126 FEDE Gaveideer til teenagere 2020 - Gaver til piger og drenge

Listen er senest opdateret d. 7 august 2020.

Fede, sjove og gode gaver til teenagere

Velkommen til den bedste guide med gaveideer og gaveønsker til teenager.

Hvis du er landet her, så mangler du formegentligt en gave til en teenager. Måske skal du til en konfirmation og mangler den perfekte gave? Det kan også være, at du blot leder efter en god gave til drengen eller pigen på 13 år? Uanset hvilken teenager du har i kikkerten, så håber vi at kunne hjælpe dig.

Guiden her er et godt bud på en teenagers ønskeseddel for 2019. Vi har fundet vores bud på de bedste og mest populære julegaver og ønsker i år.

Vi starter ud med populære gaver til både teenagepiger og drenge.

Vores bud på årets gave top-10 til teenagere 2019

De helt store top 10 populære gaver til teenagere hvis du spørger dem er ofte dyre gaver som en Macbook eller lignende, men sådan behøver det ikke altid at være. Vi har fundet en række populære gaveideer til teenagere 2019, som ligger øverst i nedenstående oversigt.

Er du teenager og tænker “hvad skal jeg ønske mig” så kan denne liste i den grad også bruges.

Prøv Coolstuffs gavegenerator

Prøv denne smarte gave generator der kan hjælpe med at finde den helt rigtige gave til alle. Du skal blot være opmærksom på at gave-generatoren tager udgangspunkt i de lidt sjovere gaver, så hvis du er på udkig efter bløde pakker, eller oplevelser, er gave generatoren ikke noget for dig, men i stedet kan du tage et kig på den store liste vi har udarbejdet herunder.

Man kan vælge alder, budget og personlighed og så spytter den gode gaveideer ud.

Du kan finde den her

Vi håber, at du kan finde en god gave til teenageren. God gavejagt.

Gå på opdagelse i vores 131 gaver til teenagere

Cola køleskab

1. Det helt rigtige køleskab til teenageren

Køleskab

Lækkert Coca Cola køleskab til værelset eller kontoret. En teenager vil elsker sådan et ikonisk køleskab.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapslen på toppen er bærehåndtag og den kan tilsluttes både til kontoret og til bilens 12V-udtag.

Grå hoodie til ham

2. Den populære grå hoodie fra Le Baiser

Hoodie

Le Baiser er blandt de absolutte favoritter blandt unge teenagedrenge for tiden, så hvis pakken skal være blød, så kan du næppe gå galt i byen med en lækker hoodie som denne, hvor kvaliteten er helt i top.

Designet er enkelt og lige hvad teenageren søger i år. Den eneste udfordring kan være at teenageren allerede har samme model. En super fed gave til ham.

Teenager-plakat

3. Teenager citatplakat - "Hvorfor er det altid mig?"

Citatplakat

Som nærtstående familie til en teenager, så kender man også nogle af de klassiske udtryk som nærmest kommer fra rygraden på en teenager. Udtryk som: “Ja ja…”, “I har ødelagt mit liv”, “Liiiige 2 sekunder” mv.

Nu kan I ramme dem ind til teenageværelser eller hænge den et sted hvor både forældre og teenager har stor glæde af den og kan smile lidt ekstra. En anderledes og sjov gave til teenageren.

gave til teenager

4. Streetwear fra Nørgaard – Tidens store trend

Trøje

2019 har været året hvor Nørgaard tøj igen er blevet virkelig populært blandt mange unge, herunder specifikt teenagere. Den rammer lige tiden med mix af retro og street, men du kan næsten ikke ramme forkert med en gave herfra.

Tøjet er af høj kvalitet, hvilket gør at det ligeledes kan holde en del år uden på nogen måde at blive slidt. En fantastisk gaveidé til en frisk og rørlig teenager, som har brug for lidt fedt “street” tøj.

Nike sneaker gave til teenager

5. Sneaker NYHED fra NIKE til den modebevidste pige

Sneaker

Nike imponerer gang på gang, når det kommer til sneakers. Modellen Air Height er endnu en lækker nyhed fra Nike, der matcher nutidens trends inden for sneaker markedet.

Du kan finde flere fede sneakers til hende lige her. En meget trendy sneaker og aktuel med en chunky sål. Med sit retro, men samtidige moderne look kan skoen nemt anvendes til både kjole eller jeans.

 

Speak out

6. Speakout - Et hylende morsomt spil til teenageren

Spil

Et spil som har taget de senere år med storm. Spillet er garant for sjove stunder, hvorfor det helt naturligt også er populært op til højtider som jul. Spillet er meget simpelt – du får denne skinne i munden, som gør det svært at tale. Udfordringen består i at læse nogle sætninger op, som kan være svære at forstå, men det skal din partner om ikke andet forsøge.

En sjov udfordring til familie og venner med det originale og sjove spil Speakout. Et morsomt festspil med udfordringer, der kan være noget af en mundfuld.

Fortnite danse plakat

7. Fornite-plakat til teenagerværelset

Plakat

Fortnite har taget verden med storm, hvor især de mange danse fra spillet er blevet populært, sågar også blandt unge der ikke engang spiller Fortnite.

Hvis den teenager du leder efter en gave til er den største Fortnite fan, så kunne denne plakat være en sjov og personlig plakat, som teenageren med garanti gerne vil have hængene nær Playstation eller computeren.

Grå powerbank med runde kanter

8. En lækker powerbank - den moderne redningskrans

Powerbank

Uanset hvor vi bevæger os, så har vi altid telefonen med os, men måske knapt så meget som teenageren, som helst ingen steder går uden. Den helt store krise kan dog opstå hvis telefonen går tør for strøm, men dette problem kan man løse med en elegant og kraftig powerbank som denne.

Powerbanken kan oplade telefonen 3 gange. En rigtig fin gaveide til en teenageren og til en rigtig god pris. Dette er ydermere bestemt en af de pænere powerbanks der findes på markedet og har en rigtig god kapacitet.

Toblerone med navn til teenageren

9. Personlig Toblerone til chokolade-elskeren

Chokolade

Kan man få for meget chokolade? Ikke rigtigt vel? Derfor er denne personlige men også super sjove gave den perfekte gaveidé til teenageren hvis du leder efter en knap så dyr gave, men stadig en gave der kan vække glæde hos modtageren.

Chokoladen får du med eget navn på og leveringstiden er rigtig fin. For blot 129 kroner får du rigtig meget værdi for pengene og en gave der helt sikkert bliver gemt og husket.

Money Maze

10. Giv en pengegave på en sjov måde

Pengegave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

Det var de første 10 gaver

Du er nu nået igennem de første 10 af vores gaveidéer til teenagere. Fandt du noget spændende? Hvis ikke du fandt, hvad du søgte, eller hvis du gerne vil gennemgå udvalget lidt grundigere, så bare rolig!

Der er stadig 116 gaver tilbage i dette indlæg, som kan gøre de unge mennesker glade. God jagt.

Sjov cola plakat til teenageværelset

11. Plakat - Jeg ville ønske.. Jeg CO'LA VÆR

Plakat

Hvis du mangler en sjov gaveidé, som kan pynte lidt på teenageværelset, så kunne denne sjove og lidt anderledes plakat med en cola og et tilhørende sjovt citat være et godt bud.

Plakaten kan fås i flere størrelser, således at der er en størrelse til alle værelser og alle budgetter.

ANCR copenhagen briller mod blåt lys

12. Briller mod skadeligt BLÅT lys (Uden styrke)

I en tid hvor unge teenagere bruger mere tid end nogensinde før foran skærmene, så er det også vigtigt uanset om tiden bruges for at studere, arbejde eller spille, at man beskytter sig selv mod det blå lys fra telefoner, iPads og computere.

