre på at du ALTID får en god gaveide til din far ud af denne funktion.

Gavegenerator til far

Man kan vælge alder, budget og personlighed og så spytter den gode gaveideer ud.

PRØV DEN idag og få den gode gave sikkert i hus. Husk at du kan finde flere gaveidéer her på morefews.dk ved at se nogle af vores lignende indlæg, som f.eks. gaveideer til ham.

Gå på opdagelse i vores gaver til far

1. Lækker strik fra Tommy Hilfiger

Strik

Skøn strik fra det anerkendte brand Tommy Hilfiger. Lækker strik der nemt kan sammensættes med en skjorte eller lignende.

Bemærk at denne strik også kan fås i andre farver. Disse kan du allesammen se ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

 

2. Dissing ur med brun læderrem

Ur

Et stilrent ur fra danske Dissing, hvor der virkelig er kræset for detaljerne.

Uret er på mange måder kombinationen af det perfekte herreur, der både kan bruges til hverdag og finere selskaber. Hele filosofien bag Dissing bygger på at kunne levere nogle herreure af høj kvalitet, men samtidig til et prisniveau hvor de fleste kan være med.

3. Kreditkortholder fra Tiger Of Sweden

Kreditkortholder

Smart kreditkortholder fra Tiger Of Sweden.

Kreditkortholderen er lavet af 100% koskind og er af rigtig god kvalitet. Det er en stilet og praktisk måde at opbevare sine kort på. Ydermere er den behagelig at have liggende i lommen, efter den med det bløde kosind nemt former sig efter bokselommen.

4. Duft til ham - YSL La Nuit De L'Homme

Duft

En dyb herreduft med ekstrem sensualitet og høj spænding. Det er både en krydret og maskulin herreduft, der med det samme tiltrækker opmærksomhed og karakter.

En intens, selvsikker og lidt mystisk herreduft, der gør den til en af de mest solgte på markedet.

5. Klassisk halstørklæde fra Citta di Milano

Halstørklæde

Et nydelig halstørklæde fra Citta di Milano. Klassisk stil der nemt kan tilpasses til et casual, men også mere formelt outfit.

Perfekt gaveide til far, når kulden for alvor sætter ind, eller man blot ønsker lidt ekstra varme og komfort omkring hals og nakke.

 

6. Luksus ansigtspleje til mænd

Ansigtspleje

En luksus ansigtspleje til mænd er noget de fleste kan sætte pris på. I en travl hverdag med rigtig mange bolde i luften, er det altid rart med noget selvforkælelse. Dette kunne blandt andet være en gaveide som denne.

Behandlingen er særlig tilpasset mænds hud.

7. Handsker af skind fra Bruun & Stengade

Handsker

Et par lækre skindhandsker fra Bruun & Stengade.

God gaveide til ham der med garanti kan blive en brugbar gave i de kolde vintermåneder. Handskerne er produceret i skind, hvilket sikrer en god kvalitet og mange års levetid.

8. Ecooking skæg og kropsolie

Skæg & Kropsolie

Skøn skæg og kropsolie fra Ecooking. Olien er 100% økologisk og tilføre fugt, pleje og glans til et fuldskæg.

Den bedste måde at anvende produktet på er, at først at rengøre området der skal barberes med vand, kom derefter olien på, start barbering og afslut hele seancen med en god ansigtscreme.

9. Pæn sneaker fra Ahler

Sneaker

Super pæn sneaker fra Ahler i høj kvalitet. Sneakerens overdel består udelukkende af skind, mens inderdelen både består af skind og tekstil.

Sneakeren kommer i en elegant cognac farve, der både går an til hverdags og fint brug.

10. Begge sider - bogen af Nicklas Bendtner

Bog

Den omtalte bog “begge sider” er endelig på gaden. Omtalen er efter udgivelsen heller ikke stoppet her, tværtimod har interessen for bogen været enorm.

Perfekt gaveide til far der har en interesse i sport, og ligeledes sætter pris på en ærlig og god fortælling.

ølsmagning trolden bryghus

11. Smag en masse spændende øl

Oplevelse

Kan din far godt lide at drikke en god øl? Hvis ja, så skal du måske give ham en gave, der kan hjælpe ham med at få kendskab til en masse nye, spændende øl.

Vi har fundet et udvalg af ølsmagninger på forskellige spændende barer og bryghuse rundt omkring i landet. Det kan være, din far opdager sin nye yndlingsøl.

