126 FEDE Gaveideer til teenagere 2021 - Gaver til piger og drenge

Listen er senest opdateret d. 20 oktober 2021.

Fede, sjove og gode gaver til teenagere

Velkommen til den bedste guide med gaveideer og gaveønsker til teenager.

Hvis du er landet her, så mangler du formegentligt en gave til en teenager. Måske skal du til en konfirmation og mangler den perfekte gave? Det kan også være, at du blot leder efter en god gave til drengen eller pigen på 13 år? Uanset hvilken teenager du har i kikkerten, så håber vi at kunne hjælpe dig.

Guiden her er et godt bud på en teenagers ønskeseddel for 2021. Vi har fundet vores bud på de bedste og mest populære julegaver og ønsker i år.

Vi starter ud med populære gaver til både teenagepiger og drenge.

Vores bud på årets gave top-10 til teenagere 2021

De helt store top 10 populære gaver til teenagere hvis du spørger dem er ofte dyre gaver som en Macbook eller lignende, men sådan behøver det ikke altid at være. Vi har fundet en række populære gaveideer til teenagere 2021, som ligger øverst i nedenstående oversigt.

Er du teenager og tænker “hvad skal jeg ønske mig” så kan denne liste i den grad også bruges.

Vi håber, at du kan finde en god gave til teenageren. God gavejagt.

Du kan også give gavegeneratoren på Coolstuff.dk et forsøg, som generer gaveidéer på baggrund af de kriterier du selv opsætter!

Gå på opdagelse i vores 146 gaver til teenagere

Guinness-World-Records-2022

1. Guiness World Records 2022

Bog

Bogen der altid giver anledning til en masse snak og debat – år efter år bliver vi igen overrasket over de mest fantastiske og discipliner vi overhovedet ikke vidste fandtes. En super indholdsrig og interessant bog, der med garanti er en rigtig god teenagegave til de fleste.

Se hvad der trender i 2022 og hvem der har sat de mest bemærkelsesværdige rekorder. Læs mere om bogen via nedenstående link, hvor du også får listen den bedste pris lige i øjeblikket.

Coco bukser til teenagepiger

2. CO´COUTURE Vika Jeans - Populære løse bukser

Bukser

Tidens hotte trend når det kommer til jeans til teenagepigen er uden tvivl de løse bukser. Hvor det før i tiden var tætsiddende bukser, så er det i dag de løse bukser, som har overtaget trenden.

Disse smarte bukser er i høj kvalitet og sidder fantastisk. Hvis ikke disse er på ønskesedlen hos teenageren, så må det være en forglemmelse!

Mads Nørgaard pude taske

3. DUVET DREAM PILLOW - Mads Nørgaard favorittaske

Taske

Mads Nørgaard er nærmest synonym med ungdommen og trends, hvor denne ‘pude-taske’ på ingen måde er en undtagelse – en super populær taske, som mange unge i år har på deres ønskeseddel.

Tasken er lavet med et stort rum med en nem og enkelt knappelukning, samt en lille indvendig lomme. Korte håndtag samt en skulderstrop.

Cola køleskab

4. Det helt rigtige køleskab til teenageren

Køleskab

Lækkert Coca Cola køleskab til værelset eller kontoret. En teenager vil elsker sådan et ikonisk køleskab.

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavands-dåser og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Kapslen på toppen er bærehåndtag og den kan tilsluttes både til kontoret og til bilens 12V-udtag.

Gamer plakat

5. Citat-plakat til en gamer - "Jeg LAGGER"

Plakat

Hvis du har en teenagesøn eller datter i familien, så er du også bekendt med udtryk som “JEG LAGGER” eller “Bare lige fem minutter mere”.

Nu fås disse sjove og underholdende udtryk som en plakat, som kan pryde teenagerens værelse. Fås i flere farver og størrelser.

Teenager-plakat

6. Teenager citatplakat - "Hvorfor er det altid mig?"

Citatplakat

Som nærtstående familie til en teenager, så kender man også nogle af de klassiske udtryk som nærmest kommer fra rygraden på en teenager. Udtryk som: “Ja ja…”, “I har ødelagt mit liv”, “Liiiige 2 sekunder” mv.

Nu kan I ramme dem ind til teenageværelser eller hænge den et sted hvor både forældre og teenager har stor glæde af den og kan smile lidt ekstra. En anderledes og sjov gave til teenageren.

soelv slange oereringe

7. Pilgrim - Flotte sølvbelagte øreringe

Smykker

Pilgrim har med deres fantastiske designs her lavet endnu et virkelig smukt og fænomenalt smykke. Disse sølv belagte øreringe er belagt med preciosa krystaller, som efter sigende skulle signalisere visdom. 

Med deres luksusbohemelook er de en ideel gaveidé til den unge teenager, som går efter noget stilrent til det unge look.

mobil og kamerastativ

8. Tripod - Kamera stativ til TikTok

Kamerastativ

Er der en lille Youtubestjerne gemt i den unge teenager? Måske er det tidens store trend med TikTok, som gør at det kan være kærkommen med en tripod som denne, hvor du nemt kan montere telefonen og herefter optage de ønskede film.

Tripod passer til alle smartphones og kan justeres i længden, således at den kan bruges over alt i hjemmet.

Mads-Noergaard-Tilvina-P-Organic-Sweatshirt-Breen

9. Streetwear fra Nørgaard – Tidens store trend

Trøje

2021 har været året hvor Nørgaard tøj igen er blevet virkelig populært blandt mange unge, herunder specifikt teenagere. Den rammer lige tiden med mix af retro og street, men du kan næsten ikke ramme forkert med en gave herfra.

Tøjet er af høj kvalitet, hvilket gør at det ligeledes kan holde en del år uden på nogen måde at blive slidt. En fantastisk gaveidé til en frisk og rørlig teenager, som har brug for lidt fedt “street” tøj.

Karikatur af teenager

10. Karikaturtegning af teenageren

Tegning

Skal han/hun have en personlig gave, så er en karikaturtegning det oplagte valg, hvor du kan få afbilledet din teenager med en flot og detaljerig karikaturtegning.

Du uploader blot et billede af teenageren, hvorefter at du kan få det som du ønsker det. Tegnerne er meget detaljeret, hvorfor at der bestemt ingen tvivl er om hvem som måtte være på den sjove og personlige tegning.

Det var de første 10 gaver

Du er nu nået igennem de første 10 af vores gaveidéer til teenagere. Fandt du noget spændende? Hvis ikke du fandt, hvad du søgte, eller hvis du gerne vil gennemgå udvalget lidt grundigere, så bare rolig!

Der er stadig 116 gaver tilbage i dette indlæg, som kan gøre de unge mennesker glade. God jagt.

mads norgaard bel air taske

11. De populære Bel-tasker fra Mads Nørgaard

Taske

Når man skal finde den perfekte taske til en teenagepige, kan man hurtigt forvilde sig, da der efterhånden er rigtig mange attraktive muligheder på markedet. 

Dog er det svært at komme udenom Mads Nørgaard og de mange lækre styles der bliver produceret sæson efter sæson. Netop derfor har vi også Mads’ tasker med på listen her.

Check Club Pillow taske

12. Mads Nørgaard - Check Club Pillow

Taske

Mads Nørgaard har med Check Club Pillow designet en flot taske lige i tidens ånd. I de sorte og beige nuancer med flotte tern, så er det noget rigtig mange teenagepiger synes er super sejt. Tasken har et stort rum, samt en lille indvendig lomme.

En taske, som med dets rummelige størrelser er perfekt til både hverdagsbrug, men også som en lille taske når veninden skal besøges.

Fujifilm-Instax-Mini-11

13. Fujifilm Instax Mini 11 - Print billederne med det samme

Kamera

Tag et billede, vent et øjeblik og dit billede printes direkte ud fra kameraet, som du herefter kan grine af, hænge op, sætte i albummet mv. Fujifilm Instax Mini 11 er det perfekte legetøj til den unge teenager, som ønsker at fange momenter og eventuelt hænge op på værelset.

Kameraet er kompakt og den seneste model her er endnu nemmere at bruge end nogensinde før. Du kan se en guide/forklaring af produktet her på Youtube.

spil poo curling

14. Sjov gave - Skideskægt Poo curling spil

Spil

Nogle gange har vi bare brug for et rigtig godt grin, og hvilken bedre måde end ved at samles rundt om bordet til et sjovt spil. Med Poo Curling spillet er I sikret store grin allerede for første sekund. 

Ligesom i rigtig curling, så er vinderen den, der er tættest på at få lorten i toilettet. Jaa, det er bogstavelig talt skidesjovt.

Nike Airforce 1 til teenagere

15. Nike Air Force 1 - Den moderne sneaker

Sko

Nike Air Force 1 er ikke blot en populær og ikonisk sko, den er også blandt de mest populære sneakers blandt unge. Det er ingen underdrivelse, at det med længder var den mest populære konfirmationssko i år.

