Babyshower gave - find den rette inspiration

Listen er senest opdateret d. 9 april 2020.

Hvad gør man lige, når man skal finde på en babyshower gave? Uanset om det er din veninde eller familiemedlem, så vil du gerne give den kommende mor en helt speciel gave. Problemet er, der findes så mange forskellige muligheder at vælge imellem, hvilket hurtigt kan gøre det til noget af en svær og udfordrende opgave.

Heldigvis er det lige præcis derfor, vi har lavet vores liste herunder. Vi forstår nemlig godt, det kan være svært at finde gaver til babyshower, hvorfor vi har gjort alt det hårde arbejde for dig. Med andre har vi søgt nettet tyndt for at udvælge nogle søde, relevante og ikke mindst super praktiske gaver, som vil gøre den kommende nybagte mor utrolig glad. Både til selve arrangementet men i allerhøjeste grad også under og efter hendes graviditet.

Et babyshower handler naturligvis ikke kun om gaverne, men vi kommer ikke udenom, at det er en så fin måde at vise, at man tænker på den kommende mor. Ydermere kan man jo finde en praktisk gave, som vil hjælpe hende under graviditeten. For eksempel en lip balm, som vil gøre underværker i nogle situationer, hvor ens læber bare svigter. Yderligere kan det være, man finder på at give en sød lille uro, som kan hjælpe både mor og barn i fremtiden.

Uanset hvad håber vi, vores liste kan hjælpe dig til at finde en god babyshower gave.

Gå på opdagelse i vores 19 bud på babyshower gaven

gaveideer til gravid kurv

1. Betænksom gavekurv til den kommende mor

Gavekurv

Når man bliver gravid er det specielt første gang såvel efterfølgende gange. Ikke kun specielt for mor og far men sådan set hele familien samt venner og bekendte. Derfor er det forståeligt, man gerne vil forkæle den kommende mor.

En gavekurv eller Mammabox som den også kaldes er en super hyggelig og sådan set meget brugbar som eksempelvis babyshower gave. På den måde kan man både hjælpe samt gøre den kommende mor glad med en Mammabox.

okologisk baby sengetoj beige

2. Økologisk baby sengetøj fra Cam Cam Copenhagen

Sengetøj

Ens lille kommende barn skal naturligvis have de allerbedste rammer. Søvnen er vigtig, hvorfor økologisk sengetøj fra Cam Cam Copenhagen kan være en rigtig fin gave til babyshower eller blot for at overraske de kommende forældre.

Derudover får man sengetøjet i et så fint og yndigt design, som virkeligt får sat fokus på, hvor speciel en begivenhed det er.

rudolph care bodylotion

3. Rudolph Care bodylotion til mor og barn

Bodylotion

Både mor og barn har brug for forkælelse og ikke mindst at holde sin hud frisk og sund. Her kan en bodylotion fra Rudolph Care være med til at hjælpe. Den kan nemlig bruges til både mor og barn, hvilket også kan gøre, det i forvejen stærke bånd mellem mor og barn, endnu mere specielt.

Selve denne bodylotion kan bruges alt fra tør hud, udsat babyhud og alt det som kan påvirke et barns hud.

bog om graviditet forberedelse

4. Cana Buttenschøn - bliv klogere på din graviditet

Bog

Som kommende mor får man hurtigt en lang række spørgsmål til sin graviditet. Google søgninger kan selvfølgelig gøre meget, men nogle gange har man bare brug for som mor at have en masse gode råd og forklaringer samlet ét sted.

Netop det får man i bogen “Bliv klogere på din graviditet” fra Cana Buttenschøn. Derfor er det også en både sød og ikke mindst super praktisk gave til den kommende mor.

Gravid-plakat fra Dialægt

5. "Den gravide"-citatplakat fra dialægt

Plakat

Graviditeter behøver ikke altid at være så seriøse og alvorlige. Man har nogle gange bare brug for at få et godt grin, da det gør hele hverdagen meget nemmere og ikke mindst more farverig.

Her er de velkendte citatplakater et rigtig fint indspark. De har nemlig lavet en om gravide også. Designet er naturligvis altid i top, hvilket også gør det en god babyshower gave, som kan pynte i hjemmet.

lyserod pusletaske til baby

6. Kongens Sløj - fin og praktisk pusletaske

Pusletaske

En pusletaske er simpelthen uundværlig som nybagt mor. Man ved aldrig om man lige står og mangler en ekstra ble eller hvad det nu kan være, når man er på farten. Derfor gælder det om at have en pusletaske med hver gang, man er på farten.

Denne taske fra Kongens Sløj er også lavet i et fint design, hvilket gør det lidt federe for mor at gå rundt med den. Med andre ord er den helt oplagt som gave til et babyshower.

