173 gaveideer til hende - den ultimative gaveguide til kvinder 2020

Listen er senest opdateret d. 11 februar 2020.

Hvordan finder jeg en gave til hende?

Velkommen til vores store gaveguide med gaver til hende. Guiden er tænkt som inspiration til dig der mangler betydningsfulde og personlige forslag og ideer til gaver og ønsker til kvinder. Du vil kunne finde gaveidéer til hende uanset alder, da vi har samlet inspiration, som er brugbar uanset om du leder efter en gave til hende på 20 år eller 50 år.

Du vil i vores guide kunne finde gaver, som kan kategoriseres som værende helt traditionelle, men der er også nytænkende og anderledes gaveidéer, som du helt sikkert ikke havde tænkt på. Med andre ord, så er der garanti for, at du kan finde den perfekte gave til hende, uanset hvem hun er som person, da der er forslag til alle typer.

Guiden kan selvfølgelig ligeledes bruges af dig, som mangler ideer til en ønskeseddel.

Vores bedste forslag til gaven til hende i 2020

Det er rigtig svært at rangere gaveidéerne, da vi alle leder efter forskellige ideer. Dog har vi valgt at placere de mest populære gaveidéer blandt de første 10 gaver. Disse er udvalgt ved at kigge på, hvad I som læsere klikker mest på, samt finder den største inspiration ved. Denne sektion opdaterer vi  hele tiden og her kan du finde en masse interessant inspiration. Så i den første del af vores kæmpe oversigt finde du altid det der hitter.

PRØV GAVE GENERATOREN TIL HENDE

Denne gavegenerator er et koncept udviklet af den danske webshop Coolstuff, som har en masse sjove og anderledes produkter. Dog bør du stadig kigge på nedenstående liste med gaver til hende, men denne generator kan være super behjælpelig, hvis du leder efter en sjov gave.

Morefews gave generator fra ide til gave

Man kan vælge alder, budget og personlighed og så genererer den gode gaveideer. Prøv den i dag og se om du ikke finder en overraskende god gaveidé til hende.

Vi håber om ikke andet, at du finder stor inspiration blandt nogle af de mange gaveidéer her på morefews.dk

Gå på opdagelse i vores 173 gaver til hende

Smuk ring til hende

1. Fantastisk smuk ring - Perfekt til prisen

Smykke

IcebyKranz er et brand, som virkelig har formået at skabe nogle fantastisk flotte smykker. Dette er helt uden at de skal koste en bondegård, faktisk er smykkerne rigtig godt prissat, så alle kan være med.

Denne ring er en stor favorit, som går godt til alt slags påklædning. En god og personlig gave, som helt sikkert vil vække stor glæde hos hende.

Trådløs oplader fra Sackit

2. Trådløs oplader til hendes smartphone

Oplader

CHARGEit er en smart trådløs oplader, som fungerer nemt ved at du blot placerer telefonen ovenpå den som anvist på billedet. Ydermere fungerer opladeren også som en powerbank, så du kan lade op gennem usb stik.

CHARGEit har ‘fastcharge’ som betyder at du får fornyet energi til telefonen på ingen tid. Opladeren er en perfekt gaveidé til hende som ikke ønsker sig det store. Måske er det blot et ønske, som ikke er kommet på ønskesedlen?

Badekar til hende

3. En fantastisk gave til hende der elsker velvære

Velvære

Findes der noget skønnere, som at lade sig falde tilbage i et dejligt karbad mens man nyder noget skønt musik eller læser en god bog? Næppe, men det er desværre ikke alle, som hidtil har haft muligheden for at hoppe i et lunt karbad.

Dette er gaven til hende, som elsker at nusse lidt ekstra om sig selv, men blot ikke har badeværelset hvor et badekar har sin plads. Badekaret er nemt at pakke væk og er ideelt til selv den helt lille lejlighed.

flødebollekursus

4. Flødebollekursus - en hyggelig oplevelse til hende

Oplevelse

Gode juleønsker til hende er små gode oplevelser. Giv hende et kursus hvor man lærer at lave sine egne flødeboller. Dette kursus har en super god pris og er derfor en julegave som mange har råd til at give.

Samtidig får du helt sikkert en julegave som overrasker modtageren.Oplevelsesgaver er en trend der er kommet for at blive.

5. Ladybox - Den perfekte gaveide til julen

Gavebox

Det der med at finde en god julegave til hende er ikke altid nemt. Det er blandt andet derfor vi her på Morefews har oprettet en række essentielle og gode gaveideer til hende, som du frit kan vælge at bruge som du ønsker. Denne gavebox fra Ladybox er en perfekt gaveide til julen. Boksen indeholder produkter til hende af en værdi på over 1.400 kr, men koster kun en tredjedel af prisen.

Så hvis du ikke lige ved, hvad du skal give hende, så lad kyndige personer udvælge det for dig, samtidig med at du faktisk får en rigtig god besparelse.

Oplevelsesgavekort

6. Oplevelsesgavekort - Giv hende en valgfri oplevelse i gave

Gavekort

At opleve nye ting kan være fantastisk givende, hvorfor det selvfølgelig også er en god gave, hvis du kan give en berigende oplevelse i gave.

En oplagt gaveidé kunne derfor være et oplevelsesgavekort, så hun selv kan bestemme hvad hun gerne vil. Du kan helt selv bestemme budgettet for oplevelsen. Måske du kan være heldig at blive inviteret med på en spændende oplevelse? Om ikke andet en vældig sød og betænksom gaveidé.

ansigtscreme med tea tree olie

7. Skøn antibakteriel ansigtsmaske med naturligt Tea Tree oil

Ansigtsmaske

Giv hende en creme der indenholder tea tree oil, som er fantastisk for huden. Face Cream fra Australian Bodycare  er en let og fugtgivende ansigstcreme der kan bruges som både dag- og natcreme.

Indeholder den antibakterielle Tea Tree Oil og den fugtende Macadamia Nut Oil. Kombinationen af disse plejende olier efterlader huden blød uden at fedte og så er den effektiv mod bumser og uren hud.

Makeup makeover gave til hende på 30 år

8. En komplet makeover fra top til tå - fra hår til tøj

Oplevelse

Her er gaven der giver den helt store forandring! En proffesionel stylist ser dig fra en ny side og giver dig en komplet makeover. En hel dag, hvor det ene og alene er hende der er i fokus og får den helt store makeup oplevelse.

Ny frisure, en helt ny makeup og nyt tøj der passer præcis til dit look og tidens trend. En skøn gave, som virkelig giver en masse forkælelse, hvor det kun er hende der er i centrum.

Kagetid, en skøn bagebog

9. Kagetid! - En fantastisk kagebog til bageentusiasten

Opskriftsbog

Er hun vild med at bage, så er denne kagebog et absolut must-have. Du finder et bredt udvalg af spændende og inspirerende opskrifter på de mest fantastiske kager.

Liv Martine har vundet bagedysten på DR1, så det er bestemt ikke hvem som helst, som står bag denne bog. Bogen er fyldt med ambitiøse opskrifter, som er beskrevet på en pædagogisk måde, sådan at alle kan være med. Tutti-frutti kager, cupcakes, donuts og mange andre spændende kager!

2 stk. gummi powerbanks med runde kanter

10. Powerbank - Undgå at løbe tør for strøm igen

Powerbank

At løbe tør for strøm er frustrerende! Derfor er det skønt, at man har opfundet den moderne redningskrans, som gør at du aldrig behøver at løbe tør for strøm igen. Powerbanken her er i en fin lille størrelse, men med masser af power. Den kan oplade din telefon 3 gange.

En rigtig fin gaveide til hende og til en rigtig god pris. Det er sjældent at powerbanks er så pæne, og den passer perfekt ned i en lille taske, ja sågar i lommen.

Du er nu igennem de første 10 gaver

Det var de første 10 af vores gaveidéer til hende. Vi har gjort os rigtig umage med at håndplukke nogle rigtig gode gaver. Skal du bruge flere idéer, så er indlægget heldigvis langt fra færdigt. Du kan roligt scrolle videre, så håber vi, du finder en god gave til hende.

Vægur fra Karlsson til hende

11. Vægur fra Karlsson - Charmerende og skønt design

Udsmykning

Dette ur er et yderst stilrent og moderne vægur, som passer ind i stort set alle indretningsstile. En oplagt gave, hvis du leder efter gaven til hende, som netop er flyttet.

Du kan finde væguret hos Dubuy.dk, som ligeledes har et stort udvalg af skønne ting til boligen.

Byg din egen flødebolle

12. Byg din egen flødebolle - Nr. 1 på livsstilslisten

Opskriftsbog

Muligheden for selv at bestemme overtræk, indhold, bund mv. i din flødebolle? Lyder det ikke lækkert? Om ikke andet, så er det netop hvad denne bestseller fra Liv Martine tilbyder.

Bogen er tredelt, så du helt selv kan sammensætte din flødebolle med de smage du ønsker. Alle opskrifterne er nemme at følge og eksperimenterne med at sammensætte smage kan der bruges mange timer på – bestemt én af de bedre gaver til hende i år.

Fødselsdagsønsker til mand

13. Vågn op til solopgang hver dag - også om vinteren.

Vækkeur

Her er gaven der på mange måder kan glæde dem du holder af. Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Med dette billige vækkeur fra Denver, kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

14. Giv hende en lækker weekend taske

Weekendtaske

Piger elsker at få tasker i gave. Denne taske er rigtig fed til sport, weekendturen eller til pigen der bare skal have meget med på den daglig tur. Denne taske kan fås i 5 forskellige farver.

Det er en simpel god gave at give hvor man ikke skal tænkte på om størrelsen passer. Sæt en taske på din oversigt med gaveønsker.

Julegave til en der sover dårligt

15. Den hyggelige pude til hende der elsker at putte

Pude

Her er den perfekte senge-partner til en pige der elsker at putte. Denne lækre pude er en super erstatning hvis der mangler en partner i sengen at putte med. Puden kan bruges til rigtig mange formål ud over at sove.

Zenkuru Kropspude har en kurvet inderside og giver støtte til nakke, ryg, mave og ben. Det er nemt at finde en behagelig sovestilling, og du slipper for at vågne med dynen rodet sammen mellem knæene.

Elegant ur i rosaguld med armbånd

16. Elegant og smukt ur + armbånd

Smykke

Hvis du påtænker at et ur kunne være en god gave til hende, så kunne et rigtig flot og elegant ur som dette bestemt være et godt bud. Uret er i den klassiske rosa farve, som har været rigtig populær de senere år.