Det er dog ikke kun de helt unge teenagere, da Nike Air Force 1 er en sko for alle aldre og er ligeså populær blandt de 20-25 årige. En sko som ingen aldersbegrænsning har, men som bare er super flot.

Nike sneaker gave til teenager

16. Sneaker NYHED fra NIKE til den modebevidste pige

Sneaker

Nike imponerer gang på gang, når det kommer til sneakers. Modellen Air Height er endnu en lækker nyhed fra Nike, der matcher nutidens trends inden for sneaker markedet.

Du kan finde flere fede sneakers til hende lige her. En meget trendy sneaker og aktuel med en chunky sål. Med sit retro, men samtidige moderne look kan skoen nemt anvendes til både kjole eller jeans.

liverpool-trøje.jpg

17. Fede fodboldtrøjer med den foretrukne klub

Fodboldtrøje

Vælg fede fodboldtrøjer fra de populære klubber, herunder: Liverpool, Barcelona, PSG, Real Madrid og mange flere. Det er også muligt at gøre trøjen personlig og få eget navn og spillernummer på trøjen. Dette kan du læse meget mere om ved at klikke videre via nedenstående link.

Vi håber han eller hun bliver glad for trøjen og den søde tanke. Bemærk at du også kan finde landshold og ikke kun klubhold via linket.

Sony-PlayStation-5-Digital-Edition

18. Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 digital edition til konsolnørden. Den absolutte bedste konsol på markedet – og sikke en efterspørgsel der har været på den. I længe har der været en stor interesse for at få fingrene i netop denne konsol og nu kan det rent faktisk lade sig gøre igen.

Denne version er den digitale version, der gør at man både sparer en del på prisen, men stadigvæk kan spille alle de attraktive spil, der blot downloades via Playstation Network.

Toblerone med navn til teenageren

19. Personlig Toblerone til chokolade-elskeren

Chokolade

Kan man få for meget chokolade? Ikke rigtigt vel? Derfor er denne personlige men også super sjove gave den perfekte gaveidé til teenageren hvis du leder efter en knap så dyr gave, men stadig en gave der kan vække glæde hos modtageren.

Chokoladen får du med eget navn på og leveringstiden er rigtig fin. For blot 129 kroner får du rigtig meget værdi for pengene og en gave der helt sikkert bliver gemt og husket.

plakat fodbold stadion anfield

20. Genial plakatgave til fodboldentusiasten

Plakat

En god gaveidé til teenageren, kunne også være denne seje plakat med illustration af Anfield Road. Det er den ultimative gave til en  Liverpool-fan, der lever og ånder for fodbolden. 

Plakaten fås også med andre fodboldklubber, så du kan vælge den helt rigtige til teenageren.

21. Kalder alle Star Wars-fans - Baby Yoda Lampe

Lampe

Denne overdrevet seje Baby Yoda lampe er et must til alle store Star Wars og Mandalorian fans. Oplev hvordan lampen med styrke fra the Force lyser rummet hyggeligt op.

Genial gaveidé som med sikkerhed bliver lidt af en overraskelse.

Noella-Viksa-Jacket-Dark-Rose-Offwhite

22. Noella Overshirt - Populær overshirt/jakke til hende

Overshirt

Noella er et favoritbrand blandt unge teenagerpiger, hvorfor at vi også har valgt at fremhæve denne overshirt, som er en trøje lige i tidens trend.

Det er en skøn jakke, som kan bruges til efterår og måske som ekstra jakke til vinter – den er både smart og fremstillet i skøn kvalitet. Noella er ydermere også et brand, som ikke koster så meget.

armbaandsur med staal laenke

23. Lækkert Michael Kors ur til ham og hende

Ur

Michael Kors er kendt inden for modeindustrien – herunder især tasker og ure. Urene er topmoderne og laves både til herre og damer, og er i de seneste år blevet voldsomt populære på det danske marked. 

Forklaringen herpå er naturligvis fordi urene er super flotte, men også nemt kan afspejles til hvad vi karakteriserer som en skandinavisk stil.

Spikeball

24. SPIKEBALL - Sjovt sommerspil til haven

Underholdning

Har du prøvet det ekstra populære SpikeBall, som lige nu er en af de helt store trends og bestsellere på diverse webshops? Det er et fantastisk underholdende sommerspil, som er fantastisk til både sommerhus, haven, strandture eller noget helt andet.

Du kan se film og endnu flere billeder ved at trykke på læs mere, men vi garanterer at dette er det helt store hit til teenageren.

quiz spil jeg har aldrig

25. Nyt quiz-spil "Jeg har aldrig"

Spil

Når der skal gang i en god privat-fest, eller bare en hyggelig aften sammen med vennerne, er spillet “jeg har aldrig” altid en sikker vinder. Det er både sjovt og udfordrende, hvor man tester hinanden af på kryds og tværs. 

Er man teenager og skal flytte hjemmefra, er dette spil helt sikkert en god gaveidé at have med videre.

graa regntaet weekendtaske

26. Rains gavehit - Lækker regntæt weekendtaske

Taske

Et af de mest moderne og praktiske mærker til det danske klima er mærket Rains, som laver kvalitetstasker og regntøj, der kan holde til vind og vejr.

Særligt taskevarianterne er populære hos teenagere over hele Danmark, og du finder stort set ikke en skoleklasse, hvor Rains ikke er repræsenteret. Taskerne er af høj kvalitet og holder i mange år.

byplakater

27. Flotte byplakater til teenageværelset

Plakat

De flotte plakater fra Plakatdyr er lidt af et gavehit, og kan pifte en hver væg og rum op. Her kan du bl.a. finde en byplakat med teenagerens hjemby eller favorit by. 

En gave der både vil kunne bruges nu på teenageværelset, men også komme med på den videre færd, når de flytter hjemmefra.

Parfume Clean Skin

28. Populære parfumer fra Clean

Parfume

Parfume er altid en lækker gave at modtage, og det gælder næsten uanset, hvilket mærke der er tale om.

Der er dog ingen tvivl om, at parfume fra CLEAN er ekstremt lækkert, og det er en perfekt gave til en teenager, der går op i, hvordan hun fremstår.

rains regnjakke bordeaux

29. Trendy regnjakker fra danske Rains

Rains

Regnvåde dage er træls at begive sig ud i, men hvis man har en regnjakke fra Rains på, så bliver man i det mindste ikke våd.

Teenagere vil for alt i verden ikke se dumme ud i regntøj. Derfor er Rains den perfekte gave, da den kan fås i flere forskellige farver, der passer til lige den teenager, man køber gave til.

Sjov cola plakat til teenageværelset

30. Plakat - Jeg ville ønske.. Jeg CO'LA VÆR

Plakat

Hvis du mangler en sjov gaveidé, som kan pynte lidt på teenageværelset, så kunne denne sjove og lidt anderledes plakat med en cola og et tilhørende sjovt citat være et godt bud.

Plakaten kan fås i flere størrelser, således at der er en størrelse til alle værelser og alle budgetter.

anni lu perlearmbaand

31. Flotte perlearmbånd fra danske Anni Lu

Smykker

De populære armbånd og smykker fra Anni Lu er ikke til at komme udenom på vores gaveliste til teenagere. De fine smykker kan bruges hver dag, og kan nemt sammensættes med andre favorit smykker. 

Især de enkle perlearmbånd, som findes i mange forskellige farver, er lidt af en gavefavorit.

popcorn oreringe

32. PICO - Sjove popcorn øreringe

Smykker

PICO er et ultra sejt dansk accessories brand, der designer klassiske smykker med et legende twist. Her kan man bl.a. finde disse sjove popcorn ørering, som kan give ethvert outfit et friskt pust.

En lidt anderledes smykkegave, men perfekt til teenageren og legende sjæle.

fila sweatshirt teenager

33. Populære Fila - Sporty streetwear til garderoben

Sweatshirt

Det sporty streetwear fra Fila har længe været populært blandt teeangere. Det er både smart og comfy på samme tid, så det passer perfekt i hverdagsgarderoben. Størstedelen af Fila’s kollektion er unisex og kan derfor bruges af både drenge og piger. 

Anvend rabatkoden Partner10 og få 10% ved dit køb.

oplevelse flodebolle kursus

34. Kursus i at lave lækre flødeboller

Oplevelse

Til den kreative og fingernemme pige eller dreng, der har en svaghed for de søde sager, er denne skønne oplevelse ikke helt dum. 

Det er et flødebollekursus hos Social Foodies der er kendt for deres eminente flødeboller – og smagen bliver bare lige 10% bedre, når man selv har været med til at kreere mesterværkerne.

