Gaver til brylluppet

Bryllupsgaver - Find de bedste bryllupsgaveideer

Listen er senest opdateret d. 4 november 2021.

Et bryllup er altid noget helt særligt. Atmosfæren er fyldt med kærlighed, og der er ikke meget større her i livet end at forevige sin kærlighed til hinanden gennem ægteskabet. Den perfekte bryllupsfest kan dog få en enkelt ridse i lakken, hvis bryllupsgaven ikke sidder lige i (ægte)skabet, og hvis man ikke har været til bryllup før, så kan det være en stor udfordring at finde den helt rette bryllupsgave. Dette gælder også, hvis man ikke kender brudeparret så godt, men der er heldigvis en masse gode gaveidéer herunder, som du med fordel kan benytte dig af.

De bedste bryllupsgaver er både personlige, praktiske og noget helt særligt, og for at ramme alle disse parametre skal man virkelig gøre sig umage. Her kan man med fordel bruge vores liste herunder, som er fyldt med gode idéer til den perfekte gave, og derefter videreudvikle lidt på egen hånd. Med et godt udgangspunkt i hånden er det lettere at gøre bryllupsgaven til noget helt særligt, og selvom man ikke er en kreativ sjæl, så er der altid hjælp at hente.

Ønskesedlen er ofte lang til et bryllup, og hvis man er usikker på, hvad brudeparret synes om, så bør man altid primært holde sig til listen. Det er dog sjældent en stor overraskelse for brudeparret, hvis de modtager endnu et sæt tallerkener, og hvis man er lidt kreativt anlagt, så kan man med garanti finde en bedre idé på egen hånd.

Her kan vores liste over de bedste bryllupsgaver måske sætte gang i de små grå, således at du kan komme i hus med gaven.

Gå på opdagelse i vores 47 bryllupsgaver

1. Oplevelsesgavekort - Giv et gavekort til en oplevelse

Populær valgfrihed

set til: fra 100,00 kr.

Når man er helt på bar bund i sin jagt, så er oplevelsesgaven altid en sikker vinder. Med et oplevelsesgavekort i hånden kan brudeparret på egen hånd vælge en unik oplevelse, som de kan dele med hinanden, og dermed er man også sikker på, at bryllupsgaven rammer plet.

Man kan enten vælge et gavekort, der kan bruges frit mellem en lang række oplevelser, eller man kan vælge en oplevelse ud, som man tror vil falde i god jord. Et sikkert bud på en god bryllupsgave, hvor alle budgetter kan være med.

2. Personlig karikaturtegning af brudeparret

Portræt

set til: fra 350 kr.

En karikaturtegning tegnet i hånden af det fantastiske brudepar. Du uploader helt simpelt et fællesbillede eller blot to separate billeder af bruden og gommen, som herefter tegnes sammen til en sjov og festlig, samt ikke mindst personlig karikaturtegning.

Tegningen kan du ligeledes selv vælge design til. En anderledes og sjov bryllupsgave.

3. Den bedste stegepande 'non-stick' - Årets hit

Stegepande

set til: 599,00 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

4. Menu POV lyseholder - Perfekt gave til hjemmet

Stilfuld lysestage

set til: 299,00 kr.

Hvis man leder efter en god bryllupsgave, der kan sprede hyggelig stemning i hjemmet hos de nygifte, så er en stilfuld lysestage en rigtig god gaveidé. Versionen her fra Menu er elegant og lækker, og den vil med garanti gøre sig godt i ethvert hjem. Lysestager er et sikkert kort på hånden, når man ikke aner, hvad man skal forære brudeparret, og der er lysestager i alle prisklasser og stilarter.

5. Giv en Kay Bojesen abe i bryllupsgave

Indretning

set til: 653,00 kr.

Ting til hjemmet er som regel højt på ønskesedlen, når man skal til bryllup, og her har Kay Bojesen alle dage været en klar favorit, når det kommer til brugskunst. Kay Bojesens figurer er sjove, seriøse og af rigtig høj kvalitet, så her er med garanti en bryllupsgave, der vil falde i god jord – og en gave, der vil følge brudeparret hele livet.

Kay Bojesen har lavet mange andre figurer, og der er derfor rigeligt at vælge imellem, hvis budgettet ikke helt rækker til den klassiske Kay Bojesen abe.

6. Byplakat - Fås med alle byer

Plakat

set til: fra 75,00 kr.

