adventsgaver - morefews

Find gode adventsgaver herunder (+70 gaveidéer)

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Julen er en hyggelig tid, som langt de fleste af os går og venter på næsten hele året. Især når vi kommer ind i vinterhalvårets første mørke dage, begynder tankerne om jul at presse sig på. Hyggen stiger og tankerne om december bliver blot stærkere og stærkere. Især hos børn og teenagere.

Med juletiden følger gaver naturligvis også. Både adventsgaver til børn og teenagere, men som sådan også til både hende, ham og adventsgaver til bedsteforældre. I denne guide dykker vi lidt ned i nogle helt specifikke gaver. Nemlig adventsgaver. Man har kun fire dage af slagsen at vælge imellem, hvilket kan gøre det tidspresset at finde en god gave til sin mor og far eller bedstemor og bedstefar for den sags skyld. Derudover kan det være ret så svært lige at finde ud af, hvad man skal give i gave. Her har man jo hverken med en fødselsdag, bryllup eller normal begivenhed at gøre med.

Normalt kan man jo bygge sin gaveidé ud fra, hvilken tid i personens liv det er. Er det en konfirmation eller fødselsdag, kan man ofte vælge mellem nogle specifikke gaver. Ved adventsgaver er det en lidt større opgave lige at finde den perfekte gave, uanset hvem modtageren er.

Fordi der nødvendigvis ikke findes én rigtig gave til advent, betyder det også, at man kan vælge mellem utroligt mange valgmuligheder. Det er naturligvis godt, men det gør det også nogle gange endnu svære. Derfor har vi lavet denne guide og liste, hvilket forhåbentligt betyder, du hurtigere kan finde den helt perfekte adventsgave. Vi har i hvert fald gjort en stor del af det hårde arbejde for dig, så du kan fokusere på julehyggen og det dejlige adventssøndage.

Gå på opdagelse i vores 80 gaver

Adventsgaver til børn

1. Brio - Hammersæt til at fremme barnets motorik

Legetøj

set til: 150,00 kr.

Et klassisk stykke legetøj vil bringe meget glæde på sådan en adventssøndag. Denne version er både smuk i sit design og utrolig holdbar, således at dit barn vil få glæde af den længe.

Yderligere hjælper dette hammersæt med at træne barnets motorik, så dit barn får lidt ekstra ud af sin legetid. Alt i alt en glimrende gave!

2. Kreativ leg med duplo-klodser

LEGO duplo

set til: 300,00 kr.

Alle børn er vilde med Lego! En æske med duplo klodser vil bringe mange gode timers leg med sig, hvor barnet både kan lege selv, men du også kan blive inkluderet som voksen.  Med Duplo-klodserne træner du barnets kreativitet og fantasi. Med andre ord, vil du have timevis af underholdning i sådan en æske!

3. Børnebog med den populære Gurli Gris

Børnebog

set til: 99,00 kr.

Gurli Gris er efterhånden fast inventar i mange børns verden, derfor er en bog om den sjove gris også en helt perfekt adventsgave. Gaven ligger op til hygge med højtlæsning fra mor og far, mens I sammen venter på at det snart bliver jul.

Med andre ord, denne gave bringer masser af hygge hjem til jer og forkorter ventetiden for dit barn.

4. Find Holger i Eventyrland

Børnebog

set til: 149,00 kr.

Bogen om Holger er en perfekt adventsgave til dine børn. De klassiske Find Holger bøger inderholder timevis af underholdning, leg og læsning. Dine børn vil blive helt vildt glade for denne gave, som de kan kigge i igen og igen indtil de har fundet Holger i alle sine forskellige fantasiverdener!

5. Sødt sengetøj til den lille

Sengetøj

set til: 399,00 kr.

Et fint sengesæt til den lille er en rigtig fin adventsgave. Den er både virkelig brugbar og praktisk, men samtidig virkelig flot og helt sikkert noget både dit barn og du selv vil blive meget glade for!

Dette sæt er simpelt og smukt. Det kan bruges af både drenge og piger og passer ind i de fleste hjem.

6. Fine ispinde i træ til legekøkkenet

Legetøj

set til: 180,00 kr.

Med dette flotte sæt, kan dit barn åbne en iskiosk! Næsten i hvert fald.

Det fine ispindesæt til legekøkkenet er en super god gave til dit barn, som helt sikkert vil kunne få mange timer til at gå med at lege forretning eller køkken.

Derudover ser de vildt flotte ud, når de bare får lov at stå. Virkelig en sjov og fin gave til dit barn.

7. Naturlig hudpleje til børn fra Lille Kanin

Creme

set til: 349,00 kr.

Naturlig hudpleje fra Lille Kanin er en rigtig god adventsgave til de små. Produkterne er yderst skånsomme mod dit barns hud, mens produkterne naturligvis plejer huden.

Det er en gave, du måske ikke lige havde tænkt på til dit barn, men som kan give meget glæde. Yderligere inviterer cremerne til rolige stunder, hvor barnets hud bliver plejet.

8. Bløde bodystockings i bomuld fra Petit Bateau

Bodystocking

set til: 149,95 kr.

