Gave til far - 79 gode og personlige gaveideer til fædre 2020

Listen er senest opdateret d. 7 april 2020.

En komplet guide den gode gave til far

Hos Morefews.dk finder du en god og nem oversigt til at finde den perfekte gave til far.
Står du og mangler en god gaveidé til din far, så har vi samlet en omfattende liste her. Vi har samlet en bred vifte af forskellige gaver, så der er noget til enhver far.

Fødselsdagsgave til far – de mest populære gaver

Vi opdaterer listen regelmæssigt for følge de forskellige trends. Derfor kan du altid stole på, at du kan finde inspiration til en god fødselsdagsgave til far, uanset hvilken gaver du er på udkig efter og hvornår han har fødselsdag. Vi har altid de mest populære gaver, som er baseret på grundig research af diverse igangværende trends.

Fædre fortjener nemlig kun det bedste, og det kan du kun leverer hvis vores liste er opdateret.

Prøv gavegeneratoren fra Coolstuff

Hvis du er helt på bar bund med gaven til far, så kan du altid give gavegeneratoren et forsøg. Der er masser af gaveidéer til far at vælge i mellem, og det burde derfor være muligt at finde noget for de fleste fædre gennem gavegeneratoren.
Vi er helt overbevist om at du får en god gaveide til din far ved hjælp af denne funktion.

Det fungerer ved at man vælger alder, budget og personlighed inde i gavegeneratoren, og så giver den dig et kvalificeret bud på alle de gode gave som kunne være i sinde at give til fædre.

Vi håber at du kan finde den rette gave til din far her på siden –  og om ikke andet, så håber vi at du i det mindste bliver inspireret til at finde den rette gaveidé til din far.

Måske listen med gaver til ham også kan være behjælpelig i jagten på gaven til far.

Gå på opdagelse i vores gaver til far

polo shirts - gaven til far

1. Polo-shirts fra Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss m.fl.

Polo

Flotte og farverige polo-shirts fra anerkendte brands som Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange flere.

Polo t-shirts er en klassiker der med garanti er et must i fars garderobe, som både kan anvendes til hverdag, men også til pæn brug.

 

Plakat til far

2. Plakat til far - "Dengang far var dreng..."

Plakat

Hvis du gerne vil give en gave til far, som hylder ham lidt, så kunne denne sjove og fantastiske far-plakat være et godt bud på en personlig gave, som han ikke lige forventer at få. Plakaten har en lang række sjove citater og udsagn fra hverdagen, som kan få gode grin frem.

Plakaten kan du få i forskellige farver og størrelser efter ønske.

Herreur fra Dissing til far

3. Dissing ur med brun læderrem

Ur

Et stilrent ur fra danske Dissing, hvor der virkelig er kræset for detaljerne.

Uret er på mange måder kombinationen af det perfekte herreur, der både kan bruges til hverdag og finere selskaber. Hele filosofien bag Dissing bygger på at kunne levere nogle herreure af høj kvalitet, men samtidig til et prisniveau hvor de fleste kan være med.

4. Luksus ansigtspleje til mænd

Ansigtspleje

En luksus ansigtspleje til mænd er noget de fleste kan sætte pris på. I en travl hverdag med rigtig mange bolde i luften, er det altid rart med noget selvforkælelse. Dette kunne blandt andet være en gaveide som denne.

Behandlingen er særlig tilpasset mænds hud.

kør ferrari - oplevelse

5. En gave til far med fart i blodet

Kør Ferrari

Måske har du en far som elsker biler? Det gør mange mænd. Hvad med at opfylde en drengedrøm og få far ud at køre i en lækker sportsvogn? Det kan være en køretur i en Ferrari eller en superbil.

De fleste mænd har en drøm om på et eller andet tidspunkt at køre en lille tur i deres drømmebil. Din far vil sætte stor pris på sådan en gave.

halstørklæde til far

6. Klassisk halstørklæde fra Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger m.fl.

Halstørklæde

Et nydelig halstørklæde fra Citta di Milano. Klassisk stil der nemt kan tilpasses til et casual, men også mere formelt outfit.

Perfekt gaveide til far, når kulden for alvor sætter ind, eller man blot ønsker lidt ekstra varme og komfort omkring hals og nakke.

 

ecooking skaegolie til far

7. Ecooking skæg og kropsolie

Skæg & Kropsolie

Skøn skæg og kropsolie fra Ecooking. Olien er 100% økologisk og tilføre fugt, pleje og glans til et fuldskæg.

Den bedste måde at anvende produktet på er, at først at rengøre området der skal barberes med vand, kom derefter olien på, start barbering og afslut hele seancen med en god ansigtscreme.

ølsmagning trolden bryghus

8. Smag en masse spændende øl

Oplevelse

Kan din far godt lide at drikke en god øl? Hvis ja, så skal du måske give ham en gave, der kan hjælpe ham med at få kendskab til en masse nye, spændende øl.

Vi har fundet et udvalg af ølsmagninger på forskellige spændende barer og bryghuse rundt omkring i landet. Det kan være, din far opdager sin nye yndlingsøl.

Du kan se endnu flere ølgaver her

9. Pæn sneaker fra Ahler

Sneaker

Super pæn sneaker fra Ahler i høj kvalitet. Sneakerens overdel består udelukkende af skind, mens inderdelen både består af skind og tekstil.

Sneakeren kommer i en elegant cognac farve, der både går an til hverdags og fint brug.

Far tager det lettere

10. Mor ta'r det tungt.. Far tarteletter

Plakat

Hvis din far besidder den famøse far humor, så kan du også være helt sikker på at han vil komme til at grine hvis du overrækker ham denne sjove og anderledes plakat. En ægte farhumor plakat, som du allerede på forhånd ved om din far ville kunne grine af.

Plakaten fås i flere størrelser, således at du selv kan bestemme prisen og størrelse.

Plakat til far

11. Definition af en FAR - Personlig plakat

Plakat

Hvis du gerne vil give din far en personlig gave, som viser at du virkelig holder af ham og sætter pris på alle de ting han gør, så er dette en fantastisk gaveidé. Plakaten er som at slå op i ordbogen under FAR, men istedet for en kort beskrivelse, så ser du her de mange fantastiske ting en far er.

Plakaten fås i flere størrelser og vil helt sikkert gøre far glad.

12. Begge sider - bogen af Nicklas Bendtner

Bog

Den omtalte bog “begge sider” er endelig på gaden. Omtalen er efter udgivelsen heller ikke stoppet her, tværtimod har interessen for bogen været enorm.

Perfekt gaveide til far der har en interesse i sport, og ligeledes sætter pris på en ærlig og god fortælling.

Tiger of Sweden kreditkortholder

13. Kreditkortholder fra Tiger Of Sweden

Kreditkortholder

Smart kreditkortholder fra Tiger Of Sweden.

Kreditkortholderen er lavet af 100% koskind og er af rigtig god kvalitet. Det er en stilet og praktisk måde at opbevare sine kort på. Ydermere er den behagelig at have liggende i lommen, efter den med det bløde kosind nemt former sig efter bokselommen.

14. Duft til ham - YSL La Nuit De L'Homme

Duft

En dyb herreduft med ekstrem sensualitet og høj spænding. Det er både en krydret og maskulin herreduft, der med det samme tiltrækker opmærksomhed og karakter.