Har en måtte flytte for kærligheden? Har brudeparret et bestemt tilhørsforhold til en by? Om ikke andet, så kan disse plakater være en skøn gave, som kan pryde hjemmets vægge på flotteste vis.

Plakaterne fås med forskellige byer, samt i forskellige prisklasser.

7. Bridgewalking - En fantastisk oplevelsesgave

En oplevelse for livet

set til: 295,00 kr.

Et anderledes bud på en god oplevelse til bryllupsgaven kunne være en tur op i toppen af Lillebæltsbroen, som er en af de få broer i verden, hvor man kan bridgewalke. Her kan man opleve den fantastiske udsigt fra den høje brokonstruktion, og det er med garanti en oplevelse, som vil imponere og være gemt hos brudeparret for evigt.

Bridgewalking kan evt. kombineres med en god middag i eller omkring Middelfart efterfølgende, og der er rig mulighed for at være kreativ omkring denne oplevelsesgave.

8. En skøn brunch - Perfekt til brudeparret

Kærlighedsbrunch for to

set til: 299,00 kr.

Man snakker bare bedre over et godt måltid, og når man skal nyde god kvalitetstid med hinanden, så gøres det bedst over en god brunch. Derfor er det også oplagt at forære det kommende brudepar en dejlig brunch, som de kan dele med hinanden og nyde kærligheden helt på mandshånd.

Brunch er en fantastisk gaveidé, fordi den altid kan bruges, og fordi den ikke koster det hvide ud af øjnene. Det er derfor en flot og betænksom gave til den store anledning.

9. Minicruise til Oslo for 2 - Skøn bryllupsrejse

Bryllupsrejse mod nord

set til: 995,00 kr.

Brylluppet plejer normalt også at have en ekstra gulerod i enden – nemlig bryllupsrejsen. Denne kan dog være noget af en udskrivning på egen hånd, og derfor kan en perfekt gaveidé til bryllupsgaven være et minicruise for to til Oslo. Selvom det ikke er den mest eksotiske bryllupsrejse, så er det et kærkomment afbræk fra hverdagen, hvor man virkelig kan dyrke tosomheden i hyggelige omgivelser – en anderledes, men kanon gaveidé.

10. Omaggio vase fra Kähler - Perfekt til boligen

Populær vase

set til: 250,00 kr.

Brugskunst er altid en favorit, når det kommer til gode bryllupsgaver, og derfor er denne populære vase fra Kähler også en fantastisk gaveidé til bryllupsgaven. Man går sjældent galt i byen med vaser fra Kähler, og det er derfor også et sikkert bud, hvis du er meget i tvivl om, hvad der er det rette til det kommende brudepar.

Hvis budgettet ikke rækker helt til Kähler, så er der mange andre vaser, der ligeledes oser af eksklusivitet – og de behøver ikke at koste en formue.

11. Georg Jensen Cobra lysestagesæt - En smuk gave

Tidløse lysestager

set til: 833,00 kr.

En anden populær bryllupsgave er lysestager, og der er få lysestager, der har været populære i så mange år som disse fra Georg Jensen. Cobra er elegante lysestager, som er tidløse og passer perfekt ind i et moderne hjem, og deres flotte udtryk har alle dage gjort dem til en favorit blandt nygifte.

Georg Jensen laver også mange andre former for brugskunst og ting til hjemmet, og derfor er det en god vej at gå, hvis du leder efter den helt rette bryllupsgave.

12. House Doctor potte - Perfekt til brudeparret

Smuk, dansk designet potte

set til: 200,00 kr.

Potter og planter er noget, der er med til at skabe dynamik og hygge i hjemmet, og alle ved, at smukke potter med grønne planter er en fryd for øjet. Derfor er det også oplagt at bruge denne dansk-designede potte fra House Doctor som bryllupsgave til det kommende brudepar – og du kan evt. vælge at købe en flot plante, som passer direkte ned i potten, som en ekstra lille gave.

13. Eva Solo Termokande - En god gave til parret

Stilfuld termokande

set til: 510,00 kr.

Når der kommer mere eller mindre fine gæster på besøg i hjemmet, så byder man normalt på en god kop kaffe og en lille kage, og her kan man vise lidt ekstra klasse med en smuk termokande på bordet.

Eva Solo er kendt for deres elegante og enkle design, og denne termokande er et smukt eksempel på netop dette. Det er en fantastisk gaveidé og den vil med garanti falde i god jord hos brudeparret.

14. Højbelagt hygge - En skøn dag for 2

Lækker oplevelse

set til: 399,00 kr.

