Sjove gaver - Find de sjoveste til ham og hende

Listen er senest opdateret d. 21 januar 2021.

Få smilet frem med en sjov gave

Vi elsker sammen at få gaver. Selve gaven og det den kan bruges til er ofte nok. Men det er altid lidt sjovere at modtage en gave der er humor i. Det giver et godt smil på læberne for både modtageren og gavegiveren. Sjove gave kan gives I mange forskellige anledninger. Det er ikke kun pakkelegsgaver som må være sjove. En sjov gave kan også altid bruges som supplerende gave til en lille hovedgave. Sjove gave kan altså bruges i alle sammenhænge, og det er altid en god icebreaker i et selskab.

Vi har her på siden samlet en lang række sjove gaver, som hver især har sin egen humor. Hvad end du skal bruge en sjov gave til polterabend eller bare en sjov gave til en almindelig fødselsdag, så er vi ret selvsikre på at du kan finde en på denne gaveliste!

En sjov gave skaber smil hos modtageren

Som nævn i afsnittet ovenfor, så er en sjov gave altid en god icebreaker. Skal du til fest med et selskab, hvor du ikke er alt for bekendt med gruppen, så er et godt grin altid den perfekte måde at få brudt isen på. Du giver altså dig selv og resten af selskabet det perfekt afsæt til en god aften. Det er vigtigt at man ikke tager alting alt for seriøst, og derfor kan en sjov gave være med til at løsne stemningen lidt op.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man samtidig bibeholder situationsfornemmelsen. Det er måske ikke den bedste introduktion, at troppe op til din første fødselsdag ved svigermor med et sjofelt forklæde. Der er dog masser af andre sjove gaver på nedenstående liste, som vil passe ind! Vi håber at du kan finde en sjov gave her på listen, eller om ikke så i hvert fald finde inspiration til en sjov gave.

Gå på opdagelse i vores 43 sjove gaver

sjov boksebold

1. Boksebold til kontoret

Boksebold

Har du en ven der har svært ved at kontrollere sine aggressioner? Med denne sjove boksebold, kan han rigtig få lov at komme af med sine aggressioner. Den placeres på bordet med en sugekop, og så kan han ellers bare slå til.

En perfekt gadget til skrivebordet på kontoret eller derhjemme – slut med at ødelægge hardware når man har en sur kunde i røret, eller hvis man taber i computerspillet!
En idéel lille gave, der samtidig har et drillende budskab til modtageren.

Tissemandsspil til festen

2. Tissemandskampen - Det festlige indslag til festen

Spil

Her har vi fundet en af de lidt mere sjofle sjove gaver. Det er måske ikke den ideelle gave til svigermor! Er du løbet tør for spil til festen? Du behøver ikke lede længere. Disse oppustelige tissemænd er perfekte til en aften med vennerne. For kun 119 kr. får du altså et fantastisk grin med vennerne!

Disse tissemænd er sjove til kvindelige såvel som mandlige fester, og vil helt klart være det sjoveste indslag til festen.

Hotdogmaskine

3. Hotdogmaskine - Hotdogs på rekordtid

Madmaskine

Denne hotdogmaskine er singlefyrens største drøm. Med denne maskine slipper man for at vaske eventuelle gryder eller pander op, efter at man har stegt eller kogt pølserne. Yderligere så varmes brødende i samme maskine.

Helt klart en perfekt lille køkkengadget som ingen man nogensinde vil skamme sig over at have stående fremme!

Popcornmaskine

4. Popcornmaskine - Biografstemning derhjemme

Madmaskine

Vi har selvfølgelig tilføjet endnu en sjov køkkengadget til listen. Denne popcornmaskine er helt perfekt at hive frem når du får gæster. Den ligner akkurat den popcornmaskine der står i biografen, bortset fra størrelsen. Konceptet er det sammen, og det vil helt sikkert blive et taleemne til festen!