Speak out

35. Speakout - Et hylende morsomt spil til teenageren

Spil

Et spil som har taget de senere år med storm. Spillet er garant for sjove stunder, hvorfor det helt naturligt også er populært op til højtider som jul. Spillet er meget simpelt – du får denne skinne i munden, som gør det svært at tale. Udfordringen består i at læse nogle sætninger op, som kan være svære at forstå, men det skal din partner om ikke andet forsøge.

En sjov udfordring til familie og venner med det originale og sjove spil Speakout. Et morsomt festspil med udfordringer, der kan være noget af en mundfuld.

lyseroed haarboerste

36. Yummi Haircare - hårbørste til tørt og vådt hår

Hårbørste

Denne detangler hårbørste er udviklet specielt til skånsomt at frisere både vådt og tørt hår. Piggene på børsten gør det også muligt på samme tid at massere og stimulere hovedbunden.

Yummi Haircare laver også andre lækre produkter til håret såsom hårvitaminer og shampoo.

Hvid og grå google home

37. Giv din teenager den seneste teknologi

Teknologi

En Google Home er den perfekte tekniske partner til alle teenagere. Lækker højtaler der spiller din musik og ser diskret ud i hjemmet.

Google Home er helt sikkert en af årets gaver for teenagere. Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner. Der er ingen grænser og du vil elske den.

traadlos gaming mus

38. Smart trådløs mus til gameren

Gaming

Der var engang, hvor du som teenager ikke i sin vildeste fantasi kunne forestille sig at game med en trådløs gamer mus, men tiderne er skiftet. 

En trådløs gamer mus er efterhånden på højde med de almindelige muse med ledning, helt uden at det påvirker kvaliteten af dit spil. Dog er det rart, at slippe for de irriterende ledninger som ofte blot er i vejen.

gamer tastatur med lys

39. Sej gaming keyboard med lys

Gaming

Er der forskel på tastaturer? Det kunne man fristes til at tro der ikke var, men der er en verden til forskel fra et almindeligt tastatur og til et gamer tastatur. 

De fleste moderne gamer tastaturer er med mekaniske knapper, hvilket betyder at de reagerer langt hurtigere end mere traditionelle tastaturer. Så hvis han/hun endnu ikke ejer et ægte gamer tastetur, så er dette en oplagt gaveidé til den unge teenager.

hjemmesko med enhjorninger

40. Sjov gave - Hyggelige enhjørninge hjemmesko

Hjemmesko

Her er en af de lidt mere skægge gaveidéer til teenageren – nemlig et par vamsede enhjørningehjemmesko. 

Hjemmeskoene fungerer som et sjovt element i hverdagen, og kan redde enhver hjemmedag med dens lidt kitchede look. De er da slet ikke til at stå for?.

Donut maker

41. Gaveidéen der stiller din donut craving

Madlavning

De fleste elsker donuts, og med denne smarte mini donut maker har det aldrig været lettere at fremtrylle de små herligheder. 

Et klart gavehit til teenageren, der nu kan selv kan lave den lille lækre og syndige himmerigsmundfuld.

lilla haandlavet strikket cardigan

42. Cool chunky sweater fra May

Tøj

Selv beskriver May denne chunky cardigan som en værende ren pastel kærlighed. Den er super sød, og egner sig til flere forskellige anledninger og årstider. Så er man den kreative type, med flair for styling, er denne cardigan ren lykønskning og et absolut must-have. 

Se alle de fine detaljer på cardiganen via nedenstående link, hvor der er flere gode billeder der fremhæver skønheden.

forgyldt halskaede med croissant

43. Super fin forgyldt halskæde med croissant

Smykker

Noget af det smykker kan gøre allerbedst, er at give et personligt udtryk. Dette må man sige at denne “croissant halskæde” gør.

Så er du på udkig efter det helt rette smykke til hende, og du støder på dette, og tænker – “det er lige netop den halskæde jeg har ledt efter”, så kan vi garantere dig at du rammer plet… for her er man virkelig ikke i tvivl. En sød gaveidé til den stilrene teenager.

glimmerstroeper til hende

44. Trendy og farverige glimmerstrømper

Strømper

Glitterstrømpen… Kan man overhovedet få for mange glitterstrømper? De spicer hverdagen op, og tilføjer lidt disko og coolness til outfittet. 

Synes du strømper er lidt kedelige som gave? Så foreslår vi, at du vælger 2-3 glitterstrømper og laver en lille gavekurv med Hays farverige foldekasser, som du også finder på vores gaveliste. En super fin gave, som sikkert vil glæde teeanageren.

baby yoda kop

45. Sødt Baby Yoda Krus

Star Wars

Hvad end man er til kaffe eller te, så smager det bare altid bedre i en fed kop. Og vi er ikke i tvivl om, at denne Baby Yoda kop tryller de mest fantastiske kopper frem.

Perfekt gaveidé til Star Wars fans.

herreur med groen urskive

46. Klassisk moderne herreure fra Dissing Watches

Ur

Ønsker man et stilrent ur, hvor kvalitet og pris harmonerer er Dissing-urene bestemt ikke et dumt valg. Med et Dissing-ur kan du snildt holde din gave til under 1.000 kr., uden du nødvendigvis har den fornemmelse når man har uret i hånden. 

Se de mange fine modeller ved at klikke dig videre via nedenstående link. Vi håber at hende eller ham bliver glad gaven.

hay farvet foldekasse

47. Fede multifarvede foldekasser fra Hay

Opbevaring

De populære opbevaringskasser fra Hay er en fin gaveidé til den designinteresserede teenager. De kan bruges til opbevaring af f.eks. make-up eller tøj. 

De findes i et hav af farver og er tilgængelige i både small, medium og large.

Mads Nørgaard hue til unge piger

48. Beanie hue - Moderne hue fra Mads Nørgaard

Beklædning

En flot beanie hue til de kolde aftener. Giv teenageren denne gode gave til at holde varmen i de kedelige vintermåneder.

Simpel og stilren hue fra Sui Ava. Den er i farven lyserød, og fås i one size fits all. På huen er trygt Sui Ava med lyse bogstaver. Huen tilegner sig piger, men kan også sagtens benyttes til drenge hvis det frister.

The Northface hoodie til drenge

49. The North Face hoodie - Smart til den unge mand

Beklædning

En fed og simpel trøje fra North Face som de fleste unge teenagedrenge kan bruge.
North Face er kendt for deres holdbare udendørs tøj til både vinter og sommervejr. De  går meget op i at at deres design er simple og kan benyttes af de fleste.

Deres høje kvalitet og fede designs har gjort brandet utroligt populært blandt de unge i dag. En rigtig god teenager gave til ham der sætter pris på de gode brands!

herreparfume only the brave

50. Tiltrækkende Diesel parfume til ham

Parfume

Det er ikke mange ting, drenge og piger kan enes om, når de er teenagere, men de kan alle blive enige om, at parfume er en nødvendighed i deres liv.

Derfor er parfume en oplagt gave til en teenager, og ét af de mest kendte mærker er Diesel, der laver fantastisk parfume til både drenge og piger.

sort hvis monstret toilettaske

51. Toilettaske fra trendy Malene Birger

Tasker

Malene Birger har længe været et populært mærke og er især kendetegnet på sine ikoniske mønstre. 

Det ses også her på denne lækre make-up taske, som både kan bruges som clutch i byen eller til at opbevare favorit makeuppen.

Gamer plakat til teenager

52. Plakat 'Man kan ikke "bare" pause et spil'

Plakat

“Vi skal spise, sætter du lige spillet på pause” – en sætning mange teenagere kan have det svært med, fordi man kan jo ikke bare pause et spil. En sjov og anderledes gaveidé til teenageren, som godt kan have lidt svært ved at pause et spil.

Plakaten er garanti for mange smil, når forældrene næste gang kalder, så kan teenageren lidt kækt pege på plakaten med at man ikke bare kan pause et spil.

floedebolle bog

53. Kreativ bagebog til flødebolleelskeren

Bog

Hvis du mangler en god gave til teenageren, der godt kan lide at være i køkkenet, så er denne bog omkring flødeboller et rigtig godt bud.

Flødeboller er sjove at lave selv, og herudover er det en gave, der giver tilfoldigt igen, når man får lov til at smage på de gode kreationer.

halskaede saet guldbelagt

54. Cool chunky halskæde fra Pilgrim

Smykker

At bære et smykke eller smykker kan gøres på mange måder, men én af måderne er at vise sin feminine side, og gøres det meget bedre end med et Pilgrim smykke.

I kategorien du finder via linket herunder, bliver du præsenteret for alle nyhederne fra Pilgrim – herunder armbånd, halskæder, øreringe og meget mere. En skøn gaveidé, der helt sikkert vil blive værdsat – oplev det selv.

Grå hoodie til ham

55. Den populære grå hoodie fra Le Baiser

Hoodie

Le Baiser er blandt de absolutte favoritter blandt unge teenagedrenge for tiden, så hvis pakken skal være blød, så kan du næppe gå galt i byen med en lækker hoodie som denne, hvor kvaliteten er helt i top.

