20 aars foedselsdag

20 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 24 juni 2022.

En 20-års fødselsdag er en særlig dag

20 gode gaveideer til en 20 års fødselsdag – det er lige netop der vi har listet herunder. På gavelisten finder du både ideer til ham og hende, hvor vi generelt har forsøgt at ramme et så bredt udgangspunkt som overhovedet muligt, for at vække en bred interesse. Når du går igennem listen, vil du måske erfare at du ikke finder lige nøjagtig det produkt du søger, men i stedet får den nødvendige inspiration til at komme på rette kurs i dit gavevalg. Derfor kan du med fordel godt vælge at klikke dig videre på de produkter, der alligevel rammer nogenlunde i forhold til de forventninger du måtte sidde med, når du skal finde en gode 20 års fødselsdagsgave. Grunden til dette er netop at hvis du klikker dig videre, vil du potentielt få øje på et relateret produkt, som muligvis kan være en mere rigtig gave for dig.

Vores formål på Morefews er at give dig noget inspiration og nogle ideer til gaver inden for stort set alt. Nogle gange rammer vi plet, andre gange tæt på – dog er der en ting der går igen på samtlige af vores indlæg, vi bruger nemlig rigtig lang tid på at udvælge de helt rette muligheder, samt opdatere listerne efter tidens trends. Ønsker du en bredere inspiration kan en af de tre nedenstående relaterede indlæg bruges.

Gaver til ham
Gaver til hende
Gave til teenageren 

Selvom man ikke længere er en teenager når man træder ind i 20’erne, kan der stadigvæk godt være noget relevant at dykke ned i det sidstnævnte indlæg.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse på din gavejagt – og tak fordi du bruger Morefews som inspiration.

Gå på opdagelse i vores 23 gaver

1. Fujifilm Instax Mini 11 - Print dine fotos

Kamera

set til: 475,00 kr.

Kender du også det at størstedelen af de billeder du tager aldrig fremkaldes? Med et Fujufilm kamera, så printes billede lige når det er taget.

Tag et billede, vent et øjeblik og dit billede printes direkte ud fra kameraet, som du herefter kan grine af, hænge op, sætte i albummet. Fujifilm er det perfekte værktøj til en sjov aften, til den gode familie komsammen m.fl. hvor man gerne i momentet vil have et billede af stemningen.

2. Nike Air Force 1

Sneaker

set til: 800,00 kr.

Den ikoniske Nice Air Force 1 er blandt det helt store hit blandt unge mennesker og det er vidst ingen underdrivelse hvis man siger at denne sko er blandt de mest populære sko i år.

Nike Air Force 1 er en kvalitetssko, hvor du får både et lækkert og tidsløst design, men samtidigt en sko der er behagelig at have på i længere tid af gangen. Et sikkert gavehit hvis du er på bar bund og ikke ved hvad han/hende skal have i fødselsdagsgave.

3. Flowerpot V9

Lampe - designet af Verner Panton

set til: 879,00 kr.

Flowerpot V9 er en stilfuld, tidsløs og transportabel lampe, man kan tage med sig, og som derfor ikke behøver en stikkontakt. Lampen er designet af Verner Panton. Flowerpot V9 kommer med en 3-trins lysdæmper og USB-stik til opladning. Lampen kan lyse i 11 timer og fås i flere farver.

Flowerpot V9 er ideel i gave til den, der går op i indretningen. Lampen passer ind i stortset alle hjem, da den er tidsløs og stilren. 

4. Musclepain Pro Massagepistol

Velvære

set til: 1399,00 kr.

Massagepistolen er blevet en af årets mest solgte gaver til brylupper. Massagepistolen er velegnet til alle, da den masserer og løsner op i led og muskler. Gaven er derfor ideel at give til de personer, du holder af. Så viser du også at du går op i deres velvære, da massagepistolen giver færre myoser og spændinger samt lindrer arvæv.

