Bridgewalking

Bridgewalking Lillebælt - en storartet oplevelse

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

En oplevelse i fugleperspektiv

Er du klar til en hæsblæsende oplevelse, som er én af de mest unikke måder at opleve Danmark på? Her på siden kan du læse meget mere om det sjove koncept, hvor en gammel og traditionsrig bror bliver forvandlet til en superfin aktiv oplevelse. 

Se alle oplevelsesgaver her – listen har +50 ideer.

Se den fantastiske oplevelse herunder:

1. Bridgewalking - Køb dine biletter her

Set til 245,00

Brovandring ved Middelfart

Tag familien med på et fantastisk eventyr på Den Gamle Lillebæltbro. En brovandring er en helt unik oplevelse, som I helt sikkert aldrig vil glemme.  Fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro har du en utrolig udsigt over Jylland, Fyn og selvfølgelig Lillebælt.

Med andre ord er bridgewalking en helt speciel oplevelse, som du kan dele med nogle af dem, du holder af.

Billeder fra Bridgewalking:

Se de fortryllende fra den fantastiske oplevelse herunder. Ønsker du at læse endnu mere om bridgewalking, fortsætter beskrivelsen under billederne.

bridgewalking_lillebaelt_07 bridgewalking_lillebaelt_06 bridgewalking_lillebaelt_02

Bridgewalking er en oplevelse for livet

Måske ser du ikke Danmark, som et land hvor man for alvor kan føle, man er oppe blandt skyerne. Okay, måske kommer du ikke helt op over skyerne, men selve følelsen kommer du i hvert fald tæt på, når du kommer på en brovandring. Her kan du gå på Lillebæltsbroen. Naturligvis ikke den nye bro men den ikoniske gamle Lillebæltsbro. 

Du er måske ikke normalt typen, som ligefrem elsker aktive oplevelser. Her er Lillebælt Bridgewalking en rigtig fin oplevelse, da brovandringen er for både helt almindelige personer såvel som typisk aktive folk. Sikkerheden er nemlig i top, og man har selvfølgelig altid en guide med sig. Bridgewalking Middelfart er derfor en virkelig god og sjov oplevelse for hele familien, til venner og bekendte og ikke mindst til en polterabend, da det er en yderst anderledes måde krydse bæltet på, i forhold til hvad man normalt er vant til.  

Se her på siden, hvorfor det er meget sjovere at gå fra Jylland til Fyn oppe i skyerne.

Hvad er bridgewalking?

Vil du have den lange eller den korte version? Kort fortalt er det jo egentlig “bare” at krydse den gamle lillebæltsbro tæt ved Middelfart. Den lange version er meget anderledes!

Du har sikkert krydset bæltet mange gange enten i bil eller tog. Måske har du endda gået til fods over den gamle bro. Men de falmer alle sammen lidt i farve, når man sammenligner med Bridgewalking. Her slutter du dig nemlig til fugle og kraftigere vinde. Derudover kommer du til at se Danmark fra en meget anderledes vinkel, end du er vant til.

Måden det foregår på er, at du sammen med en guide og andre modige deltager krydser broen. Hele oplevelsen tager cirka 2 timer, hvor der bliver gået omkring 2,5 kilometer. Sikkerheden er naturligvis altid i top, så du kan nyde de flotte udsigtsposter, mens du krydser lillebæltsbroen. Du får sikkert også nogle anekdoter på vejen, men det allerbedste er altså udsigten. Du kan nemlig ikke få en lignende udsigt noget som helst andet sted i landet.

Derudover er det en helt speciel følelse at gå over bilerne og toget som krydser under ens fødder.

Video af Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Naturligvis er en video aldrig ligeså god som at være der selv, men her får du en yderst delikat smagsprøve, hvor du nærmest kan mærke suset fra vinden og toget allerede.