Designet er enkelt og lige hvad teenageren søger i år. Den eneste udfordring kan være at teenageren allerede har samme model. En super fed gave til ham.

traadlos oplader til mobil

56. SACKit - Smart trådløs powerbank

Powerbank

Teenagere bruger meget af deres dag på at se ned i telefonen, men det kan være svært, hvis den er løbet tør for strøm – men her kan denne gave komme dem til undsætning.

Strøm er ofte en mangelvare, og derfor er en powerbank en kærkommen gave i en teenagers liv.

Puder til teenageværelset

57. Sjove puder til teenageværelser

Puder

Teenagerværelset er stedet hvor de skal have lov at slappe af og være dem selv. Man går gennem mange forskellige faser som teenager, og derfor er det vigtigt at man kan være sig selv derhjemme på sit eget værelse.

Med disse puder kan teenageren pimpe sit værelse op med fede farver og sjove emoji lignende puder. En klar vinder hvis hun eller han elsker at være lidt anderledes! Og så er prisen også særdeles overkommelig efter vores mening.

pico cherry stroemper

58.

Sjove og trendy strømper som lige gør hverdagen lidt sjovere. Disse Cherry strømper er fra danske PICO, og fås også i sorte. 

Se det store udvalg af seje accessories fra PICO herunder.

vaffeljern bubble waffle

59. Vaffeljern til lækre og trendy bubble waffles

Køkken

Duften af den friske kaffe, morgenmaden står klar, men prikken over i’et er helt sikkert den perfekte vaffel, som selv på en grå dag, kan bringe smilet frem hos madentusiasten. 

Med kitchPro udgaven kan man lave de lækreste vafler, og her er det kun fantasien der sætter grænser – overrask teenagedrengen eller pigen med denne skønne gaveidé.

powerbank med harry potter

60. Harry Potter Powerbank

Powerbank

Vi kender alle det forfærdelige tidspunkt på farten, hvor mobilen melder 1% og inden du når at sige Avada Kadavra, så er mobilen død.

Med denne magiske Harry Potter Powerbank er det som at have sin egen genopstandelses sten – helt fantastisk.

armbaandsur med brun laederrem

61. Klassisk ur fra Daniel Wellington

Ur

Et ur til ham eller hende er ikke bare et ur, det er også meget personlighed i at bære et ur. Det siger rigtig meget om hvem man er som person og hvilken stil man har. Ydermere er det eminent til at fuldende en stil, der fortæller hvem man er som individ. 

Endnu bedre er også at man gavefinder, kan udvælge det ur, man mener siger mest om modtageren, og dermed kan et smykke eller et ur også være en ekstrem personlig og kærlig gave.

oplevelsesgave luksus brunch

62. Lækker luksusbrunch for 2

Oplevelse

Det stensikre gavevalg, hvor der både kan deles en god oplevelse med hende eller ham du holder af, samtidig med der også kan blive talt om hverdagens strabadser, og ikke mindst emner man måske ikke lige får drøftet på skrift. 

Denne luksus brunch går du helt sikkert ikke galt i byen med – den vil de fleste sætte pris på. Se hvor den nærmeste luksusbrunch er nær dig via linket herunder.

kay bojesen abe figur

63. Søde designklassikere fra Kay Bojesen

Kay Bojesen

Har man den mindste forstand på boligindretning og design, er man ikke i tvivl om hvem Kay Bojesen er, og alle hans fantastiske værker gør og kan. De nordiske og minimalistiske figurer gør dem en efterspurgt vare, og kan give lige nøjagtig den kant man efterspørger i ethvert rum. 

Via linket bliver du præsenteret for de mange skønne værker Kay Bojesen har lagt navn til – og der er med garanti noget der kunne vække din interesse, hvis modtageren har interesse i nips og boligindretning.

super Mario Lampe

64. Sød Super Mario Lampe

Indretning

Der er nok en del, som er vokset op det sjove Mario Kart, hvor man drømte om at vinde ræset mod Luigi og de andre venner. 

Til de gode minder, kan man nu få en Mario Lampe, som endda spiller “Power up”-lyd fra spillet. 

citatplakat b-menneske

65. Plakaten til den altid trætte teenager

Plakat

Årene som teenager kan være hårde, og energiniveauet kan til tider nå bunden i en grad, man ikke havde troet muligt. Her lærer man virkelig om fænomenet at være et b-menneske. 

En sjov gaveidé til netop denne teenager kunne derfor være denne plakat – måske de forstår et hint.

Grå powerbank med runde kanter

66. En lækker powerbank - den moderne redningskrans

Powerbank

Uanset hvor vi bevæger os, så har vi altid telefonen med os, men måske knapt så meget som teenageren, som helst ingen steder går uden. Den helt store krise kan dog opstå hvis telefonen går tør for strøm, men dette problem kan man løse med en elegant og kraftig powerbank som denne.

Powerbanken kan oplade telefonen 3 gange. En rigtig fin gaveide til en teenageren og til en rigtig god pris. Dette er ydermere bestemt en af de pænere powerbanks der findes på markedet og har en rigtig god kapacitet.

le baiser army jakke

67. Lækker varm vinterjakke fra Le Baiser

Tøj

Smart jakke fra det anerkendte Le Baiser brand. Jakken kommer med hætte og justerbare snøre og logo-bånd i hætte.

En super god gaveidé til drengen, der gerne vil holde varmen på en stilren og trendy måde i de kolde måneder vi har herhjemme i Danmark. Bemærk at jakken kommer i to forskellige farver – se begge modeller via linket herunder.

tassen foelelseskopper

68. Super søde følelseskopper fra Tassen

Tassen

En sjov gave til teenageren kunne være en af disse super fine humørkopper fra Tassen. Kopperne fås med forskellige ansigtsudtryk såsom tosset og søvnig – vores favorit er nok den med smørret grin. 

Kopperne er perfekte til en kop te eller varm kakao i de kolde vintermåneder. Teenageren vil elske at have sin helt egen kop, og hvem ved, måske ønsker han/hun siger flere til samlingen næste år.

irina the diva makeup

69. Irina The Diva - Makeup fra den danske beauty-queen

Makeup

En rigtig god gave til en teenager, der går op i hår og makeup, er denne palette fra Irina The Diva. Irina er kendt fra diverse reality-serier på TV, og hendes produkter er hippe blandt teenagere over hele landet.

Paletten indeholder forskellige farver, der kan fremhæve de ansigtstræk, man har, og det er en gave af høj kvalitet til en make-up glad teenager.

h2o sport sweatshirt

70. Populært sportswear fra H20

Tøj

Mange teenagere har en klar ide om, hvilket tøj de have på for at matche modens tendenser. Hos Munkstore har nøje udvalgt nogle af de populære brands hos teenagere, så din gavejagt bliver nemmere. 

Som lidt ekstra til dig, har vi en rabatkode på 10% til dig, som gælder på hele webshoppen (Brug Partner10).

Neglelak til piger

71. Neglelak til den unge teenagepige

Make up

Her har vi taget endnu et skønhedsprodukt med på listen. Ligesom at håret skal være sat inden man træder uden for en dør, så er det ligeså vigtigt for mange piger at neglene er pæne.

En rigtig god gave til teenagerpigen der udforsker sit eget look, og ønsker at fremtræde som en rigtig voksen. Find farven du synes matcher hendes udstråling bedst, og husk at have årstiderne in mente!

track jakke les deux

72. Les Deux - cool track jacket

Jakke

En let og smart jakke fra Les Deux i nylon med logo print på brystet. Les Deux har virkelig formået at gøre sig til en anerkendt spiller inden for modeindustrien, og dette er denne jakke også et godt eksempel på. 

Jakken har en pæn pasform og kan styles på mange forskellige måder – både til et sporty look – men også et stilrent hverdagslook.

soelvbelagt krystal oerering

73. Fine øreringe mefra Pilgrim

Smykker

Pilgrim er ekspert i at lave de smukkeste smykker, men samtidigt også til en pris hvor de fleste kan være med uden at det går på kompromis med kvaliteten i produktet.

Disse smukke øreringe i sølv med små sten er virkelig smukke, men fås til en pris der er mindst lige så god. For blot 129,00 DKK kan du her give en fantastisk skøn gave til teenageren.

Hårbørste

74. Hårbørste til både tørt og vådt hår

Hårbørste

Håret betyder rigtig meget for de unge teenagere. Før i tiden var det egentlig mest pigerne der passede og plejede deres hår. Men med tiden er drengene kommet med. Flere og flere drenge går mere op deres udseende.

Så hvis du mangler en gave til teenageren med lange lokker, så kan du helt sikkert overveje om ikke du skal give denne børste. Den fungerer iøvrigt til både tørt og vådt hår!

mads norgaard stribet mulepose

75. Fede julegaver fra populære Mads Nørgaard

Tasker

Mads Nørdgaard er lige nu et af de cool brands blandt teenageren. Hvad end det er en fed sweater eller en lækker taske, så er det et af de brands, vi spår at være et stort gavehit i år. 