Et unisex sæt som disse briller blokerer det skadelige blå lys, som kan have en positiv indvirkning på søvn, hovedpine, spændinger mv.

Hvid og grå google home

13. Giv din teenager den seneste teknologi

Teknologi

En Google Home er den perfekte tekniske partner til alle teenagere. Lækker højtaler der spiller din musik og ser diskret ud i hjemmet.

Google Home er helt sikkert en af årets gaver for teenagere. Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og du vil elske den.

Gamer plakat

14. Citat-plakat til en gamer - "Jeg LAGGER"

Plakat

Hvis du har en teenagesøn eller datter i familien, så er du også bekendt med udtryk som “JEG LAGGER” eller “Bare lige fem minutter mere”.

Nu fås disse sjove og underholdende udtryk som en plakat, som kan pryde teenagerens værelse. Fås i flere farver og størrelser.

Mads Nørgaard hue til unge piger

15. Beanie hue - Moderne hue fra Mads Nørgaard

Beklædning

En flot beanie hue til de kolde aftener. Giv teenageren denne gode gave til at holde varmen i de kedelige vintermåneder.

Simpel og stilren hue fra Sui Ava. Den er i farven lyserød, og fås i one size fits all. På huen er trygt Sui Ava med lyse bogstaver. Huen tilegner sig piger, men kan også sagtens benyttes til drenge hvis det frister.
En rigtig flot huen til blondinger, hvilket billedet fint illustrerer!

The Northface hoodie til drenge

16. The North Face hoodie - Smart til den unge mand

Beklædning

En fed og simpel trøje fra North Face som de fleste unge teenagedrenge kan bruge.
North Face er kendt for deres holdbare udendørs tøj til både vinter og sommervejr. De  går meget op i at at deres design er simple og kan benyttes af de fleste.

Deres høje kvalitet og fede designs har gjort brandet utroligt populært blandt de unge i dag. En rigtig god teenager gave til ham der sætter pris på de gode brands!

Hjernen bag Astralis - en bog om esport

17. Hjernen bag Astralis - Bog om E-sport

Bog

Esport er skudt i vejret som intet andet. Det har skabt en utrolig interesse bland ungdommen og endda også blandt den ældre generation. Hjernen bag Astralis er den perfekte bog til teenagerdrengen. Bogen omhandler Zonic som er Astralis’ træner.

Astralis er pt. vredens bedste Counter Strike hold. Counter Strike er et utroligt populært computerspil, hvor de professionelle tjener mange millioner.

Gamer plakat til teenager

18. Plakat 'Man kan ikke "bare" pause et spil'

Plakat

“Vi skal spise, sætter du lige spillet på pause” – en sætning mange teenagere kan have det svært med, fordi man kan jo ikke bare pause et spil. En sjov og anderledes gaveidé til teenageren, som godt kan have lidt svært ved at pause et spil.

Plakaten er garanti for mange smil, når forældrene næste gang kalder, så kan teenageren lidt kækt pege på plakaten med at man ikke bare kan pause et spil.

Jeg er gamer plakat til teenager

19. 'I'm a gamer' - Plakat til gamerens værelse

Plakat

At game er hobby som rigtig mange unge teenagere har taget til sig. Der bliver flittigt brugt en masse timer foran computeren eller playstationen, hvor der hyppigt flyver gloser afsted, som man knapt nok kender selv.

En plakat som denne er en oplagt mulighed for at give teenageren en gave som han/hun virkelig sætter pris på.

Smart oplader til unge

20. Oplader med 4 usb-porte

Elektronik

Teenager bruger meget strøm. De har ofte mange devices som skal lades op hele tiden, og det kan være irriterende at skulle rende rundt til diverse stikkontakte. Her har du gaven der løser problemet med for få outlets!

Denne oplader gør det muligt at lade op til fire forskellige enheder på en gang. Det vil altså sige at den kan bruges i samme stikkontakt i klasselokalet eller omklædningsrummet!

Puder til teenageværelset

21. Sjove puder til teenageværelser

Puder

Teenagerværelset er stedet hvor de skal have lov at slappe af og være dem selv. Man går gennem mange forskellige faser som teenager, og derfor er det vigtigt at man kan være sig selv derhjemme på sit eget værelse.

Med disse puder kan teenageren pimpe sit værelse op med fede farver og sjove emoji lignende puder. En klar vinder hvis hun eller han elsker at være lidt anderledes! Og så er prisen også særdeles overkommelig efter vores mening.

ID voks

22. Hårvoks til den smarte frisure

Hårprodukt

Når man er teenager går man helt naturligt meget op i sit udseende. Hormonerne flyver rundt i kroppen, og man er i den alder hvor man udforsker det modsatte køn allermest. Derfor skal håret altid sætte godt når man skal ud af døren.

Denne voks fra ID Hair er den mest benyttede voks blandt unge. Den har været på markedet i en del år efterhånden. Den fås i flere forskellige variationer, hvor den grå er voksen der holder frisuren i længst tid.

Neglelak til piger

23. Neglelak til den unge teenagepige

Make up

Her har vi taget endnu et skønhedsprodukt med på listen. Ligesom at håret skal være sat inden man træder uden for en dør, så er det ligeså vigtigt for mange piger at neglene er pæne.

En rigtig god gave til teenagerpigen der udforsker sit eget look, og ønsker at fremtræde som en rigtig voksen. Find farven du synes matcher hendes udstråling bedst, og husk at have årstiderne in mente!

Hårbørste

24. Hårbørste til både tørt og vådt hår

Hårbørste

Håret betyder rigtig meget for de unge teenagere. Før i tiden var det egentlig mest pigerne der passede og plejede deres hår. Men med tiden er drengene kommet med. Flere og flere drenge går mere op deres udseende.

Så hvis du mangler en gave til teenageren med lange lokker, så kan du helt sikkert overveje om ikke du skal give denne børste. Den fungerer iøvrigt til både tørt og vådt hår!

Headset til gaming

25. Hyper X gaming headset - Det oplagte valg

Gaming udstyr

Gaming er blevet helt uforståeligt populært. Der var vidst ikke mange der så den komme, men e-sport er faktisk blevet anerkendt som en almindelig sport i Danmark. Derfor er der også flere og flere unge der spiller computer.

Med dette headset fra Hyper X giver du teenageren de bedste muligheder for at slå fjenden på den anden side af skærmen. Et rigtigt kvalitets headset til fornuftige penge!

Trådløs oplader

26. Trådløs oplader til smartphone (mange farver)

Elektronik

Når man bruger sin mobiltelefon utallige timer på de sociale medier om dagen, så er det klart at strømmen hurtigt forsvinder. Derfor tager de unge mennesker ofte deres opladere med i skole. Nogle gange glemmer de den i skole, eller glemmer at få den med i skole.

Med denne trådløse oplader kan du bare lægge telefonen oven på den, og så oplader. Den er altså perfekt til at have fast liggende ved siden af sengen. Så kan de teenageren med fordel have den anden oplader i tasken!

Selfiestang til unge

27. Selfiestang - Det perfekte TikTok og snapchat værktøj

Selfiestang

Med den stigende popularitet på af de sociale medier, så skal kvaliteten af de billeder man ligger op også følge med tiden. Det kan være svært at tage gode billede af sig selv. Det er løst med denne selfiestang!

Giv teenageren en god gadgetgave I form af denne selfiestang, som tillader dem at filme og tage gode portrætbillede af sig selv. Den fungerer ved at telefonen er sat til pinden elektronisk, hvorved du bare skal trykke på en knap nede på håndtaget og så tager den billedet.