Gode, bløde bodystockings er guld værd. Dit barn vil blive enormt glad for at være klædt rart på fra inderst til yderst. Her er en bodystocking i højkvalitet absolut uundværligt. Derudover er det en gave, der er virkelig praktisk og brugbar i hverdagen.

Med andre ord, denne gave vil blive brugt mange gange og blive ved med at bringe glæde.

9. Kongens Sløjd - Økologisk hagesmæk

Hagesmæk

set til: 59,95 kr.

En hagesmæk af god kvalitet er en perfekt adventsgave at give, når dit barn i virkeligheden synes at gavens indpakning er det aller sjoveste. Dit barn vil få brugt den super meget og du vil selv blive meget glad for at have den.

Med andre ord er det en praktisk gave til både forældre og barn.

10. Lær at tælle til 10 med Cirkeline

Børnebog

set til: 49,95 kr.

Lad Cirkeline og hendes sjove musse-venner Frederik og Ingolf hjælpe dit barn med at lære at tælle. Denne bog er en sjov og lærerig adventsgave du kan give dit barn. Bogen indbyder til hyggelige stunder, masser af sjov og læring for barnet. Det er altså en gave som dit barn vil kunne lære en masse af, helt uden at opdage det!

11. Blød adventsgave til det lille barn

Bamse

set til: 129,95 kr.

Hvilket barn elsker ikke bamser? Giv dit barn sin nye bedste ven i adventsgave i form af denne nuttede drage-bamse. Den er både sød og hyggelig og vil med garanti skabe stor glæde hos dit barn.

Dit barn vil altså få en ny plysset ven, som barnet kan lege med igen og igen.

12. Hold styr på minder med barnets førte bog

Bog

set til: 169,95 kr.

Barnet første bog er en rigtig sjov idé til en adventsgave. I denne bog kan I sammen gemme på minder om barnets første tid og det vil være sjovt at vende tilbage til denne bog, når barnet bliver ældre. Denne version er med flotte illustrationer.

Med andre ord er dette en gave, der med tiden bliver fyldt op af gode minder og vil bringe masser af smil fremadrettet.

13. Sødt børnevenligt spisesæt fra Kongens Sløjd

Spisesæt

set til: 199,00 kr.

Et smukt børnespisestel er en kanon adventsgave til barnet. Det vil være en gave som familien ville bruge hver evig eneste dag. De fine mønstre på sættet vil med sikkerhed bringe smil frem, også i en travl hverdag!

Dette er en praktisk og god gave, som du er sikker på vil blive brugt!

14. Den klassiske bog om Muldvarpen der ville vide...

Børnebog

set til: 79,95 kr.

Når du giver denne klassiske børnebog som adventsgave, giver du en god historie. Historien om muldvarpen der ville vide er super populær blandt børn og den vil helt sikkert også falde i god jord hjemme hos jer.

Dette er en gave, der sikre smil og hyggelige stunder hjemme hos jer.

15. Lær og leg med dyrerne fra bondegården

Legetøj

set til: 229,00 kr.

Med dette fine sæt, giver du dit barn en hel bondegård i adventsgave. Sættet indeholder en masse landbrugsdyr, samt en bondemand og en bondepige. Du er med andre ord, sikret timevis af leg!

Sættet er virkelig fint og dit barn vil elske at lege at han/hun har sin egen bondegård.

Adventsgaver til teenagere

16. Gavekort til biografen

Gavekort

set til: 299,00 kr.

Med et gavekort til biografen går du aldrig helt galt i byen, når du skal finde på en adventsgave til din teenager. Gavekortet vil med sikkerhed bringe stor glæde og vil give et par gode timer med hygge og underholdning.

Med et gavekort til biografen har du altså en sikker vinder!

17. Comfy og smarte herrebukser

Bukser

set til: 299,75 kr.

Et par gode og smarte bukser vil med sikkerhed skabe stor glæde hos den modebevidste teenager. Disse er i rigtig fin kvalitet og passer med det meste.

Med andre ord, er dette par bukser en super god adventsgave til teenageren, der gerne vil se smart ud og samtidig føle sig godt tilpas.

18. Wood Wood - klassisk stribet bluse

Bluse

set til: 498,00 kr.

Denne klassiske stribede bluse vil helt sikkert være et hit hos din teenager. Den er både flot, smart og af god kvalitet, så den også er rar at have på.

Som adventsgave er den perfekt til den modebevidste teenager, der elsker at se godt ud og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

19. Sporty rygsæk fra Nike

Taske

set til: 250,00 kr.

En rygsæk er nærmest en uundværlig accessorie for enhver teenager. Den kan både bruges til skole, sport og når man skal ses med vennerne. I tasken kan der nemlig være det meste.

Giver du denne taske i adventsgave, giver du en både praktisk og smart gave, som vil skabe masser af glæde!

20. Trendy bøllehat fra Adidas

Bøllehat

set til: 200,00 kr.

Følger din teenager også grundigt med i moden? Så er denne bøllehat helt sikkert højt på ønskelisten. Bøllehatten er nemlig super trendy!

