Kurvert med gavekort til postkassen

Send en gave med levering direkte til døren

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Der kan være flere årsager til, at du vil sende en gave til nogen. Det kan være i forbindelse med et jubilæum, en bryllupsdag eller en fødselsdag. Det kan dog også blot være for at vise modtager at gaven, at du holder af ham eller hende.

Af denne grund er der også stor forskel på de gaver, man kan sende direkte til modtager. Herunder finder du en række forskellige gaver, der alle kan sendes direkte til ham eller hende, der skal have dem.

Der er stor variation i udvalget af gaver herunder, hvorfor man kan finde noget til enhver anledning. Den store variation sikrer også, at der er noget i enhver prisklasse, hvorfor du kan finde en passende gave, uanset dit budget.

Tilmed er der også flere af gaverne, der er ideelle, hvis du har glemt at få købt en gave. Flere af dem er nemlig oplevelsesgaver, gavekort mv., hvilket vil sige, at de reelt set kan leveres med det samme på e-mail. 

Gå på opdagelse i vores 29 gaver lige til at sende til døren

1. Gaveæske - Tropical Vibes

Gavekurv

set til: 275 kr. kr.

En gaveæske fra &BOX STUDIO er et sikkert hit, hvis du vil sende en gave til en du holder af. I dette tilfælde er det en simpel gaveæske, der indeholder kaffe og vingummi. Desuden er der også både en notesbog og et stearinlys med.

Det er en anderledes gaveæske, end hvad man som regel finder i den lokale vinbutik. Derudover får du selvfølgelig også muligheden for at skrive en lille besked, der bliver vedlagt gaveæsken.

2. Cool Cat - Gavekurv med avocado bog

Gavekurv

set til: 435 kr. kr.

Denne gaveæske fra &BOX STUDIO, der har fået navnet ‘Cool Cat’, er en gaveæske, der primært henvender sig til kvindelige modtagere. Den indeholder nemlig en nydelig hårelastik fra Lé Mosch blandt flere andre ting.

Foruden den unikke ponyelastik, er der også inkluderet ‘The Avocado Book’ fra New Mags, en såkaldt Face Mist fra Meraki og to flotte stearinlys fra Lou Loto. Prikken over i’et er lækker chokolade fra Simply Chocolate.

3. Oplevelsesgavekort - direkte til døren

Gavekort

set til: fra 100 kr kr.

Selvom du skal sende en gave direkte til modtager, behøver det ikke at være en gavekurv. Det kan også være et gavekort, som f.eks. dette fra Truestory, der kan indløses til en lang række oplevelser på deres hjemmeside.

En klar fordel ved at købe et sådant gavekort er, at du selv kan vælge, om du vil have det sendt i form af en gaveæske eller blot som en e-mail. Derfor er det faktisk en gave, der kan være fremme hos modtager med det samme.

4. 'Best Friends' gavekurv

Gavekurv

set til: 285 kr kr.

Skal du sende en nydelig gaveæske til en af dine gode venner? I så fald er en ‘Friends Forever’-æske fra &BOX STUDIO et rigtig godt bud. Det er dog især en æske, der henvender sig til kvindelige modtager.

Æsken indeholder nemlig både rosévin på dåse fra Born Rosé, chokolade fra både Goodie og Simply Chocolate samt stearinlys fra Lou Loto. Dertil er der også to nydelige hårelastikker fra Lé Mosch med.

5. &boxstudios 'New Family Boy'

Gavekurv

set til: 545 kr. kr.

Hvis du gerne vil sende en gave til nogen, der har fået en lille søn, er denne gaveæske som skabt til dig. Den indeholder nemlig noget for både forældre og den lille ny.

I gaveæsken finder man ikke blot noget lækkert chokolade fra Summerbird, men også en lækker danskvand fra NODA samt en IPA fra West Coast IPA. Til den lille dreng, som selvfølgelig også skal forkæles, er der inkluderet en fin bamse, der forestiller en panda.

6. Bland selv gavekurv - Lav en personlig gavekurv

Gavekurv

set til: fra 45 kr. kr.

Hos &BOXSTUDIO har de et stort udvalg af muligheder, hvis du gerne vil sende en gaveæske til én, der står dig nært. Det er dog ikke sikkert, at en af de færdige æsker falder i din smag.

Heldigvis har de også muligheden for, at du selv kan sammensætte en gaveæske. Dermed styrer du helt selv, hvad der bliver puttet i den, og dermed er det også dig selv, der afgør, hvad den kommer til at koste.