En intens, selvsikker og lidt mystisk herreduft, der gør den til en af de mest solgte på markedet.

Hvid og grå google home højtaler

15. Giv din far noget lækkert at lege med

Højtaler

En Google Home er det perfekte tekniske legetøj til din far. Lækker højtaler der spiller din musik og se diskret ud i hjemmet. Google Home er helt sikkert en af årets gaver for alle fædre.

Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og du vil elske den.

Barbering

16. En barbering med stil - Forkælelse til far

Oplevelse

Hvad med at forkæle din gamle far en smule til fødselsdagen. Hvad med at lade ham blive barberet med stil hos en cool barber? Giv dette gavekort til oplevelse hvis du vil forkæle din elskede far.

Det er super lækkert med en professionel barbering i lækre omgivelser. Dette er altså også en hjertelig gave til bedstefar.

17. Handsker af skind fra Bruun & Stengade

Handsker

Et par lækre skindhandsker fra Bruun & Stengade.

God gaveide til ham der med garanti kan blive en brugbar gave i de kolde vintermåneder. Handskerne er produceret i skind, hvilket sikrer en god kvalitet og mange års levetid.

vores far nøglering

18. En personlig nøglering til far

Nøglering

Her er muligheden for en eftertænksom og personlig gave til din far. Lækker nøglering i læder som du måske har set på TV.

Få den tekst på som du ønsker og gør din far blød om hjertet. Med sådan en nøglering finder du gaven til faren der har alt.

Luksusbrunch for to

19. Luksusbrunch for to

Brunch

Hvis far intet mangler, så kan man altid finde på en skøn oplevelse at give, hvor man kan nyde selskabet sammen med far. Et oplagt bud på en skøn oplevelse er en brunch for to personer, hvor der er inkluderet alt hvad man kunne ønske sig.

Så få en hyggelig formiddag med skøn mad og en god oplevelse rigere.

Tommy Hilfiger - Strømper

20. Tommy Hilfiger herrestrømper - 4 par

Strømper

Der er stor forskel på hverdagsstrømper og så strømper at lidt højere kvalitet, som man ofte kun benytter til festlige begivenheder. Hvis du mangler et sikkert gavehit til far, så kan du roligt køb en lækker og eksklusiv strømpepakke fra Tommy Hilfiger.

En sikker gaveidé, som far med garanti kan bruge.

21. Eksklusive skjorter fra Tommy Hilfiger, Gant, Hugo Boss m.fl

Skjorte

Skjorter som har den rette pasform og en stofkvalitet som føles behagelig er et must-have for enhver mand. Det kan være din far allerede har et par skjorter, men kan man få for mange klassiske herreskjorter, som er gode på til dagligdagen og til festen? Næppe!

Du kan her se en række gode bud på en klassisk herreskjorte, hvor kvaliteten er helt i top.

calvin klein underbukser til ham

22. Calvin Klein trunks til ham (3 pack)

Trunks

Hvis man gerne vil være sikker på at far kan bruge gaven, så skal du kigge i retningen af en pakke underbukser som disse. Her får du kvalitetsunderbukser fra Calvin Klein, som både er behagelige at have på, men samtidigt ikke ‘kravler op’, som virkelig er noget der kan være til stor gene som mand.

Pakken her kommer med tre underbukser som sæt til en skarp pris, som ofte kan være indenfor gavebudgettet.

pro håndsteamer

23. Pro håndsteamer fra Phillips

Håndsteamer

Det er ikke altid lige spændende at skulle stryge en skjorte, måske er det fordi far ikke er helt skarp til det? Uanset hvordan og hvorledes, så er denne gave en super personlig og betænksom gave til far, hvis han ofte bærer skjorte.

En streamer som denne gør det nemt at ‘stryge’ skjorten – det tager ingen tid, men du får en flot og glat skjorte til job eller festen.

årskalender fra Wulffmorgenthaler

24. Sjov WulffMorgenthaler kalender 2020

Kalender

En sjov kalender der kan være med til at give et godt grin i hverdagen. Kalderen er passende til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, hvor man tager lidt let på tingene, og hvor humor er en prioritet i hverdagen. Wulffmorgenthaler kalenderen er kendt for at være sjov, og vil derfor guide far gennem året med humor.

Giv far denne kalender hvis du mener han godt kunne bruge lidt humor til at holde styre på tidens gang.

gavekort med divers oplevelser til far

25. Fede oplevelser for enhver

Oplevelse

Den bedste gave til far er helt sikkert en god oplevelse som han vil huske for livet. Det bedste ved oplevelser er minderne og at man ofte kan dele oplevelsen med ens nærmeste.  Et gavekort til en oplevelse kan være meget værdifuld, og er den perfekte gave hvis man ikke tør satse på én bestemt oplevelse.

Der er mange måder hvorpå man kan give et gavekort. Brug fantasien og gør overrækkelsen kreativ – på den måde bliver overrækkelsen også en oplevelse i sig selv.

en sort + grå hue med pandelampe

26. Praktisk hue med LED lys

Hue

Hvis far ofte befinder sig i garagen og aftenen eller går med hunden tidligt om morgenen, så er denne gave helt sikkert noget for ham.
Med denne hue med indbygget LED skal han aldrig lede efter sin lommelygte igen, hvad end han pumper luft i cykeldækket om morgenen, eller skal på loftet efter julepynten

En sjov men samtidig praktisk gaveidé til far. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen, hvor det er en god måde at lade sig være set.

metal grå høretelefoner

27. Bose QuietComfort 35 - Wireless høretelefoner

Høretelefoner

Bose QuietComfort 35 er et premium headset fra det anerkendte mærke Bose, som leverer en række top produkter indenfor lyd.

Høretelefonerne her er trådløse og har en batterilevetid i op til 20 timer, samt en støjreducerede funktion der tillader at far kan zone helt ind i sig selv når han bruger dem. Høretelefonerne kommer yderligere med en bæretaske, således de altid kan tages med på farten.

p-skive til far

28. Park Solar p-skive

p-skive

En automatisk p-skive kan være værdifuld hvis man vil undgå p-bøder. Vi er alle glemsomme til tider, og her kan en automatisk p-skive være behjælpelig.
Hvis man vil tage den et skridt længere, så skal man have en solcelledrevet p-skive, der også sikre dig mod, at p-skive løber tør for strøm.

En god gave til far, hvis han er ved at være træt af p-bøder og/eller kører meget rundt.

Coca Cola køleskab som en god gaveidé

29. Coca Cola køleskab

Køleskab

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller hjemme kontoret. En sjov men samtidig nyttig gadget som holder dine drikkevarer kolde, og du slipper samtidig for at skulle hele vejen ud i køkkenet for en forfriskning.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapslen på toppen fungerer således også som et bærehåndtag så det kan nemt flyttes til den ønskede position.

portræt af troels kloevedal

30. Alle mine morgener på jorden - Selvbiograf af Troels Kløvedal

Bog

Troels Kløvedal var en spændene mand, og hans livsglæde og gå-på mod lever videre i de næste generationer på bedst vis. i bogen her får du et spændene indblik i Troels som person og hvordan han valgte at leve livet – nemlig ved at rejse og opleve verdenen.