Du kan være helt sikker på at din teenager bliver helt ekstatisk med denne smarte adventsgave. Samtidig med den er virkelig cool, kan den også beskytte håret og ansigtet mod solens stråler, når vi når lidt frem til forår og sommer.

21. Speak Out - Hylende morsomt spil

Spil

set til: 249,00 kr.

Dette spil er den perfekte adventsgave til teenageren, der elsker at spille. Spillet er både sjovt og fjollet og I kan være helt sikre på, at I får et godt grin til jeres næste spilaften.

Din teenager vil elske at inviterer vennerne over og spille dette spil. Denne gave vil med andre ord bringe mange sjove stunder med venner og familie.

22. Nødplan når mobilen løber tør for strøm

Powerbank

set til: 159,00 kr.

Har du nogensinde prøvet at din teenager var ved at løbe tør for strøm på mobilen? Så vil du helt sikkert vide at dette er den helt perfekte gave til din teenager.

Udover at det sikre strøm til telefonen, så teenageren kan holde sig opdateret på hvad alle vennerne laver er den også perfekt at have, hvis man eksempelvis har tog eller buskort på telefonen.

23. Hold styr på frisuren med id-voks

Voks

set til: 59,00 kr.

Håret skal sidde godt. Sådan er det jo! Glæd teenageren i dit liv med denne lækre voks fra ID Hair, der er helt perfekt til at holde styr på lokkerne.

Voksen er i god kvalitet, nem at styre og så giver den uendelig mange muligheder for at style håret, så din teenager altid ser top smart ud.

24. Smukke negle med dette gel manicure sæt

Neglelak

set til: 350,00 kr.

Teenagere er vilde med skønhedspleje og dette fine lille sæt, ville være den perfekte gave til din teenage pige. Gel neglelakken holder længere end almindelig neglelak og er samtidig også mere slidstærkt. Med denne kan din teenager sikre sig at have flotte negle altid.

Din teenager vil med sikkerhed sætte stor pris på at få denne flotte selvforkælelses gave, som adventsgave.

25. Australian Bodycare ansigtscreme til uren hud

Ansigtscreme

set til: 129,00 kr.

Uren hud er desværre et problem rigtig mange teenagere døjer med. Derfor er ansigtscremen fra Australian Bodycare den perfekte adventsgave til teenagere, da denne er udviklet specielt til uren hud.

Cremen både renser og fugter den problemprægede hud, så den ikke bare tørre ud. Dette vil din teenager helt sikkert vil sætte stor pris på.

 

26. Læs om et af verdens bedste hold i e-sport - Astralis

Bog

set til: 209,95 kr.

E-sport er populært som aldrig før. Har du også en gamer derhjemme? Så vil denne bog om det verdenskendte E-sports hold Astralis helt sikkert falde i god jord. Bogen er super interessant og man lærer en masse om holdet.

Dette er den perfekte adventsgave til teenageren, der interesserer sig for gaming og professionel E-Sport!

27. Dialægt plakat med sjove citater fra gameren

Plakat

set til: 249,00 kr.

Dialægts gamer plakat er den perfekte gave, hvis du også har en ægte gamer siddende derhjemme! Plakaten er både sjov og er med til at give en flot udsmykning på værelset.

Du kan næsten være sikker på at gameren derhjemme vil finde denne plakat underholdende! Giv derfor denne som en personlig adventsgave.

28. Fine creol øreringe i guld

Smykker

set til: 320,00 kr.

Smykker er en piges bedste ven. Eller hvad? Uanset, vil dette smukke sæt creol øreringe helt sikkert skabe stor glæde hos din teenager.

Øreringene er både smukke og anderledes end hvad man ellers lige kan finde. Du vil helt sikkert blive meget populær hos din teenager, hvis du kommer med denne adventsgave.

29. Reebok t-shirt til hende

Træningstøj

set til: 200,00 kr.

En sporty T-shirt kan bruges af de fleste. Denne er tilmed så smart at den kan bruges både til hverdag og når man dyrker sport. Derfor er dette også den perfekte gave til den aktive teenager, der elsker at have gang i hele kroppen.

Med denne smarte T-shirt er du sikker på at give en adventsgave, der vil skabe stor glæde og blive brugt igen og igen.

30. Forkæl en fan af hit-serien Sunday med denne t-shirt

T-shirt

set til: 250,00 kr.

Denne T-shirt er den ultimative adventsgave for Sunday-fans! Med denne seje T-shirt med påtrykt logo foran er du sikker på at blive meget populær hos din teenager. T-shirten er simpel og passer til det meste.

T-shirten er både sjov og sej og vil uden tvivl skabe stor glæde hos din Sunday-fan derhjemme!

Adventsgaver til hende

31. Smukt hår med Smuuk Skin

Kosttilskud

set til: 299,00 kr.

Giv et endnu smukkere hår i adventsgave til kvinden i dit liv. Dette kosttilskud fra Smuuk Skin indeholder en kombination af gode mineraler og vitaminer, som understøtter og opbygger et smukt og velplejet hår.

Denne gave vil skabe langvarig glæde hos sin modtager, ved at sikre et stærkt og smukt hår!

32. Stina A - Fine øreringe med lille sten

Smykker

set til: Fra 160,00 kr.

