Depositphotos_270832510_L

Fars dag gave (2022) - 24 gode gaveidéer til far

Listen er senest opdateret d. 24 juni 2022.

Fars dags gaven kan ofte være en ret udfordrende gave at finde, fordi mange fædre mener, at de allerede har alt. Det er dog bestemt ikke tilfældet, og hvis man er lidt kreativ, så er der med garanti en god gave, der passer til lige netop din far.

I denne guide har vi sat os for at finde nogle af de absolut bedste fars dags gaver, der er alsidige og passer til mange forskellige typer af fædre. Der er noget for de jordnære, de madglade, de oplevelseshungrende og de helt almindelige fædre, og listen giver et godt indblik i nogle af de muligheder, som fars dags gaven præsenterer.

Vores liste kan bruges direkte til at klikke sig ind på gaverne, men den kan i høj grad også bruges som inspiration til andre fars dags gaver, der er endnu mere kreative og personlige. Listen er kort og præcis, og vi håber meget, at du finder den helt rette fars dags gave her hos os på Morefews.

Fars dag er søndag den 19. juni 2022.

Gå på opdagelse i vores 25 gaver

1. Bridgewalking

Stor oplevelse

set til: 245,00 kr.

Hvis du gerne vil give din far én på opleveren og et par gode timer i selskab med familien, så er Bridgewalking den perfekte gave.

Der er noget helt særligt over udsigten på toppen af den gamle Lillebæltsbro, og her kan man blive blæst igennem og høre alt om det fantastiske bygningsværk. Oplevelsen er en god mulighed for at lave noget som familie, og den vil med garanti vække stor glæde.

2. Lyngby Gin Glas

Glas

set til: 130,00 kr.

De fleste fædre kan godt lide at sætte sig tilbage og nyde en god drink om aftenen, og hvis din far elsker gin og tonic, så er disse glas fra Lyngby den perfekte fars dags gave.

Rigtige gin-glas gør bare hele oplevelsen bedre, og de store bowler gør det muligt at bruge store isterninger, hvilket er med til at gøre smagsoplevelsen bedre.

3. Phillips One Blade

Barbermaskine

set til: 149,00 kr.

Når man er meget i tvivl om, hvilken fars dags gave, man skal vælge, så kan man altid gå med et sikkert bud, som f.eks. denne Phillips One Blade barbermaskine. Maskinen er helt simpel og barberer rigtig godt, og så kan far også smide den gamle skraber ud, som han har brugt i alt for mange år.

En barbermaskine er uundværlig i hverdagen, og det er dermed en gave, som ens far vil sætte pris på i mange år ud i fremtiden.

4. Weber Q3200 gasgrill

Nr. 1 på Pricerunner

set til: 3199,00 kr.

Weber Q3200 gasgrill er en ideel gaveidé til manden, der enten skal have udskiftet sin nuværende grill eller slet ikke ejer en. 

Med denne Weber Q3200 gasgrill sikrer du dig lækker grillmad på kort tid set i forhold til ovn og kulgrill. Grillen har et stort grillareal samt varmehylde. Derudover er der to sammenklappelige sideborde samt mulighed for at hænge grillredskaber.

Weber Q3200 gasgrill er et sikkert hit, hvis du vil give en grill i gave. Fordelene ved denne model er bl.a. dens udtagelige opsamlingsbakke, trinløs varmestyring og lys i håndtaget.

Hvis du tænker det er bedre med en mindre og billigere Weber gasgrill, anbefales denne Weber Q1200 gasgrill, som er i samme serie blot lidt mindre.

5. Padelbat - flere modeller

Sport

set til: 599,00 kr.

Er din far hoppet med på den voksende padel-bølge, der er skyllet ind over landet, så kan et fedt padelbat være den helt perfekte fars dags gave. Det ser alt andet end lige mere professionelt ud i padelcenteret, når man har sit eget bat med, og det sparer også én for leje af bat, hver gang man skal smashe sine modstandere ud.

Med andre ord en perfekte fars dags gave til den aktive og konkurrencemindede far.

6. Print dine egne billeder fra telefonen

Printer

set til: 999,00 kr.

De fleste fædre går lidt op i elektronik, og selvom de måske ikke er de bedste til at bruge det, så gør de gerne et forsøg. Derfor er elektronik altid en rigtig god fars dags gave – og med denne smarte printer kan han kaste sig ud i at printe billeder fra telefonen.

Printeren er nem at bruge og sætte op, og den gør det muligt at printe flotte billeder uden at skulle betale mange penge for at få dem fremkaldt.

