et par der kigger på en ipad

Guide til fodboldtur til Barcelona

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Læs også: 

Gaveideer til ham
Sjove gaveideer 
Vingaver


Her er din hjælp og inspiration til at komme til Barcelona for at se fodbold – bemærk at nogle af denne guide er +5 år, hvilket gør at nogle af tignene kan have ændret sig – også ovenpå Covid19. 

Velkommen til den mest omfattende guide til dig der skal på fodboldrejse til Barcelona 

Hjælp til at finde fodboldbilletter, finde de rigtige pladser på stadion, finde ud til stadion på bedste måde og mange andre tips og

Hjælp til den perfekte fodboldtur til Barcelona.

Sidst opdateret 19. Februar 2019 – NYT BILLETSYSTEM – SE LÆNGERE NEDE

Baggrund for dette indlæg om fodboldtur til Barcelona

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af fodboldklubben F.C. Barcelona og derfor vil der være en del indlæg fremover omkring “Barca” og spansk fodbold.

Jeg har ikke rigtig længere præcist tal på hvor mange gange jeg har set Barca spille på Camp Nou og andre steder – men det er over 30 gange efterhånden.

Jeg har ofte hjulpet venner og bekendte med at arrangere fodboldture til Barcelona samt givet gode råd på diverse hjemmesider.

Nu er tiden til at lave en guide her på morefews.dk som jeg vil forsøge at holde opdateret så den altid er så aktuel som mulig.

God fodboldrejse til Barcelona !

1. Planlægning af fodboldtur til Barcelona

De vigtigste råd til planlægning af en fodboldtur til Barcelona er følgende:

– Der er ALDRIG udsolgt til en kamp.

Selv til hjemmekampe imod Real Madrid kan man få billetter lige op til kampen da der altid frigives billetter af medlemmer med sæsonkort helt frem til kampens start.

Hvis en sæsonkortholder bliver forhindret til kampen så kan de frigive deres billet via et system kaldet “Seient Lliure”

Hvis billetten så sælges i løssalg så får sæsonkortholderen 50% af salgsprisen.

Derfor er der altid billetter. Og dette princip gælder også andre kampe.

Dog kan det være svært til enkelte kampe at finde plads hvor flere kan sidde sammen.

Meget få billeter til kampe mod Real Madrid

Det skal dog siges at der mod Real Madrid er meget få billetter i sidste øjeblik så lige til denne kamp vil det være et sats at tage afsted uden billet.

Forvent at priserne på den “sorte børs” er 3 til 4 gange den officielle pris – men der er altid billetter på den sorte børs også.

Jeg har set Barcelona – Real Madrid (El Clasico) 10 gange nu og har selv købt to gange på den sorte børs (mange år siden) og siden har jeg observeret at der stadig at masser af handel med billetter til præcis kampen mod Real Madrid.

Generelt er billetsalget til denne kamp forbeholdt medlemmer af klubben og først til aller sidst, få dage før kampen, kan ikke-medlemmer købe.

De/den sidste hjemmekamp i sæsonen

Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj).

Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.

Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender “stjernerne” på ferie.

Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.

Personligt synes jeg det er bedst at vælge en kamp i enten september/oktober eller april/maj hvor vejret stadig er rigtig godt og hvor byen ikke er fyldt med så mange turister.

September/Oktober vil også være de nemmeste måneder at få billetter da sæsonen lige er gået igang og intet rigtig er afgjort.

[wp_ad_camp_1]

– Vent ALTID med at købe fodboldbilleter indtil ugen før kampen. 

Og gerne endnu tættere på kampen.

Hav is i maven. Som nævnt før så frigives der billetter op til kampen og min erfaring er at der til de fleste kampe (undtagen Real Madrid) frigives op imod 20.000 billetter op til kampen.

Husk at for dem der har sæsonkort er der “hverdag” at besøge Camp Nou og mange gider ikke altid tage afsted.

Andre spekulerer ligefrem i at få sæsonkort finansieret ved bevidst at frigive deres plads til en del kampe og dermed tjene de 50% pr. billet pr. kamp.

Specielt hvis man skal afsted en lille flok og gerne vil sidde sammen får man bedst resultat ved at vente til ugen op til kampen.

Til dem der stadig ikke føler sig sikre på ovennævnte så taler statistikken for mine råd.

I 2017/2018 sæsonen var der cirka 70.000 tilskuere i gennemsnit – det vil sige i gennemsnit 28.500 frie pladser.

Fodboldrejse til barcelona

Køb ALTID fodboldbilletterne via www.fcbarcelona.com. 

Barcelonas hjemmeside er det eneste rigtige sted at købe fcb billetter.

Oplever af og til at møde folk i Barcelona der med glæde kan fortælle at de på Ramblaen har købt billetter til dagens kamp selvom der var udsolgt (ifølge sælgeren)

Når de så derefter møde op på Camp Nou sammen med 65.000 tilskuere og en billet i hånden der var 50% dyrere end den de uden problemer kunne have købt ved stadion eller via Barcas hjemmeside.

Alternativt kan du købe fodboldbilletter når du når frem til Barcelona i enten den officielle FCB butik på Ramblaen eller den på den nord-vestlige hjørne af Plaza Catalunya.

– Kampdato kan rykkes så tag hele weekenden i Barcelona. 

Hvis man ønsker at købe en flybillet til god pris så er det ofte nødvendigt at bestille denne lang tid før at man præcis ved hvornår kampen spilles og derfor mener jeg at man bør tage hele lørdag og hele søndag i Barcelona.

Jeg har oplevet at Barca har spiller lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 22.00.

Så jeg vil sige at man er 99% dækket ind hvis man bestiller fly fra fredag til mandag (når der er tale om en weekend kamp).

Champions league er lidt nemmere at planlægge, specielt indledende pulje, da kampene her ikke rykker sig.

Hvis man gerne vil have en fornemmelse af hvornår kampen man vil se skal spilles så kan man evt. se om der er Champions League kampe i ugen før eller efter – spiller Barca CL om onsdagen før hjemmekamp i La Liga så er der stor sandsynlighed for at kampen spilles søndag da spillerne så vil få hvile en ekstra dag – hvis Barca spiller CL om tirsdagen ugen efter en kamp så vil de ganske sikkert spille en lørdag for at kunne hvilefrem til CL kampen.

På samme måde kan man være opmærksom på Copa Del Rey kampe som også kan få indflydelse på hvilken dag en kamp spilles.

Eneste risiko er den ene årlige kamp som hvert hold skal (bør) spille en mandag – den er svært at gardere sig imod.

– Køb din Barca trøje hjemmefra ! 

En del af et besøg på Camp Nou er for mange også et besøg i den efterhånden gigantiske Barca Shop ved stadion.

Jeg plejer at lade det være ved besøget. Priserne i butikken er de dyreste jeg kender til og selv som medlem af klubben, med 5% rabat, så er det stadig billigere at købe trøjerne herhjemme på nettet.

I Barca shoppen ved stadion er der samtidig enormt lang kø før en kamp og man kan blive lige forundret hver gang man går derind hvor sindsygt folk handler ind og hvor mange penge der omsættes for.

Det skal dog siges at der for enkelte vil være noget specielt i præcist at have købt trøjen på Camp Nou.

fodboldrejser Barcelona

2. Køb af fodboldbilletter til F.C. Barcelonas kampe

Som nævnt så købes billetter her:

F.C. BARCELONA TICKETS

Det skulle være ret nemt at gå til da siden er på engelsk. men her er lidt tips til køb af billet og valg af pladser:

OBS ! OBS ! OBS !

19. Februar 2019 : F.C. Barcelona har endnu engang indført nyt billetsystem online.

Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sin egen plads online, kun sektion man vil sidde.

Til gengæld udlover de garanti for at sidde sammen i nogle sektioner.

Vi opdaterer med mere info hvis systemet forbliver aktivt, da det ændrer en del ved køb af billetter.

Umiddelbart tænker jeg at det er slut med at skulle vente til sidste øjeblik med at købe billetter ? Lige nu ser det ud til at man bare kan bestille det antal billetter man skal bruge.

Nyt system betyder at noget af det der står nedenunder her måske ikke længere er brugbart.

Fodboldrejse Barcelona

– Husk man kan printe billeter selv !

Print din billet ved køb af billetten.

Man få en kopi tilsendt på mail der kan printes. Så slipper du for at skulle afsted til stadion før kampen blot for at hente billetter.

Har oplevet mange der stresset afsted til Camp Nou for at være sikre på at få billetterne og først har kunne slappe af når de var i lommen, det er absolut unødvendigt nu om dage.

Hvis der skulle gå noget galt med mail og selv-print – så kan fodboldbilletterne altid hentes ved Camp Nou før kampen mod fremvisning af kvittering og evt. det kreditkort billetterne er købt med. Så ingen panik.

