Julegave til mor - de bedste julegaveideer til mor 2021

Listen er senest opdateret d. 29 september 2021.

Julegave til mor 2021 – find inspirationen her

At finde en gave til sin mor, som hun sætter stor pris på kan af mange grunde være en større udfordring end først antaget. Du er måske endt på denne side, da du er på bar bund i din søgen efter den perfekte julegave til mor, så derfor vil vi i dette indlæg forsøge at give dig brugbar inspiration, sådan at du kan komme lidt tættere på en beslutning ift. at finde den helt rigtige gaveidé.

Vi har sammensat indlægget således, at du kan finde gode julegaver til mor uanset alder. Med andre ord, så kan du både finde gaveidéer til moren på 30, men også moren på 70 år – det handler i bund og grund om at du tager dig tiden til at finde den rette gave. Vi har gjort alt hvad vi kan, for at gaveidéerne spænder bredt, så mon ikke, at hvis du kigger godt efter, at du kan finde en god julegave til din mor.

Gå på opdagelse i de bedste julegaver til mor

Flødeboller der bliver chololadeovertrukket

1. Flødebollekursus - En skøn oplevelse til mor

Oplevelse

Et flødebollekursus er både en udfordrende, men også en rigtig hygge-gave. Mor skal ud at lære hvordan man laver de mest delikate flødeboller selv, så man ikke længere behøver at købe de dyre fra supermarkedet.

Hvis mor er frisk på nye oplevelser, så er der ingen tvivl om at denne gave kunne være en meget sjov og god idé.

beige hjemmesko i bloed lammeskind

2. Hjemmesko i ægte lammeskind til kolde dage

Pudser

En kold søndag morgen, så er der bare intet bedre end at hoppe i et par dejlige hjemmesko. Især hvis kvaliteten af hjemmeskoene er som disse fantastiske slippers.

En gave, som viser hvor meget du tænker på din kære mor. Det er ydermere også en gaveidé, som ret hurtigt afslører at du ikke blot har taget det første og bedste du kunne finde, men istedet gjort dig rigtig umage med at finde den bedste julegave.

Bridgewalking lillebælt

3. En bestseller julegave til mor er en gåtur på Lillebæltsbroen

Oplevelse

Denne oplevelse er den mest solgte fordi prisen er fornuftig. En gårtur på Lillebælt kan være en god og overkommelig udflugt for en mor i alle aldre.

Overvej denne oplevelses gave som julegave til dine forældre som har kørt over broen mange gange i bil. Hvis din mor er naturmenneske så er dette den helt perfekte julegave.

Potter fra housedoctor

4. House Doctor potter - Sæt med 3 stk.

Potter

At pynte hjemmet med grønne planter er noget som rigtig mange mødre er helt pjattede med at gøre, så derfor skal vores kære mødre også have nogle skønne potter at plante blomsterne ud i.

Dette sæt er fra House Doctor, hvor man får rigtig meget for pengene. 3 potter, som kan rumme forholdsvis meget.

bagekursus

5. Til mor der elsker at bage - En skøn oplevelse

Oplevelse

At bage er noget, som vores kære mødre ofte hygger sig med. Det er en dejlig følelse at kunne bage sit eget brød, hvor man har 100% kontrol over ingredienserne, men det er også en fantastisk måde at skabe en dejlig stemning i hjemmet en søndag formiddag.

Meyers bageskole er for moren, som godt kan lide at bage og er frisk på nye oplevelser og udfordringer.

ramme til tegninger

6. Gaven til hende der har børn der tegner

Ramme

Den perfekte praktiske gave til hende der hele tiden får tegninger af sine børn. Denne ramme er super smart og gør det nemt at skifte.

Børnene bliver super stolte når deres tegninger altid får en plads i hjemmet.

Farmor og mormor bliver også glade for sådan en billedramme.

