Gaveideer til ham - Den store gaveguide til mænd 2020

Listen er senest opdateret d. 3 september 2020.

Hvordan finder jeg en gave til ham?

Vi har lavet den ultimative gaveguide til ham. Den tid på året hvor du igen skal trylle en gave frem til ham du holder af. Men ligesom sidste år så er det mere end svært at komme frem til den rigtige gaveide, da du har prøvet både deodoranten, ølsmagningen eller nogle af de andre klassiske gaver. Han har alt og han ønsker sig ingenting. Men måske er der noget han ikke ved han ønsker sig? I denne gaveguide til ham har vi fundet en masse fede gaver. Se listen igennem og se og der ikke er lidt inspiration og lidt overraskelser.

Top 10 gaveideer til ham 2020

Du er nok mest interesseret i hvad der er de mest populære gaver lige nu og her. Vi er hele tiden opmærksomme på hvad der hitter, og bruger derfor rigtig meget tid på at kigge rundt på markedet, for at danne os et indtryk af hvad der sælger godt inden for den enkelte kategori. Tag et kig på nedenstående liste. Vi håber at kunne inspirere dig til at træffe det helt korrekte gave-valg. God fornøjelse.

Gå på opdagelse i vores 145 gaver til ham

Vincero herreur

1. Top trendy herreur fra Vincero

Ur

Stilet herreur fra Vincero, der både kan anvendes til hverdag og fest. Med sit elegante udtryk er det kun fantasien der sætter grænser. Ydermere kan uret erhverves til en utrolig god pris på under 1.000 kr.

Vincero er som brand italiensk inspireret, hvor missionen er at revolutionere ur-industrien, med kvalitetsure til overkommelige priser.

Plakat til far

2. Citatplakat - 'Det er hvad jeg kalder Go'e kasser!'

Plakat

Skal han have en gave, som har et lidt sjovt twist, så kunne en plakat med et sjovt citat være et rigtig godt bud. Der findes rigtig mange forskellige citater fra både film og andre vittigheder som denne med de “goe kasser”.

En sjov gave hvis du gerne vil give ham en lidt mindre gave, som dog er rigtig sjov.

Niklas Bendtner begge sider

3. Nicklas Bendtner - Begge sider

Bog

Den nye Nicklas Bendtner bog “begge sider” er på gaden. Det er naturligvis en oplagt gaveide til ham. Det er en ærlig forestilling, hvor Nicklas tager læseren med helt tæt på hans op og nedture.

Læs selv mere om bogen ved at klikke på et af nedenstående links.

chemex kaffebrygger

4. Ikonisk kaffebrygger til entusiasten

Kaffe

Dette er gaveideen til ham der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag.

Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe. Uanset hvad så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol.

Tommy Hilfiger - Strømper

5. Tommy Hilfiger herrestrømper - 4 par

Herretøj

Lækre strømper af god kvalitet – det kan man altid bruge. I denne flotte æske fra Tommy Hilfiger får man 4 par strømper i både en præsentabel inpakning, men også en strømpe af rigtig høj kvalitet.

Gaveæsken indeholder fire par strømper. 2 par ensfarvede og 2 par mønstrede. Strømpen har det anerkendte Tommy Hilfiger logo broderet.

Ralph skjorte

6. Ralph Lauren skjorte i olivenfarve

Herretøj

Den moderne Ralph Lauren skjorte holder hele året rundt. Der er ikke en bestemt anledning til Ralph skjorten, for den anledning er der hver eneste dag.

Vi har taget den nye oliven-grønne farve med her på vores liste. Læs mere om skjortens og dens pasform her.

En god gaveide til ham, som de fleste vil synes godt om.

Definition af far - en personlig plakat til ham

7. Definition af far - Personlig og sød plakat

Plakat

Skal far have en sød og personlig gave, som lige kan minde ham om hvor fantastisk han er? Denne plakat er en plakat som definerer de mange fantastiske ting ved en far. Som var det taget ud fra ordbogen, men dog den ordbog med ting vi virkelig mener når vi tænker på et ord som FAR.

Så hvis gaven til ham er til en far, så er dette en gave der er svær at komme udenom og som helt sikkert skaber stor glæde.

Hvid og grå google home

8. Utrolig populær Google Home

Smarthøjtaler

En Google Home kan meget vel blive årets mest solgte gave til mænd. Lækker højtaler der spiller din musik, samtidig med at den ser diskret ud i hjemmet – MEN der er mere til den!

Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og din mand vil elske den, og det vil du også.

designkunst plakat nyhavn

9. Skønne byplakater - Nyhavn

Plakat

En gaveidé til ham kunne også være en fin byplakat fra Designkunst. De laver de skønneste plakater med by- og hjemstavnmotiver fra hele Danmark. Forær ham en plakat med f.eks. hans barndomsby, byen han studerede i eller noget helt tredje – lige meget hvad vil det sikkert blive glad for den og vil få vækket en masse minder hos ham.

Derudover passer de farverige plakater også rigtig godt ind i de fleste hjem og kan give lidt ekstra liv på væggen.

 

Cola køleskab

10. Det helt rigtige køleskab til mænd der elsker Cola

Sjov gadget

Lækkert Coca Cola køleskab til arbejdspladsen eller kontoret. En gadget der altid er et blikfang.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapslen på toppen er et bærehåndtag og den kan tilsluttes både kontoret og bilens 12V-udtag.

Faxe kondi plakat

11. Den sjove Faxe Kondi plakat

Plakat

Kan han godt tåle at få en vits eller to, måske har han tendens til at have lidt sort humor som vi kender den i Danmark? Så kunne denne plakat være en sjov og oplagt gaveidé til ham.

Den er tilmed også ofte perfekt da prisen passer meget godt på manges gavebudgetter. Du kan ydermere også få plakaten i forskellige størrelser, således at den kan hænge på kontoret uden at fylde for meget.

Det var de første 10 gaver

Du er nu kommet igennem de første 10 gaver, men helt rolig – der er mange flere gaveidéer til ham, hvor der er rig mulighed for at blive inspireret. Faktisk er der hele 135 gaveidéer på denne liste. God fornøjelse.

calvin klein underbukser til ham

12. Calvin Klein trunks til ham

Underbukser

Lækre underbukser fra Calvin Klein af god kvalitet.

Underbukserne kan købes i flere farver, som du kan finde ved at klikke på et af nedenstående links.

skjorteholder

13. Skjorteholder - Behold skjorten i bukserne hele aftenen

Beklædning

Det er tæt på umuligt at få en skjorte til at sidde pænt nede i bukserne, hvis du ikke ejer en skjorteholder.

Med justerbare elastikker, så er det muligt at få skjorten til at blive i bukserne helt uden gener. På denne måde slipper du for hele tiden at stikke skjorten i bukserne på ny, som alle mænd kender. En fantastisk gave til ham, som også kan købes til en super fin pris.

Dolce & Gabbana K

14. Dolce & Gabbana med deres nyeste herreduft K

Duft

Til den stilrene mand der har sine præferencer i orden. Duften er inspireret af Italiens solrige landskab og har en frisk åbning. Det er en meget forførrende og uforglemmelig duft, der allerede har fået mange positive tilkendegivelser.

Ønsker du at kræse lidt ekstra for ham, kan duften her fra Dolce & Gabbana meget vel være et godt bud.

Barbering

15. Overrask manden med en luksus barbering

Oplevelse

Velvære til mænd vil de fleste nok også blive glade for. Hvad med at lade ham blive barberet med stil hos en dygtig barber?

Giv dette gavekort til oplevelse hvis du vil forkæle din mand, som er en super lækker oplevelse i skønne omgivelser.

designkunst plakat aarhus

16. Designkunst - skøn Aarhus plakat

Plakat

Aarhus plakaten har de fineste motiv fra den ikoniske å. De kendte restauranter illustreres helt ned til Clemens bro, og man kan næsten mærke å-stemningen – en perfekt gave til ham, som f.eks. har brugt sine år som ung studerende i den pulserende jyske hovedstad.

Aarhus plakaten kan også få i en serie med Risskov og Den Gamle By.

Ralph Lauren sneaker til ham

17. Polo Ralph Lauren sneaker til ham

Sneaker

Super fed sneaker fra det anerkendte Ralph Lauren. Kan både bruges til et par smarte jeans, eller et par bukser/ chinos.

Skoen kan købes i flere forskellige farver, men vi synes at denne sammensætning både havde lidt kant, samt ligeledes også er en de mest populære hos Kaufmann.

boksebold til bord

18. Sjov gaveide til ham med temperament

Sjov gadget

Er du på udkig efter en sjov lille ting til omkring 100 kr. så er her en anderledes ide. En boksebold til kontoret så man kan komme af med lidt “luft”.

Så kender du en mand med lidt temperament og god humor, så har du her en fin gadget til kontoret.

Sjov nutella plakat

19. Nu'tella jeg til tre....

Plakat

Er han er vaskeægte nutella fan? En plakat som denne vil med garanti skabe det største smil hos en vaskeægte nutella-elsker. Ung som gammel, så kan vi næppe komme udenom at nutella er helt fantastisk!

Plakaten her fås i flere forskellige størrelser og dermed også i forskellige prisklasser.

20. Gamerudstyr - Den perfekte pakke

Gamingudstyr

Det er tidens store trend at game, hvorfor at man aldrig må gå ned på udstyr.

En fantastisk gave til ham som spiller meget computer, eller gerne vil spille, så er dette en perfekt gave. Du får i dette sæt alt hvad du skal bruge, men du kan også finde en masse andet spændende gamerudstyr på linket, herunder gamerstole mv.

