Bedste ansigtscreme 2020 – STOR guide til cremer mod rynker og tør hud

Listen er senest opdateret d. 14 januar 2020.

Hvad er den bedste ansigtscreme der findes?

Vi satte os det mål at undersøge hvad der egentlig er den bedste ansigtscreme – både mod tør hud og rynker. Billede herunder: Forskel før og efter brug af ansigtscreme.

Bedste ansigtscreme - fugtgivende creme mod rynker og tør hud
 
Alt den viden vi fandt under vores research har vi samlet her i denne artikel. Se nogle af kilderne nederst i artiklen, blandet andet på en stor test af ansigtscreme.

Så hvis du vil have den bedste guide til hvilken ansigtscreme der kan være bedst for NETOP dig, så læs med.

Hvis du vil have nye tips til at undgå rynker, så har vi nogle overraskende tips også.
Lad os se på hvordan du finder DIN ansigtscreme


De 10 mest populære ansigtscremer

Vi har fundet de fem bedste ansigtscremer, som har de bedste og mest interessante anmeldelser. Dog er det værd at bemærke, at vi ikke har testet produkterne selv, men blot sammenlignet et bredt spektrum af anmeldelser fra brugere af disse cremer. Så for at du får et godt indblik i hvad den enkelte creme kan, så kan det være en god idé at tilgå beskrivelsen, som du finder ved at klikke på produkterne nedenfor.

Det er den bedste måde at danne sig et godt overblik over om ansigtscremen passer netop til dig.

Vi har selvfølgelig lavet et mindre resumé, som giver et godt billede af hvilken creme der er tale om, samt hvilke kvaliteter den enkelte creme besidder.

Gå på opdagelse i de 10 ansigtscremer

1. Den berømte Beaute Pacifique anti-age creme

Ansigtscreme

Den berømte anti-age creme fra Beaute Pacifique fortjener naturligvis også en plads på listen her.

Den er yderst effektiv til at “reparere” huden. De beskriver det selv som cremen er medvirkende til at gøre huden sundere, og den føles glat som silke. Cremen bekæmper aldersforandringer og solskader. Netop solskader er noget rigtig mange døjer med, da man er bekendt med solens skade, på trods af vi nyder den aktivt hver gang det er muligt.

Cremen er uden parabener og giver en ensartet overflade og pigmentering.

2. Eksperternes valg af ansigtscreme

Ansigtscreme

Vi har læst adskillige artikler om creme i både Danmark og udland og denne creme går igen mange steder.

Ecooking er for alvor på vej frem når det kommer til naturlige cremer. Denne dagcreme er en yderst fugtgivende creme, der stort set passer til alle hudtyper. Ecooking indeholder Hyadisine, som styrker hudens kollagen og elastin, så den forbliver i balance, fyldt med glød og spændstighed.

Cremen er naturligvis økologisk og indeholder ingen parabener eller farvestoffer. Den eneste ulempe er at der ikke er en direkte solbeskyttelse i cremen, som der er på ovenstående creme fra Clinique.

3. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer

Ansigtscreme

Super lækker dagcreme fra vores allesammens Ole Henriksen. Cremen har en silkeblød konsistens, og udjævner hudtonen.

Cremen virker genopbyggende og er oliefri. Denne dagcreme passer til alle hudtyper. Læs alle specifikationerne og hvad cremen indeholder ved at klikke her, eller på et af nedenstående links.

4. Pudderdåserne Anti-Age Ansigtscreme

Ansigtscreme

Dette er anti-age cremen fra det danske brand: Pudderdåserne.

Først og fremmest er der en rigtig god pris på denne ansigtscreme. Den er med til at reducere fine linjer og rynker, og forbedrer samtidig med også elasticiteten i huden. Cremen trænger hurtigt ned i huden, og passer til alle hudtyper.

Denne anti-age creme er naturligvis parfumefri.

5. Clinique Superdefense - Uden parfume

Ansigtscreme

For at undgå rynker, er det en god idé at beskytte huden mod solen, hvilket du opnår med denne ansigtscreme med UV faktor i.

Det kan for mange også være gavnligt, at ansigtscremen er uden parfume.

Clinique Superdefense Moisturizer SPF 20 er velegnet til en kombineret/fedtet hud og fungerer som et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn.

Cremen indeholder SPF 20 som styrker og beskytter mod UVA-og UVB-stråler.

Oplevelsen af en blød og lækker cremekonsistens der er både allergitestet og parfumefri.

6. Ecooking Anti-Rødme Creme

Ansigtscreme

Endnu en lækker ansigtscreme fra danske Ecooking på listen her.

Det er deres populære anti-rødme creme. Cremen kan både bruges som dag- og natcreme, og virker anti-inflammatorisk. Cremen dæmper rødme og styrker huden indefra. Ydermere er den med til at mindske synligheden af linjer og grove porer.