Sofie Linde graviditetsbog

7. Sofie Linde - bog om at være fårking gravid

Bog

Du kender sikkert allerede Sofie Linde fra TV, hvor hun altid er fantastisk og ikke mindst ærlig og ligefrem. Netop dét har hun taget med sig i sin bog om at være gravid. Et ærligt og anderledes perspektiv på dét at være gravid, hvilket mange kommende mødre kan få rigtig meget gavn af.

Her er humor og ærlighed virkeligt sat i fokus, hvilket også gør det til en god gave til den kommende mor.

uro til baby i rod

8. Liewood - skøn uro i regnbuens farver

Uro

Man kan ikke forberede sig nok på at baby ankommer til verdenen. Én af de ting som kommer til at gøre hverdagen bedre for forældre og især barnet er den klassiske uro. Den virker bare utrolig godt, hvorfor den aldrig går af mode.

Liewood har prøvet at lave deres version af dette klassiske babytilbehør. Resultatet er en fin lille uro i alle regnbuens farver, hvilket også gør det til en sød lille gave til de kommende forældre.

skon skincare laebepomade med vanilje

9. Naturlig blødgørende lip balm

Lip balm

Som kommende mor har man allerede fået en masse vide om sin graviditet. Både til under og efter fødsel. Andre mødre til et babyshower ved også godt, hvordan det nogle gange kan være. Derfor er en god og naturlig blødgørende lip balm bare uundværlig.

Måske er det en enkel gave, men det kommer til at være en trofast følgesvend, hvorfor den kommende mor bliver super glad for den.

massage til gravid

10. Forkæl den kommende mor med lækker massage

Massage

Massage går aldrig nogensinde af mode, da det simpelthen har en utrolig afslappende og nærende effekt. Dette gør sig i allerhøjeste grad naturligvis også gældende til en kommende mor.

Nogen vil måske kalde gaven for en kliché, men man kommer ikke udenom, at det er en super relevant og yderst betænksom gave, hvorfor den stadigvæk duer til især et babyshower. Vi ved i hvert fald, at den kommende mor bliver så glad for gaven.

Sebra haeklet blaa barnevognskaede

11. Fin hæklet barnevognskæde

Barnevognskæde

En barnevognskæde er en super fin og hyggelig lille gave til den kommende mor og hendes barn. Derudover er elefanter altid et hit hos barn såvel som mor. Yderligere virker den kæde lidt som en slags uro til barnevogen, hvorfor den også kan være rigtig praktisk.

Med andre ord en sød og praktisk lille gave til den kommende fejring af både mor og baby.

aktivitetstaeppe baby blaa

12. Skøn aktivering og stimulering til baby

Aktivitetstæppe

Et aktivitetstæppe til baby er den perfekte gave. På tæppet kan barnet ligge trygt og bliver underholdt af de dyr og bolde, der svæver henover det. De fine figurer sikre nemlig at stimulere barnets nysgerrighed.

Derfor er det altså en praktisk gave, der er til glæde for både mor og barn.

blaa babynest i hor

13. Cotton & Sweets - Fin babynest i hør

Babynest

En smuk babynest er en virkelig fin gave til den lille ny. Babynesten er designet således at den kan tilpasses til barnet, når det vokser sig større. I denne, kan barnet ligge trygt og blødt og putte sig i løbet af dagen.

Med andre ord, en virkelig god gave som du er sikker på kan blive brugt længe!

naturlig creme til baby

14. Naturlig og skånsom creme til hele familien

Creme

Dette lækre sæt med forskellige cremer kan skabe glæde for både mor og barn. Cremerne er meget skønsommer, så de kan bruges både før fødsel af moren og efter fødsel af både mor og barn.

Giv en gave, som giver plads til selvforkælelse, selv når der er en lille ny i huset.

hvid langaermet bodystocking baby

15. Petit Bateau - Lækre bodystockings i 100% bomuld

Bodystocking

Bodystockings er et must for ethvert barn. En gave med lækre bodystockings af høj kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert, vil bringe stor glæde hos både mor og barn.

Med andre ord, vil du give en gave, du er sikker på vil blive brugt er en god body et rigtig godt bud!

okologisk hagesmaek baby parashute

16. Skønne hagesmækker i 100% økologisk bomuld

Hagesmæk

Smukke hagesmækker bliver en uundværlig del af den kommende mors hverdag. En hagesmæk er en god og praktisk gave, som kommer til at skabe meget gavn i hverdagen hos den nybagte familie.

Vær sikker på at glæde den kommende mor med hagesmækker, der er både smukke og praktiske til baby.

plakat med baby citat

17. Dialægt baby plakat

Plakat

En baby plakat fra dialægt vil uden tvivl bringe et smil på læben hos den kommende mor. Giv hende noget fint at pynte op med, der samtidig vil bringe hende mange små grin og smil i fremtiden.

Med andre ord, det er en sjov og flot gave, som vil bringe meget glæde!

straekvikle til baby sort

18. Müsli Home - vikle til baby

Vikle

Et barn elsker at være tæt på sine forældre. Derfor er en vikle den helt perfekte gave til et babyshower, så mor kan bruge viklen til at bære barnet helt fra start af.