En særlig oplevelse hvor der er langt ned

I Danmark findes der ikke mange steder, hvor du har langt ned til fast grund. Vi har vi ikke dramatiske bjerge og vild natur. I stedet er vi et lille hyggeligt land med et utal af kyster. Faktisk har vi omkring 8.000 kilometer kystlinje, hvilket i sig selv er unikt. Dog har vi ikke rigtig nogle steder, hvor man kommer højt op ude ved kysterne.

Netop her kommer Bridgewalking ind i billedet. Lillebælt har noget af landets allerflotteste natur på begge sider af bæltet. Derfor er det helt unikt at komme op i så mange højdemeter ved de danske kyster. Oplevelsen er selvfølgelig yderst interessant i sig selv, men når du kombinerer det med vores skønne danske natur, får du en helt unik kombination.

Din sikkerhed under brovandringen er i top

Ja, det er lidt farligt at gå ovenpå en gammel bro, medmindre du har en guide og ikke mindst sikkert udstyr på. Har du det, er sikkerheden i top, hvorfor der naturligvis kun kan komme personer op på broen ifølge en ledsager. På den måde kan alle være trygge og nyde oplevelsen fuldt ud.

Historien bag bridgewalking

Rent faktisk kommer idéen til brovandringen hele vejen fra Sydney i Australien. En dansker som kendte til konceptet spurgte sig selv, hvorfor der egentlig ikke er Bridgewalking oppe i toppen på Den Gamle Lillebæltsbro. Et lang historie kort endte det ud med, at Middelfart og Fredericia kommune etablerede, Bridgewalking Lillebælt. Det resulterede i, at den 10. maj 2015 forestod H.K.H. Kronprinsesse Mary den helt officielle indvielse af Bridgewalking Lillebælt.

Derfor kan du i dag kommer helt op i toppen, og se Danmarks kyster og fine lillebælt fra en helt anden vinkel, end hvad du nogensinde har været vant til.

Middelfart – en dejlig by til oplevelser

Kystbyen er en helt og aldeles undervurderet by, som mange nok kun oplever, når de krydser i tog eller bil. Rent faktisk er den ligesom mange andre fynske kystbyer utroligt charmerende og ikke mindst fin til oplevelser. Derudover er der både gode shoppingmuligheder, og du kan slappe af nede ved kysten.

Derfor er det helt oplagt at kombinere en brovandring med en byvandring, hvor man kan få noget lækkert mad efter den hæsblæsende oplevelse.

Skal jeg købe billet til bridgewalking i god tid?

Vi anbefaler dig altid, du køber din billet i god tid. Især i højsæsonen hvor der kan være rift om billetterne. Du kan købe i det lokale velkomstcenter, men det er betydeligt nemmere at gå det online. På den måde går du ikke forgæves, hvilket kan være en noget trist oplevelse.

Køb et gavekort til bridgewalking

Gaver er noget af det allerbedste. Man får mulighed for at gøre en anden person glad ved at vise, man sætter pris på vedkommende. Dog er mange gaver efterhånden ved at blive til kliché. Heldigvis er kliché absolut ikke et ord, du kan bruge om Middelfart Bridgewalking. En aldeles unik oplevelse, som passer til aktive såvel som helt almindelige personer. Oplevelsen er nemlig meget mere end blot højdemeter og passerende biler og tog under en. Naturen og udsigterne er nemlig unikke.

Giv oplevelsen som en gave

Derfor er det gjort nemt for dig at give denne meget anderledes oplevelse som gave til den eller de, du holder af. Vi er overbeviste om, at modtageren absolut ikke bliver skuffet. Af hvad vi ved er det for langt de fleste en oplevelse for livet med udsigter man gerne vil opleve igen. Så tag din familie eller ven under armen og gå på lillebæltsbroen. I bliver ikke skuffet.

Ønsker du at kigge ikke-oplevelsesgaver kan du med fordel tage et kig under gave til ham, eller gave til hende.

Kommentarer

Skriv din kommentar