julegaver til børn

Julegaver til børn 2021 - 30 SJOVE julegaver til drenge og piger

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

30 SJOVE JULEGAVER TIL BØRN

Velkommen til en spændende oversigt med julegaver til børn. Listen med julegaver der hjælper dig med at finde en god julegave til et barn.

Find julegaver til børn og gerne julegaver med sjæl og kvalitet

At finde de rigtige Julegaver til børn kan være umådeligt svært. Vi har gjort vores til at finde nogle anderledes gaver til børn her. Vi har prøvet at samle en slags top 10 julegaver her på siden til inspiration i gave-jagten op til jul. De fleste børn har sat kryds ved det halve af legetøjet i de kataloger der dumper ind af brevsprækken til jul Derfor er det ofte svært at finde ud af hvad børnene VIRKELIG ønsker sig?

Hvis børnene har nogle helt klare ønsker så skal man nok gå efter dem…det er jo jul! Men hvis man er i tvivl så gælder det om at være opfindesom. I min verden er opfindsomhed ikke lig med håndklæder og fodformede sko. Opfindsom er at finde den specielle gave som barnet ikke vidste selv at han/hun ønskede sig og som giver glæde nu og her men også gerne frem i tiden. Vi har kigget lidt på årets julegaver – hvad er hot og hvad er nyt? Kan noget eventuelt bruges som adventsgaver?

Årets julegaver til børn 2021

Vi har været en tur rundt på hjemmesider der sælger legetøj til børn for at se hvad der sælger bedst lige nu og hvad der dermed bliver populære gaver til børn julen 2018.

PRØV GAVE GENERATOREN FØR DIN NABO

Prøv denne smarte gave generator der kan hjælpe med at finde den helt rigtige gave til alle.

Gavegenerator

Man kan vælge alder, budget og personlighed og så spytter den gode gaveideer ud.

Gå på opdagelse i vores 30 gaver

1. Candyfloss maskine er en gave for alle børn

Køkken

Alle børn elsker candyfloss og hvem vil ikke gerne lave dem selv? Her har du muligheden for at give en gave der gør dig mega populær! Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine.

Varm maskinen op, læg en skefuld sukker i midten, start maskinen, og se hvordan de tynde sukkertråde opstår som magi! Med et pap-kræmmerhus skal du nu fange trådene en efter en, til de har dannet en hel klump af candyfloss.

2. Bubbleezz - Blødt og Squeezy legetøj

Legetøj

Efter at børn ikke længere har Squeezies så savner de noget andet sjovt blødt legetøj. De skøre figurer Bubbleezz indeholder væskefyldte perler og føles som en krydsning mellem squishies og uklistret slim.

Hver figur har skjulte symboler, som viser deres personlighed. Bubbleezz er formet som frugter, slik og monstre og er supersøde og helt umulige ikke at klemme på!

3. Projector til tegnings-sketch - kreativ julegave i 2021

Teknologi

Vi har været på udkig efter sjov kreativt legetøj hvor man også kan lære noget. Denne projektor er sådan en god måde at lære på! Projektoren sluttes til din smartphone og tablet via bluetooth, og i den tilhørende app kan du vælge mellem en masse skitser og aktiviteter. Ud over tegninger kan du også øve dig i at skrive tal og bogstaver (engelsk alfabet). Smart Sketcher anbefales fra 5 år.

4. 3Doodle pen - innovativt legetøj bliver et hit for julen 2021

Teknologi

3D legetøj er noget af det nyeste og mest interessante til børn i julegave. Det er kreativt legetøj som også er sjov. Hvis du synes, at dine børns tegninger er fantasifulde på papir, så bare vent til de begynder at tegne i luften! Med 3Doodler Start gør de lige netop det, og det er super nemt at skabe seje skulpturer og kunstværker i plast!

Et jungledyr, en juletræskugle eller en skyskraber? Plasten former sig nemt efter fantasien! Måske bliver Star Wars nok det mest hotte for drenge da der kommer endnu en ny film til jul.

5. Funko Pop! Fede Supersized Pop I forskellige karakterer

Funko Pop!

Her er lidt anderledes inspiration til julegave. Her fås flere forskellige fede Funko Pop figurer, i supersized!
Der er flere forskellige figurer at vælge imellem – her er Batman f.eks. highlighted, men der finde mange flere, herunder eksempelvis Groot eller Harry Potter!