Du finder bl.a. dette fine net, som er nemt at bruge i hverdagen. Vi tilbyder rabatkode på 10% (Partner10), som kan anvendes på hele shoppen ved at klikke videre nedenfor.

ganni. sort tshirt med print

76. Ganni - Gaveidéer til den moderigtige teenager

Tøj

Ganni er nok et de mest succesfulde danske brands i nyere tid, og har virkelig formået at slå sig fast på den internationale scene. Det er uden tvivlt et brand, som den moderigtige teenager vil kende til, og derfor også være lidt af et gavehit. 

Som bonus har vi en rabatkode til dig på 10%. Brug Partner10.

Fortnite danse plakat

77. Fornite-plakat til teenagerværelset

Plakat

Fortnite har taget verden med storm, hvor især de mange danse fra spillet er blevet populært, sågar også blandt unge der ikke engang spiller Fortnite.

Hvis den teenager du leder efter en gave til er den største Fortnite fan, så kunne denne plakat være en sjov og personlig plakat, som teenageren med garanti gerne vil have hængene nær Playstation eller computeren.

Headset til gaming

78. Hyper X gaming headset - Det oplagte valg

Gaming udstyr

Gaming er blevet helt uforståeligt populært. Der var vidst ikke mange der så den komme, men e-sport er faktisk blevet anerkendt som en almindelig sport i Danmark. Derfor er der også flere og flere unge der spiller computer.

Med dette headset fra Hyper X giver du teenageren de bedste muligheder for at slå fjenden på den anden side af skærmen. Et rigtigt kvalitets headset til fornuftige penge!

Money Maze

79. Giv en pengegave på en sjov måde

Pengegave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé. Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

towel twister

80. Smart superabsorberende hånklæde

Håndklæde

Towel Twister er den perfekte gave til teenagepigen, som endnu ikke ejer denne fantastiske gadget. 

Med det elastiske bånd, så kan du tage håndklædet på hovedet som var det en hue, hvorefter den aflange lomme kan snos og sættes fast i nakken, således at du ikke længere behøver at samle det våde hår i en knold eller have det hængende ned af ryggen. Undgå at slide på håret med føntørring med dette smarte håndklæde.

tv med led lyskaede

81. Smart LED lyskæde til at pimpe TV'et op med

Bolig

Skal teenageværelset have lidt moderne LED lys (også kendt som RGB lys), så kunne en smart lyskæde som denne med fjernbetjening være et oplagt gavevalg. 

Fjernbetjeningen til lyskæden gør det muligt at skifte mellem de 20 forskellige RGB farver. Kædens længde måler 5 meter, så der er rig mulighed for at få pyntet flot op, eventuelt rundt om gamer computeren.

Trådløs oplader

82. Trådløs oplader til smartphone (mange farver)

Elektronik

Når man bruger sin mobiltelefon utallige timer på de sociale medier om dagen, så er det klart at strømmen hurtigt forsvinder. Derfor tager de unge mennesker ofte deres opladere med i skole. Nogle gange glemmer de den i skole, eller glemmer at få den med i skole.

Med denne trådløse oplader kan du bare lægge telefonen oven på den, og så oplader. Den er altså perfekt til at have fast liggende ved siden af sengen. Så kan de teenageren med fordel have den anden oplader i tasken!

citatplakat saelfie dronningen

83. Sjov plakat til den Insta-glade teenager

Plakat

Teenagere i dag er nærmest født med en smartphone i hånden, og er digitale helt ind til benet. De er updated på alt hvad der sker på sociale medier, og danser løs til Tik Tok. 

Kender du en teenagepige, der er den helt store insta-queen, så er dette en sjov gave til hende.

roedt armbaand med perler

84. Flot feminint armbånd fra Stine A

Smykker

Som teenager vil man rigtig gerne skille sig ud fra mængden og med et smukt armbånd, der er mere personligt end resten, så er dette bestemt en mulighed.

Dette armbånd er tilpas tøset, men ikke for tøset på samme tid, og det er en perfekt gave til en moden teenager, der gerne vil føle sig unik.

dameparfume pony pink

85. Ny og velduftende parfume fra Ralph Lauren

Parfume

Hvis man ikke ved, hvad teenageren i ens liv skal have i gave, så er parfume altid et godt bud. Jo mere eksklusiv parfume, desto bedre, og denne parfume fra Ralph Lauren er virkelig eksklusiv og lækker at bruge.

Nogle vil måske mene, at det er dyre dråber, men omvendt kan sådan en flaske holde i lang tid – til stor glæde for modtageren.

pink sweatshirt saet

86. Hyggelig sweatshirt sæt fra May

Tøj

Til teenagepigen der er ellevild med den komfortable søndag på sofaen, eller derhjemme hvor der er rig mulighed for hygge og afslapning. 

Sættet her er en bestseller i 2021, og det forstår man også godt hvorfor. De blødeste materialer giver fuld “comfort”, samtidig med at det er trendy og lækkert.

Selfiestang til unge

87. Selfiestang - Det perfekte TikTok og snapchat værktøj

Selfiestang

Med den stigende popularitet på af de sociale medier, så skal kvaliteten af de billeder man ligger op også følge med tiden. Det kan være svært at tage gode billede af sig selv. Det er løst med denne selfiestang!

Giv teenageren en god gadgetgave I form af denne selfiestang, som tillader dem at filme og tage gode portrætbillede af sig selv. Den fungerer ved at telefonen er sat til pinden elektronisk, hvorved du bare skal trykke på en knap nede på håndtaget og så tager den billedet.

nunoo taske ruskind

88. Nunoo taske - Den mest populære taske

Taske

En fantastisk lækker taske til den unge teenagerpige. Tasken er udover at være flot at se på, også super praktisk og kan indeholde alt en teenagerpige skal bruge on-the-go. Alt fra mobiltelefon til makeup eller andre sjove sager kan sagtens være i denne taske.

Tasken har to større lommer og et par ekstra små lommer på fronten. Den kommer med en rem, der gør at den nemt kan svinges på skulderen og tages med på farten. Den perfekte taske til de små accessoires!

Snug rug taeppe med ærmer

89. Snug Rug - Et dejligt varmt tæppe med ærmer

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne gaveliste så er dette tæppe det mest populære overhovedet. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler, til dem der går ud for at ryge om aftenen. Du finder ikke bedre julegaveønske til en teenager.

ANCR copenhagen briller mod blåt lys

90. Briller mod skadeligt BLÅT lys (Uden styrke)

I en tid hvor unge teenagere bruger mere tid end nogensinde før foran skærmene, så er det også vigtigt uanset om tiden bruges for at studere, arbejde eller spille, at man beskytter sig selv mod det blå lys fra telefoner, iPads og computere.

Et unisex sæt som disse briller blokerer det skadelige blå lys, som kan have en positiv indvirkning på søvn, hovedpine, spændinger mv.

Vækkeur

91. Vågn op til solopgang hver dag med dette vækkeur

Vækkeur

Hvordan får man en teenager ud af sengen? Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

perlearmbaand gavesaet

92. Pernille Corydon - Sød gaveæske med perlearmbånd

Smykker

Smykker kan være med til at sætte det essentielle prik over i’et, når det kommer til at fuldende ens personlige stil. Ligeledes er det en rigtig god gaveidé, da det signalerer en masse personlighed, som en gave gerne må indeholde. 

Blandt andet er dette skønne armbånd fra Pernille Corydon et rigtig godt eksempel på den perfekte gave til den moderigtige teenagepige.

kit til hjemmelavet læbepomade

93. Lækkert sæt til hjemmelavede læbepomader

Rudolph Care

Det lækre danske brand, Rudolph Care, har lavet denne fine gaveæske, hvor de har sammensat alle ingredienserne til at lave sine egne hjemmelavede læbepomader. 

En fin og kreativ gave, som lægger op til hyggestunder i køkkenet og ikke mindst velplejede læber.

spralla airpod cover avocado

94. Sjove covers til teenagerens Airpods

Airpod case

De sjove Airpod Case Covers er både søde og finurlige, og beskytter samtidig mod ridser og snavs. De findes i forskellige motiver, men man kan da ikke lade være med at smile af den lille avocado? 

Mange teenagere i dag har Apples Airpods, hvorfor dette kunne være en sjov lille ekstra gave.

spralla flying puck spil

95. Sjov underholdning med Flying Puck

Underholdning

De populære brætspil er svært at komme udenom, men med et spil som Flying Puck, får man ikke kun et sjovt spil, men også et spil hvor man har mulighed for at få adrenalinen og pulsen en anelse op. 

Spillet egner sig perfekt til den gode aften sammen med vennerne, og kan helt sikkert bruges af teenagedrengen eller pigen. Læs mere om spillets regler via nedenstående link.

