ideer til oensker

Hvad skal jeg ønske mig? Find inspiration lige her på siden.

Listen er senest opdateret d. 13 januar 2022.

Er du i tvivl om hvad du skal ønske dig i gave til din fødselsdag? Er du løbet helt tør for idéer for hvad du gerne vil have i julegave? Fortvivl ikke. Her får du hurtigt 40+ gode idéer til hvad du skal ønske dig. Der er både ideer til ham og til hende.

Gå på opdagelse i vores 48 gaver

1. Padelbat (flere modeller)

Padelbat

set til: Fra 599,00 kr.

Et padelbat er en perfekt gave til ham eller hende, der er løbet tør for ønsker. Sporten har taget Danmark med storm, og du har helt sikkert prøvet den eller hørt om folk, der er blevet grebet af den. 

Derfor må du have dit eget bat, så du har klar til at tage kampen op mod dine venner, kolleger eller familien. Et godt bat sikrer dig nemlig en perfekt start på padel-karrieren.

2. Natlampe med ur og naturligt lys

set til: 249 kr.

Det her vækkeur skal du ønske dig til jul! Et vækkeur der simulerer solopgang og solnedgang for den bedste start på dagen.

Har du nogensinde overvejet at få din mobiltelefon ud af soveværelset? Med dette billige vækkeur fra Denver så kan du blive vækket dejligt hver morgen uden at gribe ud efter din mobil.

3. En god gourmet oplevelse er den bedste gave til både mand og kvinde

set til: Fra 100 kr.

Den bedste gave til en mand er helt sikkert en god oplevelse enten for ham selv eller sammen med sin familie. Gavekort med oplevelser er blev populært og er en nem måde at give en mand en gave på.

Gavekort er specielt praktisk hvis man er lidt sent ude og desparat for at finde en gave. Man kan altid finde en gode julegave til en mand på denne måde. Print den selv og lav en kreativ indpakning så er gaven på plads.

4. Hvad med en fed oplevelse som gaveønske?

set til: Fra 200 kr.

Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig, så er en oplevelse altid praktisk.

Typisk er det et gavekort til en oplevelse som er nemt at printe og give som gave. Gavekort til oplevelser er altid en god gave hvis man er sent på den og gaven skal købes i sidste sekund.

5. Smart julegave til ham der elsker friluftsliv eller festivaler

set til: 189 kr.

Se lige denne smarte køletaske-rygsæk-stol alt i én løsning. Perfekt taske til en tur i skoven eller fisketur.

Eller en super stol at have med på festival eller camping. Her er tale om en super god idé der bare er blevet til en super praktisk julegave til ham.

6. Der skal også en Gin & Tonic bog under juletræet

set til: 69,95 kr.

En god julegave er at kombinere en Gin & Tonic bog med nogle lækre glas (og måske en flaske gin). Alle vil elske det rette udstyr til en god Gin og Tonic drink.

“Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant og er din ultimative gin-bibel. I denne bog giver ginamatøren Iben Diamant dig viden om typer, mærker, tilbehør og meget, meget mere. En billig julegave som alle har råd til.

7. Store flotte glas til din gin og tonic - 4 stk

set til: 198 kr.

Flotte gin og tonic glas er altid en god gave til personen der elsker gin.

Denne model er populær rigtig mange steder, og mange vil mene at dette er den eneste model man bør drikke G&T af.

8. Troels Kløvedal - Alle mine morgener på jorden

set til: 299,95 kr.

Når man når op i en alder hvor man er farfar så har man ofte alt hvad man skal bruge. Og man har tid til at læse en god bog.

Find en spændende bog som julegave til farfar som passer lige præcis til hans interesser. Et godt bogvalg behøver ikke være en lang roman, det kan sagtens være en god selvbiografi som skal under juletræet.

Her kan du finde månedens bedste og mest solgte bøger. Og bøger som gave er ofte til overkommelige priser. En god gave til din far der aldrig ønsker sig noget.

9. Bose QuietComfort 35 noice cancelling hovedtelefoner

set til: Fra 2.279,95 kr.

Her har vi fundet det perfekte støjreducerende headset. Støjreduktion er en relativ nyt teknologi, som giver dig en bedre lydoplevelse.
Bose er et af de førende brands når det kommer til kvalitetslyd. Her har de lavet et godt headset der formår at holde alt støj ude.

Headsettet er ideelt for dig der godt kan lide at zone lidt ud når du hører musik. Det kan f.eks. være på flyrejser eller når du skal arbejde koncentreret.

10. Minikøleskab til kontoret

set til: 529 kr.