Muslepain massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

5. Anfield Road (Liverpool stadion plakat)

Yummi Haircare Curved Paddle Brush

set til: 249,00 kr.

Har vi med en ægte Liverpool fan at gøre? Plakaten her er en flot og unik tegning af det store og ikoniske Anfield stadion, hvor alle Liverpool fans har en stor drøm om at komme til at opleve live.

Den har med sit rolige design ikke så fremtræden en rolle i rummet, hvorfor at den også nemt kan hænge og pynte i stort set alle rum uden at blive dominerende. Hvilket måske er godt, hvis kæresten ikke lige er den største Liverpool fan.

6. Kodak Dock Printer Fotoprinter

Fotoprinter

set til: 999,00 kr.

Kodak Dock Printer Fotoprinter Bluetooth gør det let at udskrive dine billeder direkte fra telefonen, blot ved hjælp af Bluetooth eller dockingenheden der følger med.

Ofte ender vores billeder blot i albummet på telefonen og printes aldrig, hvilket er en skam. Med denne printer kan du nemt printe dine minder ud med et snuptag på en nem og overskuelig måde. En kandidat til årets gaveidé.

7. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Et padelbat til den 20 årige kan være en helt fantastisk gaveidé. Padel er den nye sport, hvor mange har prøvet det, men endnu ikke har udstyret. 

En anderledes gaveidé til en sportsgren, hvor udstyret selvfølgelig skal være i orden og giver en bedre oplevelse af spillet (Typisk låner man bat i et padelcenter).

8. Karikaturtegning - Den sjove og personlige gave

Plakat

set til: 399,00 kr.

En personlig karikaturtegning er en oplagt den 20 årige fødselslar, som du gerne vil give en fantastisk gave. Du kan vælge flere forskellige designs til din karikaturtegning, men fælles for det hele, så tager det afsæt i et billede som DU uploader.

Dette billede af ham (eller med familie) bliver så tegnet til en flot og sjov karikaturtegning, som vil være et evigt minde om en god og personlig gave.

9. Hårbørste - Yummihair

Hårbørste

set til: 149,00 kr.

Yummi Haircare Curved Paddle Brush er en hårbørste, som er formet efter hovedets form, hvilket har nogle helt mærkbare fordele. Blandt andet er den utrolig behagelig at anvende grundet formen, mens børstens nylonpigge er kraftige, som gør børsten god til kraftigt hår.

Børsten kan man med fordel anvende lige efter et bad, da børsten her er ekstra god. Børsten er ydermere velegnet til alle typer af hår.

10. Coca Cola køleskab

Køleskab

set til: 1059,00 kr.

Coca Cola er et af de mest ikoniske brands indenfor læskedrikke og hvem elsker ikke en kold Coca Cola? Her har du en gadget, som kan pynte i festlokalet, drengeværelset eller blot hvis man har en indre Coca Cola fan.

Køleskabet har en super fin kapacitet og formår altid at holde herlige røde drikke kolde. Køleskabet er også forholdsvist energivenligt og sluger derfor ikke en masse strøm.

11. Pilgrim øreringe (sølvbelagt)

Øreringe

set til: 249,00 kr.

Øreringe fra Pilgrim kan være det sikre gavehit til hende på 20 år, som du ikke lige helt ved hvad ønsker sig.

Pilgrim har er et af vores danske smykkebrands, som har formået at skabe en produktserie hvor produkterne er i overtruffen kvalitet, men som fås til en rigtig god pris, hvis man sammenligner med andre smykker i samme kvalitet.

12. Sweat fra Nørgaard - Et sikkert hit

Trøje

set til: 650,00 kr.

Tekstiler og beklædning generelt er igen ved at være moderne når man bliver 20 år. Hvor de bløde pakker ikke altid var et hit da man var mindre, så er der omvendt næppe meget der slår at få en blød pakke, som indeholder lækkert tøj fra blandt andet Mads Nørgaard.