Du kan se endnu flere ølgaver her

Hvid og grå google home højtaler

12. Giv din far noget lækkert at lege med

Højtaler

En Google Home er det perfekte tekniske legetøj til din far. Lækker højtaler der spiller din musik og se diskret ud i hjemmet. Google Home er helt sikkert en af årets gaver for alle fædre.

Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og du vil elske den.

Barbering

13. Lad din far blive barberet med stil

Oplevelse

Hvad med at forkæle din gamle far en smule til fødselsdagen. Hvad med at lade ham blive barberet med stil hos en cool barber? Giv dette gavekort til oplevelse hvis du vil forkæle din elskede far.

Det er super lækkert med en professionel barbering i lækre omgivelser. Dette er altså også en hjertelig gave til bedstefar.

personlig nøglering gave til far

14. En personlig nøglering til din far

Nøglering

Her er muligheden for en eftertænksom og personlig gave til din far. Lækker nøglering i læder som du sikkert har set på TV. Få den tekst på som du ønsker og gør din far blød om hjertet. Med sådan en nøglering finder du gaven til faren der har alt.

mandelgave kalender

15. En sjov kalender til din fars skrivebord

Kalender

Mange mænd vil glæde sig over en ny sjov “joke” om dagen i form af en kalender. Vi har de seneste år erfaret, at mange mænd har sådan en kalender. Og man af dem der har sådan en kalender på bordet får et lille grin hver dag og en god start på dagen. Giv en gave til din far der trænger til et smil hver dag.

16. En god oplevelse er den bedste gave til fædre

Oplevelse

Den bedste gave til far er helt sikkert en god oplevelse enten for ham selv eller sammen med sin familie. Gavekort med oplevelser er blev populært og er en nem måde at give din far en gave på. Gavekort er specielt praktisk hvis man er lidt sent ude og desparat for at finde en gave.

Man kan altid finde en gode gave til sin far på denne måde. Print den selv og lav en kreativ indpakning så er gaven på plads. Gave til far der ikke ønsker sig noget.

en sort + grå hue med pandelampe

17. Praktisk gave ide din far der går med hunden

Hue

Årets praktiske gave til faren finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

18. En gave til far med fart i blodet

Oplevelse

Måske har du en far som elsker biler? Det gør mange mænd. Hvad med at opfylde en drengedrøm og få far ud at køre i en lækker sportsvogn? Det kan være en køretur i en Ferrari eller en superbil.

De fleste mænd har en drøm om på et eller andet tidspunkt at køre en lille tur i deres drømmebil. Din far vil sætte stor pris på sådan en gave.

Hudfarvet B&O headset

19. Hvad med lidt lækkert lyd til din kære far?

Høretelefoner

B&O laver lækre stilrigtige ørebøffer med uovertruffen lyd og super design. Når den runde fødselsdag nærmer sig og det er tid til ekstra forkælelese, så er her ideen. Der er mere end 16 timers musik på en enkelt opladning. Perfekt til flyturen eller en stille stund med musik og bøger.

Gaveide undgå fartbøder

20. Ingen fartbøder er en god gave til far

Trafikalarm

Hvis du vil give en god gave til far, så er en alarm for fartkontrol en rigtig god ide. Køb en Ooono enhed som hjælper med at man ikke får en unødvendig fartbøde. Man sætter sin enhed et sted hvor den er nem at se og nem at nå.

Man downloader appen til sin telefon og så er man altid klar til at undgå bøder. Også en god gave til din morfar som måske ikke er så opmærksom i trafikken som da han var ung. Gave til far fra datter.

Coca Cola køleskab som en god gaveidé

21. Det helt rigtige køleskab til din far der elsker Cola

Køleskab

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller kontoret. Endnu et sjov og lækkert køleskab, som denne gang passer både hjemme og i bilen. Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapsen på toppen er bærehåndtag og den kan tilsluttes både til kontoret og til bilens 12V-udtag.

Gaveideer til ham boggaver månedens bog

22. En bog er en god gave til far

Bog

Fædre har ofte, alt hvad de skal bruge. Og man har tid til at læse en god bog. Find en spændende bog som gave til far som passer lige præcis til hans interesser. Et godt bogvalg behøver ikke være en lang roman, det kan sagtens være en god selvbiografi som skal under juletræet.

Her kan du finde månedens bedste og mest solgte bøger. Og bøger som gave er ofte til overkommelige priser. En god gave til din far der aldrig ønsker sig noget.