Har du meget svært ved at finde frem til hvad du ønsker dig?
Det er også blevet trendy at have et lille køleskab på kontoret eller i redskabs-skuret, så hvis ikke du har et kontor derhjemme kan det bruges i andre sammenhænge.

Det er altid dejligt med noget koldt at drikke lige der hvor man befinder sig.

11. En ikonisk kaffebrygger som forkælelse til ham

set til: 330 kr.

Dette er gaveideen til ham der elsker kaffe, og kaffe med sjæl. Lav kaffe på den mest simple måde med den reneste smag.

Nogle kaffeentusiaster mener at dette er den rigtige måde at lave en god kop kaffe. Uanset hvad så er det kaffebrygning med sjæl og som giver en god fornemmelse af renlighed og kontrol.

12. MEATER - Stegetermometer må være årets gave

set til: 899 kr.

Stegetermometer har før været årets gave. Men kampen med ledninger har gjort oplevelsen knap så lækker. Det er ovre nu!

Dette elegante og smarte stegetermometer styre vha. bluetooth (og wifi) så du altid har kontrol med temperaturen. Du kan endda forlade hjemmet og stadig holde øje med om stegen er på rette vej.

13. bezzerwizzer - året der gik

set til: 499,95 kr.

Bezzerwizzer er et af de mest kendte brætspil er og er det perfekt indslag til en god aften med familie eller venner.

To hold dyster mod hinanden i quizzes, og holdet med flest point til sidst vinder spillet. Et spil der rigtig tester din paratviden!

14. Ekslusiv lommelærke

set til: 199 kr.

Det er langt fra de fleste der bruger en lommelærke, men den kan vise sig at blive nyttig når først du står og mangler den.

En meget god gaveidé til ham eller hende der godt kan lide en lille skarp – hvad end det er i forbindelse med fest eller andet.

 

15. Ønsk dig en drone

set til: Fra 777 kr.

En drone fra DJI er en af de sejeste gaver du kan give en mand. Man kan få mange forskellige droner til forskellige priser, men DJI leverer de absolut bedste.

Så her er et af de store og fine ønsker som virkelig passer til jul eller den store fødselsdag.

16. Værktøj kan man altid ønske sig

set til: fra 250 kr.

Hvad skal jeg ønske mig? Det er altid lækkert at have godt værktøj i huset. Som mand skal du ønske dig lækkert værktøj i en god kvalitet når du har fødselsdag.

Det må godt være lidt ekstra godt når nu det er en gave. En skrue og boremaskine er et must i et hvert hjem, så her er en gaveide som altid kan bruges.

 

17. Hæve sænkebord

set til: Fra 2000,- kr.

En super gave til kontoret eller værelset kan være et flot hæve- sænkebord. Sådan et bord er ikke så dyrt som man tror og giver en god fleksibilitet når man skal være mange timer ved computeren.

En anderledes gaveide som lige giver det sidst touch på en kontoret i hjemmet. Findes i forskellige farver som passer til de fleste hjem.

18. Årets julegave - Kim Larsen selvbiografi

set til: 189 kr.

Jens Andersen fik lov at følge Kim Larsen to måneder før han døde. Nu er biografien klar så alle kan læse den.

I de sidste måneder af Kim Larsens liv arbejdede den folkekære sanger sammen med forfatter, Jens Andersen på en bog om sine mange erindringer. Resultatet blev denne bog.

I bogen fortæller Kim Larsen om sin familiehistorie, sin tid som barn og ung og om successen med Gasolin.

19. Praktisk julegave til dem der lever i mørke eller går med hunden

set til: 149 kr.

Årets praktiske julegave finder du i denne hue med indbygget let LED lys. Let og smart gaveide.

Huen er også fin til løbeturen i mørke eller en tur på cyklen. En god måde at blive set på når du vandrer i mørket.

20. Nyeste Bose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner

Vi har sagt det før og vi siger det igen. Dette er altså bare den allerbedste gave til en mand !

Du kender måske allerede de tidligere version af disse hovedtelefoner fra Bose? Hvis du gør så ved du hvor fantastisk støj reduktionen virker.

Den nye version er trådløs (Bluetooth), har genopladelig batteri og spiller endnu bedre end de tidligere modeller.Perfekt til omgivelser med støj såsom flyrejsen.

21. Lad manden blive barberet med stil

set til: 399 kr.

Velvære til mænd er også en lækker julegave. Hvad med at lade ham blive barberet med stil hos en cool barber?

Giv dette gavekort til oplevelse hvis du vil forkæle din mand. Det er super lækkert med en professionel barbering i lækre omgivelser.

22. Fingerhandsker komfortabel med smartphone brug

set til: 25 kr.

Her er nogle fine billige handsker der klarer opgaven.