Ydermere, så medfølger der et flot armbånd, som passer perfekt til uret.

Snug rug taeppe med ærmer

17. Tæppet som giver varme på en kold dag

Tæppe

Hvis man skal dømme efter klik på denne gaveliste så er dette tæppe det mest populære overhovedet. En gave til en overkommelig pris, så den både passer til en veninde, venner og familie.

Tæppet findes i farver der passer lige til sofaen. Praktisk til kølige sommeraftener også, festivaler. Du finder ikke bedre gave til en pige, den bedste gaveide til hende.

Bluetooth nøglering påsat håndtaske

18. Hjælpsom gaveidé til hende der ofte glemmer

Tracker

Kender du hende, som aldrig kan finde sin pung, sine nøgler eller noget helt tredje? Det hænder ofte at et eller andet er væk? Her er en smart lille gaveide der kan hjælpe med at finde tingene.

Med et lille tryk på din mobil, så kan du finde frem til trackeren. Slut med panik på vej ud af døren når du har travlt. En god gave til konen, kæresten eller bedstemor.

ole henriksen revealed creme

19. Lækker creme der kan klare det hele

Rynkecreme

Hvis du gerne vil have dig en creme der også hjælper mod rynker, så skal du have UV-beskyttelse. Denne creme er det perfekte gaveønske hvis du vil have den ultimative creme mod rynker i ansigtet.

Denne creme fra Ole Henriksen er den mest solgte lige nu, og den skal på ren hud om morgenen. Cremen fra Ole Henriksen er en Anti-aging hudcreme uden parabener.

20. Til hende der gerne vil slippe for at stryge

Damper

Gaver der sparer tid og kræfter kan kun være velkomne, så man kan bruge sin energi på det vigtigste, hvad end man synes, det er familie, en fritidsinteresse eller noget tredje.

Denne smarte damper til tøjet gør at du kan slippe for at stryge meget af dit tøj. Dette kan også være en kreativ fødselsdagsgave for den travle kvinde der ikke har tid til at stryge.

21. Argan hårpleje

Velvære

Skal hun forkæles med et skønt produkt, som kommer i en flot æske, så kunne et fantastisk bud være denne skønne Argan olie. Argan Olie er et skønt produkt til både hår og hud, som dagligt bruges af rigtig mange.

En skøn og betænksom gaveidé, som hun helt sikkert bliver glad for.

Kort spil til tøserne ved navn

22. Den sjove gave til en rigtig god tøse-julefroskost

Spil

Dette nye spil er en super sjov gave når der skal holdes fødselsdags-fest eller julefrokost med tøserne. Masser af sjove spørgsmål der kan sætte gang i en god fødselsdag og få snakken igang.

Hvis du er i tvivl om at festen bliver sjov, så smid dette spil ind i festen. Står du og mangler ønskeliste ideer så er det altid her på siden du kan finde dem.

Gaveide til hende der gerne vil rense smykker selv

23. Rens selv dine smykker derhjemme

Smykkerens

Vidste du at man kan få en smykkerenser?

Med denne Ultrasonic Cleaner smykkerenser kan du rengøre dine urremme, briller, smykker og meget mere helt uden kemikalier. Altid rene og pæne smykker.

En af de gaver man kan give til en kvinde der har alt og som hun ikke vil forvente at få.

nøglering til mor i gave

24. Personlig nøglering med egen tekst

Nøglering

Her er en rigtig god gave til under 200 kr. til hende der har det hele. Disse personlige nøgleringe i læder er et hit for tiden.

Kan bruges til mors dag men også som en personlig gave på en rund fødselsdag eller jubilæum, mulighederne er mange og det er kun dig selv som sætter begrænsningerne – en super god og betænksom gave til hende.

25. En digital fotoramme som gave til bedstemor

Fotoramme

Hvad med en digital billedramme hvor hele familien kan sende billeder til hjemmefra.

Super smart så har familien altid de seneste billeder i en fotorammen.

Rammen kræver WIFI for at kunne blive opdateret.

Alle der har appen til rammen kan tilføje billeder. Slut med at skulle fremkalde billeder hver jul og lave flere rammer.

Spejl til makeup

26. Et lækkert spejl til makeup

Spejl

Hvad med et lækkert spejl til makeup?

Gillian Jones laver nogle fede makeup-spejle som er praktiske og har fedt professionelt look. Perfekt spejl til er hvor der er mangel på plads. Ja, det kan endda bruges til rejsen også med en længde på 30 cm. En oplagt fødselsdagsgave til kæresten kvinde.

Gave til den praktiske kvinde med fart på

27. Tag musikken med i badet

Vandtæt højtaler

Vi kender alle lysten til at høre musik mens vi er i bad, måske sågar have muligheden for at vælge den næste sang uden at skulle dryppe vand på telefonen. Løsningen er ret simpel: her er en gaveidé til hende, som elsker at synge under bruseren.

Højtaleren er selvfølgelig vandtæt og er specielt bygget til at sidde monteret i en bruser. En sjov, men også praktisk gave til hende som elsker at høre musik under badet. Der er også mikrofon, hvis man får et opkald og ønsker at tage det.

julegaveideer apple lyd

28. Gaven der giver god lyd til din Iphone

Høretelefoner

Endnu et fedt julegaveønske til hende der gerne vil slippe for at vikle ledninger fra hinanden. Apple Airpods giver dig meget bedre lyd end de traditionelle høretelefoner.

Hvis du leder efter en særlig gave som er lidt speciel så er her et godt bud. En god fødselsdagsgave til hende på 20 år.

vaffeljern med tallerken med vaffel på ved siden af

29. Sjovt og anderledes vaffeljern til hjemmebrug

Vaffeljern

Der kommer hele tiden nye gaveideer til hende der kan lide at lave lækker mad. Denne gang er det en kombination af æbleskiver og vafler.

Denne gave er helt optimal til julen og juletiden hvor både vafler og æbleskiver skal bages. Vær lidt fremme i skoene med denne gave og vær sikker på at modtageren bliver populær.

julegave bedste bøger hitliste

30. En skøn bog - Se top 10 listen over bøger

Bog

Bøger har alle dage været en fantastisk gave at give, da en sådan bog giver tid til fordybelse. Hvis man ikke helt ved hvilken bog der kunne være et hit, så kan top 10 listen hos en side som Saxo være fin inspiration. Her kan du med stor sandsynlighed finde en eller to gode biografier eller noget helt tredje, som kan være et hit.

Madbøger er altid på top 10 til jul sammen med en række udvalgte biografier og krimier, så der bør helt bestemt være en bog eller to for enhver smag.

varmetæppe til kold jul

31. Lækkert og blødt varmetæppe som lun julegave

Varmt tæppe

Kender du en kuldeskær person så er dette den perfekte julegave i år, som kan give den heldige modtager lidt ekstra varme på kolde dage.

Tæppet giver mulighed for altid at kunne holde varmen på en smart og behagelig måde. Det kan nemlig godt tage noget tid før at man finder varmen under et traditionelt tæppe, men med dette er varmen hurtigt sikret. En ganske sjov og anderledes gave til hende.

30 gaver nede... MANGE tilbage

Du har nu gennemgået de første 30 gaveidéer til hende. Vi håber, du synes, de var gode. Har du stadig ikke fundet den perfekte gave til hende, eller mangler du bare mere inspiration? Frygt ej, indlægget er slet ikke slut. Scroll du roligt videre, du skal nok finde gaven til hende.

32. Spejl til makeup med naturligt lys

Makeup spejl

Her er spejlet der gør det nemmere at lægge sin makeup. Et kosmetikspejl er en unik gaveidé som man ikke ser så ofte.

Spejlet her forstørrer 5 gange på den ene side af spejlet og normalt på den anden side. Der er lys således at det bliver nemt at lægge sin makeup eller tjekke sin hud.

gaveideer til ham undgå fartbøder

33. Undgå fartbøder -Sørg for at hun ikke får en fartbøde igen

Trafikalarm

Denne gave kan være en hjælpende hånd til at undgå de sure fartbøder, som bare kan være super irriterende.

En kandidat til årets julegave er helt sikkert dette lille apparat til bilen. Enheden her advarer om en eventuel fartkontrol og hjælper også andre med at undgå bøder – måske en god gave til hende der har alt?

34. Karmameju badekåbe er årets bløde julegave

Morgenkåbe

En badekåbe som man husker fra det dejlige hotelophold. Et “one-size” produkt der gør det nemt at give som gave.

Karmameju badekåber er blandt de mest populrære i lækker bløde fleece. Hvis du er 165 cm i højde så når badekåben ned til gulvet – for at give idé om størrelsen.

choko fontæne til festen

35. Chokolade-fontæne - Perfekt til aftenhyggen

Chokoladefontæne

Hvad med en sej fontæne med chokolade til hendes hyggeaftener? Lav lækre marsh-mellows og jordbær med chokoladeovertræk som hygge til fødselsdagen.

Gæsterne kan selv lave deres snack og fontænen passer sig selv. Lækkert til enhver fest eller til en hyggeaften med tøserne. Men husk at købe tilbehøret også, således at gaven kan komme i brug straks.

skitøj som julegave til hende

36. Lækkert skitøj - Til hende som skal på ski

Skitøj

Masser af danskere står hver år på ski og skiudstyr kan være lidt dyrt. Derfor er skitøj og skiudstyr rigtig godt at ønske sig til jul.

Hvis du kender nogen der elsker at stå på ski, så er lidt fråds med skiudtyr altid kærkommen. Og der er trods alt mulighed for at finde noget til et hvert budget.

kitch pro frugt chips

37. En sund gave til dem der elsker sundt slik

Frugtchips

Her er en super praktisk gave til et køkken.

Du kan selv tørre frugter, grøntsager, krydderier eller svampe lynhurtigt.

En anderledes gave til den som allerede har alt udstyr i sit køkken, som ligeledes er nem at betjene og rengøre.

Stelton kagefad

38. Stelton kagefad - Til hende der elsker at bage

Kagefad

Hvad med at gaveønske der holder styr på lagkagen til enhver fødselsdag.

Dette Stelton kagefad giver dig en elegant måde at servere en lagkage på. Hvis du leder efter noget af det udsyr der bare skal være i enhver kvindes køkken, så er kagefad og kagekniv på listen. En kagefad passer perfekt som jubilæumsgave også.