Hvis du leder efter en lidt anderledes oplevelsesgave til brylluppet, og brudeparret sætter pris på god mad, så er det helt sikkert en højbelagt middag, du skal forære dem i gave. Med dette gavekort i hånden kan brudeparret hygge sig med en lækker smørebrødsmiddag, og det er helt sikkert en gave, de ikke har set komme. Oplevelsesgaver er altid gode bryllupsgaver, og denne oplevelse vil helt sikkert blive huske i lang tid fremover.

15. Nicolas Vahé - Smagfulde salte i bryllupsgave

Krydderier

set til: fra 40,00 kr.

Nogle folk har ikke engang råd til salt til deres æg, og selvom dette måske ikke er tilfældet for det kommende brudepar, så er de smagfulde salte fra Nicolas Vahé alligevel en dejlig bryllupsgave. Her får man masser af smag til en rigtig god pris, og det er en lidt anderledes gave, som holder i lang tid og er utrolig lækker.

Nicolas Vahé er verdenskendt for sine krydderier, og der er tale om krydderier af høj klasse, som i virkeligheden burde stå i ethvert, dansk hjem.

16. Skønt plaid fra Læsø Garnspinneri

Tæppe

set til: 249,00 kr.

Alle kan bruge et lækkert tæppe – specielt i et land som Danmark, som ikke ligefrem er kendt for varme og sol. Med et dejligt tæppe i hånden kan brudeparret nyde hinandens selskab på sofaen til en god film, og der er ingen tvivl om, at dette er en brugbar bryllupsgave, der vil blive brugt ofte og i mange år fremover. Herudover er det ikke en vanvittig dyr bryllupsgave – og der er rig mulighed for at vælge netop den farveskala, som brudeparret vil synes om.

17. Fantastisk opskriftsbog - Meyers salater

Lækker mad - god opskriftsbog

set til: 349,00 kr.

En hyggelig aften fyldt med kærlighed i luften starter med et godt måltid mad, men her kan gode råd være dyre, hvis man ikke er ørne i køkkenet. Hvis brudeparret i dine tanker er bedre til at brænde ørnen på end til at lave mad, så er det en perfekt bryllupsgave, hvis du forærer dem denne opskriftsbog fra Meyer. Alle kan bruge ny inspiration til maden, og det er derfor en perfekt bryllupsgave, når du ikke aner dine levende råd!

18. Elegante skåle til brudeparret - Skøn gaveidé

Elegante skåle

set til: fra 200,00 kr.

Hvis du er i tvivl om, hvilken bryllupsgave du skal forære det kommende brudepar, så er det et sikkert kort på hånden at vælge disse elegante skåle, der kan bruges til stort set alt. Skåle er noget, man altid kan bruge, og så længe de er smukke, så vil de helt sikkert finde frem til spisebordet hos de nygifte.

Falder skålene ikke helt i din eller brudeparrets smag, så er der masser af andre varianter at finde på nettet – så der er rig mulighed for tilpasning, hvis dette er nødvendigt.

19. Spadag på Marienlyst Strandhotel - Skøn oplevelse

Lækker forkælelse

set til: 2.696,00 kr.

Brylluppet er en måde at bekræfte kærligheden til hinanden på, og den berusende lykkefølelse kan man slet ikke få nok af, når man lige er blevet gift. Derfor er en lækker spadag også en fantastisk god gaveidé til bryllupsgaven. En hel dag i hinandens selskab er virkelig en mulighed for at dyrke kærligheden og tosomheden, og dette ligger meget mere naturligt, når man i forvejen bliver forkælet som en lille baby.

En utrolig lækker bryllupsgave, som parret med garanti vil sætte pris på.

20. Chokoladebrunch hos Peter Beier

Fantastisk brunch

Forkælelse er altid en kærkommen gave, og hvis der ikke er råd til det store spaophold, så kan du med fordel vælge en anden oplevelsesgave, når du skal vælge bryllupsgave. Med en chokoladebrunch hos Peter Beier er der lagt op til hygge med stort H, og der er ingen tvivl om, at det er forkælelse på et højere plan, som man kun kan unde det nygifte par.

Chokoladebrunch kan fås flere steder i landet, så det kan også være en god gave, selvom man ikke bor i og omkring København.

21. Romantisk ophold på Kragerup Gods for 2

Lad kærligheden blomstre

set til: 1.550,00 kr.

