50 aars foedselsdag

50 års fødselsdagsgave - Inspiration til gaven

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

En 50-års fødselsdag er en helt særlig dag

Står du i den situation og skal finde en perfekt gave til en 50-år fødselar – det kan være din far, mor, ven, søn, datter eller en helt anden relation du har til vedkommende, men en ting er fælles ligegyldig relation og køn – det er afgørende at man finder den helt rette gave.

Vi har på Morefews forsøgt at være kreative og komme med vores bud på den perfekte fødselsdagsgave til den 50-årige. På listen vil du både opleve det sjove, kreative og ikke mindst afslappende valg, som forhåbentlig kan være med til at gøre dig en smule klogere på hvad du skal give i gave.

Du kan i indholdsfortegnelsen hurtigt få et overblik over hvad listen indeholder og med et klik, gå direkte til det produkt eller den oplevelse som står listet. Vi håber at du føler dig inspireret af vores liste og finder det du søger. Rigtig god fornøjelse og når fødselsdagen kommer – hav en fantastisk dag.

Er du fødselaren selv, men er i tvivl om hvad du skal ønske dig, kan du med fordel tage et kig under vores indlæg: fødselsdagsønsker.

Gå på opdagelse i vores 27 gaver

1. Undervejs - Dronning Margrethe

Bog

set til: 250,00 kr.

Dronning Magrethe er aktuel med denne spændende og gribende fortælling, som tager os helt tæt på vores folkekære dronning en gang for alle. Kom med ind bag facaden og få indblik i Prins Henriks sidste tid, hvem som lærte dronningen at ryge, samt andre spændende fortællinger.

Tom Buk-Swienty som er forfatter på bogen har med flere hundrede spørgsmål kunne danne sig et meget dybt indblik i hvem vores dronning var og er den dag i dag.

2. Royal Copenhagen æggebæger

Æggebæger

set til: 263,00 kr.

Royal Copenhagen er en dansk designklassiker, som ikke lige sådan ser ud til at gå af mode, men hvorfor skulle det også snart det?

Her er det de meget populære æggebægere, som kommer i en pakke af to stk. Nogle skønne og unikke æggebægere, som selvfølgelig ligesom alt andet Royal Copenhagen har brudgaranti.

3. Stelton termokande

Termokande

set til: 200,00 kr.

Stelton har med designikonet EM77 skabt et verdenskendt design, som sælges verden over. Den unikke vippeprop, som du med garanti kender er opfundet af Erik Magnussen i 1977, men er nu efterhånden fremstillet i et hav af spændende farver.

Termokanden kan rumme 1 liter og trods at den er kendt for sit design, så har den også en fremragende evne til at holde varme drikke varmt.

4. Sammenklappelig skammel

Skammel

set til: 259,00 kr.

En sammenklappelig skammel som kan være meget belejlig at have i tasken eller rygsækken på vandreturen, festivalen eller hvis man blot gerne vil have muligheden for at nappe et mindre hvil til sine ben en gang i mellem.

Stolen er sikker og fylder ikke meget, men kan nemt slås ud når du har behov for lige at sidde lidt eller hvis der er mangel på siddepladser.

5. Royal Copenhagen krus

Krus

set til: 90,00 kr.

Dette Royal Copenhagen krus er blandt de absolutte bestsellere fra det danske og verdenskendte Royal Copenhagen. Koppen her topper sin kategori for kopper i Danmark og må siges at være en af de mest kendte designerkopper vi har herhjemme.

Koppen har ligesom alt andet stel fra Royal Copenhagen brudgaranti således at man ikke skal være nervøs for at tabe koppen.

6. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Hvad køber man til den 50-årige der har alt? Svaret er givet på forhånd, nemlig et padelbat. Din far, mor, søn, datter, ven eller en helt tredje, der fylder 50 har helt sikkert prøvet eller hørt om sporten, men har ikke overvejet sit eget bat endnu. 

Et padelbat er derfor en anderledes gaveidé til en sportsgren, hvor udstyret selvfølgelig skal være i orden og giver en bedre oplevelse af spillet (Typisk låner man bat i et padelcenter).

7. Gaven til maven - Bog

Bog

set til: 210,00 kr.

Gaven til maven er bogen er ikke en klassisk opskriftsbog, men nærmere bogen som lærer dig hvilke råvarer din krop og især maven er glad for. Er der en bestemt type pasta, som du skal holde dig fra? Hvordan med et stort forbrug af gluten?