Selvbiografier er ofte spændende, og der gemmer sig med sikkerhed en række spændene fortællinger og venter på, at far får dem læst. Hvis far værdsætter en god bog, så er denne selvbiograf klart at anbefale under juletræet i år, eller til hans fødselsdag.

Vækkeur

31. Vækkeur med naturligt LED lys

Vækkeur

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Det giver færre distraktioner når man skal sove, og det blå LED lys fra skærmen mindskes, hvorfor søvnen forbedres

Dette  vækkeur simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start og afslutning på dagen, og så sørger det for, at du ikke behøver at have telefonen med i seng. Simulationen af det naturlige lys vil vække dig på en mere naturlig måde, og give dig et friskt forspring på dagen.

glas kaffebrygger

32. Chemix kaffebrygger - Slow Brew

Kaffebrygger

Dette er gaveideen til alle fædre der elsker kaffe. Lav kaffe på den mest simple måde, og og opnå den klart bedste og mest nuancerede smag.. Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige og eneste måde at lave en god kop kaffe på.

Uanset hvad, så er slow-brew metoden metoden med sjæl og giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol. Kaffe er altid på listen med gaveideer til far.

sjov og dejlig varm vest

33. Varmevest - indbygget varmeelement

Vest

Dette er den perfekte vest til at holde dig varm i de kolde vintermåneder.  Som forældre kan man bruge mange timer på lægterne når børnene dyrker sport. Det er ikke altid nemt at holde varmen, hvorfor denne vest er helt ideel til formålet.

Vesten er også perfekt til udendørs arbejde i de kolde måneder, eller til de kolde fisketurer. En særdeles brugbar gadget, der holder far varm hele vinteren.

brune rayban solbriller

34. Ray-Ban solbriller

Solbriller

Et par gode solbriller er uunværlige når solen først rammer os. Hvad end de skal bruges i bilen eller på sommerferien, så kan et par solbriller skabe værdi om sommeren.. Derfor er en par gode solbriller en rigtig god gave til far.

Ray-Ban er et af de mest populære solbrille brands, netop på grund af deres høje kvaltiet og deres brede udvalg. Find et par lækre solbriller til far – du vil ikke fortryde det.

mini koeleskab i rød

35. Elegant mini-køleskab

Køleskab

Det kan være belejligt med et køleskab på kontoret eller ude i værkstedet. Med et lille mini-køleskab på kontoret i i værkstedet, behøver du ikke ind i køkkenet efter dine forfriskninger, og du kan derfor arbejde koncentreret. Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid.

Køleskabet kan også ændres til et varmeskab der kan holde dine madvarer lune. En rigtig “far gave” til ham der sætter pris på hverdagens gadgets.

Frontcover til Kim Larsens biografi

36. Den nyeste Kim Larsen biografi kan blive årets gaveide til far

Bog

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den. I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer.

Resultatet blev denne bog. I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

Marabou chokolade xxl

37. Hvad med en KÆMPE chokolade til din far med sød tand?

Søde sager

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten far. Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

løbesko som gave til far

38. FEDE løbesko er praktiske gaveideer til far

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko. Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko.

Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

HUSK AT SE VORES LISTE: JULEGAVE TIL HAM

metal grå høretelefoner

39. Alle mænd vil have god lyd i ørerne

Høretelefoner

Hvis din far hører musik ofte eller rejser meget og hører musik på flyet, så er gode høretelefoner et must. Bose er nok de mest ønskede hovedtelefoner nogensinde. Bose har en støj-reduktion der gør dem unikke til rejsebrug eller støjende omgivelser.

Der findes efterhånden mange konkurrenter der har lignende produkter. Men prøv at finde nogle hovedtelefoner med støjreduktion hvis det skal være den helt perfekte gave til din far.

gin og tonic bog til far

40. Der skal også en Gin & Tonic bog på ønskelisten til far

Bog

En god gave er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink. “Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel.

I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig gave til din far som alle har råd til.

gin glas

41. Store flotte glas til din fars gin og tonic

Glas

Du kan også vælge at give nogle store flotte gin og tonic glas som gave. Denne model er populær rigtig mange steder. Mange mener at dette er det RIGTIGE gin og tonic glas.

traadloes stegetermometer til far

42. Årets nyhed som gave til far

Smart termometer

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu! Dette elegante og smarte termomenter styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen. Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

salt og peber kværne

43. Alle har brug for salt & peber på maden

Krydderier

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen. Kender du nogen der trænger til en design-mæssig opgradering af salt-kværnen? Dette lækre sæt fra XD Design som hedder Helix er nogle meget flotte og praktiske kværne. Kværnene har en pæn facon, der vil tage sig flot ud på et veldækket bord.

madlavning sous vide pakke

44. Sous Vide - Den ultimative gave til madelskeren

Sous Vide

Hvis din far er vild med at lave mad, har du helt sikkert hørt ham fortælle om Sous Vide, så hvorfor ikke give ham sådan en?

I denne pakke får han alt hvad han skal bruge til at komme i gang med at lave endnu mere lækkert mad. Med andre ord, er det en super god gave til din mad-interesserede far!

Sous vide kogebog til far

45. Inspiration til lækker madlavning med sous vide

Bog

Mad i sous vide er populært som aldrig før. Med denne bog, kan du give din far ny inspiration til, hvordan han kan tilberede mad i sin sous vide.

Det er en rigtig god gave, hvis du gerne vil vise din far at sous viden kan bruges til meget mere end bare røde bøffer!

krydderi gavesaet til far

46. Krydderier - Hotter than hot

Mill & Mortar

Dette krydderisæt kan uden tvivl sætte gang i selv den mest kedelige ret! Sættet indeholder tre æsker med forskellige chili-krydderier, som virkerlig kan sparke igennem.

Derfor er det den perfekte gave, hvis din far er vild med stærk mad og ofte drømmer sig til varmere himmelstrøg med et lidt mere spicy køkken end herhjemme.

UDSKÆRINGSSÆT

47. Elegant udskæringssæt fra Laguiole

Laguiole

Der er intet der viser at man har styr på sine ting, som når man hiver et lækkert udskæringssæt frem, når stegen er serveret for gæsterne.

Med andre ord, næste gang din far har en god anledning til at inviterer gæster forbi til steg, vil han kunne servere det med dette lækre sæt. Sættet er i god kvalitet, flot design og vil uden tvivl skabe stor glæde hos din far.

fiskars grillpande til far

48. Lækker grillpande i støbejern

Fiskars

En god grillpande er nærmest uundværlig, især på den tid af året, hvor grillen i haven ikke bliver tændt! Med andre ord, det er et must have i et hvert køkken.

Din madlavnings-elskende far vil helt sikkert sætte stor pris på at få en god grillpande i støbejern som gave.

plakat med bacon

49. Sjov gave til den bacon-elskende far

Plakat

Mange men er tossede med bacon, men hvis din far lige er niveauet over tosset er det her den perfekte gave! Gaven viser at du har tænkt på ham og hans kærlighed til den salte spise.

Med andre ord, det er en sjov og personlig gave, som du kan give din far hvis han også er lidt for glad for bacon.

whisky oplevelse for far

50. Inviter din far på rundvisning hos Stauning Whisky

Stauning Whisky

Har du nogensinde tænkt over, hvordan et whisky destilleri ser ud indvendigt? Det behøver du ikke at tænke over længere, da Stauning Whisky giver dig muligheden for at bestille en rundtur.