Denne trøje er heller ej nogen undtagelse. Et vaskeægte hit blandt de unge piger, som her får en kvalitetstrøje, men i en stil der matcher den nuværende mode perfekt.

13. Bel Air Cappa - Mads Nørgaard taske

Taske

set til: 498,00 kr.

Bel Air Cappa tasken fra Mads Nørgaard er blandt de absolut mest populære tasker til yngre kvinder, herunder specielt de 20 årige. Du får en super smart taske, som rammer tidens trend lige i øjet, men som også er både praktisk og behagelig at bære.

Du får de nødvendige rum, som enhver taske bør have, samtidigt med at tasken kan fås til en attraktiv pris.

14. Årets pande - Perfekt flytte-hjemmefra-gave

Pande

set til: 599,00 kr.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Vi mener uden tvivl, at dette er den bedste stegepande du kan finde – især oplagt til den 20 årige der måske er ved at flytte hjemmefra.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

15. Livsstil er en Livsstil

Bog

set til: 169,00 kr.

Livsstilscoach, firstmover, selvhjælpsguru, ernæringsekspert, krystalhealer, hestehvisker og meget mere – eller endnu mere præcist vores alle sammens Anders Matthesen er ude med en humoristisk bog, hvor han sine bedste livsstils-tips på sin helt egen krøllede måde.

Denne bog kunne meget vel gå hen og blive en af årets mest solgte bøger, som er god til alle aldre, uanset om man er 20 år eller ældre.

16. Olaplex hårpleje

Hårpleje

set til: 535,00 kr.

Olaplex indeholder en unik sammensætning af fugtgivende ingredienser, der er velegnet til alle hårtyper, som har brug for ekstra fugt.Dette er en af ​​de vigtigste komponenter for at få håret sundt og stærkt.

Produktet indeholder Olaplex’s eget molekyle, der forbinder svovlbindinger, dette reparerer daglig slid på bindinger, f.eks. sollys eller når du børster dit hår. Et fantastisk godt hårpleje produkt, som er godt for alt slags hår.

17. Basic t-shirts (flere farver)

Basics

set til: 249,00 kr.

Man kan næppe få for mange basic t-shirts, især ikke hvis den basic tee man har også er i en rar kvalitet, som gør at man synes de er rare at have på.

Her får du en basic t I flere forskellige farver, som har en herlig kvalitet, men som også fås til en skarp pris. En gave til en 20 årig, som du med garanti ikke går galt i byen med – det eneste du skal bruge er den heldige modtagers størrelse. Hvis ikke de passer, så kan de selvfølgelig altid byttes.

18. Apple AirPods - Den altid gode gaveidé

AirPods

set til: 1458,00 kr.

Apple AirPods fås i flere forskellige variationer, hvor du både finder dem i en pro udgave, den normale, samt deres 2nd generation, som alle fås til forskellige priser. Dette er den almindelige model, som er en vaskeægte favorit blandt unge mennesker.

Ikke blot har AirPods en fantastisk lyd, men de små hvide høretelefoner er også blevet et stilikon, som nærmest er en del af det pågældende outfit man har på.

19. Guinness World Records 2022

Bog

set til: 129,00 kr.

Guinness World Records 2022 er en bog til ham eller hende som godt kan lide at fordybe sig lidt, en bog som kan give nogle gode aha-oplevelser. Måske har vi med en type at gøre, som måske selv drømmer om at blive optaget i Guinness World Records?

Guinness World Records 2022 koster blot 129 kroner og er en super sjov og anderledes gave, som den 20 årige ikke lige forventer at modtage.

20. Google Home m. assistant

Google Home

set til: 799,00 kr.

Google Home er en kraftfuld højttaler, som giver en god fyldig lyd og den digitale assistent Google Assistent, som kan hjælpe med  at give dig svar på næsten alt.