Elektrisk varmetæppe

7. Et varmetæppe - Den varme julegave til mor

Tæppe

Det er vigtigt at holde din mor varm om vinteren. Der findes masser af varme-dingenotter som kan varme på ekstra kolde dage, men denne er en helt fantastisk og hyggelig gaveide. Kan ydermere også bruges udenfor på de kølige sommeraftener, når duggen lægger sig.

Giv din mor et varmetæppe og en lille ekstra glæde vil komme på de kolde dage i Danmark. Til prisen kunne det også ligeledes være en fin adventsgave.

udplaid læsø

8. Klassisk plaid til de kolde måneder

Plaid

En super klassisk plaid i en forskelle designs – herunder en række nordiske designs iblandt. Tag f.eks.  det naturlige mesterværk fra Læsø Garnspinderi og fra Norges højeste fjeld. Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet. Lige dette plaid fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art. Der er dog mange at vælge i mellem, så klik du dig bare ind og se udvalget!

bog af Michelle Obama

9. Becomming Michelle Obama - Den perfekte selvbiografi til hende

Bøger

Vi nærmere os jul og hitlisterne over bøger giver et godt billede af årets julegavebog. Michelle Obama er en stor figur på verdensplan, og en super interessant kvinde.

Biografier er altid populære til jul, hvorfor du naturligvis også på denne top 10 liste finder nogle stykker. Lad dig selv inspirere, du kender måske lige præcis den type bog, som mor er helt vild med at læse.

Frontcover til Kim Larsens biografi

10. Kim Larsen biografi - En folkehelt

Biografi

I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer.

Resultatet blev denne bog.

I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

Skechers-Ultra-Flex-First

11. Skechers sko (flere farver)

Skechers er et populært skomærke, der er kendt for høj kvalitet og god komfort, og det er derfor også en fantastisk julegave til mor.

Skoene fås i mange forskellige farver, så man kan ramme lige den stil, som ens mor synes bedst om, og de fleste går ikke tilbage til andre kondisko, når de først er hoppet i et par Sketchers.

Only-Quilted-One-Piece-Jumpsuit-Green

12. Only flyverdragt

Selv en hjertevarm mor skal være klædt godt på om vinteren for ikke at fryse, og med denne lækre flyverdragt fra Only er der lagt op til mange timer i godt selskab i vinterlandskabet.

Flyverdragten er blevet utrolig populær blandt folk i alle aldre, og med det flotte design, som modellerne bringer på banen, så er der absolut intet, der siger børnehavebarn, når man hopper i dragten – en kanon julegave til mor.

Normann Copenhagen

13. Normann Copenhagen rullebord

Hvis ens mor længe har snakket om, at det kunne være rart med en lidt mere mobil opbevaringsløsning i stuen eller køkkenet, så er dette rullebord fra Normann Copenhagen en oplagt julegave.

Et rullebord er utrolig praktisk i hverdagen, og når designet går op i en højere enhed, som det er tilfældet for dette bord, så er det tilmed en elegant tilføjelse til husets indretning.

Olaplex-Trio-Treatment

14. Olaplex hårpleje (samlet pakke)

Mor fortjener som regel at blive forkælet lidt ekstra, når man tænker på alt det arbejde, hun laver i dagligdagen, og hvad bedre at forkæle hende med end en lækker hårplejepakke?

Hårpleje er nok noget af det sidste, ens mor tænker på i dagligdagen, og det er derfor en betænksom julegave, der viser et ønske om, at mor skal huske at give sig tid til sig selv indimellem.

Elvang-Horizon-Graa-(130x200cm)

15. Elvang tæppe

Når hele familien skal hygge i sofaen, så skal der masser af tæpper til, og hvis ens mor længe har drømt om et nyt og lækkert ét af slagsen, så er der ingen tvivl om, at dette tæppe er en klar favorit.

Tæppet fra Elvang er lavet af en blanding af alpaca- og fåreuld, og det er virkelig blødt og lækkert at røre ved. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen, og dette tæppe vil falde i god jord hos alle landets mødre.