Tror faktisk også at man kan få sine billeter på sin mobiltelefon og dermed slippe for at printe

– Første og måske sidste gang på Camp Nou ?

Hvis det er første og sidste gang du skal på Camp Nou og du gerne vil sidde perfekt så er pladserne på tribune 1 bag udskiftningsbænken i mine øjne de bedste pladser.

Priserne på billetter på Camp Nou er efter min mening eksploderet de sidste år og derfor er disse pladser bag bænken også blandt de dyreste.

Hvis man vælger den nederste tribune så skal man passe på at man ikke kommer til at bestille de bagerste rækker og dermed kommer ind under tribunen da det ødelægger lidt af oplevelsen.

Man skal kunne sidde “nede” og se op på hele Camp Nou og ikke se op i noget gammelt beton.

Nedenstående er uden garanti men firkanten er et bud på hvor man bør sidde på denne sektion (som er identisk med flere andre) for at undgå at sidde under tribunen:

Camp Nou tribune tip
Camp Nou tribune tip

Hvorfor så vælge disse dyre fodboldbilletter på Camp Nou ?

Man kan følge spillerne tæt når de kommer på banen til opvarmning, man kan følge med i opvarmningen meget tæt på (man kan gå helt ned til “hegnet” ,

Man er tæt på spillerne når de går på banen, man er tæt på spillerne hele kampen, man kan se hele banen og har fuldt overblik,

Man kan se op til præsidenten der sidder lige over én og man kan følge med i hvad der sker på bænken (noget som man ikke rigtig ser på TV).

Når man vælger billetter så kan må se hvordan udsigten fra pladserne cirka er ved at trykke på “3D view” ikonet til højre og på den måde kan man få hjælp til at finde de rigtige pladser.

HUSK stadig (efter min mening) at vælge de forreste 10 til 15 rækker da chancen her er bedste for optimalt udsyn til hele stadion.

Guide til fodboldrejser til Barcelona

 

Så kan det se således ud:

 

Tips til fodboldtur til Barcelona

 

OBS ! Nedenstående omkring hvor Messi varmer op er muligvis ikke korrekt længere. Feedback fra venner tyder på at Messi nu varmer op på den anden side af banen.

Hvis man vil tæt på Messi og studere ham lidt mere nøje og evt. have et billede med ham i baggrunden så varmer han oftest op samme sted:

 

Guide til fodboldtur til Barcelona
Guide til fodboldtur til Barcelona

Flere tips til pladser på Camp Nou

Så sidder man på tribunen bag bænken så har man mulighed for at gå ned i den ende Barca varmer op og komme ganske tæt på spillerne.

Budget-udgaven når man skal vælge billetter, men ønsker at være tæt på det hele, er bag målet i samme ende Barca varmer op (nederste lige bag målet)

– her kan man også komme tæt på opvarmning, få stemningen fra de få “rigtige” Barca fans med flag og sang og komme tæt på spillet når bolden er i den ende.

Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

En læser (Ronni) er kommet med dette input fra Oktober 2018 hvis man gerne vil stå ved de højlydte fans:

….. generelt anbefale at man får billetter på Gol Nord række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.

Eneste ulempe er når spillet foregår i den anden ende hvor det kan være svært at fange detaljerne.

Men jeg synes det er godt alternativt og meget bedre pris. Jeg sidder ofte her og ser kampene.

Det er først de seneste år at disse billetter har været til salg og jeg synes det er godt alternativ.

Få opvarmningen med

Opvarmning starter 30 minutter før kampen starter.

Ikke nogen grund til at gå ind på stadion 2 timer før – der er tomt og det bliver lidt kedelig selvom det er Camp Nou.

Det kan iøvrigt sagtens lade sig gøre at bytte plads med andre på stadion så man kan godt satse lidt og købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser med andre.

De fleste vil gerne bytte til den “bedste” plads.

Vil lige nævne at der serveres alkohol fri øl på Camp Nou og at deres burger faktisk er ganske okay men også meget simpel.

Køb en sportsavis dagen efter kampen som souvenir (SPORT eller Mundodeportivo) og sæt forsiden op i ramme med billetten 🙂 og samtidig har man alle kampfacts og en masse gode billeder. Prisen er lige nu 1 Euro for en avis.

Hvordan finder jeg 2 pladser sammen på Camp Nou ?

Hvis man skal 2 personer afsted og der bare ikke rigtig er pladser at finde ved siden af hinanden så overvej disse alternativer.

Det første er der to billetter med 1 person imellem. Her er det det nemmeste i verden at bede om at bytte plads med vedkommende.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Det næste eksempel kan også være ganske fint hvor man sidder på “samme” plads på hver sin række. Enten er det fint nok. eller så kan man sikkert igen bytte nemt med dem der sidder omkring, med mindre de også sidder sammen.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Guide til fodboldtur til Barcelona

3. Hvordan kommer man til Camp Nou

Bedste måde at komme til Camp Nou er efter min mening med Metro og der er efter min mening 3 stationer man kan stå af ved:

Colblanc (Linie 5)

Maria Christina (Linie 3)

Les Corts (Linie 3)

Linie 3 vil passe de fleste og specielt hvis man har valgt at bo i centrum. Man skal ikke skifte metro undervejs på linie 3 og den stopper ved de “større” steder som Place Espanya, Placa Catalunya, Liceu (på Ramblaen) og Diagonal. Så man er godt dækket ind med denne metro.

Barcelona Metro Linie 3
Barcelona Metro Linie 3

 

Personligt står jeg af ved Les Corts da muligheden her for at finde en øl og noget mad undervejs til stadion er bedst.

De første mange år stod jeg af ved Collblanc der også giver mulighed for at finde nogle steder at spise.

Ved Maria Christina er det yderst sparsomt med mindre man er til Starbucks før en kamp.

HUSK at købe en metrobillet til turen tilbage til byen efter kampen når du ankommer til den metro station hvor du står af før kampen.

Så slipper du for at stå i kø med hundredevis af andre ved automaten når kampen er slut.

Det gør afslutning på kampen og turen hjem langt mere behagelig.

Køb 10-turs kort til Metro

Alternativ køb et 10-turs kort og del med andre – der skal nok være 10 metroture på en weekend i Barcelona.

Regn med at turen fra kampen slutter til centrum tager mindst en time. Der er som regel en del trafik efter kampen og mange fodgængere samt lidt ekstra ventetid i metroen.

Taxi og bus er dårlige alternativer da man ofte hænger i trafikken. Brug hellere metro og vær sikker på at nå frem uden kø.

Et godt alternativ er at leje en cykel og trampe til Camp Nou.

På den måde får man set sider af byen man ikke ville have set, mulighed for at stoppe undervejs ved spændende barer og få lidt tapas og ultimativt den hurtigste vej hjem fra stadion – slip for proppet metro og dårlig luft.

Vil iøvrigt lige knytte en kommentar til dem der ønsker at besøge Camp Nou når der ikke er kamp: Prisen er efterhånden 25 euro pr. person for en tur rundt.

Hvis det ikke har interesse at se an masse pokaler, modstandernes omklædningsrum og gå igennem spillertunnellen så bør man overveje om det er pengene værd ?

Camp Nou med publikum til en kamp er alt andet lige noget federe !

Køb en fed guidebog til turen til Barcelona

Når du skal give en tur til fodbold i Barcelona som gave så er det lækkert også at få en god guidebog med så man kan forberede sig.

Jeg synes også det er fedt at have sådan en bog med i flyveren og i tasken til turen rundt i byen.

At rejse til Barcelona for at se fodbold med børn

Jeg får mange henvendelser efterhånden hvor forældre ønsker at tage deres børn med til Barcelona for at se fodbold.

Derfor har jeg sat dette lille ekstra afsnit ind med lidt input baseret på noget af det feedback jeg har fået.

Hvis man rejser med børn så kan det faktisk godt være en god idé at finde et hotel tæt på Camp Nou.

Kampen kan godt slutte meget sent og det tager mindst 1 time efter kampen at komme til centrum.

Med et hotel i nærheden slipper man for at afslutningen på oplevelsen drukner i en lang tur med metro, taxi eller på gåben.

Når børn først har set fodbold og købt nogle Barca-souvenirs så gider de ofte ikke så meget andet i Barcelona.

Voksne elsker Barcelona for den gode mad, tapas, kaffe, drinks m.m. Men hust at mange børn slet ikke gider dette.

4. Overnatning og fly til Barcelona

Er overnatning vigtig for en fodboldrejse til Barcelona ?

Overnatning afhænger jo oftest om man rejser alene, 2 personer eller gruppe.

På grund af det gode metro net så plejer jeg at sige at det ikke er så vigtigt hvor man bor blot man bor i nærheden af en passende metro station.

