gaver-til-forældre

Gaver til forældre - Find den rette gave til mor og far

Listen er senest opdateret d. 17 juni 2022.

Hvordan finder man lige en gave til sine forældre? De har jo efterhånden alt, de mangler. En frustration som rigtig mange deler, hvorfor vi netop har lavet den guide med mere mange gode gaveidéer. Vi har fundet en masse forskellige forslag til gaver til forældrene, hvor de begge to kan være med eller få glæde af.

Derudover har vi også samlet lidt gaver til henholdvis mor eller far. Vi kender nemlig godt til, hvor svært det kan være lige at finde noget specielt til sine forældre uanset anledningen. Pointen er jo, at vi alle sammen egentlig gerne bare vil vise vores forældre, at vi sætter stor pris på dem. Dermed kommer vi også til, hvad det allerbedste, du kan gøre er: At sætte dig godt og grundigt ind i mulighederne, hvilket godt kan tage ret så lang tid.

Derfor håber vi, denne liste kan hjælpe med at finde den rette gave til dine forældre, så det kan spare dig for en stor sum tid, så du kan fokusere på det vigtigste. Nemlig at vise dig forældre, hvor meget du egentlig sætter pris på dem.

Gå på opdagelse i vores 39 gaver til forældre

1. Middag for to - Lyng Dal Restaurant

Oplevelse

set til: 790 kr.

Hvordan giver man lige en gave til begge sine forældre, som de ikke mindst vil have glæde af sammen? Et lidt svært spørgsmål, da mange produkter ikke nødvendigvis passer til begge parter.

Heldigvis kan du jo give en oplevelse såsom middag for to til for eksempel Lyng Dal restaurant. En hyggelig oplevelse for begge forældre, hvor deres forhold er ikke spil i stedet for fysiske goder.

2. Onyx Hybrid Non-Stick - Bedste stegepande

Stegepande

set til: 599,00 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

3. Performance pants til ham (Pakketilbud)

Bukser

set til: 499,00 kr.

Når det kommer til at give vores far en gave, enten til hans fødselsdag eller til jul, så er vi ofte tilbøjelig til at blot købe ham en ny flaske af hans yndlings deo. Det er det sikre valg, men hvorfor ikke tænke ud af boksen?

 

Det kan du gøre ved at give ham et par lækre Performance bukser, som er kendt for høj kvalitet, lækker pasform og fantastisk komfort. Dette er en gave han vil sætte stor pris på

4. Performance pants til hende (Pakketilbud)

Bukser

set til: 499,00 kr.

Mor er den bedste i verden, er der en sang der siger. Det gør også at der medfølger et stor pres, når det kommer til at finde en gave til sin mor, for man vil jo gerne gøre hende glad.

Det kan man gøre ved at give hende et par komfortable og stilrene Performance bukser. De sidder helt fantastisk på kroppen og kan kombineres med alle slags stilarter. 

5. Plakat til forældre med herlige udsagn

Plakat

set til: fra 249,00 kr.

Nogle gange er oplevelsesgaver bare ikke det fedeste. Heldigvis findes der produkter, som faktisk tilgodeser begge forældre. Plakaten med moren og faren er et pragteksemplar. Her kan der grines i mange år fremover.

Desuden pynter den ind i ethvert dansk hjem, hvor der fokus på et enkelt og godt design i ægte skandinavisk stil. Perfekt kombination hvor både humor og begge forældre er tænkt på.

6. Ophold på kro for to personer

Ophold

set til: 799 kr.

Et kroophold går aldrig af mode. Det er der en rigtig god årsag til, da det har bragt glæde i mange år og ikke mindst til mange forskellige familier og par. Derfor er det også en yderst vellidt gave til forældre og kærestepar.

Kombinationen af hyggelige omgivelser, god mad og ikke mindst fokus på kærligheden er noget som alle par sætter meget stor pris på. Lige præcis derfor er det en god gave til dine forældre.

