Gave til far - 84 gode og personlige gaveideer til fædre 2021

Listen er senest opdateret d. 20 oktober 2021.

En komplet guide den gode gave til far

Hos Morefews.dk finder du en god og nem oversigt til at finde den perfekte gave til far.
Står du og mangler en god gaveidé til din far, så har vi samlet en omfattende liste her. Vi har samlet en bred vifte af forskellige gaver, så der er noget til enhver far.

Fødselsdagsgave til far – de mest populære gaver

Vi opdaterer listen regelmæssigt for følge de forskellige trends. Derfor kan du altid stole på, at du kan finde inspiration til en god fødselsdagsgave til far, uanset hvilken gaver du er på udkig efter og hvornår han har fødselsdag. Vi har altid de mest populære gaver, som er baseret på grundig research af diverse igangværende trends.

Fædre fortjener nemlig kun det bedste, og det kan du kun leverer hvis vores liste er opdateret.

Gå på opdagelse i vores gaver til far

Livsstil er en livsstil

1. Livsstil er en livsstil - Anders Matthesen

Bestseller bog

Anders Matthesen har med bogen Livsstil er en livsstil skrevet en bestseller, som allerede efter få uger ligger på toplisterne over det hele med fantastiske anmeldelser.

Bogen er ikke den klassiske guide til et godt liv, men en underholdnede og god beretning fra Anders selv, hvor han går i dybden med nogle af de værktøjer, som han selv gør brug af for at få et godt liv fyldt med glæde.

Nike Court Vintage W - White/Total Orange/Black

2. Nike Streetwear sneakers

Sko

Trænger far til et par nye sko, så kunne disse være et godt på bud på en både neutral sneaker, men samtidigt også en sneaker der er super moderne og rammer spot-on når vi taler tidens sneaker trends.

Det er en retro udgave, som er et redesign af en tidligere sko. Spillet mellem det hvide, de orange detaljer, samt de sorte kanter gør skoen helt vildt lækker at se på.

polo shirts - gaven til far

3. Polo-shirts fra Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss

Polo

Flotte og farverige polo-shirts fra anerkendte brands som Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange flere.

Polo t-shirts er en klassiker der med garanti er et must i fars garderobe, som både kan anvendes til hverdag, men også til pæn brug.

Stanley Classic Vacuum Termokande 1 L

4. Stanley termokande 1L - Stort gavehit

Termokande

Hvis din far endnu ikke ejer en termokande, eller måske rettere en god termokande, så har du her et godt bud på den perfekte gave til far.

Termokanden fra Stanley er blandt de absolut bedste mærker når det kommer til termokander. De har fremstillet disse og perfektioniseret dem i mere end 100 år. Termokanden her er ydermere kåret som “bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk.

Plakat til far

5. Plakat til far - "Dengang far var dreng..."

Plakat

Hvis du gerne vil give en gave til far, som hylder ham lidt, så kunne denne sjove og fantastiske far-plakat være et godt bud på en personlig gave, som han ikke lige forventer at få. Plakaten har en lang række sjove citater og udsagn fra hverdagen, som kan få gode grin frem.

Plakaten kan du få i forskellige farver og størrelser efter ønske.

plakat far humor

6. Gaven lige efter fars humor

Plakat

Fars jokes er de bedste i verden, eller, det synes han i hvert fald selv! På denne plakat er har Dialægt samlet nogle af de aller sjoveste far-jokes, de overhovedet kunne komme i tanke om.

Plakaten er en kanon gave til din egen sjove far, så han måske kan få lidt ny inspiration til repertoiret.

7. Karikaturtegning af far - Personlig og sjov

Karikaturtegning

En karikaturtegning er en fantastisk måde at hylde faren på, du bestemmer helt selv om det blot skal være et billede af far, som bliver tegnet om til en karikaturtegning eller om der skal være børn med på billedet.

Du uploader blot billeder af de forskellige personer, som så bliver tegnet sammen til et fantastisk mindefuldt billede, som kan skabe store smil og glæde i årene der kommer.

Kastanjemanden

8. Kastanjemanden - Kendt fra Netflix

Krimi

Kastanjemanden har taget Danmark med storm, som en serie rigtig mange har fået set. En spændende og fængende filmatisering af Søren Sveistrups bog Kastanjemanden.

Selve bogen er selvfølgelig lidt mere detaljepræget end serien på Netflix er, så uanset om du har set serien eller ej, så kan bogen her være helt fantastisk spændende at læse.

Lego-Creator-Old-Trafford-Manchester-United-10272

9. Old Trafford - Manchester United hjemmebane i LEGO

Lego

Er far fan af Manchester Uniteds fodboldhold? I så fald har du her den ultimative gave til far med et stadion i LEGO, som han kan samle. Det tager tid og far skal væbne sig med tålmodighed.

Mens han samlet dette LEGO sæt, så kan han passende nynne med på melodien: “Glory Glory Man United”, som alle United fans kender ind og ud.

skagen danmark

10. Skagen holst Herreur - Elegant design

Ur

Et stilrent ur fra danske Skagen, hvor der virkelig er kræset for detaljerne.

Uret er på mange måder kombinationen af det perfekte herreur, der både kan bruges til hverdag og finere selskaber. Hele filosofien bag Skagen Danmark bygger på at kunne levere nogle herreure af høj kvalitet, men samtidig til et prisniveau hvor de fleste kan være med.

gastrotools brunt laederforklaede

11. Gastrotools læderforklæde i top-kvalitet

Forklæde

Når man skal i køkkenet skal man selvfølgelig ikke gå ned på udstyr, så far skal selvfølgelig også have en rigtig lækker forklæde, så tøjet ikke bliver beskidt, når det går for sig i køkkenet.

Forklædet er fremstillet af læder i den bedste kvalitet og føles meget komfortabelt. Det bliver med brug, kun flottere og mere komfortabelt. Det er virkelig en gave, han vil have glæde af i mange år!