Så det vil måske være passende at finde hotel i nærheden af Metro Linie 3 – hvilket giver rigtig mange muligheder.

Jeg bruger altid Trivago til at finde en passende overnatning i Barcelona da den tjekker alle booking sider.

[wp_ad_camp_1]

Hvis det skal være billigt

Til budgetturen kan hostelworld.com anbefales.

Når jeg rejser alene bor jeg altid på Hostel og min favorit er Kabul på Placa Reial  http://www.kabul.es

Vær opmærksom på at Kabul har meget unge og ofte festende gæster.

Hotellet har unik placering, er pænt og rent, har gode simple senge, har 4 mands værelser (ideelt for en gruppe på 4) hvor der ikke er så meget trafik om natten, sikkerhedboks med lås (indbygget i nøgle) hvor hele din kuffert bør kunne stå.

Man skal være opmærksom på at man skal medbringe eget håndklæde, at der er bad på “gangen” men altid lækkert med masser af varmt vand og at man ikke kan oplade sin telefon på rummet men at dette foregår i receptionen hvor de har speciel afdeling til dette.

Til dem der er på virkelig lav budget skal de også nævnes at man kan få gratis morgenmad og aftensmad på steder – meget simpelt – men nu er det nævnt. Har aldrig prøvet nogle af delene.

På Kabul kan du få opbevaret din leje-cykel om natten i et aflåst rum så lej en cykel i 24 timer for 10 Euro og se Barcelona på en ny og bedre måde – så tag turen til Camp Nou på en lejet cykel hvis du er frisk på eventyr.

Den ultimative søgning af flybilletter synes jeg man får hos Momondo

Flybillet.dk er gode til at annoncere hvis der kører kampagner hos de forskellige flyselskaber.

HUSK AT SE VORES LISTE MED JULEGAVEØNSKER

5. Mad og drikke

At rejse til Barcelona for at se fodbold er andet end bare fodbold. Barcelona er byder på masser af kulinariske oplevelser og små gemte skatte.

Der findes et utal af gode spisesteder og der er noget for enhver smag og i enhver kvalitet og prisleje.

Først og fremmest er der ingen fodboldtur til Barcelona uden en masse tapas – så for “tapas-nybegyndere” og tapas-elskere så skal man næsten forbi her: http://www.txapelarestaurant.com/ – sid i baren, få en øl, prøv den lille burger og nyd maden og hav tålmodighed med betjeningen 🙂

Hvis man er øl-entusiast og gerne vil have chancen for at prøve noget alternativt spansk øl så er chancen på dette et sted der hedder BierCab: http://biercab.com/en

Hvis man er til et godt glas rødvin og gerne vil afprøve de mere “lokale” rødvine så er der fra tirsdag til fredag åbent på Monvinic.

Monvinic er lækre omgivelser med stort udvalg af vine man kan prøve.

Det er virkeligt et lækkert sted at starte en fredag aften før man skal ud at spise sent.

Ser ud til at de er begyndt at have åbent lørdag også ? men ifølge hjemmesiden er det lidt uklart om det er sandt – men det er god nyhed. http://www.monvinic.com/en

Brug tripadvisor

En anden god ide er at download Tripadvisor “City guide” gratis til mobiltelefon og hente Barcelona informationer ned lokalt på din telefon, så har man altid kort og anmeldelser lige ved hånden uden behov for wifi eller dyr roaming på 3G.

Prøv at lade den guide dig til nærmeste bedste spisested hvis i er i tvivl om hvor i skal spise eller ikke kan tage en beslutning.

Vær opmærksom på at Barcelona også byder på en del Michelin restauranter og at prisen ofte er under det halve af hvad sådan en oplevelse koster i Danmark.

Restauranter som kunne have en stjerne og som jeg godt kan anbefale er Con Gracia og Restaurant Montiel. Her får man tasting menu og vinmenu for omkring 100 Euro med lokale gode spændende vine. Gode oplevelser der.

[wp_ad_camp_1]

Hvis du er i Barcelona når Barca spiller udekamp

Hvis du er i Barcelona og gerne vil se en udekamp på en bar sammen med de lokale, så er her et par bud på steder du kan gå hen:

BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

Desuden er der masser af irske pubber omkring ramblaen og placa Reial hvor man kan se alt fodbold.

6. Barcelona by night

Hvis man gerne vil gå ud om natten og feste lidt, så kan Barcelona faktisk godt være lidt svær at navigere rundt i – dermed ment at nattelivet er spredt ud over hele byen så tro ikke at man bare kan gå rundt og finde en masse spændende steder.

Mit råd er at lave noget research på nettet og find et sted eller to at gå efter og så hold jer til planen.

Barcelona er efter min mening ikke optimal for en spontan tur ud i nattelivet.

Omkring Placa Reial (hvor Kabul ligger) er der en del irske pubber og i de små gader syd-øst for pladsen er der mange små interessante barer og sågar nogle ret gode diskoteker.

Barcelona har alle former for steder og man kan sågar gå på kæmpe disco om søndagen og der er stadig proppet med mennesker.

Hvis du vil finde mig til en drink efter maden så er jeg på Rubi Bar: Lækre Mojitos til 3,50 Euro og lækket udvalg af gin.

En lille gemt perle synes jeg. Jeg udfordrer dig i at finde den.

Rubi Bar Barcelona
Rubi Bar Barcelona

Kommentarer

Klasse, med god info!!! Men fyld ekstra på Andalusiske tapas restauranter hvor man får en tapas pr servering. Gode hoteller. Billige flybilletter. Steder det er værd at se.Håber vi ses der nede !!!!

22-01-2015 21:30, Thomas hagen

Tak for input. Jeg udvider med tiden.Angående "Andalusiske tapas restauranter hvor man får en tapas pr servering" så må jeg med stor beklagelse sige at det eneste sted jeg har oplevet det i mange år var udenfor Santiago Bernabeu i 2005 da jeg så Barcelona klaske Real Madrid med 3-0 :-) Steder med tapas pr. servering kender jeg ikke i Barcelona. Men tager udfordringen op !

22-01-2015 21:44, morefews

Google hjalp mig på vej til denne side: http://hiddenbarcelona.com/item/la-gata-mala/Man skal vist lidt ud i "udkanten" af byen for at det kan lade sig gøre med gratis tapas til øllen :-) Men jeg prøver at finde et sted til marts når Real kampen kalder.

22-01-2015 21:52, morefews

Fantastisk artikel. Du rammer fuldstændig plet på alle de detaljer (flybilletter og kamptider, køb af stadion billet etc) som man ellers selv først får lært efter 3-4gang. Jeg håber mange første og anden gangs rejsende får mulighed for at læse din blog, for det guldkorn du har spyttet ud her. Tak for 4., 5., & 6.de var nye for mig.

23-01-2015 5:59, Teis

Så er der opdateret lidt på punkt 4. Og generelle rettelser.

25-01-2015 12:40, morefews

Hej Min søn og jeg har planer om at se en kamp i løbet af foråret på Camp Nou. Men ved du evt hvornår og hvor vi skal stille sig, hvis vi skulle være heldige at få et glimt af stjerne når de ankommer til stadion ? Evt. Hvis du også ved hvor de kommer fra inden de kører til stadion, har hørt en lille fugl synge om, at de er på et hotel meget tæt på stadion. På forhånd tusind tak :-)

25-01-2015 18:11, Tine

Hej Tine, Har ikke noget super godt svar på dit spørgsmål. Sidste sæson brugte de dette hotel før kampene: http://www.w-barcelona.com/ - jeg har ikke fundet noget der kan be- eller afkræfte at de stadig bruger dette hotel. Vil gætte på at de forlade hotellet cirka. 2 timer før kamp. Jeg har kun set bussen komme ind ved indgangen i nord-øst hjørnet af Camp Nou (i nærheden af der hvor man også går ind til barca-shoppen)

25-01-2015 22:09, morefews

Hvis det er for at få en autograf så er dette en svær mission - og tidkrævende. Et bud er at stille sig udenfor træningsbaneren (lukket område) og vente. "La Ciutat Esportiva Joan Gamper" hedder stedet og findes her: https://www.google.dk/maps/place/Ciutat+Esportiva+Joan+Gamper+FCB/@41.3749101,2.0561259,13z/data=!4m2!3m1!1s0x12a49bcecd5bbf75:0x4ac0348f354a4232?hl=da

25-01-2015 22:16, morefews

Tusind tak for svaret. Det var ikke for at få autografer, for det tænkte jeg nok var noget af en mission. Men mere se bussen ankomme og måske være så heldige at få et glimt af stjernerne :-)