Sølv retro loftslampe

21. LAFORMA Ginger Loftslampe

Lampe

Vi har fundet denne LAFORMA Ginger loftslampe med en retro lampeskærm i metallisk design, der kan give dit hjem et helt unikt look.

LAFORMA har designet en bred vifte af unikke loftslamper, der kan give hjemmet et helt anderledes udseende. Perfekt til manden der sætter pris på en hyggelig og unik atmosfære.

3 kg nutella

22. 3 kg Nutella - Sjov gave til ham med den søde tand

Søde sager

Hvad med noget til ham med en sød tand? 3 kg Nutella har en WOW effekt og bringer altid smil og grin med sig.

Den store dåse med håndtag er også praktisk, sådan man også nemt kan få det sidste ud af glasset.

designkunst plakat overgaden

23. Byplakater fra Designkunst

Plakat

Designkunst har lavet en række fine plakater med motiver fra forskellige danske byer og disses kendte vartegn. Her finder du bl.a. plakaten fra det hyggelige Christianshavn med en af dens nok mest kendte gader – Overgaden.

Du kan finde en helt plakatserie med områder fra Christianshavn og ellers vælge at blande plakater fra forskellige byer.

Gaveideer drinks GT glas

24. Store flotte glas til din gin og tonic

Drinksglas

Når du skal finde gaven til ham du elsker, så kunne et par flotte Gin & Tonic glas måske gå an til barskabet.

Mange mener at dette er det RIGTIGE gin og tonic glas, og det kan vi også skrive under på her på Morefews. Netop derfor er de også med på listen over gode gaveideer til ham.

Fede solbriller som gave

25. Fede solbriller fra Ray Ban

Solbriller

Solbriller i god kvalitet og det rette mærke kan være en dyr fornøjelse. Derfor hører fede solbriller også på enhver ønskeliste til ham.

En god gaveide til ham, der kan bruges til mange forskellige anledninger.

gaveideer til ham undgå fartbøder

26. Gaveønsker til ham der undgår fartbøder er en populær gaveidé til en mand

Gadget

Med denne lille smarte enhed fra Saphe behøver du ikke længere at have en mobil-app tændt for at undgå bøder. Enheden monteres let tilgængeligt i bilen. Når man en fartkontrol trykker man på knappen.

Hvis andre har set en fartkontrol får man en lyd-advarsel. Dette er en anderledes og praktisk gave-ide til ham der måske kører lidt for stærkt? En populær gave ide til ham der ikke ønsker sig noget.

Fødselsdagsønsker til mand

27. Lad ham få en god morgen med lys og musik

Vækkeur

Her er gaven til ham der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Måske er det årstiden der gør det en god gave lige nu.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Med dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil. Dette kan være en gave til manden som har alt.

skitøj som gave til ham

28. Skitøj af god kvalitet til ham

Skiudstyr

Vi nærmer os skisæsonen og julen står for døren. Perfekt årstid for gaver med skiudstyr og skitøj.

Skitøj er et godt juleønske fordi det tilgodeser de flestes gave-budget. Fra skisokker til nye ski, der er mulighed for at finde gaver i alle prisklasser.

badekar julegave

29. Årets julegave ser ud til at være et badekar for alle

Badeværelse

Vi nærmer os kolde tider, og julen kommer tættere på. I år har vi bemærker ekstra interesse for dette sammenklappelige badekar.

Til dig der drømmer om et badekar til dine børn og dig selv, som ikke har så meget plads i lejligheden eller huset.

julegave til ham der drømmer om biler

30. Gaven der opfylder en drengedrøm om hurtige biler

Oplevelse

Giv ham du elsker en kæmpe oplevelse med en tur i en Ferrari eller i en anden fed sportsvogn. En tur der for de fleste virker umulig.

Kom ud at køre på gaden i en Ferrari med dette gavekort til en oplevelse. Der findes også gavekort til andre typer af bilen, alle fede sportsvogne – både til banekørsel og i byen. En super gave til en rund fødselsdag hvor der skal lidt ekstra stil over dagen.

Curling til bordet shuffleboard

31. Curling på bordet hvor alle kan være med

Spil

En fed gave til alle mænd der elsker spil og fest. Et spil hvor alle kan deltage på lige fod og hvor reglerne er simple.

Spillet er perfekt til festen eller til at tage med på ferie eller festival. Shuffleboard Mini er et klassisk spil, som er blevet fornyet i en mindre udgave. Der kan være et utal af deltagere, derfor er det et spil, som let kan sætte gang i en fest, eller bare hygges omkring med lidt konkurrence. En fed gave til ham under 500 kr.

julegave bedste bøger hitliste

32. De mest solgte bøger som julegave - årets julegavebog

Bog

Vi nærmer os jul og hitlisterne over bøger giver et godt billede af årets julegavebog. Biografier er altid populære til jul, så der er nogle stykker på top 10 over bøger.

Lars Tvedes bog om Super Trends er blevet et hit til mænd og drenge. Jojo Moyes “Ræk mig stjernerne” er en smuk bog om kærlighed og venskab. Madbøger er altid på top 10 til jul.

stol og koletaske

33. Smart gaveide til ham der elsker festivaler

Festival

Denne gaveide har også været utrolig interessant den sidste tid. En meget opfindsom gave, der passer perfekt til en Grøn Koncert eller en festival.

I modsætning til den klassiske campingsol, så kan denne stol bæres lidt mere diskret og bekvemt. Her er endnu en skør og anderledes gaveide til ham der ikke ønsker sig noget.

mandelgave spil 2019 version

34. Spillet der altid bliver udsolgt til jul

Spil

Hvert år har vi dette spil på listen og hver år er det allerede udsolgt i november. Det sjove spil med en skinne i munden og opgaver der får alle til at dø af grin.

Nu kan du udfordre dine venner i det originale og sjove Mouthguard Challenge spil. Det gælder om at få de andre til at forstå hvad du egentlig mener. Morsomt festspil med udfordringer, der kan være noget af en mundfuld.

billig sjov praktisk gave til far

35. Den billige, sjove og praktiske gave til din mand eller far

Sjov gadget

Her er en finurlig lille gave som er interessant på mange måder. En slags schweizerkniv som kreditkort.

Så det kan sagtens lade sig gøre at finde en billig gave til din mand under 100 kr. der også er med omtanke. Måske dette netop også en praktisk gave for din kammerat hvor tiden er løbet fra at gå med lommekniv.

støjreduktion sony høretelefoner

36. Den lækre gave til ham der elsker god lyd

Høretelefoner

Støjreduktion! Hvis du ikke kender det eller har hørt om det, så er det fantastisk. Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu sidder Sony på tronen.

Sony fås til det halve af Bose, men med præcis samme kvalitet. Ideel til rejsen eller til fordybelse med musik og film. Det bliver en hel ny oplevelse.

kanjam frissbee spil

37. Årets udendørs sommerspil

Spil

Hver år kommer der et nyt sjov udendørsspil som bliver en dille. Denne sommer gætter vi på at KanJam Frisbee spillet bliver det mest populære.

Et spil hvor alle kan deltage uden den store oplæring. Spillet kombinerer frisbee og elementer der minder om basketball og golf.

Du er nu igennem de første 30 gaver

Det var de første 30 gaveidéer til ham. Måske har du allerede fundet en gave som du tænker er den rette, men hvis dette ikke er tilfældet, har du stadig mulighed for at blive inspireret. Listen fortsætter herunder.

faldskærmsudspring som gave til ham

38. Mange mænd ønsker sig et faldskærmsudspring

Oplevelse

Vi har spurgt på vores Facebook-side, hvad mænd ønsker sig her i 2020. Faldskærmsudspring er nævnt et par gange, så derfor har den fundet sig en plads her på listen.

Så hvis du kender en mand der trænger til at komme lidt ud af sin “comfort-zone” eller som har sådant et udspring på listen over ting der bare skal prøves her i livet, så er her gaven der vil overgå dem alle. En rigtig action gave til ham.

praktisk julegave lys i mørket

39. Praktisk hue til ham der lever i mørket eller går med hunden

Sjov gadget

Årets mest praktiske hue finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide.

Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set, når du vandrer i mørket.

gin tonic shampoo

40. Hvad siger du til en Gin & Tonic shampoo?

Badeværelse

Måske den mest skøre gave du kan finde, eller måske den helt perfekte gave? Gaven der deler vandene.

Shampoo, der dufter af gin og tonic. Duft lige så godt som tidens mest klassiske drink!

Tidsløs gave lampe watson

41. En tidsløs gave i lækkert design

Lampe

Har du brug for noget unikt i et specielt design? En gave som vil blive gemt for evigt og husket?

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave fra og hvornår.

Sjov animeret års kalender

42. En sjov kalender til skrivebordet

Kalender

Mange vil glæde sig over en ny sjov “joke” om dagen i form af en kalender. Jeg har bemærket på min arbejdspladser igennem årene at mange mænd har sådan en kalender.

Og man af dem der har sådan en kalender på bordet får et lille grin hver dag og en god start på dagen. En typisk mandelgave lige til den rigtige pris omkring 100 kr.

DJI Mavic air gadget gave til mand

43. En drone er den sejeste gadget man kan købe til en mand lige nu.

Gadget

Mænd elsker legetøj og gadgets, og en drone er én af de nyeste ting på en mands ønskeliste. Den seneste DJI Mavic Air er den ypperste form for drone man kan finde til privat brug.

DJI Mavic Air er nok den mindste og mest kompakte drone i den kvalitet. Propeller og arme kan foldes ind til dronens som betyder at dronen kan være i en stor lomme. At den kan foldes sammen beskytter dronen under transport. Gaveide til ham der har alt.