Find den på linket!

Gaven til maven bog

12. Gaven til maven - Mad din mave elsker

Bog

Selvom far måske ikke altid er vild med at tale om det, så er det godt at spise sundt. Med bogen Gaven til maven, så får du en guide til hvilke varer der er gode, som din krop er vild med.

Helt lavpraktisk er det en go-to bog, som forklarer dig hvilken pasta du skal vælge, samt andre små tips og tricks til din hverdag.

Bøger Guldskeen

13. Guldskeen - En kogebog med dansk mad

Kogebog

Du kender med garanti TV-kok og restaurantejer Umut, som står bag den store og velkendte Guldkroen i København, hvor konceptet er dansktop musik, samt danske retter som stegt flæsk, rød grød m.fl.

Du får med denne opskriftssamling deres bedste tips og tricks til at lave sprødt svær, den gode tartelet mv. Den helt rette kogebog til far hvis han elsker god dansk mad.

Mulvarpesaks

14. Fiskars Muldvarpesaks

Værktøj

En muldvarpesaks kan være en super god gaveidé til far, da man altid kan bruge en ekstra af disse. Med en have følger stort set altid muldvarpeskud, med mindre man er rigtig heldig.

Denne model fra Fiskars er en bestseller inden for muldvarpesakse, som nemt stilles uden at du får fingrene i klemme.

Bryg dit eget øl

15. Bryg din egen øl

Øl

Hvis far godt kan lide øl er det her sæt, den perfekte gave. Det giver ham nemlig mulighed for at brygge hans egen øl. Det er nemt at gøre med sættet, da alt han skal bruge følger med.

Det er en virkelig sjov og god gave, til den ølglade far. Der kommer 5 liter øl ud af brygningen, så der er nok til at familien eller vennerne kan smage på sagerne også.

sammenklappelig skammel

16. Outlust® Sammenklappelig Skammel

Gadget

Kan far ofte have et behov for lige at hvile benene, eller er han blot ofte afsted på camping, festivaller eller noget helt tredje? Men en sådan en sammenklappelig skammel her er det nemlig muligt at få sig et hvil lige hvor man ønsker det.

Stolen fylder ikke meget, så den er nem at have med. En sjov og anderledes gave til far, som han sikkert synes om.

17. Luksus ansigtspleje til mænd

Ansigtspleje

En luksus ansigtspleje til mænd er noget de fleste kan sætte pris på. I en travl hverdag med rigtig mange bolde i luften, er det altid rart med noget selvforkælelse. Dette kunne blandt andet være en gaveide som denne.

Behandlingen er særlig tilpasset mænds hud.

kør ferrari - oplevelse

18. En gave til far med fart i blodet

Kør Ferrari

Måske har du en far som elsker biler? Det gør mange mænd. Hvad med at opfylde en drengedrøm og få far ud at køre i en lækker sportsvogn? Det kan være en køretur i en Ferrari eller en superbil.

De fleste mænd har en drøm om på et eller andet tidspunkt at køre en lille tur i deres drømmebil. Din far vil sætte stor pris på sådan en gave.

byplakater

19. Farverige byplakater fra plakatdyr

Plakat

Plakatdyr har de skønneste byplakater med danske byer og ikoniske seværdigheder. Her kan du bl.a. finde en byplakat fra din fars hjemby eller lignende, som har haft en betydning for ham. En betænksom gave, der med sikkerhed vil gøre ham glad.

Du kan finde plakaterne i byserier samt i forskellige formater med og uden rammer.

halstørklæde til far

20. Klassisk halstørklæde fra Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger m.fl.

Halstørklæde

Et nydelig halstørklæde fra Citta di Milano. Klassisk stil der nemt kan tilpasses til et casual, men også mere formelt outfit.

Perfekt gaveide til far, når kulden for alvor sætter ind, eller man blot ønsker lidt ekstra varme og komfort omkring hals og nakke.

barberians-produkter

21. Barberians skæg, ansigtspleje og kropsolie

Skæg, ansigt & Kropsolie

Skønne økologiske produkter fra danske Barberians. Eminent til manden der gerne vil pleje sit skæg, sin hud eller bare tage vare om sig selv.

Ved barbering er den bedste måde at anvende produktet på, ved først at rengøre området der skal barberes med vand, kom derefter olien på, start barbering og afslut hele seancen med en god ansigtscreme.

ølsmagning trolden bryghus

22. Smag en masse spændende øl

Oplevelse

Kan din far godt lide at drikke en god øl? Hvis ja, så skal du måske give ham en gave, der kan hjælpe ham med at få kendskab til en masse nye, spændende øl.

Vi har fundet et udvalg af ølsmagninger på forskellige spændende barer og bryghuse rundt omkring i landet. Det kan være, din far opdager sin nye yndlingsøl.

Du kan se endnu flere ølgaver her

23. Pæn sneaker fra Ahler

Sneaker

Super pæn sneaker fra Ahler i høj kvalitet. Sneakerens overdel består udelukkende af skind, mens inderdelen både består af skind og tekstil.

Sneakeren kommer i en elegant cognac farve, der både går an til hverdags og fint brug.

Karikaturtegning af ham

24. Karikaturtegning af far

Kunst

Ser du et billede af din far foran dig når du tænker på ham? Er det mon ligesom på billedet med en frisk fanget muldvarp eller er det med en fiskestang i hånden?

Få tegnet din far på en sjov og personlig måde med en karikaturtegning, som han helt bestemt vil synes er sjov. Du skriver blot dine ønsker og modtager herefter en personlig tegning.

Far tager det lettere

25. Mor ta'r det tungt.. Far tarteletter

Plakat

Hvis din far besidder den famøse far humor, så kan du også være helt sikker på at han vil komme til at grine hvis du overrækker ham denne sjove og anderledes plakat. En ægte farhumor plakat, som du allerede på forhånd ved om din far ville kunne grine af.

