Om Morefews.dk
Din guide I gavejunglen

Hjerteligt velkommen til Morefews.dk!

Morefews er sat i verden for at hjælpe dig, med at finde den rette gave til den du holder af.

Nemlig det at finde den rette gave kan være en ganske stor udfordring, især når højtider som jul nærmer sig, hvor det ikke længere blot er en enkelt person som skal have en gave, men hele familien.  Denne gave skal ydermere ikke hvilken som helst gave, men en gave der både er praktisk og brugbar.

Hos Morefews stræber vi hele tiden efter at have opdaterede gaveidéer, sådan at du ikke sidder og kigger på forrige års store gave-hit, som desværre ikke forhandles længere. Dette gør sig gældende uanset om du er på jagt efter gaven til hende eller til morfar.

Din gaveekspert på Morefews

Hjemmesiden drives til dagligt af Hanne, som finder en masse glæde ved at give den helt rette gave. Det er bestræbelsen efter, at disse gaver skal være nogle gode- og personlige gaver, som har affødt idéen om en hjemmesiden, hvor kun de bedste gaveforslag er gode nok. Om du ønsker at kalde mig ekspert, det er op til dig, men jeg gør i hvert fald mit absolut bedste for at finde en masse gode og brugbare gaveidéer, sådan er der bør være noget til enhver smag.

Morefews er til for at hjælpe dig

Om end at gaver er det emne der interesserer os mest, så vil du også på Morefews kunne finde andre indlæg, som ingen relation til gaver har. F.eks. har vi en yderst populær guide til hvordan du tackler en tur til Camp Nou i Barcalona. Med andre ord, så har vi også en række andet indhold, som du måske også finder interessant.

gave til morfar

Reklamefinansieret

Morefews er en reklamefinansieret side, som er med til at vedligeholde og udvikle siden, sådan at vi hele tiden kan levere de bedste gaveideer til dig som læser. Vi kan i nogle tilfælde modtage en mindre kommision, hvis du som kunde køber et produkt efter at have besøgt morefews. Dette er med til fortsat at sikre sidens eksistens, så det håber vi er okay.

Tusind tak fordi at du læser med

Med venlig hilsen
Hanne
Ejer af Morefews.dk 

Kontakt: 

[email protected]