7. Kay Bojesen Bjørn i flot natur eg

Figur

set til: 699 kr.

Nogle gange kan det være svært at give et produkt til sine forældre i gave, men med Kay Bojesen bjørnen går du aldrig galt i byen. De fleste forældre og par sætter stor pris på godt design, da det gør et hjem mere levende og hyggeligt.

Bjørnen er derudover lavet i flot natur eg, hvilket sikrer høj kvalitet og ikke mindst en lang levetid. På den måde får dine forældre en gave, som ofte er prikken over i’et deres hjem.

8. Væghængt vinreol - Elegant og nydelig

Vinholder

set til: 599 kr.

De fleste par nyder at drikke vin sammen, men har måske ikke lige lyst til at investere i en større vinkælder. Derudover er der måske slet ikke plads til det i deres hus. Her er en væghængt vinreol utrolig smart, da forældrene på den måde får mulighed for at lave en lille samling af vin uden en stor kælder.

Perfekt til det vinglade forældrepar, som sætter stor pris på hyggelige aftener med vin.

9. Bridgewalking på den gl. Lillebæltsbro

Oplevelse

set til: 289 kr.

Måske dine forældre er relativt ligeglade med dyrt og fint design i deres hjem. De vil hellere ud i verden og opleve noget, du virkeligt kan mærke på kroppen.

Mærk vinden blæse og højden få adrenalinen til at pumpe. Hvis dine forældre er sådan, er denne oplevelse helt ideel, og de vil uden tvivl sætte ekstra meget pris på dig.

10. Champagneglas - En fantastisk gave til forældrene

Glas

set til: 229 kr.

Alle har brug for at fejre, og hvordan fejrer man bedst muligt? Det er der nok mange meninger om, men de fleste kan nikke ja til, at champagne er en fremragende måde at fejre stort som småt.

For at gøre det ekstra specielt gælder det om at have nogle lækre glas, da præsentation betyder alting. Derfor er det altså en god gave til forældrene, som går op i detaljen.

11. Elegant vinkøler til at holde vinen kold

Vinkøler

set til: 229 kr.

Nogle vine har altså bare bedst af at blive serveret lidt afkølet. Derfor kan det være lidt af en udfordring, hvis man skal have vinen stående på bordet under festligheden. Heldigvis løser en vinkøler det problem, men ofte er det ikke det pæneste produkt.

Netop det er slut med denne elegante vinkøler, som er en perfekt gave til forældrene, som sætter pris på korrekt servering af vin.

12. Vinsmagning - En skøn oplevelse for forældre

Vinoplevelse

set til: 299 kr.

Dine forældre nyder måske vin derhjemme, men for nogle bliver det hurtigt hverdag. Yderligere kan det være svært at overskue de utroligt mange muligheder. Derigennem finder mange forældre interessen i vinsmagning.

Derudover er det en super fin oplevelse forældrene kan have sammen, hvorfor den passer godt som gave til mange forskellige lejligheder. Giv din forældre et nyt perspektiv på det at drikke vin.

13. Ballonflyvning - En uforglemmelig oplevelse for mor og far

Oplevelse

set til: 2395 kr.

Dine forældre har sikkert prøvet mange forskellige ting og oplevelse gennem deres liv. Derfor kan det være en ret så svær opgave at finde en god gave, som de begge bliver glade for, og som de vigtigst af alt ikke allerede ejer eller har oplevet.

Her kommer ballonflyvning ind i billedet. Det er vitterligt en uforglemmelig oplevelse, som dine forældre kan nyde sammen. Derudover har de højst sandsynligt ikke prøvet det før.

14. Kay Bojesen fanebærer

Udsmykning

set til: 699 kr.

Kay Bojesen er altid et hit, hvilken naturligvis også gælder som gave til det kræsne forældrepar. Fanebæreren er ingen undtagelser, og han passer så fint ind i et dansk hjem. Han kan både gøre en stolt som dansker, men han giver også et særpræg til hjemmet, hvilket mange forældre sætter stor pris på.