Gaveideer til hende bog til selvhjælp

39. "Lev mere tænk mindre" - Stærk bog til hende

Bog

“Lev mere tænk mindre” handler om at tage styringen og begrænse grublerier.Lær tekniker til at skabe mere ro i sindet.

Lad denne bog være julegaven der giver ro i sindet og en dejlig start på det nye år. En god bog til en veninde eller ven der trænger til at stoppe op og fordybe sig.

Gaveideer mod dårlig ryg

40. Bedre holdning til ryggen

Rygstøtte

Kropsholdning kan være skyld i dårlig ryg og nakke.

Kender du én der døjer med ryg og nakke, så er her den geniale gaveide. Denne holdningskorrigerende ryg- og skulderstøtte hjælper kroppen med at slappe af. Den hjælper i mange tilfælde, både ved stillesiddende kontorabejde, i sofaen eller på gå og løbetur.

Marc Jacobs parfume

41. Marc Jacobs parfume - En skøn og alsidig duft til hende

Parfume

At give en parfume er ofte et fantastisk godt valg, men hvilken parfume skal du vælge?

Denne parfume fra Marc Jacobs er en bestseller blandt kvinder, hvilket ikke er uden grund, da den dufter skønt. Parfumen er skøn og et sikkert gavevalg. Den dufter feminint og sødt og er en duft man virkelig kan blive afhængig af.

ghd rejsehårtørrer

42. En rejse-hårtørrer til sommerferien

Hårtørrer

Sådan en lækker rejse-hårtørrer er en perfekt til hende, som elsker at rejse!

ghd Traveldryer Gift Kit får du en fantastisk, funktionel og kraftig rejseføntørrer i en smart og praktisk opbevarings taske. Den er i et smukt, enkelt og tidsløst design, og som noget helt unikt har denne rejseføn indbygget en funktion med justerbar og universal

kæmpe rose til hende på valentinesdag

43. KÆMPE Rose - En sjov gave til hende

Rose

Vi fandt også denne kæmpe rose, som var ideel til Valentines dag eller andre lejligheder. Den koster næsten mindre end en rigtig buket roser. En kreativ gave til hende som viser at du har gjort noget ud af dagen.

Giv hende denne kæmpe rose og få et lækkert billede til instagram der imponerer vennerne. En sjov morgengave til din kommende hustru.

Hvid og grå google home

44. Giv hende Google Home for fremtiden

Google Home

En Google Home er den perfekte tekniske partner til enhver pige. Lækker højtaler der spiller din musik og se diskret ud i hjemmet.

Google Home er helt sikkert en af årets gaver både til unge og “gamle”. Google Home taler nu dansk og du kan spørge den om alt, sætte alarmen, bede den fortælle vejret og mange andre sjove funktioner.

vokssæt til hårfjerning

45. Vokssæt - Lækker startpakke til hårfjernelse

Voks

Giv hende denne lækre startpakke så hår og bryn kan blive rettet til eller fjernet. Med dette vokssæt har du alt hvad du skal bruge til hårfjernelse.

Som kvinde er det en suveræn dejlig følelse når benene er helt glatte når sommerferien står for døren. En sjov gave til hende, som hun med stor garanti vil blive rigtig glad for.

Store tal til pynt ved fødselsdag

46. STORE tal til fejrning af fødselsdag

Tal

Vær med til at gøre dagen ekstra god ved at pynte op med disse store tal. Det giver lige det sidste på udsmykningen når man vil fejre en fødselsdag.

En gave er nogle gange ikke så vigtig i forhold til at få opmærksomhed på sin fødselsdag. Med disse tal kan du vise at du har forberedtdig til denne fødselsdag og at den er vigtig.

kæmpe chokolade som gave

47. KÆMPE chokolade til dem med sød tand

Chokolade

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade, som er en super sjov og god ide til en sliksulten pige.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

støjreduktion sony høretelefoner

48. Noisecancelling høretelefoner fra Sony

Høretelefoner

Støjreduktion ! Hvis du ikke kender det eller har hørt om det, så er det fantastisk. Bose har i mange år været de bedste til at fjerne støj, men nu sidder Sony på tronen.

Sony fås til det halve af Bose, men med præcis samme kvalitet. Ideel til rejsen eller til fordybelse med musik og film. Det bliver en hel ny oplevelse.

badevægt

49. Intelligent badevægt som ønske til hende

Badevægt

Hold godt øje med vægten i juledagene og efter julen med denne lækre badevægt fra Beuer. Når vægten er indstillet kan den genkende dig og gemme dine vejninger i din app.

Vægten måler din muskelmasse og fedtprocent ved at sende små impulser til dine fødder. En flot og dekorativ badevægt der hjælper dig med at nå den vægt du ønsker. En anderledes julegave som man sjældent tænker på.

clinique med solfaktor

50. Den sundeste ansigtscreme uden parfume

Ansigtscreme

For at ældning af huden, så skal du beskytte dig mod solen. Samtidig er det også godt hvis din ansigtscreme er uden parfume.

Clinique Superdefense Moisturizer SPF 20 er velegnet til en kombineret/fedtet hud og fungerer som et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn. Cremen indeholder SPF 20 som styrker og beskytter mod UVA-og UVB-stråler.

Happy holly kjole Blenda

51. Skøn og farverig kjole til hende

Kjole

En flerfarvet kjole med sort “bund” der giver et roligt men farverigt look. Fine detaljer nederst på kjolen. Jerseykjole med lækker pasform og smukt mønster.  Kjolen er i en blød og stretchy kvalitet.

Elastisk stof sikrer god komfort og tilpasning.

Gave til pige der vil flyve

52. Gavekort til flyvende oplevelse - Vindtunnel

Oplevelse

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser. Her er én af de nyeste og mest populære oplevelser.

Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold. En spændende gave der udfordrer lidt men også giver en unik følelse af at flyve selv. Også en lækker gaveide til veninde der fylder 18 år.

sejeste sofabord

53. Elegant og smart sofabord

Sofabord

Dette Bloomingville Ronda sofabord sætter nye standarder for sofaborde til fornuftige priser. Med smart opbevaring hjælper den også med at holde rodet væk og styr på fjernbetjeningen.

Sofabordet er i eg og måler 60 cm i diameter. Perfekt til den lille stue hvor der bare skal være plads til et lille men meget lækkert bord.

lampe fedt design

54. Lampe i tidsløst og anderledes design

Lampe

Har du brug for en gave til bryllup eller konfirmation som er anderledes. En gave som vil blive gemt for evigt og husket? Mr. Wattson lampen her er et godt bud på lækkert tidsløst design med humor.

En gave du kan give til den store fødselsdag som man vil gemme altid. Man vil altid huske hvem man har fået denne gave fra og hvornår. Perfekt som jubilæumsgave til hende.

Eva Solo kaffekande

55. Kaffekande fra Eva Solo - Skøn og flot model

Kaffekande

Måske kender du en pige der trænger til en ny kaffekande? Eva Trio er altid garant for en lækker og stilfuld kaffekande i et simpelt look.

En kaffekande er måske én af de til de allerfleste ønsker sig på et tidspunkt i livet. En fødselsdag er en perfekt lejlighed til at give sådan en kande så der er ekstra kaffe til alle gæsterne.

hvad skal jeg ønske mig massage

56. Nakkemassage som du har set på TV

Massageapparat

Give din kæreste nakkemassage uden at røre en finger. Dette effektive nakkemassage-apparat har du sikkert set på TV.

En super praktisk og velværende gave som gør at du nemt kan give dig selv en effektive massage i nakken.

Når man trækker ned i apparatet, så få men det rette tryk til en ordentlig massage.

Kreativ og sjov pengegave

57. Giv en pengegave på en sjov måde

Pengegave

Hvis du gerne vil give en pengegave på en sjov og kreativ måde så er her en fin idé.

Denne “labyrint” kræver lige hjerne og snilde for at blive åbnet.

Hvis du gerne vil give penge som ikke kommer i en kedelig kuvert, så er her din ide. Passer perfekt til konfirmation, student eller 18 års fødselsdag.

billedramme til børnetegninger

58. Gaven til hende der har børn der tegner

Ramme

Den perfekte praktiske gave til hende der hele tiden får tegninger af sine børn.

Denne ramme er super smart og gør det nemt at skifte.

Børnene bliver super stolte når deres tegninger altid får en plads i hjemmet.

Farmor og mormor bliver også glade for sådan en billedramme.

Hudfarvet B&O headset

59. Den store gaveide til hende som du elsker

Høretelefoner

Kender du én der trænger til lækker lyd og lækkert design? Gaven til hende som sidder ved en telefon, tablet eller laptop og streamer Netflix.

Eller gaven til en pige der rejser meget og som gerne vil have perfekt lyd og smart udseende. B&O Beoplay H9 trådløse around-ear hovedtelefoner leverer lyd i enestående kvalitet. Intuitiv brugerflade med touchfunktion i et stilfuldt design.

Lækker gaveide til hende 30 år.

gave til teenagepige rygsæk

60. Rygsæk der sikrer dig mod tyveri

Rygsæk

Smart taske der gør at du ikke skal bekymre dig om andre går i den.

Med indbygget USB ladestik så din mobiltelefon kan oplades i din lomme eller hånden. Smart rygsæk og praktisk gaveønske i lækkert design til en rejsende kvinde eller teenager.

salt og peber kværne

61. Alle har brug for salt & peber på maden

Krydderier

En god gaveidé er at opgradere salt & peber-kværnen. Kender du nogen der trænger til en design-mæssig opgradering af salt-kværnen? Dette lækre sæt fra XD Design som hedder Helix er nogle meget flotte og praktiske kværne. Kværnene har en pæn facon, der vil tage sig flot ud på et veldækket bord.

Gaveide til kaffeentusiast.

62. En ikonisk kaffebrygger som forkælelse til hende

Kaffebrygger

Dette er gaveideen til hende der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag.

Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe. Uanset hvad end man mener, så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol. Mange gange leder man efter gaver til hende der har alt og her er én af de bedre ideer.

udplaid læsø

63. Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi

Tæppe

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld. Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern. Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet.

Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art. Plaider i god kvalitet kan være lidt dyre og derfor er det god idé at holde øje med udsalg.

 

64. Retro lampe til køkkenet - anderledes og flot

Loftslampe

Vi har fundet denne FURBO loftslampe med 3 lampeskærme i metallisk design, der kan give dit hjem et helt unikt look.