Nunootaske

28. Nunoo taske - Den mest populære taske

Taske

En fantastisk lækker taske til den unge teenagerpige. Tasken er udover at være flot at se på, også super praktisk og kan indeholde alt en teenagerpige skal bruge on-the-go. Alt fra mobiltelefon til makeup eller andre sjove sager kan sagtens være i denne taske.

Tasken har to større lommer og et par ekstra små lommer på fronten. Den kommer med en rem, der gør at den nemt kan svinges på skulderen og tages med på farten. Den perfekte taske til de små accessoires!

Snug rug taeppe med ærmer

29. Snug Rug - Et dejligt varmt tæppe med ærmer

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne gaveliste så er dette tæppe det mest populære overhovedet. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler, til dem der går ud for at ryge om aftenen. Du finder ikke bedre julegaveønske til en teenager.

Vækkeur

30. Vågn op til solopgang hver dag med dette vækkeur

Vækkeur

Hvordan får man en teenager ud af sengen? Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

støjreduktion sony høretelefoner

31. Støjreducerende høretelefoner fra Sony

Høretelefoner

Støjreduktion! Hvis du ikke kender det eller har hørt om det, så er det fantastisk. Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men Sony er har så småt fuldt trop.

Sony fås til det halve af Bose, men med præcis samme kvalitet. Ideel til rejsen eller til fordybelse med musik og film. Det bliver en hel ny oplevelse.

Ansigtsmasker fra Australian Bodycare

32. Antibakteriel ansigtscreme - Skønt produkt til huden

Ansigtscreme

Giv hende en creme der indenholder tea tree oil. Face Cream fra Australian Bodycare  er en let og fugtgivende ansigstcreme der kan bruges som både dag- og natcreme.

Indeholder den antibakterielle Tea Tree Oil og den fugtende Macademia Nut Oil. Kombinationen af disse plejende olier efterlader huden blød uden at fedte og så er den effektiv mod bumser og uren hud.

33. Sneaker NYHED fra FILA til den modebevidste dreng

Sneaker

Fed sneaker fra FILA. FILA er tilbage i gadebilledet med deres stilrene styles – herunder har de især formået at komme med ind i sneaker-universet og det forstår man også godt hvorfor.

Modellen her er Ray Tracer, som også findes i flere farvesammensætninger. Disse kan du se ved at klikke dig videre til produktet via et af nedenstående links.

 

kæmpe chokolade som gave

34. Hvad med en KÆMPE chokolade til dem med sød tand?

Chokolade

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten teenager.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

julegave ønsker teenager biograf oplevelse

35. Gavekort – En nem og hurtig gave til de unge mennesker

Gavekort

Man kan sagtens også “bare” give en teenager en tur i biografen plus en valgfri oplevelse.

Hvis det tid til at købe en gave i sidste øjeblik, så kan en oplevelsesgave være en fed ide. Køb, print og giv. Der er mange oplevelser man kan give som give en teenager. Det kan kan sagtens også være en mere social oplevelse hvor man laver noget med sit barn? Et bagekursus eller pastakursus. Perfekt hvis du mangler julegaveønsker til teenager.

metal grå høretelefoner

36. Trådløse støjreducerende høretelefoner

Høretelefoner

Du skal dog ikke snydes for at kunne købe Bose hvis du vil det. Enhver teenager hører meget musik. Musikkens tilgængelighed gør det i dag meget nemt at spille musik alle steder fra.

Derfor er et godt og lydisolerende headset perfekt til busturen og i skolen, hvis man værdsætter kvalitet. Bose er et anerkendt mærke i lydbranchen, og leverer innovative kvalitetsprodukter til masserne.

lampe fedt design

37. En tidsløs gave i lækkert design

Lampe

Har du brug for en gave til bryllup eller konfirmation som er anderledes. En gave som vil blive gemt for evigt og husket?

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave fra og hvornår.

Windbreaker blå hvid north face

38. En fed jakke til sommeren fra The North Face

Jakke

En lækker Windbreaker jakke i lækre friske farver lige præcis til en dansk våd sommer med vind. Super lækker jakke til festival og camping.

Klassisk windbreaker fra The North Face, som kan lukkes med lynlås og trykknapper. Jakken kan knappes helt op i halsen.

badekar julegave

39. Badekar som man nemt kan sætte op hjemme

Badekar

Vi nærmer os kolde tider og vi nærmer os julen. I år har vi bemærker ekstra interesse for dette sammenklappelige badekar.

Til dig der drømmer om et badekar men som ikke har plads. Til dig som ønsker et badekar til din børn, men der var ikke lige plads til det i lejligheden eller huset.

versage t-shirt

40. Versage har fået sin nye storhedstid

T-shirt

Hvis det skal være lidt ekstra eksklusivt  at være teenager, så er Versage sagen lige nu. Der har masser af vilde, men seje styles der giver et helt unikt look.

Hvis du vil være sikker på at få opmærksomhed, så er det en t-shirt som denne du skal gå efter. Og der vil helt sikkert ikke være mange der har en magen til.

Clinique dagcreme

41. Skøn ansigtscreme til den unge teenager

Ansigtscreme

For at ældning af huden, så skal du beskytte dig mod solen. Samtidig er det også godt hvis din ansigtscreme er uden parfume.

Clinique er velegnet til en kombineret/fedtet hud og fungerer som et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn. Cremen indeholder SPF 20 som styrker og beskytter mod UVA-og UVB-stråler.

3 kg nutella

42. 3 kg Nutella til teenager med en meget sød tand

Nutella

Hvad med noget til dem med en sød tand? 3 kg Nutella har en WOW effekt og bringer altid smil og grin med sig.

Den store 3 kg Nutella holder ekstremt lang tid og er bare en super sjov ting at give en teenager. Den store dåse med håndtag er også praktisk når man skal have det sidste ud af glasset fordi der er mere plads. Måske passer denne gave godt til en 18 eller 20 års fødselsdag?

43. Fede wallstickers til værelserne

Wallstickers

Der er kommet masser af nye klistermærker til væggen for teenagere. Find en fed dekoration til værelset.

Masser af idol-billeder for både drenge og piger. Find deres favoriter her.

Curling til bordet shuffleboard

44. Curling på bordet hvor alle kan være med

Spil

En fed gave til alle teenagere der elsker spil og fest. Et spil hvor alle kan deltage på lige fod og hvor reglerne er simple.

Spillet er perfekt til festen eller til at tage med på ferie eller festival. Shuffleboard Mini er et klassisk spil, som er blevet fornyet i en mindre udgave. Der kan være et utal af deltagere, derfor er det et spil, som let kan sætte gang i en fest, eller bare hygges omkring med lidt konkurrence.

45. Rigtig sej army-sweatshirt fra Ralph Lauren

Sweatshirt

Ralph Lauren bliver ved med at ramme stilen. Endnu en fed sweater i hippy-army-look med fede detaljer.

Enddamed et miljø-venligt budskab på maven. En super lækker trøje til blå mandag efter konfirmationen.

ghd rejsehårtørrer

46. En rejse-hårtørrer til sommerferien

Hårtørrer

Sådan en dyr lækker rejse-hårtørrer er en perfekt sommergave til en pige. ghd Traveldryer Gift Kit får du en fantastisk, funktionel og kraftig rejseføntørrer i en smart og praktisk opbevarings taske. Den er i et smukt, enkelt og tidsløst design, og som noget helt unikt har denne rejseføn indbygget en funktion med justerbar og universal.