Gave med gin og tonic

44. Alt med Gin & Tonic er populært som gave

Bog

En god gave til manden er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink.

“Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel. I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig gave som alle har råd til.

Levis cowboyjakke til mænd

45. Den mest solgte denim jakke lige nu

Herretøj

Levis har lige nu den mest solgt cowboyjakke. Den klassiske jakke giver et simpelt look.

En hvid t-shirt og et par jeans og så har du dette dejlige helårs-look. En lækker gave til ham der gerne vil have lidt smart tøj.

Man der griller med Golf grillsæt

46. Golf BBQ grill-sæt

Grill

Et sjovt men samtidigt særdeles funktionelt grill-sæt, som er den perfekte gave til ham der værdsætter at slå et par runder på plænen, for derefter at komme hjem på terrassen og passe grillen.

Dette grill-sæt vil med sikkerhed skabe misundelse blandt dine golf-venner, hvorfor det er den perfekte gave til ham.

badevægt

47. En lækker intelligent badevægt som gaveide til ham

Badevægt

Hold godt øje med vægten i vintertiden med denne lækre badevægt fra Beurer. Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app.

Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder. En flot og dekorativ badevægt der hjælper dig med at nå den vægt du ønsker.

kitch pro frugt chips

48. En sund gave til dem der elsker sundt slik

Køkken

Her er en super praktisk gave til et køkken. Du kan selv tørre frugter, grøntsager, krydderier eller svampe lynhurtigt.

En anderledes gave til den som allerede har alt udstyr i sit køkken. Nem at betjene og rengøre.

røgmaskine til køkken

49. Så er der virkelig en gave til nørden i et køkken eller røg-elskeren

Køkken

Her er den næste dims til samlingen af køkkenredskaber man ikke kan leve uden. Så hvis du stadig mangler ideer til ønsker, så er her mere! Gaven der får en kokke-aspirant til at græde.

En overkommelig julegave rent prismæssigt og helt sikkert en overraskende gave. Giv den til den i familien der elsker at eksperimentere med madlavning. Det er med at finde de kreative ønsker til mænd og her er et rigtigt godt bud.

ventilator usb

50. Gør klar til en varm sommer på kontoret

Gadget

Kender du det at luften står helt stille omkring dig? Varmen trykker og det er svært at koncentrere sig?

Giv ham denne smarte ventilator i gave, så der altid er frisk luft ved arbejdsplads. Kan også bruges i bilen eller i sofaen med laptoppen. En dejlig sommergave med mange muligheder.

51. Fede gourmet-oplevelser der vil glæde en madglad mand

Oplevelse

Oplevelses-gavekort muliggør en masse ting som ikke før var mulige. Giv en gave hvor du deler en oplevelse med ham du elsker. Oplevelser istedet for materielle ting, når man nu har alt alligevel, er blevet de nye typer af gaver.

Man kan finde alt lige fra østersjagt, romsmagninger og bearnaisekursus til kemiske køkkenkunst og bagekurser. Oplevelsesgavekort giver dig alle muligheder og ofte til en fornuftig og fair pris. At lave noget sammen er en gave der viser kærlighed. En god bachelor gaveide til ham.

vildeste gave til en mand

52. En af de vildeste oplevelser til en mand vi kan finde

Oplevelse

Vi har kigget lidt omkring for at finde en af de vilde gaver der findes og her er den. Gavekort til en fremtidsagtig flyvetur på vandet.

Et såkaldt flyboard giver dig en enestående oplevelse. Så kender du en modig og sporty type der trænger til en vild uforglemmelig oplevelse så er det dette gavekort du skal give. Hvis man fylder 20 eller 25 år så kan dette være en fed oplevelse at få.

Gaveideer til ham på 40 år der har det hele

53. Oplevelser i luften som den perfekte gave

Oplevelse

Der findes et hav af gode oplevelser som passer godt til de fleste mænd. Prøv eksempelvis en gåtur på Lillebæltsbroen eller en tur i luftballon.

Så her har du muligheden for at give en gave der er langt væk fra sokker og underbuksen og som vil blive husket. Nem gave med oplevelsesgavekort i sidste øjeblik som kan købes og printes via nettet.

årets mest ønskede julegave

54. Folk sætter oplevelser på ønskelisten hvor de kan lære noget

Oplevelse

Præcis dette juleønske dukker op på flere og flere ønskesedler til jul. Meyers Bageskole for at være mere specifik.

Det virker som om at et gavekort til netop Meyers Bageskole er den mest ønskede gave i år for de voksne. Meyers har gennem år sat sit præg på den danske madlavning og dette bagekursus giver dig færdigheder for livet. Giv denne julegave til dine forældre hvis du vil have godt brød…eller bare spiseligt brød 🙂

Et kurophold er forkælelse i bedste skuffe

55. Mænd vil også gerne forkæles og tilbringe tid med dig

Oplevelse

Giv ham et lækker spa-ophold i gave og kom lidt væk fra den almindelig dagligdag. Hvis din mand trænger til en pause, så arranger en tur som en god gave.

Tag et kort ophold væk fra dagligdagen og gør noget godt for jer selv.

Gave til ham lækker jakke til mænd

56. En god gaveide til ham lige nu er en fed varm jakke

Herretøj

Denne jakke fra North Face er super smart og passer til alle mænd.

Denne “lette” bomberjakke er super til både vinter og forår. Jakken kan fås i  sort og khaki (brun) som på billedet. Det er altid rimelig nemt at ramme den rigtige størrelse på en jakke og derfor er det en nem gave at give.

Lange underbukser med gylp

57. Lange underbukser med gylp

Herretøj

Intet bedre end lange underbukser på en kold vinterdag. Nogle bruger dem som natbukser.

Sort Long John med gylp fra Dovre, med suveræn pasform. Modellen er lavet i 100% uld, og er dermed meget blød. Underbukserne er ikke kløende, huden føles tør og sikrer en god og stabil varme.

Du har nu scrollet dig igennem 50 gaver

Mon ikke der har været noget på vores store gaveidé-liste til ham, som har kunnet inspirere dig. Listen har indtil videre budt på bløde gavemuligheder, elektronik, oplevelser, personlig pleje og sjove gaver. Der er mange flere forslag herunder.

tøj julegave til mand og dreng

58. En lækker vinterjakke er altid en god julegave

Herretøj

Her er en nyhed fra Solid. En fed vinterjakke i smart design og til en god pris.

Denne jakke fra Solid har masser af fine detaljer men også et enkelt og pænt look. En fed jakke til de kolde vintermåneder. Rigtig god gave til en teenage-dreng også.

haettetroje jack jones

59. Køb noget lækkert tøj til ham du holder af

Herretøj

Noget nyt og lækkert tøj er altid en god gave, derfor har vi fundet denne lækre Jack & Jones hættetrøje, som du kan give til ham, du søger gave til.

Lige nu er der ingen tvivl om at Jack & Jones er utrolig populært. En hættetrøje som denne er altid praktisk som gave og forholdsvis nem at ramme i størrelsen.

smartphone handsker

60. Vil du holde fingrene varme om vinteren men også kunne bruge din mobil?

Accessories

Her er nogle fine billige handsker, der klarer opgaven. Handskerne fås i mange forskellige farver.

Perfekt til løbeturen eller hvor det er koldt og mobilen pludselig ringer.

le fix hoodie til ham

61. Hoodie fra Le Fix

Herretøj

Le Fix er kommet med en helt ny serie der er super simpel og lækker. Ingen tvivl om at Le Fix hoodies er mega hotte lige nu sammen med Sniff.

Le Fix, hvis du vil have et tidsløst design og tøj du kan bruge i mange år. Tjek tøjet fra Le Fix og find lige dét, der passer som gaveide til ham.

craft lobejakke

62. En super lækker løbejakke til ham

Sportstøj

Endnu en perfekt gave ide til ham der elsker at løbe året rundt. Denne løbejakke fra Craft er super lækker og let.

Løbejakker fra Craft ser skide godt ud og holder ham tør på en løbetur i det våde danske vejr. Det vigtigste er at man kan ånde igennem jakken og kommer af med varmen.

adidas windbreaker gave til ham

63. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

Se lige denne nyhed fra Adidas. En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type.

Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

le baiser hoodie

64. Hoodies er årets bløde julegave.

Herretøj

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt 🙂

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

Gaver til drenge på 15 år

65. En begynder-drone med kamera er gode ønsker til mænd

Gadget

Mange drenge elsker droner og denne lille drone er en god begyndelse. Optag sjove klip med det indbyggede kamera.

Fleksibel og sammenfoldelig drone, som styres med en app og både filmer og fotograferer! Dronens kamera streamer live-video til din smartphone. Indbygget kamera til foto og film, 480p.

66. Årets gadget julegave til mænd - wifi lyspærer

LED-pære

Hvis du vil kunne styre lyset i huset fra mobilen eller når du ikke er hjemme, så er julegaven her meget praktisk. Med disse smarte pærer kan du styre lysstyrken på lyset og programmere hvornår det skal være tændt.

Prisen på wifi-lys er efterhånden på et niveau hvor det er til at betale sig fra. Kompatibel med Google Assistant og Microsoft Cortana.

mandegave DJI osmo

67. Gaven til dem der gerne vil lave hjemmevideo

Mobiltilbehør

Dette er gaven til en filmglad teenager der gerne hurtigt og nemt vil lave videoer i høj rystefri kvalitet. Igen sådan en typisk lækker gave som man ikke lige køber til dagligt.

