Hjerte i kobber

Kobberbryllup gave - Sådan vælger du den rette gave

Listen er senest opdateret d. 24 juni 2022.

Et kobberbryllup er en helt særlig dag for parret, der skal fejres. Det er den første store milepæl som gift par, og man bør altid fejre, at kærligheden og ægteskabet stadig fungerer efter planen – det er ikke noget, som alle kan prale af at opleve. Kobberbrylluppet er en særlig størrelse, som kan være svær at finde gaver til, men gaver hører sig til, når man fejrer kærligheden sammen med dem, man holder af.

Netop kærligheden er det vigtigste at have med i overvejelserne, når man skal til et kobberbryllup, og det kan man med fordel drage inspiration af, når man skal finde den rette gave til kobberbrylluppet. Det er en stor glæde at se, når andre mennesker bliver glade for den gave, man har valgt til dem, og man gør derfor klogt i at bruge lidt ekstra tid på at udvælge det helt rigtige.

Der er ufattelig mange muligheder, når det kommer til gaver til kobberbrylluppet, og hvis man skulle lave en liste over dem alle, ville man formentlig aldrig blive færdig. Man kan vælge garver i alle mulige retninger, og det er også én af grundene til, at det kan være svært at finde det helt rigtige. Den perfekte gaveidé til kobberbrylluppet kommer ikke af sig selv, og netop derfor har vi valgt at løfte sløret for en masse forskellige bud på gaver til kobberbrylluppet herunder. Der er med garanti én eller flere idéer, som du kan bruge til formålet – og du er velkommen til at stjæle med arme og ben fra listen herunder.

Gå på opdagelse i vores 34 gaver

1. Oplevelsesgavekort - Frit valg mellem oplevelser

Gavekort

set til: fra 100,00 kr.

Når man har været sammen i 12,5 gode år, så har man allerede haft mange gode oplevelser sammen – men oplevelser kan man ikke få for mange af. Derfor er det en oplagt gave til kobberbrylluppet at vælge et oplevelsesgavekort, som parret kan bruge, som de lyster.

Med et oplevelsesgavekort får man frie hænder til at finde lige nøjagtig den oplevelse, som man synes bedst om, og det er en perfekt gave til kobberbrylluppet.

2. Personlig karikaturtegning af egne billeder

Karikaturtegning

set til: fra 350 kr.

En personlig karikaturtegning er en sjov og anderledes gave når kobberbrylluppet skal fejres. Det fungerer helt simpelt ved, at du uploader et billede, som herefter i hånden bliver tegnet til en sjov karikaturtegning.

Det behøver ikke være et flot og poleret billede, det er blot for at fange ansigtsudtryk og udseende. Det kan du læse mere om ved at klikke læs mere.

3. Muslepain Pro Massagepistol

Velvære

set til: 1.399,00 kr.

Massagepistolen er blevet en af årets mest solgte gaver til blandt andet fødselsdage og brylupper. Massagepistolen er velegnet til alle, da den masserer og løsner op i led og muskler. Gaven er derfor ideel at give til de personer, du holder af. Så viser du også at du går op i deres velvære, da massagepistolen giver færre myoser og spændinger samt lindrer arvæv.

Muslepain massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

5. Termokande fra Kähler - Hammershøi model

Termokande

set til: 300,00 kr.

Kähler har været en favorit i de danske husstande i en menneskealder, og deres nyeste bud på en flot termokande rammer som sædvanlig plet. Her er en perfekt gave til kobberbrylluppet, som uden tvivl vil vække stor glæde – det er luksus, som man bestemt kan holde ud at se på ved morgenbordet.

Der er også mange andre gaveidéer fra Kähler, så det er bare at springe ud i det.

6. Kro- og hotelophold inkl. vin for parret

Ophold

set til: 999,00 kr.

Kobberbrylluppet er et skarpt hjørne at runde for mange ægtepar, og selvom man elsker hinanden, er det måske ikke så tit, man får mulighed for at nyde hinanden på tomandshånd. Derfor er et kro- og hotelophold med hele molevitten et kanon bud på en flot gave til lejligheden.