Forkæl kvinden i dit liv med smukke øreringe til advent. Disse fine, små ørestikkere fra Stine A klæder de fleste og er så enkle og smukke at de kan bruges både til hverdag og til fest.

Med andre ord, med denne adventsgave giver du en virkelig fin gave, som vil skabe stor glæde hos modtageren.

33. Bliv en del af Kagetids flødebolle-epidemi

Bog

set til: 149,95 kr.

Dette er den perfekte adventsgave til hende, der elsker at være kreativ i køkkenet og hader at være bundet af opskrifter.

Bogen er fyldt med inspiration til festlige flødeboller, både de helt traditionelle af slagsen og de lidt mere vilde.

Med andre ord, give hende et brag af en flødebollefest i adventsgave!

34. Giv hende et gavekort til valgfri oplevelse

Gavekort

set til: Fra 50,00 kr.

Et gavekort er altid en sikker vinder. Med dette gavekort kan hun helt selv bestemme hvilken oplevelse, du giver hende i adventsgave. Dermed er du også sikker på, at hun får noget, hun vil synes godt om!

Dette er dermed den perfekte adventsgave hvis du er i tvivl om hvad du godt kunne tænke dig at give.

35. Overraske hende med en sød personlig nøgleringe

Nøglering

set til: 199,00 kr.

Personlige gaver er altid populære. Dette er en af de praktiske af slagsen, som hun vil kunne bruge hver eneste dag i sit nøglebundt eller på sin taske. Nøgleringene i læder er både søde og feminine.

Denne adventsgave er en personlig hilsen, som hun vil kunne glædes over hver eneste dag!

36. Inspirerende biografi af Michelle Obama

Bog

set til: 233,95 kr.

Michelle Obama er unægteligt en inspirerende kvinde. Giv hendes selvbiografi til en kvinde, du synes fortjener en spændende og inspirerende bog!

Denne bog er helt perfekt som gave til en inspirerende kvinde i dit liv. Invitér hende med ind i den tidligere førstedames liv og tanker om livet i Det Hvide Hus og muligheden for at gøre en forskel for alle kvinder i USA.

37. Fugtgivende maske med tea tree oil

Ansigtsmaske

set til: 129,00 kr.

Selvforkælelse er noget af det, vi er dårlige til at give os selv tid til i hverdagen, så hvorfor ikke give denne lækre maske som adventsgave til kvinden i dit liv? Hun vil helt sikkert sætte stor pris på gaven og sende dig en kærlig tanke, næste gang hun passer god på sig selv og sin hud.

38. Forær hende en smuk evighedsbuket

Buket

set til: Fra 69,00 kr.

Alle elsker at få blomster, men blomster der holder evigt må da være endnu bedre? Giv kvinden i dit liv noget smukt at pynte sit hjem med denne advent.  Hun vil helt sikkert sætte stor pris på tanken og sende dig en kærlig tanke, hver gang hun kigger på dem.

39. Bag lækre vafler derhjemme

Vaffeljern

set til: 289,00 kr.

Er hun glad for søde sager og at bruge tid i køkkenet? Så er et vaffeljern den perfekte adventsgave. Lad hende samle familien til indendørs hygge med vaffler og dejlig varm kaffe.

Denne gave er helt perfekt til hende, som elsker at skabe hyggestunder og lækre desserter omgivet af venner og familie.

40. Den perfekte underholdning til tøsemiddagen

Underholdning

set til: 149,00 kr.

Giv dette sjov spil til din kæreste eller veninde og hun har underholdningen klar til næste gang hun inviterer veninderne over til tøsemiddag.

Det er den perfekte gave til hende, som elsker lange, sjove snakke med gode veninder over et godt glas rødvin og god mad. Hun vil helt sikkert elske dette spil!

41. Populær Daisy Love parfume fra Marc Jacobs

Parfume

set til: 470,00 kr.

En god parfume kan skabe glæde hos enhver! Denne fra Marc Jacobs dufter ikke bare godt, den er også et lille stykke kunstværk du kan have stående fremme på badeværelset.

Duften er let, frugtig og elegant. Den egner sig særligt til hende, som omfavner sine søde og uskyldige side, men som også har en sjov og legende side.

42. Få et tiltrængt fugtighedsboost med Clinique Moisture Surge

Ansigtsmaske

set til: 330,00 kr.

Hudpleje kan man aldrig få nok af. I de kolde vintermåneder er det især tiltrængt med et fugtighedsboost og her er denne creme fra Clinique helt genial som adventsgave.

Hjælp kvinden i dit liv igennem de kolde vintermåneder med lækker hud ved hjælp af denne gode fugtighedcreme. Hun vil med sikkerhed sætte stor pris på det!

43. Pæn vandflaske med marmor-look

Vandflaske

set til: 350,00 kr.

En god drikkeflaske er for manges vedkommende noget af det vigtigste de har med sig i tasken. Hjælp din kæreste eller veninde med at få drukket nok vand i løbet af dagen ved at give dem denne smukke drikkedunk, som de altid kan have med sig. Hun vil uden tvivl være enormt glad for den!