Rigtig mange nygifte vælger at tage på en bryllupsrejse til et andet land end Danmark, men hvis det ikke er tilfældet for brudeparret i dine tanker, så forkæl dem med et romantisk ophold på et vaskeægte gods.

På et gods kan man lade resten af verden vente i et par dage og nyde hinandens selskab i fulde drag, og det er derfor en fantastisk bryllupsgave, som parret med garanti vil sætte stor pris på.

22. Vin ilter - Perfekt til når vielsen skal fejres

Vin ilter

set til: 159,00 kr.

En god flaske rødvin skal behandles med respekt, og derfor er det vigtigt, at rødvinsglassene bliver fyldt på den helt rigtige måde. Her kan en vin ilter være med til at gøre vinoplevelsen endnu mere eksklusiv, og det er en simpel, men mageløs bryllupsgave til det vinelskende brudepar.

En vin ilter er en essentiel del af køkkenudstyret i ethvert dansk hjem, og de fås til en rigtig god pris, hvis man ser sig lidt omkring.

23. Hoptimist - Woody-kvak

Sjov Hoptimist

set til: fra 149 kr.

Brugskunst er altid en god bryllupsgave, og hvis du gerne vil give det gode humør med på vejen, så er en lækker Hoptimist en dejlig gave til brudeparret. Hoptimisten er nærmest blevet et nationalklenodie, og der er ingen tvivl om, at denne budgetvenlige, men lækre bryllupsgave vil vække stor glæde hos de nygifte.

Der er rig mulighed for at være kreativ med forskellige farver og udformninger, og Hoptimisten vil garanteret få en central plads i det nygifte pars hjem.

24. Bryllupsgaven til ham - Altid kolde øl på lager

Smart ølbrønd til haven

set til: 389,00 kr.

Rigtig mange bryllupsgaver er primært rettet mod nogle af de ønsker, som bruden har, og hvis du gerne vil forære en gave, der virkelig kommer brudgommen til gode, så er en ølbrønd en anderledes og sjov gave. Ølbrønden kan holde øllene kolde i sommervarmen, og der er grobund for mange gode timer i sommersolen med denne fantastiske bryllupsgave, der ikke koster en formue.

25. Flodhesten - En flot gave til indretningen

Smuk træfigur

set til: 525,00 kr.

Der er mange smukke og sjove figurer i træ, som man kan gøre til en del af hjemmets indretning, og flodhesten er en klassiker, som både er sjov og smuk på samme tid. Træfigurer er blevet virkelig populære indenfor de senere år, og der er ingen tvivl om, at dette er en rigtig god bryllupsgave, hvis du er meget i tvivl om, hvad brudeparret skal have. Det er med andre ord et sikkert og godt kort på hånden, som meget sjældent skal byttes.

26. Håndklæder i 100% bomuld - En blød gaveidé

Lækre håndklæder

set til: 320,00 kr.

Når man ikke aner, hvad man skal forære det kommende brudepar, så kan man altid gå tilbage til en absolut klassiker indenfor bryllupsgaver – håndklæder. Håndklæderne figurerer stort set altid på ønskesedlen hos brudeparret, og der er ingen tvivl om, at netop disse håndklæder i 100 % bomuld vil falde i særdeles god jord.

Håndklæderne kan fås i mange forskellige farver, og de er utrolig lækre og rare at bruge.

27. Regnmåler i rustfri - En god gave til parret med have

Stilfuld regnmåler

set til: 495,00 kr.

Hvis brudeparret i dine tanker går meget op i deres have og er stolte af den, så er denne lidt anderledes bryllupsgave muligvis den helt rette til dem. Med en stilfuld regnmåler i haven kan parret holde styr på vejret og få stillet noget af deres nysgerrighed, og herudover er det en perfekt samtalestarter, når der er gæster på besøg – vi danskere snakker jo som regel om vejret som noget af det første.

28. Kähler Hammershøi - 3-pak til boligen

Klassiske og smukke vaser

set til: 250,00 kr.

Kähler-vaserne har længe været særdeles populære, og de riflede vaser er derfor også en oplagt bryllupsgave til det kommende brudepar. Vaserne fås i mange størrelser, farver og prisklasser, og hvis du ikke kan bestemme dig for den helt rette kombination, så kan du gå med denne smarte 3-pak med forskellige modeller.

Kähler-vaserne passer ind i stort set alle moderne hjem, og det er derfor en kanon bryllupsgave til de stilbevidste nygifte.