Handskerne fås i mange forskellige farver. Perfekt til løbeturen også hvor det er koldt og mobilen pludselig ringer.

23. Fede løbesko er en rigtig god gave

set til: fra 350 kr.

Løbesko i god kvalitet kan være en perfekt gave at give til én der elsker løb. Kender du én der løbe jævnligt eller meget ofte så giv dem gode sko.

Adidas, Asics og Nike er de førende indenfor løbesko. Hvis du køber skoene online hos en kæde som også har mange butikker, så er det nemmere at bytte til den rigtige størrelse.

24. Nakkepude - En god gave til den rejsende

Hvis du kombinerer et par BOSE høretelefoner og så denne nakkepude i luksusversionen så har du den perfekte rejsepakke-gave den rejsende.

Hvis du ikke synes den traditionelle oppustelige nakkepude hjælper, så er det værd at overveje denne bedste nakkepude som virkelig er gennemtænkte. Små fede detaljer til mobiltelefon!

25. Bryg dit eget øl med Brew Barrel

set til: 279 kr.

er er gaven der gør manden i stand til at brygge sin egen øl hurtigt og nemt. Med det unikke gæringskar, hvor øllet gærer under tryk har Brewbarrel forenklet ølbrygning, så det er nemt at gøre det derhjemme.

Der er flere forskellige øltyper at vælge imellem, og i ølsættet får du alt det med, som du behøver. Man skal bare tilsætte er vand!

26. Apple TV - Populær til streaming i 2021

set til: 1.689 kr.

En anden fed gave til ham er et AppleTV. Køb den nyeste generation af AppleTV og glæd alle i hjemme med fede funktioner til dit TV.

AppleTV gør det nemmere at kombinere sine streaming tjenester sammen, og nemt få dem vist på dit tv.

27. Håndholdt stofdamper gør det af med krøllet tøj

set til: fra 242 kr.

Er din mand træt af at stryge tøj så vil han elsker denne gave.Det er faktisk en unik og speciel gave som man ikke ser så ofte men som en mand vil blive super glad for når der skal han skal stryge tøj.

Og så kan den jo bruges af alle i huset.
Krøllet tøj og hurtig på vej ud af døren ? Så er denne damper dit redskab ! Dette er blandt gode gaveønsker til den travle mand.

28. Sous vide er ideel til mørt kød

set til: 1.499 kr.

Ultimativt “køkken-nørderi” får man ved at give et Sous Vide “sæt” i gave.

Der skal bruges en Sous Vide enhed af en art (der findes en del forskellige) og så skal der bruges en vakuumpakker.

Her er igen værktøjet til at få fantastik mørt kød selv af skæringer der normalt har svært ved at blive mørt.

Kan bruges til meget andet en kød også.

29. En fed jakke til ham

set til: fra 300 kr.

En fed jakke er den perfekte gave at gå ind i den sidste halvdel af året på. Find en der passer perfekt til hans personlige stil – vi har fundet et stort udvalg af et hav af forskellige jakker at vælge i mellem.

30. Hvad med en KÆMPE chokolade til dem med sød tand?

set til: 345 kr.

Se denne kæmpe udgave af en Marabou chokolade. En super sjov og god ide til en sliksulten mand eller kvinde.

Findes også som Toblerone og Daim hvis du kender én der bare ELSKER én af de 3 chokolader. Det er en gave som altid giver grin og smil.

31. Indoor skydiving - Flyv helt på egen hånd

set til: 445 kr.

Der er så mange spændende gavekort til unikke oplevelser. Her er én af de nyeste og mest populære oplevelser. Prøv en vindtunnel hvor du kommer til at flyve helt selv under kontrollerede forhold.

En spændende gave der udfordrer lidt men også giver en unik følelse af at flyve selv. Også en lækker gave til veninde der fylder 18 år.

32.

Kvalitets makeup til hende

set til: fra 79 kr.

Denne æske indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. 3 produkter man næste ikke kan leve uden som kvinde.

Sælges i en begrænset mængde i en speciel kasse til en unik pris. Giv denne lækre gave til hende der elsker at gøre sig pæn.

33. En god kaffemaskine er et hit

set til: fra 596 kr.

Kaffe, kaffe, god kaffe. Tiden er inde til god kaffe ude og hjemme. Brug lidt ekstra penge på en lækker espressomaskine til hjemmet.

Der findes mange forskellige espressomaskiner og almindelige kaffemaskiner – her er et godt udvalg af hvad der findes på markedet.

Det er den lækreste gave du kan give til en kaffe-elsker.

34. Lækkert og blødt varmetæppe er en god julegave

set til: 489 kr.