44. Ecooking - effektiv og opstrammende peel maske

Ansigtsmaske

set til: 269,00 kr.

En lækker ansigtmaske kan man næsten ikke undvære. Denne version fra Ecooking er ingen undtagelse. Masken virker opstrammende, peelende og har en udglattende effekt. Den er helt perfekt til hende, som efterhånden har en træt vinterhud, der trænger til lidt ekstra kærlighed.  Hun vil uden tvivl være taknemmelig for tanken!

45. Længere vipper med PureLash Extender & Conditioner

Jane Iredale

set til: 185,00 kr.

De fleste drømmer om lange bambi-vipper. Med denne vippe extender og conditioner kan det blive en realitet. Produktet bruges til at styrke vipperne, så de bliver stærkere og ikke udtørre ligeså nemt. Det er den perfekte adventsgave til hende, som trænger til ekstra selvforkælelse i denne tid og som interesserer sig for skønhed og pleje.

Adventsgaver til ham

46. Ecooking - Plejende olie til skæg og krop

Skægpleje

set til: 189,00 kr.

Giv manden i dit liv mulighed for at passe ekstra godt på sit skæg og sin hud med denne lækre olie fra Ecooking. Olien har mange anvendelsesmuligheder til både skæg og krop og gør det let for ham at passe godt på sig selv. Det er den perfekte gave til ham, som gerne vil passe godt på sig selv og sin hud.

 

47.

set til: 200,00 kr.

Kender du også en, der altid bare ønsker sig sokker? Her er den perfekte adventsgave til ham, en lækker pakke med 4 par strømper fra Tommy Hilfiger. Stømperne er i høj kvalitet, behagelige at have på og så er de tilpas diskrete i farven til at de passer til det meste. Glæd manden i dit liv med disse smukke strømper!

48. Tiger of Sweden kreditkortholder i sort læder

Kreditkortholder

set til: 400,00 kr.

Denne smukke kreditkortholder er den perfekte adventsgave til manden i dit liv, hvis han elsker elegant og klassisk design i god kvalitet. Med denne gave, kan du hjælpe ham med at holde styr på sine kort på en let og enkel måde. Han vil helt sikkert sætte stor pris på det!

49. Maskulin herreduft til ham

Parfume

set til: 369,00 kr.

Denne lækre herreduft fra Yves Saint Laurent er maskulin, krydret og tiltrækkende. Duften er den perfekte adventsgave til manden i dit liv, der fortjener lidt ekstra forkælelse og at dufte ekstra godt! Denne duft kan han bruge både til hverdag og fest, så han vil helt sikkert få stor glæde af den!

50. Lav en personlig nøglering til ham

Nøglering

set til: 219,00 kr.

Personlige gaver er lige til at blive glad i låget af! Sådan har manden i dit liv det helt sikkert også. Derfor er disse personlige nøgleringe den helt perfekte adventsgave, som vil kunne skabe glæde hver eneste dag. Giv ham en personlig gave, som han vil kunne bruge i sin dagligdag. Han vil helt sikkert være dybt taknemmelig!

51. Friskbrygget kaffe efter slow brew-metoden

Kaffebrygger

set til: 313,00 kr.

Lad ham udforske kaffens forunderlige verden! Denne Chemex kaffebrygger brygger efter slow brew-metoden. Ved denne metode opnår kaffen en fyldigere, mere nuanceret smag, end den gør ved f.eks. en filtermaskine. Derfor er dette den perfekte adventsgave til manden, som elsker at nørde med mad og drikke og går op i kvalitet.

52. Bog - Få inspiration til den næste G&T

Bog

set til: 69,95 kr.

Gin & Tonic lyder da i virkeligeden meget simpelt! Det kan faktisk være lidt af en videnskab at sammensætte den perfekte G&T, hvilket denne bog blandt andet guider i. Den fungerer perfekt som adventsgave til manden i dit liv, som elsker at nørde med gode drikkevarer og er interesseret i at lære alt om gin.

53. Giv ham et lækkert halstørklæde til de kolde vintermåneder

Halstørklæde

set til: Fra 199,00 kr.

Et varmt halstørklæde er nærmest uundværligt i den kolde tid. Derfor er det også den perfekte adventgave. Du sikre at manden i dit liv kan holde sig varm og han vil glæde sig over din gave hver eneste dag, når han træder ud på gaden i kulden. Et blødt, varmt og lækkert halstørklæde vil glæde de fleste!

54. Gribende fortælling af den kontroversielle fodboldspiller, Nicklas Bendtner

Bog

set til: 299,95 kr.

De fleste mænd og drenge kender til Nicklas Bendtner, men kender de virkeligt hans historie? Rigtig mange kan nok ikke svare ja til det, hvorfor det her kan være en rigtig fin adventsgave til drenge såvel mænd. Her får man en kontroversiel historie, om en ualmindelig fodboldspiller.

Fortællingen er spændende, hvorfor den sådan set også kan være fint til det mere kvindelige publikum.

55. Flotte cognac glas fra Eva Solo

Eva Solo

set til: 161,00 kr.