7. Populær Calvin Klein duft

Duft

set til: 256,00 kr.

Hvis man er i tvivl om, hvilken gave man skal vælge til faren, der har alt, så kan man altid gå med en god parfume som denne fra Calvin Klein. De fleste fædre har en særlig duft, de tyer til i hverdagen, men det gør ikke noget at udfordre ham lidt med en ny duft, der måske kan vise sig at være endnu bedre.

8. Google Home

Google Home

set til: 999,00 kr.

De danske hjem får flere og flere smarte apparater, og hvis din far godt kan lide at holde sig opdateret, så skal han helt sikkert have en Google Home i fars dags gave.

En Google Home gør det muligt at styre alle de smarte ting i hjemmet fra ét centralt sted, og herudover kan den bruges som højtaler, hvis det er aktuelt. En smart tilføjelse til enhver fars hverdagsliv.

9. Gastrotools læderforklæde (danske iværksættere)

læderforklæde

set til: 699,00 kr.

Hvis du er velsignet med en far, der godt kan lide at bruge mange timer i køkkenet, så er det vigtigt, at han har det rigtige udstyr til at performe. Her kan et lækkert læderforklæde være med til at øge glæden ved at stå i køkkenet, og det er en gave, der kan komme tifoldigt igen, når far svinger gryder og pander på magisk vis.

10. Undertøj fra Organic Basics

Undertøj

set til: 339,00 kr.

Når man ser på fædres ønskesedler, så står der stort set altid strømper og underbukser øverst på sedlen – og det kan man bruge til sin fordel, når man skal finde den rette fars dags gave.

Underbukser kan man næsten ikke købe forkert, og hvis man vælger et par fra f.eks. Organics Basics, så er der tale om simple og kvalitetsfyldte underbukser, som far ikke kan blive andet end glad for.

11. Muhammed Ali plakat

Plakat

set til: 229,00 kr.

En god fars dags gave er én, der giver glæde i nuet og i fremtiden, og her er en plakat, som f.eks. den fremhævede med Muhammed Ali, et rigtig godt eksempel. Plakater er med til at gøre indretningen mere personlig, og der er rig mulighed for at vælge mellem forskellige modeller alt efter, hvad ens far går op i.

En plakat er en personlig gave, der bringer stor glæde – både nu og efterfølgende.

12. Til investoren - Lars Tvede bog

Bog

set til: 169,00 kr.

Rigtig mange fædre er begyndt at gå op i investeringer med baggrund i de mange tv-programmer og artikler, der har sat fokus på emnet. Her er der mange veje at gå, og der kan f.eks. hentes inspiration i en bog som denne af Lars Tvede, der giver en masse gode tips og tricks til, hvad man bør gøre og ikke bør gøre, når man investerer sine penge. En rigtig god fars dags gave til den investeringsglade far.

13. Google Chromecast

Google Chromecast

set til: 239,00 kr.

Hvis din far ikke allerede er trådt ind i den moderne verden, så er der ingen tvivl om, at en Google Chromecast er den helt rigtige fars dags gave.

Med en Chromecast i fjernsynet kan den gamle skrammelkasse pludselig bruges til det hele, og det er en gave, som langt de fleste fædre vil sætte meget stor pris på – særligt hvis de elsker film og serier fra diverse streamingtjenester.

14. Apple Air Tag

Apple Air Tag

set til: 213,00 kr.

Der er ikke noget værre end at miste en taske eller glemme sine nøgler et sted – og man kan aldrig huske, hvor det skete i momentet. Her kan en Apple Air Tag være med til at skubbe frustrationerne til side, og det er derfor en perfekt fars dags gave til den lidt glemsomme far.

En Air Tag gør det muligt at se live-lokationer for ens ting, hvis man ikke aner, hvor de er, og den er nem og effektiv i brug.

15. Lars Løkke bog

Bog

set til: 145,00 kr.

Politik er noget, der interesserer de fleste danske fædre, og hvis det også er tilfældet for din far, så kan denne bog fra Lars Løkke måske være det helt perfekte match til farsdagsgaven.

Bogen beskriver meget at Lars Løkkes politiske liv, og den giver et unikt indblik i de mekanismer, der er med til at styre landet. Dermed er der grobund for mange hyggelige timer, hvis man vælger denne gave til fars dag.

16. Hummel landsholdstrøje

Landsholdstrøje

set til: 499,00 kr.