Med en DJI Osmo kan du optage helt rystefrit med din mobiltelefon og derfor bliver dine videoer meget professionelle at se på. Desuden får du DJI software med der hurtigt klipper dine optagelser automatisk sammen med musik, så man hurtigt kan uploade sin video til Youtube og Facebook. Hvis du vil vide lidt mere om denne spændende gaveide så læs med på DJIs egen hjemmeside.

Kreativ og sjov pengegave

68. Giv en pengegave på en sjov måde

Puslespil

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

Perfekt gave til bedsteforældre og familie

69. En digital fotoramme som gave til bedstefar

Fotoramme

Hvad med en digital billedramme hvor hele familien kan sende billeder til hjemmefra. Super smart så har familien altid de seneste billeder i en fotoramme.

Rammen kræver WIFI for at kunne blive opdateret. Alle der har appen til rammen kan tilføje billeder. Slut med at skulle fremkalde billeder hver jul og lave flere rammer.

billedramme til børnetegninger

70. Gaven til ham der har børn der tegner

Fotoramme

Den perfekte praktiske gave til ham der hele tiden får tegninger af sine børn. Denne ramme er super smart og gør det nemt at skifte.

Børnene bliver super stolte når deres tegninger altid får en plads i hjemmet. Bedsteforældre bliver også glade for sådan en billedramme.

Gaven der giver julevarme

71. Hvad med at få lidt ekstra varme ind i stuen på de der HELT kolde dage?

Varme

Se denne fine elektriske pejs som perfekt simulerer pejs med varme og flammer. Her er altså tale om én af de helt opfindsomme julegaver.

Pejsen trækker 2000W og en hurtig beregning siger at det vil koste cirka 4 kr. i timen at have den kørende. Nem at tage frem når det er så koldt at radiatoren ikke kan følge med. Dette er vores sjoveste bud på en julegave til dato – en gave til alle der elsker hygge.

72. Genial gaveide til ham der elsker at grille og lave burgere

Køkkenudstyr

Her er endnu en sjov og praktisk fødselsdagsgave til køkkennørden eller grillentusiasten. Denne hamburgerpresser vil en hver mand blive glad for som gave. Med muligheden for at presse den perfekte bøf til burgeren, lave bøffen luftig men i form samt lave fyld til bøffen også.

Fyld den med cheddar og bløde løg og så er der Roethlisburger til Super Bowl eller fyld den med gorgonzola og chili til den skarpe burger!

73. Gaveønsker til ham der elsker sovs der ikke er brændt på

Køkkenudstyr

På listen over unikke gaveønsker findes dette sjove automatiske piskeris. Ideel til persillesovs eller andre sovse som kræver konstant omrøring for at blive perfekte.

Selvom det er en sjov gave så er det også en fin gave til en køkkennørd der skal kunne håndtere mange ting ad gangen.

candyfloss maskine

74. Candyfloss maskine hvis du vil lege tivoli

Køkkenudstyr

Vi fortsætter med de sjove og humoristiske gaver til en køkkennørd eller en barnlig sjæl. Her er en utrolig billig candyflossmaskine som vil give meget glæde i ugerne efter jul.

Det er ikke en professionel maskine der er tale om her så den kan ikke købes hvis du har drømme om at sælge candyfloss på Vorbasse Marked. Men hvis du husker at gøre den rent så er der til mange timers nem candyfloss i denne maskine til en utrolig pris.

75. Løbesokker er altid et godt sted at starte

Sportstøj

Hvis du har tænkt dig at give løbeudstyr så er løbesokker en evig kilde til en gaveide. Løbesokker kan man ikke få for mange af og de bliver slidt.

De fleste løbere vil gerne have løbesokker i et specielt mærke, såsom Falke eller Nike. Så gå evt. efter disse mærke for at sikre dig at sokkerne også bliver modtaget med glæde.

lobesko gave til ham

76. FEDE løbesko er en perfekt gave

Sportstøj

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løber jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko.

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

garmin lobeur til loberen

77. Et løbeur er efterhånden også et must

Sportsudstyr

Et løbeur er rigtig god viden og motivation for en løber. Garmin har i mange år lavet de bedste GPS løbeure og den bedste tilhørende software til mobilen.

Garmins app giver løberen masser af information og hjælper med at gøre én til en bedre løber. Garmin forerunner er det ur der giver mest værdi for pengene lige nu, hvis man spørger os.

lobe tights 3 fjerdedele

78. Løbetights kan ikke undværes som løber

Sportstøj

Det er svært at klare sig i det danske klima uden løbetights. Løbetights giver varme og kompression som gør det behageligt at løbe.

Vær opmærksom på at ikke alle mænd kan lide at løbe i tights, nogle foretrækker løbeshorts og korte tights inde under shorts. Dog vil de fleste gerne have tights på om vinteren, så vær også opmærksom på om det er almindelige eller vinter-tights du køber.

gave til hende skiudstyr

79. Det er tid til årets skitur og det rigtige udstyr i gave

Sportsudstyr

Skal han på ski? Så er skiudstyr også en perfekt gave. Lækkert ski-udstyr kan godt koste lidt penge og derfor er det dejligt at få godt udstyr i gave.

Der skal godt skitøj, gode ski, gode briller og handsker til. Skiundertøj og skisokker er også fremragende gaver der passer til alles budget.

gave til ham luksus vinkøler til mange flasker

80. Ham der ikke ved hvad han skal ønske sig skal fejres med manér

Til baren

Til én af de store fødselsdage så er der her en anderledes og sjov gave. Denne fede vinkøler er optimal til den store fest som gave.

Fyld den op med champagne og lad det hele være den mest festlige gave du kan give. Også god til at fylde med kolde øl på terrassen.

gave til ham proptrækker i gaveæske

81. En god og lækker proptrækker er en vigtig gave

Til baren

En vin skal jo åbnes. Og en proptrækker er en super gave til at fejre en fødselsdag eller som studentergave. En proptrækker findes i mange former og prisklasser og her er et godt bud på god kvalitet og design.

Denne proptrækker er fra Legnoart Ghemme og kommer i en fed æske perfekt til en flot gave.

champagnesabel til vinelsker

82. En champagnesabel skal gives som en gave

Til baren

Man køber ALDRIG en champagnesabel selv. Det er den oplagte gave af fråds til en vinelsker.

Sådan en sabel er noget af det tilbehør til vine der kan være yderst dekorativt. Men også én af de ting der ikke bliver brugt så ofte. Hvis du synes han skal eje en sabel, så giv ham den i gave.

Vinkoleskab i stål

83. En vinelsker skal bruge et vinkøleskab

Til baren

En af de store gaver til en vinelsker er et vinkøleskab. Vinkøleskabe findes i mange størrelser og varianter, så det skulle være muligt at finde et der passer.

Dette vinkøleskab kan opbevare hele 40 flasker og er til ham der samler lidt på gode vine. Hvis du bare har behov for et skab til 6 flasker der altid har rette temperatur så findes det også.

84. Gaven til en mand der trænger til motion

Til baren

Har du en mand der kunne trænge til lidt ekstra træning ? Så er her den perfekte gave til en mand der nægter at træne i fitnesscenter.

Så kan din mand med ro i sindet sige at han løfter håndvægte hver gang han også drikker en øl. Det kan også være at bedste ven synes at denne er en sjov gave at få. God gave til sommerhuset eller campingvognen også.

Kølebrønd

85. En kølebrønd til øl? hvorfor ikke?

Gadget

Endnu en gave i kategorien sjove gaver til ham. Denne fantastiske kølebrønd til øl er perfekt til haven, til campingturen eller til festivalen!

Enhver ved at øl skal være jordkølede ! 🙂

årets gadget til mænd

86. En af sommerens sjove gaver til mænd

Festival

Det er sommer og tid til camping og festivaler. Hvis du er på udkig efter en sjov og knap så dyr gave til en drengerøv så har du gaven her.

Dette øl-bælte kan holde alle forsynet med øl. Smart og praktisk gave for sjov til campisten.

Bryg dit eget øl

87. En mand vil gerne brygge sin egen øl - det skal på ønskesedlen

Til baren

Her er gaven der gør manden i stand til at brygge sin egen øl hurtigt og nemt. Med det unikke gæringskar, hvor øllet gærer under tryk har Brewbarrel forenklet ølbrygning, så det er nemt at gøre det derhjemme.

Der er flere forskellige øltyper at vælge imellem, og i ølsættet får du alt det med, som du behøver; det eneste du skal tilsætte er vand! En personlig gave til kæresten!

gaver til en kaffeelsker

88. Fede ting til ham der elsker kaffe

Køkken

Kaffe er også et af de trendy område hvor du kan lede efter en lækker gaveforslag til ham. Mange mænd elsker en god kop kaffe og der findes masser af udstyr og gadgets til kaffe. Eftersom rigtig mange går op i kaffe så er der måske er perfekt gaveide at finde her?

Lækker kaffe er blevet et gavehit

Kaffe, kaffe, god kaffe. Tiden er inde til god kaffe ude og hjemme. Brug lidt ekstra penge på en lækker espressomaskine til hjemmet. Denne fede espressomaskine fra Delonghi er første skridt ind i kaffehimlen. Det er den lækreste gave du kan give til en kaffe-elsker.

Gaveideer til ham der kan lide god kaffe

89. Mange mænd elsker god kaffe

Køkken

For at lave god kaffe skal man have en god kaffekværn. En kaffekværn er på hårdt arbejde så sørg for at kvaliteten er nogenlunde god.

De fleste ved at friskkværnet kaffebønner laver den bedste kaffe. Med denne julegave kan du begynde at opleve kaffe på en helt ny måde. Måske skal den gamle kværn bare opgraderes her til jul.

kæmpe toblerone chokolade

90. Hvad med en KÆMPE chokolade til dem med sød tand?

Søde sager

Se denne kæmpe udgave af en Toblerone chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten mand.