LÆS OGSÅ DEN STORE GUIDE MED GAVER TIL HAM

Vækkeur

23. Vågn op til solopgang hver dag – også om vinteren.

Vækkeur

Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset?

Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil. En meget anderledes gaveide til far, men stadig til en fornuftig pris.

Gaveide til kaffeentusiast.

24. En ikonisk kaffebrygger som forkælelse til ham

Kaffebrygger

Dette er gaveideen til ham der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag. Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe.

Uanset hvad så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol. Kaffe er altid på listen med gaveideer til far.

Gave til farfar med varme i vest

25. En vest med indbygget varme kan være rart for livsnyderen

Vest

Køb denne smarte vest med indbygget varme hvis du kender en mand der fryser nemt. Det kan også bare være et lækkert supplement af varme til det danske kølige klima.

Det kan også være en perfekt gave til din bedstefar som ikke er så aktiv og gerne vil holde varmen. Kan også være perfekt til en fisketur på en kold morgen. Gave til far fra børn.

Fede solbriller som gave

26. Fede solbriller i god kvalitet kan være en dejlig gave

Solbriller

Solbriller i god kvalitet og det rette mærke kan være en dyr fornøjelse. Derfor hører fede solbriller også på enhver ønskeliste til ham. En mulighed for en gave som mange slet ikke tænker over. Glad en du holder af med solbriller der holder i mange år.

rødt minikøleskab

27. Et minikøleskab til fars kontor

Køleskab

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på kontoret eller i redskabs-skuret. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig.  Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid.

Men det kan også ændres til et varmeskab der kan holde et stykke pizza eller en kanelsnegl varmt. En rigtig “far gave” til ham der elsker en kold cola på kontoret.

Frontcover til Kim Larsens biografi

28. Den nyeste Kim Larsen biografi kan blive årets gaveide til far

Bog

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den. I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer.

Resultatet blev denne bog. I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

kæmpe chokolade som gave

29. Hvad med en KÆMPE chokolade til din far med sød tand?

Søde sager

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten far. Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

løbesko som gave til far

30. FEDE løbesko er praktiske gaveideer til far

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko. Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko.

Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

HUSK AT SE VORES LISTE: JULEGAVE TIL HAM

metal grå høretelefoner

31. Alle mænd vil have god lyd i ørerne

Høretelefoner

Hvis din far hører musik ofte eller rejser meget og hører musik på flyet, så er gode høretelefoner et must. Bose er nok de mest ønskede hovedtelefoner nogensinde. Bose har en støj-reduktion der gør dem unikke til rejsebrug eller støjende omgivelser.

Der findes efterhånden mange konkurrenter der har lignende produkter. Men prøv at finde nogle hovedtelefoner med støjreduktion hvis det skal være den helt perfekte gave til din far.

Gave med gin og tonic

32. Der skal også en Gin & Tonic bog på ønskelisten til far

Bog

En god gave er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink. “Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel.

I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig gave til din far som alle har råd til.

Gaveideer drinks GT glas

33. Store flotte glas til din fars gin og tonic

Glas

Du kan også vælge at give nogle store flotte gin og tonic glas som gave. Denne model er populær rigtig mange steder. Mange mener at dette er det RIGTIGE gin og tonic glas.

Årets nyhed som gave

34. Årets nyhed som gave til far

Smart termometer

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu! Dette elegante og smarte termomenter styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen. Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

salt og peber kværne

35. Alle har brug for salt & peber på maden

Krydderier

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen. Kender du nogen der trænger til en design-mæssig opgradering af salt-kværnen? Dette lækre sæt fra XD Design som hedder Helix er nogle meget flotte og praktiske kværne. Kværnene har en pæn facon, der vil tage sig flot ud på et veldækket bord.

Der skal STORE tal til virkelig at fejre en fødselsdag

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal.

Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

Store tal til pynt ved fødselsdag

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag.

Med disse tal kan du vise at du har forberedtdig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

En god gaveide til far, som betyder noget.

En gang Gokart er altid fedt for en legesyg far

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en far så er Gokart sagen.

Lad drengene få lidt fart på og lav en lille konkurrence ud af det.

Gokart til drenge og mænd billig gave

Man kan komme ud at køre for 120 kr. og opad, så der er mulighed for en sjov og billig gave her.

Alle fædre vil elsker sådan en aktiv gave.

Sjove gaver til far – gaver under 100 kr.