En rigtig sjov gave, der kan fungere til i forbindelse med mange forskellige anledninger. Alle der bor for sig selv kan bruge en popcornmaskine!

Den sjove kropspude

5. Kropspude - Perfekt til hyggestunden

Pude

Denne kropspude er faktisk ligeså nyttig og komfortabel som den er sjov. Man ser måske lidt sjov ud når man ligger i ske med en kæmpemæssig pølseformet pude, men den giver faktisk en del tryghed og giver mulighed for at ligge, som havde man en partner.

Ydermere har man mulighed for at ligge i positioner, som faktisk er rigtig sunde stillinger at ligge i. En rigtig sjov og samtidig nyttig gave.

6. Bærbart bordtennis - Spil overalt

Spil

Dette bærbare bortennis sæt giver anledning til mange sjove timer. Det er utroligt kompakt og kan medbringes næsten overalt du går. Tag det med på ferie eller med til fest – det vil med sikkerhed blive et hit.

Denne gave giver altså anledning til mange sjove timer med venner og familie. En klar vinder til ham eller hende der elsker at konkurrere.

Bluetooth tracker

7. Bluetooth tracker til den glemsomme

Tracker

Hvis du har en bekendt der konstant glemmer hvor han har lagt sine ting, så er denne sjove gave noget du burde overveje.

Denne bluetooth tracker vedhæfter du bare dit nøglebundt – må det være bilnøgler, husnøgler eller noget helt tredje. Igennem en app kan du se hvor nøglerne befinder sig, og det bliver derfor aldrig væk for dig igen.
Man kan i øvrigt sagtens placere trackeren i sin pung, taske eller andre ting hvis man ønsker at tracke disse også.

Den sjove tøjfolder

8. Tøjfolderen - Så nemt kan det gøres

Tøj

Denne tøjfolder er en sjov gave til ham eller hende, der lige skal have en hentydning til at de er dårlige til at ligge tøj sammen. Gaven er lidt åndssvag men også en ret sjov gave, som vil være ideel som flyt-hjemmefra gave.

En morsom gave til teenageren der flytter på efterskole, eller i egen lejlighed. I virkeligheden så er den ret nyttig, og vil måske endda blive brugt.

Kølebrønd til øl og sodavand

9. Kølebrønd - Altid jordkølede øl på lager

Ølbrønd

Denne gave er perfekt til håndværkeren der elsker bajere. Den er selvfølgelig lige så perfekt til akademikeren der elsker at drikke øl, men vi er vist alle sammen godt klar over, at håndværkere er en smule mere tørstige.

Man graver simpelthenbare et hul til brønden, og så placere man den og øllene dernede. Jordens kulde køler bajerne ned, og der vil være kolde øl hele sommeren!
En rigtig sjov men også brugbar gave.

Se også: Ølgaver – De 10 bedste

Speakoutspil

10. Speak Out - Et hylende sjovt spil

Spil

Hvis gavemodtageren elsker at holde eller deltage i fester med gode lege og indslag, så er denne gave helt sikkert noget for ham eller hende.

Speak Out er egentlig ret simpelt, hvor det sjove aspekt ligger i at man skal have den skøre mundudvider i munden samtidig med at man forsøger at snakke. En sjov gave der vil være ideel som pakkelegsgave eller bare en lille værtsgave til indflytterfest.

Bærbar hængekøje

11. Bærbar hængekøje - Smart til skyggen

Hængekøje

Denne bærbare hængekøje er for personen der værdsætter at dase i haven om sommeren. At den er bærbar, er helt perfekt for den der campere eller har et sommerhus som man bevæger sig frem og tilbage til.

Den er utrolig behagelig at ligge i, og så er den også ligeså nyttig som den er sjov. En rigtig god og sjov gave at give op til sommeren.

Ølvest-til-festivaller

12. Ølvest- Altid klar med en øl

Vest

Du kender måske rockergruppen AK81. Det står for ‘Altid klar H.A’.