Den perfekte gave, hvis du kender én der bare ELSKER chokolade. Det er en gave som altid giver grin og smil.

Gave til hjemmet lampe

91. Nyt år og ny stil i hjemmet - gaven til hjemmet

Lampe

En god julegave kan være denne fede lampe fra Ilva i helt ny stil.

En anderledes gave som helt sikkert giver opmærksomhed. Giv stuen et ny trendy look til jul.

fødselsdagsgave til far der elsker grill

92. Har din mand svært ved at rengøre grillen?

Grilludstyr

Se denne smarte “vaskebajle” til en grillrist. Nu er det muligt at lade grillristen eller bagepladen stå i blød udenfor, så den kan blive ordentlig ren.

Et helt nyt og smart tilbehør til manden der elsker at grille. Din mand vil elske denne gave, fordi den er så smart og anvendelig.

Call of Duty: Modern Warfare

93. Årets mest ventede spil som julegave

Konsolspil

Den 25. oktober udkom årets mest ventede konsol spil: Call of Duty: Modern Warfare

Fås til Playstation 4 og Xbox One. Vær den seje gave-giver og kom med dette spil som julegave til spilleglade drenge og mænd.

94. Apple TV - Oplev dit tv på ny

TV Tilbehør

Få opgraderet udstyret i stuen med den nyeste Apple TV. Hvis jeres Apple TV skal følge med tiden og den stigende billedekvalitet, så skal den skiftes. Du skal også overveje at sætte AplleTV på din ønskeliste hvis du vil se Netflix i endnu bedre kvalitet. Ud over forbedre billedkvalitet, så kan man nu også hente apps ned på sit AppleTV.

OBS! Hvis du har STOFA så kan du nu via deres APP se TV via Apple TV. Så man behøver ikke længere trække TV kabel m.m. Vi har et Samsung TV og nu kan vi styre alt på TVet med AppleTV fjernbetjeningen.

gaveideer til teen rygsæk nike

95. Alle mænd kan bruge en lækker rygsæk i lækkert design

Rygsæk

Gaver til mænd behøver ikke kun være elektronik for at være godt! En lækker og stilren rygsæk fra Nike som både kan bruges til skole, weekendture og sport.

Den skal på ønskelisten for den lidt yngre eller friske mand. Alle gaver her kan bruges som studentergave til kæresten også.

elektrisk løbehjul som fremtidens gave til teenager

96. Et elektrisk løbehjul til ham der skal fra toget til arbejde

Transport

I fremtiden vil disse små elektriske transportmidler bliver ekstremt populære. Køb et elektrisk løbehjul til ham der eks. skal fra toget til arbejdspladsen hver morgen.

Fordelen her er at man kan tage sit løbehjul med sig hjem og undgå en defekte eller stjålet cykel. Det er også en fedt gave til en teenagedreng eller et stor legebarn. Praktisk på ferien også. Et af de sjovest gaveønsker til ham her i 2020.

rollei action kamera

97. GoPro HERO 8 - Til YouTube generationen!

Foto & Video

Action kamera er helt sikkert en fed gaveideer til ham der har det hele! Dette kamera er faktisk ganske billigt. En god måde at finde ud af om action kamera er et legetøj man synes er fedt. Dette er en super gave til en teenager også der ønsker at være “Youtuber”.

Rollei Actioncam 415

Vil du optage fede billeder fra løbeturen, cykelturen, turen på ferie i vandet og poolen. Denne type kamera kommer som et sæt, så man kan optage under vandet også. Robust og beregnet til fart og bevægelse.

Sjove gaver til ham til jul

98. Sjove julegaver eller mandelgaver til mænd

Spil

Køb denne julegave til ham der mangler spil og underholdning til julefrokosten. Eller den gode mandelgave som giver spil og spas efter julemiddagen

Et morsomt bord-curling-spil på 1,20 meters længde. Et spil hvor alle kan være med på lige vilkår og derfor til store glæde til enhver fest. Kan det være den perfekte mandelgave?

Undgå sko der lugter

99. Undgå sko der står og lugter

Lugtfjerner

Kender du det med 5 par sko der står og lugter? SmellWell har lavet disse fine poser der kan hjælpe med at teenage-sko ikke lugter. Er også smarte hvis man skal ud at rejse og man ikke vil have alt for lugtende sko i tasken eller på hotelværelset.

Fjern den grimme lugt fra sko, sportsudstyr, tasker, biler, garderober, æggedunstende rum og teenageværelser med de bakteriedræbende, genanvendelige SmellWell duft-godt-poser.

Gaveideer til ham bog med trykkoger

100. En bog om madlavning med trykkoger – og en trykkoger med i gaven

Bog

Vi faldt over denne bog som kunne være en perfekt gave i et sæt sammen med en trykkoger. Julegaven til ham køkkennørden derhjemme. En trykkoger er vejen til velsmagende retter med gode råvarer.

Genvejen til mørt kød og gullasch på bare en time. Vi tænkte at bogen og så denne trykkoger kunne være et passende gavesæt til din mand.

gaveideer til mand jul med tryk på

101. Og trykkogeren til

Køkken

Julegaven der holder i mange år og vil ændre på måden der laves mad i mange danske hjem. Lad ham opdage trykkogeren. Også lækker gave til farfar der gerne vil have noget rustik mad med mørt kød.

Gaveideer til ham bøger til selvhjælp.

102. Lad din mand overleve med denne gaveide

Bog

Rigtige mænd går også i sort er en selvhjælpsbog. Bogen passer til de mange danske mænd, som er på vej til at gå i sort, og som ønsker at hjælpe sig selv.

Som julegave er denne bog passende, nyt år, nye tider, tid til eftertanke.

Gaveideer til halvgammel mand

103. Bogen til halvgamle mænd der brokker sig

Bog

Her er julegaven med et glimt i øjet. Bogen her konfronterer halvgamle mænd med sine særheder, og giver dem et brokkeregister over alle de ting, man kan gå og brokke sig over!

Bogen giver gode råd til alle de halvgamle mænd derude, der netop er ved at være halvgamle.

Gaveideer til mænd bestseller bog trump

104. Bogen som alle taler om

Bog

Hvad med at give ham en julegave som alle taler om? Donald Trump er altid god for kontroversilet indhold. ’Fear’ er bogen, hele verden taler om. Den prisvindende journalistlegende Bob Woodward giver et hidtil uset indblik i Præsident Trumps administration.

Bogen tegner et billede af en  kultur hvor medarbejdere har følt sig nødsaget til at skjule vigtige dokumenter for præsidenten af hensyn til nationens sikkerhed.

Gaveideer til ham sjove gaver

105. En sjov gave til under 100 kr. til ham der trænger til noget “skønhed”

Bog

En sjov gave til en mand, hvor THomas Skov og komikeren Geo kommer med skønhedstips. I bogen giver de to sjove herrer deres bedste tips og råd til hvordan du som mand får det perfekte liv. Den ultimative skønhedsguide giver 99 genveje til et bedre liv.

Så skal du finde en nem, hurtig og billig gave der giver smil og glæde, så er dette vores bud. Sjove gaver til mænd slår aldrig helt fejl. Hvis du ikke ved hvad du skal købe som gave så er sjove gaver altid sidste og bedste udvej.

Gaveideer en god bog til mænd

106. En bog med flere facts som mænd vil elske

Bog

Mænd kan godt lide facts frem for følelser, for det meste. FACTFULNESS handler om verden, og hvordan vi kan blive bedre til at forstå den, som den virkelig er. Giv denne gode bog til en mand til jul og lad juledagene blive eftertænksomme.

“En af de vigtigste bøger jeg nogensinde har læst – en uundværlig vejledning i at tænke klart om verden.” Bill Gates

Gaveideer til ham boggaver månedens bog

107. Denne bog er en rigtig god gaveide til ham der ikke ønsker sig noget

Bog

Her på siden præsenterer vi hver måned den mest populære bog som inspiration til en god gave. Denne måned er der fokus på Troels Kløvedals seneste bog. “Alle mine morgener på jorden” er skrevet i lyset af den livstruende sygdom, der ramte Troels Kløvedal for et par år siden.

Bogen er et vidnesbyrd om et levet liv, den lyser af taknemlighed over den rige og mangfoldige tilværelse, han blev tildelt. En bog er en billig gave og som mange bliver utrolig glade for.

Gaveideer bog mest solgte krimi til jul

108. En god krimi er nu også altid en gaveide til ham der har alt

Bog

I en forstad til København finder man en tidlig morgen liget af en ung kvinde. Hendes krop er blevet efterladt på en legeplads, hendes ene hånd er skåret af og over hende dingler en lille mand lavet af kastanjer.

“Kastanjemanden” er skrevet af den internationalt anmelderroste manuskriptforfatter Søren Sveistrup. Søren Sveistrup står blandt andet bag manuskriptet til tv-serien Forbrydelsen på DR.

Årets bogjulegave med Kim Larsen

109. Den nyeste Kim Larsen biografi kan blive årets helt store julegave

Bog

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den. I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer.

Resultatet blev denne bog. I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

Gaveideer uffe ellemann bog

110. Bøger kan også være gode gaver til farfar eller morfar

Bog

Vi synes at en selvbiografi af en person som dine bedste forældre er vokset op med igennem tiden kan være en rigtig god julegave. Den seneste bog om Uffe Ellemann følger én af de mest markante politikere som den lidt ældre genration vil huske tydeligt.