Ansigtsmasker fra Australian Bodycare

96. Antibakteriel ansigtscreme - Skønt produkt til huden

Ansigtscreme

Giv hende en creme der indenholder tea tree oil. Face Cream fra Australian Bodycare  er en let og fugtgivende ansigstcreme der kan bruges som både dag- og natcreme.

Indeholder den antibakterielle Tea Tree Oil og den fugtende Macademia Nut Oil. Kombinationen af disse plejende olier efterlader huden blød uden at fedte og så er den effektiv mod bumser og uren hud.

hoptimist bimble soelv

97. De søde Hoptimister i en flot sølv-edition

Hoptimist

Hoptimisten er en sjov gaveidé, der ikke kun give rummet lidt humor, men også understreger at man har fingeren på pulsen når det kommer til nips og indretning – for hoptimisten er brandvarm i de danske hjem. 

Hoptimisten kan være en god gaveidé til både drengen og pigen, og fås i flere forskellige og udtryk. Bliv klogere på denne hoptimist ved at klikke dig videre via nedenstående link.

98. Sneaker NYHED fra FILA til den modebevidste dreng

Sneaker

Fed sneaker fra FILA. FILA er tilbage i gadebilledet med deres stilrene styles – herunder har de især formået at komme med ind i sneaker-universet og det forstår man også godt hvorfor.

Modellen her er Ray Tracer, som også findes i flere farvesammensætninger. Disse kan du se ved at klikke dig videre til produktet via et af nedenstående links.

sackit saekkestol blaa

99. Lidt lækkert til et teenageværelse

Sækkestol

Vi har fundet disse fede sække-møbler fra SACKit. Her får du den klassiske sækkestol i en forbedret udgave i komfort og design.

Her er en alternativ type af gave til en teenager som kan holde mange år. Et fleksibelt møbel som kan flyttes rundt efter behov.

lampe fedt design

100. En tidsløs gave i lækkert design

Lampe

Har du brug for en gave til bryllup eller konfirmation som er anderledes. En gave som vil blive gemt for evigt og husket?

Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor. En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave fra og hvornår.

gavekort til biograf

101. Gavekort – En nem og hurtig gave til de unge mennesker

Gavekort

Man kan sagtens også “bare” give en teenager en tur i biografen plus en valgfri oplevelse.

Hvis det tid til at købe en gave i sidste øjeblik, så kan en oplevelsesgave være en fed ide. Køb, print og giv. Der er mange oplevelser man kan give som give en teenager. Det kan kan sagtens også være en mere social oplevelse hvor man laver noget med sit barn? Et bagekursus eller pastakursus. Perfekt hvis du mangler julegaveønsker til teenager.

3 kg nutella

102. 3 kg Nutella til teenager med en meget sød tand

Nutella

Hvad med noget til dem med en sød tand? 3 kg Nutella har en WOW effekt og bringer altid smil og grin med sig.

Den store 3 kg Nutella holder ekstremt lang tid og er bare en super sjov ting at give en teenager. Den store dåse med håndtag er også praktisk når man skal have det sidste ud af glasset fordi der er mere plads. Måske passer denne gave godt til en 18 eller 20 års fødselsdag?

103. Fede wallstickers til værelserne

Wallstickers

Der er kommet masser af nye klistermærker til væggen for teenagere. Find en fed dekoration til værelset.

Masser af idol-billeder for både drenge og piger. Find deres favoriter her.

le fix hoodie til ham

104. Hoddie fra Le Fix

Trøje

Le Fix er kommet med en helt ny serie der er super simpel og lækker. Ingen tvivl om at Le Fix hoods er mega hot lige nu sammen med Sniff.

Le Fix hvis du vil have et tidsløst design og en hoodie du kan bruge i mange år. Tjek hele den nye serie fra Le Fix og find lige den hoodie der passer til dig.

VR

105. Få lov til at prøve det seje Virtual Reality

Oplevelse

I en moderne verden, hvor teknologien bevæger sig lynhurtigt, er det værd at kigge nye muligheder og ikke lade sig begrænse. Dette gør også sig gældende inden for nogle af de nye oplevelser der tilbydes på markedet. 

Blandt andet denne sjove oplevelse, hvor den står på virtual reality hos Limitless. Ved at klikke dig videre via nedenstående link, bliver du præsenteret for en kort film, der kan gøre dig lidt klogere på gaveidéen.

north face jakke camoufalge

106. En fed jakke til sommeren fra The North Face

Jakke

En lækker Windbreaker jakke i lækre friske farver lige præcis til en dansk våd sommer med vind. Super lækker jakke til festival og camping.

Klassisk windbreaker fra The North Face, som kan lukkes med lynlås og trykknapper. Jakken kan knappes helt op i halsen.

scakit bloom blaster hoejtaler

107. Sej party højtaler fra SackIt

Højtaler

Musiksmag er meget forskellig fra person til person, men at det skal lyde godt og højt, kan de fleste blive enige om. Derfor er en lækker party-højtaler en kanon gave til teenageren i dit liv.

Denne højtaler fra Boomit er både flot og velspillende, og der er ingen tvivl om, at den vil gøre sig rigtig godt på teenageværelset.

lacoste groen tshirt

108. Fedt tøj til ham fra sporty Lacoste

Tøj

Lacoste har i mange år været et kæmpe brand inden for fashion-industrien. I en del år først til et mere modent publikum og ikke mindst sports-segmentet, men er senere også blevet top-trendy blandt den yngre målgruppe. 

Se alle de seneste lacoste styles via linket herunder. Blandt andet t-shirts, jakker, trøjer og meget mere. 

seiko herreur staal

109. Seiko - Klassisk herreur med stål lænke

Ur

Seiko har i årevis produceret kvalitetsbevidste ure, der vidner om en dynamisk virksomhed der altid har fingeren på pulsen, og evnen til at fremstille noget tidløst og ikke fornye sig inden for ure designs. 

Lige netop derfor er Seiko ure stadigvæk en rigtig god gaveidé – og det gode ved Seiko er at de formentlig også er det næste år, og året efter, og igen året efter – argumentationen lyder blot, du vælger ikke forkert med et Seiko ur.

personlig noglering i laeder

110. En eftertænksom og personlig gave til en teenager

Nøglering

Giv en nøglering med præcis den tekst du ønsker. En lækker lille eksklusiv gave med et personligt “touch”

Man har et specielt ord eller sætning som kunne være fint at have ved sin nøgle hver dag.

tegneplade til computer

111. En lækker overraskende gave til PC

Tegneplade

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom? Dejlig ergonomisk at arbejde med.

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

itsmay sweater saet nude

112. Lækkert afslappet sweatshirt sæt

Tøj

Denne sweat giver flere forskellige muligheder når der skal styles. Om det det komfortable look om søndagen, eller når man skal på café med veninderne, er denne sweat et sikkert hit. 

Style den med et par smarte jeans og et par sneakers, eller med de tilhørende comfy pants i selvsamme farve. Se hele sættet via linket herunder.

spil den store bagedyst

113. Den store bagedyst spillet er hot lige nu

Spil

Den store bagedyst ruller over skærmen lige nu og varmer op til jul. Masser af seere følger med i den spændende bagedyst, som fanger alle både ung som gamle.

Og nu er julegaven til hende du holder af sikret! Dette spil kan ikke blive mere populært og perfekt til julegaven til teenageren.

Chips og dip skål

114. Gaven til den store chips-elsker

Livsstil

Kender du en teenager, der nærmest kaster sig efter chipsskålen og er nødt til at have sin egen dipskål, fordi det bare er en uimodståelig snack? 

Så er dette den ultimative gave. Forær denne fede chipsskål med indbygget dipskål – så kan teenageren og ikke mindst du, nyde jeres chips i fred og ro.

Marabou chokolade xxl

115. Hvad med en KÆMPE chokolade til dem med sød tand?

Chokolade

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten teenager.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

Drone med hånd der løfter den

116. En drone til teenageren

Drone

Droner er blevet meget populært, og derfor er det nu også muligt at købe droner til en overkommelig pris.

Der findes mange forskellige slags, og her kan du vælge lige netop den der passer til behov såvel som budget.
Et sjov lille stykke legetøj, som også kan bruges til praktiske formål.

polaroid fotoprinter

117. Sej polaroid fotoprinter til minderne

Foto

Der er en masse gode ting forbundet med den digitale udvikling, men det har også gjort at mange af de billeder man førhen fik fremkaldt, nu blot ligger i skyen eller i en mappe på computeren. Dette er lidt synd, eftersom der er en stor glæde ved fremkaldte billeder. 