FURBO har designet en bred vifte af unikke loftslamper, der kan give hjemmet et helt anderledes udseende. Perfekt til manden der sætter pris på en hyggelig og unik atmosfære.

bedste telt til roskilde festival 1 person

65. Hvis du kender en der skal på Festival

Telt

Giv et telt til en festival-pige der trænger til et godt og nemt pop-up telt i god kvalitet. Sørg for at der er tørt og godt på festivalen med dette lækre telt.

Roskilde festival er lige om hjørnet og vi har teltet her på vores pakkeliste til Roskilde. Men skal man til smukfest kan teltet da også bruges.

pakkeliste til ferie undgå propper i ørerne

66. Tid for sommerferie eller juleferie og lange flyveture

Ørepropper

Denne årstid er der mange der skal på skiferie eller lang flyrejse til varmere  vejr. Praktiske ting til rejsen kan også være en god gaveide til hende.

Rigtig mange børn har problemer med propper i ørerne på flyveture og det kan være en træls start og slut på ferien. Her er noget der er absolut værd at prøve.

gin tonic shampoo

67. Hvad siger du til en Gin & Tonic shampoo?

Shampoo

Måske den mest skøre gave du kan finde, eller måske den helt perfekte gave ?

Gaven der deler vandene eller din gin & tonic. Shampoo, der dufter af gin og tonic. Duft lige så godt som tidens mest klassiske drink!

Frontcover til Kim Larsens biografi

68. Den nyeste Kim Larsen biografi - Et gavehit

Biografi

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde.

Nu er biografien klar så alle kan læse den. I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer. Resultatet blev denne bog.

I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

gave til hende skiudstyr

69. Det er tid til årets skitur og det rigtige udstyr i gave

Skibriller

Skal hun på ski ? Så er skiudstyr også en perfekt gave. Lækker skiudstyr kan godt koste lidt penge og derfor er det dejligt at få godt udstyr i gave. Der skal godt skitøj, gode ski, gode briller og handsker til.

Skiundertøj og skisokker er også fremregende gaver der passer til alles budget.

løbe tights

70. Gaveidé til hende der er aktiv

Tights

Mange kvinder elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige. Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen.

En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

Løbesko til hende

71. Fantastisk gode løbesko til hende

Løbesko

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løber jævnligt eller ofte, så giv dem gode sko.

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

Garment Project sneaker

72. Fede sneakers til kvinder er sagen til jul

Sneaker

Sneakers bliver mere og mere moderne og skal under juletræet. Fordelen er at de kan sammensættes med al slags tøj.

Disse sneakers er tæt på at være et absolut must-have på sko-reolen. En klassisk og fed snedker, som er produceret med gode materialer, herunder skind, ruskind og nylon, som gør det til en perfekt gave til hende.

73. Lækkert og dekorativt retro-ur som tidsløs gave

Ur

Vi har fundet denne bestseller af et ur. Uret kan fås i forskellige farver.

Hvis det er tid til at få mobiltelefonen ud af soveværelset, så er dette første skridt på vejen. Hvis du vil holde en cool retro-stil i hjemmet, så er dette ur også en fed idé.

Gaveide til hende jakke på tilbud

74. Få skiftet jakken ud lige nu hvor de fede styles er på tilbud

Jakker

Jakker er altid en rigtig god gaveide til piger da det er rimelig nemt at ramme en rigtig størrelse.

Jakker er blevet dyre og derfor kan det betale sig at holde øje med de rigtige tilbud.

CHIARA FORTHI laver utroligt populære jakker i øjeblikket.

Og vi har fundet dette super tilbud lige nu hvor du kan sikre den perfekte gave til omkring 600 kr.

dobble

75. Hvad med spillet der er kåret til årets bedste?

Spil

Dobble er kåret til årets spil.

Et nemt, sjov og ikke mindst hurtig spil der passer lige ind alle steder – og som mandelgave også. Dobble er 5 spil i 1! Og alle kan være med: Dobble er et hurtigt og sjovt kortspil, hvor du får fem minispil. Hurtighed, opmærksomhed, reflekser.

portræt-klistermærke til væg

76. Her er måske en gave du ikke har tænkt over før?

Klistermærke

Hvad med at give et portræt-klistermærke til væggen i gave til familien? Man uploader bare sit billede og på 2 dage er portrættet lavet færdigt.

Vi prøver hele tiden at tænke anderledes her på siden når det drejer sig om gaver. Her er vi sikre på at mange slet ikke vidste at man kunne finde sådan en gave, og til fornuftig pris også.

Store Bagedyst julegave spil

77. Den store bagedyst spillet er hot lige nu

Brætspil

Den store bagedyst ruller over skærmen lige nu og varmer op til jul.

Masser af seere følger med i den spændende bagedyst. Og nu er julegaven til hende du holder af sikret! Dette spil kan ikke blive mere populært og perfekt til julegave eller mandelgave. Ting til bagning er altid gode gaveønsker til hende.

3 kg nutella

78. 3 kg Nutella til hende med en meget sød tand

Nutella

Hvad med noget til hende med en sød tand? 3 kg Nutella har en WOW effekt og bringer altid smil og grin med sig. Den store 3 kg Nutella holder ekstremt lang tid og er bare en super sjov ting at give hende.

Den store dåse med håndtag er også praktisk når man skal have det sidste ud af glasset fordi der er mere plads.

Måske passer denne gave godt til en 18 eller 20 års fødselsdag?

Gave til hende der elsker sommer og is

79. Ny smart gaveønske til hende der elsker is

Lav din egen is

Se denne nye smarte måde at lave hjemmelavet is på! For at forvandle ismassen til isruller kræves der en superkold metaloverflade. Netop sådan en mataloverflade har isformen, som køles ned i fryseren før brug.

Når den er blevet rigtigt kold, hælder du din ismasse i, bearbejder den lidt. Når den er stivnet, bruger du de medfølgende spatler til at rulle isen sammen.

En meget kreativ gave til en kvinde der er en haj i sit køkken.

80. Vær cool i din pool for sjov

Badedyr

Skal du finde en sjov gave her til sommeren så er dette kæmpe badedyr et hit. Kender du én der skal på ferie og som skal se ekstra cool ud ved poolen?

Hvis du skal have de fede feriebilleder så er det netop at du skal anskaffe dig sådan et kæmpe badedyr. Årets sommergave for sjov.

Bog om hygge

81. En lille sød gaveide til veninde eller kollega til under 100 kr.

Bog

Her til september udkom denne nye bog om hygge. Kender du det at man har fået 100 kr. til en lille gave og der er umuligt at finde noget?

Hygge er et begreb, som vi kender særdels godt herhjemme i Danmark. Med “The Little Book of Hygge” indvier Meik Wiking nu også resten af verden i, hvad hygge egentlig er for noget. En lille bog er altid blandt passende gaveidéer til kvinde.

Gave til hjemmet lampe

82. Nyt år og ny stil i hjemmet - gaven til hjemmet

Lampe

En god julegave kan være denne fede lampe fra Ilva i helt ny stil.

En anderledes gave som helt sikkert giver opmærksomhed.

Giv stuen et ny trendy look til jul.

Gaveideer bestseller bøger top 10 kvinder

83. Endnu en boggave til hende

Boggave

Vi kigger hele tiden på hvilke bøger ser sælger bedst. Her til 2020 ligger denne bog nummer 1 som den mest solgte i perioder.

Anna Bogdanova og Mette Bender har skrevet ”Smertefri” til alle der døjer med smerter eller mangel på energi og symptomer på stress. Mange mennesker lever med milde eller stærke former for smerter der kan være hæmmende i hverdagen.

praktisk julegave lys i mørket

84. Praktisk julegave til hundeluftere mv.

Lygte

Årets praktiske julegave til hende finder du i denne hue med indbygget let LED lys.

Let og smart gaveide. Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket. Hvis du mangler ideer til ønsker, så kan dette være lyset for dig.

Gaveide til kreativ tegner og grafiker

85. Tegneplade til din pc/mac - til den kreative

Tegneplade

Hvad med en lækker semi-pro tegneplade fra Wacom?

Dejlig ergonomisk at arbejde med. Hvis du gerne vil være ekstra kreativ i arbejdet på din PC eller laptop. Denne plade fra Wacom bliver en super oplevelse. Virkelig en gave som er fed at få og som mange slet ikke tænker over findes.

Gaveforslag til hende der ikke ønsker sig noget overhovedet.
hårkur

86. Tid til en lækker hårkur?

Hårkur

Hvis du skal give en luksusgave til en pige, så er her et rigtigt godt bud. En lækker hårkur er den perfekte gave til din veninde. Giv en gave der gør en piges hår klar til foråret.

Mange kvinder bliver glade, hvis de får en hårkur i gave. Det er en god bryllupsgave til hende, men den kan faktisk i alle anledningerne.

børste til efter bad hårkur guide skadet hår

87. Fantastisk hårbørste til efter badet

Hårbørste

Noget af det der slider mest på håret er når det bliver børstet. Mange piger har ikke en ordentligt børste til efter de har været i bad. Giv din bedste veninde eller en helt anden denne gave til en perfekt pris.

Og hjælp hende på vej til sundere og pænere hår.

Gaven der giver julevarme

88. Ekstra varme ind i stuen på de der HELT kolde dage

Elektrisk pejs

Se denne fine elektriske pejs som perfekt simulerer pejs med varme og flammer.

Her er altså tale om én af de helt opfindsomme julegaver. Pejsen trækker 2000W og en hurtig beregning siger at det vil koste cirka 4 kr. i timen at have den kørende. Nem at tage frem når det er så koldt at radiatoren ikke kan følge med.

Dette er vores sjoveste bud på en julegave til dato, den bedste julegave til hende.

Gaveideer bog mest solgte krimi til jul

89. En god krimi er nu også altid en god julegave

Krimi

I en forstad til København finder man en tidlig morgen liget af en ung kvinde.

Hendes krop er blevet efterladt på en legeplads, hendes ene hånd er skåret af og over hende dingler en lille mand lavet af kastanjer. “Kastanjemanden” er skrevet af den internationalt anmelderroste manuskriptforfatter Søren Sveistrup. Søren Sveistrup står blandt andet bag manuskriptet til tv-serien Forbrydelsen på DR.