Denne oplevelse ville være helt perfekt at dele med din far, hvis han har interesse i whiskey og whiskeyproduktion.

Cognacglas til far

51. Smukke cognacglas fra Eva Solo

Glas

Ingenting slår et godt glas cognac, det skulle da lige være, hvis det er serveret i et smukt glas. Dette glas fra Eva Solo er specielt designet til formålet og er med til at sørge for, at din cognac får de optimale forudsætninger for at smage helt som den skal.

Hvis din far elsker at nyde et godt glas cognac en gang imellem er dette en helt perfekt gave.

iskugle form til drinks

52. Gør lidt ekstra ud af dine drinks med smarte iskugler

Drinks

Firkantede isterninger er da i virkeligheden lidt kedelige, ikke? Denne top seje form giver dig store, runde iskugler perfekt til at fylde i dit glas med en lækker drink til sommer.

Hvis din far også er glad for drinks, kunne dette være en god gave idé til ham. Et ekstra fif er at fryse mynteblade med ned i isterningen, så den er helt klar til mojito!

brunt laederbaelte til ham

53. Lækkert læderbælte fra Tiger of Sweden

Bælte

Et godt bælte er en mands bedste ven i klædeskabet. Denne simple, men meget smukke version passer til nærmest hvad som helst og gør lige præcis det, som det skal; nemlig at holde bukserne oppe!

Forkæl din far med et flot bælte af god kvalitet næste gang du har muligheden for det.

brun laeder computertaske

54. Tiger of Sweden - Computertaske i brun læder

Taske

Mange mænd (og kvinder for den sags skyld!) har altid sin computer med sig, når de kører til arbejde. Måske din far er en af dem?

I så fald vil du helt sikkert kunne skabe stor glæde hos ham ved at give ham denne lækre computertaske i brunt læder fra Tiger of Sweden. Den er både enormt stilrig, klassisk og praktisk.

Gin og tonic gave til far

55. Forkæl din far med et forfriskende gin og tonic-sæt

Gin

Det er gået op for rigtig mange at gin og tonic kan være lidt af en videnskab, hvis den skal laves helt perfekt. Hvis din far godt kan lide at nørde lidt med tingene, eller bare godt kan lide en rigtig god drink, vil han uden tvivl sætte stor pris på at få dette sæt i gave.

Sættet indeholder en lækker Ferdinands Gin med tilhørende tonic vand.

plakat far humor

56. Gaven lige efter fars humor

Plakat

Fars jokes er de bedste i verden, eller, det synes han i hvert fald selv! På denne plakat er har Dialægt samlet nogle af de aller sjoveste far-jokes, de overhovedet kunne komme i tanke om.

Plakaten er en kanon gave til din egen sjove far, så han måske kan få lidt ny inspiration til repertoiret.

citatplakat med far jokes

57. Gaven med de platte men evigt elskede far-jokes

Plakat

Hvis plakaten med far humor ikke helt passede til din fars humor, er denne plakat med far-jokes måske bedre?

Plakaten er fyldt med masser af far-jokes, der kan give de fleste et stort smil på læben. Det er altså en rigtig god gave til din far, hvis du gerne vil give ham en sjov og personlig gave.

bog om champagne

58. Den ultimative bog til champagne-entusiasten

Bog

Champagne drikker vi i mange forskellige sammenhænge når vi skal fejre store dage i vores liv eller sejre af forskellig art. De færreste af os ved dog ret meget om den boblende, franske drik.

Bogen er perfekt til champagne- og vinentusiasten  der kunne tænke sig at blive endnu klogere på den gyldne drik.

champagnesabel laguiole

59. Giv dine gæster et show med imponerende sabling

Champagnesabel

Hvad er en champagne uden en sabel? Ikke åben, er hvad den er! Hvis din far elsker et godt glas champagne er det derfor helt oplagt at give ham en champagne sabel.

Sablen er både et sjovt gimmick at vise frem i festligt lag, men så er det jo også den helt rigtige måde at åbne en flaske champagne på.

champagne koeler

60. Hold drikkevarerne iskolde med en fancy champagnebowle

Vinkøler

Der er nærmest intet værre end varme drinks. De smager bare slet ikke ligeså godt, som når de er serveret iskolde.

Med andre ord, dine drinks bliver meget bedre, hvis de også er kolde. Derfor er en god vinkøler til at holde drikkevarerne er en rigtig god gave til din far.

Les Deux ur med laederrem

61. Flot ur med læderrem fra Les Deux

Ur

Et ur er en klassisk gave til far af en årsag. Alle mænd elsker at gå med et ur, da det ofte sætter det sidste særpræg på ens stil. Derudover er det bare noget alle nemt kan gå med. Yderligere er det faktisk også meget rart at kunne se tiden, uden at skulle tage sin telefon frem.

Med andre ord er det en stensikker gave, hvis du ikke ved, hvad du skal give.

Gin

62. Forkæl far med en god gin

Gin

De fleste fædre sætter stor pris på en god drink eller andre former for alkoholiske drikker. Gin er ikke nogen undtagelse. Tværtimod er den blevet mere og mere populær efterhånden. Derfor er det blevet til en rigtig fin gave til ens far. Ligesom mange andre former for alkohol svinger de meget i kvalitet, hvilket også gælder gin.

Her kan du heldigvis forkæle ham ekstra meget med en gin i høj kvalitet.

gin garnish med blomster

63. Pimp din G&T med blomster og bær

Gin

Måske har man fået en lækker gin, men man står lige og mangler prikken over i’et. Det gælder især, når man giver en gin som gave, da den i sig selv godt kan være lidt kedelig. Derfor er det en virkelig fin gaveidé det her. Du får nemlig mulighed for at supplere med noget, som kommer til at få ens gin op på næste niveau.

Husk på smag er én ting, men præsentationen er noget helt andet, som er mindst lige så vigtig.

krydderier til gin

64. G&T - spice it up med Mill & Mortar

Gin

Smagen er ens gin kan faktisk sagtens på et lille boost. Derudover er det sjovt at eksperimentere med forskellige smage. Lige præcis det får man mulighed for med dette set, hvilket også gør den til en super fin supplerende gave til faderen, som virkeligt tager sit G&T game alvorligt.

Her får han rigtig mulighed for at teste forskellige ting af, hvilket også gør det til en fin gave til din far.

blaa polo skjorte regular fit

65. Polo Ralph Lauren - Smart skjorte

Skjorte

Mænd ser bare bedre ud i en lækker skjorte. Ralph Lauren er et sted, hvor du ikke går helt galt i byen. Her er der altså fokus på høj kvalitet og et fint design, hvilket gør det til en absolut klassisk gave til din far, som måske ikke helt selv ved, hvad han ønsker sig.

På den måde kan du give en god gave, som kommer til at gøre ham glad og ikke mindst mere selvsikker.

bottled infinite parfume til far

66. Rå maskulin duft fra Hugo Boss

Parfume

Hvem har ikke lyst til at dufte dejligt? Om du er mand eller kvinde er det en ret universel ting. Vi har lige siden, vi kunne bruge vores lugtesans haft ønsket om at dufte godt for at tiltrække den anden partner. Derudover giver det også en selvtillid, hvorfor det er en absolut klassisk gave til fædre.