Hvis du er ung og har begrænset budget til at købe gave for til din far, så er her et par bud på sjove gaver.

Vi har fundet nogle gaver som ikke er så dyre, men som helt sikkert vil være enten sjove eller praktiske gaver.

Smart værktøj til få penge

Vi starter i den smarte og praktiske gaveafdeling med værktøj og tilbehør.

Denne smarte lille ting tror jeg alle mænd kan se kunne have hjulpet dem meget på et tidspunkt.

gav til far smart værktøj - gaveideer til far

Denne smarte bitsholder hjælper dig når din fine skruemaskine er for stor til at komme ind i de små hjørner.

Her har du bare en super nemt gaveide til næste ingen penge.

Perfekt gave fra børn til far.

En lille ting der bringer smilet frem.

Den billige, sjove og praktiske gave til far

Her er en finurlig lille gave som er interessant på mange måder.

En slags schweizerkniv som kreditkort.billig sjov praktisk gave til far

Så det kan sagtens lade sig gøre at finde en billig gave til din far under 100 kr. der også er med omtanke.

Måske dette netop også en praktisk gave for din bedstefar hvor tiden er løbet fra at gå med lommekniv.

Sjov gave fra datter til far. Far bliver meget glad for denne lille gave.

Har din far svært ved at rengøre grillen ?

Se denne smarte “vaskebajle” til en grillrist.

Nu er det muligt at lave grillristen eller bagepladen stå i blød udenfor, så den kan blive ordentlig ren.fødselsdagsgave til far der elsker grill - gave til far fra datter

Dette virker som en helt ny og smart tilbehør til manden der elsker at grille.

Din far vil elske denne gave selvom den er billig, fordi den er så smart og anvendelig.

En billig gave til far fra datter.

Gaven til far der trænger til motion

Har du en far der kunne trænge til lidt ekstra træning ?

Så er her den perfekte gave til faren der nægter at træne i fitnesscenter.

Sjov gaveide til far under 100 kr.Så kan din far med ro i sindet sige at han løfter håndvægte hver gang han også drikker en øl.

Det kan også være at bedstefar synes at denne er en sjov gave at få.

God gave til sommerhuset eller campingvognen også.

Gave til farfar – gode gaver til ældre mænd

Når man er blevet farfar eller bedstefar så er man nok typisk over 50 år gammel og sikker også 60 år nu om dage.

Man er måske tæt på pension eller på efterløn.

Det kan være en udfordring at finde gaver til ældre mænd.

Man har købt de fleste ting man skal bruge og man har masser af tid.

Hvis din bedstefar har en hobby så er det altid en god idé at se efter gaver der kan bruges der.

Hvis du er mere i tvivl så har vi her fundet nogle passende gaver til farfar.

Farfar vil gerne opleve noget

Find en god oplevelse til din farfar som han vil nyde.

Eventuelt finde noget du kan lave sammen med din farfar.

Bedsteforældre sætter pris på tid sammen med børn og børnebørn.

gaveideer til far - gaveide til farHvad med at farfar lærer noget nyt som han kan bruge i dagligdagen. En ny lille hobby.

Tag farfar med på et kursus og lær at lave noget sammen.

Mænd vil lave noget lækkert mørt kød

En rigtig far-gave er et sæt gaver der gør at mænd kan komme igang med Sous Vide.

For at komme igang kræver det et en Sous Vide “maskine” og gerne en bog også, da man ikke kan gætte sig til brug af Sous Vide.

GAVE TIL FAR

Så hvis du vil samle den perfekte valentinsgave så er dette sættet du skal finde.

Et Sous Vide kar er efterhånden ikke så dyrt og derfor kommer man lettere og billigere i gang.

GAVE TIL FAR

Gaven her er til fædre der elsker at nørde lidt i sit køkken og som går op i at få mørt og lækkert kød.

Her er til din far der kommer til gavn for alle i huset og så sandelig også gæster.

Lad farfar se byen fra luften

En anden ting der kunne være interessant for din farfar, er at se tingene fra oven.

Efter et langt liv på jorden, så kan de være sjovt at se det hele fra et nyt perspektiv.

Det kan enten være et gavekort til en helikopter-tur hvis det skal være lidt specielt.

gave til farfar 60 år eller 70 år

Men det kan også være et andet gavekort til en oplevelse hvor man kommer lidt op fra jorden.