Denne vest er måske knap så gangster. Med denne vest er du altid klar med bajer til dig selv eller dine makkere – og det er der på ingen måde noget ulovligt over.
En rigtig sjov gave, som med fordel kan bruges til polterabend eller i andre festlige sammenhænge hvor der skal indtages alkohol.

Forklæde med tissemand

13. Det lidt frække forklæde

Forklæde

En sjov gave personen der elsker at befinde sig i køkken og lave mad. Det er måske en af de mere sjofle gaver på listen, men det skal der også være plads til.

Forklædet er veludrustet, og der er måske ikke mulighed for at komme helt tæt på bordet når man skal snitte løg. Det er til gengæld en utrolig morsom gave, som med sikkerhed vil bringe latter i selskabet.

Sjov stressbold formet som pung

14. Stressbold - Kom af med dit stress

Stressbold

En stressbold som du kan give I gave til personen der bekymrer sig for meget, eller har lange dage på kontoret.

Bolden er formet som et par testikler, hvilket gør den utrolig morsom. Måske den ikke er tilegnet store kontorfælleskaber, med mindre humoren på kontoret tillader det.
Den ideelle sjove gave til kvinden der arbejder for meget.

Mood lampe

15. Mood lampe - Den hyggelige lampe

Lampe

En rigtig hyggelig lampe som egentlig er mere behagelig end den er sjov. Vi synes dog at den fortjener en plads på den sjove gaveliste, da den har et morsomt og atypisk design, som og derfor sagtens kan benyttes som en sjov gave.

En sjov gave til personen der værdsætter en god bog eller en hyggeligt nat/skrivebords belysning.

Foodsafe

16. Foodsafe - Lås den gode mad af vejen

Låseboks

Leder du efter en sjov gave til snackeren? Har du en ven eller et familiemedlem der simpelthen ikke kan lade være med at gå i slikskabet?

Med denne foodsafe giver du ikke kun en sjov gave, men du afhjælper også et usundt problem. Lås maden af vejen, og gør de kostlige vaner sundere.
Måske du endda selv kunne bruge en foodsafe? Det kunne de fleste af os nok i sidste ende.

fodskrubbe

17. Fodskrubber til badet - Til de sure tæer

Fodskrubbe

Eliminer stanken fra sure sokker eller sko. Med denne fodskrubber behøver du ikke engang at bøje dig ned når du skal vaske dine tæer. På den måde får du det gjort oftere, og samtidig også mere grundigt.

En sjov gave og en eller hentydning til personen du synes har lidt for sure tær, lidt for ofte.
Det er iøvrigt ingen skam at købe den til eget forbrug. Den er faktisk mere handy end man lige tror.

Virtuel reality oplevelse

18. Prøv Virtual Reality hos Khora

Oplevelse

Virtual Reality er blevet noget enhver kan have hjemme i stuen. Det er en helt ny måde at opleve den digitale verden – måtte det være gaming, film eller andet underholdning.

Denne gav er måske ikke lige så morsom som den lægger op til sjov. Der hersker ingen tvivl om, at Virtual Reality er noget man kan bruge mange sjove timer på.
Med denne gave får du den ikke med hjem i stuen, men får til gengæld en herlig oplevelse i professionelle rammer.

Sjov bitholder

19. Fleksibel bitholder - den sjove til handymanden

Værktøj

Her er den sjove gave til handymanden, der elsker at gøre det selv derhjemme. Denne bitholder er, udover at være et sjovt stykke værktøj, faktisk ret praktisk. Har du prøvet at bøvle med at kunne komme til en skrue? Det er slut med dette stykke værktøj, som tillader at du kan komme til selv de strammest kroge.

En rigtig sjov og samtidig brugbar gave til håndværkeren eller ham der altid vil gøre det selv.