Cognac smager bare bedre, når det bliver nydt i et passende glas. Derudover handler smag i lang højere grad om præsentation. Én ting er naturligvis ingredienserne, processen og håndværket bag, men serverer du din cognac i et standard glas, går noget af charmen af.

Resultatet er faktisk, at smagen falder i kvalitet, hvilket videnskaben faktisk også har bekræftet. Derfor er dette Cognac Glas for Eva Solo også en rigtig fin adventsgave til cognacnyderen.

56. Overrask ham med læskende ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning

set til: Fra 150,00 kr.

Kolding er en hyggelig by, som er kendt for mange ting. Blandt andet Koldinghus og Trapholt. Faktisk har Kolding også et rigtig godt lokalt bryghus, Trolden Bryghus. Her er der altid fokus på kvalitet, hvilket i allerhøjeste grad kan smages i de populære øl.

Kom på en yderst hyggelig ølsmagning, hvor der både bydes på lækker mad og ikke mindst velsmagende drikkelse. Perfekt adventsgave til ølelskeren.

57. Luksusbrunch for 2 personer

Brunch

set til: 299,00 kr.

Uanset begivenhed eller højtid så passer en brunch bare altid godt ind. Derudover kan det være en rigtig smart afveksling fra den tunge julemad i december. Omvendt kan man sagtens gemme gaven til en senere måned, hvilket gør det til en rigtig smart adventsgave.

Passer godt til ens forældre, bedsteforældre eller for den sags skyld kæresteparret.

58. Dialægt plakat med sjove danish sayings

Plakat

set til: 249,00 kr.

De velkendte dialekt plakater passer bare godt ind i alle danske hjem. Plakaten med de sjove danish sayings er absolut ikke en undtagelse. Uanset om det er tid til julehygge, har man altid brug for et godt grin. Derfor er det også en rigtig sjov og hyggelig adventsgave.

Passer godt ind i et hvilket som helst hjem. Både til unge såvel som gamle.

59. Slip for parkeringsbøder med en soldrevet p-skive

P-skive

set til: 299,00 kr.

Du kender højst sandsynligt typen som altid glemmer at sætte parkeringsskiven eller måske er du selv den person. Kan du svare ja til det, findes der heldigvis en rigtig smart løsning. Her tales der naturligvis om den soldrevet p-skive, som gør du kan vinke farvel til p-bøder for evigt.

Passer godt til alle glemsomme hoveder eller for den sags skyld folk som gerne vil have et lidt smartere liv.

60. Lækre skindhandsker fra Bruun & Stengade

Handsker

set til: 400,00 kr.

Selvom vi, for nogle. desværre ikke har så meget sne og minusgrader længere i Danmark, lever vi stadigvæk i et utroligt koldt land. Derfor er handsker simpelthen alpha omega i vinterhalvåret. Regn og blæst kan få selv 10 grader til at føles som -10 grader.

Handsker er derfor den perfekte adventsgave til stort set alle. Her nogle lækre skindhandsker fra Bruun & Stengade.

Adventsgaver til bedsteforældre

61. Dronning Magrethe - Bog De Dybeste Rødder

Bog

set til: 309,95 kr.

Dronning Magrethe har efterhånden talt og mødt befolkning flere gange end nogen anden dansk person, nogensinde har gjort. Derfor kender vi alle til hendes fantastisk stærke budskaber. Dette er absolut ikke nogen undtagelse i hendes bog “De Dybeste Rødder.

Perfekt til adventsgave til alle som har den mindste interesse i vor lands dronning. Her får man virkeligt et helt andet perspektiv på hende.

62. Dialægt plakat med citater fra mormor og morfar

Plakat

set til: 249,00 kr.

En dialekt plakat er altså bare sjov uanset hvilken person, vi har med at gøre. Mormor og morfar er absolut ingen undtagelse. Derudover fortjener ens bedsteforældre mindst lige så meget at have nogle daglige grin. Dermed er det også en rigtig fin adventsgave til dem.

Yderligere passer de ind i ethvert hjem, hvorfor din bedstemor og bedstefar uden tvivl får glæde af dialægt plakaten.

63. Sjove citater som du altid hører hos bedsteforældrene

Plakat

set til: 249,00 kr.

Dialægt plakaten til bedstefar og bedstemor er både sjov til børnebørn, men i særdeleshed også til ens bedsteforældre. Alle fortjener et godt grin og ikke mindst godt design. Her bliver begge dele kombineret, hvilket gør det til en rigtig god adventsgave.

Juletiden handler nemlig om højt humør, hygge og ikke mindst familie, hvilket selvfølgelig inkluderer ens mormor og morfar. .

64. Morsomme citatplakater med farmor og farfar

Plakat

set til: 249,00 kr.

Farmor og farfar har højst sandsynligt en speciel plads i dit hjerte. Alt afhængigt af hvordan de er som personer, så kan de sikkert godt tåle et godt gammeldags grin. Lige præcis dét sikrer de velkendte dialægt plakater i hvert fald. Her er de netop specielt tilegnet til farmor og farfar.

Med andre ord en super fin adventsgave, hvis man gerne vil gøre sine bedsteforældre glade på samme tid med, man giver dem godt design og gode grin.