Send parret afsted på et dejligt, dansk hotel, hvor de kan nyde kærligheden i rolige og smukke omgivelser.

7. Season lysestage fra Georg Jensen

Lysestage

set til: 466,00 kr.

Brugskunst er en evig vinder til en kobberbryllupsfest, og hvad bedre måde at fejre 12,5 år sammen end med en smuk lysestage fra Georg Jensen? Modellen er klassisk og tidløs, og den vil garanteret vække glæde hos parret.

Hvis ovenstående model ikke helt matcher stilen, så er der også masser af andre modeller fra Georg Jensen – der er med garanti en lysestage, der passer.

8. Viskestykker fra Ferm Living

Viskestykker

set til: fra 39,00 kr.

En lækker gave til kobberbrylluppet er nye viskestykker af høj kvalitet fra Ferm Living. Viskestykker er måske ikke den mest ophidsende gave, men det er en dejlig ting at have i dagligdagen, og noget man som par sætter pris på.

Der er mange gaveidéer til et kobberbryllup, men viskestykker er en af de gaver, der aldrig skal byttes.

9. Sodastreamer - Lav dit eget danskvand og sodavand

Sodastream

set til: fra 349,00 kr.

Sodastream er blevet moderne igen, og der er bare noget særligt ved at kunne lave sin egen danskvand, når man lige har behov for det. Den smarte maskine bør stå hos enhver husstand, og det er en fantastisk gave til kobberbrylluppet.

Man kan få en masse forskellige smagsvarianter til maskinen, og der er rig mulighed for at forkæle parret yderligere på den front.

10. Dejligt tæppe/plaid til parret - Holder for evigt

Tæppe

set til: 200,00 kr.

Hygge foran pejsen eller fjernsynet er noget, man aldrig bør tage for givet, og der er garanti for en hyggelig stund, hvis man forærer kobberbryllupsparret et lækker tæppe af meget høj kvalitet.

Tæpper er en nødvendighed i Danmark, hvor det ofte er koldt, og et blødt tæppe gør virkelig underværker i hverdagen, og hvis man bliver syg.

11. Kay Bojesen Aben - En populær gave

Udsmykning

set til: 899,00 kr.

Hvis man er helt på bar bund i forhold til den rigtige kobberbryllupsgave, så kan man altid ty til én af klassikerne: Kay Bojsens abe. Aben er at finde i mange danske hjem, og det er lækker udsmykning, som alle sætter pris på.

Hvis parret allerede har aben, så kig efter én af de andre modeller – der er nok at vælge imellem.

12. Bridgewalking - En uforglemmelig oplevelse

Oplevelse

set til: 295,00 kr.

Hvis parret er til store oplevelser, hvorfor så ikke forære dem en tur i højderne på den gamle Lillebæltsbro? Bridgewalking er en unik oplevelse, som ikke fås mange steder i verdenen, og det er en perfekt gave til kobberbrylluppet.

Oplevelser skal stort set aldrig byttes, og det er en gave, der altid går rent ind hos parret.

13. Brunch for to personer - Velsmagende hygge

Brunch

set til: 299,00 kr.

Når man har været gift i 12,5 år, så er det ikke altid, at man får prioriteret hinanden højest i alt, hvad man laver. Derfor kan det være en perfekt kobberbryllupsgave at forære parret en lækker brunch for to, hvor de kan nyde hinanden og nyde noget lækker mad i dejlige omgivelser.

14. Minicruise til Oslo - Forkælelse for to personer

Rejse

set til: 995,00 kr.

En anderledes kobberbryllupsgave kan være et dejligt cruise for to til Oslo, hvor man kan komme ud og opleve noget nyt. Turen tager ikke frygtelig lang tid, men man får alligevel én på opleveren, når man stikker til søs.

Oslo er en herlig by, hvor der er mange forskellige aktiviteter, og det er med garanti en gave, der falder i god jord hos parret.