27-01-2015 15:14, Tine

Hvis i får billetter tæt på banen som anbefalet i guiden, så kommer i MEGET tæt på spillerne både under opvarmning og kamp. Det er ikke altid man kan se ret tydeligt igennem bussens vindue og spillerne er meget længere væk fra bussen end på stadion når de går fra bus til omklædning. I mine øjne bruger man for meget tid på at vente der. Så hellere købe gode billetter :-)

29-01-2015 15:39, morefews

Hej på Barcelonas hjemmeside har der stået billetter ikke kommer i general sale til kampen mod Real Madrid den 22/3 2015. Men kan nu se de skriver der muligvis bliver åbnet for salg lige op til kampen, men er det så stadig kun for medlemmer? Og hvad vil du tro man skal give for en billet hvis man køber uden for stadion inden kampen af en billethaj?på forhånd tak

04-03-2015 13:15, andersen

Hej. tusind tak for din blog. Meget nyttig for mig, som netop nu planlægger en fødselsdagsgave til min søn i form af rejse + fodboldskamp i barcelona. Jeg har købt fly og hotel til pinsen og håber derfor at få billetter til kampen mod deportivo. Men det virker helt håbløst pt. jeg har absolut ingen forstand på fodbold, men der er da ikke tale om et tophold vel? Er det mon fordi det er sæsonafslutning, at der ingen billetter er pt overhovedet? Tror du jeg skal have is i maven til vi kommer derned?? På forhånd mange tak.

13-04-2015 13:18, Signe

Hej Signe, Umiddelbart ingen grund til panik angående billetter. Der vil blive frigivet billetter op til kampen. Når det så er sagt så skal man være opmærksom på stillingen i den spanske liga lige i øjeblikket hvor Barca og Real Madrid ligger i meget tæt kamp om mesterskabet og hvis mesterskabet bliver afgjort i sæsonens sidste kamp, som er den kamp i skal se, så kan der blive rift om billetterne. Men formoder at du har skrevet dig op til at modtage besked når billetter er til salg. Jeg ville holde øje med billetter dagligt i ugen op til kampen og så købe så snart der er ledige billetter.

16-04-2015 19:24, morefews

Hej Andersen, Beklager at jeg ikke fik svaret på denne inden kampen mod Real Madrid. Beskeden røg i et spam filter. Jeg var selv afsted til kampen :-) Skriv gerne hvis du var afsted og købte på den sorte børs. De gange jeg for sjov har spurgt på priserne på den sorte børs ligger billetterne omkring 3 til 4 gange den normale pris. Mht. billetsalg lige op til kampen så er det sådan at medlemmer for mulighed for at købe først (igen) og derefter åbnes der for ikke-medlemmer - men ofte er der så udsolgt der. Men har da oplevet at der til Super Cup kampe sagtens kan være mange billetter da det er dyrt og da det ofte er i August hvor mange spaniere er på ferie.

16-04-2015 19:27, morefews

For at hjælpe yderligere til en god fodboldrejse til Barcelona så har jeg tilføjet nyt omkring det at vælge den sidste kamp i sæsonen til mit indlæg. Er sikker på at du nok skal få billetter, men det kan blive svært hvis Både Real Madrid og Barcelona fortsætter med at vinde deres kampe.

04-05-2015 11:04, morefews

Så er der igen billetter til kampen imod Deportivo :-) Billetterne kan købes og printes via fcbarcelona.com. Mit gæt er at der i de kommende da kommer flere billetter til salg. På den pessimistiske side kan det godt være at Barca ikke stiller med stærkeste hold nu hvor mesterskabet er afgjort og hvor enkelte spiller skal undgå skader. God tur.

18-05-2015 20:30, morefews

Hej vi vil gerne ind og se sæsonens første kamp altså Barca mod Malaga. Vi har dog svært ved at finde billetter, skal vi bare have is i maven som du skriver? Vi skal 6 afsted og vi vil gerne sidde min. 2 og 2 sammen. Håber du kan hjælpe os :)

08-08-2015 18:35, Simon

Hej Simon, I skal i den grad bare have is i maven og bare vente med at købe. Det er sådan en kamp hvor der kommer mindst 20000 billetter til salg. Desuden har de lokale i Barcelona ofte ferie i august og derfor vil jeg faktisk tro at der kommer endnu flere billetter til salg. Husk på at der jo langt fra kan blive udsolgt til en kamp imod "uinteressante" Malaga og derfor vil i ALTID kunne få billetter...også 2 og 2 sammen.

09-08-2015 19:30, morefews

er det en dårlig oplevelse eller spild af penge hvis man får pladser helt øverst ?

17-08-2015 18:32, Rasmus

Hej - og tak for utrolig mange nyttige tips. Virkelig go blog. Jeg har mulighed for at komme til Barcelona I December, og jeg kan se, at Barca spiller mod La Coruna d 12 eller 13 December. Lige nu er der ganske få billeter at få fat i (vi er 3 personer). Jeg kan se at du skriver i forhold til billetkøb at vi blot skal vente - og at der nok skal komme billetter til salg. Gælder det også til denne kamp? - også at det bliver muligt at få fat i nogle af de gode billetter. Kan se, du skriver at BOCA 106 området er godt. Ja, vi bestiller jo fly og hotel inden længe, og har aldrig prøvet at bestille fodboldbilletter til Barca - så er lidt usikker. Ser frem til at høre fra dig- og på forhånd tak.

17-08-2015 20:24, Søren Andersen

Hej Rasmus, Det er aldrig spild af penge at tage en tur på Camp Nou :-) Billetterne er efterhånden ved at være dyre og jeg ved ikke om det er derfor at du overvejer de øverste pladser ? Vær opmærksom på hvis du vælger disse pladser at det helt oppe kan være svært at se detaljerne og at det kan blæse ret meget (meget koldt afhængig af årstid). Som nævnt i guiden så vælger jeg pladser bag det ene mål hvis jeg bare skal have en billig billet.

17-08-2015 20:52, morefews

Hej Søren, hvis jeg skal komme med et gæt på hvor mange tilskuere der kommer til sådan en kamp så vil det være 70.000. Dvs. 28.000 frie pladser. La Coruna er jo efterhånden devalueret så meget i det spanske at det ikke har den store interesse i det spanske og på en kold decemberdag (for en spanier) er det fristende for mange at frigive deres billetter. Køb i bare flybillet og bestil hotellet - og vent så med at købe billetter indtil kampen. Boca 106 er bare et eksempel på gode pladser - vigtigst er at holde sig fri for at have tribune over hovedet så man ikke kan se hele stadion - så der er gode pladser hele vejen rundt både på 1 og 2 tribune. At finde 3 sammenhængende billetter kan måske godt være en udfordring men slet ikke umuligt til sådan en kamp...så vent og se hvad der kommer til salg ugen op til kampen. God tur !

17-08-2015 21:00, morefews

Kanon-guide - og vist den eneste af slagsen på dansk. Thumbs up!Kunne du måske lokkes til at uploade et samlet overbliksbillede af pladserne på hele Camp Nou, hvor du har markeret de områder, du umiddelbart anbefaler som gode pladser og måske endda har markeret de områder, du direkte fraråder? Så kan det jo blive meget nemmere at udvælge, når man skal købe :)En anden ting: Mht. Camp Nou Experience; det er vel bedst at gøre dagen før kampdag, da de vel lukker af for dette tidligere på kampdage?Har hørt rygter om, at man kan have held med at bytte pladser med de spanske tilskuere, når først man er kommet ind på stadion (vi er 4-5 personer) - og at man så måske kan få pladser sammen. Noget du har erfaring med?Vi har kampen mod Villareal i starten af nov. i kikkerten. Det burde være til at få pladser der...

24-08-2015 9:50, SørenH

Hej Søren, Tak for input. Jeg vil overveje at skabe overblik over anbefalede pladser men det er ikke så nemt fordi mange sektioner på Camp Nou både har pladser med og uden tribune "over hovedet" og derfor er jeg lidt nervøs for at det ikke bliver overskueligt nok. Camp Nou Experience er bedst når der ikke er kamp. Barca butikken er bedst når der ikke er kamp. Åbningstider på Camp Nou Experience kender jeg pt. ikke. Det er efterhånden blevet kutyme at bytte pladser på stadion og det er lykkedes mig flere gange at bytte rundt så man kan sidde sammen. Folk er vant til at bytte og vi ofte gerne bytte til den "bedste" plads. Mange er på stadion alene efter min erfaring så der er gode muligheder. Kampen imod Villareal trækker max. 75.000 tilskuere med mindre Barca begynder at spille champagnebold...så kan det måske blive 80.000 tilskuere :-) Så der vil komme billetter til salg lige op til kampen.

24-08-2015 14:14, morefews

Jeg har nu tilføjet lidt omkring hvordan man bedre kan finde en plads i form af 3D view. Detaljeret beskrivelse af hele stadion bliver for omfattende.