Men med en Polaroid Hi-Print fotoprinter, er det muligt at fremkalde billeder fluks. En super sjov gaveidé, der gør at de bedste og mest mindeværdige øjeblikke hurtigt kan forenes med et fysisk eksemplar.

blaa herre sweater

118. Comfy sweatshirt fra trendy Les Deux

Sweatshirt

Den klassiske sweatshirt med flere forskellige stylingsmuligheder, der både kan gå an til den kolde sommeraften, eller blot til de lidt koldere efter- og vintermåneder under jakken. 

Denne sweatshirt kommer fra Les Deux i en skøn navy blå farve med et velour print på brystet. Se alle de fine detaljer på denne Les Deux sweat via linket herunder.

parfume dolce & gabanna

119.

Parfume

Dolce og Gabbana har været et eftertagtet mærke i mange, mange år, og intet har ændret sig hos de nuværende teenagere – Dolce og Gabbana er i høj kurs.

Hvis budgettet ikke helt rækker til en håndtaske, så er en parfume fra D&G et rigtigt godt bud på gaven til en teenager i dit liv.

Gå amok i en pølsevogn

120. Gavekort til tøm en pølsevogn

Oplevelse

Den lidt mere kække oplevelse, og som navnet også understreger “Gå amok i en pølsevogn”, så er det vitterligt det der skal ske her. Du har mulighed for at overraske ham eller hende, der bare ikke kan få nok af de ristede og duften af de varme pølser på grillen. 

En sjov og anderledes oplevelse, der helt sikkert har noget humor og personlighed involveret – se selv reaktionen på modtageren.

stribet bluse lange aermer

121. Hipt tøj til hende fra Wood Wood

Tøj

Mode har en stor stjerne hos teenagere, der ofte konkurrerer med deres klassekammerater, og Wood Wood er et moderne mærke, der laver lækkert tøj til teenagere.

Det unikke WW-logo på den viste model er signaturen for Wood Wood, og der er ingen tvivl om, at gaven vil vække glæde hos en teenager, du tænker på.

smart notesbog scan

122. Scan dine noter direkte ind på mobilen

Smart notesbog

Nogle gange er det bare rart med notesbog, hvad end det er for at noterer eller være kreativ. Med denne smarte notesbog, kan du nu nemt scanne siderne med din mobil, og herefter er alle dine noter gemt digitalt. 

En virkelig smart gaveidé, der kan bruges om og om igen. 

le baiser hoodie

123. Hoodies er årets bløde julegave

Hoodie

Det er som om at hoodies næsten er den eneste type sweatshirt der duer lige nu. Selv til ældre mænd er hoodies helt acceptabelt.

Et af de brands der gør det bedst er Le Baiser. Le Baiser rammer et minimalistisk look men formår stadig at være unikke med lidt kant.

124. En lækker vinterjakke er altid en god julegave

Vinterjakke

Her er en nyhed fra Solid. En fed vinterjakke i smart design og til en god pris.

Denne jakke fra Solid har masser af fine detaljer men også et enkelt og pænt look. En fed jakke til de kolde vintermåneder. Rigtig god gave til en teenager-dreng også.

125. FEDE løbesko er en perfekt gave

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko.

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

marvel comics farverig kasket

126. Vær anderledes vær cool

Cap

Mix din tøjstil med tegneserier med kant og figurer man ikke ser så ofte. Find en cap der ikke er lige som de andre men stadig ser sej ud.

Her er en Marvel kasket som ikke rigtig er set før herhjemme. Mix den med andet streetwear om bliv en cool teenager med egen stil.

bogen om verden

127. Bogen om verden - bog til de tidlige teenagere

Bog

Hvordan opstod Jorden egentlig? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til?

Fordi vi er så vant til den verden vi lever i, glemmer vi nogle gange at undre os over de mange fantastiske ting i den. Bogen her er spændende læsning for en teenager – fortalt på en sjov måde med sjove illustrationer.

Ralph Lauren sneaker til ham

128. Hvad med nogle lækre sneakers til teenage drenge?

Sneaker

Disse super fede sneakers fra Ralph Lauren er blandt de mest solgte lige nu. Super fin sneaker der både kan bruges til hverdag og fest. Se andre lignende modeller ved at klikke på et af nedenstående links.

Sko og tøj er altid gode gaver til teenagere. Husk at det er nemt og gratis at bytte tøj og sko på nettet. På listen og gode gaver til drenge.

blogger fotoudstyr

129. Udstyr til youtube og bloggereren

Teknologi

De sociale medier og ikke mindst Youtube spiller en kæmpe rolle i de unges liv i dag. Flere og flere teenagere starter deres egne accounts på youtube, og med det kræves der også det rigtige udstyr.

Hos Evermart man du finde diverse fotoudstyr, så teenageren kan få de helt rigtige vilkår til at udleve blogger-drømmen.

130. Segboard bliver en af årets gavehits

Seboard

Et segboard, og andre små elektriske transportmidler, bliver et sikkert gavehit til en teenager. Priserne på segboard bliver lavere og lavere og kvaliteten bedre.

Denver laver en række fede segboards i forskellige farver, så det er både til drenge og piger. Velkomme til fremtidens transportmiddel – anderledes gaver til 12 årige.

sort gamer stol

131. Gaming gaver er lige så stor trend som Youtube

Gaming

Gaming udstyr er nogle af de mest interessant gaver at få, mest for teenage drenge. Et godt råd er hvis du køber gaming-udstyr, at det ikke bliver købt for billigt. De unge mennesker ved præcis hvad de vil have og dårlig kvalitet er ikke sjovt.

Husk at man skal sidde godt og have godt udstyr – for der spilles altså i MANGE timer. Sæt den på liste over gaver til drenge.

apple airpods hvid

132. Apple AirPods PRO – årets gaveidé til teenager i 2021

Apple

Apple er kendt for sine lækre designs, og produkter i en kvalitet fra øverste hylde. Disse AirPod Pro er ingen undtagelse.

Mange teenagere har en iphone og med de nye Apple Airpods får man super god trådløs lyd. Slip for ledninger der vikler sig ind hele tiden. En super lækker luksusgave til en teenager. God trådløs lyd er et stort ønske for mange, men måske for dyrt at købe for det daglige budget.

133. Lækkert tilbehør til Macbook

Apple

Denne mus fra Apple er ideel som gave også. Mange nøjes med den muse-pad der er på PC – men med denne lækre mus får du bedre ergonomi og bedre oplevelse af din mac.

Mange tænker ikke over at en mus findes. Lækkert tilbehør til Ipads og Macbook er lige sagen til jul.

sort jakke adidas

134. En fed windbreaker fra Adidas som julegave

Jakke

Se lige denne nyhed fra Adidas. En sej windbreaker jakke til den sporty og moderigtige type.

Adidas Tango Windbreaker Herre er en superlækker jakke, der egner sig perfekt til fodboldtræningen. Spil dit bedste uanset vejr og vind, når du er klædt på til at trodse de vilde vindstød og isoleret mod kulden.

Nike sort rygsaek

135. En lækker Nike rygsæk i tidsløst design

Rygsæk

Denne smarte rygsæk fra Nike er perfekt til en teenage-dreng. Kan bruges både til skole, weekendtur og sport.

Endnu en gave hvor man ikke rigtig kan gå forkert i byen. Ydermere er prisen også fornuftig, da den kan købes til under 300 kr.

smartphone handsker

136. Holde fingrene varme om vinteren

Handsker

Her er nogle fine billige handsker der klarer opgaven. Handskerne fås i mange forskellige farver. Du kan se dem alle ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Perfekt til løbeturen også hvor det er koldt og mobilen pludselig ringer.

137. Trådløse høretelefoner er et “must” nu om dage

Høretelefoner

I en tid med mobiltelfoner, laptops og tablets er den trådløse lyd krævet. Dette er absolut på listen over teenage-ønsker 2019.

At have god lyd når musikken skal spilles på en mobiltelefon eller tablet er skide vigtigt for en teenager. Marshall har lavet disse bluetooth høretelefoner med super fedt look og lækker sprød lyd.

Puma Puma Cali Wns sneakers piger

138. Fede sneakers til teenage-piger er sagen

Sneakers

Sneakers bliver mere og mere moderne. Fordelen er at de kan mikses med al slags tøj.

Puma har lavet disse lækre sneakers der udgør den perfekte gaveide til hende der elsker sko. Fede farver inspireret fra firserne og super god komfort.

Du kan finde flere sneakers til hende her.

Cola køleskab til teenagere

139. Et minikøleskab til et teenageværelse

Gadget

Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på sit værelse så man har sine egne kolde colaer. Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig. Dette lille køleskab kan køle 6 dåser på samme tid.

Men det kan også ændres til et varmeskab der kan holde et stykke pizza eller en kanelsnegl varmt. Denne er på ønskelisten til teenage drenge mest.

Popcornmaskine

140. Popcornmaskine - Et stort hit blandt teenagere

Fest tilbehør

Man er lige blevet teenager og måske stadig tween? Vi tror på at både drenge og piger vil elske deres egen popcorn-maskine til hjemmebiografen. Denne popcorn-maskine i klassisk amerikansk look vil helt sikkert gøre et teenage-værelse en del sejere.