Denne ghd rejseføntørrer er med tilhørende mundstykke, der kan tages af. Udover det har den et foldbar/sammenklappelig greb.

Det var de første 30 gaveidéer til teenageren

Så kom du igennem vores bud på de første 30 fede gaveidéer til teeangeren. Hvis du endnu ikke har fundet noget som er interessant, kan du være helt rolig – der er mange flere muligheder herunder. God fornøjelse.

skitøj som julegave til hende

47. Lækkert skitøj er ofte en perfekt julegave til en teenager

Skitøj

Masser af danskere står hver år på ski og skiudstyr kan være lidt dyrt. Derfor er skitøj og skiudstyr rigtig godt at ønske sig til jul.

Hvis du kender nogen der elsker at stå på ski, så er lidt fråds med skiudtyr altid kærkommen. Og der er trods alt mulighed for at finde noget til et hvert budget.

Huskeliste festival udstyr

48. Gaven til teenageren der skal til festival

Ølbong

Hvis du kender en teenager der skal til festival, så kan dette være den perfekte gave. En billig øl-bong er svær at undvære på en festival.

Hvis du er forældre, så vil du sikkert ikke give dit barn denne gave.

Call of Duty: Modern Warfare

49. Populær spil er den perfekte gaveide

Spil

Call of Duty: Modern Warfare. Call of Duty: Modern Warfare.

Fås til Playstation 4 og X-box One. Vær den seje gave-giver og kom med dette spil som julegave til spilleglade drenge og mænd.

 

le fix hoodie til ham

50. Hoddie fra Le Fix

Trøje

Le Fix er kommet med en helt ny serie der er super simpel og lækker. Ingen tvivl om at Le Fix hoods er mega hot lige nu sammen med Sniff.

Le Fix hvis du vil have et tidsløst design og en hoodie du kan bruge i mange år. Tjek hele den nye serie fra Le Fix og find lige den hoodie der passer til dig.

51. En eftertænksom og personlig gave til en teenager

Nøglering

Giv en nøglering med præcis den tekst du ønsker. En lækker lille eksklusiv gave med et personligt “touch”

Man har et specielt ord eller sætning som kunne være fint at have ved sin nøgle hver dag.

Fede solbriller som gave

52. Fede solbriller i god kvalitet kan være en dejlig gave

Solbriller

Solbriller i god kvalitet og det rette mærke kan være en dyr fornøjelse. Derfor hører fede solbriller også på enhver ønskeliste til ham.

En mulighed for en gave som mange slet ikke tænker over. Glad en du holder af med solbriller der holder i mange år.

Find flere gaveideer til ham her.

53. Få Spiderman eller andre superhelte op på væggen

Wallsticker

Der findes masser af FEDE superhelte-klistermærker. Her er det en flot Spiderman figur der kan få væggen til at se fantastisk ud.

Der er også andre superhelte i udvalget såsom Hulk og Ironman. Perfekt til et drengeværelse lige ved siden af computeren.

Gaveide til kreativ tegner og grafiker

54. En lækker overraskende gave til PC

Tegneplade

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med.

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

Store tal til pynt ved fødselsdag

55. Der skal STORE tal til virkelig at fejre en fødselsdag

Tal

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal. Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag. Med disse tal kan du vise at du har forberedtdig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

Store Bagedyst julegave spil

56. Den store bagedyst spillet er hot lige nu

Spil

Den store bagedyst ruller over skærmen lige nu og varmer op til jul. Masser af seere følger med i den spændende bagedyst, som fanger alle både ung som gamle.

Og nu er julegaven til hende du holder af sikret! Dette spil kan ikke blive mere populært og perfekt til julegaven til teenageren.

Gavekort til tøj

57. Gavekort til tøj er en fed gave

Gavekort

Gaver der kan printes er praktiske og nemme. Gaver der kan printes kan redde alle der har glemt en gave.

Står du og mangler en gave i sidste øjeblik så er et tøj-gavekort en god gave. Teenagere kan nok bedst lide at finde deres tøj selv. Du skal have god styr på moden hvis du skal ramme helt rigtigt.

Gokart til drenge og mænd billig gave

58. En gang Gokart er altid fedt for teenage-drenge

Gokart

Hvis du gerne vil give en god oplevelse til en teenager eller konfirmand så er Gokart sagen. Lad drengene få lidt fart på og lav en lille konkurrence ud af det.

Man kan komme ud at køre for 120 kr. og opad, så der er mulighed for en sjov og billig gave her. Alle drenge, måske også piger, vil elsker sådan en aktiv gave.

59. Twister er altid sjovt - en sjov gaveidé

Spil

Prøv dette sjove twister-spil, som er en sjov og anderledes gave til teenageren, som godt kan lide at blive udfordret lidt.

Twister er en amerikansk klassiker som danskerne langsomt har taget til sig. En sjov og udfordrende gave, som kan sætte lidt gang i teenageren.

60. Lidt lækkert til et teenageværelse

Sækkestol

Vi har fundet disse fede sække-møbler fra SACKit. Her får du den klassiske sækkestol i en forbedret udgave i komfort og design.

Her er en alternativ type af gave til en teenager som kan holde mange år. Et fleksibelt møbel som kan flyttes rundt efter behov.

Drone med hånd der løfter den

61. En begynder-drone med kamera er også lige sagen

Drone

Mange drenge elsker droner og denne lille drone er en god begyndelse. Optag sjove klip med det indbyggede kamera.

Fleksibel og sammenfoldelig drone, som styres med en app og både filmer og fotograferer! Dronens kamera streamer live-video til din smartphone. Indbygget kamera til foto og film, 480p.

le baiser hoodie

62. Hoodies er årets bløde julegave

Hoodie

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

63. En lækker vinterjakke er altid en god julegave

Vinterjakke

Her er en nyhed fra Solid. En fed vinterjakke i smart design og til en god pris.

Denne jakke fra Solid har masser af fine detaljer men også et enkelt og pænt look. En fed jakke til de kolde vintermåneder. Rigtig god gave til en teenager-dreng også.

64. FEDE løbesko er en perfekt gave

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko.

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

Årets julegavebog hitliste

65. De mest solgte bøger som julegave – årets julegavebog

Bog

Vi nærmere os jul og hitlisterne over bøger giver et godt billede af årets julegavebog. Biografier er altid populære til jul og på top 10 over bøger er der også nogle stykker.

Den nye bog af Michelle Obama ser ud til at blive rigtig populær denne jul. Og Hella Joof sidder også på bøgerne til jul med hele to bøger i top 10 lige nu.

helium ballon til børnefødselsdag

66. Balloner med helium til fødselsdagsfesten

Underholdning

Vi starter lige med dette lille sæt der kan være et hit til enhver fødselsdags fest. Hvad med at kunne lave dine egne heliumballoner?

Vi synes at ideer var så sjov og unik at den måtte med på listen her. Man får også en sjov stemme hvis man sluger helium!

67. En sjov kalender til skrivebordet

Kalender

Mange teengere vil glæde sig over en ny sjov “joke” om dagen i form af en kalender. Det er altid dejligt at starte det nye år med en joke om dagen.

Derfor er dette en sjov gave som netop er passende at give til jul eller som mandelgave. Giv en gave til en sur teenager der trænger til et smil.

en sort + grå hue med pandelampe

68. Praktisk julegave til dem der lever i mørke eller går med hunden

Hue

Årets praktiske julegave finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide.

Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

gave til hende skiudstyr

69. Det er tid til årets skitur og det rigtige udstyr i gave

Skibriller

Skal man på ski? Så er skiudstyr også en perfekt gave. Lækker skiudstyr kan godt koste lidt penge og derfor er det dejligt at få godt udstyr i gave.