Julegaven til krimi-elskeren!

gaver til en kaffeelsker

90. Lækker kaffe er blevet et gavehit

Kaffemaskine

Kaffe, kaffe, god kaffe. Tiden er inde til god kaffe ude og hjemme.

Brug lidt ekstra penge på en lækker espressomaskine til hjemmet. Denne fede espressomaskine fra Delonghi er første skridt ind i kaffehimlen. Det er den lækreste gave du kan give til en kaffe-elsker.

En gave til efteråret og regn hun vil elske

91. En gaveide til hende der holder din kæreste tør og smart

Regnjakke

Med efteråret kommer regnen og derfor er denne smarte regnjakke lige sagen. En af de pæneste regnjakker vi har set længe og den er også ganske populær lige nu. Jakken fås naturligvis i mange forskellige farver.

En af de bedste gaveideer til hende som vi kan finde til denne årstid.

Gaveideer til hende der er kreativ i hjemmet

92. Sjove wallstickers som den kreative gave

Wallsticker

En af de sjove og kreative gaver til hende vi er faldet over på det seneste er wallstickers.

Der findes masser af seje wallsticker til enhver lejlighed. Perfekt som indflyttergave også.

 

helium ballon til børnefødselsdag

93. Hvad med balloner med helium til fødselsdagen?

Helium

Vi er faldet over en hjemmeside der tilbyder heliumprodukter til fest og fødselsdage.

Det er en ret sjov ide til at peppe festen lidt op. Der findes forskellige produkter der alle kan gøre festen mere gennemført. Vi synes det er perfekt tillæg når man nu skal igang med at dele gaver ud alligevel. Helium lyder sjovt når man sluger det!

Ghd glattejern

94. En yderst populær gave så håret kommer på plads

Glattejern

Vi starter med et rigtigt godt tilbud for at give et glattejern og styler i bedste kvalitet.

Glattejern fra ghd er det som en frisør bruger. Den eksklusive gave til hende du holder af.

Gaveideer til hende gavekort model for en dag

95. Bliv model for en dag

Oplevelse

De fleste piger kunne godt tænke sig at prøve en dag som model. Med denne unikke oplevelsesgave til en pige er det muligt at prøve at være model for en dag.

En perfekt gave til dem der ønsker at få profesionelle portrætfotos som kan bruges til alt lige fra gaver til profilbilleder. Giv et gavekort hvis du kender én der trænger til nyt profilbillede på facebook eller til online dating.

Ariete brødrister

96. Køb den fede retro julegave til hende

Brødrister

Se lige denne seje brødrister fra Ariete. Den er ofte på tilbud med en rabatkode, så tjk den lige ud.

En fed brødrister i retrostil der kan tage ekstra tykke stykker brød. Hvis du står og mange en gave til den stilbevidste køkkenentusiast der vil have et cool køkken.

gave til konen badekar

97. Fødselsdag gaveideer og ønsker til hende der savner et badekar

Badekar

Er du en af dem der bare savner et badkar? Men ikke har plads? Eller måske bruger du det så lidt at det ikke giver mening med et rigtigt badekar?

Med dette “mini” badekar bliver både kone og børn glade for endelig at kunne slappe af i et badekar. Hvis du vil finde en overraskende, unik og “enestående” gave så er dette en fremragende idé. På ønskelisten med ideer til kvinder med denne.

gaveideer til hende parfume

98. Årets mest solgte parfume 2019

Parfume

Parfume er altid en god gave til en kvinde. Parfume er ydermere ofte nemt at købe for en mand.

Paco Rabanne har med deres “million” parfume opnået stor popularitet og igen her i år 2018 er denne parfume den mest solgte både til damer og mænd. Hvis du skal give en gave til din kæreste så er denne gave en sikker succes.

 

gaveideer til hende fra Tommy Hilfiger

99. Lækkert trendy tøj fra Tommy hilfiger som gave

Tøj

Tommy Hilfiger har ramt en stil for øjeblikket der er smart, ung og eksklusiv.

Man går ikke fejl med Tommy Hilfiger som gave lige i øjeblikket. Giv noget fedt tøj i gave til din veninde eller til hende du holder af. Tør at købe noget du synes er fedt til hende.

100. Det varmeste tæppe du kan forestille dig

Tæppe

Her er endnu en gave der giver varmen til hende du holder af.

Du vil måske blive overrasket over hvor varmt tæppet er, fordi det er nemlig overraskende dejligt varmt.  Dette praktiske tæppegiver varmen over hele kroppen og holder hænderne frie. Tæpperne fås i mange forskellige farver, så du kan altid finde en farve der passer til sofaen derhjemme.

Måske en god gave til veninden?

101. Bogen om kronprinsen er en af årets gode gaveønsker

Biografi

Den absolutte bestseller indenfor bøger lige nu er denne bog om kronprinsen.

Find en god bog som julegave. Der er masser af spændende bøger at vælge imellem. Denne bog er rigtig passende som gave her i 2020. Et meget ærligt portræt af den kommende konge, som kunne være perfekt gave til farmor eller mormor.

røgmaskine til køkken

102. Så er der virkelig en gave til nørden i et køkken eller røg-elskeren

Røgmaskine

Her er den næste dims til samlingen af køkkenredskaber man ikke kan leve uden.

Gaven der får en kokke-aspirant til at græde. En overkommelig julegave rent prismæssigt og helt sikkert en overraskende gave. Giv den til den i familien der elsker at eksperimentere med madlavning.

Termometer bage gave

103. Et termometer er et absolut "must" til chokolade

Termometer

Det digitale termometer til madlavning er perfekt til at temperere chokolade, lave karamel og mange andre lækre ting.

Derfor kommer man ikke udenom at eje et termometer. Termometer kan naturligvis også bruges til andre opgave i dit køkken eller til hobby. Mål eksempelvis om olien er varm nok når der skal laves pommes frites.

104. Præcis vejning er lige så vigtigt som temperatur

Køkkenvægt

I modsætning til meget andet madlavning, så er det generelt meget vigtigt at følge opskrifter præcist når man bager.

Man kager kræver helt præcis dosering. En præcis dosering får man kun med en digital vægt der kan måle helt ned til 1 gram. Intet køkken uden en vægt.  Der findes mange designs, så find en vægt der enten er simpel og kan gemmes i skuffen, eller en vægt der er flot og præsentabel.

tyllesæt kage gave

105. Kagerne skal også pyntes lidt

Tyllesæt

Hvis der skal creme eler skum på kagerne så er et tyllesæt en rigtig godt ting at have. Et tyllesæt som dette er en rigtig fin lille gave som ikke sprænger budgettet.

Dette sæt holder for de fleste i lang tid og er super til nybegyndere indenfor bagning. Giv den til en pige der flytter hjemmefra eller giv den til din mormor.

macarons bagesæt som gave

106. Sjovt bageudstyr til spændende kager

Macaron sæt

Macarons er populære og sjove at bage. Så et godt bud på en gave for dem som gerne vil et skridt op i sværhedsgrad, er dette sæt.

Dette er ét af vores bud på noget kageudstyr der er mere i den specielle ende. Prisen ligger omkring de 150 kr. og derfor en billig gave til hende der elsker at bage.

bagekursus

107. At lære at bage fra eksperter kunne også være interessant

Bagekursus

Hvis du vil give den ultimative gave til en der elsker bagning, så er det nok dette bagekursus. Meyers Bageskole gør at du fremover kan bage lækkert brød. Det virker som om at et gavekort til netop Meyers Bageskole er den mest ønskede gave i år for de voksne.

Meyers har gennem år sat sit præg på den danske madlavning og dette bagekursus giver dig færdigheder for livet. Giv denne gave til dine forældre hvis du vil have godt brød…eller bare spiseligt brød 🙂 Gaveforslag til hende der ikke ønsker sig noget.

Oplevelser til hende

108. En oplevelse er den bedste og nemmeste gaveønske

Oplevelser

På top 10 listen over gaver til piger kommer man bare ikke udenom oplevelser. Udvalget og mulighederne for at finde den perfekte gaveide til hende er endeløse og kreative.

De traditionelle gavekort med oplevelser har ofte været massage og spa, men nu om dage kan det være alt fra en ridetur i dyrehaven til et fotokursus – mulighederne er mange, men det er svært at komme udenom, at en oplevelse kan være én af de bedre gaver til hende.

Bridgewalking lillebælt

109. En bestseller blandt oplevelser er en gåtur på lillebæltsbroen

Bridgewalking

Denne oplevelse er den mest solgte fordi prisen er fornuftig.

En gårtur på Lillebælt kan være en god og overkommelig udflugt at dele med andre.

Overvej denne oplevelsesgave som julegave til dine forældre som har kørt over broen mange gange i bil.

Eller giv gaven til en pige der elsker naturen.

madkursus for singler til veninde eller søster

110. Giv et gavekort til noget der har med mad at gøre

Oplevelse

Det er altid lækkert at lære at lave mad og samtidig også nyde maden. Send gave til hende med sådan et gavekort.

Hvis du har en veninde der er single så kan du finde et mad-kursus for singler sågar. Giv din veninde en simpel brunch, giv din datter et chokoladekursus hvor i begge deltager, lav noget sammen, få gode oplevelser. Altid nem at købe et gavekort, printe ud og så er man klar.

forkæl med sejlende spabad

111. Giv en helt unik oplevelse at sejle rundt i et spabad

Sjov oplevelse

Hvad med en kanalrundtur i København, men siddende i et varmt spabad med et glas champagne? Helt ny oplevelse til som bare SKAL prøves.

Skipperen sætter kursen, og fyrer op under kedlen. Vandet holder sig varmt selv på en kold vinterdag og det eneste du skal gøre er derfor at læne dig tilbage og nyde udsigten.

Gaveønsker til kvinde sushi skole oplevelse

112. Et kursus i at lave sushi

Oplevelse

Lær at lave din helt egen lækre sushi på denne sushi-skole. Hjemmelavet sushi er bedre end nu tror.

Og så er det meget billigere at lave selv og slet ikke så svært som det ser ud. Giv et gavekort til Sushi-skolen og nyd at du har alternativer til den dyre fastfood. Dette er på listen over kreative gaver til hende.

113. Julegave til hende - lær at male i Århus eller København

Kursus

Kender du én der kunne have glæde af at lære at male? Denne kreative gave gør dette muligt. At male er en god måde at stress af på eller udfolde sig kreativt.

