Alt hvad du skal vide om botox-behandling til hår

Alt hvad du skal vide om botox-behandling til hår

Indlægget indeholder sponsoreret indhold.

Den er god nok. Botox-behandling til hår er en ting, men det er ikke, hvad du tror, det er. Hvis du ikke kender til botox, så er det en behandling, hvor giftstoffet botulinum bliver injiceret ind i musklen for at berolige den. Stoffet blokerer de signaler, som sendes til nerverne, så musklerne i det injicerede område ikke længere kan sammentrække sig, hvilket resulterer i en glat hud på området. Botox er derfor også mest kendt for at bruges til at reducere rynker, selvom det også bliver brugt til andre ting såsom at behandle produktion af for meget sved eller løfte overlæben, hvilket mange også kalder at få botox-læber.

Nu rynker du måske på næsen eller hæver øjenbrynene for, hvorfor vil nogen injicere botox i deres hår, hvor der ikke er nogle rynker at reducere? Traditionelt set vil man heller ikke gøre det med botox. Alligevel er der en populær hårbehandling, der går under navnet botox til hår eller botox-behandling til hår.

Derfor hedder behandlingen botox-behandling til hår

Det skyldes, at der er en eksklusiv hårbehandling, der kan gøre håret yngre præcis på samme måde, som botox kan gøre huden mere glat, så man fremstår yngre. Det er en dybdegående hårbehandling, der er designet til at reparere ødelagt og knækket hår. Det er en ikke-kemisk behandling, der ikke indeholder nogle faste ingredienser. Derfor indeholder de forskellige botox-behandlinger til håret også forskellige ingredienser. Behandlingen indeholder dog altid naturlige ingredienser, hvoraf nogle af de typiske ingredienser er sådan noget såsom vitamin B5, vitamin E, caviar-olie og collagen. Det er alle ingredienser, som har fokus på at gøre huden yngre, idet man med alderen ikke blot får rynker, men også tyndere og mindre strålende hår. Selvom man måske ikke tænker over det i dagligdagen, så har alderdommen nemlig også en indvirkning på vores hår.

Botox-behandling til hår tilfører håret fugt, gør håret blødere og mere skinnende, samtidig med at den udglatter håret, så håret både føles og ser friskt ud. Det er derfor, hår behandlingen har fået kælenavnet botox-behandling til hår, selvom behandlingen ikke indeholder giftstoffet botulinum. Det er altså ikke en behandling, der har noget som helst at gøre med botox i andet end i overført betydning.

Botox-behandling i Danmark

Man kan få botox-behandlinger til at reducere rynker i panden, halsen, omkring øjnene eller til at reducere svedproduktionen under armene i 174 skønhedsklinikker landet over. Man kan derfor få botox i Århus, Vejle og de fleste andre storbyer. Hvis man er interesseret i en botox-behandling til hår, kan man spørge efter det ved ens frisørsalon. Husk, at behandlingen ikke har noget at gøre med botox, derfor kan denne behandling heller ikke fås i de 174 skønhedsklinikker landet over.

Kommentarer

Skriv din kommentar