En dreng på 13 år vil elske at kunne lave popcorn selv når der skal ses film eller spilles Playstation. Kan også bruges som gave til 12 årig dreng eller mindre! Ja, selv til voksne.

bagebog baking moments

141. Bagebogen med Insta-worthy kager

Bog

Den store bagedyst har fået alle til at kaste sig ud i overdådige kageprojekter på egen hånd, og hvis du kender en teenager, der elsker at bage, så er denne bog en perfekt gave.

Baking Moments har samlet en række overdådige kager, som man kan prøve kræfter med på egen hånd – der er garanti for kager, der gør sig godt på Instagram!

Kort spil til tøserne ved navn

142. Et fedt spil til en sjov fest med tøserne

Spil

Hvis der skal gang i snakken til fødselsdagsfesten så er her spillet du skal købe som gave til en 18 årig pige.

Et spil der kan sætte gang i den kedelige fest hvor der er mange nye der møder hinanden. En super fin gave som man kan have glæde af til mange fester.

143. Lækkert uundværlig makeup er altid gode gave til hende

Mascara

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som teenage-pige.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

Se også den ultimative gaveguide til hende her.

stol og koletaske

144. Smart julegave til ham der elsker friluftsliv eller festivaler

Taske

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til teenager.

145. Man vil gerne have underholdning med til festen

Underholdning

Det er blevet populært at have praktiske spil og lege med når man skal være sammen med vennerne.

En fin lille gave til konfirmation og så er der også underholdning til børnene til selve konfirmations-festen.

Forberedelse til køb af teenagegaver på nettet

Du har nu været listen af teenager-gaver igennem og måske fundet frem til en passende gave du vil købe. Vi håber i hvert fald at du er blevet inspireret af vores lange gaveliste til teenagere. Løbende vil vi opdatere og finde nye attraktive, personlige og gode gaver til teenagere. Ydermere hører vi naturligvis også gerne fra dig, hvis du skulle have nogle gaver som du absolut mener bør fremgå på vores gaveliste.

Praktisk information omkring gavekøb:

 • Hvis du skal bruge gaven inden en bestemt dato så være opmærksom på leveringstiden.
 • Hvis den webshop som har gaven, også har varen på lager, så kan man typisk regne med at have pakken indenfor et par dage.
 • Hvis der står at varen ikke er på lager, men findes på et fjernlager, så er der mere usikkerhed omkring leveringen.
 • Varer fra fjernlager kan tage op til en uge at komme frem. Hvis varen slet ikke er på lager og der står en forventet leveringsdato, så er det meget risikabelt i forhold til gavekøb.

Så vær meget opmærksom på leveringstiden og betingelserne ved leverandøren.

Afslutning på gaver til teenagere

Som nævnt i ovenstående opdaterer vi listen løbende, så den hele tiden er tidssvarende. Vi håber naturligvis du vil gøre brug af Morefews igen, når du skal ud at finde den perfekte gave. Det behøver ikke nødvendigvis kun være til teenageren, men det kan også være til mor, far eller blot til diverse anledninger såsom julen, mandelgaven, Valentins gaven, eller noget helt fjerde.

Når man skal give gaver til teenagere, er det naturligvis essentielt at være opmærksom på alderen. Der er stor forskel på om det er til en 12-årig, eller 17-årig. Derfor finder du også et meget bredt spektrum af gaver her på Gaver til teenagere på Morefews. Herunder alt lige fra sneakers til piger, til innovative droner til drenge – listen er bred.

Vi håber at se dig her igen på siden. Tak fordi du læste med, og måske har gjort brug af vores gaveliste.

Indlægget er anmeldt af: Trine K. Olafsson

Kommentarer

 1. Carina Klarskov

  11. december 2018

  Vågn op til solopgang må være den fedeste gave til teenageren! Det er godt nok en fed idé! 🙂

 2. Linda

  11. december 2018

  Fede gaveforslag til mine teenagere🤩

 3. zandra

  11. december 2018

  hvor ville det være fantastisk… vil gerne glæde et familie medlem

 4. Tina Nielsen

  11. december 2018

  Dejlig side, meget overskueligt. Rigtig gode ting.

 5. morefews

  11. december 2018

  Hej Zandra, Tak for din kommentar. Er der noget på siden her der mangler ? Eller er det lutter gode gaveideer ?

 6. Carmen Gloggengiesser

  11. december 2018

  Super fin guide og side. Rigtig mange gode gave ideer 😍❤️

 7. Jeannette

  11. december 2018

  Super gode ideer til gaver

 8. Annette

  11. december 2018

  Mange lækre ting til mine teenage piger 😊

 9. Sanne Terp

  11. december 2018

  Jeg synes at det er fedt med inspiration til julegaverne. Synes ikke altid at det er nemt at følge en ønskeseddel

 10. Laila Holdt

  11. december 2018

  Hold nu op en lækker side, har to teenagere på 13 og 16 år, så lækkert med god inspiration til gaver til dem 😘 Når nu de selv er ideforladte ❤

 11. Camilla

  11. december 2018

  Wauw ❤️ Er vild med alle de gode ideer til skønne gaver 😍

 12. Eva

  11. december 2018

  Så mange gode ideer til teenageren – Jeg fik flere nye ideer til min datter f.eks: tegnepladen til PC og lækre makeup børster mm. 👍🏻

 13. Helle N. Hansen

  11. december 2018

  Masser af god inspiration 🙂

 14. Solvej Winther

  12. december 2018

  Super fed side men en masse ider til fx. julegaver. Det er skønt at have en side hvor jeg kan få der til havd der er in for de unge. Jeg har selv to piger på 15 og 17 og det kan være svært at finde det helt rigtig til dem.

 15. Lis Nielsen

  12. december 2018

  Det er en rigtig lækker side med masser af inspiration for mine teenage børnebørn

 16. Pernelle Spanggaard Vogelius

  13. december 2018

  Skøn side der lige netop gav min inspiration til en gave

 17. Jessie holmslykke

  13. december 2018

  Skøn side med mange valg muligheder, så skønt når man har mange teenagere 4 stk 😊

 18. Line stjernholm

  13. december 2018

  Super fed side! Især når man har to preteens 🤪

 19. Kathrine HE

  13. december 2018

  Seje og gode gaveideer til teenager 😎

 20. Linda

  13. december 2018

  Fedt med alle de forslag til gode gaver til mine børn.

 21. Medina

  13. december 2018

  Har selv en teenager som var inde og tjekke siden ud, og han siger 👍. Synes det er dejligt, at det hele er så overskueligt opstillet.
  Vh
  Medina

 22. Lena

  14. december 2018

  Fedt med et sted hvor der er masser af inspiration 👌🏻
  Med 3 teenagere kan det være lidt “op ad bakke” til tider 😂
  Tror faktisk jeg lige har fået styr på en gave mere nu 👌🏻

 23. Mette Pihl Rasmussen

  15. december 2018

  ..Du rammer det HELT rigtige …SUPER inspirerende👌🏻

 24. Helle

  18. december 2018

  Dejlig inspirerende side 😊
  Mange super gode idéer til især teenagedrengen som ikke ønsker sig spor 🥰🎁🎄

 25. olivia

  14. oktober 2019

  Mega god inspiration:)

 26. Malte

  8. december 2019

  Altså virkelig fede julegaveønsker jeg tror min søn bliver glad for det 😀

 27. jette

  18. marts 2020

  de bedste ideer

 28. Hvem ved

  18. juni 2020

  👏gode ideer 👏
  🤗jeg ville finde nogle ønsker her og det fandt jeg🤗 💗jeg er selv teenager og de her ting er gode💗 som fx duft og produkter og meget mer💙☺️haha

 29. Alice

  18. juni 2020

  👏gode ideer 👏
  🤗jeg ville finde nogle ønsker her og det fandt jeg🤗 💗jeg er selv teenager og de her ting er gode💗 som fx duft og produkter og meget mer💙☺️👍🏼👍🏼

 30. Malte

  3. august 2020

  Super ideer er selv en teen men skal klart bruge det til min ønskeliste

 31. Lasse

  19. september 2020

  Virkelige god gavekatalog for teenagere! Vil henvise til andre

 32. Kirsten

  27. oktober 2020

  WOW! vil ønske mig nogen af de ting.🤗

 33. Rikke

  8. november 2020

  Virkelig fede gaver køber sikkert nogle selv🍁😜

 34. Anonym

  11. november 2020

  Gode gaver

 35. Anonym

  12. november 2020

  gode ider

 36. Clara

  13. november 2020

  Der var mega mange gode gave ideer😁 jeg har skrevet mange af dem på min ønskeliste😁

 37. Freja

  22. november 2020

  Jeg har fået så mange nye ønsker!🥰

Skriv din kommentar