Julegaver til børn 2020 - 30 SJOVE julegaver til drenge og piger

Listen er senest opdateret d. 9 april 2020.

30 SJOVE JULEGAVER TIL BØRN

Velkommen til en spændende oversigt med julegaver til børn. Listen med julegaver der hjælper dig med at finde en god julegave til et barn.

Find julegaver til børn og gerne julegaver med sjæl og kvalitet

At finde de rigtige Julegaver til børn kan være umådeligt svært. Vi har gjort vores til at finde nogle anderledes gaver til børn her. Vi har prøvet at samle en slags top 10 julegaver her på siden til inspiration i gave-jagten op til jul. De fleste børn har sat kryds ved det halve af legetøjet i de kataloger der dumper ind af brevsprækken til jul Derfor er det ofte svært at finde ud af hvad børnene VIRKELIG ønsker sig?

Hvis børnene har nogle helt klare ønsker så skal man nok gå efter dem…det er jo jul! Men hvis man er i tvivl så gælder det om at være opfindesom. I min verden er opfindsomhed ikke lig med håndklæder og fodformede sko. Opfindsom er at finde den specielle gave som barnet ikke vidste selv at han/hun ønskede sig og som giver glæde nu og her men også gerne frem i tiden. Vi har kigget lidt på årets julegaver – hvad er hot og hvad er nyt? Kan noget eventuelt bruges som adventsgaver?

Årets julegaver til børn 2020

Vi har været en tur rundt på hjemmesider der sælger legetøj til børn for at se hvad der sælger bedst lige nu og hvad der dermed bliver populære gaver til børn julen 2018.

PRØV GAVE GENERATOREN FØR DIN NABO

Prøv denne smarte gave generator der kan hjælpe med at finde den helt rigtige gave til alle.

Gavegenerator

Man kan vælge alder, budget og personlighed og så spytter den gode gaveideer ud.

Gå på opdagelse i vores 30 gaver

Gave til teenager candyfloss

1. Sjove julegaveønsker til børn

Køkken

Alle børn elsker candyfloss og hvem vil ikke gerne lave dem selv? Her har du muligheden for at give en gave der gør dig mega populær! Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine.

Varm maskinen op, læg en skefuld sukker i midten, start maskinen, og se hvordan de tynde sukkertråde opstår som magi! Med et pap-kræmmerhus skal du nu fange trådene en efter en, til de har dannet en hel klump af candyfloss.

Gaveideer årets julegave til børn

2. Squeezies tronfølger – årets julegave til børn

Legetøj

Efter at børn ikke længere har Squeezies så savner de noget andet sjovt blødt legetøj. De skøre figurer Bubbleezz indeholder væskefyldte perler og føles som en krydsning mellem squishies og uklistret slim.

Hver figur har skjulte symboler, som viser deres personlighed. Bubbleezz er formet som frugter, slik og monstre og er supersøde og helt umulige ikke at klemme på!

Gaveideer til børn kreativ

3. Kreativt legetøj under juletræet 2020

Teknologi

Vi har været på udkig efter sjov kreativt legetøj hvor man også kan lære noget. Denne projektor er sådan en god måde at lære på! Projektoren sluttes til din smartphone og tablet via bluetooth, og i den tilhørende app kan du vælge mellem en masse skitser og aktiviteter. Ud over tegninger kan du også øve dig i at skrive tal og bogstaver (engelsk alfabet). Smart Sketcher anbefales fra 5 år.

Julegaver til børn 3D

4. 3D legetøj bliver et hit for julen 2020

Teknologi

3D legetøj er noget af det nyeste og mest interessante til børn i julegave. Det er kreativt legetøj som også er sjov. Hvis du synes, at dine børns tegninger er fantasifulde på papir, så bare vent til de begynder at tegne i luften! Med 3Doodler Start gør de lige netop det, og det er super nemt at skabe seje skulpturer og kunstværker i plast!

Et jungledyr, en juletræskugle eller en skyskraber? Plasten former sig nemt efter fantasien! Måske bliver Star Wars nok det mest hotte for drenge da der kommer endnu en ny film til jul.

Gaveideer til børn der vil lave film

5. Ani-Mate Filmkit til den kommende filminstruktør

Mobil tilbehør

Her er lidt anderledes inspiration til julegave. Lad børnene bruge deres mobil til at lave deres egen film. God underholdning til juleferien. Det er et begyndersæt hvor kun fantasien sætter grænser. Spændende og anderledes julegave.

