7 bedste ansigtsmasker 2021 - fugtgivende, dybderensende, hjemmelavet og mod uren hud

7 bedste ansigtsmasker 2021 - fugtgivende, dybderensende, hjemmelavet og mod uren hud

Listen er senest opdateret d. 13 januar 2022.

Hvilken ansigtsmaske er bedst?

Velkommen til denne guide til de bedste ansigtsmasker. Vi viser dig 15 gode ansigtsmasker som er bedst for din hud. Der vil være en ansigtsmaske anbefalet til et hver tænkeligt formål. Vi starter med de ansigtsmasker der får de bedste anmeldelser i test.

De 7 bedste ansigtsmasker for 2021

Der findes to slags ansigtsmasker: De hurtige og de langsomme. En hurtig ansigtmaske tager 5 minutter og er passende sammen med et bad. En hurtig ansigtsmaske kan sagtens rense huden får svært ved at optage næring og blive renset i dybden.

En langsom ansigtmaske kræver nok nærmere 30 minutter og giver tid til både næringstoffer at blive optaget men også til måske at rense i dybden. Når vi skal finde de 7 bedste ansigtsmasker, så ser vi lidt på begge typer. Efterfølgende er der hjemmelavede kure også som også er både hurtige og langsomme. Ofte kan man også sammenligne en ansigtsmaske med en ansigtscreme, men det er faktisk to forskellige ting.

Gå på opdagelse i de 7 ansigtsmasker

1. Miqura Bubble Facial Cleansing Sheet

Gode anmeldelser

set til: 29,00 kr.

Denne maske får en del gode anmeldelser. Miqura Bubble Facial Cleansing Sheet Mask er en helt særlig og lækker sheet maske, der er velegnet til alle hudtyper.

Masken indeholder effektive fibre fra trækul der har en anti-bakteriel virkning som mindsker porerne og renser huden i dybden. Udover at opfriske huden, hjælper maskens særlige boblefunktion på blodcirkulationen, så huden får en smuk og sund undstråling.

Dette er en rensende ansigtsmaske, og dem der har testet den ser ud til at være tilfredse, og prisen er god. Fugtmaske bedst i test.

2. Ecooking Peel Maske

Opstrammende maske

set til: 199,00 kr.

Ecooking Peel Maske er den perfekte opstrammende maske. Super lækker maske de fleste vil sætte pris på.

Den virker både peelende, også har den en udglattende effekt. Det er de aktive syre-ingredienser som masken indeholder, der gør at den er super effektiv. Masken opløser døde hudceller og giver en ren og pæn hud.

Masken er meget aktiv, som gør at man skal være opmærksom på at den kræver tilvænning. Læs mere om masken ved at klikke dig videre via et af nedenstående links, eller på billedet.

 

3. Ahava Brightening & Hydrating Mask

Masser af glød

set til: 158,00 kr.

Ahava Brightening & Hydrating Mask er en fugtgivende ansigtsmaske, som giver glød til ansigtet og opretholder hudens fugtbalance. Ansigtsmasken mindsker rødme og misfarvninger i huden, og er velegnet til alle hudtyper.

Beriget med mineraler fra Det Døde Hav, nærer og hydrerer huden, og absorberer dybt for en langvarig, sund glød. En fugtmaske bedst i test til dem der har brug for en god opfriskning af ansigtet.

 

4. Australian Face Mask - Ansigtsmaske til uren hud

God til uren hud

set til: 110,00 kr.

God ansigtsmaske til blandt andet uren hud. Den virker rensende og fjerner døde hudceller. Masken renser dybt i porerne, og trækker urenheder ud af hudens porer.

Ydermere er den med til at give huden en smidig, fugtig og glat overflade. Et rigtig godt produkt, der er populær blandt både mænd og kvinder. Du kan læse mere omkring produktets egenskaber ved at klikke dig via et af de markerede links.

 

5. Ecooking Clay Mask

Rensende og forfriskende

set til: 129,00 kr.

Dejlig, rensende og forfriskende ansigtsmaske fra populære Ecooking.

Denne ansigtsmaske er en lermaske, som indeholder en kombination af Irisk Ekstrakt, Zinksalg og A-vitamin, der er med til at minimere hudens porer. Ydermere bidrager den til at reducere ujævnheder og uren hud. Alt i alt en rigtig lækker maske, der får rigtig fine anmeldelser af forbrugerne.

Huden fremstår klar og strålende. Læs selv mere om maskens mange egenskaber herunder.

6. Rønsbøl Aqua Mask

Styrker huden

set til: 99,00 kr.