Derudover er han lavet i høj kvalitet, hvorfor din forældre kan have ham i lang tid fremover.

15. Herreur til far - Fås i forskellige modeller og styles

Herreur

Når man skal give en gave til sine forældre, er det ofte ens far, som er den svære udfordring. Han kommer ikke med nogen ønsker, fordi han jo alligevel har alt, han ønsker sig. Derfor kan det være ret så svært lige at finde en gave til sin far.

Heldigvis bruger de fleste fædre ur, hvorfor et herreur ofte er en rigtig fin gave. Har han allerede et, får han et nyt ur, som gør han kan skifte mellem flere flotte ure.

16. Dameur til mor - Fås i forskellige styles og prisklasser

Dameur

Din mor elsker højst sandsynligt smykker og lignende. Et dameur er ikke nogen undtagelser, da det virkeligt kan få hende til at føle sig ekstra elegant og feminin. Derfor er det også en god gave til 50% af sine forældre.

Her kan du også finde forskellige stile og ikke mindst prisklasser, hvorfor du uden tvivl finder noget, du tænker passer helt perfekt til din mors stil.

17. Digital fotoramme til forældre

Fotoramme

set til: 629 kr.

Dine forældre elsker børn. Uanset om det er børn eller børnebørn. Desværre sker det nogle gange, at de ikke altid har tid til forældrene. Derfor elsker de at få nogle ting som gør, det føles som om børnene er der alligevel.

En digital fotoramme er en rigtig fin løsning på det problem. Derudover pynter det ofte ind i hjemmet, og gør det hele lidt mere levende, selvom børnene er ude af huset.

18. Et skønt spaophold for forældre på Marienlyst Strandhotel

Spaophold

set til: 2696 kr.

Alle mennesker elsker forkælelse, hvilket naturligvis også gælder ens forældre. Et spaophold er én af de måder, hvor man virkeligt kan opleve rendyrket forkælelse. Derfor er det også en rigtig fin gave til ens forældre, da de på den måde kan sætte forholdet og kærligheden endnu mere i fokus.

Spaopholdet hos Marienlyst Standhotel er ingen undtagelse, og de sørger virkeligt for, at fornøjelsen og romantikken bliver sat i højsædet.

19. Personlig Toblerone - En sød tanke

Personlig gave

set til: 119 kr.

De fleste elsker chokolade og Toblerone. De fleste elsker også, når de får en personlig hilsen med deres navn på. Derfor er denne kombination ret så god til dine forældre, når du gerne vil vise dem, hvor meget du sætter pris på dem.

Pointen er også, at tanken altså stadigvæk tæller. Det kan godt være, du har brugt 1000 kroner på noget. Men havde du ikke hjertet med, er det hele lige meget.

20. Chipsskål til både dip og chips

Skål

set til: 129 kr.

Hvem elsker ikke chips? Langt de fleste, og de som ikke gør bekræfter vidst reglen. Med andre ord spiser dine forældre også chips. Dog bliver de sprøde kartofler ofte serveret i en kedelige og larmende pose eller en meget neutral skål.

Derudover kan det være, dine forældre går op i godt design og ser værdien i en god præsentation. Her er denne chipsskål til både dip og chips helt perfekt.

21. Lyngby gin glas

Glas

set til: 150 kr.

Skal der laves en god gin & tonic, så kræver det også velegnede gin & tonic glas til dette. Lyngby-glassene er superflotte og kommer i et stilsikkert og meget tidsløst design, der kan passe ind i de fleste skabe i de danske hjem.

Et pænt glas man næppe vil gå galt i byen med, hvis dette ender med at blive dit foretrukne valg i forhold til gaven til dine forældre. Læs mere om dens form, størrelse og se flere billeder via nedenstående link.

22. Anretningsskåle til både sødt og salt

Anretning

set til: 249 kr.