Der skal godt skitøj, gode ski, gode briller og handsker til. Skiundertøj og skisokker er også fremregende gaver der passer til alles budget.

dobble

70. Hvad med spillet der er kåret til årests bedste til jul?

Spil

Dobble er kåret til årets spil. Et nemt, sjov og ikke mindst hurtig spil der passer lige ind alle steder – og som mandelgave også.

Dobble er 5 spil i 1! Og alle kan være med: Dobble er et hurtigt og sjovt kortspil, hvor du får fem minispil. Hurtighed, opmærksomhed, reflekser.

71. Gave til hende der løber en tur

Tights

Mange piger elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige.

Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

marvel comics farverig kasket

72. Vær anderledes vær cool

Cap

Mix din tøjstil med tegneserier med kant og figurer man ikke ser så ofte. Find en cap der ikke er lige som de andre men stadig ser sej ud.

Her er en Marvel kasket som ikke rigtig er set før herhjemme. Mix den med andet streetwear om bliv en cool teenager med egen stil.

bøger til teenage børn historier

73. Bøger der passer til børn og teenager

Bog

Hvad med en utraditionel bog med anderledes godnathistorier?

Hvorfor handler flere godnathistorier ikke om rebeller og stærke piger? Måske er det blevet tid til at fortælle godnathistorier om historiske kvinder, der er mere cool end eventyrprinsesser.

74. Bogen om verden - bog til de tidlige teenagere

Bog

Hvordan opstod Jorden egentlig? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til?

Fordi vi er så vant til den verden vi lever i, glemmer vi nogle gange at undre os over de mange fantastiske ting i den. Bogen her er spændende læsning for en teenager – fortalt på en sjov måde med sjove illustrationer.

Gaveideer bog mest solgte krimi til jul

75. En god krimi er nu også altid gode julegaveønsker til teenager

Bog

I en forstad til København finder man en tidlig morgen liget af en ung kvinde. Hendes krop er blevet efterladt på en legeplads, hendes ene hånd er skåret af og over hende dingler en lille mand lavet af kastanjer.

“Kastanjemanden” er skrevet af den internationalt anmelderroste manuskriptforfatter Søren Sveistrup. Søren Sveistrup står blandt andet bag manuskriptet til tv-serien Forbrydelsen på DR. Julegaven til en krimi-elsker!

læselampe til læsehest

76. En lille sød gave til dem der elsker at læse bøger sent i sengen

Lampe

Der er en masse bøger på ønskelisten, men hvad med tilbehør som gave til læseren. Se denne fine søde gave til en læsehest og natteravn.

Her er verdens mindste læselampe. Praktisk på mange måder, kan både sidde fast på bogen og stå selv på fod. Lækker gave til dem der rejser meget også.

Ralph Lauren sneaker til ham

77. Hvad med nogle lækre sneakers til teenage drenge?

Sneaker

Disse super fede sneakers fra Ralph Lauren er blandt de mest solgte lige nu. Super fin sneaker der både kan bruges til hverdag og fest. Se andre lignende modeller ved at klikke på et af nedenstående links.

Sko og tøj er altid gode gaver til teenagere. Husk at det er nemt og gratis at bytte tøj og sko på nettet. På listen og gode gaver til drenge.

mandegave DJI osmo

78. Gaven til dem der gerne vil lave hjemmevideo

Teknologi

Dette er gaven til en filmglad teenager der gerne hurtigt og nemt vil lave videoer i høj rystefri kvalitet. Igen sådan en typisk lækker gave som man ikke lige køber til dagligt.

Med en DJI Osmo kan du optage helt rystefrit med din mobiltelefon og derfor bliver dine videoer meget professionelle at se på. Desuden får du DJI software med der hurtigt klipper dine optagelser automatisk sammen med musik, så man hurtigt kan uploade sin video til Youtube og Facebook.

hvid lampesokkel

79. Årets gadget julegave til teenageværelset – smart lampesokkel

Lys

Hvis du vil lade en teenager styre lyset i huset fra mobilen eller når han/hun ikke er hjemme, så er julegaven her meget praktisk. Med disse smarte lampesokler kan du styre lysstyrken på lyset og programmere hvornår det skal være tændt.

Prisen på wifi-lys er efterhånden på et niveau hvor det er til at betale sig fra. Apple Homekit, kræver iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV

rollei action kamera

80. Teenagere elsker Youtube og ønsker sig udstyr til at være med

Teknologi

Her er et godt begynder actioncam som har den fornødne billedkvalitet til Youtube.

Det er vigtigt at det aktionkamera du køber kan optage i mindst HD 1080p kvalitet. Og i det viste sæt er der udstyr med til at optage under vandet også. At blive YouTuber er årets julegaveønske for mange unge.

81. Segboard bliver en af årets gavehits

Seboard

Et segboard, og andre små elektriske transportmidler, bliver et sikkert gavehit til en teenager. Priserne på segboard bliver lavere og lavere og kvaliteten bedre.

Denver laver en række fede segboards i forskellige farver, så det er både til drenge og piger. Velkomme til fremtidens transportmiddel – anderledes gaver til 12 årige.

Gaming gaver og udstyr til teenager

82. Gaming gaver er lige så stor trend som Youtube

Gaming

Gaming udstyr er nogle af de mest interessant gaver at få, mest for teenage drenge. Et godt råd er hvis du køber gaming-udstyr, at det ikke bliver købt for billigt. De unge mennesker ved præcis hvad de vil have og dårlig kvalitet er ikke sjovt.

Husk at man skal sidde godt og have godt udstyr – for der spilles altså i MANGE timer. Sæt den på liste over gaver til drenge.

gamer PC til teenage drenge til jul

83. Hvad med en begynder gaming PC i julegave?

Gaming

En teenagedreng (måske også pige) vil være i himlen med en startpakke som gamer. Udvalget er stort, specifikationerne indviklede, men prøv at starte et sted og vælg efter budget. Denne gave kan ikke gå galt uanset hvad.

Hvis hele familien går sammen med hver sin gamer-julegave så er der nemt et komplet sæt. Gaming PC, Gaming-mus, Gaming-tastatur, skærm, headset, gaming-stol og det nyeste fede PC spil! Så har man alt hvad man skal bruge.

julegaveideer apple lyd

84. Apple AirPods – årets fødselsdagsgave til en teenager i 2019

Apple

Så er de her endeligt. Apple AirPods – et længe ventet produkt fra Apple, som er en god gave til teenager.

Mange teenagere har en iphone og med de nye Apple Airpods får man super god trådløs lyd. Slip for ledninger der vikler sig ind hele tiden. En super lækker luksusgave til en teenager. God trådløs lyd er et stort ønske for mange, men måske for dyrt at købe for det daglige budget.

85. Et sjovt indspark til en festlig begivenhed

Spil

Køb denne julegave til en teenager der mangler spil og underholdning. Hvis den gives til jul, så kan den også bruges som en mandelgave, men ellers er det generelt også blot en super god gave til teenagere.

Et morsomt bord-curling-spil på 1,20 meters længde. Et spil hvor alle kan være med på lige vilkår og derfor til store glæde til enhver fest.

Gaveideer julegave var, jakke

86. Juletid er også tiden til en ny varm vinterjakke

Jakke

Jakker er taknemmeligt at give da man nemmere rammer den rigtige størrelse. God gave til en teenagepige der ønsker sig en lækker vinterjakke i julegave.

CHIARA FORTHI har lavet denne smukke vinterjakke med fine detaljer og flot pels i kragen. Lækker blød pakke at få under juletræet. Jakken fås i forskellige farver.