Placer Google Home i huset, der hvor du ønsker musikken og hvor du hest vil kunne tilgå Google Assistenten. Aktiver den ved at sige “Hey Google” eller “OK Google” og følg herefter op med dit spørgsmål eller kommando.

21. Tripod - Til videoer og billeder

Tripod

set til: 160,00 kr.

En tripod er et super værktøj hvis du ofte benytter dig af telefonen som redskab til at optage. Måske bruges det til skolerelaterede opgaver, måske er det tant og fjas på TikTok som er den helt store dille, måske er det en kommende karriere som influencer der trækker?

En Tripod kan i hvert fald stabilisere dit billede og give dig nogle rolige og behagelige videooptagelser.

22. Mads Nørgaard - Pillow taske

Taske

set til: 598,00 kr.

Mads Nørgaard Pillow tasken er ét af årets mest populære og mest fremstormende produkter til den yngre generation. Du får her en rummelig, flot og ikke mindst behagelig taske, som er helt i tråd med den mode vi befinder os i for tiden.

Tasken har flere rum, som gør at den ikke blot er pæn, men samtidigt også nem at finde rundt i.

23. Cafe og biograftur for 2

Oplevelse

set til: 458,00 kr.

Et sikkert gavehit til den 20 årige i fødselsdagsgave kunne være et gavekort til biografen. Det er helt sikkert at det er noget den 20 årige skal inden alt for længe, så du har med denne gaveidé et sikkert es i ærmet.

Gavekortet købes digitalt, således at du også kan benytte den som last minute gave.

Hvad er en god 20-års gave?

Til det spørgsmål hører der sig også rigtig mange individuelle svar til, og det er netop det som gør at det er svært at finde den perfekte 20-års gave. Vores primære fokus på Morefews er at give dig en masse inspiration og forhåbentlig også guide dig til at træffe et godt gavevalg. Dog er det dig selv i sidste ende, der bedst kan træffe beslutningen om hvorvidt det er en god eller dårlige gaveide til fødselaren.

For ikke at gøre listen uoverskuelig har vi bevidst truffet valget om at listen “kun” skal indeholde de mest væsentlige og vigtigste gaveideer – hverken mere eller mindre. Vi føler at en gaveliste i omegnen af 20 ideer – plus/ minus – er et rigtig godt udgangspunkt, som man nemt kan rumme og komme igennem uden det bliver for vanskeligt at komme igennem. Ligeledes kan man hurtigere danne sig et overblik om det der er på listen er brugbart eller ikke. I samme omfang er det også grunden til at noget af det første du mødes af i indlægget, er en indholdsfortegnelse der hurtigt opridser de gaveideer der er at finde i indlægget.

Vi håber at du deler samme opfattelse som os, og du ligeledes kan se meningen i at vælge et snævert, men samtidig meget præcist indlæg.

Finder jeg både gaver til ham og hende?

På listen er der både gode 20-års gaveideer til ham og hende. Vi har forsøgt at ramme et meget unisex udvalg, mens der naturligvis nogle enkelte gaver der specifikt egner sig bedst til ham og vice versa.

Når vi udarbejder disse gavelister forsøger vi altid at ramme lige midt imellem, hvad der angår udvalg til ham eller hende. Det skal ikke være sådan, at man føler at der er en overvægt at enten herregaver eller kvindegaver, fornemmelsen skulle gerne være meget lig 50/50. Når du render listen igennem, håber vi at du ender ud med at kunne træffe et valg omkring den perfekte gaveide til fødselaren.

Føler du at der mangler noget på listen, som vi har overset, er vi også meget åbne for inputs – du kan benytte vores kontaktformular og du kan forvente vi reagere på den. Ligegyldig hvad er det også vores største ønske at vores lister er så præcise, sådan flets mulig kan få gavn af det udvalg vi serverer i indlægget.

Rigtig god fødselsdagsfest.

Kommentarer

Skriv din kommentar