7. Gavekurv med italienske vine og hygge

Gavekurv

set til: fra 250 kr kr.

De fleste kender til, at det kan være svært at finde en god gave, hvad end anledningen er. vil man gerne være på den sikre side, er en gavekurv med et par gode flasker vin altid et hit.

En anden fordel ved en sådan løsning er, at det er let at bestille den på nettet, så du kan få den sendt direkte til modtager. Derudover er det en gave, der egner sig til alt fra fødselsdage til jubilæer m.m.

 

8. Kurv med chokolade, lakrids og vingummi

Kurv

set til: 250 kr. kr.

Søde sager er et hit hos de fleste. Vil du gerne finde en gavekurv, der ikke indeholder vin, øl e.l. I så fald er dette et godt bud på en gavekurv, da den indeholder både chokolade, lakrids og vingummi.

Det er dog søde sager af højeste kvalitet, der er tale om. Det er nemlig både chokolade fra Summerbird, lakrids fra lakrids by Bülow og vingummi fra Wally & Whiz, der er at finde i denne lækre gavekurv.

9. 'I Love You' gavekurv til en du holder af

Gavekurv

set til: 250 kr. kr.

Denne gavekurv indeholder et hav af søde sager, hvilket inkluderer både lakrids med chokoladeovertræk, lemonade, skumfiduser, karameller og chokoladekugler. Derfor indeholder den noget for enhver smag.

Hvad der dog er prikken over i’et er, at der medfølger et sødt kort, hvorpå der står ‘I love chocolate and you’. Dette kort får du mulighed for at få skrevet en tekst på, når du bestiller den lækre gavekurv.

10. Bridgewalking på den gl. Lillebæltsbro

Oplevelse

set til: 245 kr. kr.

Vil du gerne overraske nogen med en anderledes gave? Men vil du samtidig også sikre, at du kan sende den direkte til modtager? Så er et gavekort til Bridgewalking på Lillebæltsbroen et godt bud.

Med dette gavekort får man adgang til en guidet tur over Lillebælt i 60 meter højde. Derfor er det en ideel gave til ham eller hende, der er glad for adrenalin, og glad for at kaste sig ud i noget nyt.

11. Gaveæske fra Quinta do Infantado

Gavæske

set til: 119 kr.

En skøn gaveæske fra Quinta do Infantado, der indeholder fem små varianter af deres portvin. Det er derfor en gaveæske, der giver modtager mulighed for at prøve flere varianter af de lækre Quinta do Infantado-portvine.

I denne æske er der både White, Ruby, Tawny, Reserve og Reserva Especial. Derfor er der altså tale om en gaveæske, der indeholder portvin for enhver smag. Desuden kommer den i en flot trææske, der giver en flot præsentation af de små flasker.

12. Biograftur for 2

Oplevelse

set til: 299 kr.

På trods af, at det kan virke som en triviel gave, er det samtidig en god gave. Alle elsker at gå i biografen, og derfor er et gavekort, der giver adgang til en tur i biografen naturligvis også en fremragende gave.

Dette gavekort giver adgang til en film for to personer. Derudover er der også inkluderet to bio-menuer, der består af sodavand og popcorn. Derfor kan gavekortet indløses til alt, hvad en biograftur bør byde på.

13. Sushi for 2

Oplevelse

set til: Fra 399 kr.

Sushi er altid en god gave. Det er dog ikke altid, at det er let at bestille sushi direkte til modtager, hvis det skal være en overraskelse. I en sådan forbindelse er det som regel bedst med et gavekort.

Dette gavekort fra GO DREAM kan indløses på en lang række restauranter i hele landet. Fælles for alle steder er, at det kan indløses til en sushimenu for to personer. Derfor kan modtage tage en person med på restaurant.

14. En særlig tanke - Pizzaaften

Gaveæske

set til: 299 kr.

En gaveæske behøver ikke blot at være søde sager, vin eller øl. Det kan være meget andet. Det beviser &BOX STUDIO med denne æske, der har navnet Pizza Night, og indeholder diverse ting og sager til en pizzaaften.

Mere specifikt er der tale om en gaveæske, der indeholder både pizzahjul og krydderier fra Nicolas Vahé. Derudover indeholder den også en øl fra Åben samt en lækker proteinbar fra Simply Chocolate.

15. En kærlig og personlig tanke

Gaveæske

set til: 665 kr.