Cremen er parabene- og parfumefri.

7. Anmeldelsernes favorit ansigtscreme

Ansigtscreme

Biotherm Blue Therapy er den creme vi kunde finde som flest har testet og anmeldt. Næsten alle anmeldelser er med 5 ud af 5 stjerner.

Den der har testet denne ansigtcreme fremhæver at den trænger hurtigt ind i huden og gør huden blød. Cremen er dejlig om sommeren og når det er meget varmt netop fordi den trænger hurtigt ind.

Nogle ville ønske at cremen ikke indeholdt parfume, hvilket naturligvis trækker lidt ned i bedømmelsen.

 

8. Mange har glæde af en antibakteriel ansigtscreme

Ansigtscreme

Den sidste creme vi vil nævne indenholde tea tree oil og derfor også yderst populær.

Face Cream fra Australian Bodycare  er en let og fugtgivende ansigstcreme der kan bruges som både dag- og natcreme.

Indeholder den antibakterielle Tea Tree Oil og den fugtende Macademia Nut Oil.

Kombinationen af disse plejende olier efterlader huden blød uden at fedte og så er den effektiv mod bumser og uren hud.

9. Rønsbøl Day Cream

Ansigtscreme

En populær dagscreme fra det anerkendte Rønsbøl.

Det er en nærende creme til dagligt brug, der indeholder en masse aktive ingredienser for huden. Disse kan du læse meget mere om ved at klikke videre via et af nedenstående links.

Cremen er med til at holde huden spændstig, og i den proces også bekæmper ældningstegn. Cremen påføres om morgenen på afrenset hud.

10. Meraki Daily Face Cream

Ansigtscreme

Merakis produkter stormer frem, og det forstår man også godt hvorfor. Her er tale om nogle rigtig lækre produkter, og det gør sig også gældende for deres Daily Face Cream.

Skøn ansigtscreme med et strejf af citrus, men samtidig helt uden parabener og farvestoffer. Produktet indeholder kun naturlig parfume, og er velegnet til alle hudtyper.

Læs mere om produktets specifikationer herunder.

Hvorfor har man brug for ansigtscreme?

Der kan være mange grunde til at man har brug for ansigtscreme. Den mest hyppige grund er typisk, at man bruger for meget varmt vand og sæbe i ansigtet. Det kan være dejligt at tage et langt varmt bad og det er bestemt heller ikke farligt, men det kan være en rigtig god idé at investere i en god ansigtscreme, som kan fugte huden efterfølgende så den ikke tørrer ud.

Det behøver dog heller ikke være fordi du tager lange bade, men hvis du f.eks. er sportsudøver, så vil du helt automatisk gå oftere i bad end andre gør, her er en ansigtscreme super bekvem, da den beskytter det øverste lag i din hud.

Du kan sammenligne det øverste lag af huden med lakken på en bil. Hvis lakken har slået revner på bilen, så vil metallet nedenunder også være ubeskyttet og er derfor mere modtagelig for rust. Så når du benytter en creme, som aktivt beskytter det øverste lag, så er du også med til at beskytte det inderste lag.

Udover disse gode ting ved en ansigtscreme, så har det også blot en dejlig følelse af blød og ren hud.


LÆS OGSÅ:

GUIDE TIL BEDSTE HÅRKUR
HVORDAN DU BRUGER HÅRPUDDER
GUIDE TIL GAVER TIL HENDE


Hvornår skal man bruge en ansigtscreme?

Mange der har brug for ansigtscreme bruger slet ikke ansigtscreme, og flere der bruger ansigtscreme har slet ikke brug for ansigtscreme. For de fleste opstår behovet for ansigtscreme, når man har tendens til tør hud. Tør hud giver automatisk en reaktion af, at huden mangler fugt.

For nogle kvinder, og færre mænd, er tegn på aldring af huden også årsag til at man gerne vil pleje ansigtet og sin hud. De begyndene rynker er typisk en årsag til, at mange reagerer og tager initiativ til at dykke ned i hvilke ansigtscremer der er bedst for ens hud. Det er meget individuelt, hvorfor det også kan være en rigtig god idé at dykke ned i hvad der giver bedst mening for den enkelte hudtype. Har man ikke tendens til tør hud, er det meningsløst at investere i en creme tiltænkt tør, eller meget tør hud.

De første rynker ses typisk omkring øjnene, hvorfor det også er en rigtig god idé at benytte sig af en god øjencreme, der kan intensivere ens behov for fugt og pleje omkring øjnene.


Hvilken ansigtscreme skal jeg bruge?

Din ansigtscreme afhænger meget af hvilken type hud du har.

Ansigtscreme til tør hud

Hvis du har tør hud så er det rimeligt nemt at gøre noget ved.

