gave til gravid

Gave til gravid - Gode gaver til den gravide

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Gaver til gravide – 15 gode gaveidéer

Der er mange følelser forbundet med en graviditet. Som berørende er det derfor en god idé at vise omsorg, og hvilken bedre måde at vise omsorg, end ved at give en god gave.

Men hvad giver man i gave til en gravid? Skal man købe en ting til den baby der venter, eller skal man købe en ting til den gravide selv? Der er mange muligheder, og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Det er nemlig meget individuelt hvad den gravide har behov for. Måske har den gravide allermest behov for lidt social hygge over en middag, og ikke en materiel gave.

Det er svært at vide, og derfor er det vigtigt at man gør sig umage med at udvælge den rigtige gave – specielt i en tid, hvor følelserne er lidt mere oppe at ringe.

En oplevelse i gave til den gravide

En oplevelse er altid en god gave. Som gravid kan man godt have brug for, at fokusset kommer lidt væk fra det at være gravid. Derfor kan en oplevelse være en helt fantastisk gave til den kommende mor. Det kan være alt fra et cafébesøg til en mere aktiv oplevelse – det afhænger fuldstændig af personen og hendes behov, hvilket er det vigtigste at have i mente når du vælger hvilken gave den gravide skal have.

Skal gaven være til den gravide, eller barnet?

Det er et spørgsmål mange stiller sig selv – skal gaven være til moderen, eller til barnet? Det korte svar må være, at det er fuldstændig op til dig. Der er ikke nogen der kan tage den beslutning for dig. Du må mærke efter, hvorvidt en gave til den gravide eller barnet vil blive mest værdsat.

Det er selvfølgelig rart at modtage en masse gaver til barnet, specielt fordi man så kan spare lidt penge på selv, at skulle købe diverse sager. Men samtidig så kan en gave til moderen selv også være tiltrængt når man er gravid.

Se vores udvalgte gaveidéer til den gravide

1. Dialægt plakat til den gravide

Plakat

set til: 249,00 kr.

Dialægt-plakater er blevet meget populære, da de er sjove og alle kan relatere til de citater der står printet på plakaterne. De fås i mange forskellige versioner, hvor denne selvfølgelig omhandler “den gravide”.

En rigtig sjov gave til gravide, som kan give den gravide en følelse af, at hun ikke er den eneste der går med visse tanker.

2. Plejende bodylotion til mor og barn

Bodylotion

set til: 395,00 kr.

Kroppen er hårdt med når man er gravid. Det vigtigt at vedligeholde kroppen med motion og diverse nødvendige skønhedsprodukter. Det kan have afgørende betydning for kroppens velvære og udseende efterfølgende, at man tager vare om den under graviditeten.

Her har du en god bodylotion der kan benyttes af både mor og barn, som sørger for at huden holder sig fugtig.

3. Lær om livet som nybagt mor og tiden forinden

Bog

set til: 139,95 kr.

Der er mange ting man skal være opmærksom på som nybagt mor. Hvordan man håndterer visse situationer korrekt er noget alle mødre bestræber at mestre. Det kan dog være svært at holde hoved og hale i hvad der er rigtigt og forkert.

Med denne bog giver du en rigtig god gave til den gravide, der kan være med til at give lidt ro i sindet til når babyen kommer til verdenen.

4. Lille Kanin - naturlig-certificeret hudpleje

Hudpleje

set til: 349,00 kr.

Lille Kanin leverer alt til hudpleje til små børn, og alle deres produkter er naturlig-certificerede og derfor helt uden kemiske stoffer. Yderligere så er produkterne veganske og uden parabener eller farvestoffer.

En ideel gaveidé til gravide der kun ønsker det bedste for sit lille barn, og så kan produktet også bruges af den gravide selv.

 

5. Sød bog til barnets første minder

Bog

set til: 349,95 kr.

At være gravid er en stor ting, da man er i færd med at sætte et nyt liv på jorden. Med denne bog kan du holde trit med barnets første minder, og det vil med sikkerhed være en sjov lille ting at tage frem mange år ud i fremtiden.

I bogen kan man gemme små genstande som eksempelvis hår, tænder, tandbørste og billeder. Der er mulighed for at gøre bogen fuldstændig personlig og derfor super værdifuld i fremtiden.

 

6. Lækker pusletakse fra Kongens Sløjd

Pusletaske

set til: 749,95 kr.