Giv et gavekort til en kreativ ven eller en stresset person i familien. Måske den perfekte julegave til mor eller en udvalgt gave til din bedstemor?

oplevelsesgave pizza kursus

114. Lær at mestre pizzabagning til perfektion

Pizzakursus

Vil du gerne nørde lidt med at bage den perfekte pizza? Fordybelse i enkelte elementer af madlavning er trendy.

Sæt fokus på pizzabagning og få et “redskab” med dig som du har for evigt. En god fødselsdagsgave til hende på en rund fødselsdag.

 

Oplevelse gave foto kursus

115. Lær at tage rigtig gode billeder

Kursus

Vil du gerne tage gode billeder til din Facebook eller Instragram? Et oplevelsesgavekort kan give hende muligheden for at lære at tage rigtige gode billeder. Lær hvordan du komponerer gode billeder på dette kursus.

Hvordan få jeg tage billeder på den rigtige måde. Hvad skal man være opmærksom på, samtalle de andre små finesser man skal holde øje med. Kunne være en gave til en 30 års fødselsdags kvinde.

Julegave til ham oplevelse og kursus

116. Lad hende lære at lave bearnaise og bøf

Kursus

Her er gaven til hende der vil komme dig selv til gode. Her får du muligheden for at lære at skabe en bearnaise helt fra bunden.

Det her kursus vil gøre dig utrolig populær, da det er en sjov og anderledes gaveidé, samt at næsten alle elsker en god bearnaise med en steak.

Bagning

117. Prøv et bagekursus og knæk koden til brødbagning

Bagekursus

Vil du lære at mestre de vigtigste typer af brød? 5,5 timers kursus i brød, crossainter og surdej.

Efter dette kursus så ved du hvordan du bager det mest elementære brød. Endnu en gave for livet, som vil kunne skabe megen glæde hos den heldige modtager.

Få øjenvipperne forlænget med Eyelash

118. Gaveideer til hende der har alt - Få øjenvipperne forlænget

Eyelash

Giv hende, med en travl morgen, en lettere morgen.

Lad hende slippe for at skulle bruge mascara om morgenen. Et gavorkort til nye øjenvipper gør dig mere populær end du tror.

119. En sjov oplevelse på stangen - anderledes gaver

Få mulighed for at prøve kræfter med poledance. For nogle kan dette også være en fræk og romantisk gave.

En sjov gave der giver modtageren en sjov, fysisk hård og udfordrende oplevelse. Tror denne gave er bedst i selskab med andre man kender. En skør gave til teenagepiger. Kombiner evt. med anden oplevelse, så man får en god dag ud af det – anderledes gaver.

120. Velvære kan sagtens være en lækker oplevelse

Oplevelse

Måske kender du en pige der gerne vil lære at synge? Så giv hende et gavekort til undervisning.
Måske vil du give en julegave til en kulturel kvinde? Så giv hende et oplevelse på museum.

Der er masser af oplevelsesgaver der er velvære for sjælen. Og her er 10 gaver til hende mere der også er ren velvære og pleje til din kone eller kæreste.

Makeup børster til hende

121. Det bedste udstyr til makeup

Makeup børster

Real Techniques Bold Metals Collection Spotlight Essentials Kit – De bedste pensler til makeup er en god gaveidé til hende.

Professionelle børster til påføring af makeup. Typisk vil de fleste piger købe billigere alternativer, og derfor er dette en gode gave.

Negleolie

122. Den bedste negleolie på markedet

Negleolie

Kender du en kvinde/pige, som gerne vil du have flotte, stærke og sunde negle? CND SolarOil Nail & Cuticle Conditioner er en prisbelønnet og eksklusiv neglebåndsolie.

Olien indeholder risklidolie og plejende jojobaolie samt E-vitamin. Oliens næringsstoffer skaber stærke og sunde negle og desuden sunde neglebånd.

123. Varmepude til ondt i maven eller kold aften

Varmepude

Her er den praktiske varmepude til den tid på måneden hvor varme kan hjælpe. Her er så endnu en gaveidé der har med varme at gøre.

Her er den praktiske lille varmepude der er god til ondt i maven eller bare til at lægge under dynen på en kold dag. Fin lille til at sætte på din ønskeseddel som kvinde.

Hårfarve til hende som ikke er permanent

124. Hårfarve uden at det er permanent

Hårfarve

Kender du en, som gerne vil prøve at give håret lidt farve og kulør uden det er permanent?

Maria Nila Colour Refresh er en plejende og nærende hårkur der indeholder farvepigmenter. På den måde kan du pleje og farve dit hår på samme tid.

nakkevarme gaveide

125. Varme til dårlig nakke som gave til hende

Nakkevarmer

Ja, man kan faktisk få en varmekrave til at varme hals og nakke. Vi er glade for ting der giver direkte varme når vi nu bor i Danmark.

Den her nakkevarmer er endnu en kilde til kulde og smerte lindring. En uundværlig og kreativ gave til dem der døjer med konstant stiv nakke og ondt i kulderne.

126. Giv din kæreste en lækker ansigtsmaske

Ansigtscreme

Et lækkert ansigtsmaske-produkt er altid dejligt og god for huden. For mange kvinder findes der ikke meget bedre en selvforkælelse.

Biotherm Skin Best Wonder Mud fjerner talg og urenheder fra tilstoppelsen af porer samtidig med at den plejer huden rigtig godt.

Sollys fra vækkeur

127. Stå op til sollys og dagslys på en mørk vintermorgen

Vækkeur

Dette vækkeur simulerer solopgang og giver dagen en rolig lys start. Når den danske vinters mørke rammer og det bliver svært at komme ud af sengen, så er sådan en lampe med vækkeur ideel.

Tænder lyset langsomt så det virker som solen står op. Sæt den på listen over julegaveideer i år.

Hårtørrer til langt hår

128. Personlig gave er også en rigtig god hårtørrer

Hårtørrer

En rigtig god hårtørrer gør din morgen meget lettere. En ide til gave som mange slet ikke tænker over. Har du nogensinde prøvet en professionel hårtørrer?

Få skiftet den gamle hårtørrer du har haft i 10 år ud med denne lækre hårtørrer fra Bosch. Praktisk julegaveønsker kvinde og gaveønske ideer der holder.

holder til hårtørrer som gavehit

129. En holder til en hårtørrer til hende du holder af

Holder til hårtørrer

Hvis en hårtørrer er årets julegave så skal der måske også en holder med? Se denne praktiske holder til hårtørreren så den ikke ligger alle mulige steder. Sådan en hårtørrer der ligger oppe på skabet og falder ned hele tiden.

Perfekt til kvinder, teenagere og rodehoveder. Den kan sikkert også bruges til glattejern, så du ikke brænder hul i gulvtæppet eller brænder mærker i trægulvet.

130. Makeupsæt fra Lacome - Højeste kvalitet

Makeup

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der fylder 20 år eller til en student.

gaveide til hende BLomsterberg

131. Blomsterbergs Jul - En fantastisk kagebog

Kagebog

Mette Blomsterberg er populær når det kommer til kager. En oplagt gave til hende, som ynder at følge ihærdigt med i bagedysten.

Hvis du vil give en personlig gave til én der elsker at bage. Mette Blomsterberg giver med denne bog sit bud på de bedste julekager og bagværk. En gave lidt ud over det sædvanlige fordi den har en signatur af Mette Blomsterberg også. Bogen her er en rigtig fin fødselsdagsgave til farmor eller eller julegave til mormor.

132. Den bedste "store" minihakker til dine grøntsager

Minihakker

Den her minihakker til omkring 250 kr. kan klare 0,8 liter og derfor er der altid plads til det hele.

Minihakkeren fra Bosch er nem at gøre ren og meget simpel og sikker at betjene. Især den nemme rengøring og den robuste kvalitet er en fornøjelse. Dette er en køkkengave der burde være et “must” i et hvert køkken.

133. Vågn op til en espresso hver morgen

Espressomaskine

Denne espresso moka timer giver dig duft af god kaffe om morgenen. Man kan indstille denne elektriske kaffekande til at have kaffen klar på et bestemt tidspunkt.

Brygger op til 3 kopper. Indbygget timerfunktion. Holder kaffen varm i op til 30 minutter.

julegaveideer og ønsker hvad man ikke dør af Helle Thorning

134. Årets biografi om Helle Thorning-Schmidt

Biografi

Hvis du skal finde en god gave til dine bedsteforældre så er bøger absolut også på listen. I denne bog fortæller Helle Thorning-Schmidt om livet som Danmarks første kvindelige statsminister – før og efter.

Bogen “Hvad man ikke dør af” er et spændende indblik i Helle liv før, under og efter hendes tid som statsminister.

Gaveideer til hende vaffeljern

135. Fantastisk vaffeljern til de bedste vafler

Vaffeljern

Ønsk dig et vaffeljern der også kan lave lækre sandwich og toast. Det er blevet trendy med vafler. Ikke kun gammledavs vafler, men også vafler af humus, kartofler m.m.

Mange vegetarer og veganer spiser masser af vafler. Dette vaffeljern er en god (måske mærkelig) gaveidé til alle mødre der ønsker at lave spændende og varieret mad – NEMT !

136. Alle piger kender Maroccan Oil

Personlige pleje

Enten kender du ellers så har du hørt om Maroccan Oil. Maroccan Oil er verdensberømt for sine plejende egenskaber. De fleste kvinder elsker duften af olien og holder af arganoliens egenskaber.

Denne olie er velegnet som hårkur, men kan også bruges til andre områder på kroppen. Her er en idé til fødselsdagsgave din pige vil kende og elske.

Varmetæppe til hende, som mangler en god gave

137. Et varmetæppe til din frysende kone

Varmetæppe

Det er vigtigt at holde pigerne varme.  Igen en særpræget gaveidé som du sikkert ikke har tænkt på før ?

Kender du det at konen eller kæresten klager over at det for koldt? Giv hende et varmetæppe og glæden vil komme tilbage på de kolde dage i Danmark.

Gave til hende med langt hår

138. Smart og praktisk gaveide til hende med langt hår

Håndklæde

Med dette smarte håndklæde bliver det nemmere at få tørret håret. Det er skide smart og praktisk så du slipper for koldt og vådt hår efter badet.

Måske har de børn med langt hår som også vil få glæde af dette smarte håndklæde. Måske en oplagt gave til teenage pigen.