Tør hud er kendetegnet ved at huden føles tør og stram efter et varmt bad eller at der danner sig en slags skæl på huden (milier som det kaldes). Hvis du har tør hud bør du vælge en creme frem for en lotion (længere ned kan du se forskellen på lotion og creme) Specielt om vinteren er creme bedre end lotion.

En god vintercreme til ansigtet kan være denne fra Decubal.

Læs mere om produktet. 

En frostbeskyttende creme og en kuldebeskyttende creme er vigtig for din hud i det danske klima.


Ansigtcreme mod rynker

Hvis du gerne vil have dig en creme der også hjælper mod rynker, så skal du have UV-beskyttelse også. UV-beskyttelsen gælder nok mest om sommeren, men det er god vane at bruge det hele tiden.

ole henriksen revealed creme

Læs mere om cremen fra Ole Henriksen her. 

Denne creme fra Ole Henriksen er den mest solgte lige nu.

Cremen fra Ole Henriksen er en Anti-aging hudcreme uden parabener. Andre ting du kan overveje hvis din hud skal holde længere er at undgå creme med for meget parfume.

Yderligere er der også signalværdi i den rynkecreme du vælger, er den bæredygtig? er den vegansk? eller er den økologisk. Vigtigt er at den beskytter mod solen, da det nok er det tærer mest på din hud. Så vores anbefaling mod tør hud og rynker er en dagscreme med UV beskyttelse og en creme til vinteren også, så kulde og frost ikke ødelægger huden.


Forskel på creme og lotion?

En creme indeholder ofte over 25 til 30% fedtstof. En lotion har ofte et højere indhold af vand end creme og derfor ofte også mindre fedtstof, omring 10 til 15%. Cremen har derfor en tykkere konsistens og føles ofte lidt mere “fedtet” på huden end en lotion. Fedtet i en creme danner en lille hinde, og gør også at den mængde vand der findes i cremen holdes længere og dermed bevarer fugtigheden længere.


Hvordan bør man anvende en ansigtscreme?

Når du har fundet den creme der passer dig, så er næste skridt at udnytte cremen bedst muligt.

 • Vask hænderne

Det er vigtigt at du har rene hænder før du begynder at smøre creme i hovedet. Beskidte fingre giver risiko for at der komme snavs i huden inde under cremen.

Gør det til en vane at vaske hænderne hver gang at der skal creme og makeup på.

 • Vask ansigtet

Mange skriver at det er bedst at tage creme på mens ansigtet stadig er lidt fugtigt.

Vask ansigtet med en så mild sæbe som muligt før du kommer creme på, bare nok til at rense huden og porerne.

Et eksempel på en god ansigts-vask kan være fra Ecooking. I ovenstående gennemgang af bedste ansigtscreme 2019, har vi også et Ecooking produkt med – nemlig deres ansigtscreme. Ligesom cremen indeholder deres gel også rigtig mange gode egenskaber. Effektivt fjernes skidt og snavs fra hudens overfalde, hvilket er essentielt før en ansigtscreme påføres. Ansigtsgelen indeholder E-vitamin der nærer og plejer huden.

Hør Tina og Sarah fra Ecooking fortælle om ansigtsgelen.

Læs om produktet her. 
Køb produktet her. 

 • Lad cremen trænge ind

Giv tid til at cremen trænger ind i huden.

Tør ikke cremen af indenfor de første par minutter selvom det føles lidt fedtet.

 • Husk nakke og halsen

Husk at smøre creme på halsen og nakken også, så virkningen bliver “ens” både på hoved og hals.

 • Meget fedtet hud skal ikke have creme

Områder med meget fedtet hud skal ikke have ekstra creme.

Rens huden som minimum før der kommes creme på.

Konklusion om den bedste ansigtscreme mod rynker:

Det har været interessant at lave denne research omkring rynker og creme. Spændende at se at creme faktisk har en virkning på de flestes hud. Så det gælder bare om at finde den rigtige creme til præcis din hud, men det kræver man prøver sig lidt frem. Det kan altid være en god idé at alliere sig med en fagekspert på området, eller få udarbejdet en hudtest i din lokale helsekost forretning.


Kilder til udarbejdelse af: Bedste ansigtscreme


Se Morefews sitemap her

Denne side er anmeldt af: Susanne Møller Rating 5/5

Kommentarer

 1. Kasandrq

  26. juni 2019

  Så jeres vinder er en krem med parfume og uden solfaktor?
  Håbede meget på at læse noget fornuftig. Virkelig en skuffelse!

 2. morefews

  27. juni 2019

  Hej Kasandrq, tak for dit input som jo er ganske rigtigt. Vi synes da også at der skal være en creme på listen uden parfume og med solfaktor, så det har vi tilføjet nu. Vi har fundet den vi kunne se havde de bedste anmeldelser på nettet. Hvis du kender andre, så er du velkommen til at skrive. God dag 🙂

 3. morefews

  17. juli 2019

  Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

Skriv din kommentar