Præsentation er alpha og omega. Du kan sagtens have nogle lækre snacks, men hvis de bliver serveret i noget kedeligt porcelæn eller nogle hæslige skåle, smager de bare ikke lige så godt.

Dine forældre elsker sikkert at invitere jer børn på besøg, hvor i sammen sidder foran fjernsynet derhjemme og hygger. Her skal der naturligvis serveres snacks, hvor disse lækre anretningsskåle til både sødt og salt er helt perfekt. Designet er derudover gennemtænkt, hvorfor det passer som en god gave til forældre.

23. Sous Vide maskine - Perfekt rosa hver gang

Madlavning

set til: 499 kr.

En videnskab kan det være at stege sit kød helt perfekt. Nogle gange bliver det decideret råt og andre gange har man ødelagt kødet ved at overstege det. Heldigvis er det fortid med en Sous Vide maskine. Her opnår man nemlig det perfekte resultat hver gang.

Dermed er det en essentiel del til forældrene, som går op i at servere deres kød korrekt, hvorfor det er en god gave til både mor og far.

24. Ølsmagning for begge forældre hos Taphouse

Smagning

set til: 150 kr.

Øl er en integreret del af vores danske samfund. Derfor nyder de fleste par ofte en god øl sammen med hinanden. Om det så er i weekenden eller til aftensmaden. Dog kan det nogle gange hurtigt gå hen og blive hverdag.

Lige præcis dét kan en ølsmagning få gjort noget ved, da det virkeligt får sat øl i relief. Derfor er denne ølsmagning hos Taphouse en super fin gave til forældrene, som sætter stor pris på god og velsmagende øl.

25. Luksusbrunch for mor og far - Kun det bedste

Brunch

set til: 239 kr.

En gave behøver ikke være et dyrt og storslående produkt. Nogle gange kan det enkle og lækre valg faktisk være det bedste. Lige præcis dét gør sig gældende med en lækker luksusbrunch. Dine forældre eller hvem gaven nu er til kan nemlig endeligt få tid til sig selv, hvor de ikke skal tænke på maden.

Husk tanken tæller, og ikke mindst at alle elsker mad. Det samme gør dine forældre.

26. Kølebrønd - Hvis mor og far er til øl

Kølebrønd

set til: 389 kr.

Hvad gør man på en sommerdag, hvor køleskabet er fyldt op med alt andet end øl? Man går i panik. Omvendt kan man også få sig en såkaldt kølebrønd, hvor både mor og far kan gemme nogle lækre lækkerier i haven. Dermed redder du forældrenes sommerdage såvel som vinterdage.

Kold øl smager nemlig bare bedre, hvorfor din forældre vil elske dig for denne sjove gave.

27. Osteknive (sæt m. 3 dele) - Til oste-elskeren

Ostekniv

Ost er for mange en religion, og man kan bruge meget tid på det. Dog gælder det altså om at udstyret på plads, da det kan gøre fornøjelsen endnu bedre. Hele humlen er jo, at man smager på den lækre ost i stedet for at spilde tiden med udskæring.

Dermed er dette sæt med 3 dele også en rigtig fin gave til dine forældre, så de kan fokusere på at nyde osten.

28. Regnmåler i rustfrit stål

Regnmåler

set til: 529 kr.

Elsker din forældre at passe deres have? Mange kan svare ja på det, da haven ofte bliver prioriteret højt for mange forældrepar. Dog kommer spørgsmålet hurtigt, hvordan man lige finder på at give dem noget andet end kedelig jord og frø.

En regnmåler er en hyggelig lille ting, som kan gøre haven endnu mere interessant, hvorfor det er en fin gav til din mor og far.

29. Vildmarksgourmet i Mols Bjerge for to eller flere

Oplevelse

set til: 1250 kr.

Oplevelser er altid et hit, men spaophold og biografture bliver også almindelige på et tidspunkt. Det kan du ikke sige om vildmarksgourmeten i Mols Bjerge. Her får man virkeligt en anderledes oplevelse, hvorfor den passer helt perfekt til forældrene som nærmest har prøvet alt.