Gaven til maven giver din mave ro og er endnu mere oplagt til dig som nogle gange føler dig oppustet. En bog vi alle kan lære meget af, som vores mave ville ønske vi købte!

8. Kastanjemanden - Bog

Bog

set til: 94,00 kr.

Kastanjemanden må siges at være en af de helt store bekendtskaber i 2021 da Søren Sveistrups bog blev filmatiseret til den kendte serie på Netflix. Måske du har set serien, måske har du ikke, men bogen her er i hvert fald kanonspændende og kan anbefales uanset.

Denne krimi går i dybden med en morder, som ved hvert mord efterlader en kastanjemand som sit visitkort. En spændende og gribende krimi.

9. Olaplex kur til håret

Hårpleje

set til: 535,00 kr.

Olaplex kur til håret med nr. 4 og nr. 5 indeholder en fantastisk og unik sammensætning af frugtgivende ingredienser, som kan anvendes uanset din hårtype, men er med til at skabe mere fugt i hovedbund og hår.

Hvis du ønsker stærkt og sundt hår, så er fugtbalancen vigtig. Olaplex er med til på daglig basis at reparere på det daglige slid vores hår udsættes for, som f.eks. sollys og når håret børstes.

10. Elvang tæppe

Tæppe

set til: 719,00 kr.

Horizon plaid fra Elvang er opskriften på at give sofaen et nyt og frisk look. Tæppet er fremstillet af en blanding af fåreuld og alpaka, som er topprodukter til fremstilling af bløde og behagelige tæpper.

Tæppet har et flot mønster, som gør sig godt i stort set alle danske hjem. Fremstillet i Peru, hvor man må sige at kvaliteten altid er lidt højere end andre steder hvor man fremstiller den samme type tæpper.

11. Ecooking natcreme

Natcreme

set til: 180,00 kr.

Natcremen fra Ecooking er vores absolutte favoritprodukt når det kommer til rynker i huden. Argireline er en hexapeptide, dvs. 6 naturlige aminosyrer, der reducerer rynkedybden, således at dine rynker ikke er så fremtræden.

Argireline får dine ansigtsmuskler til at slappe af naturligt, således at de ikke overstimuleres, hvilket er det som skaber rynker i huden. Bevar et ungdommeligt look med denne skønne natcreme fra Ecooking.

12. Karikaturtegning

Karikaturtegning

set til: 399,00 kr.

En karikaturtegning er en sjov gaveidé til ham eller hende på 50 år, som man gerne vil overaske med en god og personlig gave, som de næppe havde forventet at modtage.

Du indsender blot et billede af den person/personer, som du ønsker afbilledet, hvorefter at du modtager en herlig håndtegnet karikatur af ham/hende. Bemærk at der kan være lidt leveringstid, så husk at bestil denne gode gave i god tid.

13. Dr. Martens støvle

Støvle

set til: 1466,00 kr.

Classic Dr.Martens støvler giver dit nuværende look lidt ekstra karakter. Den sorte farve og en overdel i læder gør denne støvle til en helt uundværlig model.

Med både kraftige og ikke mindst komfortable såler, samt en lynlås på siden, som gør det nemt at komme i støvlen, så er det ikke til at tage fejl af – det er en virkelig fed støvle. De er ydermere rigtig slidstærke, som gør at de nemt anvendes år efter år og ikke en støvle du lige sådan kan slide op.

14. Eva Trio serveringsfade

Serveringsfade

set til: 277,00 kr.

Eva Solo har med disse serveringsfade været med til at redesigne nogle af deres absolutte klassikere. Det er der kommet denne serie ud af, som er udarbejdet  samarbejde med det danske kokkelandshold.

Det primære fokus for disse skønne serveringsfade er det rillede design, som fremhæver maden flot og sætter den lækre mad i fokus.

15. Populær hårbørste med form efter hovedet

Hørbørste

set til: 149,00 kr.

Denne hårbørste er et must-have hvis man ofte børster sit hår. En ting der kan slide mere på håret end man lige tror, men som heller ej føles behagelig hvis man ikke har den helt rigtige hårbørste.

Her får du fra Yummi Haircare en børste, som er formet efter hovedet – noget som gør den helt ekstraordinær dejlig at børste håret med. Dertil er den også yderst skånsom mod håret.

16. Normann Copenhagen rullebord

Rullebord

set til: 850,00 kr.