Plakaten fås i flere størrelser, således at du selv kan bestemme prisen og størrelse.

Plakat til far

26. Definition af en FAR - Personlig plakat

Plakat

Hvis du gerne vil give din far en personlig gave, som viser at du virkelig holder af ham og sætter pris på alle de ting han gør, så er dette en fantastisk gaveidé. Plakaten er som at slå op i ordbogen under FAR, men istedet for en kort beskrivelse, så ser du her de mange fantastiske ting en far er.

Plakaten fås i flere størrelser og vil helt sikkert gøre far glad.

27. Begge sider - bogen af Nicklas Bendtner

Bog

Den omtalte bog “begge sider” er endelig på gaden. Omtalen er efter udgivelsen heller ikke stoppet her, tværtimod har interessen for bogen været enorm.

Perfekt gaveide til far der har en interesse i sport, og ligeledes sætter pris på en ærlig og god fortælling.

Karikatur af dyr

28. Karikaturtegning af kæledyret

Tegning

Har far et kæledyr, som har elsker overalt på jorden? Måske er det et kæledyr, som ikke længere er i blandt Jer? En gammel god jagt ven eller bare en fantastisk familieven?

Giv far en karikaturtegning (eller et håndtegnet portræt) af hans bedste ven. Det er en gave, som ikke bare er personlig, men som helt sikkert også vil skabe mange smil og gode minder.

Øl plakat

29. Beer types - De forskellige øltyper

Plakat

Hvis far godt kan lide en god specialøl, så kunne den plakat være en oplagt gaveidé, som giver anledning til både at snakke om hvilken øl der nydes i momentet, men omvendt kan det også være flot dekoration til værkstedet eller andre steder hvor den passer ind.

En super sjov plakat, som far helt bestemt vil blive glad for. Du kan købe plakaten til kun 129 kroner.

vinpuslespil break the bottle

30. Vinpuslespil - Don't break the bottle

Underholdning

Det her er en sjov gaveidé til den vinelskende far, som man alligevel altid forærer en god flaske vin til. Denne gang må han kæmpe lidt for det inden de gyldne dråber kan nydes. 

Den kan både fungere som god gave til eksempelvis far eller som værtindegave.

Tiger of Sweden kreditkortholder

31. Kreditkortholder fra Tiger Of Sweden

Kreditkortholder

Smart kreditkortholder fra Tiger Of Sweden.

Kreditkortholderen er lavet af 100% koskind og er af rigtig god kvalitet. Det er en stilet og praktisk måde at opbevare sine kort på. Ydermere er den behagelig at have liggende i lommen, efter den med det bløde kosind nemt former sig efter bokselommen.

citatplakat med far jokes

32. Gaven med de platte men evigt elskede far-jokes

Plakat

Hvis plakaten med far humor ikke helt passede til din fars humor, er denne plakat med far-jokes måske bedre?

Plakaten er fyldt med masser af far-jokes, der kan give de fleste et stort smil på læben. Det er altså en rigtig god gave til din far, hvis du gerne vil give ham en sjov og personlig gave.

33. Duft til ham - YSL La Nuit De L'Homme

Duft

En dyb herreduft med ekstrem sensualitet og høj spænding. Det er både en krydret og maskulin herreduft, der med det samme tiltrækker opmærksomhed og karakter.

En intens, selvsikker og lidt mystisk herreduft, der gør den til en af de mest solgte på markedet.

designkunst plakat aarhus

34. Plakatdyr byplakater

Plakat

Har din far engang boet i Aarhus – måske du har hørt om diverse historier fra hans studietid i byen? Plakatdyr har de fineste plakater med de danske byer. Her finder du Aarhus-plakaten med ikoniske bygninger og kendetegn fra byen.

En betænksom gave, der sikker vil vække en masse minder.

Google home nest

35. Giv din far noget lækkert at lege med

Højtaler

En Google Nest er det perfekte tekniske legetøj til din far. Lækker højtaler der spiller din musik og se diskret ud i hjemmet. Google Nest er helt sikkert en af årets gaver for alle fædre.

Google Nest taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og du vil elske den.

Barbering

36. En barbering med stil - Forkælelse til far

Oplevelse

Hvad med at forkæle din gamle far en smule til fødselsdagen. Hvad med at lade ham blive barberet med stil hos en cool barber? Giv dette gavekort til oplevelse hvis du vil forkæle din elskede far.

Det er super lækkert med en professionel barbering i lækre omgivelser. Dette er altså også en hjertelig gave til bedstefar.

37. Handsker af skind fra Bruun & Stengade

Handsker

Et par lækre skindhandsker fra Bruun & Stengade.

God gaveide til ham der med garanti kan blive en brugbar gave i de kolde vintermåneder. Handskerne er produceret i skind, hvilket sikrer en god kvalitet og mange års levetid.

vores far nøglering

38. En personlig nøglering til far

Nøglering

Her er muligheden for en eftertænksom og personlig gave til din far. Lækker nøglering i læder som du måske har set på TV.

Få den tekst på som du ønsker og gør din far blød om hjertet. Med sådan en nøglering finder du gaven til faren der har alt.

Luksusbrunch for to

39. Luksusbrunch for to

Brunch

Hvis far intet mangler, så kan man altid finde på en skøn oplevelse at give, hvor man kan nyde selskabet sammen med far. Et oplagt bud på en skøn oplevelse er en brunch for to personer, hvor der er inkluderet alt hvad man kunne ønske sig.

Så få en hyggelig formiddag med skøn mad og en god oplevelse rigere.

Tommy Hilfiger - Strømper

40. Tommy Hilfiger herrestrømper - 4 par

Strømper

Der er stor forskel på hverdagsstrømper og så strømper at lidt højere kvalitet, som man ofte kun benytter til festlige begivenheder. Hvis du mangler et sikkert gavehit til far, så kan du roligt køb en lækker og eksklusiv strømpepakke fra Tommy Hilfiger.