Du kommer med andre ord ikke helt galt afsted her.

hudpleje kit til maend

67. Hudplejesæt til manden på farten

Hudpleje

Måske vil mange mænd ikke kendes ved det, men de kommer ikke udenom, at deres hud kan have rigtig godt af at blive plejet. Det er ikke kun kvinder, som nyder godt af det. Desværre ser flere mænd det som et fald i deres maskulinitet, hvilket absolut ikke er rigtigt. 

Derfor handler det om for mange mænd lige at få det sidste skub, hvilket en god gave med et hudplejesæt kan være med til. 

barberingssaet til maend

68. Lækkert barberingssæt fra danske Barbarians

Barberians

Barbering kan være nemt for nogen mænd. Omvendt kan det for andre være lidt af en udfordring, hvorfor det handler om at have det helt rigtige udstyr. Derudover uanset hvem man er, så føles det bare lidt ekstra godt at have noget udstyr og tilbehør i høj kvalitet.

Om man er mand eller ej vil man gerne forkæles, hvorfor det her også kandiderer som en god gave til din far.

Plakat til Liverpool fan

69. Plakaten til den ægte Liverpool-fan

Plakat

Måske din far er Liverpool-fan. Sandsynligheden er i hvert fald stor, da mange fædre er fan af den traditionsrige klub. Derfor kan denne gave være helt ideel. Man kender allerede de famøse citatplakater, men den her målrettet til fans af Liverpool kommer til at ramme helt præcist.

Der vil ikke være et øje tørt, når din far pakker den gave op.

fodbold plakat united

70. Gaven hvis din far er en stolt United-fan

Plakat

Manchester United har efterhånden været en fanklub for mange fædre her i Danmark. Især da en helt bestemt dansk målmand gjorde sig godt i den traditionsrige klub, har populariteten steget utroligt meget. Derfor er denne plakat også en super god gave til din far, hvis han er fan af united.

Du kommer i hvert fald ikke til at gå helt forkert til værks med denne gaveidé.

oelsmagning glas til far

71. Overrask din far med ølsmagning derhjemme

Ølsmagning

Ølsmagning bliver mere og mere populær for hver dag der går, hvilket kommer af en årsag. Flere og flere nyder nemlig at drikke specialøl. Dog kan det nogle gange være en større omgang, hvis man skal til ølsmagning ude i byen.

Heldigvis findes der nu en måde, hvor man bare kan til det hele med hjem og nyde i ro og mag. Derfor er denne idé også en superfin gave til faderen som elsker ølsmagning, men gerne vil blive derhjemme.

bog om de danske oelbroedre

72. Ølstriden mellem Mikeller og Evil Twin Brewing

Bog

Øl kommer i mange forskellige afskygninger og smage. Historien om øl er generelt super spændende uanset hvilket sted i verden, man nu end tager udgangspunkt i. Denne bog er absolut ingen undtagelse. Ølbrødre af Mikeller og Evil Twin Brewing er en hæsblæsende fortælling om en ølstrid.

Derfor er det også en fin gave til far, som nørder ekstra meget med øl.

oelbrygning gave til far

73. Lad din far lære om hemmelighederne bag den gode øl

Ølbrygning

Hvordan laver man den helt perfekte øl? Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, da det bogstaveligt talt er en helt videnskab i sig selv. Heldigvis findes der mange steder, som kan hjælpe med at svare på det spørgsmål. Eksempelvis hos Timm Vladimir hvor han fortæller om alle hemmelighederne.

Rigtig god gave til din far, hvis han går ekstra meget op i øl.

Plakat til far

74. Sjov plakat med Citatplakat

Plakat

Elsker din far et hjem, som er fyldt med sjove ting og varme? Så er denne plakat helt ideel. Her er humoren sat i højsædet kombineret med et hyggeligt design, hvilket gør at selv mor nok kan gå med til det. Derfor er det også en fin gave, som kan give et smil på læben på selv den mest grå efterårsdag.

Derudover passer den helt perfekt til den ølglade far.

Moccamaster i mat sort

75. Klassisk Moccamaster i moderne mat sort

Kaffemaskine

God kaffe går aldrig nogensinde af mode, hvorfor dette er en tidløs gave til far. Her er nemlig tænkt på flot design, god kvalitet og ikke mindst hastighed. Alle nogle ting som er vigtige, når man står og skal have sin morgen- eller eftermiddagskaffe.

Derfor er det bare en klassisk gave til fædre, som nyder kaffe dagligt eller for den sags skyld egentlig bare godt kan lide at byde gæster på kaffe.

stempelkande til 8 kopper

76. Bodum - Lækker stempelkande kaffe

Stempelkande

Stempelkaffe eller French Press som det også bliver kaldt smager bare virkeligt lækker. Derudover er designet fra Bodum altid et populært hit. Designet er hverken for kedeligt eller for meget, hvilket også gør den til en gave som både mor og far kan være med på.

Derfor er det en rigtig fin idé til ens far, hvis han altså sætter pris på kaffe. Men hvem gør ikke det?

elektrisk kaffekvaern bodum

77. Gaven der bidrager til morgenglæde og nymalet kaffe

Kaffekværn

Det er dejlig nemt at købe formalet kaffe, men faktum er bare, at noget af smagen forsvinder. Heldigvis behøver det ikke være så kompliceret, da en elektrisk kaffekværn kan gøre arbejdet hurtigt for en. På den måde kan man købe hele bønder i stedet, hvor mere af smagen er bevaret.

På den måde er det én af de absolut mest populære gaver til fædre, som elsker deres daglige kaffe.

espressokopper i forskellige farver

78. Bitz - Fint sæt med 6 espressokopper

Espressokopper

En espressomaskine er ikke det samme uden espressokopper. Ofte passer almindelig glas eller shotglas bare ikke helt ind, hvorfor det er absolut nødvendigt at få fat i det helt rigtige udstyr. Præcist det samme gælder i forhold til værktøj: Har man ikke det rette udstyr, jamen så bliver slutproduktet bare ikke lige så godt.

Derfor er det simpelthen et nødvendigt tilkøb til en espressomaskine.

Termokande i blaa

79. Flot termokande til den nybryggede kaffe

Kähler

Ofte kan man ikke drikke alt sin kaffe på én gang. Måske har man også lavet kaffe til flere personer på én gang. Her er en termokande simpelthen et nødvendigt onde. Dog kan man gøre det ekstra lækkert ved at få sig en flot termokande. Her er Kähler altid en sikker vinder, da designet og funktion altid går op i en højere enhed her.

Derfor er det også en klassisk gave til faren som elsker god kaffe og ikke mindst design.

Der skal STORE tal til virkelig at fejre en fødselsdag

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal.

Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

Store tal til pynt ved fødselsdag

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag.

Med disse tal kan du vise at du har forberedtdig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

En god gaveide til far, som betyder noget.

En gang Gokart er altid fedt for en legesyg far

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en far så er Gokart sagen.

Lad drengene få lidt fart på og lav en lille konkurrence ud af det.

Gokart til drenge og mænd billig gave

Man kan komme ud at køre for 120 kr. og opad, så der er mulighed for en sjov og billig gave her.

Alle fædre vil elsker sådan en aktiv gave.