29. Vandkande - Bryllupsgaven der gør tingene nemt

Smart vandkande

set til: 401,00 kr.

Når man tænker på bryllupsgave ideer, så er det som regel ikke en vandkande, der er det første i ens tanker – men det er ikke desto mindre en god og anderledes idé, som vil falde i god jord hos parret, der elsker deres planter. En vandkande kan sagtens være både praktisk og smuk at se på, og denne vandkande er et perfekt eksempel på dette – overrask derfor brudeparret med en sjov og anderledes bryllupsgave.

30. Foderbræt - Nyd dagene som nygifte med god udsigt

Forkæl fuglene med et foderbræt

set til: 269,00 kr.

En have uden dyr kan vel næppe kaldes en have, og selvom nogle dyr er mere ønskede end andre, så bør man altid sørge for, at dyrelivet har gode betingelser i baghaven. Derfor er det oplagt at forære et smukt foderbræt til de nygiftes have, således at de kan få en masse smukke fugle forbi.

Dette er en særdeles oplagt gave til det friluftselskende par, som nyder gode stunder i deres have, og der er en bryllupsgave, som de ikke selv vidste, at de ønskede sig.

31. Æggebægre - Holderen til det perfekt kogte æg

Smukke æggebægre

set til: 169,00 kr.

Der er ikke noget som et blødkogt æg en lørdag morgen, og det er virkelig en morgenstund, som man sætter pris på – men det er også umuligt at opleve, hvis man ikke har nogle smukke æggebægre til formålet. Derfor er nogle smukke æggebægre en fantastisk bryllupsgave til det nygifte par, og det er ikke noget, man sådan lige får købt på egen hånd.

Der er rig mulighed for at være kreativ med æggebægre i forskellige farver, og der er bestemt ingen, der siger, at æggebægre behøver at være kedelige.

32. Eva Solo vinduesfoderkugle - Få fuglene tæt på

Foderkugle til de små fugle

set til: 254,00 kr.

Man behøver ikke nødvendigvis at være ornitolog for at sætte pris på de mange små fugle, der bor i de danske haver, og hvis man vil have fuglene helt tæt på, så er denne foderkugle et absolut must. Foderkuglen bringer fuglene meget tæt på, da de føler sig beskyttede, mens de spiser, og det er en alternativ bryllupsgave, som brudeparret med garanti vil komme til at sætte pris på i fremtiden.

33. Udendørstermometer - En sjov bryllupsgaveidé

Udendørstermometer

set til: 416,00 kr.

Når man ikke har lyst til at købe det, der bare står på ønskesedlen, så kan det være en god idé at tænke på nogle af de interesser, brudeparret har. Hvis én af disse interesser er haven og udeliv generelt, så er dette smarte udendørstermometer en oplagt bryllupsgave. Udetermometeret afværger en masse diskussioner om, hvorvidt temperaturen i haven er passende eller ej, og det er en smuk og praktisk bryllupsgave, som alle i virkeligheden kan bruge.

34. Olielampe - En rigtig hyggespreder

Olielampe til hygge-stunder

set til: 335,00 kr.

En hyggelig stund i tosomhedens tegn er simpelthen guld værd, og hvis hyggen skal have et ekstra nøk opad, så er en olielampe en perfekt samarbejdspartner. Olielamper bruger ikke ret meget energi på at skabe en hyggelig flamme, og man mærker virkelig hyggen, når olielampen først bliver tændt.

Olielampen er en perfekt bryllupsgave, som der garanteret ikke er mange andre, der har tænkt over at købe til brudeparret.

35. Bitz espressokopper 6 stk. - Til kaffe-elskeren

Smukke espressokopper

set til: 169,00 kr.

Hvis brudeparret elsker kaffe og slet ikke kan få nok af de mange forskellige varianter, der findes på markedet, så skal de da også have nogle smukke kopper at drikken kaffen af. Selvom de måske ikke bidrager til en bedre smag, så vil disse espressokopper fra Bitz med garanti gøre kaffeoplevelsen en smule bedre – og det er derfor en fantastisk bryllupsgave til det kaffeelskende brudepar.

36. Lyngby whiskyglas - En flot bryllupsgave

Klassiske glas fra Lyngby

set til: 249,00 kr.

Glasimperiet Lyngby har skabt mageløs glas, siden firmaet blev stiftet, og de smukke glas står ofte højt oppe på ønskesedlen hos brudeparret. Der er mange forskellige glas at vælge mellem, men disse whiskyglas er en klassisk bryllupsgave, som kan bruges til lidt af hvert.