26-08-2015 11:14, morefews

Plejer der at blive frigivet billetter til champions League kampe. Vi overvejer at tage ned for se kampen mod Arsenal

14-01-2016 0:28, Jens Glavind

Der plejer at blive frigivet billetter til alle kampe men til kampe som denne er det først lige op til kampen. Vær opmærksom på at når det er et populært hold fra London, med mange flyafgange fra London, at der kan være mange der er afsted for at se kampen. Hvis i kan leve med at i ikke nødvendigvis skal sidde lige ved siden af hinanden til kampen så turde jeg godt tage chancen. Forvent at billetter først frigives 3 dage før kampen og at medlemmer får mulighed først for at købe billetter.

14-01-2016 16:55, morefews

Kan se at billetterne har været offentligt til salg allerede en gang, så det vil være begrænset med billetter. Når det går godt så er det rift om billetterne til kampe som denne. Da jeg i 2010 så CL kamp mellem Barca og Arsenal var der tæt på udsolgt...hvilket normalt kun er imod Real Madrid. Det er svært at give gode råd her. Flybilletter skal jo bestilles - så det er ikke uden risiko :-)

14-01-2016 17:01, morefews

Hej Rigtig fin side Måske jeg bare skal læse den igen Men hvilken cat. Er gode at sidde på ? Overvejer selv cat1 premium , men 2400 pr billet er også meget Skal der ned til maj med min kæreste , min far er der nede så vi bliver 3 ( er det umuligt at få pladser ved siden af hinanden ?) Vil det være biliigere hvis han købte dem der nede ? Eller kan man ligeså godt bestille dem nu? Ellers andet jeg lige skal tænke på Mvh Dennis

15-01-2016 9:44, Dennis

Hej Dennis,Ja, det drejer sig jo nok om at læse indlægget igen ;-) Men det korte svar er at i skal vente med at købe billetterne til ugen op til kampen hvor billetter frigives. Køb ALTID på fcbarcelona.com eller ved stadion. Men vær nu opmærksom på hvilken kamp i vælger - hvis Barcelona kan blive mestre til netop den kamp i vælger, fordi det må formodes at være én af de sidste kampe i sæsonen, så kan det være svært at få billetter. Det hele er forklaret i indlægget.

15-01-2016 10:16, morefews

...fik ikke svaret på hvilke billetter man skal vælge. Men 2400 kr. for en billet ? Hvilken kamp overvejer i da ? Det kan i mine øjne slet ikke betale sig ! Glem VIP, premium og alt det der. Det er kun en fodboldkamp når det kommer til stykket ;-) Hvis i vil have rigtig gode pladser så tag tribune 1 og 2 på den overdækkede langside. Igen...indlægget forklarer hvor jeg mener man skal sidde.

15-01-2016 10:19, morefews

Hej igen Det er den sidste hjemmekamp d 7-8 maj Da vi skal møde min far der nede , så skal bruge 3 billetter Hvis jeg kigger nu kan jeg ikke engang finde to pladser ved siden af hinanden 😏 Er det lateral tribunen du mener?

15-01-2016 19:51, Dennis

Tribuna hedder den overdækkede tribune. Sæsonens sidste hjemmekamp er imod lokalrivalerne fra Espanyol og derfor vil der være ekstra run på billetterne. Og hvis tabellen er lige så tæt i slutningen af sæsonen som den er nu, så bliver det nok svært at få 3 pladser sammen. Sidste kamp er altid svær at rådgive om. Jeg vil dog nævne at man sagtens kan "bytte" plads med andre på stadion så man ender med at sidde sammen...men det kræver lidt indsats.

22-01-2016 23:05, morefews

Tak for rigtige nyttige info. Min søn, Matias, og jeg skal ind at se kampen mod Celta de Vigo den 14.2. Tænker, at 'vi' ikke vil spendere mere end max. 750 pr. billet, og kan lige nu få disse pladser, der kommer tæt på anbefalinger i bloggen. Boca 114 række 17 og Boca 213 række 4 - men hvis man gerne vil kunne gå ned til græsset, så skal man vel egentlig længere ned Boca 113, 16 el. 17. Så vi stadigvæk sidder i svinget. Er ikke så meget for at sidde lige bag målet - hvor man ikke rigtig får dybden i spillet med. I disse tre sektioner er der, dog ikke to sammenhængende pladser, så mit spørgsmål er, om disse sæder også i kommer i handel? Eller er sæsonkortholderne placeret andre steder? Dvs. tror du det vil være sandsynligt at få to pladser i disse sektioner, hvis vi venter en uges tid eller mere?Venlig hilsen Matias og Tomas

28-01-2016 11:03, Tomas

Hej Tomas og Matias, Det kan være lidt svært at rådgive omkring pladserne i hjørnerne når det drejer sig om man kan gå ned til banen eller ej. Men din antagelse omkring boca 113, 116 eller 117 er nok ikke helt forkert. Der er lukket af med hegn til langsiden så vær opmærksom på at man ikke kan "bevæge" sig rundt på langsiden med en "hjørnebillet"....jeg har en enkelt gang set Messi varme op omkring midterlinjen og ikke nede i hjørnet...blot til info...hvis det har betydning for jeres valg af billet ? :-) Jeg bemærker d.d. at der er to frie pladser på langsiden i boca 10 (helt nede ved banen) på række D og der en enkelt plads mellem de frie pladser dvs. man kan bytte plads med vedkommende. Det er lidt over jeres budget men så kommer i tæt på det hele (113 euro) På den anden side så er jeg overbevist om at der bliver frigivet en masse billetter til den kamp som vil give jer flere muligheder jo tættere i kommer på kampen (det er sæsonkort der frigives og Celta er ikke så attraktivt for de lokale og spanierne synes det er koldt for tiden så mange vil sikkert gerne blive hjemme).....uanset hvad i vælger så vil der være billetter til kamp og også gode af slagsen...mit bud er at der kommer max. 75.000 til sådan en kamp. God tur og god kamp !

28-01-2016 23:46, morefews

tjekkede lige idag - 4 dage før kampen - og der var der mere end 7000 billetter til salg og der er lige præcis de pladser i måtte ønske :-) God kamp !

10-02-2016 18:13, morefews

Hey hey. Først tak for ualmindelig god info og overblik. Jeg har dog, idag forsøgt gå ind på dit link http://www.fcbarcelona.com/info-tickets, da jeg ville sikre mig billetter til yngstepoden og hans storebror (konfirmationsgave) til 7-8.Maj til hjemmekampen mod lokalrivalerne. Jeg skulle meget gerne have billetterne 100% i hus, om det er muligt ;) Det synede så af der ikke er billetsalg. Jeg fik, blot en bekræftigelse på, om jeg ville have besked om: "Would you like to be notified when we have available tickets". Er det "proceduren", så den her is i maven, du omtaler, blot skal henlægges til en evt mulighed for ledige billetter? Eller er der et alternativ sted/site, du kan anbefale få billettere i hus...ikke isen smelter? Bedst tænkelige tanker Mor-Lotte

11-02-2016 12:29, Lotte

Lige en tilknyttet kommentar....jeg har været inde via "en billetudbyder" (redigeret af admin) Her er det muligt få billetter, men er mig helt uigennemskueligt, hvilke pladser de byder ind med? Har du et bedste bud/råd hertil ? Og vil du fortsat råde til man afventer til ugen forinde, nu det er en kamp i slutfasen, tillige med mod rivalerne? Fortsat bedste tanker herfra

11-02-2016 12:41, Lotte

Jo, mange tak for svar og super guide. Vi har købt 'billige' billetter lige i svinget Boca 113 - række 18 - halv pris af de gode billetter bag bænken, men jo stadigvæk 550kr stk. Og 300 billigere end dem, der sidder lige på den anden side af hegnet - og stadig så tæt på, at man kan se spillerne uden teaterkikkert. Det blir perfekt. Vi glæder os. De bedste hilsner Matias og Tomas

11-02-2016 19:26, Tomas

Jeg vil først og fremmest IKKE købe billetter af det selskab du har været inde at se på. Jeg vil ikke engang have det nævnt her på min side :-)Og så til dit oprindelige spørgsmål. Den er svær. Hvis du læser op igennem de seneste kommentarer så er der andre der har henvendt sig omkring præcis den kamp. Sæsonens sidste kamp er aldrig uden en vis risiko. Hvis mesterskabet er afgjort til den tid så stiller Barca med B-Hold og der vil være masser af billetter. Hvis mesterskabet ikke er afgjort så vil det være svært at få billetter samlet til sådan en kamp. Hvis du vil være sikker så vil jeg vente til de første kampe til efteråret, September, hvor vejret stadig er super og hvor man altid kan få billetter. Men der er jo langt at vente når man får det i konfirmationsgave. :-) Så det korte af det lange er at jeg har svært ved at rådgive om den kamp uden en vis usikkerhed. Alternativet er at købe en pakkerejse ved et af de store selskaber i DK. eks. Travel Sense

13-02-2016 12:23, morefews

Hej Skal ned og se den sidste hjemmekamp Og dit råd har været at være kølig og vente til rimelig tæt på kampen ( så det vil jeg så gøre, men har alligevel holdt lidt øje) Men nu kan man ikke købe andet end VIP til de sidste store kampe !! Er det normalt ? Har du erfaringer med det 😁

20-03-2016 11:20, Dennis

Hej...igen...Dennis :-) Siden du skrev sidst har tingene jo ændret sig i La Liga. Det ser ud til at Barcelona bliver mestre og samtidig ser det også ud til at Barca sikrer sig mesterskabet inden sidste spillerunde. Så det du kan forvente er at cirka. 20.000 billetter bliver til salg op til kampen og at Barcelona stiller med noget der ligner et B-hold. Men som sagt tidligere er intet 100% men tror nu ikke du skal være bekymret. Det er meget typisk at der pt. ikke er billetter til salg til kampene.