Normann Copenhagen er et af danskernes favoritbrands når det kommer til interiør, hvilket er med god grund. Kvaliteten på deres produkter er altid helt i top, men de formår også at skabe tidsløse designs, som passer ind i den nordiske indretningsstil.

Rullebordet her er ikke blot super flot, men det er også praktisk i det daglige, hvor du nemt kan arrange både mad, drikke eller noget helt andet som en god bog. Nem at flytte ved rengøring.

17. 3 Royal Copenhagen suppeskåle

Suppeskål

set til: 850,00 kr.

Er du i forvejen bekendt med Royal Copenhagen, så kender du med garanti deres ikoniske riflede design, som du blandt andet får i dette skønne og smarte sæt med 3 suppeskåle.

Sættet indeholder 3 skåle (Ø17 cm). 1 musselmalet riflet, 1 blå mega riflet, samt ikke mindst 1 hvid riflet. En skøn gaveidé til ham eller hende som i forvejen ejer lidt Royal Copenhagen eller blot har en stil hvor disse smukke skåle passer ind.

18. Print dine egne billeder fra telefonen

Printer

set til: 999,00 kr.

Alt for mange af de billeder vi tager med vores smartphones ender blot i vores album på telefonen men fremkaldes aldrig.

Med denne Kodak printer, så er det slut med ikke længere at få fremkaldt de sjove og gode minder man har. Med Bluetooth eller dock kan du nemt og hurtigt fremkalde dine billeder direkte fra telefonen.

19. Calvin Klein one duft

Herreduft

set til: 267,00 kr.

En parfume kan være en fantastisk gaveidé uanset om det er til ham eller hende, samt ligeledes uanset alder personen fylder.

Denne duft er en herreduft, men parfumen fås også i en feminin model, som ligeledes har en helt fantastisk duft. Parfumen fås i forskellige størrelser, så du behøver ikke at købe en dyr gave for at give denne herlige parfume.

 

20. Wellness-oplevelser

Oplevelser

set til: Fra 399,00 kr.

At runde 50 år kan for mange godt være en tid hvor man reflekterer lidt mere over tingene. Hvor er det mere oplagt at tage en slapper og reflektere lidt over tingene end på et dejligt wellness ophold eller blot en dagsbillet til et skønt wellness område?

Giv ham eller hende på 50 år en wellnessoplevelse, som de selv kan booke når de finder tid i kalenderen.

21. Lyngby gin glas - til den flotte drink

Glas

set til: 100,00 kr.

En god gin og tonic går man sjældent galt i byen med. Det er dog som om, at en gin & tonic drink bare smager lidt bedre, hvis den serveres i et flot glas, som er fremstillet til formålet.

Disse Lyngby gin glas er et populært glas når det kommer til gin glas, en drink som vi danskere for alvor har taget til os de sidste 10 år, som i dag serveres i store mængder, men ikke altid i de rette glas, desværre.

22. Lars Løkke - Om de fleste og det meste

Bog

set til: 145,00 kr.

Lars Løkke Rasmussen, vores forhenværende statsminister har skrevet denne originale og tankevækkende erindringsbog, som er en bog der appelerer til alle der interesserer sig for vores samfund og politik generelt. Dette er også uanset om du er blå eller rød.

Lars Løkke Rasmussen er et idealistisk mennesker, som gennem fire årtier har været en del af dansk politik for at gøre verden til et bedre sted. Ærgerrig, ambitiøs og en hård hund når det kommer til politik.

23. Aktivitetsur

Aktivitetsur

set til: 999,00 kr.

Et aktivitetsur er en fantastisk gaveidé til ham eller hende, som godt kunne tænke sig at vide hvor meget bevægelse man har i sin daglige gang.

Dette smarte aktivitetsur fra Sportsbuddy kan dog ikke kun vise dine skridt og puls. Det har med touchskærmen også hele 14 forskellige apps, samt direkte tilkobling til din smartphone, som giver et væld af muligheder, som står dig frit for at benytte.

24. Barack Obama - Selvbiografi

Bog

set til: 149,00 kr.

Barack Obama var den første mørke præsident, som på mange områder har sat sit præg på måden hvorpå ting bliver gjort på. Udover hans politiske arbejde har Barack Obama også mange andre facetter at dele ud af, som du blandt andet også får indblik i i denne spændende og gribende fortælling.

Du kan lære den tidligere præsident at kende, som mange har blandede meninger om, men som gjorde et godt stykke arbejde på posten i de 8 år.