Selvom Lyngby-glassene ikke er de billigste på markedet, så er kvaliteten og designet helt unikt, og det kan man simpelthen ikke finde bedre andre steder. En dejlig bryllupsgave, hvis man ikke ved, hvad brudeparret ellers ønsker sig.

37. Grand Cru Vandkaraffel fra Rosendahl

Tidløs vandkaraffel

set til: 79,00 kr.

Vand er sundt for kroppen, og når man skal drikke vand nok i løbet af dagen, så er det bare lettere, når der er koldt vand på kanden hele tiden. Hvis brudeparret mangler denne mulighed, så er den klassiske vandkaraffel fra Grand Cru den helt rette bryllupsgave – der er kvalitet og smukt design for alle pengene.

Vandkarafler skal gerne kunne holde til noget og se smukke ud på samme tid, og her er der ikke mange bedre firmaer end Grand Cru.

38. Humørskåle - En sjov bryllupsgave

Sjove skåle

set til: 119,00 kr.

Hvem siger, at bryllupsgaver skal være klassiske og kedelige alle sammen? Hvis du deler den holdning, så kan de sjove humørskåle være en fantastisk gaveidé til bryllupsgaven. Skålene er anderledes og giver et smil på læben, når man ser dem, og de er derfor gode til alt fra mindre retter til slik om fredagen.

Humørskålene er på sin vis unikke, men der er mange andre muligheder, når det kommer til skåle – vælg derfor de skåle, som bedst afspejler brudeparrets stil og humør.

39. Anderledes plakat til brudeparret

Anderledes plakat til hjemmet

set til: 99,00 kr.

På en ønskeseddel, der ofte er præget af masser af brugskunst, kan det være forfriskende at forære brudeparret en lidt anderledes gave, der kan pryde væggen i et moderne hjem. Plakater er oplagte bryllupsgaver, og simple men stadig meget sigende plakat, vækker nysgerrighed, når man kigger på den.

Plakater fås i mange forskellige udformninger og prisklasser, og det er derfor en rigtig god bryllupsgave uanset budget.

40. Eksklusiv sodavandsmaskine - Den innovative bryllupsgave

Sodavandsmaskine i flot design

set til: 491,00 kr.

Langt de fleste nyder gerne et lækker glas sodavand eller danskvand, når de sidder hjemme foran middagsbordet, og hvorfor egentlig bruge masser af penge på danskvand på flaske til formålet? Med en sodavandsmaskine i et eksklusivt design kan du gøre livet meget simplere for det nygifte par, og det er en praktisk og stilfuld gave, som de vil nyde godt af i årene, der kommer.

41. Viskestykker fra Ferm Living - Skønt design

Flotte viskestykker

Hvis man er i tvivl om, hvad man skal forære brudeparret, så går man sjældent galt i byen med nogle flotte viskestykker, der gør hverdagen lidt lettere. Viskestykker og håndklæder er altid kærkomne bryllupsgaver, og de er samtidig sikre gaver, der altid er værdsatte hos brudeparret.

Der findes utallige mærker indenfor viskestykker, men hvis du leder efter kvalitet til en god pris, så er disse viskestykker fra Ferm Living et rigtig godt bud.

42. Plaid - Giv brudeparret et fantastisk tæppe

Lækkert plaid

set til: fra 229,00 kr.

I det kolde danske vintervejr kan det være svært at finde lyspunkter, men ét lyspunkt i mørket kan være en hyggelig stund i tosomhedens tegn. Her kan hyggen få et ekstra nøk opad, hvis man har et lækkert plaid at gemme sig under, og dette er derfor en fantastisk gaveidé til bryllupsgaven. Et tæppe kan man altid bruge, og det er derfor også en sikker bryllupsgave, hvis du f.eks. ikke kender brudeparret så godt.

43. Georg Jensen lysestage 'season'

Tidløs lysestage

set til: 437,00 kr.

Der findes mange lysestager på markedet, men det er få, der er ligeså smukke og tidløse som ’Season’-modellen fra Georg Jensen. Du har med garanti allerede været på besøg hos nogen, der har den fantastiske lysestage stående, og der er ingen tvivl om, at det er en imponerende bryllupsgave for de fleste.

Lysestager er rigtig gode bryllupsgaver, fordi de er meget neutrale uden at være prangende, og det er en velbalanceret bryllupsgave, der passer til alle lejligheder.