20-03-2016 12:13, morefews

Tak for hurtigt svar Ok ja det ser sådan ud , det vil de næste kampe vise Men håber da de stiller med de bedste, der er jo et par pokaler at spiller om efter turneringen er slut 😊

20-03-2016 14:35, Dennis

Tusind tak for en dejlig overskuelig og detaljeret gennemgang af hvad der er brug for. Jeg ville ind og købe billetter til kampen mod Valencia, men som jeg forstår det er det først muligt 10 dage før kampstart? gør jeg noget forkert når jeg ikke kan købe andet end VIP?

22-03-2016 10:37, Jack Clemmensen

Hej Jack, Forvent at der vil komme en del billetter til salg til kampen når billetsalget "åbnes" igen til kampen. Jeg formoder at der vil komme mere end 15.000 billetter til salg når kampen nærmere sig. Det eneste der kan ændre på den formodning er at Atletico Madrid og Real Madrid pludselig begynder at tabe deres kampe således at Barca kan blive mestre langt før tid. Is i maven og vent :-)

22-03-2016 10:42, morefews

Som Jack, leder jeg også efter billetter til Valenciakampen på søndag. Billetsalget er nu åbnet men der er kun meget få billetter til salg, eks. 33 stk på "Tribuna". Er det som det plejer, og er det stadig forventeligt, at der kommer mange billetter til salg senere på ugen? Tak :-)

11-04-2016 8:40, Claus

Hej Claus, Jeg formoder klart at der i løbet af ugen kommer mange flere billetter til salg. Jeg ville vente med at købe. Uanset hvad vil der aldrig blive udsolgt til sådan en kamp så der vil være billetter at få helt op til kampen. Men tingene spidser til i La Liga og det er tæt i toppen så derfor bliver de sidste kampe mere attraktive. Meeen.......Valencia er devalueret og derfor vil der komme mange flere billetter til salg.

11-04-2016 9:11, morefews

Tak for svar. Nu har de imidlertid lukket helt for billetsalget, dog med et banner der siger, at der "snart" kommer billetter til salg igen.

12-04-2016 6:08, Claus

Jeg har netop været nede og se Barca - Real Madrid og der åbnede de først billetsalget igen dagen før kampen, så det kan godt være at du skal købe billetter helt til sidst. Jeg tænker at der max. kommer 85.000 tilskuere imod Valencia. Og dermed kommer der mindst 13.000 billetter til salg når der åbnes igen.

12-04-2016 8:39, morefews

Hejsa! Jeg skal med min kæreste og bonus søn til barcelona i weekenden. Der er kun VIP billetter til salg på fcbarcelona.com og sådan har det været længe. I går var jeg lige ved at købe 3 gode pladser til 1500 pr. stk. men da de skulle have 1000 ekstra i gebyrer, sprang jeg fra. Nu ser det dog ud til priserne så småt stiger. Jeg har sagt til min kæreste at jeg synes vi skal vente, men hun er meget nervøs over vi ikke kommer til at sidde sammen. Vi ankommer fredag eftermiddag. Hvor stor er sandsynligheden for at vi kan få 3 gode pladser ved siden af hinanden, hvis jeg først køber dem fredag ude ved stadion? Og hvad vil prisen typisk være (f.eks. blok 32 (langside 1 premium) De koster 6000 i alt på viagogo.

19-04-2016 6:45, Martin

Hej Martin,Du er nød til at vente. Husk på at der er 98.000 pladser på stadion og at der i gennemsnit kommer 75.000 til Barcelonas kampe. Proceduren for billetsalg har ændret sig en smule og derfor er de begyndt at "åbne" billetsalget ganske sent i forhold til kampen. I sidste uge var det samme situation imod Valencia hvor billetsalget først åbnede sent. Til den kamp kom der rekord mange nemlig 88.000 - altså stadig 10.000 billetter fri. Som resultaterne og stemningen er lige nu, og mod Sporting Gijon, så kommer der absolut ikke flere end mod Valencia. Så der vil være billetter. Hvis i skal sidde 3 sammen lige ved siden af hinanden så er i nok nød til at være lidt fleksible mht. placering på stadion. Hav is i maven !

19-04-2016 7:30, morefews

Generelt. Folk skal lade være med at købe billetter på Viagogo og lignende sider. Der er KUN udsolgt mod Real Madrid. ALLE andre kampe har billetter med mindre der opstår helt ekstraordinære situationer såsom at Barca kan blive mestre eller en attraktiv afgørende champions league kamp.

19-04-2016 7:35, morefews

Tak for hurtigt svar :o) Jeg prøver om jeg kan overtale hende til at vente. Hvad er prisniveauet ca. hvis man køber billetterne på billetkontoret. Kan man f.eks. komme til sidde godt for omkring 1000 kr. pr. billet? Btw. Mega fedt du tager dig tid til at hjælpe - det er yderst værdsat!

19-04-2016 8:54, Martin

Hej igen,Igen er F.C. Barcelona blevet dårligere til at vise hvad billetterne kommer til at koste. Men kan sige at til den kamp er de billigste billetter 53 Euro og derfor vil jeg gætte på at de dyreste billeter koster 180 Euro. Så Ja, for 1000 kr. pr. billet får i gode billetter på langsiden på enten 1. eller 2. tribune. P.S. være opmærksom på at det kan være lige så fint at sidde på hver sin række lige bag ved hinanden hvis der ikke lige er 3 pladser på stribe ved siden af hinanden. Men min mavefornemmelse siger at der ikke kommer flere end 80.000 til næste kamp og derfor tænker jeg at i nok skal finde billetter. Jeg TROR også de åbner billetsalget onsdag eller torsdag så i kan bestille og printe selv før i tager afsted.

19-04-2016 9:57, morefews

Super! Tak for hjælpen :o) Så er der blot tilbage at krydse fingre for en god kamp og at de tager de sidste 5 sejre!

19-04-2016 10:09, Martin

Der blev som nævnt, åbnet for billetsalget i dag og jeg fik 3 billetter til boca 36 på langsiden, 6. række :o) Prisen var 119 € som var ca halv pris af viagogo. Så er der bare tilbage at glæde sig! Nu er kæresten beroliget.

20-04-2016 21:13, Martin

Glimrende. God tur og god fornøjelse. Og tak for tilbagemelding. Så kan andre også se at det ikke er helt skævt det jeg siger. Lige nu kan jeg se 4000 frie pladser. Ved ikke om dagens 8-0 sejr kan give lidt positiv stemning og bringe mange folk på stadion ? Men udsolgt bliver der ikke - det kan jeg garantere.