En sikker gaveidé, som far med garanti kan bruge.

41. Eksklusive skjorter fra Tommy Hilfiger, Gant, Hugo Boss m.fl

Skjorte

Skjorter som har den rette pasform og en stofkvalitet som føles behagelig er et must-have for enhver mand. Det kan være din far allerede har et par skjorter, men kan man få for mange klassiske herreskjorter, som er gode på til dagligdagen og til festen? Næppe!

Du kan her se en række gode bud på en klassisk herreskjorte, hvor kvaliteten er helt i top.

calvin klein underbukser til ham

42. Calvin Klein trunks til ham (3 pack)

Trunks

Hvis man gerne vil være sikker på at far kan bruge gaven, så skal du kigge i retningen af en pakke underbukser som disse. Her får du kvalitetsunderbukser fra Calvin Klein, som både er behagelige at have på, men samtidigt ikke ‘kravler op’, som virkelig er noget der kan være til stor gene som mand.

Pakken her kommer med tre underbukser som sæt til en skarp pris, som ofte kan være indenfor gavebudgettet.

pro håndsteamer

43. Pro håndsteamer fra Phillips

Håndsteamer

Det er ikke altid lige spændende at skulle stryge en skjorte, måske er det fordi far ikke er helt skarp til det? Uanset hvordan og hvorledes, så er denne gave en super personlig og betænksom gave til far, hvis han ofte bærer skjorte.

En streamer som denne gør det nemt at ‘stryge’ skjorten – det tager ingen tid, men du får en flot og glat skjorte til job eller festen.

Wulffmorgenthaler kalender 2021

44. Sjov WulffMorgenthaler kalender 2021

Kalender

En sjov kalender der kan være med til at give et godt grin i hverdagen. Kalderen er passende til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, hvor man tager lidt let på tingene, og hvor humor er en prioritet i hverdagen. Wulffmorgenthaler kalenderen er kendt for at være sjov, og vil derfor guide far gennem året med humor.

Giv far denne kalender hvis du mener han godt kunne bruge lidt humor til at holde styre på tidens gang.

gavekort med divers oplevelser til far

45. Fede oplevelser for enhver

Oplevelse

Den bedste gave til far er helt sikkert en god oplevelse som han vil huske for livet. Det bedste ved oplevelser er minderne og at man ofte kan dele oplevelsen med ens nærmeste.  Et gavekort til en oplevelse kan være meget værdifuld, og er den perfekte gave hvis man ikke tør satse på én bestemt oplevelse.

Der er mange måder hvorpå man kan give et gavekort. Brug fantasien og gør overrækkelsen kreativ – på den måde bliver overrækkelsen også en oplevelse i sig selv.

en sort + grå hue med pandelampe

46. Praktisk hue med LED lys

Hue

Hvis far ofte befinder sig i garagen og aftenen eller går med hunden tidligt om morgenen, så er denne gave helt sikkert noget for ham.
Med denne hue med indbygget LED skal han aldrig lede efter sin lommelygte igen, hvad end han pumper luft i cykeldækket om morgenen, eller skal på loftet efter julepynten

En sjov men samtidig praktisk gaveidé til far. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen, hvor det er en god måde at lade sig være set.

metal grå høretelefoner

47. Bose QuietComfort 35 - Wireless høretelefoner

Høretelefoner

Bose QuietComfort 35 er et premium headset fra det anerkendte mærke Bose, som leverer en række top produkter indenfor lyd.

Høretelefonerne her er trådløse og har en batterilevetid i op til 20 timer, samt en støjreducerede funktion der tillader at far kan zone helt ind i sig selv når han bruger dem. Høretelefonerne kommer yderligere med en bæretaske, således de altid kan tages med på farten.

p-skive til far

48. Park Solar p-skive

p-skive

En automatisk p-skive kan være værdifuld hvis man vil undgå p-bøder. Vi er alle glemsomme til tider, og her kan en automatisk p-skive være behjælpelig.
Hvis man vil tage den et skridt længere, så skal man have en solcelledrevet p-skive, der også sikre dig mod, at p-skive løber tør for strøm.

En god gave til far, hvis han er ved at være træt af p-bøder og/eller kører meget rundt.

Coca Cola køleskab som en god gaveidé

49. Coca Cola køleskab

Køleskab

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller hjemme kontoret. En sjov men samtidig nyttig gadget som holder dine drikkevarer kolde, og du slipper samtidig for at skulle hele vejen ud i køkkenet for en forfriskning.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapslen på toppen fungerer således også som et bærehåndtag så det kan nemt flyttes til den ønskede position.

portræt af troels kloevedal

50. Alle mine morgener på jorden - Selvbiograf af Troels Kløvedal

Bog

Troels Kløvedal var en spændene mand, og hans livsglæde og gå-på mod lever videre i de næste generationer på bedst vis. i bogen her får du et spændene indblik i Troels som person og hvordan han valgte at leve livet – nemlig ved at rejse og opleve verdenen.

Selvbiografier er ofte spændende, og der gemmer sig med sikkerhed en række spændene fortællinger og venter på, at far får dem læst. Hvis far værdsætter en god bog, så er denne selvbiograf klart at anbefale under juletræet i år, eller til hans fødselsdag.

Vækkeur

51. Vækkeur med naturligt LED lys

Vækkeur

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Det giver færre distraktioner når man skal sove, og det blå LED lys fra skærmen mindskes, hvorfor søvnen forbedres

Dette  vækkeur simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start og afslutning på dagen, og så sørger det for, at du ikke behøver at have telefonen med i seng. Simulationen af det naturlige lys vil vække dig på en mere naturlig måde, og give dig et friskt forspring på dagen.

glas kaffebrygger

52. Chemix kaffebrygger - Slow Brew

Kaffebrygger

Dette er gaveideen til alle fædre der elsker kaffe. Lav kaffe på den mest simple måde, og og opnå den klart bedste og mest nuancerede smag.. Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige og eneste måde at lave en god kop kaffe på.