44. Kro- og hotelophold med vin for 2

Dejlig oplevelse

set til: 999,00 kr.

Når man bliver gift, så har man lyst til bare at stikke af fra det hele og nyde hinandens selskab – og med denne fantastiske bryllupsgave er dette muligt. Med et lækkert kro- og hotelophold for to kan brudeparret få muligheden for at dyrke kærligheden på egen hånd, og det er en perfekt gave, der virkelig viser, at man holder af brudeparret. Der er masser af forskellige destinationer for opholdet, og dermed er der mulighed for valgfrihed for det nygifte par.

45. Kähler Hammershøi termokande - En smuk gaveidé

Fantastisk termokande

set til: 294,00 kr.

Kähler er måske mest kendt for de berømte vaser, som står i stort set alle danske hjem, men de har faktisk også lavet masser af andre, praktiske effekter til hjemmet. I denne kategori finder man Kählers termokande, der kombinerer praktisk gøren med et tidløst design, der vil gøre sig godt på ethvert kaffebord rundt i landet.

Termokander er stort set altid på ønskesedlen, og denne termokande er lige skridtet over alle de andre på markedet.

46. Humørkrus til brudeparret der elsker sjov

Sjove krus til morgenkaffen

set til: 149,00 kr.

Hvis du gerne vil bringe lidt sjov ind i morgenrutinen hos det kommende brudepar, så er disse humørkrus et absolut must som bryllupsgave. Humørkrusene kan få én til at grine hver eneste morgen, og de sjove krus er et alternativ til alle de klassiske, kedelige krus, parret normalt ønsker sig i bryllupsgave.

Et sjovt krus kan være med til at gøre dagen lidt mere positiv, og det er dermed et humørløft i den travle hverdag, som alle kan have brug for indimellem.

47. En god bøf for 2 personer - Perfekt som bryllupsgave

Oplevelse for to

set til: 499,00 kr.

En god bøf går man som regel aldrig galt i byen med, og med denne oplevelsesgave er der grobund for et par herlige timer i tosomhedens tegn. Man siger, at man snakker bedst henover et godt måltid mad, og derfor er det også oplagt at bruge dette som inspiration til en dejlig bryllupsgave, som parret med garanti vil sætte pris på.

Den perfekte bryllupsgave er den, som alle vil huske

Vores imponerende liste over bryllupsgaveidéer her på siden indeholder med garanti én eller flere gaver, som vil komme til at sidde lige i skabet. Bryllupsgaver er altid lidt en svær størrelse at blive klog på, så hvis du stadig er lidt i vildrede, forstår vi dig udmærket – en mindeværdig gave er ikke let at finde. Der er dog ingen tvivl om, at du med et par af gaveidéerne her på siden og en god portion kreativitet kan skabe en bryllupsgave i verdensklasse; en bryllupsgave, som alle vil komme til at huske.

Det vigtigste i forbindelse med bryllupsgaver er i virkeligheden, at du ikke må være bange for at træde ved siden af og finde noget, som brudeparret bestemt ikke bryder sig om. Hvis man først begynder at tænke i disse tanker, så bliver man i nogen grad handlingslammet, og så bliver gavejagten bare endnu mere kompliceret. I langt de fleste tilfælde bliver brudeparret glade og taknemmelige for den gave, de modtager, og så længe gaven er personlig og vedkommende, så er der ingenting at frygte.

Den perfekte gave er aldrig let at finde, og det kræver, at man er villig til at engagere sig 100 % i gavejagten. Der er dog ingen større glæde end at se glæden stråle ud af dem, man forærer sin gave til, og hvis dette ikke er en motivationsfaktor, så ved vi ikke, hvad det er.

Gør noget ordinært til noget helt særligt og personligt

Den store kunst i forbindelse med indkøb af bryllupsgaver er at gøre noget ordinært til noget helt særligt og personligt for brudeparret. Ønskelisten til et bryllup er ofte lang og fyldt med alle de klassiske ting, som måske nok er praktiske, men ofte ikke er særlig personlige og opfindsomme. Her kan man med fordel tage udgangspunkt i ét af de mange gaveønsker fra ønskesedlen eller vores liste her på Morefews.dk og finde en vinkel, der kan gøre gaven mere personlig. Personlige bryllupsgaver huskes meget bedre end endnu en tallerken i stakken, og selvom det ofte kræver blod, sved og tårer, så er det alt besværet værd, når man ser det lykkelige brudepar pakke gaven op.