Udover det er en speciel oplevelse, hjælper du dem også med virkeligt at sætte fokus på dem, da de kommer til at hygge sig gevaldigt sammen.

30. Spaophold på Ystad Saltsjöbad - Ren forkælelse

Spaophold

set til: 2799 kr.

Spaophold går bare aldrig af mode. Dog er det forståeligt, hvis ens forældre gerne vil prøve noget andet end oplevelser i Danmark. Heldigvis kan man slå de to sammen ved at give dem et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Her kommer det virkeligt på tur, og på samme tid får de ægte forkælelse.

Dine forældre vil elske dig for denne oplevelse.

31. Australian Bodycare Ansigtspleje - Skønne produkter

Ansigtspleje

set til: 150 kr.

Måske det kan være lidt svært at overtale far til at få en Australian Bodycare Ansigtspleje, selvom det nok ville være godt for ham. Heldigvis bliver det nok en del nemmere at gøre mor glad med denne gave. Her kan man for alvor have hjemmespa. Den dejlige følelse efter ansigtsmasken skal man ikke tage fejl af.

Derfor er det også en fin lille gave, som kan bringe meget glæde og velvære.

32. Hårkur fra Australian Bodycare - Til tør hovedbund

Hårpleje

set til: 150 kr.

Du har sikkert oplevet, at din far har haft en tør hovedbund. Måske har du ikke personligt set det, og måske han ikke engang selv er klar over det, hvilket godt kunne ligne fædre.

Derfor er denne hårkur fra Australian Bodycare en ret fin og ikke mindst anderledes gave. I stedet for at give underbukser kan du give ham velvære og en lidt bedre hverdag.

33. Flødebollekursus - En sjov og lærerig dag

Kursus

set til: 349 kr.

Alle elsker flødeboller. Uanset om man er dansker eller ej. Dog kan det hurtigt blive lidt kedeligt med supermarkedernes standard produkter. Derudover er det altså bare noget over at lave maden selv. Smagen er anderledes, og man er stolt af sit resultat uanset hvad.

Derfor er den gave god til forældre, som gerne vil opleve noget sødt på en lidt anderledes måde.

34. Fermenteringssæt til køkkenet | Moderne og smagsfyldt

Fermenteringssæt

set til: 389 kr.

Fermentering er blevet meget populært igen. Især nu hvor bæredygtighed og mindre forbrug og madspild for alvor er kommet i fokus. Et fermenteringssæt til køkkenet kan gøres processen endnu nemmere og bedre.

På den måde kan man bruge tiden på at lave endnu flere lækre og smagsfyldte ting. Derfor er det også en perfekt gave til forældrene som elsker at lave og eksperimenterer med mad selv.

35. Sammenklappelig skammel til aflastning af ryggen

Skammel

set til: 259 kr.

Uanset hvor gammel man er, kan man godt komme ud i en situation, hvor ens ryg og ben hurtigt bliver trætte. Derudover bliver det værre med alderen, hvorfor ens forældre måske allerede oplever det på dagligt basis. Det kan holde dem fra at tage med til oplevelser, de normalt deltog i.

Her er den sammenklappelige skammel en helt perfekt gave, da den nemt kan tages med til alt fra fisketur til festival.

36. Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Aarhus)

Ginsmagning

set til: 399 kr.

Gin er for alvor blevet populært hos alt fra unge til gamle. Derfor er der en ret stor sandsynlighed for, at dine forældre også nyder gin på ugentlig basis. Ligesom øl og vin hurtigt kan blive hverdag gør det samme sig gældende her.

Derfor kommer man altså ikke udenom en ginsmagning. På den måde kan man tilføje en ekstra dimension til den lækre alkohol. Yderligere er det også en hyggelig ting, dine forældre kan nyde sammen.

37. Vinkøler til sommerens hvidvine (Flere modeller)

Vinkøler

set til: 311 kr.