En vandretur på Lillebæltsbroen har blandt andet være meget populær de seneste år.Gaveideer

Der findes SÅ mange fine oplevelser at gå på opdagelse i for at finde den perfekte gave til din farfars runde fødselsdag.

Det er perfekt når farfar fylder 60, 70 og sågar 80 år.

En god bog til farfar

Her er flere bøger som gaveideer til far.

Din farfar er vokset op i en tidsalder hvor de kongelig har fyldt meget.

Hvad med at lade din farfar læse om den kommende konge ?

bøger er gode gaver til bedsteforældre

Som nævnt har bedsteforældre ofte tid til fordybelse og bøger.

Derfor kan en bog faktisk være den perfekte gave til en farfar som har det hele.

En bog er en slags lille god oplevelse der kan forsøde hverdagen lidt og holde hjernen i gang.

Bøger er en overkommelig gave til far fra datter.

Farfar skal have kold hvidvin

En anden fin gave til din farfar er en vinkøler.

Hvidvinen skal holdes kold om sommeren og det skal vandflasken også.

Denne simple vinkøler er perfekt til formålet.

 

stilren vinkøler til billig pris til farfar

En fin gave til jul og fødselsdag der altid kan bruges.

Giv den eventuelt sammen med en god flaske hvidvin også.

En lækker og god proptrækker som personlig gave til farfar

Når vi nu er i gang med hvidvinen.

En god og lækker proptrækker er vædsat af de fleste mænd og er noget man gemmer i mange år.gave til vinelsker og til manden der elsker vin - julegave til farfar

Denne proptrækker fra Le Creuset er flot i designet, praktisk at bruge og gøre det nemt og lækkert at åbne vin.

Så her har du en nem og billig gave til din farfar som stadig er fuld af kærlighed og omtanke.

En stilfuld kaffebrygger hvis man vil have helt ren brygning

Bryg den perfekte kop kaffe med Eva Solo pour-over kaffebrygger.

Kaffebryggeren fornyer den klassiske bryggemetode.

Eva Solo kaffebrygger kaffegave

Fungerer således at vand og bønner langsomt filtreres. En

Kaffebrygger der giver dig den bedste smag af kaffen og en fornem servering.

Undgå bøder hvis farfar kører for stærkt

Hvis farfar kører lidt for stærkt så kan han undgå fartbøder med denne Saphe-knap.

Hvis farfar har mobiltelefon, så kan han også få glæde af denne fartbøde-dræber.

 

gaveideer

En god gave til den moderne farfar der har lidt styr på teknikken.

Så er der virkelig en gave til nørden i et køkken eller røg-elskeren

Her er den næste dims til samlingen af køkkenredskaber man ikke kan leve uden.

Gaven der får en kokke-aspirant til at græde.

røgmaskine til køkken

En overkommelig gave rent prismæssigt og helt sikkert en overraskende gave.

Giv den til den i familien der elsker at eksperimentere med madlavning.

En hæve- sænkebord er ikke så dyrt som man tror

En super gave til kontoret eller værelset kan være et flot hæve- sænkebord.

Sådan et bord er ikke så dyrt som man tror og giver en god fleksibilitet når man skal være mange timer ved computeren.

hæve sænkebord billigt smart design

En anderledes gaveide som lige giver det sidst touch på en kontoret i hjemmet.

Findes i forskellige farver som passer til de fleste hjem.

Gaver hvis farfar skal slappe af

Hvis du vil sørge for at din bedstefar kan slappe af og læse de bøger du giver ham så er her gaven.

Farfar skal ikke bruge tid på at støvsuge hele tiden.

Gaveideer til mor der fylder 60 år

Giv dine bedsteforældre en robotstøvsuger så de kan slappe af og nyde tiden med andre ting.

En robotstøvsuger er efterhånden nede i et prisleje som er fornuftigt og teknikken bliver bedre hele tiden.

50 års gave til far

Når din far fylder 50 år så skal du altid finde på en ekstra god gave.

Hvis du her i oversigten endnu ikke har fundet den helt rigtige gave til netop din far, så fortsætter vi med flere ideer her.

Vi håber at det giver den rette inspiration de kan hjælpe dig på vej.

Oplevelser er altid speciel gave til rund fødselsdag

Når man fylder 50 år så er man måske blevet mere livsnyder end tidligere.

Find en oplevelse til din far der er sjov og som kan nydes.

Der findes mange gode oplvelser som du evt. kan lave sammen med din far.