Masken fra Rønsbøl er rigtig god til en tør, træt eller stresset hud.

Denne maske indeholder blandt andet ekstrakter fra appelsin, citron og vindruer. Fælles for disse er at de har et højt indhold af sporstoffer og mineraler. Det er disse som er med til at styrke huden, samt virke lindrende og beskyttende. Masken er helt uden parabener, parfume og farvestoffer.

7. Origins Drink Up - Intensive Overnight Mask

Fugtmaske

set til: 117,00 kr.

Masken her fra Origins er den populære fugtmaske, der beriger huden med intens fugt og næring. Denne maske er beregnet til at bruges om natten, og skal ikke skylles af efter 5-10 minutter som flere af de andre ansigtsmasker skal.

Huden har brug for fugt, og det er blandt andet dette som Origins masken her hjælper med. Udover den er super effektiv, har den også en rigtig dejlig abrikos duft. Velegnet til en tør og meget tør hud.

3 billige hjemmelavede ansigtsmasker vi kan anbefale

Det er nemt at lave en ansigtsmaske selv. DIY ansigtsmasker er blevet populære. Her er både hurtige og langsomme ansigtsmasker på menuen.

En aftenmaske med æggeblomme og olivenolie

Her er en meget simpel og fugtende hjemmelavet ansigtsmaske som er god før seng. Bland en æggeblomme med en spiseskefuld olivenolie. Olivenolie og æggeblomme er en super kombination af vitaminer og mineraler for din hud. Olien er med til at fugte og gøre huden blød.

Masken påføres ansigt og hals og hvis det skal virke ekstra godt så læg et lunk håndklæde eller viskestykke over ansigtet. Man kan sagtens lave huller til mund og øjne. Lad de virke i 10 minutter og vask derefter dit ansigt med varmt vand.

En frugtmaske til dig med fedtet hud

Her er endnu en simpel maske, men denne gang god til dig med en fedtet hud. Det er en såkaldt “sukkermaske”. Bland 1 banan med 1/2 dl flormelis og 1/2 dl brun farin. Gnid det forsigtigt på huden og lad det virke i 15 minutter.

Vask med varmt vand efter brug.

Fugtgivende og nærende ansigtsmaske med alt det bedste

Vi tror på at kokosolie, æg og avocado er den bedste ansigtskur som man selv kan lave. Kokosolie og avocado bringer fedtstof og olier som gør huden blød. Avocado og æg giver næring, mineraler, vitaminer og protein til huden.

Bland 2 spsk kokosolie, 1 avocado og 1 æg sammen. Rens huden med varmt vand og mild sæbe før behandling. Smør masken på i et jævnt lag og lad den side på den varme hud i 30 minutter.

Vask masken væk med varmt vand. Kokosolie er også fremragende som hårkur.

Den bedste fugtgivende ansigtsmaske

En fugtgivende maske kan være nødvendig hvis dit ansigt virkelig er tørret ud, eller hvis du ved at det vil tørre ud. Et typisk eksempel vil være før eller efter en flyvetur med tør luft.

Hvem har ikke prøvet at skalle i hele hovedet efter flyturen hjem fra en ferie. Mange gange er fugtgivende masker gode efter lidt mere “ekstremt” vejr i kulde eller varme.

En lille video med inspiration til ansigtsmasker:

Vi har fundet denne sjove video der giver lynhurtig inspiration til en ansigtsmaske.

🔎 Hvilken ansigtsmaske skal jeg bruge?

Det handler I store træk om hvordan din hud føles, samt hvad du gerne vil opnå ved at anvende en ansigtsmaske. Du kan læse mere om hvilke ansigtsmasker, som er bedst for din hudtype i vores gennemgang af de bedste ansigtscremer.

🔎 Hvordan virker en ansigtsmaske?

Ansigtsmasker er skabt for at rense og skrubbe din hud helt i dybden, således at du får renset alt urenheder væk fra huden. Om det er døde hudceller, talg eller snavs, så kan en ansigtsmaske være effektiv til at fjerne dette.

🔎 Hvilken ansigtsmaske er den bedste?

Det afhænger helt afgjort af dit budget. Den bedste ansigtsmaske i vores test koster blot 38 kroner, men den er rigtig god til prisen. Du kan også finde en anden ansigtsmaske, som er af lidt højere kvalitet, men som dog koster lidt mere.

🔎 Kan man lave sin egen ansigtsmaske?

Det kan du helt bestemt. Der findes rigtig mange forskellige opskrifter på hvordan du kan lave din helt egen ansigtsmaske. Prøv dog en professionel ansigtsmaske før du laver din egen.

Kommentarer

Skriv din kommentar