Herrelandsholdet i fodbold har gang på gang imponeret hele landet i den senere tid, og hvis din far er bidt af en gal fodbold, så er en landsholdstrøje et absolut must til fars dag.

Den nyeste landsholdstrøje fra Hummel har mange lækre detaljer, og den kan være med til at sprede god stemning op til landskampe – selvfølgelig sammen med klaphatten og de kolde drikkevarer.

17. Populær stegepande

Pande

set til: 599,00 kr.

Hvis din far går op i grej til køkkenet, så kan en ny stegepande være en rigtig god fars dags gave. Her er der mange muligheder på markedet, men som regel kan man vælge én af de populære modeller, hvis man er i tvivl.

En god stegepande er alfa og omega i et køkken, og det er helt sikkert en gave, som din far bliver rigtig glad for, hvis han elsker at stå i køkkenet og lave lækker mad til hele familien.

18. Elegant Skagen ur

Ur

set til: 1305,00 kr.

Langt de fleste fædre har et armbåndsur, og udover at holde styr på tiden, så er uret med til at skabe en særlig identitet for den, der har det på. Der er dog ingen tvivl om, at der er mange armbåndsure, der godt kunne bruge en stilmæssig overhaling, og derfor er et ur fra Skagen Danmark en kanon fars dags gave til faren, der har alt.

Skagen har alle dage produceret lækre og holdbare ure til mænd, og det er med garanti et mærke, som din far vil synes om.

19. Grillværktøj til en god aften

Grillværktøj

set til: 449,00 kr.

Grillen er for mange fædre en form for husalter, og der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan lave på en grill. Derfor handler det også om at have udstyret i orden, når man står foran grillen – og her kommer denne fars dags gave ind i billedet.

Et lækkert sæt grillværktøj er med til at gøre den vigtige opgave lidt lettere, og det er virkelig en gave, som mange fædre vil sætte stor pris på.

20. Sequence spil

Spil

set til: 170,00 kr.

Hvis din far elsker hyggeligt samvær om aftenen i familiens skød, så kan et brætspil som f.eks. Sequence være et godt bud på en fars dags gave. Sequence er et spil, der både kræver lidt held og masser af kløgt, og det er et spil for alle aldre, der kan spilles i mange timer uden at blive kedeligt. Dermed er det en fars dags gave, der vil ryste mange gode timer af sig.

21. Anfield Road - Liverpool plakat

Plakat

set til: 299,00 kr.

Fodbold er en stor del af livet for mange fædre, og hvis din far er stor Liverpool-fan, så er denne plakat den helt perfekte fars dags gave. Anfield er Liverpools stadion, og plakaten vil vække glæde hos enhver Liverpool-fan.

Hvis din far ikke holder med Liverpool er der også mulighed for at finde andre, lignende plakater med andre stadionerne fra de største klubber i verden – så mon ikke din fars favorithold er at finde der?

22. Oplevelse: Tandemspring

Tandemspring

set til: 2695,00 kr.

Er din far til adrenalinsus af højeste kaliber, og er han ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer, så er et tandemspring måske den helt rette fars dags gave. Det kræver et særligt mod at kaste sig ud fra en flyver i stor højde, men det er ikke desto mindre en stor oplevelse, når man lige kommer sig over det første chok.

Tandemspring er en oplevelse i verdensklasse, og hvis din far har mod på lidt af hvert, så kan du udfordre ham med dette

23. Massagepistol

Massagepistol

set til: 1399,00 kr.

Når man er far, så kommer man også op i en vis alder med tiden, og det betyder ofte, at kroppen begynder at klage sig, når man står op om morgenen. Her kan man redde dagen ved at give denne massagepistol til far i fars dags gave.

Massagepistolen bliver brugt flittigt hos f.eks. kiropraktorer og fysioterapeuter, og den kan være med til at gøre musklerne lidt mere afslappede og dermed holde smerterne lidt på afstand.

24. Apple AirPods

Apple AirPods

set til: 1449,00 kr.

Man kan næsten ikke gå i gadebilledet uden at se én eller flere med AirPods i ørerne, og de populære høretelefoner spiller så godt, at de er en rigtig god fars dags gave til faren, der altid er på farten.

Apple er kendt for produkter af høj kvalitet, og det gælder i særdeleshed for deres AirPods, der med garanti vil vække stor glæde hos stort set alle fædre i landet.

25. Rigtige mænd går også i sort

Bog

set til: 136,95 kr.

En god bog er altid en god vej at gå, hvis man ikke aner, hvad far skal have i fars dags gave, og denne bog er et godt bud, fordi den giver mulighed for eftertænksomhed på ens eget liv.