En lille donutmaskine

20. Donut maker - Som et vaffeljern til donuts

Madmaskine

Hvis du leder efter en sjov gave til personen der elsker hjemmebag, så har du her den rette.
Dette ‘donut jern’ fungerer præcist som et traditionelt vaffeljern, men former bare dejen som en donut. Så har du en god opskrift til at lave lækre donuts, så har vi fundet jernet til at forme dem.
En rigtig sjov gave som kan give anledning til flere gode timer i køkkenet, og forhåbentligt til et par lækre donuts.

Cola køleskab

21. Coca Cola Køleskab - 12 dåser

Køleskab

Du har måske set det traditionelle Coca Cola køleskab før. Det er formet som et almindeligt lille køleskab, i en rød farve, og med Coca Cola logo på.

Her får du et rigtigt Coca Cola køleskab, som er formet som en faktisk Cola. Det er altså en sjov gadget til kontoret, værelset eller til mandehulen hjemme i kælderen. En rigtig sjov gave til personen der drikker lidt for meget Cola.

Varmetæppe til de hyggelige aftener

22. Cozy Elektronisk varmetæppe

Varmetæppe

Vinteren kan være kold og lang herhjemme. Temperaturen svinger ofte, hvorfor det kan være en udfordring at klæde sig på derefter.

Med dette varmetæppe behøver du ikke tænke på at finde det varme tøj på derhjemme. Fryser du, skal du blot tage tæppet over dig og tænde for varmen. Det er altså super hyggeligt til derhjemme, og det kan også bruges til de sene sommeraftener, hvor det ofte kan blive lidt køligt.

Sjov hængelås

23. Hængelås med fingreaftryk - En sjov gadget

Hængelås

Denne sjove gave er til gadget elskeren. De fleste er os er bekendte med fingertouch systemet på diverse telefoner eller computere. Her fås det på din hængelås, hvorfor du aldrig skal bekymre dig om at smide nøglen væk igen. Det er altså en rigtig nyttig gave til den glemsomme.

En perfekt hængelås til skabene i fitness centeret eller skabe i andre sammenhænge. Der er altså ingen chancer for at du smider nøglen væk under intense træninger.

Chips og dip skål

24. Praktisk chips og dip skål

Skål

Hvis du leder efter en sjov gave til ham eller hende der lidt for glad for chips og dip, så behøver du ikke gøre dig ret mange flere overvejelser. Denne chips og dip skål vil helt sikkert falde i god jord, trods at den er lidt sjov.

Skålen samler chips og dip i én og er derfor samtidig super praktisk. Den ser samtidig godt ud på bordet, og fylder ikke ret meget.

Flamingo badering

25. Flamingo badering - Til instagrammeren

Badering

Måske du leder efter en lille sjov gave til ferien? Denne lyserøde flamingo behøver du ikke tænke to gange over.

Baderingen er helt klart noget at overvej, hvad end du leder efter en gave til ham eller hende. Den lyserøde farve kombineret med flamingodyret danner det perfekte grundlag for fantastiske feriebilleder. En sjov feriegave der kan bruges i mange timer nede ved poolen.

26. Flaskehalsen peger på - Festligt spil

Festspil

Mangler du en sjov lille gave til festen? Med flaskehalsen peger på, går festen aldrig død. Stemningen vil med sikkerhed forblive i top, og denne lille gadget vil sørge for at hele selskabet får den rette mængde alkohol. Husk dog at pakke den væk i momenter, for ellers stikker festen helt af.

Og så fungerer gaven i øvrigt også rigtig godt som en pakkelegsgave.

Toiletbasket

27. Toiletbasket

Spil

Det er ikke altid det sjoveste at sidde på toilettet. De fleste af os har altid vores telefoner med til tidsfordriv. Her har vi fundet en sjov lille aktivitet til toilettet. Toiletbasket er klart sjovere end at spilde tiden på telefonen.