Sjove gaver til far – gaver under 100 kr.

Hvis du er ung og har begrænset budget til at købe gave for til din far, så er her et par bud på sjove gaver.

Vi har fundet nogle gaver som ikke er så dyre, men som helt sikkert vil være enten sjove eller praktiske gaver.

Smart værktøj til få penge

Vi starter i den smarte og praktiske gaveafdeling med værktøj og tilbehør.

Denne smarte lille ting tror jeg alle mænd kan se kunne have hjulpet dem meget på et tidspunkt.

gav til far smart værktøj - gaveideer til far

Denne smarte bitsholder hjælper dig når din fine skruemaskine er for stor til at komme ind i de små hjørner.

Her har du bare en super nemt gaveide til næste ingen penge.

Perfekt gave fra børn til far.

En lille ting der bringer smilet frem.

Den billige, sjove og praktiske gave til far

Her er en finurlig lille gave som er interessant på mange måder.

En slags schweizerkniv som kreditkort.billig sjov praktisk gave til far

Så det kan sagtens lade sig gøre at finde en billig gave til din far under 100 kr. der også er med omtanke.

Måske dette netop også en praktisk gave for din bedstefar hvor tiden er løbet fra at gå med lommekniv.

Sjov gave fra datter til far. Far bliver meget glad for denne lille gave.

Har din far svært ved at rengøre grillen ?

Se denne smarte “vaskebajle” til en grillrist.

Nu er det muligt at lave grillristen eller bagepladen stå i blød udenfor, så den kan blive ordentlig ren.fødselsdagsgave til far der elsker grill - gave til far fra datter

Dette virker som en helt ny og smart tilbehør til manden der elsker at grille.

Din far vil elske denne gave selvom den er billig, fordi den er så smart og anvendelig.

En billig gave til far fra datter.

Gaven til far der trænger til motion

Har du en far der kunne trænge til lidt ekstra træning ?

Så er her den perfekte gave til faren der nægter at træne i fitnesscenter.

Sjov gaveide til far under 100 kr.Så kan din far med ro i sindet sige at han løfter håndvægte hver gang han også drikker en øl.

Det kan også være at bedstefar synes at denne er en sjov gave at få.

God gave til sommerhuset eller campingvognen også.

Gave til farfar – gode gaver til ældre mænd

Når man er blevet farfar eller bedstefar så er man nok typisk over 50 år gammel og sikker også 60 år nu om dage.

Man er måske tæt på pension eller på efterløn.

Det kan være en udfordring at finde gaver til ældre mænd.

Man har købt de fleste ting man skal bruge og man har masser af tid.

Hvis din bedstefar har en hobby så er det altid en god idé at se efter gaver der kan bruges der.

Hvis du er mere i tvivl så har vi her fundet nogle passende gaver til farfar.

Farfar vil gerne opleve noget

Find en god oplevelse til din farfar som han vil nyde.

Eventuelt finde noget du kan lave sammen med din farfar.

Bedsteforældre sætter pris på tid sammen med børn og børnebørn.

gaveideer til far - gaveide til farHvad med at farfar lærer noget nyt som han kan bruge i dagligdagen. En ny lille hobby.

Tag farfar med på et kursus og lær at lave noget sammen.

Mænd vil lave noget lækkert mørt kød

En rigtig far-gave er et sæt gaver der gør at mænd kan komme igang med Sous Vide.

For at komme igang kræver det et en Sous Vide “maskine” og gerne en bog også, da man ikke kan gætte sig til brug af Sous Vide.

GAVE TIL FAR

Så hvis du vil samle den perfekte valentinsgave så er dette sættet du skal finde.

Et Sous Vide kar er efterhånden ikke så dyrt og derfor kommer man lettere og billigere i gang.

GAVE TIL FAR

Gaven her er til fædre der elsker at nørde lidt i sit køkken og som går op i at få mørt og lækkert kød.

Her er til din far der kommer til gavn for alle i huset og så sandelig også gæster.

Lad farfar se byen fra luften

En anden ting der kunne være interessant for din farfar, er at se tingene fra oven.

Efter et langt liv på jorden, så kan de være sjovt at se det hele fra et nyt perspektiv.

Det kan enten være et gavekort til en helikopter-tur hvis det skal være lidt specielt.

gave til farfar 60 år eller 70 år

Men det kan også være et andet gavekort til en oplevelse hvor man kommer lidt op fra jorden.

En vandretur på Lillebæltsbroen har blandt andet være meget populær de seneste år.Gaveideer

Der findes SÅ mange fine oplevelser at gå på opdagelse i for at finde den perfekte gave til din farfars runde fødselsdag.

Det er perfekt når farfar fylder 60, 70 og sågar 80 år.

En god bog til farfar

Her er flere bøger som gaveideer til far.

Din farfar er vokset op i en tidsalder hvor de kongelig har fyldt meget.

Hvad med at lade din farfar læse om den kommende konge ?

bøger er gode gaver til bedsteforældre

Som nævnt har bedsteforældre ofte tid til fordybelse og bøger.

Derfor kan en bog faktisk være den perfekte gave til en farfar som har det hele.

En bog er en slags lille god oplevelse der kan forsøde hverdagen lidt og holde hjernen i gang.

Bøger er en overkommelig gave til far fra datter.

Farfar skal have kold hvidvin

En anden fin gave til din farfar er en vinkøler.

Hvidvinen skal holdes kold om sommeren og det skal vandflasken også.

Denne simple vinkøler er perfekt til formålet.

 

stilren vinkøler til billig pris til farfar

En fin gave til jul og fødselsdag der altid kan bruges.

Giv den eventuelt sammen med en god flaske hvidvin også.

En lækker og god proptrækker som personlig gave til farfar

Når vi nu er i gang med hvidvinen.

En god og lækker proptrækker er vædsat af de fleste mænd og er noget man gemmer i mange år.gave til vinelsker og til manden der elsker vin - julegave til farfar

Denne proptrækker fra Le Creuset er flot i designet, praktisk at bruge og gøre det nemt og lækkert at åbne vin.

Så her har du en nem og billig gave til din farfar som stadig er fuld af kærlighed og omtanke.

En stilfuld kaffebrygger hvis man vil have helt ren brygning

Bryg den perfekte kop kaffe med Eva Solo pour-over kaffebrygger.

Kaffebryggeren fornyer den klassiske bryggemetode.

Eva Solo kaffebrygger kaffegave

Fungerer således at vand og bønner langsomt filtreres. En

Kaffebrygger der giver dig den bedste smag af kaffen og en fornem servering.

Undgå bøder hvis farfar kører for stærkt

Hvis farfar kører lidt for stærkt så kan han undgå fartbøder med denne Saphe-knap.

Hvis farfar har mobiltelefon, så kan han også få glæde af denne fartbøde-dræber.

 

gaveideer

En god gave til den moderne farfar der har lidt styr på teknikken.

Så er der virkelig en gave til nørden i et køkken eller røg-elskeren

Her er den næste dims til samlingen af køkkenredskaber man ikke kan leve uden.

Gaven der får en kokke-aspirant til at græde.

røgmaskine til køkken

En overkommelig gave rent prismæssigt og helt sikkert en overraskende gave.

Giv den til den i familien der elsker at eksperimentere med madlavning.