Uanset hvad, så er slow-brew metoden metoden med sjæl og giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol. Kaffe er altid på listen med gaveideer til far.

sjov og dejlig varm vest

53. Varmevest - indbygget varmeelement

Vest

Dette er den perfekte vest til at holde dig varm i de kolde vintermåneder.  Som forældre kan man bruge mange timer på lægterne når børnene dyrker sport. Det er ikke altid nemt at holde varmen, hvorfor denne vest er helt ideel til formålet.

Vesten er også perfekt til udendørs arbejde i de kolde måneder, eller til de kolde fisketurer. En særdeles brugbar gadget, der holder far varm hele vinteren.

mini koeleskab i rød

54. Elegant mini-køleskab

Køleskab

Det kan være belejligt med et køleskab på kontoret eller ude i værkstedet. Med et lille mini-køleskab på kontoret i i værkstedet, behøver du ikke ind i køkkenet efter dine forfriskninger, og du kan derfor arbejde koncentreret. Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid.

Køleskabet kan også ændres til et varmeskab der kan holde dine madvarer lune. En rigtig “far gave” til ham der sætter pris på hverdagens gadgets.

Frontcover til Kim Larsens biografi

55. Den nyeste Kim Larsen biografi kan blive årets gaveide til far

Bog

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den. I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer.

Resultatet blev denne bog. I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

Marabou chokolade xxl

56. Hvad med en KÆMPE chokolade til din far med sød tand?

Søde sager

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten far. Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

løbesko som gave til far

57. Gode løbesko til far

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko. Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko.

Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

metal grå høretelefoner

58. Alle mænd vil have god lyd i ørerne

Høretelefoner

Hvis din far hører musik ofte eller rejser meget og hører musik på flyet, så er gode høretelefoner et must. Bose er nok de mest ønskede hovedtelefoner nogensinde. Bose har en støj-reduktion der gør dem unikke til rejsebrug eller støjende omgivelser.

Der findes efterhånden mange konkurrenter der har lignende produkter. Men prøv at finde nogle hovedtelefoner med støjreduktion hvis det skal være den helt perfekte gave til din far.

gin og tonic bog til far

59. Der skal også en Gin & Tonic bog på ønskelisten til far

Bog

En god gave er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink. “Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel.

I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig gave til din far som alle har råd til.

gin glas

60. Store flotte glas til din fars gin og tonic

Glas

Du kan også vælge at give nogle store flotte gin og tonic glas som gave. Denne model er populær rigtig mange steder. Mange mener at dette er det RIGTIGE gin og tonic glas.

traadloes stegetermometer til far

61. Årets nyhed som gave til far

Smart termometer

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu! Dette elegante og smarte termomenter styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen. Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

salt og peber kværne

62. Alle har brug for salt & peber på maden

Krydderier

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen. Kender du nogen der trænger til en design-mæssig opgradering af salt-kværnen? Dette lækre sæt fra XD Design som hedder Helix er nogle meget flotte og praktiske kværne. Kværnene har en pæn facon, der vil tage sig flot ud på et veldækket bord.

madlavning sous vide pakke

63. Sous Vide - Den ultimative gave til madelskeren

Sous Vide

Hvis din far er vild med at lave mad, har du helt sikkert hørt ham fortælle om Sous Vide, så hvorfor ikke give ham sådan en?

I denne pakke får han alt hvad han skal bruge til at komme i gang med at lave endnu mere lækkert mad. Med andre ord, er det en super god gave til din mad-interesserede far!

Sous vide kogebog til far

64. Inspiration til lækker madlavning med sous vide

Bog

Mad i sous vide er populært som aldrig før. Med denne bog, kan du give din far ny inspiration til, hvordan han kan tilberede mad i sin sous vide.

Det er en rigtig god gave, hvis du gerne vil vise din far at sous viden kan bruges til meget mere end bare røde bøffer!

krydderi gavesaet til far

65. Krydderier - Hotter than hot

Mill & Mortar

Dette krydderisæt kan uden tvivl sætte gang i selv den mest kedelige ret! Sættet indeholder tre æsker med forskellige chili-krydderier, som virkerlig kan sparke igennem.

Derfor er det den perfekte gave, hvis din far er vild med stærk mad og ofte drømmer sig til varmere himmelstrøg med et lidt mere spicy køkken end herhjemme.

UDSKÆRINGSSÆT

66. Elegant udskæringssæt fra Laguiole

Laguiole

Der er intet der viser at man har styr på sine ting, som når man hiver et lækkert udskæringssæt frem, når stegen er serveret for gæsterne.

Med andre ord, næste gang din far har en god anledning til at inviterer gæster forbi til steg, vil han kunne servere det med dette lækre sæt. Sættet er i god kvalitet, flot design og vil uden tvivl skabe stor glæde hos din far.

fiskars grillpande til far

67. Lækker grillpande i støbejern

Fiskars

En god grillpande er nærmest uundværlig, især på den tid af året, hvor grillen i haven ikke bliver tændt! Med andre ord, det er et must have i et hvert køkken.

Din madlavnings-elskende far vil helt sikkert sætte stor pris på at få en god grillpande i støbejern som gave.

plakat med bacon

68. Sjov gave til den bacon-elskende far

Plakat

Mange men er tossede med bacon, men hvis din far lige er niveauet over tosset er det her den perfekte gave! Gaven viser at du har tænkt på ham og hans kærlighed til den salte spise.

Med andre ord, det er en sjov og personlig gave, som du kan give din far hvis han også er lidt for glad for bacon.

whisky oplevelse for far

69. Inviter din far på rundvisning hos Stauning Whisky

Stauning Whisky

Har du nogensinde tænkt over, hvordan et whisky destilleri ser ud indvendigt? Det behøver du ikke at tænke over længere, da Stauning Whisky giver dig muligheden for at bestille en rundtur.