Prøv eksempelvis en øl-smagning sammen eller en tur i stockcar med en gang djævle-ræs.

Lad din far brygge sit øl selv

En nemt og billig måde at komme igang med ølbrygning selv.

Når man bliver 50 år så vil man gerne brygge sin egen øl.

gave til far 50 år bryg selv øl

Dette er en sjov gave til 50 års fødselsdagen for din far.

Måske kan det blive starten til en ny hobby for din far.

En lækker intelligent badevægt til far som skal holde øje med vægten.

Hold godt øje med vægten i vintertiden med denne lækre badevægt fra Beuer.

Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app.

gaveideer til ham 2018 - Guide til gaver til ham

Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En flot og dekorativ badevægt der hjælper din far med at nå den vægt han ønsker.

Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi til farfar

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld.

Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Læsø uldplaid 100%

udplaid læsø

650 kr. / FIND SHOP

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet.

Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art.

Plaider i god kvalitet kan være lidt dyre og derfor er det god idé at holde øje med udsalg.

God og trådløs lyd til din far mobiltelefon

Hvis din far bruger sin mobil meget til både tale og musik så er disse Airpods perfekte.

Prisen ligger omkring 1000 kr. så det er ikke en billig gave.gaveide

Men det er én af den slags gave som bare passer fint til en rund fødselsdag for din far.

En drone hvis din far er til gadgets

Hvis din far elsker gadgets så er en drone en flot gave til en 50 års fødselsdag.

Kan din far god lide at optage video eller tage billeder, så er en drone det perfekt suplement.

 

DJI Mavic air gadget gave til mand

Der findes droner i mange prisklasser, så det skulle være muligt at finde en drone der passer til budgettet.

Droner fra DJI er som regel de bedste til privat brug, men også blandt de dyreste.

En flot blazer når man fylder 50 år.

Hvis din far fylder 50 år og endnu ikke ejer en flot blazer, så er det på tide at han får én.

Giv en lækker blazer fra Hugo Boss i fødselsdagsgave så er du sikker på at den sidder flot.

tøj til unge mænd sejt fedt tøj til teenager blazer

Husk ikke at købe en blazer alt for stor.

Mange mænd har en tendens til at købe en blazer to numre for stor og svømmer derfor i blazeren.

Nej, man strækker ikke armen op i vejret hele tiden når man har blazer på, så lad være med at lade dette være et kriterier for om den passer.

En lækker kokkekniv til din far

Når man fylder 50 år så er det på tide at se på om man har en ordentlig kokkekniv i sit køkken.

Hvad med at lade din far få opgraderet sine sløve gamle billige knive ?

gaveide til ham der fylder 40 50 60 år fødselsdagsgave til far

Find en lækker kokkekniv til din far så han bliver en gladere mand i køkkenet.

Der er næsten ikke noget mere besværligt end at snitte noget med en sløv kniv.

Gave til morfar – gaveideer til bedstefar

Om det er gaver til morfar, farfar eller bedstefar så er det det samme der gælder.

Så læs gerne hele vores oversigt igennem.

Vi vil gerne have at du finde en gave præcis til morfar hvis det er det du søger.

Hvis morfar kan lide vandet så er der oplevelser her

Der findes mange oplevelser på vandet.

Dejlige sejlture, gourmetoplevelser og vilde hurtige ture.

Hvir du har en morfar der kan lide at være på eller ved vandet, så er det her du skal se efter en gave.

fødselsdagsgave til far

En rundvisning på vandet er altid hyggelig, tag selv med din morfar afsted og få en minderig oplevelse sammen.

En lækker kogebog for mænd

Køb denne lækre inspirerende kogebog til mænd.

Din morfar vil sætte pris på en kogebog der er skrevet af mænd for mænd.

kogebog for mænd fødselsdagsgave til far

Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails.

Klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs.

Smart gave til en far der elsker friluftsliv eller festivaler

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning.

Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

praktisk julegave til ham

Eller en super stol at have med på festival eller camping.

Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk gave til ham.

Måske er din morfar træt af at stryge

Med en tøjdamper bliver det lidt nemmere at få skjorten til at se præsentabel ud.

Men sådan en damper kan man være heldig helt at slippe for at stryge sit tøj.

fødselsdagsgave til far

Når man bliver lidt ældre, så kan dette være et praktisk redskab i dagligdagen.

En lækker gave til enhver mand der ikke kan lide at stryge.