Hos &BOX STUDIO går de meget op i at skabe gaveæsker, man ikke finder alle steder. Det er denne æske et rigtig godt bevis på. Den indeholder nemlig ikke blot vin, chokolade o.l., som den gængse æske gør.

Derimod kan du her sende en gaveæske, der indeholder en skøn rosé på dåse og forskelligt læsestof i form af The Bucket List fra New Mags. Dermed følger også både en notesbog og en nydelig kuglepen i messing.

16. Den simple, men sikre æske

Gaveæske

set til: 199 kr.

En gaveæske behøver ikke nødvendigvis at indeholde en lang række forskellige ting. Her får du en æske, der kun indeholder fire ting. Til gengæld kan du vide dig sikker på, at det er fire ting af høj kvalitet.

I denne æske får du en Bryg 61 fra Åben, en lækker chokolade fra Goodie samt en chokoladebar fra Simply Chocolate. Til at sikre, at tænderne ikke tager skade af øl og chokolade, medfølger der også en Marvis-tandpasta.

17. Send en sjov gave eller gadget

Gadget

set til: Fra 99 kr.

Takket være internettet, er det i dag muligt at sende stort set en hvilken som helst gave direkte til modtageren. Derfor kan du også sagtens sende en sjov gadget til modtager.

Blandt de mange sjove gadgets, er det muligt at finde noget i enhver prisklasse. Derfor er du garanteret, at du kan finde en sjov og anderledes gave, uanset om du har et stort eller småt budget til din gave.

18. Personliggjort Toblerone

Chokolade

set til: 129 kr.

Det er de personliggjorte gaver, der er de bedste. Vil du gerne sende en gave, der har et personligt islæt? I så fald ville modtager af gaven med garanti finde det sjovt at modtage en personliggjort Toblerone.

Når du bestiller den, kan du selv vælge, hvad der skal stå på den. Derfor behøver det ikke nødvendigvis at være hans eller hendes navn. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad der skal stå.

19. Øl-brygning-sæt

Øl-sæt

set til: 289 kr.

Skal du finde en gave til én, der er vild med øl? Hvad er så mere perfekt, end at sende et startsæt til, så han eller hun kan lave sin egen øl. Det vil med garanti være et stort hit hos modtager.

Det behøver slet ikke at være en omfattende opgave at brygge sin egen øl. Med en ​​Brewbarrel kan man lave sin egen øl på kun syv dage – og man kan endda vælge mellem flere typer.

20. Kærlighedsæsken

Gaveæske

set til: 269 kr.

Denne gaveæske er perfekt for dig, der vil sende en gaveæske til én, du holder af. Den indeholder nemlig en masse lækre sager, herunder popcorn, lemonade, chokolade m.m.

Fælles for alle de ting, der er at finde i denne æske er, at de emmer af kærlighed og romantik. Det ses også tydeligt ved, at stort set alle tingene i æsken er med enten rød eller lyserød emballage. Der er tale om en sand kærlighedsæske.

21. Prank-pakke

Pranked

set til: Fra 99 kr.

Selvom du har besluttet, at du vil sende en gave, er det ikke sikkert, at det behøver at være en god en af slagsen. Vil du gerne lave lidt sjov med modtager, er det hos Pranked, du skal bestille din gave.

Her kan du nemlig bestille en ‘prankpakke’ til modtager. På pakken kan du få lavet en sjov emballage, så det ligner, at det f.eks. er sexlegetøj, en klamydiatest eller noget helt tredje, der bliver leveret.

22. Chokoladefoto

Chokolade

set til: 279 kr. kr.

Chokolade er altid et hit, hvis du vil vise en person, at du elsker vedkommende. Vil du gerne tage den til næste niveau, kan du få lavet chokolade med dit eget billede på.

Det får du mulighed for her, hvor du får 21 kvadratiske stykker chokolade og en evighedsrose. På chokoladen kan du få netop det billede eller design, du vil have på, og dermed kan du lave en helt unik gave.

23. Roser og chokoloade

Chokolade

set til: 799 kr.

Roser og chokolade er en triviel, men sikker løsning. Skal du sende en gave til en betydningsfuld person, er roser og chokolade derfor ikke noget at gå af vejen for.

Vil du gerne gøre det lidt mere specielt, kan du bestille en æske med flotte evighedsroser og en chokolademeddelelse. Teksten på chokoladen kan du helt selv lave, hvorfor du kan skrive netop, hvad du vil, hvis blot der er felter nok til din meddelelse.