20-04-2016 21:26, morefews

Hej. Fed side og glad for jeg fandt den :-) Har lige bestilt billetter på FC Barcelonas hjemmeside mod RC Deportivo og vil helt sikkert benytte mig af flere tips fra din side til turen til Barcelona. Tak.Hilsen Lars

24-07-2016 11:25, Lars

Hej morefews Min søn og jeg planlægger at tage ned og se Barcelona - Granada den 29/30 oktober 2016. Problemstillingen for os er den samme som i mange af de andre gode indlæg her på siden: Skal vi vente og have is i maven, for vi kan pt. ikke finde de gode langsidebilletter (ved siden af hinanden) som du bla. omtaler i denne blog. Så spørgsmålet er om (i dette tilfælde) Granada er et hold der trækker flere tilskuere end gennemsnittet og lidt mere generelt: Findes der et sted hvor man kan få et overblik mht. hvor populære de enkelte hold er, således man kan fortage sin egen risikovurdering, uden at skulle skrive til dig hver gang ;-) ? Ellers tak for at Du bruger tid på at hjælpe alle os fodboldrejsenovicer. vh. Thomas

27-07-2016 8:22, Thomas

Hej morefews! Har læst din blog - fantastisk👍🏻👍🏻. Min søn og jeg har planer om at se Fcb mod Atletico Madrid d 21.09 - og vil selvfølgelig gerne sidde sammen på en af langsiderne tæt på banen. Er det realistisk hvis jeg venter med at købe billetter i ugen op til kampen- eller vil du anbefale at jeg køber hos et dansk bureau med pakkepris (hotel+standard billet med mulighed for opgradering)?? Er lidt betænkelig da det er en topkamp og september måned!!!!!! Mvh Mette

04-08-2016 6:38, Mette

Hej Mette, At det er en topkamp i September tænker jeg er til jeres fordel da sæsonen lige er startet og derfor er der ikke helt den samme "spænding" som i slutningen af sæsonen. Der bliver ikke udsolgt til den kamp, så billetter kan i sagtens selv købe. Jeg synes at pakkerejser kan være OK men mangler ofte fleksibilitet i rejsetidspunkter og jeg hører ofte om hoteller der ligger placeret langt fra alt. Hvis jeg var jer (hvilket jeg jo ikke er) så ville jeg vente med at købe billetter indtil tæt på kampen. Der skal nok være billetter et eller andet sted på langsiden (som iøvrigt sikkert bliver pænt dyrere til den kamp)

04-08-2016 7:02, morefews

Tak ! Del gerne link til siden blandt dine venner :-) evt. via Facebook

04-08-2016 7:03, morefews

Hej Thomas, hermed det "officielle" svar. Lidt kynisk sagt så er der ikke så mange der gider se en kamp imod Granada...altså ikke hvis man bor i Barcelona :-) Jeg ville helt klart afvente det normale salg af billetter der åbner i dagene op til kampen. Jeg er overbevist om at i kan få rigtig gode billetter til den kamp uden problemer. Mht. oversigt over populære hold så har jeg i et par år ikke været i stand til at finde en oversigt hvor holdende kategoriseres (det har der været tidligere) så det kan jeg ikke hjælpe dig med. Men kampe imod Real Madrid, Atletico Madrid og Espanyol har som regel flest tilskuere. Husk igen at der er 98000 pladser på stadion og at der i gennemsnit kommer 79000 (cirka) så der er altså rigtig mange billetter til salg til alle kampe (undtagen Real Madrid kampene)

04-08-2016 7:13, morefews

...lige en kommentar mere. I vil aldig til sådan en kamp komme til at stå i Barcelona uden at kunne få billetter. I vil altid kunne komme ind og se kampen. Bare tag til stadion. Der vil være billetter til salg helt til sidst (og mange af dem)

04-08-2016 7:15, morefews

Hej MOREFEWS! Jeg kunne godt tænke mig, at tage ned og se Barca mod Atletico d. 21 september, som du anbefaler. Jeg vil også gerne betale for nogle bedre siddepladser på tribunen, som du også anbefaler. Jeg skal bare være sikker, du mener ikke Players zone vel? De billetter koster nemlig 890 Euro og det er lige i overkanten. Jeg vil gerne betale 4-5000 for to gode siddepladser, kan det lade sig gøre og kan man også få dem ved siden af hinanden, tror du? Skal jeg stadig have is i maven? Tænker jo, at det er en temmelig stor kamp. Tak for en mega fed artikel. Er super glad for alle de gode råd. Venlig hilsen Jegvan

05-08-2016 3:24, Jegvan

Hej Jegvan, Generelt er hverken VIP billetter eller Players Zone billetter pengene værd, ikke engang til Real Madrid kampene. Jeg undrer mig over hvem der køber de billetter :-) Der er andre, som du kan se i kommentarerne, der har spurgt på kampen ONSDAG den 21. september. Jeg ville, som til alle andre kampe, tage det roligt og vente til dagene op til kampen med at bestille billetter. Kan se at du skal regne med at betale ca. 190 Euro pr. billet på den dyre langside. Det at kampen allerede er i september, hvor ligaen kun lige er startet, og at det er en onsdag formoder jeg gør at der bliver mange billetter til salg. For en sæsonkortholder kan de være gode penge i at frigive sin billet til salg til sådan en kamp og derfor vil der helt sikker komme mange gode billetter til salg. Så ingen panik...tværtimod ! :-)

05-08-2016 9:56, morefews

Hej Jeg har med stor fornøjelse læst det flotte og meget brugbare indlæg. Vi tager ned og ser Barca mod Deportivo. Har du nogen erfaringer med at komme tæt på spillerne før og efter træning? Mvh Pernille

07-08-2016 7:24, Pernille

Hej Pernille, Jeg har ikke rigtig nogen erfaring med at komme tæt på spillerne før og efter træning. Træningsanlægget ligger et stykke udenfor byen og jeg har endnu ikke været derude. Man kan tage metro det meste af vejen derud. Ifølge min viden så er træningen meget "lukket" og spiller ankommer i bil og jeg tænker at den pågældende spiller skal have en mere end almindelig god dag for bare at stoppe bilen for at give autografer. Måske er det endda svært at se spillerne igennem de ofte tonede ruder i bilerne ? Mit råd plejer at være at købe billetter meget tæt på banen i den ende hvor Barca varmer op så kommer man meget tæt på og kan iagttage spillerne på en god måde. Autografer er svære at få generelt.

08-08-2016 8:27, morefews

“La Ciutat Esportiva Joan Gamper” hedder træningsanlægget og findes her: https://www.google.dk/maps/place/Ciutat+Esportiva+Joan+Gamper+FCB/@41.3749101,2.0561259,13z/data=!4m2!3m1!1s0x12a49bcecd5bbf75:0x4ac0348f354a4232?hl=da

08-08-2016 8:30, morefews

Hej og tak for en fed side. Jeg skal med min familie til Barcelona i efterårsferien og bl.a. se kampen 16/10 mod Deportivo. Jeg har forstået din pointe med at vente osv...:-), men nu er vi 5 personer og min frues temperament er bestemt ikke til at vente med at købe! Hvad er det "næstbedste"? Jeg har været inde på fcbarcelona.com og der er billetter nok; de ligger blot meget spredt i de enkelte blokke uden chance for at få 5 sæder i nogenlunde nærhed af hinanden (medmindre vi vil give 350 € /styk). Forslag? VH Erik

10-08-2016 22:55, Erik

Hej Erik, Du er ikke den første der henvender sig med en kone der ikke har nerver til at vente ;-) Jeg mener ikke der er noget alternativ end at vente ! En kamp i mod Deportivo i starten af sæsonen er ikke specielt attraktiv for de lokale. Sidste år var der 67194 til kampen i mod Deportivo. det vil sige mere end 30.000 !!! fri pladser. Kombineret med et gennemsnit til hjemmekampe på ca. 75.000 (altså 23.000 frie pladser) så synes jeg ikke der så meget at være i tvivl om. Det KAN IKKE gå galt. Vent vent vent.

11-08-2016 10:20, morefews

Hej Erik, Du er ikke den første der henvender sig med en kone der ikke har nerver til at vente 😉 Jeg mener ikke der er noget alternativ end at vente ! En kamp i mod Deportivo i starten af sæsonen er ikke specielt attraktiv for de lokale. Sidste år var der 67194 til kampen i mod Deportivo. det vil sige mere end 30.000 !!! fri pladser. Kombineret med et gennemsnit til hjemmekampe på ca. 75.000 (altså 23.000 frie pladser) så synes jeg ikke der så meget at være i tvivl om. Det KAN IKKE gå galt. Vent vent vent.

11-08-2016 10:20, morefews

Super god guide :) Hvordan vil du vurdere chancen for at få billetter til Atletico Madrid via Barcelona egen hjemmeside? Og også muligheden for at få to pladser sammen?

12-08-2016 15:00, Martin

Hej Martin, Hvis du scroller lidt op i kommentarerne så kan du se at andre har stillet lignende spørgsmål til netop den kamp, og dermed kan du også får svar på dit spørgsmål. Men jeg vurderer at der er 100% chance for billetter ;-) Og at der ligeledes er 100% chance for billetter sammen et eller andet sted på stadion.

13-08-2016 12:00, morefews

...følg med på F.C. Barcelonas hjemmeside ugen op til kampen (eller når billetter sættes til salg) og hvis de rigtige billetter er til stede så køber i naturligvis her (og printer selv)....selv hvis i venter helt til i står ved stadion med at købe billetter så vil i kunne få billetter.