Hvad med at få lidt ekstra varme ind i stuen på de der HELT kolde dage?

Se denne fine elektriske pejs som perfekt simulerer pejs med varme og flammer.

Her er altså tale om én af de helt opfindsomme gaver til far.

Gaven der giver julevarme

Pejsen trækker 2000W og en hurtig beregning siger at det vil koste cirka 4 kr. i timen at have den kørende.

Nem at tage frem når det er så koldt at radiatoren ikke kan følge med.

Dette er vores sjoveste bud på en gave til dato.

Gave til far 60 år – endnu en rund fødselsdag

Om man fylder 40, 50 eller 60 år betyder efterhånden ikke det store.

Ælder bliver yngre, både i krop og sind.

Hvad skal man give sin far der fylder 60 år ?

Det samme som vi har vist til en 50 årig ? hvis du ikke fandt noget der, så er her mere til listen

Arranger en god og hyggelig brunch med din far

På en fødselsdag kan det være lækkert med en god brunch.

MEn du kan også give et gavekort til en brunch i gave og så kan din far selv bestemme dagen for brunch.

fødselsdagsgave til far

Men igen når man fylder 60 år, så står der oplevelser på ønskelisten.

Og jo ældre man blive jo mindre ønsker man sig.

Så arranger en tur sammen med din far og evt. jeres familie.

fødselsdagsgave til far

Tag en gåtur på den gamle lillebæltsbro.

Oplev den bro din far måske er kørt over mange gange, fra en helt ny side og få lidt frisk luft ved lillebælt.

En sund gave til morfar der elsker sundt slik

Her er en super praktisk gave til et køkken.

Du kan selv tørre frugter, grøntsager, krydderier eller svampe lynhurtigt.

Gaveide til køkken

En anderledes gave til den som allerede har alt udstyr i sit køkken.

Nem at betjene og rengøre.

En klassisk gave i klassisk design

En stelton oplukker er en tidsløs gave som holder resten af livet.

En designer klassiker som er super til en rund fødselsdag.

personlig gave til ham for livet fødselsdagsgave til far

Og samtidig er oplukkeren fra Stelton overkommelig prismæssigt.

For os hører denne gave til på enhver ønske-liste til en mand.

Køb noget vandtæt så din far ikke taber mobilen i vandet

Hvis i skal ud i naturen og hvor der er vand, så sørg for at telefoner m.m. holdes vandtæt.

fødselsdagsgave til far

En praktisk lille gave der er til gavn når man skal ud i det våde danske vejr.

En lille fin gave til din far.

En praktisk tøjfolder for at spare tid

Hvis du vil lette dagligdagen for din far så er denne tøjfolder et godt supplement til den elektriske støvsuger-robot.

fødselsdagsgave til far

Med denne tøjfolder er det nemt at få lagt tøjet sammen pænt og hurtigt.

Glæd din far med endnu en lille praktisk gave.

Lær at bage noget lækkert brød

Giv et gavekort til dette fantastiske bagekursus hos velansete Meyers Bageskole.

Når man når en alder på 60 år så har man tid og lydt til at bage selv.

fødselsdagsgave til farHos Meyers Bageskole lære du at bage brød af de bedste.

Se frem til at din far efterfølgende laver det bedste brød når du kommer på besøg.

Gaveideer til den ungdommelige og friske far

Hvis din far stadig er ungdommelig og friske, som de fleste jo er 🙂

Så er der her den sidste del af vores oversigt med gode fødselsdagsgaver til far.

Fede sneakers der ikke er alt for unge i looket

Din far vil elske disse stilfulde sneakers der skiller sig lidt ud fra de gængse mærker.

Bjørn Borg er kendt for underbukser, men har lavet disse lækre sneakers også.

fødselsdagsgave til far

Men tror det er med at slå til inden denne fine gave til din far bliver udsolgt.

Den sjove gave hvis din far elsker øl

Hvis din far er praktisk og elsker øl så er her gaven til ham.

Eller er der tradition om camping eller festival, så kan dette øl-bælte også være en god gaveide.

fødselsdagsgave til far

Med bæltet løber din far og alle omkring ham aldrig tør for drikkevarer.

En champagnekøler til sommer og fest

En champagnekøler som denne er på listen over gaver som din far ikke vidste han skulle have.

Her er der en gave der passer fint til en 40 års fødselsdag, men giv den med indhold naturligvis.

luksus vinkøler til mange flasker fødselsdagsgave til far

Flot klassik champagne køler i luksus-udgaven.