En morsom gave der med sikkerhed giver et smil på læberne hos modtageren. Det er samtidig en ideel gave til pakkelegen i december måned.

Enter knap stor

28. Stor og sjov ENTER knap

Gadget

her får du en hyle skæg gave til kontorpersonen. Kender du en der bruger meget tid foran computeren? Denne store enter knap vil helt klart give et godt grin på kontoret.

Det er måske ikke den mest effektive måde at trykke enter på, men det er uden sammenligning den sjoveste. den plugges bare i USB-porten på computeren, og så har du en ekstra enter knap.

Sovsepisker

29. Automatisk sovsepisker - Undgå brændt sovs

Køkkengrej

Vi har alle sammen prøvet at brænde sovsen på. Det kan være en katastrofe hvis man venter gæster, og hverken har tid eller ingredienser nok til at lave en ny.

Med denne sovsepisker undgår du at brænde sovsen på, og du kan fokusere på at få lavet resten af retten færdig. Piskeren er automatisk, og rører stille og roligt rundt i sovsen helt uden din hjælp. En rigtig god og sjov gave til ham eller hende der stresser i køkkenet.

Sjovt værktøj til avokado

30. Multiværktøj til avokado - 3-i-1 værktøj

Køkkengrej

Det er vigtigt at man får nok med frugt og grønt. Avokado er fyldt med næring og gode fedtstoffer. Det smager samtidig fantastisk, og passer godt i et hav af mange retter.

Det kan dog være træls at skære en avokado så den også ser præsentabel ud. Med dette 3-i-en værktøj sikrer du dig, at din avokado skæres som den skal – hver gang. En sjov, men stadig meget brugbar gave til ham eller hende der elsker avokado.

Grøntsagssaks

31. Grøntsagssaks - Til alt grønt

Køkkengrej

Vi forsætter i den sunde kategori. Her har vi fundet en saks til dine grønsager. Hvis ikke man er super garvet i et køkken, så kan det både være tidskrævende og usikkert at skære grøntsager.

Med denne grøntsags-saks er det både nemt og sikkert at skære/klippe dine grøntsager.
Giv denne gave til en du mener skal passe på sine fingrer i køkkenet.

Facemasks

32. Sjove ølbrikker som ansigtsmasker

Gadget

Her har du mulighed for at give en sjov gave til personen der altid har venner eller familie over til en lille en. De kan fungere som et sjovt lille indslag til alle fester.

Ølbrikkerne er printet med sjove ansigtsudtryk, og er en sjov og god icebreaker i diverse selskaber. Det er vigtigt at man ikke altid tager sig selv så seriøst, og det sørge disse ølbrikker for, at man ikke gør.

Sjov vinflaske med et glas

33. Buddy vinglas - Et glas til hele flasken

Gadget

Hvis du kender en, der er lidt for glad for vin – så har vi her fundet den helt rigtige gave til personen.
Dette vinglas påsætter du bare på toppen af flasken, og så behøver man aldrig at refill sit glas. i hvert fald ikke før der skal en ny flaske til.

En sjov gadget der kan bruges i festlige sammenhænge. Vi anbefaler ikke nogen at drikke alt for meget vin i hverdagen, hvorfor dette glas måske ikke er ideelt til hverdagen.

Vakuumpakkersæt

34. Vakuumpakkersæt til køkkenet - super simpelt

Køkkengrej

Mad opbevares bedre og holder sig længere hvis det er vakuumpakket.
Dette sæt giver dig mulighed for at vakuumpakke din mad i små poser, og derved opbevare det på bedste vis. Sættet består af poser og en lille tube, som du påsætter posen og derefter trækker luften ud af selve posen.

En ideel gaveidé til personen der værdsætter sin mad i køkkenet, og ofte har rester eller andre lækre sager i køkkenet. Smid ikke maden ud, opbevar det ordenligt istedet.