Hvorvidt en gave er personlig eller ej drejer sig om den indgangsvinkel, man vælger. De personlige bryllupsgaver tager normalt udgangspunkt i en fælles interesse, som brudeparret har med hinanden eller med dig som giver. Interesser og sjove oplevelser er ofte perfekte grundlag for en succesfuld og personlig gave, og derfor er denne indgangsvinkel god, når man skal finde den helt rigtige bryllupsgave.

Hvor meget skal en bryllupsgave koste?

Bryllupper er ikke begivenheder, der sker hver dag, og der kan ofte gå mange år mellem bryllupsfester. Af netop denne grund kan det være utrolig svært at finde ud af, hvad man skal forære brudeparret – og ikke mindst, hvad gaven skal koste. Bryllupsgaver er noget ekstraordinært, og derfor bruger man ofte lidt flere penge på disse, end man ellers plejer at gøre. Derfor kan du med fordel tage udgangspunkt i dit normale gavebudget og gange dette med 1,5 eller 2 alt afhængigt af, hvad din økonomi siger til det. Man skal ikke bare købe dyre gaver for prisens skyld, og hvis gaven sidder lige i skabet, så er det i bund og grund ligegyldigt, hvad den har kostet.

Hvis din økonomi ikke kan bære en gave i den dyrere kategori, så find en lille ting eller to, som du kan knytte en fin historie om dit forhold til brudeparret til. Som allerede nævnt er personlige gaver altid et hit, og så længe historien og tilknytningen er stor, så behøver prisen ikke at være det. Herudover er der typisk en del ting på ønskesedlen, som heller ikke koster en formue, og hvis du ikke er alt for kreativ, så gå med det bedste bud fra enten ønskesedlen eller vores liste her på Morefews.

Vælg en gave, som parret kan bruge sammen

Som nygifte kommer man ind i en periode, der er næsten ligeså fyldt med kærlighed, som havde man lige mødt hinanden, og man får pludselig en helt anden lyst til at dyrke kærligheden sammen. Her kan den rette bryllupsgave være med til at bringe parret endnu tættere sammen, og en bryllupsgave er helt i top, hvis parret kan bruge den sammen. Det behøver ikke nødvendigvis at være store og dyre oplevelser til slotte eller kroer rundt om i landet – det kan ligeså vel være en hyggelig brunch eller frokost, hvor parret kan dyrke tosomheden til fulde.

Oplevelsesgaver er særlig gode, hvis du er meget i tvivl om, hvilken bryllupsgave du skal forære brudeparret – og hvis du ikke selv tør træffe en beslutning omkring oplevelsen, så er der mulighed for at lade det være op til brudeparret i stedet. De fleste udbydere af oplevelsesgaver giver mulighed for at lave et åbent gavekort, der kan bruges frit blandt alle deres oplevelser, og dermed kan parret selv vælge, hvad de skal lave sammen. Dette er særlig brugbart, hvis du ikke kender brudeparret så godt, og det er en simpel, men god gave, som aldrig skal byttes.

Smid usikkerheden og træf en beslutning

Når man er i tvivl om, hvilken gave man skal vælge, så kan man meget hurtigt komme til at blive bange for at fejle frem for at vælge en gave og gå med den. Frygten for at fejle er helt almen, og den kan vi alle blive ramt af, når det kommer til gaver – men det er vigtigt bare at smide frygten og usikkerheden og gå 100 % med den gave, man har i sine tanker. Gaver kan altid byttes, hvis de ikke var det helt rette alligevel, og det er der absolut intet galt med; der er rigtig mange bryllupsgaver, der byttes efterfølgende. Vælg derfor en god gave – enten fra vores liste eller på egen hånd ude i butikkerne – og gå med din mavefornemmelse: Ca. 8 ud af 10 gange sidder gaven lige i skabet.

Vi håber meget, at vores omfattende liste over bryllupsgaver her på siden har været med til at kaste lys over sagen, og at den har givet inspiration til den helt perfekte bryllupsgave. En særlig lejlighed kræver en særlig gave, og så længe du har mod på at lede lidt efter det rette, så vil brudeparret med garanti komme til at elske lige netop din gave. Det er ydermere også vores håb, at du har fundet nogle gaveidéer, som kan være inspiration og måske sågar bruges til andre anledninger som f.eks. fødselsdagsgave, studentergave eller noget helt tredje.

Vi ønsker dig god fornøjelse med gavejagten.

Kommentarer

Skriv din kommentar