Følg Uffe Elleman når han beskriver livet efter politik. En spændende bog og en hyggelig gave som kan læses i ferien. 50 års fødselsdagsgave til far.

111. Mænd har brug for en øllefant

Oplukker

Georg Jensen Øllefant Oplukker i aluminium er en klassiker som både er en god julegave til morfar, far, din mand og som en fed mandelgave. Det tidsløse design fra Georg Jensen giver en øloplukker der er ikonisk, flot at se på og med glimt i øjet, og så er den god til at åbne øl med.

Gaven til ham der ikke ønsker sig noget og som elsker klassisk design. Ikonisk gaveforslag til ham der fylder 30 år ! og der kan åbnes øl til festen

gaveide til ham på 20 år der kan lide sport

112. Den sjove gaveide til ham der elsker sport på farten

Spil

Giv dette smarte bærbare bordtennissæt i gaveforslag til ham der elsker sport og underholdning overalt. En praktisk gave til ferien eller til afslutning i fodboldklubben.

Det kan også være en god gave at købe hvis man skal holde fest og der er børn og barnlige sjæle til stede der skal underholdes.

Sous vide maskine til mad

113. Sous Vide er den perfekte gave hvis du elsker lækkert mørt kød!

Køkken

Når man fylder 30 år så er det tid til at brillere i sit køkken! Ultimativt “køkken-nørderi” får man ved at give et Sous Vide “sæt” i gave. Der skal bruges en Sous Vide enhed af en art (der findes en del forskellige) og så skal der bruges en vakuumpakker. Her er igen værktøjet til at få fantastik mørt kød selv af skæringer der normalt har svært ved at blive mørt. Kan bruges til meget andet en kød også.

Husk at det kan være fedt at få en Vakuum pakker med når man får en Sous Vide i gave. Det er ikke nødvendigt med en vakuumpakker men det gør bare livet lidt nemmere hvis man vil marinere kødet før (og mens) man skal tilberede det. En god gave til mand på 30 år der har tid til at nørde med det gode kød.

Hudfarvet B&O headset

114. Den store gaveforslag til ham som du elsker

Høretelefoner

Kender du én der trænger til lækker lyd og lækkert design? Gaven til manden som sidder ved en telefon, tablet eller laptop og streamer Netflix. Eller gaven til en mand der rejser meget og som gerne vil have perfekt lyd og smart udseende.

B&O Beoplay H9 trådløse around-ear hovedtelefoner leverer lyd i enestående kvalitet. Intuitiv brugerflade med touchfunktion i et stilfuldt design. 16 timers afspilning giver dig ubegrænset musik.

gaveideer til hende som rejser meget

115. En gaveide til ham der giver bedre rejse!

Komfort

Endnu en gave til manden der har alt og som rejser meget. Hvis du kombinerer et par BOSE høretelefoner og så denne nakkepude i luksusversionen så har du den perfekte rejsepakke-gave til manden!

Hvis du ikke synes den traditionelle oppustelige nakkepude hjælper, så er det værd at overveje denne bedste nakkepude som virkelig er gennemtænkte. Små fede detaljer til mobiltelefon!

original gaveide til kvinde trådløs lyd

116. En af årets mest populære gaver til mænd

Høretelefoner

Apple AirPods er én af de gaveideer som langt de fleste klikker på her på siden. Tror at alle er vilde med de trådløse høretelfoner i minimalistisk design. Mange mænd har en iphone og med de nye Apple Airpods får man super god trådløs lyd.

Slip for ledninger der vikler sig ind hele tiden. God trådløs lyd er et stort ønske for mange, men måske for dyrt at købe for det daglige budget.

Sifon gave til køkken mand

117. Vidste du at en Sifon er den hemmelige gave til en mand? og en god gave til far

Til baren

Enhver køkkennørd skal have en sifon i gave. Når man bliver 40 år så er det netop blevet tid til at nørde ekstra meget i køkkenet. Ikke alene kan den lave danskvand til din Mojito og flødeskum men den er også nøgleelement i finere madlavning når der skal laves en “skum” af diverse slags. Desuden er den ideel hvis man skal lave en luftig dej til dybstegning af eks. fisk og rejer.

Det er GAVEN som en man aldrig ved han skal have! Det er værd at bemærke at denne Isi sifonflaske anvendes i alle Gordon Ramseys restauranter som understreger meget godt hvilken kvalitet der er tale om her. Kreativ gave til kæresten som elsker at lave mad.

fødselsdagsgave julegave parkering

118. Ingen parkeringsbøder til en mand der ikke ønsker sig noget

Bil tilbehør

Denne soldrevne parkeringsskive sikrer at din mand ikke får flere parkeringsbøder. En god gadget som enhver mand vil blive glad for at få i gave.

Det er en god investering der skulle holde i 20 år. Priser er omkring de 300 kroner så det er faktisk til at overkomme for enhver. Gave mand 50 år.

danalock wifi dørlås

119. En smart lås til huset med app

Sikkerhed

Endnu lidt legetøj der tjener et praktisk formål for hele husstanden. Dette dørlås-system fra Danalock er super smart og gør at du kan betjene husets døre med din mobil. Den nye Danalock udgave er blevet en mindre, kraftigere og ikke mindst hurtigere lås.

Danalock låsen er en drejelås, som skal monteres ovenpå vrideren eller nøglen som sidder på indersiden af døren. Danalock understøtter langt de fleste låse på det danske marked. Du har bare brug for en stjerneskruetrækker for at montere Danalock.

Årets nyhed som gave

120. Årets nyhed som gaveforslag til ham

Grill udstyr

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu!

Dette elegante og smarte termomenter styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen. Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

salt og peber kværne

121. Alle har brug for salt & peber på maden

Køkken

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen. Kender du nogen der trænger til en design-mæssig opgradering af salt-kværnen? Dette lækre sæt fra XD Design som hedder Helix er nogle meget flotte og praktiske kværne. Kværnene har en pæn facon, der vil tage sig flot ud på et veldækket bord.

gave til ham der ikke ønsker sig noget

122. Kvalitets stavblender fra Bosch

Køkken

Elektronik til dit køkken kan også være en fed gave til en mand. Stavblender fra Bamix er den bedste i verden af sin slags og det er altid lækkert at få ting i gave som er af bedste kvalitet.

Stavblenderen er fed til drinks, humus, pesto m.m. Giv en fedt gave der holder mange år og som stinker af god kvalitet. 40 års fødselsdag mand.

perfekt fødselsdagsgave til ham

123. En fed køkkenmaskine til ham der vil lave lækre pizzaer

Køkken

Køkkenmaskinen fra KitchenAid er altid på ønskelisten hos en mand der kan lide at være i køkkenet. Køkkenmaskinen kan fås med masser af tilbehør men er bedst til at ælte dej synes jeg. God kvalitet der ser lækker ud på køkkenbordet.

Hold øje med priserne hvis da der kan være mange penge at spare når den er på tilbud. Mange gange billig på Black Friday. Gaveideer til ham 40 år.

gaveønsker ideer til ham der kan lide at lave mad

124. Flere gaveideer til køkken-nørden eller ham der vil være cool

Køkken

Man kan virkelig nørde meget mere med pommes frites end man tror. Specielt når man skal lave dem selv. For at kunne lave lækre pommes frites, så skal tykkelsen gerne være ensartet for ens stegetid.

Giv dette professionelle pommes-jern til ham der elsker at stå i køkkenet. En lækker gaveide til ham der flytter hjemmefra eller til en 30 års fødselsdag – overraskelser til manden.

GAVEIDEER TIL HAM trykkoger

125. Giv en trykkoger i gave og du vil ændre dit køkken!

Køkken

Her er mere “køkken-nørderi” som gave. En trykkoger er i mine øjne uundværlig i et køkken når der skal laves gullasch, Chili con carne og andre lækre gryderetter hvor man vil være sikker på mørt kød. Hvis du vælger at investere i en trykkoger så findes der mange forskellige prisklasser. Men lad være med at gå for meget på kompromis med pris og kvalitet.

En god trykkoger holder for evigt og giver en større trykhed omkring sikkerheden. Vi har en trykkoger på 6,5 liter men de kan også fås mindre Vær opmærksom på at man ofte kan lave retter der kræver meget plads som udgangspunkt og at en trykkoger helst ikke skal fyldes mere en 2/3 op med fyld og halvt op med væske.

stavblender sæt

126. Gaven der gør køkkenudstyret komplet: Kitchen Aid Stavblender

Køkken

Sådan et sæt her er perfekt til dit køkken og hvis du i forvejen har kitchen aid køkkenting så er her gaven der virker.

pizza skovl

127. Alle mænd skal have en Pizzaskovl – gave til manden der har alt 2020!

Køkken

Når du ser den så tænker du “selvfølgelig !” det er en god gave ! og samtidig ikke en speciel dyr julegave. Overvej om du også skal give en pizzasten også så pizzaen kan blive helt perfekt! Enhver mand skal have en pizzaskovl! Hvis han ikke har én så er det en super cool gave som kan gives med glimt i øjet.

Med denne lette pizzaskovl er det let at tage den nybagte pizza af grillen eller pizzastenen i ovnen. Den er lavet af rustfrit stål og er udstyret med et ergonomisk softgrip, som gør den behagelig at anvende.

grillspyd expresskassen

128. Grill gaven der gør klar til sommer: Hurtige grillspyd

Grill udstyr

Her er fødselsdagsgaven til den store grillentusiast der elsker grillspyd men hader at bruge til på at lave dem. Slip for ufrivillig håndakupunktur.