15. Potte fra House Doctor - Moderne og stilrent

Potte

set til: 182,00 kr.

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken gave til kobberbrylluppet du skal vælge, så gå med de lækre urtepotter fra House Doctor. Her er der stilrent, dansk design, som passer til ethvert hjem, og det er en gave, der aldrig skal byttes.

Potter og planter er essentielt for at gøre hjemmet lækkert at bo i, og det er en dejlig gave til lejligheden.

16. Kilner Kombucha - Til te, juice, vand mv.

Beholder til te

set til: 359,00 kr.

Kombucha er blevet moderne i mange danske hjem, og hvis parret endnu ikke er blevet introduceret til det, så er det en anderledes kobberbryllupsgave til lejligheden. Gaven kræver et åbent sind, men det kan nemt blive den bedste gave på hele bordet efterfølgende.

Beholderen kan naturligvis også bruges til andre ting end kombucha – det er derfor en praktisk gave til den festlige anledning.

17. Grafisk plakat til hjemmets vægge

Plakat

set til: fra 99,00 kr.

Kunst er ofte meget dyrt, men heldigvis kan plakater meget af det samme, som de dyrere malerier kan. Plakater er en perfekt gave til kobberbrylluppet, og det kan være med til at forandre hele udtrykket i parrets hjem.

Der findes utallige forskellige motiver til plakaterne, og her er det bare at vælge den, man selv synes er pænest.

18. Hyggelige og sjove humørskåle til parret

Skåle

set til: 119,00 kr.

Et smil på læben gør dagen lidt sjovere, og den perfekte start på dagen kan kobberbryllupsparret få med disse sjove humørskåle. Skålene bringer lidt humør ind i hverdagen, og det er en kanon gave til kobberbrylluppet.

Skålene fås i flere varianter, og de er med til at sætte lidt kulør på hverdagen, så det hele ikke bliver så kedeligt at se på.

19. Smart udendørstermometer

Termometer

set til: fra 149,00 kr.

Vi danskere er altid nysgerrige på vejret og særligt på temperaturen udenfor, og med dette smarte udendørstermometer kan man få stillet nysgerrigheden uden at stikke hovedet udenfor.

Alle kan have brug for at vide, hvad temperaturen egentlig er, og det er en stilfuld og smart kobberbryllupsgave, der vil gå rent ind hos parret.

20. Spaophold for to på Marienlyst Strandhotel

Spaophold

set til: 2696,00 kr.

Selvom man har været gift i 12,5 år, så betyder det langt fra, at gnisten er forsvundet, men hvis den er gemt lidt væk, så kan et lækkert spaophold genoplive lidt af den gemte kærlighed. Marienlyst Strandhotel har de perfekte rammer for en romantisk weekendtur.

Tosomheden er noget, man ofte glemmer i hverdagen, og et romantisk getaway er derfor en perfekte kobberbryllupsgave.

21. Salte fra Nicolas Vahe - Smagsfulde og flotte

Krydderier

set til: fra 39,00 kr.

Hvis kobberbryllupsparret skal have sat lidt mere krydderi på tilværelsen, så er de lækre salte fra Nicolas Vahe et super bud på den rette gave til kobberbrylluppet. Krydderier er en anderledes gave, som man altid kan bruge.

Saltene er både flotte og smagfulde og kommer i mange forskellige varianter, så der er med garanti det rette salt til formålet.

22. Højtbelagt hygge - En skøn frokost for to personer

Oplevelse

set til: 399,00 kr.

Som par er det ikke altid, at man lige kan nyde en lækker frokost sammen, og det er derfor oplagt at forære parret en gang højtbelagt hygge i frokostpausen. Dette er en kulinarisk kobberbryllupsgave, som har hyggen i fokus, og som er en oplevelse i sig selv.

Er parret ikke så vilde med smørrebrød, så er der tonsvis af andre oplevelser at vælge imellem.

23. Regnmåler i rustfrit stål

Regnmåler

set til: 495,00 kr.