Denne oplevelse ville være helt perfekt at dele med din far, hvis han har interesse i whiskey og whiskeyproduktion.

Cognacglas til far

70. Smukke cognacglas fra Eva Solo

Glas

Ingenting slår et godt glas cognac, det skulle da lige være, hvis det er serveret i et smukt glas. Dette glas fra Eva Solo er specielt designet til formålet og er med til at sørge for, at din cognac får de optimale forudsætninger for at smage helt som den skal.

Hvis din far elsker at nyde et godt glas cognac en gang imellem er dette en helt perfekt gave.

iskugle form til drinks

71. Gør lidt ekstra ud af dine drinks med smarte iskugler

Drinks

Firkantede isterninger er da i virkeligheden lidt kedelige, ikke? Denne top seje form giver dig store, runde iskugler perfekt til at fylde i dit glas med en lækker drink til sommer.

Hvis din far også er glad for drinks, kunne dette være en god gave idé til ham. Et ekstra fif er at fryse mynteblade med ned i isterningen, så den er helt klar til mojito!

brunt laederbaelte til ham

72. Lækkert læderbælte fra Tiger of Sweden

Bælte

Et godt bælte er en mands bedste ven i klædeskabet. Denne simple, men meget smukke version passer til nærmest hvad som helst og gør lige præcis det, som det skal; nemlig at holde bukserne oppe!

Forkæl din far med et flot bælte af god kvalitet næste gang du har muligheden for det.

brun laeder computertaske

73. Tiger of Sweden - Computertaske i brun læder

Taske

Mange mænd (og kvinder for den sags skyld!) har altid sin computer med sig, når de kører til arbejde. Måske din far er en af dem?

I så fald vil du helt sikkert kunne skabe stor glæde hos ham ved at give ham denne lækre computertaske i brunt læder fra Tiger of Sweden. Den er både enormt stilrig, klassisk og praktisk.

Gin og tonic gave til far

74. Forkæl din far med et forfriskende gin og tonic-sæt

Gin

Det er gået op for rigtig mange at gin og tonic kan være lidt af en videnskab, hvis den skal laves helt perfekt. Hvis din far godt kan lide at nørde lidt med tingene, eller bare godt kan lide en rigtig god drink, vil han uden tvivl sætte stor pris på at få dette sæt i gave.

Sættet indeholder en lækker Ferdinands Gin med tilhørende tonic vand.

bog om champagne

75. Den ultimative bog til champagne-entusiasten

Bog

Champagne drikker vi i mange forskellige sammenhænge når vi skal fejre store dage i vores liv eller sejre af forskellig art. De færreste af os ved dog ret meget om den boblende, franske drik.

Bogen er perfekt til champagne- og vinentusiasten  der kunne tænke sig at blive endnu klogere på den gyldne drik.

champagnesabel laguiole

76. Giv dine gæster et show med imponerende sabling

Champagnesabel

Hvad er en champagne uden en sabel? Ikke åben, er hvad den er! Hvis din far elsker et godt glas champagne er det derfor helt oplagt at give ham en champagne sabel.

Sablen er både et sjovt gimmick at vise frem i festligt lag, men så er det jo også den helt rigtige måde at åbne en flaske champagne på.

champagne koeler

77. Hold drikkevarerne iskolde med en fancy champagnebowle

Vinkøler

Der er nærmest intet værre end varme drinks. De smager bare slet ikke ligeså godt, som når de er serveret iskolde.

Med andre ord, dine drinks bliver meget bedre, hvis de også er kolde. Derfor er en god vinkøler til at holde drikkevarerne er en rigtig god gave til din far.

Les Deux ur med laederrem

78. Flot ur med læderrem fra Les Deux

Ur

Et ur er en klassisk gave til far af en årsag. Alle mænd elsker at gå med et ur, da det ofte sætter det sidste særpræg på ens stil. Derudover er det bare noget alle nemt kan gå med. Yderligere er det faktisk også meget rart at kunne se tiden, uden at skulle tage sin telefon frem.

Med andre ord er det en stensikker gave, hvis du ikke ved, hvad du skal give.

Gin

79. Forkæl far med en god gin

Gin

De fleste fædre sætter stor pris på en god drink eller andre former for alkoholiske drikker. Gin er ikke nogen undtagelse. Tværtimod er den blevet mere og mere populær efterhånden. Derfor er det blevet til en rigtig fin gave til ens far. Ligesom mange andre former for alkohol svinger de meget i kvalitet, hvilket også gælder gin.

Her kan du heldigvis forkæle ham ekstra meget med en gin i høj kvalitet.

gin garnish med blomster

80. Pimp din G&T med blomster og bær

Gin

Måske har man fået en lækker gin, men man står lige og mangler prikken over i’et. Det gælder især, når man giver en gin som gave, da den i sig selv godt kan være lidt kedelig. Derfor er det en virkelig fin gaveidé det her. Du får nemlig mulighed for at supplere med noget, som kommer til at få ens gin op på næste niveau.

Husk på smag er én ting, men præsentationen er noget helt andet, som er mindst lige så vigtig.

krydderier til gin

81. G&T - spice it up med Mill & Mortar

Gin

Smagen er ens gin kan faktisk sagtens på et lille boost. Derudover er det sjovt at eksperimentere med forskellige smage. Lige præcis det får man mulighed for med dette set, hvilket også gør den til en super fin supplerende gave til faderen, som virkeligt tager sit G&T game alvorligt.

Her får han rigtig mulighed for at teste forskellige ting af, hvilket også gør det til en fin gave til din far.

blaa polo skjorte regular fit

82. Polo Ralph Lauren - Smart skjorte

Skjorte

Mænd ser bare bedre ud i en lækker skjorte. Ralph Lauren er et sted, hvor du ikke går helt galt i byen. Her er der altså fokus på høj kvalitet og et fint design, hvilket gør det til en absolut klassisk gave til din far, som måske ikke helt selv ved, hvad han ønsker sig.