65. Altid varm kaffe med denne flotte termokande fra Kähler

Termokande

set til: 300,00 kr.

God kaffe fortjener simpelthen godt design. Derudover findes der ikke noget værre, end hvis ens dejlig varme kaffe er blevet kold i sin gamle termokande. Lige præcis de to ting har Kähler kombineret med deres produkt. Her er der som altid fokus på utrolig fint design, og ikke mindst funktionalitet. Varmen holdes i hvert fald i lang tid.

Perfekt adventsgave til alle kaffeelskere.

66. Lækker salt og olier til hjemmekokken

Krydderier

set til: Fra 40,00 kr.

Nogle krydderier bruger man bare mere end andre. Gode eksempler er salt, peber og olie. Derfor er der bare mere praktisk, hvis de står fremme nemt og tilgængeligt. Desværre er de fleste beholdere ikke særligt pæne, og de er ofte meget små. Netop det undgår man med disse sæt med forskellige populære krydderier.

En lille hyggelig og ikke mindst brugbar adventsgave.

67. Lækre farverige viskestykker fra Hay

Viskestykker

set til: 149,00 kr.

Verden fortjener flere farver, hvilket også gælder dit køkken. Ofte er viskestykker kedelige og grå, hvilket langt fra pynter i et hjem. Selvfølgelig er kvalitet ofte lig med enkelthed, men det kan altså også bare blive for kedeligt.

Derfor gælder det om at prøve noget nyt, hvilket de farverige viskestykker fra Hay kan være med til. Her er der fokus på god kvalitet og ikke mindst et flot og farverigt design.

68. Ramme til børnebørnenes flotte tegninger

Billederamme

set til: 269,00 kr.

Vi ved allesammen godt, at vores børns første tegninger ikke altid er det nye Picasso. Derfor bliver man nødt til at have en lidt anden tilgang. Sæt dig ind i børnenes verden. Kommer de for eksempel på besøg hos bedstemor og bedstefar, og ser at deres tegning er blevet indrammet i en fin billedramme, jamen så kommer de til at stråle af stolthed.

Derfor er det en så fin gave til bedsteforældrene, som gerne vil sætte ekstra meget pris på deres børnebørn.

69. Lækker chokoladesmagning hos Peter Beier

Chokoladesmagning

set til: 299,00 kr.

I juletiden kommer man til at spise en masse lækkerier. Desværre er det ikke altid, at kvaliteten er lige høj. Derudover kan det hurtigt blive for meget af det samme, hvorfor man bare har brug for noget andet. Det kan sagtens være mere chokolade, bare i en endnu højere kvalitet.

Lige præcis dét kan man komme til med en chokoladesmagning hos Peter Breier. En super fin adventsgave, hvor der rigtigt fokuseres på kvalitet.

70. Giv bedstemor et gavekort til garn og strikkeopskrifter

Gavekort

set til: Fra 1,00 kr.

Din bedstemor såvel som din mor nyder måske at strikke. Det er i hvert fald en aktivitet som igen er blevet meget populær. Her er der nemlig fokus på hyggen på samme tid med, at man holder sine fingre aktive med noget andet end søde sager.

Derudover er det bare hyggeligt for bedstemor at strikke noget lækkert til sine børnebørn. Derfor kan et gavekort til garn og strikkeopskrifter være den helt perfekte adventsgave.

71. Skøn oplevelse for 2 - Ølsmagning

Ølsmagning

set til: Fra 149,00 kr.

Ølsmagning går simpelthen aldrig af mode. Øl har nemlig siden sin opfindelse været et stort hit hele verden rundt. Dermed er der også kommet et hav af forskellige smage, modeller og ikke mindst kvaliteter. Derfor er ølsmagning en så fin adventsgave til ølelskeren, hvor man virkeligt kan få lov til at nørde igennem.

Derudover bliver der sat ekstra fokus på kvalitet og velsmag, hvilket kan være rigtig fin i verden af billig øl.

72. Adventsgaven til cognac-elskeren

Glas

set til: 161,00 kr.

Din cognac fortjener simpelthen at blive serveret korrekt. Videnskaben har nemlig talt: Smag handler om meget mere end ingredienserne og produktionen. Præsenterer du for eksempel din cognac i et helt almindeligt glas, jamen så forsvinder noget af magien og dermed smagen.

Med andre ord er disse fine glas et helt perfekt adventsgave til cognacelskeren, hvor den gode smag kommer endnu mere frem.

73. Forær en p-skive så bedstefar undgår bøder

P-skive

set til: 299,00 kr.

Med tiden kan man hurtigt blive mere glemsom, hvilket gælder for mange bedsteforældre. Derudover får flere og flere bil, hvilket betyder der løbende kommer endnu flere betalingsparkeringspladser. Dette leder ofte til, at ens bedsteforældre desværre får bøder.

Heldigvis findes der nu en ny soldrevet automatisk p-skive. Med andre ord den perfekte adventsgave til bedsteforældrene, som af og til glemmer tiden og får parkeringsbøder.

74. Bløde håndklæder i 100% bomuld

Håndklæder

set til: 320,00 kr.