Meget stilfuldt til festen derhjemme.

En t-shirt der følger med tiden

Hold din far opgraderet med en moderne frisk t-shirt i ny og næ.

Find lidt tøj til din far der holder ham frisk og ung, han gør det nemlig ikke altid selv !

fødselsdagsgave til far

T-shirt er nemme at ramme i størrelsen og der skal nok blive brugt uanset hvad.

En god gave til ham lige nu er en fed varm jakke

Denne jakke fra North Face er super smart og passer til alle mænd.

Gave til ham lækker jakke til mænd

Denne “lette” bomberjakke er super til både vinter og forår.

Jakken kan fås i  sort og khaki (brun) som på billedet.

Det er altid rimelig nemt at ramme den rigtige størrelse på en jakke og derfor er der en nem gave at give.

Gaveide far – en gave med indgravering

En anden god gaveide til din far kan være en gave med en tekst indgraveret.

PÅ den måde giver du en meget personlig gave til din far som han helt sikker vil gemme i mange år.Gaveide far - en gave med indgraveringEksemplet her er en lommelærke med indgravering, men der findes også mange andre muligheder.

Det kan være alt lige fra en kreditkortholder til en oplukker.

Vigtigst er at det er en ting der også vil blive brugt lidt, samt den personlige skrift på gave.

Skal der helium balloner til fødselsdagsfesten ?

Som noget nyt kan man nu på nettet bestille sit eget sæt med helium og balloner.

Så er der ingen undskyldninger for at der ikke svæver balloner overalt på din fars fødselsdag.

fødselsdagsgave til far

Der findes forskellige størrelser af sæt der passer til enhver lejlighed og størrelse af arrangement.

Sjov ny ting at have med i tankerne til en fødselsdag.

En par pæne sneakers til den hvide skjorte

Endnu en gave der kan holde din far ung og dejlig.

En par klassiske Ralph Lauren sneaker sammen med blazeren og den hvide skjorte.

fødselsdagsgave til far

På den måde kommer man til at se lidt yngre ud og giver et frisk look specielt om sommeren.

Lidt musik i bruseren

Hvis din far elsker musik, så er her en lille gadget for ham.

Med denne højtaler kan man både høre musik i bruseren men også tage telefonen og snakke.

fødselsdagsgave til far

Smart lille gadget-gave til ham der elsker musik.

Måske du også selv kan få glæde af gaven.

Sporty gave til far på farten

Smart praktisk sporty gave til din far hvis han elsker sport og konkurrence.

Perfekt til sommerhus og ferietur, eller til herreaften i fodboldklubben.

fødselsdagsgave til far

Nemt at pakke sammen og altid grundlag for en sjov lille konkurrence.

Lækkert tilbehør til Macbook

Denne mus fra Apple er ideel som gave også.

Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes.

fødselsdagsgave til far

Lækre rivejern til det perfekte køkken.

Hvis du ikke kender microplane, så overrask din far med en super gave der bringer begejstring.

Her får du et rivejern hvor osten bare drysser af og som er knivskarpt.

fødselsdagsgave til far

Pas rigtig godt på fingre og hænder da det er lynende skarpt.

Flere sjove gaver til din fars køkken

Man kan heller ikke leve uden et pommes-frites-jern.

Lav din egne pommes nemt og lækkert.

fødselsdagsgave til far

En klassisk køkkenting som er blevet moderne igen.

Hjemmelavede pommes er bare de bedste. Og sundeste.

Få opgraderet din fars elektronik

Det er tid til at få den nyeste AppleTV så din far kan se serier i den bedste kvalitet.

fødselsdagsgave til far

Skift den gamle AppleTV ud og oplev en helt ny oplevelse o forhold til den gamle.

Mulighed for at hente apps også.

Fandt du din gave til far?

Det var slut på vores oversigt med gaver til far.

Håber det var muligt for dig at få den fornødne inspiration til af finde den helt rigtig gave til din fars fødselsdag.

Håber at der var en “aha” oplevelse på oversigt, noget du ikke havde tænkt over.

Hvis du brænder inde med en god ide til noget der skal med, så smid en kommentar og så ser vi på det.

LÆS OGSÅ VORES GUIDE TIL GAVER TIL TEENAGERE

Indlægget er anmeldt af: Anders L. Jespersen Rating 5/5

Kommentarer

Kommentarer er lukket.