Lyngby-Palermo-65-cl-4-stk

16. Lyngby - Gin & Tonic glas

Efter en hård uge, så er det tiltrængt for de fleste mødre at smække benene op og nyde en god drink til fredagsunderholdningen i fjernsynet.

Dette kræver dog de rette glas til formålet, og hvis mor er til gin og tonic, så er glassene fra Lyngby et rigtig godt bud. De smukke glas vil gøre sig godt i ethvert hjem, og det er med garanti en gave, som ens mor bliver glad for.

clinique med solfaktor

17. Den sundeste ansigtscreme uden parfume

Ansigtscreme

Clinique Superdefense Moisturizer SPF 20 er velegnet til en kombineret/fedtet hud og fungerer som et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn.

Cremen indeholder SPF 20 som styrker og beskytter mod UVA-og UVB-stråler. Samtidig er det også godt hvis din ansigtscreme er uden parfume.

chokolade fontaene

18. Chokolade-fontæne til en dejlig fest og hygge

Chokoladefontæne

Lav lækre marsh-mellows og jordbær med chokoladeovertræk eller andet frugt med en lækker og blød chokolade som overtræk.

En chokoladefontæne er en super sjov og anderledes julegave til mor, som hun helt sikkert bliver overrasket over at få. Måske er det noget for mor, måske ikke, men hvis alt andet glipper, så kan den jo uden problemer byttes. Men mon ikke mor synes gaven er god?

salt og peber kværne

19. Salt og peber kværne er en klassisk julegave

Der findes utallige af forskellige salt og peber kværner, og derfor henviser vi her også til en kategori hvor du kan finde de kværne som passer bedst til din mor.

Salt og peber kværne er gode fordi man ikke får salt på fingrene, og så kan det også fungerer som flot dekoration på spisebordet.

Marabou chokolade xxl

20. Hvad med en KÆMPE chokolade til mor med den søde tand?

Chokolade

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten mor.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

Ryg pude

21. Julegaven til mor som elsker at putte

Pude

Sov ekstra godt med en stor u-formet pude! Zenkuru Kropspude har en kurvet inderside og giver støtte til nakke, ryg, mave og ben.

Det er nemt at finde en behagelig sovestilling, og du slipper for at vågne med dynen rodet sammen mellem knæene.

En skøn gaveidé til vores kære mor, som helt sikkert elsker at putte og ligge behageligt.

Rosa fra den store bagedyst

22. Den store bagedyst spillet er hot lige nu

Spil

Den store bagedyst er en af de største tv succeser i nyere tid, hvilket også betyder at seerantallet er rigtig stort. Hvis din mor er en rigtig fan af den store bagedyst, så kan det være at en bog fra en af deltagerne eller måske fra Mette Blomsterberg vil blive det helt store hit under træet i år.

Der findes mange forskellige bøger, så mon ikke du kan finde den din mor har mest interesse i.

Vækkeur

23. Vågn op til solopgang hver dag – også om vinteren.

Vækkeur

At vågne kan være en hård ting, især i de kolde vintermåneder. Følelsen af nærmest at have lim i øjenene kender vi alle sammen.

Med dette vækkeur, så kan vågne stille og roligt mens “solen står op” i rummet hvor du sover. En ganske rar og behagelig måde at vågne på, som ligeledes betyder at du ikke er afhængig af at have telefonen liggende ved din seng.

 

24. Rivejern til kål, grønsager mv.

En fantastisk stykke værktøj til køkkenet, hvor du nemt kan skrælle grøntsager og blandt andet kål.

Har man fået rivejernet i køkkenskuffen bliver den svær at undvære – se hvad jernet bedst benyttes til og hvordan mor får mest mulig ud af dette fantastiske redskab.