Håndklæder lavet i kvalitet går bare aldrig nogensinde af mode. Følelsen af at tørre sig med nogle produkter i høj kvalitet betyder altså meget. Derudover medfører det også, at ens håndklæder holdere i længere tid, hvilket er godt for klima, tid og besvær.

Derfor er det egentlig en god adventsgave til hvem som helst. Måske den for nogen kan være lidt kedelig, men de vil hurtigt finde ud af, at det egentlig var én af de bedste gaver.

75. Prisvindende fugtighedscreme fra Weleda

Creme

set til: 89,00 kr.

Hyggen er ikke det eneste som juletiden og vinterperioden bringer med sig. Tørhed er nemlig også en typisk ting i den mørke tid. Derfor kan en både sød og ikke mindst yderst brugbar adventsgave være en fugtighedscreme, som hjælper når ens hud ringer 1-1-2.

Derudover er den fugtighedscreme fra Weleda prisvindende, fordi den simpelthen præsterer på alle parametre.

Derfor er adventsgaver bare lidt sværere at finde frem til

Du har bare mere frihed, når du skal finde en adventsgave. Netop det synes mange er super fint, da de dermed for alvor kan lade kreativiteten kører på fuld blus. Omvendt giver det også lidt udfordringer for de af os, som egentlig bare godt kan lide en traditionel ønskeliste.

Lige præcis det aspekt er grunden til, vi lavede vores yderst omfattende guide med en masse gode gaveidéer til advent.

Få 80 supergode gaveidéer til adventsgaver

Det allervigtigste du kan gøre er nemlig at lave et grundigt forarbejde, hvor du har fundet ud af alle mulighederne for den perfekte gave. Dette kræver også et større stykke arbejde, da man hurtigt kan Google sig træt i de mange muligheder. Heldigvis har vi allerede gjort det hårde arbejde for dig ved at lave vores liste. På den måde får du 80 helt og aldeles relevante gaver her, som du kan bruge og plukke af, som du har lyst til.

Dermed kan du bruge tiden på det allervigtigste: Julehygge!

En fødselsdag eller anden normal begivenhed er bare nemmere

Til en fødselsdag, konfirmation, bryllup eller hvad det nu kan være, får man ofte en ret præcis ønskeliste. Det samme gør sig sådan set gældende til selve juleaften, men ved adventssøndagene er vilkårene bare lidt anderledes. Her er der ofte fokus på noget helt andet. Hyggen er som altid i top, men omtanken og mantraet at det er “tanken som tæller” er bare endnu mere i fokus end normalt.

Med andre ord kan det faktisk gøre opgaven lidt sværere end normalt. Pointen er, at det jo egentlig er ret nemt at finde frem til gaveidéer, hvis man har en præcis ønskeliste at tage udgangspunkt i. Dette er ikke altid tilfældet ved adventsgaver, hvor overraskelsesmomentet langt mere er i fokus. Derudover er pointen med jul netop omtanke, hvorfor egoisme er mindre i fokus, hvilket giver mere plads til kreative gaver. Såsom hjemmelavede ting eller for den sags skyld genbrug, som både er godt for sjælen og ikke mindst vores alle sammens fantastiske jordklode.

Ved en adventsgave til hende eller ham behøver du ikke tænke ligesom normalt

Hvad der menes her er, at hvor du ved en fødselsdag mere skal tage en ønskeliste i betragtning, har du ved adventsgaver til ham eller hende mere frihed. Du kan vælge ud fra et juletema, noget mere generelt eller hvad der nu falder dig ind. Det er naturligvis rart, men det giver dig også en anden udfordring. Nemlig at du har for meget frihed, hvilket kan gøre det svært at vælge og finde den helt rigtige adventsgave.
Derudover skal gaven jo heller ikke være hverken for stor eller for lille. Det handler jo om at finde den helt perfekte gaveidé, som sikrer alle de mange parametre som er i spil ved en adventsgave.

Præcist det samme gør sig gældende, hvis det er en gave til børn eller teenagere. Selvfølgelig skal gaven gøre dem glade, og være noget de kan bruge til noget, omvendt er det juletid, hvilket naturligvis påvirker gaven. Derfor kan en adventsgave til teenagere eller børn sagtens være noget, som de nødvendigvis ikke har ønsket sig. Stemningen og sindet er bare noget helt andet end normalt i denne hyggelige juletid

Glem ikke adventsgaven til bedsteforældre

Ofte er det bedsteforældrene som forkæler både børn og børnebørn, men bedsteforældrene fortjener mindst lige så meget at få en god adventsgave. De er blot mennesker ligesom du og jeg, og elsker naturligvis, når der bliver sat pris på dem.

Derfor kan du her selvfølgelig finde nogle gode gaveidéer til adventsgaver til dine bedsteforældre. Hvad end det er din bedstemor eller bedstefar. Husk, de har været der for dig hele dit liv, hvorfor de fortjener noget ekstra godt. Især i den juletid.

Uanset hvad du er på udgik efter, er vi mere end overbeviste om, at vores liste har kunnet hjælpe dig med at finde de helt rigtige adventsgaver. Med andre ord får du mere tid til at hygge på de dejlige adventssøndage.

Kommentarer

Skriv din kommentar