På den måde kan du give en god gave, som kommer til at gøre ham glad og ikke mindst mere selvsikker.

bottled infinite parfume til far

83. Rå maskulin duft fra Hugo Boss

Parfume

Hvem har ikke lyst til at dufte dejligt? Om du er mand eller kvinde er det en ret universel ting. Vi har lige siden, vi kunne bruge vores lugtesans haft ønsket om at dufte godt for at tiltrække den anden partner. Derudover giver det også en selvtillid, hvorfor det er en absolut klassisk gave til fædre.

Du kommer med andre ord ikke helt galt afsted her.

hudpleje kit til maend

84. Hudplejesæt til manden på farten

Hudpleje

Måske vil mange mænd ikke kendes ved det, men de kommer ikke udenom, at deres hud kan have rigtig godt af at blive plejet. Det er ikke kun kvinder, som nyder godt af det. Desværre ser flere mænd det som et fald i deres maskulinitet, hvilket absolut ikke er rigtigt. 

Derfor handler det om for mange mænd lige at få det sidste skub, hvilket en god gave med et hudplejesæt kan være med til. 

barberingssaet til maend

85. Lækkert barberingssæt fra danske Barbarians

Barberians

Barbering kan være nemt for nogen mænd. Omvendt kan det for andre være lidt af en udfordring, hvorfor det handler om at have det helt rigtige udstyr. Derudover uanset hvem man er, så føles det bare lidt ekstra godt at have noget udstyr og tilbehør i høj kvalitet.

Om man er mand eller ej vil man gerne forkæles, hvorfor det her også kandiderer som en god gave til din far.

Plakat til Liverpool fan

86. Plakaten til den ægte Liverpool-fan

Plakat

Måske din far er Liverpool-fan. Sandsynligheden er i hvert fald stor, da mange fædre er fan af den traditionsrige klub. Derfor kan denne gave være helt ideel. Man kender allerede de famøse citatplakater, men den her målrettet til fans af Liverpool kommer til at ramme helt præcist.

Der vil ikke være et øje tørt, når din far pakker den gave op.

fodbold plakat united

87. Gaven hvis din far er en stolt United-fan

Plakat

Manchester United har efterhånden været en fanklub for mange fædre her i Danmark. Især da en helt bestemt dansk målmand gjorde sig godt i den traditionsrige klub, har populariteten steget utroligt meget. Derfor er denne plakat også en super god gave til din far, hvis han er fan af united.

Du kommer i hvert fald ikke til at gå helt forkert til værks med denne gaveidé.

oelsmagning glas til far

88. Overrask din far med ølsmagning derhjemme

Ølsmagning

Ølsmagning bliver mere og mere populær for hver dag der går, hvilket kommer af en årsag. Flere og flere nyder nemlig at drikke specialøl. Dog kan det nogle gange være en større omgang, hvis man skal til ølsmagning ude i byen.

Heldigvis findes der nu en måde, hvor man bare kan til det hele med hjem og nyde i ro og mag. Derfor er denne idé også en superfin gave til faderen som elsker ølsmagning, men gerne vil blive derhjemme.

bog om de danske oelbroedre

89. Ølstriden mellem Mikeller og Evil Twin Brewing

Bog

Øl kommer i mange forskellige afskygninger og smage. Historien om øl er generelt super spændende uanset hvilket sted i verden, man nu end tager udgangspunkt i. Denne bog er absolut ingen undtagelse. Ølbrødre af Mikeller og Evil Twin Brewing er en hæsblæsende fortælling om en ølstrid.

Derfor er det også en fin gave til far, som nørder ekstra meget med øl.

oelbrygning gave til far

90. Lad din far lære om hemmelighederne bag den gode øl

Ølbrygning

Hvordan laver man den helt perfekte øl? Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, da det bogstaveligt talt er en helt videnskab i sig selv. Heldigvis findes der mange steder, som kan hjælpe med at svare på det spørgsmål. Eksempelvis hos Timm Vladimir hvor han fortæller om alle hemmelighederne.

Rigtig god gave til din far, hvis han går ekstra meget op i øl.

Plakat til far

91. Sjov plakat med Citatplakat

Plakat

Elsker din far et hjem, som er fyldt med sjove ting og varme? Så er denne plakat helt ideel. Her er humoren sat i højsædet kombineret med et hyggeligt design, hvilket gør at selv mor nok kan gå med til det. Derfor er det også en fin gave, som kan give et smil på læben på selv den mest grå efterårsdag.

Derudover passer den helt perfekt til den ølglade far.

Moccamaster i mat sort

92. Klassisk Moccamaster i moderne mat sort

Kaffemaskine

God kaffe går aldrig nogensinde af mode, hvorfor dette er en tidløs gave til far. Her er nemlig tænkt på flot design, god kvalitet og ikke mindst hastighed. Alle nogle ting som er vigtige, når man står og skal have sin morgen- eller eftermiddagskaffe.

Derfor er det bare en klassisk gave til fædre, som nyder kaffe dagligt eller for den sags skyld egentlig bare godt kan lide at byde gæster på kaffe.

stempelkande til 8 kopper

93. Bodum - Lækker stempelkande kaffe

Stempelkande

Stempelkaffe eller French Press som det også bliver kaldt smager bare virkeligt lækker. Derudover er designet fra Bodum altid et populært hit. Designet er hverken for kedeligt eller for meget, hvilket også gør den til en gave som både mor og far kan være med på.