Læg maden ned i Grillspyd Expresskassen, og stik spyddene ned gennem låget.

fødselsdagsgave til farmor og mormor

129. En håndholdt stofdamper som gave til manden der ikke kan lide at stryge

Rengøring

Er din mand træt af at stryge tøj så vil han elsker denne gave. Det er faktisk en unik og speciel gave som man ikke ser så ofte men som en mand vil blive super glad for når der skal han skal stryge tøj. Og så kan den jo bruges af alle i huset.

Krøllet tøj og hurtig på vej ud af døren ? Så er denne damper dit redskab! Dette er blandt gode gaveønsker til den travle mand. Når du leder efter gaven til manden der har alt så er dette én af de gaver der kan overraske positivt.

læselampe til læsehest

130. En lille sød gave til dem der elsker at læse bøger sent i sengen

Lampe

Der er en masse bøger på ønskelisten, men hvad med tilbehør som gave til læseren. Se denne fine søde gave til en læsehest og natteravn. Her er verdens mindste læselampe.

Praktisk på mange måder, den kan bl.a. sidde fast på bogen. Lækker gave til dem der rejser meget også.

Gaveideer til teenager popcorn-maskine

131. Alle vil gerne have deres egen Popcorn maskine i gave

Køkken

Et sjovt gave ønske som de fleste mænd til synes godt om. Få din egen popcornmaskine til din egen hjemmebiograf eller til når ungerne skal holde fødselsdag eller fest! Prisen er efterhånden ganske god på sådan en popcornmaskine og derfor er den på listen over sjove julegaver – både for morskabens skyld men også for pengepungen. Popcorn-maskinen her er da gaven til manden og drengen der har alt og som elsker film!

gaven til ham du elsker

132. Hovedtelefoner - Marshall MAJOR III

Høretelefoner

Marshall er kendt af alle musikere. Her er de lækre trådløse hovedtelefoner fra Marshall som dækker alle behov. Tiden er løbet fra ledninger og derfor skal høretelefoner være trådløse. Slut med ledninger over det hele. Gaven til ham du elsker.

133. Gaven til ham der kan lide at læse og som kan lige elegant design

Lampe

Denne læselampe er helt unik og giver et dejlig behageligt lys når du skal læse om aftenen. Samtidig er den elegant skjult som en bog.

Læs mere om lampen ved at trykke på information. Lampen her er blandt gaveønsker til ham som ikke ved hvad han ønsker sig.

julegave til ham

134. Måske julen er tid til en ny barbermaskine til ham

Personlig pleje

Hvad med at få skiftet den gamle barbermaskine ud så han får glatbarberet ansigt. Find en lækker barbermaskine til ham i julegave.

Her har vi vist en testvinder fra Braun. Braun som længe har været en sand mester i barbering. Mange mænd lader deres barbermaskine blive alt for gammel og sløv.

varmetæppe til kold jul

135. Lækkert og blødt varmetæppe som lun julegave

Komfort

Endnu en varmende julegave til ham der bliver kold. Kender du en kuldeskær person så er dette den perfekte julegave i år.

Tæppet giver mulighed for altid at kunne holde varmen. Selv på de aller koldeste dage kan denne redde den dårlige stemning.

Sjov gaveide til en mand der har travlt

136. Hvad med lidt musik i bruseren? og mulighed for at tale i telefon i vandet?

Gadget

Denne smarte lille enhed giver dig musik i bruseren, men endnu smartere mulighed for at tage din telefon mens du er i bad. Højtaleren har bluetooth og den lille mikrofon gør det muligt at snakke mens du bader.

Giv denne praktiske gave til en mand der har alt hvad han skal bruge og som bader meget længe.

Gaveide til kreativ tegner og grafiker

137. En lækker overraskende gave til PC

Computer tilbehør

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med. Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop.

Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

Hvid Apple magic mouse

138. Apple Magic Mouse 2

Computer tilbehør

En mus til computeren er ideel som gave også. Mange nøjes med den mouse-pad der er på PC’en – men med en lækker mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din computer.

Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til computere er lige sagen til jul.

Årets spil til jul

139. Hvad med spillet der er kåret til årets bedste?

Spil

Selvom det ikke er PC eller konsol, så er det spil. Dobble er kåret til årets spil. Et nemt, sjov og ikke mindst hurtig spil der passer lige ind alle steder – og som mandelgave også.

Dobble er 5 spil i 1! Og alle kan være med: Dobble er et hurtigt og sjovt kortspil, hvor du får fem minispil. Hurtighed, opmærksomhed, reflekser.

140. Nintendo Switch - Perfekt gaveidé til ham

Spillekonsol

Nintendo Switch er det nyeste fra Nintendo og vil blive det kommende underholdnings system. Den håndholdte konsols mobilitet er nu knyttet til hjemmekonsollens styrke og giver således mulighed for nye typer af spil.

En fed konsol. Hvis du kender Nintendo DS – så skal du vide at dette er en opgradering du næsten ikke tror på! Det her bliver hot blandt gaver til drenge!

hvad ønsker jeg mig mand værktøj

141. Alle mænd ønsker sig noget godt værktøj

Værktøj

Køb noget fedt værktøj til din mand og kæreste i gave. En lækker bore og skruemaskine er et must i et hvert hjem. Hvis man køber god kvalitet så virker det altid.

Og så holder gaven i rigtig mange år. Super lækker gave til en handyman eller til en ny husejer.

gav til far smart værktøj

142. Smart værktøj til få penge

Værktøj

Vi starter i den smarte og praktiske gaveafdeling med værktøj og tilbehør. Denne smarte lille ting tror jeg alle mænd kan se kunne have hjulpet dem meget på et tidspunkt.

 

Denne smarte bitsholder hjælper dig når din fine skruemaskine er for stor til at komme ind i de små hjørner. Her har du bare en super nemt ønskeliste ideer til mænd til næste ingen penge.

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=25810&htmlurl=https://www.barlife.dk/searchanise/result/?q=vink%C3%B8leskabjulegaver til børn

Hvordan overrasker man uden en gave?

Husk at der ofte følger andre ting med det at give en gave til en mand. Mænd går ikke så meget op i selve indpakningen af gaver og derfor er der nok ikke så mange bonuspoint at hente der. Men jeg tror at de fleste mænd trods alt synes at der er fedt at blive overrasket. Så sammen med en gaveide til ham så kunne der følge en tur i biografen? Man kan invitere de bedste venner til et “surprise” arrangement – det bliver ofte de bedste fester. Sørg for at han får sin livret på sin fødselsdag. Morgensang på sengen. Morgenmad på sengen. Hjælp ham med at bage en kage han kan tage med på arbejde til kollegaerne. Slå græsplænen den ene gang om året.

Køb den største steak han nogensinde har set – hvis han ikke er vegetar. Så der er ikke kun genstande der er gaveideer til ham. Det er også det der følger med på dagen.

Der er masser af gode gaver til ham, du holder af

Efter at have kigget den omfattende liste med gaveideer igennem her på Morefews, har du helt sikkert udset dig én eller to gode gaveidéer til ham, som du kan arbejde videre med. Den helt rette gave er altid svær at finde, men der er ingen tvivl om, at det er besværet værd i sidste ende – også selvom det kræver blod, sved og tårer på vejen derhen. Det er særligt svært at finde en gave til manden, der har alt, og her kræver den helt rette gave en kreativitet ud over det sædvanlige – eller god inspiration, som du kan finde her på siden.

Den perfekte gave er utrolig individuel fra mand til mand, og hvad der hitter hos én hitter ikke nødvendigvis hos en anden. Derfor bør man sætte tid af til at finde den helt rette gave, således at den rammer plet og ikke skal byttes til noget andet. Det er som regel en mindst ligeså stor glæde at give en gave, som det er at modtage den, og tilfredsstillelsen er bare lidt større, når det er en velvalgt gave, der er spot on på den mand, der skal modtage den.

Hvordan finder man den bedste gaveide til ham?

For at finde den bedste gave til en mand, så skal man først og fremmest tænkte på hans behov? Hvilke interesser har han? og hvordan kan det omsættes til en god gave? Mænd ønsker sig ofte et godt TV, en bærbar computer, måske en konsol, en mobiltelefon, god lyd i hjemmet, god lyd i ørerne og masser af gadgets! Så find en gave der dækker en mands behov for elektronik! Hvis du er havnet her som mand for at finde ave til hvad du skal ønske dig, så er du først og fremmest velkommen.

Det er med at tænke kreativt når man er helt tom for idéer til en potentiel gave. Tænk på om du har at det elektroniske udstyr i huset du har brug for? Eller om du har alle gadgets til dine hobbier? Til rund fødselsdag eller til jul må man gerne ønske sig store gaver.

Selv den hårdeste mand sætter pris på en personlig gave

Langt de fleste mænd har ikke følelserne uden på tøjet, og i mange tilfælde kan det være svært at lokke særlig mange følelser ud af en mand – særligt, hvis han er i sin bedste alder. Der skal dog ikke herske nogen som helst tvivl om, at langt de fleste mænd ikke er helt følelseskolde, og at de selvfølgelig sætter stor pris på de gaver, de modtager. Det kan virke nyttesløst at finde en meget personlig gave til manden, der har alt, når han ikke rigtig viser de store følelser, når gaven pakkes op – men det betyder bestemt ikke, at gaven ikke vækker følelser i ham. Selv den mest følelsesforladte mand i verden sætter særlig pris på en personlig gave, så det er alt besværet værd i sidste ende.

