Fødselsdagsønsker 2021 - inspiration til alle

Listen er senest opdateret d. 16 september 2021.

Gode fødselsdagsønsker til ham og hende

Her på siden er vi eksperter i at finde både gaver og fødselsdagsønsker. Vi er klar over, at det kan være svært at komme på de helt gode ønsker – specielt hvis ens fødselsdag ligger tæt på andre højtider, som f.eks. jul, hvor man også skal ønske sig gaver.

Se med her når vi gennemgår nogle af vores omfattende gavelister, som er udarbejdet til formål at hjælpe netop dig, med at finde den helt rigtige gave, eller de helt rigtige ønsker.

Fødselsdagsønsker til hende

En af vores mest besøgte sider er vores store guide med gaver til hende. Listen her er primært for piger og kvinder fra 18 år og op. Det er en rigtig god oversigt delt op i temaer som giver et nemt overblik, og gaverne opdateres løbende så alt indhold holder sig relevant.

Hvordan finder man de bedste fødselsdagsønsker til hende?

Du søger ofte efter gaveønsker hvis du ikke rigtig ønsker dig noget. Eller måske søger du fordi du skal give en fødselsdagsgave og ikke har nogen idé om hvad du skal købe.

I begge tilfælde er der de samme overvejelser du kan gøre. Først og fremmest så kan kvinder altid bruge tøj, sko, parfume og tasker. Men ud over disse klassiske fødselsdagsgaver, så er der også andre steder at finde ideer. Nedenfor her ser du nogle udvalgte gaveønsker til hende, som kunne være en god idé til din ønskeseddel.

Let the celebrations begin - venindeplakat

1. Sjove citatplakater er altid et stort hit!

Plakat

En gave som man sjældent går galt i byen med er sjove plakater til væggen – det kan både skabe en løftet stemning i hjemmet, men det kan helt bestemt også pynte og give hjemmet/værelset noget personlighed.

Du kan finde mange sjove og skønne plakater som f.eks. denne Gin-citatplakat, men der er også en række definationsplakater, som er virkelig søde. Gå på opdagelse og se om der ikke kunne være en plakat til hende du leder efter en fødselsdagsgave til.

guldbelagt ring

2. Smykker - Altid et hit som gaveidé

Smykker

Hvis du er helt på bar bund, så er det en klassiker at gå efter nogle smukke smykker, som ikke nødvendigvis behøver at koste rigtig mange penge. Du får rigtig mange fine smykker for pengene f.eks. hos det danske brand Pilgrim, som har et stort sortiment af flotte smykker.

Uanset om du er ved at lave din ønskeseddel eller finde en gave til hende, så er det altid en god idé at lave nogle nemme ønsker, som et link til nogle af de smykker du bedst kan lide.

Trådløs oplader fra Sackit

3. Trådløs oplader til smartphone

Oplader

Et godt fødselsdagsønske kunne godt være en trådløs oplader som denne. Den er smart og handy og du kan nemt skjule kabler mv. som godt kan være i vejen til tider.

Den trådløse er en glimrende gaveidé uanset om du er 20 eller 50 år gammel, da vi efterhånden alle har en smartphone, som jo bekendt kræver lidt strøm fra tid til anden.

Badekar til hende

4. Sammenfoldeligt badekar

Badekar

Hvis man altid har drømt om et badekar, men er begrænset af pladsen på badeværelset til at få et badekar sat op, så kan man med fordel ønske sig et sammenklappeligt badekar som dette.

Det er nemt at gemme væk når du er færdig med at bruge det, men hvor er det bare skønt at lade sig falde godt ned i badekaret og nyde det varme vand mens man lytter til lidt godt musik eller læser en god bog.

Træningstights

5. Nike pro tights, nydelig pasform

Tights

Hvis du er aktiv eller bare godt kan lide at have et par tights på, så kan dette være et godt fødselsdagsønske. Man kan næppe få for mange tights, især ikke hvis du bruger dem til fitness eller anden fysisk aktivitet.

Disse tights har vi fundet hos Sportmaster, som er et par der er produceret i en høj kvalitet og tilmed også er ’squat proof’.

orange crewneck sweater på blond model

6. Den populære Nørgaard sweater, rød

Sweater

Hvis du er lidt yngre, så kunne det være et rigtig godt gaveønske. Hvis du er ung, så kender du med stor sandsynlighed det skønne mærke Nørgaard, som laver noget helt fantastisk smart og lækkert tøj.