Hvis parret mangler et praktisk ornament til haven, så er det bare med at købe en lækker regnmåler til deres kobberbryllup. Regnmåleren ser pæn ud, og den giver mulighed for at følge de store vandmængder på egen hånd.

Regnmåleren er en lidt anderledes kobberbryllupsgave, som er rigtig god til de vejrinteresserede.

24. Foderbræt til fuglene i haven

Foderbræt

set til: 599,00 kr.

Haven er lidt sjovere, hvis der er liv og glade dage, når man træder derud, og her kan et foderbræt til fuglene være en rigtig god kobberbryllupsgave. Fugle er fantastiske skabninger, og her kan man få dem helt tæt på uden de store problemer.

Hvis parret elsker at komme ud i haven, så er det oplagt at bruge haven som inspiration til en dejlig gave til kobberbrylluppet.

25. Espressokopper fra Bitz (6 stk.)

Espressokopper

set til: 205,00 kr.

Danskerne elsker kaffe, men den gode kop kaffe smager bare bedst, hvis man drikker den af en kop til formålet. Her træder Bitz til med hans lækre espressokopper, som passer perfekt til det kaffeelskende kobberbryllupspar.

Kaffeoplevelsen bliver markant bedre, når man drikker den af en visuelt lækker kop, og det er derfor en kanon gave til parret, der ellers har alt.

26. En god bøf for to personer (Hele landet)

Oplevelse

set til: 499,00 kr.

Man siger ofte, at de gode samtaler fås over en god gang mad, og det kan denne gave til kobberbrylluppet være garant for. En god bøf går aldrig af mode, og her kan man nyde tosomhedens samtaler over et lækkert måltid.

Oplevelsesgaver er altid en favorit hos parret, der har været gift i 12,5 år, og der er ingen tvivl om, at dette er en gave, der ikke skal byttes.

27. Vandkaraffel til køleskabet - Bør alle eje!

Vandkaraffel

set til: 245,00 kr.

Vand smager af vand, uanset hvordan man serverer det, men derfor gør det ikke noget, at karaflen til formålet er pæn og præsentabel. Dette får man med denne smarte vandkaraffel, der er et kanon bud på en gave til kobberbrylluppet.

Vandkaraflen fås i forskellige farver, og det er med garanti en gave, der falder i god jord hos brudeparret.

28. Skål til Chips og dip - Perfekt til weekendhyggen

To-i-en skål

set til: 129,00 kr.

Når der skal hygges, så skal der chips og snolder på bordet, og med denne smarte kombi-skål kan man få både chips og dip på én og samme tid. Det er en perfekt og anderledes gaveidé til kobberbrylluppet – og det er helt sikkert noget, som parret ikke vidste, at de manglede.

Skålen kan bruges til mange forskellige ting, men man lyver ikke, når man siger, at den er bedst til netop chips og dip.

29. Østerssafari på vestkysten

Oplevelse

set til: fra 300,00 kr.

Hvis du leder efter en anderledes oplevelse til kobberbrylluppet, så kan østerssafari være det helt perfekte match. Det er en stor øjenåbner at gå rundt på vestkysten og indsamle østers, og det viser meget godt, hvordan naturen spiller sammen med os mennesker.

Gaven er måske ikke helt perfekt, hvis parret ikke kan lide muslinger og østers, men det er ellers en kanon gave til lejligheden.

30. Salt & Peber sæt - En sikker og god gave

Salt & Peber sæt

set til: fra 199,00 kr.

Uanset hvor god man er til at lave mad, så er der altid nogen, der synes, at maden trænger til mere salt og peber – og her skal man have et præsentabelt salt og peber-sæt til spisebordet.

Når man er i tvivl om, hvad parret skal have i gave til kobberbrylluppet, så bør man altid gå med en sikker løsning; og det må man sige, at dette salt og peber-sæt er.

31. Wellnessophold - Ystad Saltsjöbad

Wellness

set til: 3.199,00 kr.