6. LED skilt med bogstaver og Bluetooth lyd

LED skilt

Endnu en sjov og anderledes julegave til alle børn. Nu fås denne type lysskilt med bogstaver og smileyer. Skiltet kan også bruges som hyggelig lampe til natlæsning eller til hulen på børneværelset.
Der er ligeledes Bluetooth lyd i skiltet, der også kan afspilles musik på børnværelset.

7. Få Spiderman eller andre superhelte op på væggen

Vægpynt

Der findes masser af FEDE superhelte-klistermærker. Her er det en flot Spiderman figur der kan få væggen til at se fantastisk ud. Der er også andre superhelte i udvalget såsom Hulk og Ironman. Perfekt til et drengeværelse lige ved siden af computeren.

8. Mere kreativt legetøj til børn over 5 år

Legetøj

Denne lille bil kan finde ud af at køre efter den streg som du tegner. Til kun 100 kr. får du et sjovt lille stykke legetøj der er god for motorik og fantasi. Hvis du gerne vil finde noget alternativt legetøj som julegave i forhold til de kendte brands? Lad kreativiteten vinde over Disney og vælg noget mere udfordrende til dit barn. Små billige gaver til børn.

9. Den talende hamster – en sjov gave mere til 100 kr.

Legetøj

Endnu en fin og sjov julegave til børn til omkring de 100 kr. Det behøver ikke være dyrt at give julegaver til børn. Den talende hamster gentager lyd og tale uafhængigt af sprog – sjovt for både store og små! Det er altid fint at give børn lidt sjove ting til jul så det ikke bare bliver bløde pakker.

10. Sødt Cirkeline legetøj og bøger til de helt små

Dukke

Saml en sød og lærerig julegave til de mindste børn med Cirkeline. En god ide kan være at give Cirkeline i en kæmpe tændstikæske sammen med en bog. Så er der en hyggelig bamse der passer sammen med nogle af de fine Cirkeline godnat-bøger man kan få. Meget dekoration på det seje børneværelse også og sådan en hyggelig julegave.

11. Moderne tøj - En god julegave til børn

Børnetøj

Det er helt OK at give bløde pakker til børn til jul. Det er vigtigt at følge med tiden, og med børn og unge som allerede befinder sig på de sociale medier, bliver det hurtigt vigtigt at have smart tøj på. Specielt kan en hættetrøje være dejlig på de kolde måneder. Find en god blød julegave der gør børnene smarte.

12. Star Wars Lego er en vinder – køb det før det bliver udsolgt!

Legetøj

Hvis du vil sikre dig Lego Star Wars under juletræet i 2021 så vær ude i god tid! Igen i år kommer der en ny Star Wars film i biograferne og derfor blive det også et julegavehit. Det er sket før at Lego bliver udsolgt langt før jul. Så det er med at sikre sig julegaven i god tid. Måske med lidt held kan du købe det rigtig billigt til Black Friday.

13. Når vi er ved gaver om Star Wars

Badekåbe

Vi fandt denne seje badekåbe til en fornuftig pris også. En sjov julegave til en dreng der gerne vil lege Star Wars. En sej badekåbe der kan få dig til at ligne Yoda fra Star Wars.

14. Pigerne vil gerne have Lego Friends i julegave

Legetøj

Lego Friends er udviklet af Lego gennem mange år til at passe pigers behov for leg. Piger er begyndt at elske Lego Friends og derfor er det en perfekt julegave. Lego er en taknemmelig gave at give da man altid kan finde noget til en pris der passer budgettet.

15. Vågn op til solopgang hver dag – også om vinteren.

Vækkeur

Her er gaven der får børn ud af sengen på en dejlig måde. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen. Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Men dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

16. Find de sjove, skøre og mærkelige julegaver til børn

Sjove julegaver

Her sender vi dig videre til et slaraffenland af skøre julegaver. Butikken her har specialiseret sig i produkter der alle er lidt til den sjove side. Mange anderledes og kreative gaver at finde der.

17. My Little Pony er populært

Legetøj

My Little Pony er sikkert også på ønskelisten for mange børn i år. Efter deres spillefilm i 2017 så er legetøjets popularitet kun blevet større.
Her har vi udvalgt den klassiske retro Blossom POP figur fra FUNKO, som er utrolige populære og rigtige sjove at samle på.

18. Trolls er også julens store gavehit

LEGO

Tegnefilmen Trolls blev rigtig populær, da den udkom, og mange børn er stadig vilde med legetøjet fra filmen. Her har vi fundet et populært LEGO sæt med Trolls som er fint til dem der gerne vil give en populær gave til de mindre børn.