Men hvad definerer så den perfekte, personlige gave til ham? Det er et spørgsmål, man umuligt kan give et klart svar på, da hver mand har hver sine interesser og værdier. Netop interesserne er dog et godt udgangspunkt, når man skal finde en personlig gave til ham, da det er med til at definere ham som person. Derfor handler det om at være lidt kreativ og tænke ud af boksen i forhold til hans interesser og jeres personlige forhold til hinanden, hvis gaven skal ramme lige ind i hjertekulen på ham, du holder af.

Hvad skal jeg give min mand i julegave?

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give til din mand i julegave så er du kommet til den rette side. Mænd elsker ofte at at få gadgets og elektronik i julegave. De seneste år er det også blevet populært med gaver til køkken eller tilbehør til vin og alkohol.

Man går aldrig galt i byen med nyt udstyr

Mænd er og bliver store legebørn, og selvom de fleste voksne mænd prøver at holde det indre legebarn i ro, så er der ingen tvivl om, at det lever i bedste velgående. Dette udmønter sig også i en stor passion for nyt udstyr til det ene og det andet projekt, hvor f.eks. nyt haveudstyr eller nyt værktøj som regel er et godt bud på en gave til manden, der har alt. Herudover er nyt udstyr til diverse tekniske installationer i hjemmet også altid en sikker vinder, og det er i det hele taget kun fantasien, der sætter grænserne for det udstyr, man kan forære sin mand.

Udover at være en god gave, så har man mulighed for at finde udstyr til haven, hjemmet eller andre projekter i mange forskellige prisklasser. Dermed er der altid en god mulighed for, at man kan ramme plet med sin gave, selvom den i virkeligheden ikke har været så dyr.

Hvis gaven skal være lige i vinkel, kan du tage udgangspunkt i hans interesse for f.eks. fodbold og forære ham et par nye fodboldstøvler, eller du kan forære ham en ny cykelcomputer til hans racercykel. Der er uendelige muligheder, så det handler bare om at finde det rette udstyr derude et sted.

Brug lidt ekstra tid på fødselsdagsgave til ham – det er årets vigtigste gave

Mange mænd har et lidt anstrengt forhold til det at blive ældre, men det er ikke desto mindre en af de få dage om året, hvor det er manden i familien, der er i fokus. Som oftest går det meste af tiden med børnene og deres behov, men lige netop fødselsdagen er en god måde at sætte ham i fokus på – både i forhold til opmærksomheden, men også i forhold til fødselsdagsgaven til ham.

Man har mange fødselsdage igennem et langt liv, men det er få af dem, man virkelig husker tilbage på som noget særligt. Her kan den helt rette fødselsdagsgave være med til at gøre dagen mindeværdig, og fødselsdagsgaven til ham er uden tvivl årets vigtigste gave at ramme plet med. Det gode selskab, den gode mad og den perfekte fødselsdagsgave – det er opskriften på en dejlig og mindeværdig dag.

Hvad køber man til manden, der har alt?

Rigtig mange mænd ønsker sig stort set ingenting, og det kan være ekstremt frustrerende, når man nu gerne vil forkæle ham, man holder af, med en god gave. Man hører ofte de danske mænd sige, at de intet ønsker sig, fordi de allerede har alt, og selvom tanken er sød, er det som oftest løgn. Her kan gode råd normalt være dyre, og så handler det om at være kreativ og se muligheder frem for begrænsninger for at få gaven i hus.

Det kan være svært at gøre sig klog på, hvad man forærer manden, der har alt, men man kan vælge at benytte lejligheden til at forære ham noget selvforkælelse, som han måske ikke går meget op i til hverdag. Her kan man f.eks. finde en rigtig god skægbørste, hvis han har groet et mere eller mindre busket skæg, eller man kan vælge at forære ham billetter til en stor oplevelse indenfor sport, musik eller hvad han har en stor interesse i. Denne form for selvforkælelse er sjældent noget, en gennemsnitlig mand under sig selv til hverdag, og det kan bestemt være en fantastisk gave til manden, der har alt.

Hvad ønsker en mand sig?

En mand ønsker sig gaver der kan forbedre hverdagen og som kan øge livsglæden. Ønsker til mænd er ofte gaver der er relaterede til interesser og hobbier. Mange mænd ønsker sig slet ikke noget og derfor kan det være en udfordring at finde en gave til en mand.

Hvis du fortsat er i tvivl om gaven til ham, så tag endnu et kig på vores liste her på Morefews. Du er velkommen til at plukke frit fra listen eller bruge vores gaveidéer som inspiration til andre, mere kreative påfund. Den perfekte gave er derude et sted, og vi håber meget, at vores liste har gjort det lidt lettere at finde den rette gave til manden, der har alt.Enden på guiden med gaveideer til ham

Nu er indlægget snart slut, men først vil vi lige opsummere, de forskellige gavetyper, du har kunnet læse om i løbet af indlægget, hvis nu du skulle have misset noget.

  • Oplevelser til ham

Oplevelsesgavekort har været blandt de mest solgte gaver til ham i efterhånden mange år. Der kommer også hele tiden nye typer af oplevelser til. En anden årsag til at disse gaver er så populære er at man kan bestille og printe “gaven” med det samme. Altid en god gaveide til sidste øjeblik. På vores gaveliste til ham har vi mange forskellige og attraktive oplevelser.

Oplevelser er en rigtig god gaveide, der involverer at man er sociale sammen, hvilket ofte er noget de fleste sætter pris på.

Du kan hente mere inspiration her: Gode oplevelser til ham 

  • Tøj til ham 

Hvis man ikke kan finde på noget at give, så er tøj også en god udvej. Man kan næsten altid finde noget fra klædeskabet der trænger til at bliver fornyet. Eller det kan være noget tøj specielt for årstiden der kan være en perfekt gave. Sidst men ikke mindst så ønsker mænd sig altid sokker og underbukser. Ønsker til mænd er ikke så svære at finde indenfor tøj. Vi har samlet lidt forskelligt, herunder også brands som: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Gant m.fl.

Du kan hente mere inspiration her: Gode tøjgaver til ham 

  • Sjove gaver til ham 

Med gadgets er det altid nemt at finde en sjov gaveide til ham. Gadgets er en taknemmelig gave at give og ønske fordi man kan finde noget til alle priser. Vi har fundet nogle gaver som ikke er så dyre, men som helt sikkert vil være enten sjove eller praktiske gaver. Hvis du er barn og ikke har så mange penge til gaver til en voksen så kan gadgets være en rigtig god ide. Ydermere er det en god måde at give en gave, hvor der både er lidt kant og personlighed.

Du kan hente mere inspiration her: Se flere sjove gaver til ham 

  • Gaver til sportsmanden 

Vi fortsætter med at splitte gaver til ham op i forskellige relevante temaer. Hvis ham du kender løber, dyrker fitness eller anden type for sport, så er der gode gaveideer at hente på ovenstående liste. Selvom mange mænd allerede har lidt udstyr til sport, så er lidt ekstra altid fedt. Måske har du bemærket at han er gået fra “begynder” til “øvet” og skal have opgraderet udstyret. Vi har både gaveideer til nybegynderen og den øvede sportsmand.

Du kan hente mere inspiration her: Se flere sportsgaver til ham her 

  • Vin- og ølgaver til ham 

Flere og flere mænd har vin og alkohol som fritidsinteresse og hobby. Der bliver nørdet med portvine, røgede whiskyer, alternative gintyper, hjemmebrygget øl og årgangs-rødvin. Det giver dig mulighed for at finde en gaveide til ham der passer lige præcis til den hobby. Find en vinkøler og andre ting til baren på vores store gaveliste. Du kan med fordel også læse vores nærmere på vores lister med specifikke ølgaver og vingaver.

Du kan hente mere inspiration her: Se flere vingaver til ham her 

  • Gaver til ham der læser 

Vi har fundet en masse attraktive bøger og tilføjet på listen. Bøger er en perfekt gaveide til ham der ikke rigtig ønsker sig noget. Der vil altid findes en bog der passer til enhver. Nogle kan lide bøger med mange billeder og andre elsker en god roman. Bøger er ofte en eftertænksom og inspirerende gave og samtidig sjældent en meget dyr gave.

Du kan også give ham et abonnement til Euroman som kan være en lækker gave til ham eller lignende.

Du kan hente mere inspiration her: Se flere gode bøger til ham 

  • Gaver til den rejsende mand 

Der findes masser af gode gaver til ham der rejser meget, eller til ham der ønsker udstyret i orden på rejsen. Gadgets til rejser er en overset kategori indenfor gaver. Noget af det udstyr man kan finde til rejsebrug kan være dyrt også, og derfor kan det være en lækker gave. En rund fødselsdag er en god lejlighed til at opgradere ham på lyd til rejsen.

Du kan hente mere inspiration her: Se mere rejsetilbehør her 

  • Gaver til handymanden 

Mange mænd mangler det der lækre værktøj. Og en fødselsdag eller jul er det perfekte tidspunkt at give værktøj af god kvalitet. Nogle typer værktøj er bare et “must” i et hver hjem og hvis man køber i god nok kvalitet, så holder det for evigt (næsten).

Du kan hente mere inspiration her: Se flere gaver til handymanden

Tak fordi I læste med

Tid til at runde af på denne STORE guide og lange liste med gaver. Vi håber at det var muligt for os at hjælpe dig i jagten på en god gave. Måske fandt du den perfekte gaveide til ham. Det kan være du fandt en skør og anderledes gave du ikke havde tænkt på.


LÆS OGSÅ: GAVEIDEER TIL HENDE – DEN STORE GUIDE
LÆS OGSÅ: JULEGAVEØNSKER 2020 
LÆS OGSÅ: GAVEIDEER TIL TEENAGERE 

Gaveguiden er anmeldt af Tina J. Sørensen

Kommentarer

Kommentarer er lukket.