En hæve- sænkebord er ikke så dyrt som man tror

En super gave til kontoret eller værelset kan være et flot hæve- sænkebord.

Sådan et bord er ikke så dyrt som man tror og giver en god fleksibilitet når man skal være mange timer ved computeren.

hæve sænkebord billigt smart design

En anderledes gaveide som lige giver det sidst touch på en kontoret i hjemmet.

Findes i forskellige farver som passer til de fleste hjem.

Gaver hvis farfar skal slappe af

Hvis du vil sørge for at din bedstefar kan slappe af og læse de bøger du giver ham så er her gaven.

Farfar skal ikke bruge tid på at støvsuge hele tiden.

Gaveideer til mor der fylder 60 år

Giv dine bedsteforældre en robotstøvsuger så de kan slappe af og nyde tiden med andre ting.

En robotstøvsuger er efterhånden nede i et prisleje som er fornuftigt og teknikken bliver bedre hele tiden.

50 års gave til far

Når din far fylder 50 år så skal du altid finde på en ekstra god gave.

Hvis du her i oversigten endnu ikke har fundet den helt rigtige gave til netop din far, så fortsætter vi med flere ideer her.

Vi håber at det giver den rette inspiration de kan hjælpe dig på vej.

Oplevelser er altid speciel gave til rund fødselsdag

Når man fylder 50 år så er man måske blevet mere livsnyder end tidligere.

Find en oplevelse til din far der er sjov og som kan nydes.

Der findes mange gode oplvelser som du evt. kan lave sammen med din far.

Prøv eksempelvis en øl-smagning sammen eller en tur i stockcar med en gang djævle-ræs.

Lad din far brygge sit øl selv

En nemt og billig måde at komme igang med ølbrygning selv.

Når man bliver 50 år så vil man gerne brygge sin egen øl.

gave til far 50 år bryg selv øl

Dette er en sjov gave til 50 års fødselsdagen for din far.

Måske kan det blive starten til en ny hobby for din far.

En lækker intelligent badevægt til far som skal holde øje med vægten.

Hold godt øje med vægten i vintertiden med denne lækre badevægt fra Beuer.

Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app.

gaveideer til ham 2018 - Guide til gaver til ham

Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder.

En flot og dekorativ badevægt der hjælper din far med at nå den vægt han ønsker.

Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi til farfar

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld.

Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Læsø uldplaid 100%

udplaid læsø

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet.

Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art.

Plaider i god kvalitet kan være lidt dyre og derfor er det god idé at holde øje med udsalg.

God og trådløs lyd til din far mobiltelefon

Hvis din far bruger sin mobil meget til både tale og musik så er disse Airpods perfekte.

Prisen ligger omkring 1000 kr. så det er ikke en billig gave.gaveide

Men det er én af den slags gave som bare passer fint til en rund fødselsdag for din far.

En drone hvis din far er til gadgets

Hvis din far elsker gadgets så er en drone en flot gave til en 50 års fødselsdag.

Kan din far god lide at optage video eller tage billeder, så er en drone det perfekt suplement.

 

DJI Mavic air gadget gave til mand

Der findes droner i mange prisklasser, så det skulle være muligt at finde en drone der passer til budgettet.

Droner fra DJI er som regel de bedste til privat brug, men også blandt de dyreste.

En flot blazer når man fylder 50 år.

Hvis din far fylder 50 år og endnu ikke ejer en flot blazer, så er det på tide at han får én.

Giv en lækker blazer fra Hugo Boss i fødselsdagsgave så er du sikker på at den sidder flot.

tøj til unge mænd sejt fedt tøj til teenager blazer

Husk ikke at købe en blazer alt for stor.

Mange mænd har en tendens til at købe en blazer to numre for stor og svømmer derfor i blazeren.

Nej, man strækker ikke armen op i vejret hele tiden når man har blazer på, så lad være med at lade dette være et kriterier for om den passer.

En lækker kokkekniv til din far

Når man fylder 50 år så er det på tide at se på om man har en ordentlig kokkekniv i sit køkken.

Hvad med at lade din far få opgraderet sine sløve gamle billige knive ?

gaveide til ham der fylder 40 50 60 år fødselsdagsgave til far

Find en lækker kokkekniv til din far så han bliver en gladere mand i køkkenet.

Der er næsten ikke noget mere besværligt end at snitte noget med en sløv kniv.

Gave til morfar – gaveideer til bedstefar

Om det er gaver til morfar, farfar eller bedstefar så er det det samme der gælder.

Så læs gerne hele vores oversigt igennem.

Vi vil gerne have at du finde en gave præcis til morfar hvis det er det du søger.

Hvis morfar kan lide vandet så er der oplevelser her

Der findes mange oplevelser på vandet.

Dejlige sejlture, gourmetoplevelser og vilde hurtige ture.

Hvir du har en morfar der kan lide at være på eller ved vandet, så er det her du skal se efter en gave.

fødselsdagsgave til far

En rundvisning på vandet er altid hyggelig, tag selv med din morfar afsted og få en minderig oplevelse sammen.

En lækker kogebog for mænd

Køb denne lækre inspirerende kogebog til mænd.

Din morfar vil sætte pris på en kogebog der er skrevet af mænd for mænd.

kogebog for mænd fødselsdagsgave til far

Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails.

Klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs.

Smart gave til en far der elsker friluftsliv eller festivaler

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning.

Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

praktisk julegave til ham

Eller en super stol at have med på festival eller camping.

Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk gave til ham.

Måske er din morfar træt af at stryge

Med en tøjdamper bliver det lidt nemmere at få skjorten til at se præsentabel ud.

Men sådan en damper kan man være heldig helt at slippe for at stryge sit tøj.

fødselsdagsgave til far

Når man bliver lidt ældre, så kan dette være et praktisk redskab i dagligdagen.

En lækker gave til enhver mand der ikke kan lide at stryge.

Hvad med at få lidt ekstra varme ind i stuen på de der HELT kolde dage?

Se denne fine elektriske pejs som perfekt simulerer pejs med varme og flammer.

Her er altså tale om én af de helt opfindsomme gaver til far.

Gaven der giver julevarme

Pejsen trækker 2000W og en hurtig beregning siger at det vil koste cirka 4 kr. i timen at have den kørende.

Nem at tage frem når det er så koldt at radiatoren ikke kan følge med.

Dette er vores sjoveste bud på en gave til dato.

Gave til far 60 år – endnu en rund fødselsdag

Om man fylder 40, 50 eller 60 år betyder efterhånden ikke det store.

Ælder bliver yngre, både i krop og sind.

Hvad skal man give sin far der fylder 60 år ?

Det samme som vi har vist til en 50 årig ? hvis du ikke fandt noget der, så er her mere til listen

Arranger en god og hyggelig brunch med din far

På en fødselsdag kan det være lækkert med en god brunch.

MEn du kan også give et gavekort til en brunch i gave og så kan din far selv bestemme dagen for brunch.

fødselsdagsgave til far

Men igen når man fylder 60 år, så står der oplevelser på ønskelisten.

Og jo ældre man blive jo mindre ønsker man sig.

Så arranger en tur sammen med din far og evt. jeres familie.

fødselsdagsgave til far

Tag en gåtur på den gamle lillebæltsbro.

Oplev den bro din far måske er kørt over mange gange, fra en helt ny side og få lidt frisk luft ved lillebælt.