Lille sjov jordbærpiller

35. Jordbærpiller - Hurtigt rengjorte jordbær

Køkkengrej

I Danmark beriger sommeren os med lækre jordbær. De fleste elsker jordbær og forbinder det med sol og sommer.
Det kan dog være træls at skulle pille en masse jordbær, før man kan spise dem med sukker eller som små snacks.

Denne jordbærpiller er utrolig nem at benytte, og giver dig mulighed for at pille dine jordbær på rekord tid, uden at skulle skære store stykker af toppen.

MElonskærer

36. Melonskærer - Praktisk og sjov

Køkkengrej

Her har vi fundet endnu et sjovt stykke værktøj til køkkenet. Dette er også en lille nyttig gadget til en af sommerens bedste frugter, vandmelonen. Denne melonskærer er god til at udhule melonen i små spiselige stykker, uden at man skal bruge en kniv. En melon er som regel stor og svær at skære ud med en kniv, hvorfor dette værktøj er meget nemmere at bruge.

Så hvis du leder efter en god gave til personen der elsker at spise vandmelon om sommeren, så har du her den rette gave.

sjov og dejlig varm vest

37. Varmevest - Slut med at fryse til vinter

Beklædning

Vinteren herhjemme i Danmark, kan være lang og kold. Vi har ikke altid frost eller sne, men vejret er stadigvæk kold og vådt.

Denne varmevest varmer din torso, og du kommer derfor aldrig til at fryse igen. Det er slut med at fryse om vinteren, og du mindsker derfor også dine sygedage. Perfekt til de kolde morgenturer med hunden, eller hvis du cykler på arbejde.

Toweltwister

38. Towel Twister - Til alle med langt hår

Velvære

Hvis du kender en, der altid brokker sig over at skulle vaske sine lange lokker når de skal i bad – ja, så har du her en god gaveidé til hende eller ham. Denne toweltwister er formet så den passer rundt om hovedet, og håret kan så vikles ind i håndklædet således vandet trækkes hurtigt ud.

Gaven er selvfølgelig til mænd såvel som kvinder, og forudsætter bare at man har langt hår, der altid tager lang tid om at tørre.

Bryg din egen øl

39. Bryg din egen øl - Sjovt sæt til ham

Underholdning

Her har du mulighed for at give en rigtig sjov gave til den passionerede øl-drikker.Dette er et kit som giver dig mulighed for at brygge din egen øl. Helt selv, og uden hjælp fra professionelle, har du altså mulighed for at lave din egen øl.

Det er en utrolig sjov oplevelse, og hvis man værdsætter en god øl, så vil man med sikkerhed også synes, at det kunne være sjovt at brygge sin egen.

 

Sjov ølflaske som er låst inde

40. Don't break the bottle - Sjov udfordring

Gadget

Denne gave er til ham eller hende der elsker en udfordring, hvor der er noget på spil. Denne fede gadget er beregnet til, at du køber en rigtig god (og helst dyr) øl, og placerer i dette puslespil. Så gælder det om at få øllen fri, uden at smadre øllen.

Det er nemlig et puslespil, hvor man skal tænke sig godt om. Tager man det forkerte træk, så kan flasken nemlig gå i stykker, og så er belønningen væk.

Pengekanon

41. Pengekanon - Lad det regne med penge

Gadget

Du har måske set den på internettet. Flere rappere eller Youtubere har brugt denne gadget til at vise, hvor mange penge de har.

Du behøver selvfølgelig ikke at have rigtig mange penge, før at denne gadget er sjov. Der medfølger nemlig 100 sedler, som selvfølgelig ikke er ægte, men får det stadigvæk til at se sejt ud. En rigtig sjov gave til personen der udviser, at de har lidt flere penge end de reelt set har.

Sjove powerbanks til børn

42. Spralla Smiley Powerbank - Sjov til børn

Powerbank

En lille sjov gadget i form af en emoji powerbank. Hvem har sagt, at en powerbank skal være et stykke kedeligt hardware? Det behøver de slet ikke at være, og det modbeviser disse sjove powerbanks.