Julegaver til børn lyskilt natlampe

6. Sjov skilte til børneværelse og god natlampe

Lampe

Endnu en sjov og anderledes julegave til alle børn. Nu fås denne type lysskilt med smileys også. Skiltet kan også bruges som hyggelig lampe til natlæsning eller til hulen på børneværelset.

7. Få Spiderman eller andre superhelte op på væggen

Vægpynt

Der findes masser af FEDE superhelte-klistermærker. Her er det en flot Spiderman figur der kan få væggen til at se fantastisk ud. Der er også andre superhelte i udvalget såsom Hulk og Ironman. Perfekt til et drengeværelse lige ved siden af computeren.

top 10 gaver til børn kreativt julegave

8. Mere kreativt legetøj til børn over 5 år

Legetøj

Denne lille bil kan finde ud af at køre efter den streg som du tegner. Til kun 100 kr. får du et sjovt lille stykke legetøj der er god for motorik og fantasi. Hvis du gerne vil finde noget alternativt legetøj som julegave i forhold til de kendte brands? Lad kreativiteten vinde over Disney og vælg noget mere udfordrende til dit barn. Små billige gaver til børn.

Gaveideer til børn talende hamster

9. Den talende hamster – en sjov gave mere til 100 kr.

Legetøj

Endnu en fin og sjov julegave til børn til omkring de 100 kr. Det behøver ikke være dyrt at give julegaver til børn. Den talende hamster gentager lyd og tale uafhængigt af sprog – sjovt for både store og små! Det er altid fint at give børn lidt sjove ting til jul så det ikke bare bliver bløde pakker.

Gaveideer til børn

10. Sødt Cirkeline legetøj og bøger til de helt små

Dukke

Saml en sød og lærerig julegave til de mindste børn med Cirkeline. En god ide kan være at give Cirkeline i en kæmpe tændstikæske sammen med en bog. Så er der en hyggelig bamse der passer sammen med nogle af de fine Cirkeline godnat-bøger man kan få. Meget dekoration på det seje børneværelse også og sådan en hyggelig julegave.

Julegaver til børn bløde pakker

11. Tøj som en dejlig julegave til børn

Børnetøj

Det er helt OK at give bløde pakker til børn til jul. En smart hættetrøje kan være super til både drenge og piger. Specielt kan en hættetrøje være dejlig på de kolde måneder. Find en god blød julegave der gør børnene smarte.

julegaver til børn lego star wars

12. Star Wars Lego er en vinder – køb det før det bliver udsolgt!

Legetøj

Hvis du vil sikre dig Lego Star Wars under juletræet i 2020 så vær ude i god tid! Igen i år kommer der en ny Star Wars film i biograferne og derfor blive det også et julegavehit. Det er sket før at Lego bliver udsolgt langt før jul. Så det er med at sikre sig julegaven i god tid. Måske med lidt held kan du købe det rigtig billigt til Black Friday.

julegaver til børn om star wars

13. Når vi er ved gaver om Star Wars

Badekåbe

Vi fandt denne seje badekåbe til en fornuftig pris også. En sjov julegave til en dreng der gerne vil lege Star Wars. En sej badekåbe der kan få dig til at ligne Yoda fra Star Wars.

julegaveønsker lego til piger

14. Pigerne vil gerne have Lego Friends i julegave

Legetøj

Lego Friends er udviklet af Lego gennem mange år til at passe pigers behov for leg. Piger er begyndt at elske Lego Friends og derfor er det en perfekt julegave. Lego er en taknemmelig gave at give da man altid kan finde noget til en pris der passer budgettet.

Vækkeur

15. Vågn op til solopgang hver dag – også om vinteren.

Vækkeur

Her er gaven der får børn ud af sengen på en dejlig måde. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

skøre julegaver til børn

16. Find de sjove, skøre og mærkelige julegaver til børn

Sjove julegaver

Her sender vi dig videre til et slaraffenland af skøre julegaver. Butikken her har specialiseret sig i produkter der alle er lidt til den sjove side. Mange anderledes og kreative gaver at finde der.

julegaveønsker til børn piger

17. My Little Pony er populært

Legetøj

My Little Pony er sikkert også på ønskelisten for mange børn i år. Efter deres spillefilm i 2017 så er legetøjets popularitet kun blevet større.

trolls legetøj

18. Trolls er også julens store gavehit

Legetøj

Tegnefilmen Trolls blev rigtig populær, da den udkom, og mange børn er stadig vilde med legetøjet fra filmen. Her har vi fundet et populært legesæt med Trolls som er fint til dem der gerne vil give en populær gave til de mindre børn.