25. Kitchen Aid Artisan mikser - Fantastisk julegave til mor

Hvis man er seriøst omkring sin bagning og madlavning så kan man ikke have et køkken ude Kitchen Aid. Denne maskine gør det meget nemmere at mikse sine opskrifter imens man foretager sig noget andet mere produktivt – det kunne måske være at rydde køkkenet lidt op i mens.

Den fås i mange forskellige farver, så du kan finde den der passer bedst ind i jeres personlige stil.

26. Flotte løbetights til hende

Når julen er omme begynder de hårde træningsmåneder, hvor vi alle sammen skal forsøge at smide de kilo vi har taget på i december måned. Derfor kan man ikke gå helt galt i byen med et par løbetights i julegave til hende.

Vi har samlet et udvalg af fede tights, så du kan finde det par du mener passer helt perfekt til hende.

27. Kenwood Spiralen - Spiralskærer til grøntsager og pasta

Hvis hun elsker at lave og eksperimenterer i køkkenet, så kan det være at dette redskab kan hjælpe hende at toppe madlavningen en smule.

En spiralskærer gør det nemmere at snitte sine grøntsager, men fungerer også til at lave pasta. Det er altså et multiredskab som gør det både nemmere og sjovere at være i køkkenet.

Håndtaske til hende

28. Enhver kvinde kan bruge en flot taske

Tasker og kvinder går hånd i hånd – bogstaveligt talt også. Kvinder elsker tasker, og derfor synes vi også at den hører denne liste til.

Der findes et hav af forskellige tasker, og her har vi fundet et kategori hvor du selv kan udplukke den taske du mener passer hende bedst.

29. Biografi - Under bjælken

Her er årets julegaver for begge køn og alle aldre…næsten. Giv denne bog til royalisten i familien.

Spændende læsning til juleferien. Biografien bygger på samtaler mellem forfatteren Jens Andersen og Kronprins Frederik. En lækker julegave til dine forældre eller bedsteforældre.

wellness oplevelse

30. En oplevelse i julegave er en fantastisk idé

På top 10 listen over julegaver til mødre kommer man bare ikke udenom oplevelser. Udvalget og mulighederne for at finde den perfekte gave til din mor er endeløse og kreative. Her har vi fundet en masse wellness oplevelser, som vi ved de fleste kvinder vil elske.

Der er selvfølgelig også andet en wellness oplevelser derinde hvis det skulle være aktuelt.

31. Smertefri - En rigtig lærerig bog

Vi kigger hele tiden på hvilke bøger ser sælger bedst. Her til september 2018 ligger denne bog nummer 1 som den mest solgte.

Anna Bogdanova og Mette Bender har skrevet ”Smertefri” til alle der døjer med smerter eller mangel på energi og symptomer på stress. Mange mennesker lever med milde eller stærke former for smerter der kan være hæmmende i hverdagen.
Et godt julegaveønske til dig der gerne vil undersøge om dette virker for dig.

kvinde hos frisøren

32. Dameklip - Giv hende en lækker tur til frisøren

En gavekort til forkælelse er endnu en eksklusiv og fornem gave. En tur til frisøren for at blive frisket op kan alle piger bruge. Det er nemlig ofte dyrt hvis man selv skal betale, og derfor er dette et gavekort som alle kvinder kunne bruge.

Forkæl din pige med denne fornemme oplevelse.

33. Flot kjole til højtidens fester

En flot kjole kan hun altid bruge, og specielt i denne tid hvor der er mange festlige højtider som giver anledning til at tage en kjole på.

Her har vi fundet en flot og relativ kort kjole, men der er selvfølgelig også mange andre kjoler derinde som kan have interesse. Tryk på på “se udvalget her“.

nakkepude med massage indbygget

34. Zenkuru nakkemassage pude - utrolig afslappende

Hvis hun døjer med smerte i nakken, eller generelt godt kunne bruge at slappe lidt mere af, så kan den nakkemasse pude være en god julegave til hende.