24. En god flaske champagne

Champagne

set til: 199 kr.

Er der noget, der skal fejres? Så send en flaske champagne direkte til modtager. Hvis det skal fejres ordentligt, bør du selvfølgelig ikke gå på kompromis med dit valg af champagne.

Heldigvis findes der champagne i massevis på det danske marked. Det sikrer, at du selvfølgelig også kan finde en god champagne, der passer til modtagers præferencer. Ydermere er du sikker på, at en god flaske champagne vil blive værdsat af enhver.

25. Økologisk te

Te

set til: 495 kr kr.

Den perfekte gave til ham eller hende, der er vild med te. Gaveæsken er udført i birketræ, og indeholder hele 90 økologiske tebreve fra NUte. De mange tebreve er fordelt på ni forskellige varianter.

Æsken er lavet i birketræ, og kan bryste sig af et stilrent og enkelt udtryk. Derfor kan den sagtens stå fremme i køkkenet hos modtager. Dermed er der ikke blot tale om lækker te i massevis, men også en nydelig æske, der kan pynte i køkkenet.

26. Premium gin gaveæske

Gaveæske

set til: 350 kr.

Her er der tale om en gaveæske med Bruni Collin’s Gin og fire stk. MG Tonica, der harmonerer rigtig godt med ginen fra Collin’s, der byder på en både intens, elegant og stærk smag.

Det er en gin, der er blevet tilsat intet mindre end 8 botanicals. Det er en gin, hvor du virkelig kan fornemme smagen af enebær og citrusfrugter. Derudover er der også blevet tilsat følgende botanicals: koriander, ingefær, enebær, kardemomme og angelica.

27. Bag eget brød

Gaveæske

set til: 479 kr.

Når man skal finde en god gaveæske, man kan sende, er det oplagt at vælge en æske, der indeholder noget, der passer til personens interesser. Det vidner om, at du har valgt gaveæsken specifikt til ham eller hende.

Hvis modtager af gaveæsken er glad for at bage, er dette en æske, der er som skabt til ham eller hende. Den indeholder både en række spiselige varer, men også både et skærebræt, smørekniv og en karaffel.

28. Gin tester gavepakke

Gin

set til: 175 kr.

I stedet for at give en gaveæske med en flaske vin, kan du give en ‘Gin Tester’-gavepakke. Den indeholder en Silent Pool-tester, en Fever Tree-tonic og en bog om Gin & Tonic, skrevet af Iben Diamant.

Derfor får modtager af denne lille gavepakke en bog, der kan give ham eller hende inspiration til nye og anderledes G&T’s. Ved du, at modtager er vild med G&T, har vedkommende sandsynligvis allerede gin i arsenalet. Derfor er bogen et mere interessant påfund.

29. Til pesto-elskeren

Gaveæske

set til: 200 kr.

En sublim gaveløsning med delikatesser fra danske Spice by Spice. Pakken indeholder alt, der skal bruges til at lave tre forskellige slags pesto. Modtager af pakken kan derfor let lave både rød, grøn og gul pesto.

Det er tilmed rigtig nemt at lave pestoen, da der blot skal tilføjes rapsolie til krydderierne. Derudover bør det nævnes, at der hverken er ost eller tilsætningsstoffer i produkterne, hvorfor hele pakken er både glutenfri og vegansk.

Send en gave direkte til modtager

Internettet giver dig en gylden mulighed, når det kommer til at give gaver. Det gør det nemlig let for dig at sende gaver direkte til modtager. Uanset anledning, budget og gaveidé, kan du finde noget, der harmonere med dine tanker, hvorefter du kan få det sendt direkte til modtager.

Hvis du skal sende en gave til, er det selvfølgelig vigtigt, at det er en gave, der skaber glæde hos modtager. Derfor skal du tage dig god tid til at vælge den rette gave. Ydermere er det også værd at huske på, at det skal være en gave, der passer til anledningen.

Er der tale om et jubilæum, er det ikke sikkert, at den rette gave vil være en romantisk middag for to. Her vil det måske være mere passende med en gavekurv. Skal du finde en god gave til en sådan anledning, så send en gavekurv. Det er heldigvis let, da du herover kan finde både en gavekurv til ham og en gavekurv til hende.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at din eneste mulighed er at sende en gavekurv. Du kan stort set sende en hvilken som helst gave direkte til modtager. Derfor er du som sådan ikke begrænset i forhold til dit valg af gaver, da du blot kan bestille gaven med levering til modtagers adresse.