87. Lækkert tilbehør til Macbook

Apple

Denne mus fra Apple er ideel som gave også. Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til Ipads og Macbook er lige sagen til jul.

Windbreaker jakke fra Adidas som julegave

88. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

Se lige denne nyhed fra Adidas. En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type.

Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

 

gaveideer til teen rygsæk nike

89. En lækker Nike rygsæk i tidsløst design

Rygsæk

Denne smarte rygsæk fra Nike er perfekt til en teenage-dreng. Kan bruges både til skole, weekendtur og sport.

Endnu en gave hvor man ikke rigtig kan gå forkert i byen. Ydermere er prisen også fornuftig, da den kan købes til under 300 kr.

smartphone handsker

90. Holde fingrene varme om vinteren

Handsker

Her er nogle fine billige handsker der klarer opgaven. Handskerne fås i mange forskellige farver. Du kan se dem alle ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Perfekt til løbeturen også hvor det er koldt og mobilen pludselig ringer.

portræt-klistermærke til væg

91. Her er måske en gave du ikke har tænkt over før?

Klistermærke

Hvad med at give et portræt-klistermærke til væggen i gave til familien? Man uploader bare sit billede og på 2 dage er portrættet lavet færdigt.

Vi prøver hele tiden at tænke anderledes her på siden når det drejer sig om gaver. Her er vi sikre på at mange slet ikke vidste at man kunne finde sådan en gave, og til fornuftig pris også.

 

mandegaver skiferie skigrej

92. Gaven der gør skiferien sjovere og varmere

Ski

Her er én af de mest praktiske og sjoveste ski-accessories vi har set længe. Giv denne i gave og modtageren får opmærksomhed på den næste ski-ferie.

Der kan tales i øst og vest om gamacher, trøjer og termosweatre. Men alle ved jo, at de to varmeste og behageligste ting der findes, er huer og skæg. Beardo er begge disse ting.

Undgå sko der lugter

93. Undgå sko der står og lugter

Sko

Kender du det med 5 par sko der står og lugter? Smeel Well har lavet disse fine poser der kan hjælpe med at teenage-sko ikke lugter.

Er også smarte hvis man skal ud at rejse og man ikke vil have alt for lugtende sko i tasken eller på hotelværelset. Fjern den grimme lugt fra sko, sportsudstyr, tasker, biler, garderober, æggedunstende rum og teenageværelser med de bakteriedræbende, genanvendelige SmellWell duft-godt-poser.

gaveide til teenage dreng skateboard elektrisk

94. Elektrisk skateboard som alternativ transportmiddel

Skateboard

Hvis man skal være rigtig sej nu om dage, som Youtuberen Casey Neistat, så skal man have et elektrisk skateboard.

Priserne er på vej ned på disse skateboards og batterilevetiden er på vej op. Dette board kan køre op til 16 km/t og har en rækkevide på omkring 10 km. Perfekt gave til teenager der har alt, som alternativ til cyklen på banegården.

95. En teenager har svært ved at leve uden en iPad

Apple

En ipad er en teenager egen lille TV skærm, som også kan bruge i skolen.

En Ipad pro (med et tastatur og pen) kan dække behov for både underholden og PC hos de unge mennesker. En almindelig ipad kan også gøre det. Men hvis man vil give en gave der også er lidt fremtidssikret, så er pro-modellen god.

96. Trådløse høretelefoner er et “must” nu om dage

Høretelefoner

I en tid med mobiltelfoner, laptops og tablets er den trådløse lyd krævet. Dette er absolut på listen over teenage-ønsker 2019.

At have god lyd når musikken skal spilles på en mobiltelefon eller tablet er skide vigtigt for en teenager. Marshall har lavet disse bluetooth høretelefoner med super fedt look og lækker sprød lyd.

97. En Apple TV box i julegave til de unge – hvis du gerne vil have din egen i fred

Apple

Giv en teenager sit eget Apple TV med mulighed for Netflix, Stofa TV m.m.

Den nyeste Apple TV kan tilsluttes TV og så er der underholdning uden at skulle trække TV-kabler. Med muligheden for de mange apps er den seneste AppleTV unik. En super julegaveide som netop er sådan noget man får til jul!

Puma Puma Cali Wns sneakers piger

98. Fede sneakers til teenage-piger er sagen

Sneakers

Sneakers bliver mere og mere moderne. Fordelen er at de kan mikses med al slags tøj.

Puma har lavet disse lækre sneakers der udgør den perfekte gaveide til hende der elsker sko. Fede farver inspireret fra firserne og super god komfort.

Du kan finde flere sneakers til hende her.

99. Hold varmen i kolde Danmark er gave til teenager der har alt

Tæppe

En hyggelig julegave som holder mange år. Gaveide til teenagepiger.

En dejlig julegave til enhver pige der småfryser lidt hele tiden.Superblød og ekstremt varm tæppe i forskellige farver. En julegave til en teenager under 300 kr.

holder til hårtørrer

100. En holder til en hårtørrer til hende du holder af

Hårpleje

Hvis en hårtørrer er årets julegave så skal der måske også en holder med? Se denne praktiske holder til hårtørreren så den ikke ligger alle mulige steder. Sådan en hårtørrer der ligger oppe på skabet og falder ned hele tiden.

Perfekt til kvinder, teenagere og rodehoveder. Den kan sikkert også bruges til glattejern, så du ikke brænder hul i gulvtæppet eller brænder mærker i trægulvet.

gave til teenage pige der rejser

101. Giv en lækker gave til pigen der rejser meget

Hårpleje

Det kan knibe med plads på en billigt fly hvor man kun må have håndbaggage med. Det gælder om at gøre de praktiske ting mindre. Her får du et udvalg af smarte glattejern der passer ned i en toilettaske. Gode teenage ønsker 2019.

Hårtørrer til langt hår

102. En god hårtørrer så teenagehåret sidder godt

Hårpleje

En rigtig god hårtørrer gør din morgen meget lettere. Har du nogensinde prøvet en professionel hårtørrer? Få skiftet den gamle hårtørrer du har haft i 10 år ud med en lækker hårtørrer fra Bosch.

gave til teenagepige rygsæk

103. En rygsæk i fedt design med tyverisikring og USB oplader

Sikkerhed

Den perfekte rejse eller skoletaske der sikrer alt indhold mod tyveri. Det er er ekstra smart med denne taske er også de mange detaljer i tasken. Og så er der USB lader indbygget så mobilen kan lades når den er i lommen eller ved hånden. En gennemtænkt taske til teenageren på farten.

Årets julegavespil og mandelgave

104. En lille god julegave eller den perfekte mandelgave

Spil

En klassiker blandt julegaver er det højtelskede Bezzerwizzer spil. Det kan blive den perfekte julegave til en teenagere. Quiz med spørgsmål i alverdens kategorier, og endnu flere kan tilkøbes. Spørgsmål fra kultur til politik og fra sport til sladder. Nemt at komme igang og super afslutning på året. God til en fest i januar.

rødt minikøleskab

105. Et minikøleskab til et teenageværelse

Gadget

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på sit værelse så man har sine egne kolde colaer. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig. Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid.

Men det kan også ændres til et varmeskab der kan holde et stykke pizza eller en kanelsnegl varmt. Denne er på ønskelisten til teenage drenge mest.

DJI Spark gave til teenager

106. DJI Spark drone – den ultimative begynder drone

Gadget

Droner bliver mere og mere almindelige og med denne DJI drone for du godt underholdning til hele familien. Julegaven til en teenager der har alt. Det er nok primært drenge der synes at en drone er et fedt legetøj.