En rigtig god julegave idé til mor.

Ecooking dagcreme

35. Ecooking dagcreme

Hudpleje er ikke altid noget, en mor tager sig tid til i en travl hverdag, og derfor kan en dagcreme være en god måde at minde ens mor om, at hun skal huske at forkæle sig selv og hendes hud lidt oftere.

Der er mange gode dagcremer på markedet, men det kan være et godt udgangspunkt, hvis man går efter en naturlig creme med en masse sunde vitaminer, der gavner huden mest muligt – som f.eks. den fremhævede dagcreme fra Ecooking.

Ecooking-Natcreme-50ml

36. Ecooking natcreme

Når man har sagt A, må man som bekendt også sige B, og derfor kan man næsten ikke forære en dagcreme i julegave til mor uden også at købe den tilsvarende natcreme.

Det er hårdt arbejde at holde huden ved lige, men hvis man har professionelle og lækre produkter ved hånden, så bliver det ofte meget lettere i en travl hverdag.

Hvid bog med blomsterbergs jule opskrifter

37. Blomsterbergs Jul med autograf som julegave til mormor

Mette Blomsterberg er populær når det kommer til kager. Hvis du vil give en personlig gave til én der elsker at bage.

Mette Blomsterberg giver med denne bog sit bud på de bedste julekager og bagværk. En gave lidt ud over det sædvanlige fordi den har en signatur af Mette Blomsterberg også.
Bogen her er en rigtig fin fødselsdagsgave til farmor eller eller julegave til mormor.

LÆS OGSÅ VORES OVERSIGT MED JULEGAVER TIL HAM


Mor fortjener alt det bedste

Efter at have læst vores liste over gode gaveidéer til mor igennem, så har du sikkert allerede en god idé om, hvilken gave du skal forære din mor, næste gang det bliver enten jule- eller fødselsdagstid. Der er ufattelig mange gode gaveidéer til mor, og der er ingen tvivl om, at den vigtigste person i dit liv også fortjener den bedste mulige gave. Her er det vigtigt at huske på, at der ikke er nogen rigtig eller forkert gave – så længe mor fornemmer, at du har taget dig tid til at udvælge noget specielt til netop hende, så vil gaven til mor garanteret blive et stort hit.

Rigtig mange – særligt mænd – har svært ved at finde den rette gave til deres mor – både fordi de er mænd, men også fordi det kan være svært at finde noget, der viser hende, hvor meget hun egentlig betyder for dig. Der er selvfølgelig altid en ønskeseddel at gå ud fra, men det er sjældent de mest personlige gaver til mor, der findes her. Derfor bør man altid starte med at lede efter den rette gave i god tid, således at man har tid til at gøre sig en række overvejelser om, hvilken gave der er helt perfekt til netop din mor. Det kan være hårdt arbejde at finde den rette gave, men med vores liste over gaveidéer til mor i hånden, så er du allerede ét skridt nærmere en fantastisk gave til mor.

Find en personlig gave, der varmer hende om hjertet

Som mor elsker man sine børn mere end noget andet i hele verden, og i langt de fleste tilfælde er denne følelse gengældt den anden vej også. Mange har et helt unikt og meget tæt bånd til deres mor, der altid har været der for dem, og dette kan man vælge at tage afsæt i, hvis man gerne vil finde en unik og personlig julegave til mor. Det tætte bånd har garanteret ført en lang række gode stunder med sig, som man husker tilbage på med stor glæde, og hvis man får den parameter og historie med i sin gave, så bliver den helt fantastisk og kan varme mor godt om hjertet.

Den personlige gave til mor er ikke en dans på roser at finde frem til, men hvis man hele tiden husker på de gode oplevelser, man har haft sammen, så burde det ikke være svært at finde en vinkel på den personlige gave. En personlig gave skal gerne indeholde en masse symbolik, der er internt og privat for netop dig og din mor, og med udgangspunkt i fælles interesser og jeres gode forhold kan det sagtens lade sig gøre. Der er ingen tvivl om, at mor godt kan fælde en lille tåre, hvis gaven rammer helt plet, og netop dét øjeblik gør gaven helt unik; både som giver og som modtager.