25. 3D-puslespil i Træ - Cabriolet

Puslespil

set til: 529,00 kr.

Dette 3D puslespil giver ham en masse timer, hvor de 739 3d briller samles til en vaskeægte 50’er cabriolet. Dets meget realistiske design gør at man kan bruge megen tid på at lege og studere de mange dele.

Modellen bliver med bevægelige dele, således at du kan åbne døre, motorhjelm osv. og studere de mange små detaljer som puslespillet indeholder. Et moderne puslespil til ham eller hende, som har en rolig hånd.

26. Birkenstock sandal

Sandal

set til: 300,00 kr.

En Birkestock sandal er og bliver ved med at være en af de mest populære modeller når det kommer til sandaler, hvilket afgjort skyldes at det er svært at finde bedre sandaler, som især på pasform er bedre, men også designet er fantastisk.

Denne gule sandal er en vaskeægte sommermodel, som er perfekt til ham eller hende, som ikke er bange for at klæde sig lidt farverigt.

27. Google Home

Google Home

set til: 799,00 kr.

Google Home højtaler med Google Assistant indbygget, så der kan gives et hurtigt og præcist svar på de forespørgsler man måtte have. Det kunne blandt andet være ved at sige “Hey Google, hvordan bliver vejret i dag?”

Bestem selv hvor den skal stå og sørg for han eller hun også er med på den teknologiske bølge, selvom man lige er rundet 50.

50 års fødselsdagsgave til en mand

Måske har du været listen igennem og ikke har kunnet finde det du søgte. For at være helt sikker anbefaler vi dig lige læse dette afsnit igennem også gå igennem listen en gang til, for måske har du været for hurtig. En mand der fylder 50 kan ønske sig rigtig mange ting, men måske ikke give udtryk for det. Skal du være helt sikker, er de klassiske såsom spil, bøger, oplevelser eller en god flaske et eller andet altid en vinder.

Vi har forsøgt at skabe noget diversitet på gavelisten, hvor der naturligvis både er noget underholdning i form af spil og puslespil, prisvindende bøger og oplevelser man sent vil glemme. Er der intet af dette der frister, kan du måske alligevel tænkte at nogle af ideerne er tæt på det du søger, også kan det faktisk godt betale sig at klikke på linket alligevel – for det vil højst sandsynligt præsentere dig for nogle relaterede produkter som minder om.

50 års fødselsdagsgave til en kvinde

Er det derimod en kvinde som fylder 50, er det i princippet lidt af de samme regler som gælder. Klassikerne som du tænker er kedelige holder stadigvæk – også selvom du tænker at bøger, well-oplevelser, gavekort eller en god duft er for kedeligt. Et godt tip er faktisk nogle gange at gøre mere ud af hvordan du overrækker gaven, end selve gaven i sig selv, for det personlige kort, den fine indpakning eller det overraskende element er noget man husker.

Der hvor den gode gave lykkedes rigtig godt, er at når man både formår at lave det overraskende element såsom et meget personligt eller underholdende kort, også den perfekte gaveide som måske ligger på den liste vi har udarbejdet her på Morefews.

Vi gør en stor indsats ud af at prøve at finde nogle gaver, som rammer et bredt publikum, da vi har mange daglige læsere og dermed også skal henvende os bredt, samtidig med vi også rammer tidens trends.

Den gode gaveide til en 50 årig

Og spørgsmålet til en million kroner – hvad er så den gode gaveide til en 50 årig?

Dette kan både besvaret nemt og vanskeligt. Det lette svar er at sige du allerede ved det, eftersom du kender modtageren kanongodt. Du har måske allerede en ide om hvad det skal være, også er vores bedste overbevisning at du bør gå med din mavefornemmelse. Har du derimod ingen ide, kan du bruge vores liste som inspiration, men udfordringen i at kigge på listen er også at der er mere som kan være fristende – og det er netop her at du skal bruge dit kendskab til fødselaren til at lave udelukkelsesmetoden.

Vi håber i hvert fald – ligegyldig dit udgangspunkt – har kunnet finde denne gaveliste inspirerende og du igen har lyst til at benytte Morefews, når du skal til en bestemt fest hvor der skal medbringes en gave. I menuen finder du alle vores indlæg, som vi jævnligt opdaterer for ideer og udvalg, sådan vi får dig klædt bedst mulig på når den næste gaveide skal findes. Tak for din interesse i vores gaveblog.

Kommentarer

Skriv din kommentar