En DJI spark vil nok imponere de fleste med dens flotte videooptagelser, fede funktioner og futuristiske styring. Der er ingen grund til at starte med en drone der er billigere end denne. Det her er den fedeste gave man kan give som 18 års fødselsdagsgave.

sjove julegaver til teenageren

107. En ny Playstation giver mange timers underholdning

Spillekonsol

En Playstation er en forholdsvis dyr gave, men hvis man ser på underholdningsværdien så er det en perfekt julegave. Den nyeste Playstation giver tusindvis af timers sjov til en teenager.

En Playstation er én af de ting man kan holde øje med på Black Friday hvis man vil finde en god pris på sin julegave. Jeg tror at mange drenge forbinder julen med Playstation og de nyeste spil.

Julegaver til børn lyskilt natlampe

108. Sjov skilte til børneværelse og god natlampe

Lampe

Endnu en sjov og anderledes julegave til alle børn. Nu fås denne type lysskilt med smileys også. Skiltet kan også bruges som hyggelig lampe til natlæsning eller til hulen på børneværelset.

Gaveideer til børn der vil lave film

109. Ani-Mate Filmkit til den kommende filminstruktør

Kreativitet

Her er lidt anderledes inspiration til julegave. Lad børnene bruge deres mobil til at lave deres egen film. En fin måde at starte med at lave film til Youtube. God underholdning til juleferien. Det er et begyndersæt hvor kun fantasien sætter grænser. Spændende og anderledes julegave.

Gaveideer til teenager popcorn-maskine

110. Popcornmaskine - Et stort hit blandt teenagere

Fest tilbehør

Man er lige blevet teenager og måske stadig tween? Vi tror på at både drenge og piger vil elske deres egen popcorn-maskine til hjemmebiografen. Denne popcorn-maskine i klassisk amerikansk look vil helt sikkert gøre et teenage-værelse en del sejere.

En dreng på 13 år vil elske at kunne lave popcorn selv når der skal ses film eller spilles Playstation. Kan også bruges som gave til 12 årig dreng eller mindre! Ja, selv til voksne.

Gaveideer til 13 årig pige

111. En god og billig gave der gør en pige på 13 år glad hver morgen

Hårpleje

Hvis du ikke kender en Tangle Teezer så er det på tide at prøve den. Er du på udgik efter en lille fin gave til en teenage på omkring de 13 år, så er denne hårbørste en god gaveidé. Tangle Teezer redder mirakuløst filtret hår. Også en rigtig god adventsgave til en teenager – gaveideer til teenagepiger. Billigt gave blandt julegaveønsker til teenager, så kan alle være med.

Gaveideer til 12 årige drenge spil

112. En vild og fremtidsagtig spil-oplevelse til kun 269 kr.

Spil

Teknologien er under rivende udvikling og derfor dukker der hele tiden spændende gaveideer op. Tjek denne seje virtuelle spiloplevelse som de fleste drenge vil synes er mega spændende. Så er tiden inde til at tage dit mobilspil til et nyt niveau! Med det her 3D-våben i hænderne sigter du efter at spille mobilspil på en helt ny måde!

Gaveideer til 15 årige drenge

113. Gaveideer teenager på 15 år

Spil

Vær de seje forældre og forudbestil de mest populære spil 2019. Det er sådan noget her teenagere ønsker sig til jul. Ud over FIFA 2019 så gætter vi også på at dette spil bliver årets hit. Far Cry 5 er det seneste spil i Ubisoft’s kaotiske og adrenalinfremkaldende first-person open world shooter-franchise.

For første gang i Far Cry-serien skal vi til Amerika. Det fiktive Hope County, Montana er blevet oversvømmet af en fanatisk kult bestående af religiøse ekstremister.

Drone med hånd der løfter den

114. En drone er også fed gave til dreng på 15 år.

Drone

Hvis du ikke så denne drone blandt top 10 gaverne længere oppe så overvej den igen.

Det er super god underholdning til drenge. En af de julegaver som man bare vil lege med lige med det samme. Måske kan i f lavet nogle sjove optagelser til jul ? Men pas nu på juletræet hvis i flyver indenfor.

sjov gave til teenager musik i huen

115. En fed hue med indbygget trådløs lyd

Hue

Hvad med en gave i den lidt sjovere kategori indefor huer med musik.

Ja, denne hue har indbygget bluetooth afspiller og derfor ingen dage med kolde ører for at høre musik. En sej lille gave der ikke sprænger budgettet.

gaveønsker ideer til teenager spil

116. Juleønsker til teenager på 16 år

Spil

Brætspil der udfordrer hjernen. I øvrigt er brætspil altid en god mandelgave også.

Og for at vinde det populære spil “Sequence”  skal du være den første der danner 2 ubrudte rækker bestående af 5 jetoner. For hver jeton skal man lægge det tilsvarende spillekort. Hold øje med knægtene, nogle er jokere, andre er skurke! Sjov underholdning til juleferien for hele familien også.

 

117. En god duft til en teenagepigen

Parfume

En anden god gave til en teenager er en god duft. Her i år 2019 er én af bedst sælgende parfumer til teenage piger Paco Rabanne (Lady Million). Denne finder du også på vores gaveliste.

Find mange lækre og populære parfumer ved at klikke på billedet, eller på et af nedenstående links.

 

118. Et lækker og dekorativt retro-ur som tidsløs gave

Ur

Vi har fundet denne bestseller af et ur. Uret kan fås i forskellige farver.

Hvis det er tid til at få mobiltelefonen ud af soveværelset, så er dette første skridt på vejen. Hvis du vil holde en cool retro-stil i hjemmet, så er dette ur også en fed idé.

Spejl til makeup

119. Et lækkert spejl til makeup

Spejl

Hvad med et lækkert spejl til makeup. Gillian Jones laver nogle fede makeup-spejle som er praktiske og har fedt professionelt look.

Perfekt spejl til er hvor der er mangel på plads. Ja, det kan endda bruges til rejsen også med en længde på 30 cm.

Makeup børster til hende

120. Det bedste udstyr til makeup

Makeup

De bedste pensler til makeup er en god julegaveide til en teenage-pige. Real Techniques Bold Metals Collection Spotlight Essentials Kit er det bedste der findes.

Professionelle børster til påføring af makeup. Typisk vil de fleste piger købe billigere alternativer, og derfor er dette en gode gave. Sørg for at udstyret er i orden til ansigts-malingen.

Kort spil til tøserne ved navn

121. Et fedt spil til en sjov fest med tøserne

Spil

Hvis der skal gang i snakken til fødselsdagsfesten så er her spillet du skal købe som gave til en 18 årig pige.

Et spil der kan sætte gang i den kedelige fest hvor der er mange nye der møder hinanden. En super fin gave som man kan have glæde af til mange fester.

122. Lækkert uundværlig makeup er altid gode gave til hende

Mascara

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som teenage-pige.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

Se også den ultimative gaveguide til hende her.

123. En lækker taske fra Michael Kors

Taske

Piger elsker tasker fra de fine brands som Michael Kors, Gucci og Louis Vuitton. Her er tasker som kompromis mellem brand og pris.

En præstigefyldt taske til en overkommelig pris. En hverdags-taske der også bliver brugt.

bedste hårkur efter sol

124. Lækker hårkur som gave til en pige

Hårkur

Loreal Expert Solar Sublime Masque er lavet til dig der skal have fikset håret efter ferien. En dejlig gave til en pige der skal passe og pleje sit hår.