en sort + grå hue med pandelampe

19. Praktisk julegave til vinterhalvåret

Overtøj

Årets praktiske julegave finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

frozen is slot

20. Elsa fra Frost isslot med musik

Legetøj

Elsas flotte isslot med musik er udformet, så det ligner iskrystaller, og lyser og afspiller “Let it go” ved et tryk på en knap. Der medfølger figurer af Anna, Elsa, Kristoff, Sven og Olaf.

mikes auto garage

21. Mike's garage – Le Toy Van

Legetøj

Til drengene er der Mikes Auto Garage, der byder på timevis af leg med at køre bilerne op og ned i garagen, og så kan man endda også køre ræs uden for garagen.

legekøkken med app

22. Rødt Plum legekøkken med app

Legetøj

Her er et unikt og sjovt legekøkken, der via en app på din iPad eller smartphone kan bruges til interaktiv leg. Børnene kan se deres mad blive lavet eller muligvis brænde på i dette unikke legekøkken. Det er en rigtig god julegave som mange børn vil blive glade for.

jasmin dukke aladdin

23. Jasmin dukke - Den smukke og stærke prinsesse

Legetøj

Disney har de seneste år lavet live action udgaver af deres gamle tegnefilm, hvilket har banet vej for, at figurer, dukker, sengetøj m.m. af figurer fra de gamle film har kunnet blomstre frem igen. I 2020 udkom live action udgaven af den højtelskede Disney klassiker, Aladdin. Jasmin dukken er derfor den oplagte julegave til en, der har forelsket sig i Disney filmene.

sød kramme bamse

24. Sød krammebamse

Bamse

Nogle gange skal det bare være simpelt. Bamser har eksisteret i over 100 år, og børnene er stadig vilde med dem. Giv denne søde krammebamse til én, der vil elske at putte med den om natten og have den med på eventyr om dagen. Fantastisk blød gave der aldrig går af mode.

hot wheels track

25. Hot wheels korkskrue bane

Racerbiler

I denne Hot Wheels racerbane kører bilerne gennem de tre loops igen og igen, efter at man har launchet dem. Man kan supplere gaven med Hot Wheels biler, der kan køre på banen, eller man kan eksperimentere med, hvilke andre legetøjsbiler, der kan køre på banen. Det er der nemlig nogle, der kan, men Hot Wheels biler er dog de hurtigste.

Banen kan bruges for sig selv eller udvides med flere Hot Wheels dele. Lad barnets fantasi flyve frit og så skal de nok selv finde på mange andre kreative ting at bruge banen til.

chewbacca dukke

26. Interaktiv Chewbacca dukke

Dukke

Julen 2020 får den nyeste Star Wars film premiere og hvis man er lidt forudseende så er “Star Wars: The Rise of Skywalker” legetøj et rigtig godt tip til en meget populær julegave.

Der findes et stort udvag af Star Wars legetøj. Lige fra Lego til nipsting og sågar også elektronisk flerfunktionslegetøj, som denne Chewbacca dukke.

frozen rygsæk

27. Frost legetøj og andet

Legetøj

Med udgivelsen af den længe ventede “Frost 2” må vi forvente, at børnene begynder at ønske sig Frost legetøj, madkasser rygsække m.m. Akkurat ligesom de gjorde, da den første Frost film udkom. Kender du nogen, der elsker Frost, så kan du måske komme ønskerne i forkøbet ved at købe noget Frost tilbehør.

lego star wars

28. LEGO Star Wars

LEGO

Når man tager 2 ting, der har haft succes i mange årtier, og fortsat har det, så bliver det for det meste rigtig populært. Det er i de fleste tilfælde gældende for LEGO Star Wars, som fanger interessen fra både børn og voksne. Hvis du kender et barn, der elsker Star Wars, så er det her en rigtig god gave.

star wars fallen order

29. Star Wars Jedi: Fallen Order

Spil

Du kan også købe det nyeste Star Wars spil, hvis du kender en kæmpe Star Wars fan. I Star Wars Jedi: Fallen Order spiller du som en Padawan og skal udforske universet og kendte steder fra Star Wars filmene, mens du bekæmper Imperiet og forsøger at genopbygge Jedi ordenen.

gaming udstyr

30. Gaming udstyr

Gaming

Gaming er kommet for at blive. Flere og flere børn begynder at game, og det har banet vejen for E-Sportshold og -linjer, samt for udviklingen af en masse gaming udstyr. Kender du en lille gamer, der mangler en stol, skærm, headset, controller m.m. så kan du finde et kæmpe udvalg af gaming udstyr her.

Kommentarer

Skriv din kommentar