Tøj er ydermere også rigtig nemt at ønske sig til fødselsdag, men du skal selvfølgelig huske lige at nævne den ønskede størrelse på ønskesedlen.

Snug rug tæppe

7. Snug Rup tæppe m. ærmer (3 farver)

Tæppe

Denne gaveidé kan du ønske dig om du er 15 eller 50 år – et helt fantastisk tæppe til dig som ofte fryser lidt eller måske blot synes det er lidt ekstra hyggeligt med et dejligt tæppe.

Dette ’snug rug’ tæppe har ærmer, således at du rigtig kan hygge med tæppet i sofaen eller på terrassen på de lidt kolde sommeraftener. En skøn gave, som prismæssigt også ligger rigtig godt.

Ecooking dagcreme

8. Ecooking dagcreme, eksperternes valg

Ansigtscreme

Vil du gøre lidt ekstra godt for din hud, så er denne dagcreme fra Ecooking bestemt en creme du skal tage et ekstra kig på. En skøn og fugtgivende dagcreme, som er velegnet til alle hudtyper.

Cremen reducerer de fine linjer samt forebygger ældningstegn og er ydermere med til at fugte huden på en dejlig måde.

Kagetid - en skøn opskriftsbog

9. Kagebog til hende der elsker at bage

Bog

Hvis du er trofast seer af Den Store Bagedyst på DR1 eller måske blot er vild med at bage, så kender du måske til Liv Martine, som var en af deltagerne i Den Store Bagedyst.

Efter sin optræden i programmet har hun udgivet nogle skønne kagebøger, hvor denne helt bestemt er bestselleren, som giver dig en masse smagsfulde opskrifter lige til at lave derhjemme.

Gavekort til oplevelser

10. Gavekort til oplevelser, (Wellness, hotel, spa)

Gavekort

Gavekort er altid et hit at ønske sig, da du får mulighed for selv at sætte præg på hvad du får til fødselsdag, men omvendt sikrer giveren af gaven sig også, at de ikke bare bruges på tant og fjas, men at du får en reel fødselsdagsgave ud af det.

Et gavekort til en oplevelse er et super godt fødselsdagsønske, da du her får mulighed for at opleve et hav af forskellige ting, som blandt andet spa, wellness eller måske et flødebollekursus?

Fødselsdagsønsker til ham

Nu er vi kommet til de gode fødselsdagsønsker til ham, men er du interesseret i at finde endnu flere gaveidéer end blot listen her, kan du med fordel tage et kig på vores udarbejde gaver til ham indlæg. Her ligger hele 135 udvalgte muligheder, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Hvordan finder man de bedste fødselsdagsønsker til ham?

Det er ikke kun kvinderne der synes at de bløde pakker er sjove, de holder faktisk også blandt mænd. Man hører ofte; det er kedeligt blot at give tøj, underbukser eller strømper, men faktum er bare, at det er en brugbar gave, som de fleste hjertens gerne vil tage imod, men også holder af at ønske sig. Udover de bløde gaveønsker, kan man naturligvis heller ikke komme udenom de mange fantastiske oplevelser der er – alt lige fra biograftur, til ferrarikørsel eller wellnessophold – mulighederne er mange.

Herunder vil du blive præsenteret for nogle forskellige gaveønsker, der gerne skulle inspirere dig til at få tilføjet de rette ønsker på ønskesedlen, men måske også som inspiration til at finde den rette gaveidé til ham du holder af.

Plakat til far

11. Sjove plakater er altid et stort fødselsdagshit!

Plakat

Mænd har tendens til nogle gange at have en lidt anderledes humor, så hvis ham du leder efter en gave til har en lidt sort humor, så kunne en plakat som denne var en super sjov fødselsdagsgave.

Omvendt hvis du gerne vil give en lidt mere seriøst plakat, så er der også rig mulighed for det.

Sorte Sony høretelefoner

12. Sony noisecancelling høretelefoner, sort

Høretelefoner

Et headset med den populære Noisecancelling teknologi er et fantastisk fødselsdagsønske, især hvis du arbejder på steder hvor der godt kan være lidt støj eller måske blot rejser meget.