Vi kender alle sammen til diverse emojis der befinder sig i vores online chats og på iPhones. Disse powerbanks er designet efter disse emojis, som gør dem en del mere interessante og sjove at kigge på. Det er altså en lille sjov gave til teenagerbarnet, der konstant oplader sin telefon.

Backup penge

43. Nøglering med 'back-up' penge - sjov gadget

Nøglering

Det er aldrig sjovt at løbe tør for penge. Vi har måske alle sammen været der. Man er i udlandet, og man har ikke flere kontanter på sig. De tager ikke Visa dankort, og du kan ikke betale. Men vent – du kommer i tanke om, at du har 10 euro i din nøglering. Perfekt, nu kan i også få is på stranden.

Gem pengene væk inden ferien, og glem alt om det – LIGE indtil de bliver nødvendige. En sjov lille ferie gadget der kan gå hen og blive nyttig.

Sjove gaver giver et smil på læberne

Vi kan alle sammen godt lide at grine. Hvis du generelt er en humørspreder, eller søger en gave der vil skabe en god stemning blandt forsamlingen, så kan det være en god idé at kigge efter sjove gaver. Der findes et hav af forskellige sjove gaver, og bare fordi at en gave er sjov, behøver den altså ikke at være ubrugelig. På ovenstående liste har vi fundet mange sjove gaver, som faktisk også skaber en reel værdi, udover at skabe god stemning. Når det så er sagt, så er der heller ingen skam i at give en sjov gave som kun kan bruges i momentet. God stemningen er altid noget man bør bestræbe, og derfor kan en sjov gave være værdifuld i den sammensætning. Sjove gaver er eksempelvis perfekte i festlige anledninger, hvor der er en større gruppe samlet. Og så behøver man jo ikke kun at give én gave. Man kan sagtens supplere sine oprigtige gave med en sjov gave, og på den måde skaber man altså god stemning, samtidig med at man tager lidt pis på festens centrum.

Sjove gaver er til alle anledninger

Der findes ikke en anledning hvor sjove gaver ikke passer ind. Selvfølgelig er der visse sjove gaver, som ikke passer ind i nogle sammenhænge. Men humor passer ind de fleste steder, og derfor er sjove gaver unikke. Der er dog anledninger, hvor sjove gaver er mere sjove end andre. Det kunne f.eks. være til en polterabend eller en 18-års fødselsdag, hvor alle ens tætte venner og familie er samlet. Når man har sine nærmeste samlet, giver det mulighed for at give nogle mere personlige og sjove gaver, som andre i forsamling også forstår humoren bag.
Sjove gaver er generelt bare en ting, som vi nok ikke giver nok af. De undervurderet, og de fleste der tænker på at give en gave tænker slet ikke i de baner. Vi burde løsne lidt op, og tilføje mere humor til gaverne. Det kan vi alle sammen have godt af!

Sjove gaver er fantastiske ice-breakere

I forbindelse med ovenstående, så er sjove gaver altså også fantastiske ice-breakere. Der findes ingen bedre måde at komme i snak med andre, end at have et sjovt emne at snakke om. Ofte er man lidt tomme for ord når man møder nye mennesker, og samtalen falder oftest på job og hverdagen, måske lidt familie og så også fritidsinteresser. Det den klassiske og er måske ikke altid lige interessant. Det er altså lidt sjovere hvis m­an har fået grundlag for at snakke om lidt andet, end bare det sædvanlige. Det giver en sjov gave altså anledning til, og derfor kan det være en god idé at forære en sjov gave når man er klar over, at forsamlingen ikke er helt bekendte med hinanden.
Det gør sig altså helt klart, at en sjov gave kan en del ting. Derfor synes vi også, at man bør give sjove gaver en chance.

Kommentarer

Skriv din kommentar