Gave til løber 2020

Listen er senest opdateret d. 11 februar 2020.

Skal du finde en gave til en løber?

Er du på udkig efter en julegave til en løber, kan du måske hente noget inspiration i dette indlæg. En løber har brug for gode løbesko og ikke mindst løbegear af god kvaltiet – herunder: løbesokker, løbetøj, tilbehør til årstiderne, samt teknologi i form af løbeure og/eller aktivitetsarmbånd.

På baggrund af vores research har vi fundet en række løbeprodukter, der egner sig som en god julegaveidé til den løbeglade. For en løber er det essentielt med noget godt udstyr af høj kvalitet, for at undgå skader med mere. Generelt er løb hårdt fysisk for kroppen, hvis man enten er uopmærksom i forhold til overbelastning, eller anvender det forkerte udstyr. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man har fokus på at få valgt det rigtige løbegear.

Du kan se produtkerne herunder, mens de dybere specifikationer kan læses under produktet, hvis du klikker dig videre via et af nedenstående links.

Rigtig god fornøjelse med vores løbeliste på Morefews.

Du kan også se vores fulde opdaterede julegaveliste her.

Se vores løbegaver herunder

1. Nike Epic React Flyknit 2

Løbesko

Super lækker løbesko fra Nike. Det er en forbedret udgave fra Nike, hvor der er endnu mere support og endnu mere komfort til løberen.

Nike Epic React tager din løbetur op på et nyt niveau, og komforten mærkes med det samme. Bemærk at Nike Epic React Flyknit 2 både kan fås til kvinder og mænd. Bemærk at skoen er til den mere neutrale løber.

 

2. Asics GEL-Kayano 26

Løbesko

Eksperterne beskriver modellen som “endnu et mesterværk”.

Skoen fra ASICS giver den nødvendige til løberen på både korte og lange ture. En ekstrem god løbesko, der ligesom dens forgængere får rigtig flotte ord med på vejen. Den gider løberen alt den støtte og komfort som man overhovedet har brug for.

3. Garmin Forerunner 645 Music

Løbeur

GPS løbeur med musik og kontaktløse betalinger. Smart og funktionelt ur, der kan være med til at øge performance hos den enkelte løber.

Det er et af de mest innovative løbeure man overhovedet kan erhverve sig på markedet i øjeblikket. Uret indeholder op til 500 sange, og kan nemt forbindes med Bluetooth høretelefoner, sådan man slipper for at slæbe sin mobil med på turen.

 

4. Nike Pro Warm Tights

Tights

Perfekte tights til trænigen. Denne Nike Pro Warm Tights holder løberen varm under hele løbeturen, hvilket netop er vigtig i forhold til at få mest mulig ud af sin løbetur.

Denne model har ribområder, der øger ventilation i zoner med høj varme. Læs mere om alle specifikationerne ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Praktisk information

Det er ikke altid nemt at vælge løbesko, eller løbeudstyr da man ofte gerne vil have prøvet skoen eller tøjet først. Dog kan det sagtens lade sig gøre, eftersom de fleste løbere typisk allerede har en præference til et brand, eller en specifik model. Netop derfor kan man også være sikker på, at modellens pasform er som man kender det.

Dog er det muligt at bytte ovenstående varer, hvis man nu ikke skulle være tilfreds med modellen, eller størrelsen skulle være forkert. Bemærk at produkterne er fundet hos Sportmaster, hvilket gør det muligt at bytte i både den fysiske butik, men også online.

Pas på løbeskader

Man skal altid passe på de klassiske løbeskader. Løb kan være meget belastende for ryg, knæ og ankler, hvorfor det er vigtigt at man er opmærksom på dette. Mærker man noget, er det vigtigt at man lytter til sin krop, og ikke presser den unødvendig meget. Et alternativ til løb kan være cykling i de perioder, hvor kroppen må sige fra. Det værste man kan gøre er blot at være 100% inaktiv, hvorfor det netop kan give mening at skifte over til alternative motionsformer i disse perioder.

Kommentarer

Skriv din kommentar