Gode gaveideer til hende der elsker billeder

139. Print dine billeder overalt med Polaroid

Kender du denne nye type printer? Det er super smart! Denne nye type printer gør at du kan medbringe din printer til billeder overalt.

Den gør også at du ikke skal have et stor skrummel af en printer stående. Du kan printe billeder hurtigt til venner og familie. Og printe billeder m.m til invitationer. Du kan printe direkte fra din laptop eller mobil uden kabler eller noget.

140. Den digitale billedramme altid med nye billeder

Digital billedramme

Forestil dig at dine forældre eller bedsteforældre altid havde mange nye friske billeder af familien?

Smart stilren billedramme der skifter billeder selv. Drømme-gaven til mormor eller bedstemor

fødselsdagsgave julegave parkering

141. En automatisk parkeringsskive der aldrig går ud

Parkeringsskive

Denne parkeringsskive bliver opladet af solen og skifter selv sommer og vintertid automatisk.

Prisen er under 300 kr. så det er efterhånden billigt at spare en bøde eller to. Måske en oplagt gaveide til hende på 60 år.

Gaveidé som kan scanne gamle billeder

142. Scan dine gamle billeder og negativer

Billedscanner

Få bragt de gamle billeder til live med denne scanner. Er du stadig tom for ønske ideer, så er her noget anderledes.

Lad ikke minderne gå tabt i en fugtig kælder. Få scannet gamle billeder og negativer og få dem gemt et sted hvor de er sikre.

Højtaler under vand

143. God musik i bruseren skal på ønskesedlen

Højtaler

Vil du lytte til musik i bruseren? Denne bluetooth højtaler giver dig rigtig fin lyd i bruseren.

Få musikken med helt derind hvor den kan høres. Musik i badet er gode gaver til kvinder.

Gaven til hende der har det hele

144. En gave til hende som ofte fryser

Tæppe

Vi tilføjer endnu en gave til den kuldeskære pige med dette helt nye tæppe til stuen. Denne nyhed sætter et ekstra plus på de klassiske lune tæpper til stuen.

Her er der indbygget varme så man er HELT sikker kan holde varmen på en iskold vinterdag. Hvis det gamle hus har svært ved at følge kulden.

145. Den klassiske køkkenmaskine - en fantastisk gave

Røremaskine

Denne køkkenmaskine fra KitchenAid har været på de flestes ønskeliste gennem tid. En perfekte gaveide til hende der fylder 30 år eller som stor julegave.

Hold øje med priserne på denne køkkenmaskine og køb den når der er tilbud – der er mange penge at spare. Eksempelvis er den ofte billig til Black Friday eller Januar-udsalg.

Gaveideer tøj til kvinde

146. Vinterjakke fra Fransa

Vinterjakke

Jakker er taknemlig at købe som gaver da der er nemmere ramme den rigtige størrelse.

Fransa har lavet denne stilrene vinterjakke med lange ærmer. Klassisk dynejakke look til en fornuftig pris omkring 500 kr.

Flyverdragt til hende

147. Flyverdragt til kvinder - en varm gave

Flyverdragt

Mange af de store tøjmærker sælger flyverdragter til piger i stor stil. Måske er det efter ønsket fra mange kvinder om noget dejlig varmt til den danske vinter?

Faktisk ser det super smart ud og så er det jo dejligt varmt. Fås i forskellige farver og forskellige mærker.

148. Lækre skindhandsker fra Cream til en god pris

Handsker

Lækre skindhandsker er passende gave at give i de kolde måneder. Dette er en julegaveidé der går igen og igen.

Mange kvinder har ikke et par gode skindhandsker til vintermånederne.

149. Tasker er en fantastisk gave til kvinder

Taske

En Michael Kors taske er blandt gode julegaveideer. Denne hverdags-taske fra Michael Kors er en Bestseller i øjeblikket. Dette er en gave som rigtig mange piger vil blive glade for.

Som mand behøver du ikke bekymre dig om størrelsen passer, bare nyde at hun får en julegave som hun vil bruge og holde af. En god fødselsdags gaveidé til hende.

Gaveideer julegave var, jakke

150. Juletid er også tiden til en ny varm vinterjakke

Jakke

Jakker er taknemmeligt at give da man nemmere rammer den rigtige størrelse. Give hende du elsker en lækker vinterjakke i julegave.

CHIARA FORTHI har lavet denne smukke vinterjakke med fine detaljer og flot pels i kragen. Lækker blød pakke at få under juletræet. Jakken fås i forskellige farver.

151. En populær og enkel kjole fra KAFFE

Kjole

Hvis du er til klassisk design til en fornuftig pris, så er dette kjolen du skal ønske dig. Også en kjole der er “nem” at give som gave hvis du er mand og kigger med her.

Størrelsen er rimelig nem at ramme. Og her er endnu en Bestseller indenfor tøj her til efteråret.

152. Top 'Avery Sparkling Top Silver'

Top

Denne elegante top er en skøn og smuk model, som kan klæde det fleste kvinder på den flotteste måde.

Materialet ved denne kjole er en model med 75% polayamid, 20% metalfibre samt 5% elastan. En super god gaveidé til den yngre kvinde.

153. En oplevelse sammen med din mor

Oplevelse

Giv din mor en god oplevelse i fødselsdagsgave eller til jul. Måske er det længe siden i har lavet noget sammen?

Tænk dig at du så efterfølgende altid får godt brød når du besøger din mor. Oplevelses-gavekort er den bedste gave til din mor.

154. En god og dejlig nakkepude til rejsen

Her får du den perfekte nakkepude der sikrer din en god søvn på flyet eller i bilen. En god gaveide til hende på 40 år. Sørg for at din mor sidder godt i flyveren. Hvis du vil sikre at din kone når udhvilet frem på ferie i godt humør, så anskaf hende sådan en nakkepude her.

Den har endda en praktisk holde til mobiltelefonen også således at man kan sætte vækkeuret og lytte nemt til musik. Super praktisk på en lang flyvetur.

155. Automatisk fodvarme og massage

Fodvarmer

Her er den hurtige nemme gave der giver stående applaus. Gaveideer til hende 50 år. Vær sikker på at din mor ikke fryser.

Praktisk fordvarme med indbygget massage. Nemt og lækkert. Igen en gave som din mormor eller bedsteforældre vil blive glade for, men også din frysende kone eller børn.

Varme er også godt som barselsgaver.

156. Tom Dixon til dem der ønsker sig ting til hjemmet

Lysestage

De sidste par år har dekoration og brugskunst fra Tom Dixon været populært. Giv din mor dette ikonisk minde.  Denne flotte fyrfadsstage er en flot gaveide til hende der gerne pynte lidt op derhjemme.

Forrige år var den på hitlisterne over julegaveønsker i Danmark og det ser ud til at dens popularitet fortsætter. Hvis du leder efter en gave til dine bedsteforældre så bør du overveje Tom Dixon.

157. Den æstetiske julegave - 5-armet lysestage

Lysestage

Gaven der kommer for sent til julebordet. Vi fortsætter lidt med gaver til dekoration med denne klassiske lysestage.

På tilbud koster denne lysestage kun 149 kr. Denne lysestage passer perfekt ind på et veldækket middagsbord.

158. Give en gave til din mor der sparer hende tid

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger kan spare tid på rengøring. Gør din mor en tjeneste og give hende denne praktiske gave.

Hvis din mor er kommet lidt op i årene vil hun gælde sig meget over sådan en lille robot.

Gaveideer til mor 60 år.

gaveide til mor der har alt bøger og oplevelser

159. Endnu en gaveidé til en mor der har alt

Bog

Hvis du er i den situation at din mor har alt hvad hun har brug for så er her en idé.

Annamette Fuhrmann har lavet denne søde bog som kan gives af den som gerne vil tættere på sin mor. En meget personlig gave til din mor.

gaveideer til hende

160. Gode råd til livet af Pernille Aalund

Bog

Pernille Aalund har lavet denne lille fine bog med gode råd til at få mere ro og balance i livet. Bogen har fokus på hvordan svømning kan være starten til et live i mere balance.

Bogen gider dig input til hvordan du med struktur og en god plan kan nå langt i jagten på et liv i bedre balance. En rigtig fin gave til under 100 kr. som passer perfekt som gave til en kollega eller god veninde.

Gaveideer til under 100 kr fifty shades venindegave

161. En erotisk bog er også en god gave til en veninde eller partner

Bog

Giv din veninde eller kæreste en god erotisk bog.

Start med Fifty Shades of Grey hvis du ikke har læst den.

gaveideer til hende

162. En kreativ gaveidé til at opnå mindre stress

Bog

Når vi nu er ved emnet at finde balance i livet, så er her den kreative gave til under 100 kr. Hvis du godt kan lide at give alternative og kreative gaver så er her et godt bud til under 100 kr.

Ved hjælp af fokus så hjælper disse malebøger med at skabe ro i sindet. En perfekt fødselsdagsgave til den stressede eller nysgerrige person eller en god og kreativ gave til veninde.

163. Meyers salater - En bog med lækre salater

Opskriftsbog

Det der holder mange fra at spise sundere er mangel på gode salater. God inspiration til lækre saltater og sundere livsstil.

En fin ekstra gave til tiden efter jul hvor man gerne vil leve sundere. En god bog der har fokus på de nordiske krydderurter og grøntsager.

Hårkur til hende

164. Giv hende en lækker hårkur

Hårkur

Altid lækkert at få en god hårkur i gave. Se vores guide til bedste hårkur her på siden.

En god hårkur er altid en dejlig lille gave man kan ønske sig. En hårkur kan ofte være dyr i det daglige indkøb og derfor passer en god hårkur godt som en lille forkælelsesgave.

Matrix Total er en god kur hvis det er MEGET længe siden at dit hår har fået en kærlig hånd. Og det er under 100 kr.

Hårbørste til uglet hår

165. En fantastisk hårbørste til uglet hår

Hårbørste

Kender du ikke fænomenet Tangle Teezer?

Har du selv problemer med at redde håret om morgenen ? eller kender du en pige der piver hver morgen når håret skal reddes ? Den her børste er perfekt til håret. Din kone eller kæreste vil elske den.

Den fås ofte på tilbud i specielle farver men ellers ligger den mellem 60 og 150 kr. typisk. En original gaveidé til kvinden der har alt, næsten.

s

166. Mere gear til en perfekt rejse

Rejsemaske

En dejlig sovemaske med trådløs hovedtelefoner.