Bor du langt fra modtager, kan det være svært at levere gaven selv. I stedet for at undlade at give en gave til den pågældende person, så send gave til døren. I mange tilfælde kan du endda vælge en specifik leveringsdag, såfremt det er en gave, der skal gives på en fødselsdag, ved et jubilæum e.l.

Send gave samme dag – kan det lade sig gøre?

Der er rigtig mange, der har stået i en dum situation, fordi de har glemt at købe en gave. Det kan også være, at man simpelthen har glemt, at der er en anledning til at købe og give en gave. Heldigvis er der rig mulighed for at købe og få leveret en gave på samme dag.

På nettet kan du finde en lang række forskellige løsninger, såfremt det er vigtigt, at din gave bliver leveret samme dag. I en sådan sammenhæng er det f.eks. oplagt at købe enten et gavekort eller en oplevelsesgave.

Sjældent er det helt så sjovt at give et gavekort, som det er at give en gave, du selv har valgt. Derfor rådes du også til at vælge en oplevelsesgave, hvis du ikke har fået købt gaven i ordentlig tid. De fungerer ganske vist som gavekort, men der er alligevel tale om en specifik gave.

Fordelen ved en sådan gave er, at der blot er tale om en kode, der skal indløses. Som følge af dette er det faktisk muligt for dig at købe og sende en gave samme dag. Du kan naturligvis ikke nå at få den leveret i en flot indpakning, men du kan få sendt en e-mail med indløsningskoden til ham eller hende, der skal have den.

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er den mest fordelagtige løsning. Det er til hver en tid bedre at være ude i god tid. Det er også gældende, hvis du har besluttet at give en oplevelsesgave, da du dermed kan nå at få den sendt i en flot indpakning.

Gavekurven er altid et sikkert hit

Der kan være et hav af årsager til, at du skal sende en gave til nogen. Det kan være, at du blot ønsker at sende en lille gave til din mor i anledning af Mors dag. Det kan også være, at du kender nogen, der har 25-års jubilæum på arbejdet.

I langt de fleste anledninger kan det være svært at finde frem til en god gave. For det meste skyldes dette dog blot, at man tænker for meget over det. Vil du gerne være sikker på, at du får sendt en god gave afsted, så er en gavekurv altid et sikkert hit.

Selvom der findes gavekurve, som de fleste vil blive glade for at modtage, rådes du til at tage dig tid til at vælge. Du bør sørge for at finde en kurv eller æske, der har et indhold, som giver en antydning af, at du rent faktisk har brugt tid på at udvælge den til modtager.

Ved du, at modtager af kurven er glad for kaffe, er det oplagt at finde en gavekurv med lækker specialkaffe. Er modtager derimod fascineret af specialøl, bør det i stedet være dét, der er temaet for din gavekurv.

Heldigvis har udvalget af gavekurve på nettet en størrelse og diversitet, der sikrer, at man kan finde noget til enhver smag og pengepung. Uanset hvad du har gjort dig af tanker, vil det være muligt at finde en kurv eller æske, der stemmer godt overens med netop dette.

Hvilket signal skal gaven sende?

Når du skal sende en gave til modtager, er det vigtigt at tænke over, hvilket signal den skal sende. Du skal huske, at du ikke selv vil være til stede til at forklare, hvad tankerne bag er. Derfor skal det gerne være en gave, der formår at gøre dette i sig selv.

Ønsker du at sende en gave til din mor, der viser, at du elsker hende, er det vigtigt, at du tænker dette ind i valget af gaven. Det kan du f.eks. gøre med en gavekurv, der indeholder en buket blomster, skøn chokolade og et lille kort.

Vil du derimod lykønske nogen med bryllupsdagen, deres jubilæum eller blot forkæle overraske dem med en sjov gave? I så fald er det dét, din gave skal udstråle og signalere, når den bliver modtaget (og eventuelt pakket op) af modtager.

Under alle omstændigheder anbefales det naturligvis at sende et lille kort med, hvori du skriver, hvem gaven er fra. Kortet kan du også bruge til at lykønske vedkommende, hvis det er en gave, der er givet i en sådan anledning. Du kan også bruge det til at udtrykke dine følelser for vedkommende, der modtager din gave.

 

Kommentarer

Skriv din kommentar