Dejlig hårkur til at tage med på ferien. Lækker forkælende julegave til en teenage-pige med lavt budget.

gaver til ham personlig pleje barbermaskine

125. Måske julen er tid til en ny barbermaskine til en teenage-drenge

Barbermaskine

Måske er det blevet tid til en go barbermaskine til den unge mand? Find en lækker barbermaskine til ham i julegave.

Her har vi vist en testvinder fra Braun. Braun som længe har været en sand mester i barbering. Mange mænd lader deres barbermaskine blive alt for gammel og sløv.

stol og koletaske

126. Smart julegave til ham der elsker friluftsliv eller festivaler

Taske

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til teenager.

teenager ønsker tøj mærker

127. Teenagere ønsker sig tøj af bestemte mærker

Tøj

Fedt samarbejde mellem to af de seje mærker, Ellesse og Le Fix. Her er et godt bud på en julegave som en teenager vil blive særdeles tilfreds med.

Le Fix er et dansk brand som man gerne må støtte op om, samtidig med at man foretager et cool valg.

128. Man vil gerne have underholdning med til festen

Underholdning

Det er blevet populært at have praktiske spil og lege med når man skal være sammen med vennerne.

En fin lille gave til konfirmation og så er der også underholdning til børnene til selve konfirmations-festen.

festival pakkeliste

129. Sjove gaver til store teenagere over 18 år

Underholdning

Når man fylder 18 år så bliver festerne lidt sjovere og lidt vildere. Beer-pong er populært og her er det praktiske mini-beer-pong sæt som gave til den der gerne vil lave sjove indlæg til festen.

 

Forberedelse til køb af teenagegaver på nettet

Du har nu været listen af teenager-gaver igennem og måske fundet frem til en passende gave du vil købe. Vi håber i hvert fald at du er blevet inspireret af vores lange gaveliste til teenagere. Løbende vil vi opdatere og finde nye attraktive, personlige og gode gaver til teenagere. Ydermere hører vi naturligvis også gerne fra dig, hvis du skulle have nogle gaver som du absolut mener bør fremgå på vores gaveliste.

Praktisk information omkring gavekøb:

 • Hvis du skal bruge gaven inden en bestemt dato så være opmærksom på leveringstiden.
 • Hvis den webshop som har gaven, også har varen på lager, så kan man typisk regne med at have pakken indenfor et par dage.
 • Hvis der står at varen ikke er på lager, men findes på et fjernlager, så er der mere usikkerhed omkring leveringen.
 • Varer fra fjernlager kan tage op til en uge at komme frem. Hvis varen slet ikke er på lager og der står en forventet leveringsdato, så er det meget risikabelt i forhold til gavekøb.

Så vær meget opmærksom på leveringstiden og betingelserne ved leverandøren.

Afslutning på gaver til teenagere

Som nævnt i ovenstående opdaterer vi listen løbende, så den hele tiden er tidssvarende. Vi håber naturligvis du vil gøre brug af Morefews igen, når du skal ud at finde den perfekte gave. Det behøver ikke nødvendigvis kun være til teenageren, men det kan også være til mor, far eller blot til diverse anledninger såsom julen, mandelgaven, Valentins gaven, eller noget helt fjerde.

Når man skal give gaver til teenagere, er det naturligvis essentielt at være opmærksom på alderen. Der er stor forskel på om det er til en 12-årig, eller 17-årig. Derfor finder du også et meget bredt spektrum af gaver her på Gaver til teenagere på Morefews. Herunder alt lige fra sneakers til piger, til innovative droner til drenge – listen er bred.

Vi håber at se dig her igen på siden. Tak fordi du læste med, og måske har gjort brug af vores gaveliste.

Indlægget er anmeldt af: Trine K. Olafsson

Kommentarer

 1. Carina Klarskov

  11. december 2018

  Vågn op til solopgang må være den fedeste gave til teenageren! Det er godt nok en fed idé! 🙂

 2. Linda

  11. december 2018

  Fede gaveforslag til mine teenagere🤩

 3. zandra

  11. december 2018

  hvor ville det være fantastisk… vil gerne glæde et familie medlem

 4. Tina Nielsen

  11. december 2018

  Dejlig side, meget overskueligt. Rigtig gode ting.

 5. morefews

  11. december 2018

  Hej Zandra, Tak for din kommentar. Er der noget på siden her der mangler ? Eller er det lutter gode gaveideer ?

 6. Carmen Gloggengiesser

  11. december 2018

  Super fin guide og side. Rigtig mange gode gave ideer 😍❤️

 7. Jeannette

  11. december 2018

  Super gode ideer til gaver

 8. Annette

  11. december 2018

  Mange lækre ting til mine teenage piger 😊

 9. Sanne Terp

  11. december 2018

  Jeg synes at det er fedt med inspiration til julegaverne. Synes ikke altid at det er nemt at følge en ønskeseddel

 10. Laila Holdt

  11. december 2018

  Hold nu op en lækker side, har to teenagere på 13 og 16 år, så lækkert med god inspiration til gaver til dem 😘 Når nu de selv er ideforladte ❤

 11. Camilla

  11. december 2018

  Wauw ❤️ Er vild med alle de gode ideer til skønne gaver 😍

 12. Eva

  11. december 2018

  Så mange gode ideer til teenageren – Jeg fik flere nye ideer til min datter f.eks: tegnepladen til PC og lækre makeup børster mm. 👍🏻

 13. Helle N. Hansen

  11. december 2018

  Masser af god inspiration 🙂

 14. Solvej Winther

  12. december 2018

  Super fed side men en masse ider til fx. julegaver. Det er skønt at have en side hvor jeg kan få der til havd der er in for de unge. Jeg har selv to piger på 15 og 17 og det kan være svært at finde det helt rigtig til dem.

 15. Lis Nielsen

  12. december 2018

  Det er en rigtig lækker side med masser af inspiration for mine teenage børnebørn

 16. Pernelle Spanggaard Vogelius

  13. december 2018

  Skøn side der lige netop gav min inspiration til en gave

 17. Jessie holmslykke

  13. december 2018

  Skøn side med mange valg muligheder, så skønt når man har mange teenagere 4 stk 😊

 18. Line stjernholm

  13. december 2018

  Super fed side! Især når man har to preteens 🤪

 19. Kathrine HE

  13. december 2018

  Seje og gode gaveideer til teenager 😎

 20. Linda

  13. december 2018

  Fedt med alle de forslag til gode gaver til mine børn.

 21. Medina

  13. december 2018

  Har selv en teenager som var inde og tjekke siden ud, og han siger 👍. Synes det er dejligt, at det hele er så overskueligt opstillet.
  Vh
  Medina

 22. Lena

  14. december 2018

  Fedt med et sted hvor der er masser af inspiration 👌🏻
  Med 3 teenagere kan det være lidt “op ad bakke” til tider 😂
  Tror faktisk jeg lige har fået styr på en gave mere nu 👌🏻

 23. Mette Pihl Rasmussen

  15. december 2018

  ..Du rammer det HELT rigtige …SUPER inspirerende👌🏻

 24. Helle

  18. december 2018

  Dejlig inspirerende side 😊
  Mange super gode idéer til især teenagedrengen som ikke ønsker sig spor 🥰🎁🎄

 25. olivia

  14. oktober 2019

  Mega god inspiration:)

 26. Malte

  8. december 2019

  Altså virkelig fede julegaveønsker jeg tror min søn bliver glad for det 😀

 27. jette

  18. marts 2020

  de bedste ideer

 28. Alice

  18. juni 2020

  👏gode ideer 👏
  🤗jeg ville finde nogle ønsker her og det fandt jeg🤗 💗jeg er selv teenager og de her ting er gode💗 som fx duft og produkter og meget mer💙☺️👍🏼👍🏼

Skriv din kommentar