En klassisk gave til kobberbrylluppet er forkælelse, som parret måske ikke har så meget fokus på i den travle dagligdag – og her har svenskerne altså fat i den lange ende. Ystad Saltsjöbad er luksus i verdensklasse og den helt perfekte ramme om en hyggelig par-weekend.

Wellness er i det hele taget en god kategori at vælge gaver indenfor til kobberbrylluppet – der er frit valg på alle hylder.

32. Goboat - Sejl en tur i København

Oplevelse

set til: 499,00 kr.

Danmarks hovedstad er et interessant sted at være, men hvis man vil opleve byen fra et andet synspunkt, så er denne gave til kobberbrylluppet en fantastisk idé. Med en Goboat oplever man København fra vandet, og det er hyggeligt at mærke friheden på vandet i sommerens sol.

Gaven kan evt. kombineres med et weekendophold i hovedstaden, hvis parret ikke er lokale i området.

33. Uforglemmeligt spaophold - Hotel Skansen

Spaophold

set til: 2.040,00 kr.

Mangler du den helt rigtige gave til kobberbrylluppet, så kan et lækkert spaophold være et rigtig godt bud. Spaopholdet giver parret frihed til at være dem selv for en weekend, og det er en gave, der kommer til at tage kegler.

Der findes mange steder med mulighed for spa, men Hotel Skansen leverer et rigtig godt produkt til prisen og kan bestemt anbefales.

34. Dinner in the dark - En sjov oplevelse for to

Madoplevelse

set til: 1.195,00 kr.

Intime oplevelser er måske en mangelvare, når man har været gift i 12,5 år, men med dinner in the dark kan du sende parret på en sjov, anderledes og meget intim oplevelse. Når man spiser i mørke skal man bruge alle sine sanser, og det er en virkelig fed oplevelse, som parret vil kunne huske i mange år fremover.

Hvad er den perfekte gave til et kobberbryllup?

Hvis man aldrig har været til et kobberbryllup før, så kan det være svært at komme i tanke om, hvad den perfekte gave til kobberbrylluppet egentlig er. Som vores omfattende liste viser, så er der gaver i mange forskellige prisklasser og til mange forskellige formål, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Her kan det dog være en god idé at tage udgangspunkt i kobberbryllupsparret og deres interesser, når man skal vælge den rette kobberbryllupsgave.

En kobberbryllupsgave skal både være brugbart, men også personlig, og det er nogle gange en lidt svær balance, som kræver, at man kender parret godt. Parrets liv sammen kan være en god inspirationsfaktor, og hvis man ikke kender ud og ind i parforholdet, så alliér dig med én af deres familiemedlemmer, der har mere information omkring dem. Den personlige vinkel til kobberbryllupsgaven er altid god at antage – og så bliver gaven som regel også helt perfekt i sidste ende.

Hvad skal en gave til kobberbryllup koste?

Som det også fremgår af vores liste over gode gaveidéer til kobberbrylluppet, så er der ikke et fastsat gavebudget for kobberbryllupsgaven – det afhænger lidt af ens egen pengepung, og hvor godt man kender parret. Normalt vil man ikke gå helt galt i byen, hvis man finder en gave til omkring 300 kroner, men kender man parret mere indgående, så er det ikke unormalt at forhøje gavebudgettet med det dobbelte. Her er det dog vigtigt at slå fast, at gavens relevans og den personlige vinkel er vigtigere end selve gavens pris – det er nu engang tanken, der tæller.

Generelt set kan man finde mange gode gaver til mellem 300 og 500 kroner, og det er brugbare gaver, som parret virkelig får noget ud af. Man får meget kvalitet i netop denne prisklasse, og der er ofte ikke den store grund til at skrue yderligere op for budgettet. Hvis man har fundet en gave til kobberbrylluppet i den lidt dyrere ende, så kan man evt. undersøge, om man kan lægge sammen med et andet par eller nogle familiemedlemmer – det giver nogle lidt andre og videre muligheder for gode kobberbryllupsgaver.

Kommentarer

Skriv din kommentar