Endnu en varmende julegave dig ham eller hende der bliver kold. Kender du en kuldeskær person så er dette den perfekte julegave i år.

Tæppet giver mulighed for altid at kunne holde varmen. Selv på de aller koldeste dage kan denne redde den dårlige stemning.

35. Michelle Obama selvbiografi

set til: 259,95 kr.

Vi nærmere os jul og hitlisterne over bøger giver et godt billede af årets julegavebog.

Denne selvbiografi af Michelle Obama ser ud til at blive rigtig populær denne jul, og derfor et rigtigt godt bud på en god julegave til hende.

36. En lille sød gave til veninde eller kollega til under 100 kr.

Her til september udkom denne nye bog om hygge.Kender du det at man har fået 100 kr. til en lille gave og der er umuligt at finde noget?

Hygge er et begreb, som vi kender særdels godt herhjemme i Danmark. Med “The Little Book of Hygge” indvier Meik Wiking nu også resten af verden i, hvad hygge egentlig er for noget.

37. løbetights - gaven til hende der løber

set til: fra 187 kr.

Mange kvinder elsker fitness og løb. Derfor er der også gode muligheder for at finde en god gave til den sporty pige.

Dem der løber ved hvor vigtige tights er for løbeoplevelsen. En løber skal både bruge varme vinter-tights og almindelige sommer-tights.

38. dekorativt retro-ur som tidsløs gave

set til: 220 kr.

Vi har fundet denne bestseller af et ur. Uret kan fås i forskellige farver.

Hvis det er tid til at få mobiltelefonen ud af soveværelset, så er dette første skridt på vejen. Hvis du vil holde en cool retro-stil i hjemmet, så er dette ur også en fed idé.

39. Stilren og elegant kjole til hende

En lækker kjole er altid en god gave til hende

set til: 349 kr.

Stilen skifter fra år til år, og her får du et bud på en af de mest populære styles i 2021.

Kvinder elsker tøj i gave, det er altid gode ønsker til hende, og en kjole er ofte rimelig nem at ramme i den rigtige størrelse.

Lad hende du holder af få noget dejligt sommertøj og her til sensommeren.

40. Klassisk plaid fra Læsø Garnspinderi

set til: fra 299 kr.

En super klassisk plaid i en slags tidsløst nordisk design – Et naturligt mesterværk og Norges højeste fjeld. Plaiden her er en sammensætning af grå og hvid uld og danner et klassisk mønster af store tern.

Plaid-tæppet er fra Læsø Garnspinderi, som er kendt for deres høje kvalitet.

Plaiden her fnugger ikke, hvilket gør den praktisk i forhold til tøj og møbler af en hver art.

41. Blomster finder altid vejen til en kvindes hjerte

set til: 279 kr.

42. Holder til hårtørrer er super praktisk

set til: 169 kr.

Hvis en hårtørrer er årets julegave så skal der måske også en holder med? Se denne praktiske holder til hårtørreren så den ikke ligger alle mulige steder.

Sådan en hårtørrer der ligger oppe på skabet og falder ned hele tiden. Perfekt til kvinder, teenagere og rodehoveder.

Den kan sikkert også bruges til glattejern, så du ikke brænder hul i gulvtæppet eller brænder mærker i trægulvet.

43. En sund gave til den søde tand

set til: 399 kr.

44. Varmt, lækker og praktisk tæppe.

set til: 249 kr.

Ønsk dig dette tæppe hvis du ofte fryser men vil have hænderne frie.

Dette tæppe er varmere end du tror. Det perfekte sofatæppe til hende. Tæpperne fås i mange forskellige farver.

45. De bedste børster til makeup

set til: fra 79 kr.

De bedste pensler til makeup er en lækker gave. Professionelle børster til påføring af makeup er uundværlige hvis man ønsker at lægge en flot makeup.

En god gave til hende.

46. Varmepude til en kold aften

set til: fra 249 kr.

Her er den praktiske varmepude der kan bruges de fleste steder hvor der er strøm.

Her er den praktiske lille varmepude der er god til ondt i maven eller bare til at lægge under dynen på en kold dag.

47. En ridetur i dyrehaven

set til: 220 kr.

Her er en meget speciel oplevelse man kan ønske sig.

En hyggelig gave der faktisk ikke er så dyr endda.

Jeg kan se mange muligheder med en oplevelse som denne for at skabe et element til en god dag.

48. Lær at bage den perfekt pizza

set til: 600 kr.

Få et gavekort så du kan lære at lave pizza. Lær en “evne” for livet med sådan en type gave.

Dette var vores bud på hvad du kan ønske dig her i 2021. Vi håber at du har kunnet finde inspiration herinde.

 

 

Kommentarer

Skriv din kommentar