Denne gave skaber masser af tryghed for barnet og samtidig giver den moren mulighed for at have hænderne fri, samtidig med at hun er tæt på sit barn. Det vil uden tvivl skabe masser af glæde i hverdagen hos den lille nye familie.

safari fodselsdagstog til lys barn

19. Sødt fødseldagstog der kan bruges i flere år

Fødselsdagstog

Hvis du gerne vil give en gave, der skal holde mange år frem, er dette fødselsdagstog et rigtig godt bud. Det er både sødt og sjovt og kan bruges hvert evig eneste år til barnets fødselsdag.

Toget vil være et festligt indslag, som skaber glæde hos familien år efter år.

Nu har du set hele vores liste med næsten 20 forskellige gaveidéer til det kommende babyshower, du skal til. Vi håber, listen har kunne inspirere dig, men her til sidst vil vi gerne komme med nogle efterfølgende betragtninger. På den måde kan det være, vi kan hjælpe dig endnu mere til at finde den helt perfekte gave til den kommende mor.

Derfor er det vigtigt, at du altid husker, det er tanken der tæller

Gaver gør folk glade, det gælder vidst for os allesammen. Men tanken bag er altså det mest essentielle. Du bruge nok så mange penge på den dyreste, mest fine og unikke gave, men hvis du ikke har gjort det ud af kærlighed og omtanke, falder det hele hurtigt til jorden. Uanset hvilken begivenhed det er til, kan modtageren hurtigt gennemskue om du har valgt en gave ud fra kærlighed eller blot på grund af nødvendighed.

Vi siger ikke, du skal bruge utallige dage på at finde den perfekte gave. I stedet prøver vi blot at sætte fokus på, at hvis du gør dit bedste for at finde en ting, oplevelse eller produkt, som du tror passer perfekt, jamen så har du gjort lige præcis dét, som du kan gøre. Med andre ord vil du have hjulpet med at give en god og sund start på en spændende graviditet.

Især hvis det er første gang din veninde eller familiemedlem skal have barn. Den første gang er bare lidt mere speciel i alle livets aspekter, hvorfor din støtte betyder så meget for hende.

Hvordan finder man den helt perfekte gave til et babyshower?

Vi kan ikke give svaret på, hvordan du finder den allerbedste og mest perfekte gave. Det hele handler jo naturligvis om konteksten, og ikke mindst din viden om den kommende mor. Du er sådan set eksperten her.

Det næste du så kan gøre er at gå ud og virkeligt undersøge alle mulighederne i dybden. Dernæst kan du så sammenligne din viden med din undersøgelse, og i den proces tror vi, du helt automatisk finder frem til det perfekte resultat.

Vi har i hvert fald gjort vores for, at du nemmere kan komme igennem undersøgelsen af de mange muligheder. Dette har nemlig resulteret i de ovenstående gaveidéer til den kommende babyshower. På den måde kan du fokusere på det allervigtigste: nemlig at fejre graviditeten og hygge dig i godt selskab med din veninde eller for den sags skyld familiemedlem.

Den kommende mor kommer til at gå en spændende og udfordrende tid i møde

Derfor handler det om at støtte hende på allerbedste vis, hvilket også er grunden til, at dagen overhovedet finder sted. Ja, gaven er selvfølgelig vigtig, men det er alt det omkringliggende, som virkeligt betyder noget for hende. Derfor betyder din tilstedeværelse til arrangementet mindst lige så meget, hvis ikke mere, som den vidunderlige gave du finder på at give.

Hun kommer med andre ord til at sætte stor pris på dig til festen og ikke mindst, når hun er blevet til en nybagt mor.

Når du har fundet den perfekte babyshower gave, hvad gør du så?

Nu er du egentlig klar til at tage afsted, men hvad så nu? Jamen du kan jo egentlig bare slappe af og lade spændingen stige. Naturligvis er det en helt vildt fed dag for personen i centrum, men det bliver også hyggeligt for dig. Måske er du allerede mor, hvilket gør du kan tænke tilbage til dengang, hvor du holdte din egen babyshower.

Omvendt kan det være, du går og tænker på selv at få et barn. Her kan du i hvert fald få en lille smagsprøve på, hvad der er i vente. Måske er det bare en fest, men det er ikke en hvilken som helst fest. Lidt ligesom et bryllup er det noget, som du højst sandsynligt kun oplever meget få gange i dit liv. Du bliver forhåbenligt kun gift én gang, men der er også en grænse for, hvor mange børn du kan få. Pointen er, at det ikke er ligesom en fødselsdag. Det her er noget helt specielt, som virkeligt får givet den kommende mor den allerbedste start på hendes nye tilværelse.

Vi håber i hvert fald, at denne store dag bliver sjov for dig, den kommende mor og alle de som skal deltage.

Kommentarer

Skriv din kommentar