Hvis du er i tvivl, så gå med forkælelse!

I en travl hverdag er der ikke altid tid til at tage sig af sig selv, og her er det rart at få lidt hjælp fra én, man kender, til at bringe lidt forkælelse ind i sit liv. Forkælelse er en fortrinlig gaveidé til mor – både fordi hun fortjener det, og fordi det måske ikke altid er lige det, hun under sig selv mest. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til forkælelse, og i mange tilfælde er det mere tanken end prisen, det drejer sig om. Man har rig mulighed for at købe billige, men lækre, cremer, shampooer og lignende, der med garanti vil falde i god jord – eller man kan gå hele vejen og forære hende et lækkert spaophold med enten dig eller din far i hånden.

Fælles for alle de gaver, der drejer sig om forkælelse, er dog, at du virkelig har tænkt over, hvordan din mor går og har det, og du viser, at hun fortjener lidt forkælelse i hendes travle hverdag. Disse tanker er noget, der vil vække genklang hos din mor, og der er ingen tvivl om, at der venter et stort knus til dig, hvis du finder en god gave med forkælelse i fokus.

Hvad skal julegaven til mor egentlig koste?

Et oplagt spørgsmål, når det drejer sig om julegaven til mor, er naturligvis, hvad en julegave til mor skal koste. Det er et spørgsmål, der jævnligt bliver søgt efter på nettet, og det kedelige ved spørgsmålet er i virkeligheden, at der ikke er noget klart svar. Du kan sagtens bruge flere tusinde kroner på en lækker julegave til din mor, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er en god gave – det er altid tanken, der tæller mere end beløbet, gaven har kostet. Det lyder kliché-agtigt, men en gave med kærlighed bag er altid et større hit end en dyr og eksklusiv gave, som man altid kan købe selv. Man kan ikke købe sig til kærlighed, så i virkeligheden behøver en julegave til mor ikke at koste alverden – så længe der er tænkt over, at gaven skal være vedkommende og brugbar, så vil den garanteret vække stor glæde.

Når man leder efter den rette gave til mor, så kan det være en god idé på forhånd at have lagt et budget for, hvor meget gaven må koste. Dette kan virke som en hæmsko for nogen, men faktum er bare, at man tænker mere kreativt, når man skal arbejde indenfor et begrænset budget. Den ekstra kreativitet betyder som regel, at man finder en bedre gave, der bliver mere personlig og gennemtænkt, og det er et godt råd, som vi gerne vil give videre.

Mor bliver lykkelig uanset hvad

Hvis du står og er ved at rive alle dine hår ud af hovedet, fordi du ikke kan finde den helt rette gave, så vælg i stedet ud fra din mavefornemmelse. Man kender som regel sin mor godt nok til at vide, hvad hun synes om, og selvom gaver helst skal være tænkt godt igennem, så må man stadig gerne bruge sin intuition. I det hele taget er det vigtigt at huske på, at mor bliver glad for gaven, uanset hvad du næsten køber til hende. Bare det at vide, at man er værdsat er ofte gave nok i sig selv, og dermed skal du ikke ryste i bukserne over at købe gave til din mor – den vil med garanti blive modtaget med lykke og glæde alligevel.

Vi håber meget, at vores liste over gode julegaver til mor har hjulpet dig godt på vej mod den helt rette gave til en særlig kvinde i dit liv – og hvis gaven ikke lige gemmer sig på vores liste, så brug den endelig som inspiration; inspiration koster ikke noget!

Indlægget er anmeldt af: Dorthe M. Andersen Rating 5/5

Kommentarer

Skriv din kommentar