Når man lige har født er der mange ting man skal holde styr på. Ikke nok med at hverdagen pludselig ser helt anderledes ud, der er også en række logistiske udfordringer som man skal overkomme.

En pusletaske er med til at holde styr på alle de små nødvendigheder der er forbundet med at have en baby. En god gaveidé til gravide, der holder dem på forkant.

7. Afslappende graviditetsmassage

Massage

set til: 1095,00 kr.

En graviditet kan være anstrengende for kroppen. Ikke nok med at hormonerne påvirkes under graviditeten, så påvirkes kroppen også rent fysisk, når man bærer rundt på et lille menneske i maven

En god gang massage er den perfekte gave til gravide, som virkelig kan være tiltrængt og derfor skabe meget værdi for den kommende mor.

8. Nature Collection - Skønne slippers af lammeskind

Slippers

set til: 799,00 kr.

Som gravid bruger man rigtig meget tid derhjemme, og det kommer man også til i månederne efter at man har født. Derfor er det også vigtigt at man føler sig komfortabel derhjemme, så det ikke bliver belastende at være hjemmegående.

Med disse lækre lammeskinds pudser/slippers kan du give en rigtig god graviditets-gave, som sørger for at tilstedeværelsen derhjemme er mere behagelig.

9. Blød nusseklud med kær bamse

Nusseklud

set til: 169,95 kr.

Denne nusseklud er perfekt til et nyfødt barn. Et barn har en helt naturlig træng til at holde ved ting, og putte diverse ting i munden. Nussekluden her er tilkoblet en lille bamse i form af en abe, og er lavet i super bløde materialer.

Jellycat er et produkt fra England, og kan vaskes omkring 40 grader og viklet ind i et pudebetræk eller lignende. En god gave til gravide der kun vil have det bedste til sit nytilkomne barn.

10. Sofie Linde - Fårking gravid (bog)

Bog

set til: 195,95 kr.

Sofie Linde er efterhånden gået hen og blevet Danmarks mest populære tv-vært, med sin optræden på diverse tv-shows, herunder den mest populære X-Faktor.

Sofie har skrevet denne bog, som omhandler alle hendes op og nedture i forbindelse med sin graviditet, og hun lægger ikke skjul på noget som helst. En rigtig god gave til en gravid, der måske har det lidt svært.

11. Fin Uro til børneværelset

Uro

set til: 349,95 kr.

Når det kommer til at give en gravid en gave til barnet, så er en uro altid en sikker gave at give. En uro er modsat ordet, med til at skabe ro for barnet ved, at barnet finder dens naturlige bevægelse interessant og samtidig afslappende.

Denne uro er formet som en flot regnbue med behagelige farver, men Liewood har lavet en masse forskellige som du kan vælge i mellem.

12. Den perfekte pude til god og behagelig søvn

Graviditetspude

set til: 499,00 kr.

Når maven vokser, kan det være svært af finde en komfortabel måde at ligge på, og dette er problematisk, da søvnen kan have stor betydning for ens humør og dagligdag når man er gravid.

Denne lange pølse-pude er perfekt til, at finde en komfortabel stilling at sove i, hvor man kan få løftet benet eller kramme puden.

13. Giv en skøn oplevelse med graviditetsyoga

Yoga

set til: 495,00 kr.

Det er vigtigt få rørt sig når man er gravid – ikke mindst for at undgå at tage alt for meget vægt på, men også fordi det er sundt for barnet og dig selv at motionere.

Yoga er fantastisk, ikke bare til at få motioneret, men også til at give ro i sindet og få afstresset hvis man har nogle frustrationer. En god gave til en gravid veninde.

14. Sebra - Hæklet barnevognskæde

Barnevognskæde

set til: 269,95 kr.

Denne graviditets gave er perfekt til barnevognen, og hjælper med at få barnet til at slappe af og falde i søvn ude i barnevognen.

Denne barnevogns kæde er også med til at stimulere barnets sanser så det udvikler sig på rette vis. Kæden er lavet i hæklet bomuld og er nem at montere.

15. Overrask med en betænksom mammabox

Gavekurv

set til: Fra 795,00 kr.

Her har du den perfekte gave til den gravide veninde, den gravide kæreste eller bare den kommende mor. Denne mammabox er 100% forkælelse, og du kan vælge mellem fire forskellige bokse, således du finder en der passer helt perfekt.

Boxene indeholder alt fra gode råd til graviditeten til selv-forkælende cremer eller trænings-udstyr.