Uanset hvad du bruger headsettet til, så kan det fra tid til anden være fantastisk at kunne lukke helt af og bare nyde en god sang uden at blive forstyrret af andre lyde.

kør ferrari - oplevelse

13. Kør Ferrari - God oplevelse

Oplevelse

Skal adrenalinen helt op at pumpe eller er du bare født med lidt ekstra benzin i blodet, så kunne en oplevelse som denne køretur i en Ferrari være et helt ideelt fødselsdagsønske for dig.

Du får den skønne fornøjelse at køre rundt på de danske veje i et hæsblæsende hurtig Ferrari, som virkelig kan give selv den mest motorglade et stort smil på læberne.

Gaveideer til teenager popcorn-maskine

14. Den sjove popcorn-maskine

Popcorn-maskine

Hvis du i forvejen er glad for de klassiske popcorn, som blot lige skal have en 3-4 minutter i mikroovnen, så bør du helt afgjort ønske dig denne ægte popcornmaskine til hjemmebrug.

Popcornmaskinen er en miniture udgave af den klassiske popcornmaskine som du kender fra biografen, som bare laver nogle fantastiske og smagsfulde popcorn. Perfekt til den hjemlige biografstemning.

Megir herreur - groen skive

15. Fedt herreur m. grøn skive

Ur

Et ur er ikke længere blot en genstand, som vi har på for at tjekke hvad klokken er slået. Det er blevet en accessoires, som selvfølgelig også gerne skal passe sammen med det valgte outfit.

Dette Megir ur med den grønne farve er blevet en sand bestseller, da den både er smart og til en pris som gør at du sagtens kan være bekendt at ønske dig det til fødselsdag.

16. Den klassiske Stan Smith, Adidas

Sko

Hvis du endnu ikke har fundet så mange ønsker til ønskesedlen, så har du her en helt sikker gaveidé, som vi alle kan bruge, ung som gammel.

Et par helt klassiske hvide sneakers fra Adidas i den klassiske Stan Smith model er noget som pryder enhver skoreol. Det er ydermere også en sneaker som ikke lige sådan går af mode, da hvid er en farve, som altid har været et hit.

Apple airpods

17. Apple AirPods Pro - perfekt på parten

AirPods

Airpods er en af tidens hotteste trends når det kommer til teknologi og hvorfor forstår man godt. Helt lavpraktisk, så er det de klassiske iPhone høretelefoner, som du nu kan erhverve dig bare uden den irriterende ledning, som altid synes at kunne vikle sig selv helt sammen i lommen.

Lyden i disse høretelefoner er fantastisk og lever bestemt op til de andre topmodeller fra de klassiske mærker.

hugo boss læderbælte, sort

18. Sort læderbælte fra Hugo Boss

Bælte

Hvis du er til mere klassiske fødselsdagsønsker, så kunne det være en idé med et bælte som dette fra Hugo Boss, som er et meget klassisk herrebælte.

Bæltet er meget simpelt i sit design, men kan sagtens anvendes til flere forskellige typer af outfits, som både tæller hverdagstøjet men også til jakkesættet.

paco-rabanne-invictus, duft

19. Paco Rabanne Invictus, duft

Duft

Paco Rabanne Invictus EDT er en rigtig sporty duft til manden, som gerne vil have en god duft. Du skal ønske dig denne skønne parfume, hvis du gerne vil have en parfume som hverken er for kraftig og dominerende, men stadig er en rigtig behagelig herreduft.

Den har mange karaktertræk, som gør den til en klassisk herreparfume, som alle kan lide men som alle omvendt også kan bære.

🔎 Hvor stort et beløb bør du ønske dig for?

Hvor meget du ønsker dig for i fødselsdagsgave er meget individuelt. Det afhænger også i stor grad om du får gaven fra nær familie eller venner og bekendte. Fødselsdagsønsker som ligger mellem 200-400 kroner er gode gaveønsker, hvor flere gæster kan være med.

🔎 Hvad er det bedste ønske til ham?

Det bedste ønske til ham i 2021 er meget individuelt i forhold til din alder, men vi har set at specielt ure har været rigtig populære i år. Du kan se nogle eksempler i indlægget.

🔎 Hvad er gode fødselsdagsønsker til hende?

Fødselsdagsønskerne varierer meget efter din alder. Det mest populære til de yngre er helt afgjort ure og smykker, hvor det til kvinder over 30 er oplevelser som gør sig rigtig godt.

Kommentarer

Skriv din kommentar