19. Praktisk julegave til vinterhalvåret

Overtøj

Årets praktiske julegave finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

20. LEGO - Elsa fra Frost is-landskab

LEGO

Anna og Elsas flotte is-landsskab er udformet, så det ligner iskrystaller. Legetøjet er en sikker vinder i juledagene, hvor tiden med fordel kan benyttes til at samle dette LEGO Frozen landskab.

21. Legetøjs garage fra Vilac

Legetøj

Denne større garage byder på timevis af leg med at køre bilerne op og ned i garagen, og så kan man endda også køre ræs uden for garagen.
Garagen er stor nok til at børn kan lege sammen, og kan med fordel benyttes sammen med et legetæppe.

22. Hape legetøjskøkken

Legetøj

Her er et unikt og sjovt legekøkken, som barnet helt sikkert kan bruge rigtig mange timer på. Børnene kan se deres mad blive lavet eller muligvis brænde på i dette unikke legekøkken. Det er en rigtig god julegave som mange børn vil blive glade for.

23. Jasmin dukke - Den smukke og stærke prinsesse

Legetøj

Disney har de seneste år lavet live action udgaver af deres gamle tegnefilm, hvilket har banet vej for, at figurer, dukker, sengetøj m.m. af figurer fra de gamle film har kunnet blomstre frem igen. I 2020 udkom live action udgaven af den højtelskede Disney klassiker, Aladdin. Jasmin dukken er derfor den oplagte julegave til en, der har forelsket sig i Disney filmene.

24. Sød krammebamse

Bamse

Nogle gange skal det bare være simpelt. Bamser har eksisteret i over 100 år, og børnene er stadig vilde med dem. Giv denne søde krammebamse til én, der vil elske at putte med den om natten og have den med på eventyr om dagen. Fantastisk blød gave der aldrig går af mode.

25. Hot wheels korkskrue bane

Racerbiler

I denne Hot Wheels racerbane kører bilerne gennem loops, efter at man har launchet dem. Man kan supplere gaven med Hot Wheels biler, der kan køre på banen, eller man kan eksperimentere med, hvilke andre legetøjsbiler, der kan køre på banen. Det er der nemlig nogle, der kan, men Hot Wheels biler er dog de hurtigste.

Banen kan bruges for sig selv eller udvides med flere Hot Wheels dele. Lad barnets fantasi flyve frit og så skal de nok selv finde på mange andre kreative ting at bruge banen til.

26. Interaktiv Chewbacca dukke - Ultimative Star Wars dukke

Dukke

I julen 2020 fik den nyeste Star Wars film premiere og hvis man er lidt forudseende så er “Star Wars: The Rise of Skywalker” legetøj et rigtig godt tip til en meget populær julegave.

Der findes et stort udvag af Star Wars legetøj. Lige fra Lego til nipsting og sågar også elektronisk flerfunktionslegetøj, som denne Chewbacca dukke.

27. Frost legetøj og andet

Legetøj

Med udgivelsen af den længe ventede “Frost 2” må vi forvente, at børnene begynder at ønske sig Frost legetøj, madkasser rygsække m.m. Akkurat ligesom de gjorde, da den første Frost film udkom. Kender du nogen, der elsker Frost, så kan du måske komme ønskerne i forkøbet ved at købe noget Frost tilbehør.

28. LEGO Star Wars

LEGO

Når man tager 2 ting, der har haft succes i mange årtier, og fortsat har det, så bliver det for det meste rigtig populært. Det er i de fleste tilfælde gældende for LEGO Star Wars, som fanger interessen fra både børn og voksne. Hvis du kender et barn, der elsker Star Wars, så er det her en rigtig god gave.

29. Star Wars Jedi: Fallen Order

Spil

Du kan også købe det nyeste Star Wars spil, hvis du kender en kæmpe Star Wars fan. I Star Wars Jedi: Fallen Order spiller du som en Padawan og skal udforske universet og kendte steder fra Star Wars filmene, mens du bekæmper Imperiet og forsøger at genopbygge Jedi ordenen.

30. Gaming stol - Perfekt til børneværelset

Gaming

Gaming er kommet for at blive. Flere og flere børn begynder at game, og det har banet vejen for E-Sportshold og -linjer, samt for udviklingen af en masse gaming udstyr. Kender du en lille gamer, der mangler en stol, skærm, headset, controller m.m. så har vi i hvert fald fundet den rigtige stol.

Kommentarer

Skriv din kommentar