En sund gave til morfar der elsker sundt slik

Her er en super praktisk gave til et køkken.

Du kan selv tørre frugter, grøntsager, krydderier eller svampe lynhurtigt.

Gaveide til køkken

En anderledes gave til den som allerede har alt udstyr i sit køkken.

Nem at betjene og rengøre.

En klassisk gave i klassisk design

En stelton oplukker er en tidsløs gave som holder resten af livet.

En designer klassiker som er super til en rund fødselsdag.

personlig gave til ham for livet fødselsdagsgave til far

Og samtidig er oplukkeren fra Stelton overkommelig prismæssigt.

For os hører denne gave til på enhver ønske-liste til en mand.

Køb noget vandtæt så din far ikke taber mobilen i vandet

Hvis i skal ud i naturen og hvor der er vand, så sørg for at telefoner m.m. holdes vandtæt.

fødselsdagsgave til far

En praktisk lille gave der er til gavn når man skal ud i det våde danske vejr.

En lille fin gave til din far.

En praktisk tøjfolder for at spare tid

Hvis du vil lette dagligdagen for din far så er denne tøjfolder et godt supplement til den elektriske støvsuger-robot.

fødselsdagsgave til far

Med denne tøjfolder er det nemt at få lagt tøjet sammen pænt og hurtigt.

Glæd din far med endnu en lille praktisk gave.

Lær at bage noget lækkert brød

Giv et gavekort til dette fantastiske bagekursus hos velansete Meyers Bageskole.

Når man når en alder på 60 år så har man tid og lydt til at bage selv.

fødselsdagsgave til farHos Meyers Bageskole lære du at bage brød af de bedste.

Se frem til at din far efterfølgende laver det bedste brød når du kommer på besøg.

Gaveideer til den ungdommelige og friske far

Hvis din far stadig er ungdommelig og friske, som de fleste jo er 🙂

Så er der her den sidste del af vores oversigt med gode fødselsdagsgaver til far.

Fede sneakers der ikke er alt for unge i looket

Din far vil elske disse stilfulde sneakers der skiller sig lidt ud fra de gængse mærker.

Bjørn Borg er kendt for underbukser, men har lavet disse lækre sneakers også.

fødselsdagsgave til far

Men tror det er med at slå til inden denne fine gave til din far bliver udsolgt.

Den sjove gave hvis din far elsker øl

Hvis din far er praktisk og elsker øl så er her gaven til ham.

Eller er der tradition om camping eller festival, så kan dette øl-bælte også være en god gaveide.

fødselsdagsgave til far

Med bæltet løber din far og alle omkring ham aldrig tør for drikkevarer.

En champagnekøler til sommer og fest

En champagnekøler som denne er på listen over gaver som din far ikke vidste han skulle have.

Her er der en gave der passer fint til en 40 års fødselsdag, men giv den med indhold naturligvis.

luksus vinkøler til mange flasker fødselsdagsgave til far

Flot klassik champagne køler i luksus-udgaven.

Meget stilfuldt til festen derhjemme.

En t-shirt der følger med tiden

Hold din far opgraderet med en moderne frisk t-shirt i ny og næ.

Find lidt tøj til din far der holder ham frisk og ung, han gør det nemlig ikke altid selv !

fødselsdagsgave til far

T-shirt er nemme at ramme i størrelsen og der skal nok blive brugt uanset hvad.

En god gave til ham lige nu er en fed varm jakke

Denne jakke fra North Face er super smart og passer til alle mænd.

Gave til ham lækker jakke til mænd

Denne “lette” bomberjakke er super til både vinter og forår.

Jakken kan fås i  sort og khaki (brun) som på billedet.

Det er altid rimelig nemt at ramme den rigtige størrelse på en jakke og derfor er der en nem gave at give.

Gaveide far – en gave med indgravering

En anden god gaveide til din far kan være en gave med en tekst indgraveret.

PÅ den måde giver du en meget personlig gave til din far som han helt sikker vil gemme i mange år.Gaveide far - en gave med indgraveringEksemplet her er en lommelærke med indgravering, men der findes også mange andre muligheder.

Det kan være alt lige fra en kreditkortholder til en oplukker.

Vigtigst er at det er en ting der også vil blive brugt lidt, samt den personlige skrift på gave.

Skal der helium balloner til fødselsdagsfesten ?

Som noget nyt kan man nu på nettet bestille sit eget sæt med helium og balloner.

Så er der ingen undskyldninger for at der ikke svæver balloner overalt på din fars fødselsdag.

fødselsdagsgave til far

Der findes forskellige størrelser af sæt der passer til enhver lejlighed og størrelse af arrangement.

Sjov ny ting at have med i tankerne til en fødselsdag.

En par pæne sneakers til den hvide skjorte

Endnu en gave der kan holde din far ung og dejlig.

En par klassiske Ralph Lauren sneaker sammen med blazeren og den hvide skjorte.

fødselsdagsgave til far

På den måde kommer man til at se lidt yngre ud og giver et frisk look specielt om sommeren.

Lidt musik i bruseren

Hvis din far elsker musik, så er her en lille gadget for ham.

Med denne højtaler kan man både høre musik i bruseren men også tage telefonen og snakke.

fødselsdagsgave til far

Smart lille gadget-gave til ham der elsker musik.

Måske du også selv kan få glæde af gaven.

Sporty gave til far på farten

Smart praktisk sporty gave til din far hvis han elsker sport og konkurrence.

Perfekt til sommerhus og ferietur, eller til herreaften i fodboldklubben.

fødselsdagsgave til far

Nemt at pakke sammen og altid grundlag for en sjov lille konkurrence.

Lækkert tilbehør til Macbook

Denne mus fra Apple er ideel som gave også.

Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes.

fødselsdagsgave til far

Lækre rivejern til det perfekte køkken.

Hvis du ikke kender microplane, så overrask din far med en super gave der bringer begejstring.

Her får du et rivejern hvor osten bare drysser af og som er knivskarpt.

fødselsdagsgave til far

Pas rigtig godt på fingre og hænder da det er lynende skarpt.

Flere sjove gaver til din fars køkken

Man kan heller ikke leve uden et pommes-frites-jern.

Lav din egne pommes nemt og lækkert.

fødselsdagsgave til far

En klassisk køkkenting som er blevet moderne igen.

Hjemmelavede pommes er bare de bedste. Og sundeste.

Få opgraderet din fars elektronik

Det er tid til at få den nyeste AppleTV så din far kan se serier i den bedste kvalitet.

fødselsdagsgave til far

Skift den gamle AppleTV ud og oplev en helt ny oplevelse o forhold til den gamle.

Mulighed for at hente apps også.

Fandt du din gave til far?

Det var slut på vores oversigt med gaver til far.

Håber det var muligt for dig at få den fornødne inspiration til af finde den helt rigtig gave til din fars fødselsdag.

Håber at der var en “aha” oplevelse på oversigt, noget du ikke havde tænkt over.

Hvis du brænder inde med en god ide til noget der skal med, så smid en kommentar og så ser vi på det.

LÆS OGSÅ VORES GUIDE TIL GAVER TIL TEENAGERE

Indlægget er anmeldt af: Anders L. Jespersen Rating 5/5

Kommentarer

Kommentarer er lukket.