Bogen handler om stress og muligheden for at tage stressen i opløbet, og selvom ens far ikke er synderligt stresset, så giver bogen alligevel en lang række gode redskaber, som man kan bruge i det daglige liv.

Sådan finder du den helt rette gave til fars dag

Som allerede nævnt er det ikke altid den nemmeste opgave i verden at finde en gave til fars dag, fordi ens far ikke altid er den, der har den største ønskeseddel. Når det så er sagt, så viser vores liste over de bedste fars dags gaver også, at der er rig mulighed for at være kreativ og finde en meget personlig gave til far, der taler til netop de kvaliteter, han har. Derfor anbefaler vi også, at du kaster et ekstra blik på vores liste, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken fars dags gave der er den rette til netop din far – der er masser af inspiration at hente.

Gaven til far bliver som regel vellykket, hvis man tager udgangspunkt i de interesser, ens far har, eller de interesser man deler. En personlig gave er altid bedre end én, man har fundet i sidste øjeblik, og derfor drejer det sig om at være ude i god tid og tænke grundigt over, hvilken gave der er den rette. Uanset hvilken fars dags gave, man vælger i sidste ende, så vækker den som regel glæde, når far kan mærke, at der virkelig er tænkt over den – så brug vores liste som inspiration og vælg en gave med hjertet!

Hvad skal gaven til fars dags cirka koste?

Når snakken falder på gavebudgettet til fars dag, så er der mange forskellige holdninger til, hvad det bør ligge på – og det varierer meget fra familie til familie. På mange måder kan man sige, at fars dag er en form for ekstra fødselsdag for de fædre, der knokler for familien hele året rundt, men meget ofte vælger man en gave til ca. halv pris af den normale fødselsdagsgave, man giver. Dermed afhænger prisen på en fars dags gave typisk af budgettet til fødselsdagsgaven, og det er noget, man evt. kan bruge som rettesnor, hvis man er meget i tvivl om det forventede gavebudget.

Det er dog vigtigt at understrege, at prisen ikke er alfa og omega for, om man finder den rette fars dags gave. I mange tilfælde kan gaven sagtens koste mindre end halvdelen af det, man normalt bruger på fødselsdagsgaven – og så længe den er velvalgt og personlig, så betyder det ingenting for ens far.

Så længe gaven kommer fra hjertet, så er det en gave, som ens far vil sætte pris på – og selvom det lyder som én stor kliché, så er det ikke desto mindre tanken, der tæller, når det kommer til den rette fars dags gave.

Gå med de sikre gaver, hvis du er i tvivl

Selvom man får masser af god inspiration til den helt rette fars dags gave, så kan det stadig være svært at finde den rette gave. Far er en udfordrende størrelse, når det kommer til gaver, og derfor kan der være god fidus i at gå med de lidt mere sikre gaver, hvis du er meget i tvivl. Der er ingen tvivl om, at de personlige gaver betyder lidt mere end de mere ordinære, men mange af de sikre bud vækker også stor glæde hos far på den dag, der er dedikeret til ham.

Når man snakker om sikre gaver til fars dag, så kan man typisk pege på gaver indenfor de nedenstående kategorier:

  • Elektronisk udstyr, han mangler i hjemmet.
  • Ting til køkkenet, hvis han elsker at lave mad.
  • Nyt undertøj eller andet tøj, hvis man tør vove sig ud i det.
  • Parfume, deodoranter eller andet, der kan give ham lidt ekstra i hverdagen.

Alle ovenstående kategorier er måske ikke kendetegnet ved at være synderligt personlige, men de vækker som regel stor glæde hos faren, der har alt. Dermed er der garanti for smil på fars dag, hvis man vælger indenfor kategorierne – men vi anbefaler bestemt, at du læser vores liste grundigt igennem og leder efter en lidt mere personlig gave, da det er al tiden værd.

Tak fordi du læste vores guide til ende

Som afrunding på denne guide til den perfekte fars dags gave vil vi gerne takke dig for at have læst guiden til ende. Vi håber meget, at vores liste har fungeret som god inspiration til at finde den helt rette fars dags gave, og der er helt sikkert håb forude, hvis du går med én af de gaver, vi har fremhævet.

Den rette fars dags gave handler i høj grad om den intention, man har haft med den, og derfor er det bare med at have hjertet med, når man vælger fars dags gave – så er der næsten garanti for, at gaven vækker glæde.

Kommentarer

Skriv din kommentar