Derfor er det en rigtig fin idé til ens far, hvis han altså sætter pris på kaffe. Men hvem gør ikke det?

elektrisk kaffekvaern bodum

94. Gaven der bidrager til morgenglæde og nymalet kaffe

Kaffekværn

Det er dejlig nemt at købe formalet kaffe, men faktum er bare, at noget af smagen forsvinder. Heldigvis behøver det ikke være så kompliceret, da en elektrisk kaffekværn kan gøre arbejdet hurtigt for en. På den måde kan man købe hele bønder i stedet, hvor mere af smagen er bevaret.

På den måde er det én af de absolut mest populære gaver til fædre, som elsker deres daglige kaffe.

espressokopper i forskellige farver

95. Bitz - Fint sæt med 6 espressokopper

Espressokopper

En espressomaskine er ikke det samme uden espressokopper. Ofte passer almindelig glas eller shotglas bare ikke helt ind, hvorfor det er absolut nødvendigt at få fat i det helt rigtige udstyr. Præcist det samme gælder i forhold til værktøj: Har man ikke det rette udstyr, jamen så bliver slutproduktet bare ikke lige så godt.

Derfor er det simpelthen et nødvendigt tilkøb til en espressomaskine.

Termokande i blaa

96. Flot termokande til den nybryggede kaffe

Kähler

Ofte kan man ikke drikke alt sin kaffe på én gang. Måske har man også lavet kaffe til flere personer på én gang. Her er en termokande simpelthen et nødvendigt onde. Dog kan man gøre det ekstra lækkert ved at få sig en flot termokande. Her er Kähler altid en sikker vinder, da designet og funktion altid går op i en højere enhed her.

Derfor er det også en klassisk gave til faren som elsker god kaffe og ikke mindst design.

Personlig gave til far

Det allervigtigste vi kan gøre som barn eller partner er at gå en personlig gave til far. For mange har vores far nemlig et helt specielt sted i vores hjerte, hvorfor det gælder om at finde den helt perfekte ting. Nogle gange kan det være lidt kompliceret, fordi fædre ikke altid kommer med en ønskeliste, og de typisk også siger: “jamen jeg har alt, jeg behøver”. 

Heldigvis er det primært tanken som tæller, hvorfor han uden tvivl kommer til at blive glad, uanset hvad du nu end måtte finde på. Pointen er, at hvis du har lagt dit hjerte og energi i, så kommer du til at finde på noget, som helt automatisk er det hele rette. 

Dog kan det være lidt af en udfordring at finde en personlig gave til far, da udvalget ude på internettet faktisk er kæmpe. Hvor starter man lige? Lige præcis derfor satte vi os ned og lavede denne omfattende liste. Her kan du vælge mellem næsten 80 gaver, og på den måde spare tid på overhovedet at finde frem til gaverne. 

Gave til far 50 år

Uanset alder fortjener vores far en gave, hvilket naturligvis også gælder til fædre i 50’erne. Dog er der lidt forskel på, hvilken gave der ofte er et hit her sammenlignet med 70 årige. Heldigvis er der mange gode gaveidéer på vores listen, som er målrettet til din far på 50 år. Derfor kan du nemt vælge mellem eksempelvis en sjov ølplakat, som er særdeles populær hos lige præcis denne aldersgruppe. 

Derudover kan du vælge mellem ølsmagning eller ølkurser, da disse ofte også er ret populære. Mulighederne er med andre ord mange, og her har vi samlet dem ét sted for dig.

Gave til far 60 år

Når din far bliver lidt ældre, ændrer han også sine interesser og lyster. Dog bliver det endnu sværere at finde den perfekte gave, for nu kan han måske have ret i, at han egentlig har alt, han behøver. Derfor er det her ikke nødvendigvis fysiske objekter såsom ure eller lignende, der er det store hit. 

I stedet kan det være oplevelser eller bare produkter, som gør hans hverdag bedre og rarere. Uanset hvad finder du en lang række gode gaveidéer på vores liste, så din far på 60 år også får en helt speciel gave.

Gave til far 70 år

Tiden går efterhånden hurtigt, og den indhenter os allesammen, hvilket naturligvis også gælder din far. Men bare fordi han er kommet i pensionsalderen betyder det ikke, han ikke skal sættes pris på. Tværtimod. Han har i mere end 70 år været din trofaste følgesvend, som altid har været der for dig, hvis du har haft udfordringer i livet. 

Derfor har vi naturligvis også en gave til din 70 årige far . Det vil sige, vi har samlet en masse gode gaveidéer, og så er det egentlig bare op til dig at vælge. Du kender din far bedre end nogen anden, hvorfor du også er verdensmester til at finde noget helt unikt. Ja 70 årige har måske nogle andre behov end i andre aldersgrupper. Vigtigst af alt er bare, at du husker på, at det altid er tanken som tæller. Med andre ord kan du ikke gå helt galt i byen, hvis du blot bruger det som dit fyrtårn. 

Verdens bedste far gave

Vi har alle sammen verdens bedste far. Derfor fortjener han også verdens bedste far gave. For langt de fleste er vores far nemlig helt speciel. Ofte har vi kun én far, selvom nogle er så heldige, at de har to. Uanset hvad er det vigtigt at understrege, at vores fædre er helt specielle. 

De har hjulpet os gennem vores liv fra da vi lærte at gå og cykle til vi havde vores første kærestesorg. Derfor er det helt naturligt, man gerne vil give lidt igen. 

Lige præcis derfor har vi lavet denne liste med hele 79 gaver til fædre. Måske er det ikke altid så nemt at finde en gave til ham, men vi har i hvert fald prøvet at gøre det hårde arbejde for dig. Med andre ord har vi samlet disse gaver ét sted for dig, hvorfor du nemmere og hurtigere kan finde frem til lige præcis den helt rigtig gave. 

Tillykke med din far og god vind med at finde gaven.


Find endnu flere GAVER TIL HAM HER, eller LÆS OGSÅ VORES GUIDE TIL GAVER TIL TEENAGERE

Indlægget er anmeldt af: Anders L. Jespersen Rating 5/5

Kommentarer

Kommentarer er lukket.