Igen kommer vi med gaveideer til hende der rejser meget og vil rejse bekvemt. Vi har vist jeg den gode nakkestøtte og nu det sidste til en fuldendt rejsepakke.

167. Bøger er glimrende gaver under 300 kr.

Bog

Ken Follets nye bog bliver uden tvivl en af årets bestseller bøger og derfor også en glimrende gave-kandidat.  Ken Follett kender du måske som forfatter af bogen Jordens søjler.

Denne gang har han lavet en roman der foregår i 1500-tallet i England. En passende gave til hende der elsker hemmelige agenter med et historisk twist.

julegaveønsker til hende oplevelse ridetur

168. Gavekort til ridetur i dyrehaven

Oplevelse

Et gavekort til en oplevelse er en romantisk og eksklusiv gaveide til hende.

Der findes rigtig mange oplevelser man kan give som gaver og denne rudetur i Dyrehaven synes jeg skiller sig lidt ud.

En lidt speciel og anderledes gave der vil glæde mange piger og kvinder.

169. Aktivitet smartere, bedre og mere for pengene

Aktivitetsur

Jeg vil gerne spå at aktivitet-målere bliver mere og mere populære. De bliver pænere, smartere, mere integrerede med mobilen og billigere.

Her har vi en Garmin Vivofit 3 som for et år siden kostede i nærheden af 1500 kr. Garmin er bare de bedste til løbeure og aktivitet-målere. Lækker og eftertænksom gave til den sporty pige.

Gaveideer gavekort oplevelser frisør hende

170. Giv hende en tur til frisøren

Oplevelse

En gavekort til forkælelse er endnu en eksklusiv og fornem gave.

En tur til frisøren for at blive frisket op kan alle piger bruge.

Forkæl en pige med denne fornemme oplevelse hos frisøren, gave til kvinden der har alt.

Skagenur

171. Skagen ur - Klassisk og stilrent

Ur

Hvis du er på udkig efter en stilren gave til hende, så kunne et Skagen ur som dette var en fantastisk idé.

Uret er i et meget stilrent design, som gør det anvendeligt til mange slags outfit mv. Et ur der kan bruges af mange, som alle kvinder er vilde med.

Find den perfekte gave til hende

Efter at have læst vores omfattende liste over gode gaveidéer til hende igennem, så har du garanteret fundet et par stykker, der er gode bud på den rette gave til hende. Det er ikke nemt at finde en god gave til hende, man holder af, men hvis du tager udgangspunkt i vores liste og bruger en smule kreativitet, så er det bestemt muligt at komme frem til en fantastisk gave. Det er en stor glæde både at give og modtage en gave, og der er næsten ingen bedre følelse i hele verden, end når man ser glæden i øjnene på den, der modtager ens gave – så det kan betale sig at gøre sig umage.

Man finder ikke bare lige den perfekte gave til hende – det kræver, at man er villig til at planlægge i god tid, og at man lægger lidt arbejde i at finde det helt rette. Det er meget sjældent, at den rette gave til hende gemmer sig bag et last-minute-projekt, og hvis gaven skal være et hit, så skal man kunne mærke engagementet bag gaven, når man åbner den.

Alt det hårde arbejde er dog det hele værd, når gaven sidder lige i skabet, og det er en ubeskrivelig følelse at gøre andre mennesker glade. Find derfor den perfekte gave til hende og skab et særligt øjeblik i hendes liv.

En romantisk gave til hende er aldrig af vejen

Det kan aldrig blive for romantisk! Selvom andre kan være ved at brække sig over gavens romantiske islæt, så er det altid et sikkert hit, når man leder efter den perfekte gave til hende, man holder af. Romantikken er meget ofte svær at finde frem til i en travl hverdag, og netop derfor er det også oplagt at forære sin kone eller kæreste en romantisk gave, hvor man har mulighed for at tilbringe et par romantiske stunder sammen.

Der findes mange gode bud på en romantisk gave til hende, og i virkeligheden drejer det sig om at være så kreativ som muligt. Dette kan naturligvis være svært, hvis man er en meget konservativ mand, men man kan altid tage udgangspunkt i, at gaven skal give jer mulighed for at dyrke tosomheden for fuld udblæsning. Her kan man f.eks. vælge et romantisk ophold på en dejlig kro eller et lækkert spahotel, hvor man har mulighed for at koble helt fra og bare være der for hinanden.

Romantiske gaver er altid værdsatte, og der er ingen tvivl om, at romantikken kan få lov at blomstre, hvis du finder den helt rette gave til hende. Vores liste indeholder i hvert fald et par gode bud på romantik og forkælelse – og så handler det bare om at tænke lidt ud af boksen.

Den personlige gave til hende rammer som regel plet

Når man giver gaver til hende, man holder af, så er det i høj grad tanken, der tæller. Det betyder selvfølgelig ikke, at man skal læne sig tilbage og sige, at man gjorde et hæderligt forsøg, hvis dette ikke er tilfældet, men hvis man kan finde en personlig gave, så rammer den som regel plet uanset prisen på den. Personlige gaver vækker store følelser, og her er der virkelig mulighed for at imponere hende med din viden omkring hende og hendes behov. Du vil med det samme kunne se, om gaven har ramt plet, og hvis det er tilfældet, så er det den bedste følelse i hele verden.

Det er som regel svært at finde en personlig gave til hende, fordi den netop skal have noget betydning udover selve gavens materielle værdi. Her kan man dog med fordel tage udgangspunkt i nogle af de ting, I har til fælles i forhold til interesser, værdier osv. Hvis man tager udgangspunkt i det forhold, man har til hinanden med referencer til nogle fælles oplevelser, så er der også stor sandsynlighed for, at man finder en personlig gave til hende, der rammer plet. Den personlige gave findes ofte lige for næsen af én – det kræver bare en eftertænksomhed, som sjældent kommer, hvis man køber gaven i sidste øjeblik.

Forkælelse er altid en oplagt gaveidé

Når man lever et travlt liv med børn, arbejde og familie, der skal gå op i en højere enhed, så er der sjældent tid til forkælelse i løbet af ugen. Derfor er det også en kanon gaveidé til hende, hvis man vælger at forære hende en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor forkælelsen er i højsædet. Her kan man f.eks. forære hende en lækker og afslappende massage, en tur til frisøren eller en lækker gang manicure – der er mange former for forkælelse, og det vil garanteret falde i god jord hos hende.

Hvis du ønsker at tage forkælelsen til et helt nyt niveau, så kan du evt. vælge at forære hende et lækkert spaophold, der virkelig kan feje benene væk under hende. Her kan forkælelse gå hånd i hånd med tosomhedens ro og romantik, og der er ingen tvivl om, at det vil være værdsat. Hvis du lige vil sætte prikken over i’et, så kan du jo prøve at ringe til hendes arbejde, således at hun på forhånd har fri i den weekend, du planlægger ud fra – her vil der simpelthen ikke være et øje tørt, når du overrasker hende.

Find gaven til hende, der har alt

Selvom det ofte er mænd, der er kendt for ikke at ønske sig noget, så kan ønskesedlen hos kvinder også være så kort, at de praktisk talt ikke ønsker sig noget. Her kan gode råd være dyre, men det handler om at tage udgangspunkt i hende og hendes behov for at finde frem til, hvad hun kunne have brug for alligevel. Der er masser af lækre gaver til hende, så det handler bare om at tage alt den inspiration, man kan komme i nærheden af, og bruge den konstruktivt til at finde den helt rette gave.

Der er rig mulighed for at finde en personlig gave, der kan ramme plet, eller der kan være en materiel ting, hun ofte har brokket sig over at mangle. Det kan være en god idé at skrive ønskerne ned henover året, så man kan overraske hende med en gave, hun egentlig havde glemt, at hun havde brug for. Dette kræver dog forberedelse, og hvis den ikke har siddet lige i skabet i år, så kan du med fordel tage udgangspunkt i vores omfattende liste her på Morefews.

Gaveideer til hende der elsker tøj og mode

Hvis du ønsker dig tøj som kvinde, så husk at hjælpe gavegiveren med de rigtige størrelser. Hvis du som mand vil købe en tøjgave til din kone som overraskelse, så prøv at gå efter noget hvor størrelse er nemt at ramme. Gaver kan selvfølgelig byttes, men det er sjovest at ramme plet. I ovenstående indlæg har vi fundet 170 forskellige gaver, heraf også flere moderelaterede gaver. Vi håber at disse kan hjælpe dig på vej, når det kommer til at valg af den rette gaveide til hende.

Hvordan finder man gode gaver til hende?

For at finde en perfekt gave til hende så skal man finde noget der er ud over det sædvanlige. Man skal finde en gave til hende der gør dagligdagen nemmere eller forsøder tilværelsen. Gaven til hende må gerne være eksklusiv, så den adskiller sig fra dagligdagens indkøb. Eksklusiviteten kan forekomme på flere forskellige måder. Dels fordi den er økonomisk eksklusiv, eller fordi den er personlig eksklusiv. Man kan som gavegiver naturligvis også formå at ramme begge muligheder, men som tommelfingerregel bør man som minimum ramme én af dem.

Det er dig som kender modtageren bedst, altså er det også dig der bedst kan komme op med den gode gaveide. Vi kan på Morefews give dig noget inspiration, men i sidste ende er beslutningen op til dig.

Hvad skal jeg give hende i julegave?

Det kan være svært at finde en god julegave til sin hende, men i princippet er det ikke så meget anderledes som alle de andre gaver man i løbet af året skal give til hende – herunder fødselsdag, valentidsnag, mors-dag, eller blot på en helt almindelig dag hvor hun fortjener lidt ekstra kærlighed.

Er man helt på herrens mark, er det altid en god idé at anvende Google til at søge inspiration til det rigtige gavevalg. Det er måske også grunden til at du er havnet her på Morefews. Derfor har vi også forsøgt at gøre os umage i forhold til hvilke gaver vi har på vores liste.

Julen er en fantastisk tid hvor man er sammen med dem man har kær. Julen er fyldt med kærlighed, hvor en central ting naturligvis er at give og modtage gaver. Netop fordi gaverne er så vigtig en del af julen, er det også vigtigt at man finder den rette gave. Som udgangspunkt bør man altid tage udgangspunkt i modtageren, og deraf forsøge at finde en gave der matcher vedkommendes interesser.

Dette indlæg er anmeldt af: Frode Larsen Rating 5/5

Kommentarer

Kommentarer er lukket.