Hvidvin skal helst være kold. Især på en varm sommerdag på stranden eller hvor man nu end opholder sig. Desværre kan varmen hurtigt gøre vinen kold, hvilket er ret så ærgerligt.

Heldigvis eksisterer vinkølere, hvorfor det kan være en noget så perfekt gave til de forældre som nyder hvidvin. Derudover kan de vælge mellem flere modeller, hvorfor du uden tvivl finder en som passer til dine forældre.

38. Denby Studio Blue dybe skåle (4 stk)

Skåle

set til: 738 kr.

Vores morgenmad bliver ofte serveret i en dyb tallerken eller en skål. Desværre er det ofte med et ret så kedeligt design, hvorfor disse Denby Studie Blue dybe skåle kan være en helt perfekt gave til de kvalitetsbevidste forældre.

Man kommer altså ikke udenom, at præsentation er alpha omega, hvilket noget lækkert porcelæn kan være med til at hjælpe på.

39. Skøn weekendtaske til getaways fra Rains

Taske

set til: 498,00 kr.

Nogle gange har man bare brug for at komme lidt ud i weekenden. Det gælder selvfølgelig også for dine forældre. Derfor kan en god gaveidé være en ret så fin weekendtaske fra Rains, hvor dine forældre hurtigt kan komme på et weekendophold.

Derudover er den ikke blot endnu en kedelig taske, og der er også tænkt på flot og elegant design på samme tid.

Har listen med gaveidéer til dine forældre været behjælpelig?

Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at forøge din chancer for at finde det helt rigtige til begge dine forældre, mor eller far. Uanset hvad er det vigtigste egentlig, at du husker, at det er tanken som tæller. Sådan burde det altid være, da det sådan set ofte også er et fyr, du altid kan navigere efter. Pointen er egentlig, at hvis du bruger din kærlighed til dine forældre som pejlemærke, så ender du højst sandsynligt ud med noget, dine forældre sætter pris på.

Du har i hvert fald kunne finde alt fra klassisk og elegant design til oplevelser og mere praktiske gaver. Et helt bevidst valg for os, da dette nemlig giver dig mulighed for at vælge mellem nogle mere overordnede kategorier. Sagt på en anden måde er der en god blanding af traditionelle idéer såvel som nye og lidt større oplevelser såsom ballonflyvning eller bridgewalking.

Omvendt kan vi godt forstå, det er svært at finde den helt rigtige gave

Man vil jo egentlig gerne bare give en gave, som passer til ens eget budget, som ens forældre ender ud med at blive glade for. Dog kan det være svært, fordi ens forældre ofte har prøvet det meste der er at prøve. Heldigvis stopper verden ikke med at udvikle sig, hvorfor der løbende kommer nye oplevelser til verden. Nogle af disse gaver og oplevelser har vi helt bevidst taget med på vores liste, da det giver dig nogle flere muligheder for at finde den helt perfekt gave.

Med andre ord har vi gjort det hårde arbejde for dig, da vi har været ude og lave fodarbejdet. På den måde kan du netop hurtigt finde den helt ideelle gave, som vil gøre dine forældre glade. En anden ting er sådan set, at hvis du blot har gjort en indsats, skal dine forældre nok blive glade uanset hvad.

Gaven til dine forældre er selvfølgelig vigtig, men tanken bag er det allervigtigste

Vi har allerede nævnt det, men vi nævner det altså endnu engang, da det simpelthen ikke må undervurderes: Tanker tæller allermest! Det er sådan set også til din fordel, da du dermed ikke behøver at købe det allerdyreste, nyeste og bedste teknologiske vidunder. Find noget du tror, vil gøre dine forældre glade, og så er det faktisk ikke mere kompliceret.

Vi håber i hvert fald, vi har hjulpet dig lidt af vejen.

Uanset hvad ønsker vi dig held og lykke med at finde den helt perfekte gave til dine forældre.

Kommentarer

Go side

26-11-2020 22:23, henrik

Skriv din kommentar