16-08-2016 11:06, morefews

Super gode informationer. Jeg har hørt der skulle være et spisested, hvor man kan være heldig at møde nogle af spillerne, da de nogle gange skulle spise der. Kender du spisestedet og hvad det hedder? Eller et andet godt sted man kan være heldig at møde en spiller eller to 😊⚽️

04-09-2016 22:15, Suzann

Hej Suzann, Jeg kender desværre ikke de spisesteder som spillerne benytter sig af. Men spillere er ofte spottet på La Cupula Garraf som ligger langt udenfor byen. Det kunne da være sjovt at møde spillerne på en restaurant men jeg har aldrig ville bruge tiden på at "satse" på at der var spillere i restauranten lige præcis samme da som jeg også var der. Det skal være noget af et tilfælde.

06-09-2016 8:07, morefews

Hej Jeg skal sammen med 3 andre ned og se kampen den 14 jan. Vi skulle gerne sidde sammen, da to af dem er børn. Hvor og hvornår syntes du jeg skal bestille billet. Mvh Jonna

02-10-2016 17:35, Jonna

Hej Jonna, Formoder det er kampen imod Las Palmas i gerne vil se ? altså den 14. eller 15. januar 2017 ? Las Palmas er en meget lidt attraktiv modstander og derfor vil der komme rigtig mange billetter til salg i ugen op til kampen. jeg vil gætte på måske 30000 frie billetter. Så jeg vil råde jer til at vente til ugen før kampen og så finde 4 pladser ved siden af hinanden, alternativt 2+2 på to forskellige rækker men med pladser lige foran/bagved hinanden. Hvor på stadion afhænger af budget. Min anbefalinger til pladser kan i se i dette indlæg.

04-10-2016 21:33, morefews

Vi er en fam. på 2 voksne og 2 børn (8 og 10) som tager til Barcelona lørdag den 15 okt. kl 20. Vi vil gerne se om vi kan få billetter til Barcelona mod City den 19 og tænker at følge dit råd med at vente med at købe billetter. R det ikke bare at håbe at der kommer biletter til salg, og så købe dem dernede...? Eller hvad tænker du med biletter til dén kamp. Pepsi kommer jo "hjem". :)Pt. sælges der vist kun VIPbiletter på Barcas hjemmeside..

06-10-2016 10:58, Ole

Hej Ole, Billetsalget vil åbne op til kampen og der ville jeg satse på billetter. De kan sagtens være at billeterne først sættes til salg 2 dage før. 4 billetter samlet kan måske blive en udfordring men med lidt held kan det lade sig gøre lidt højere oppe på tribunerne. Det er svært at vurdere om der bliver rift om billeterne til den kamp ? Jeg tror personligt ikke at der bliver udsolgt så "tidligt" på sæsonen, selvom Pep (og Bravo) vender tilbage. Held og lykke med billetterne.

06-10-2016 20:07, morefews

Fik i set kampen ?

06-10-2016 20:09, morefews

Fik du set kampen ?

06-10-2016 20:11, morefews

Hej Erik, Fik du set kampen ? Hvad var jeres erfaringer ? del dem gerne kort her hvis muligt :-) Tak

15-10-2016 20:13, morefews

Tak for en masse gode informationer. Vi var tilfældigvis i Barcelona i denne uge, og var inden ankomst ikke opmærksomme på CL kampen som blev spillet i dag. Vi brugte mange af dine tips i forbindelse med dagens kamp. Vi bestilte først billetter i går, og måtte dele os i 2+2, men det var helt fint - vi fik set en fed kamp.

19-10-2016 23:24, Lars

Hej Lars, Fedt at i havde en god oplevelse og at i kunne bruge denne lille guide som hjælp. Altid dejlig med noget feedback. Mange stiller spørgsmål her på siden men meget få fortæller hvad de egentlig oplevede, men jeg tolker det som et godt tegn og at alle kommer ind på stadion med de ønskede billetter :-)

23-10-2016 22:04, morefews

Hej. Tak for en spændende blog. Vi er 6 gutter, der skal ned og se kampen mod Malaga på lørdag. Vi har fuldt dine råd og ventet med at købe billeder. Nu er der 5 dage til, men der er stadig kun ca. 1200 billetter til salg spredt ud over stadion. Vil der komme mange flere de næste par dage, og kan alle ses på fcbarcelona.com? Vi har en clubmember vil det hjælpe os?Vh. Ulrik

14-11-2016 6:32, Ulrik

Hej Ulrik, Jeg er overbevist om at der vil komme mange flere billetter til salg. Jeg har bemærket det sidste halve år at billetter til kampe frigives senere og senere. Husk igen at tilskuergennemsnittet er mellem 75.000 og 80.000 (kender ikke de sidste tal) og derfor vil der til sådan en kamp måske være op til 20.000 frie pladser på kampdagen. Det er naturligvis altid svært at finde 6 pladser sammen - men i burde kunne finde noget fornuftigt. Jeg ville vente og holde øje i løbet af ugen. Alternativt vente til lige før kampen på stadion. Malaga trækker jo ikke ligefrem fulde huse en lørdag eftermiddag ? :-) God tur. Skriv gerne en kommentar her hvordan det gik.

14-11-2016 7:39, morefews

Hej Ulrik, Jeg kan se at antallet af billetter er stigende og at i sagtens kan finde 6 pladser meget tæt på hinanden på forholdsvis gode pladser. Hvis i vælger nogle billigere billetter så er muligheder for at sidde endnu tættere sammen nok endnu bedre. God kamp !

18-11-2016 7:45, morefews

Hej, super blok du har.jeg er ved at bestille fly til en weekend kamp i foråret - FCB vs Valencia i marts. Kampen står til nu at blive spillet søndag - er der chance for at den kan blive flyttet til fredag? jeg kan ikke finde noget på nettet omkring det. jeg ser på din blok at du anbefaler at købe ophold til hele lørdag og søndag - men kan den som sagt ikke også flyttes til fredag? mvh Anders

25-11-2016 22:31, Anders Kleisdorff

Hej Anders, Tak. håber siden kan være til hjælp. Fredag ? Godt spørgsmål :-) I teorien kan det vel godt lade sig gøre, men jeg tror ikke på det. Barca - Valencia er én af de "større" kampe for TV seerne i Spanien og derfor tvivler jeg meget på at den bliver spillet en fredag aften. Gad vide om Barca nogensinde har spillet en fredag aften ? Jeg kan ikke huske det.

27-11-2016 13:58, morefews

Hej Morefews.. Som første gangs rejsende til en fodboldtur til Barcelona er din indsigt og viden meget værdifuld ..😊..Det er med stor fornøjelse jeg læser din blok og dermed skaffe mig detaljeret viden ... Jeg rejser med min søn til Barcelona d. 19 maj 2017 for at se den sidste kamp. Barcelona - Eibar.. Er der her noget jeg skal være opmærksom på ? Er med på at man skal have is i maven 😊...ved køb af billeter... men hvilke priser kan man forvente her ?

07-12-2016 21:03, Claus

Hej Claus,Jeg sætter lige et udklip fra indlægget ind her:Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj). Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender "stjernerne" på ferie. Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.Så mit input er altid at "holde hovedet koldt" da der nok skal komme billetter til salg til en så forholdsvis ikke-attraktiv modstander. Men sidste kamp er ikke uden risiko. Afvent og se hvad der sker med stillingen i La Liga...hvis Barca ser ud til at blive hægtet af i kampen om mesterskabet, så vil i med garanti kunne få masser af billetter. Hvis sidste kamp bliver afgørende for mesterskabet....så tror jeg faktisk også i kan få billetter, men med mindre udvalg.

07-12-2016 21:41, morefews

og mht. til priser så skal du nok forvente samme niveau som denne kamp:https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/en_US/entradas/evento/6678/session/375823/step1r2?_ga=1.256238155.1984143667.1475616408Her kan du få et indtryk af niveaut på de forskellige pladser

07-12-2016 21:45, morefews

Hej igen Morefews.. Mange tak for de gode råd og informens...Jeg kan godt se at vi har nogle udfordringer, men hvis arbejde og skole skal gå op i en større enhed, har vi kun denne mulighed...Men trods alt, hvis vi er godt forberedt lykkes det helt sikket også 😊 Jeg har en fornemmelse, at fly og hotel skal resaveres nu her omkring .. er det rigtig ?

11-12-2016 10:24, Claus

Ja, jeg er nu også sikker på at i nok skal få set fodbold på jeres tur til Barcelona.Med hensyn til bestilling af flybilletter og hotel så tror jeg at du er i fin god tid lige nu. Min erfaring er at flybilletter med fordel kan bestilles i god tid. Hoteller er lidt sværere at se et mønster i priserne, da enkelte storbyer kan være meget billige hvis man bestiller med kort varsel , mens andre steder er det fordelagtigt at bestille i god tid.Jeg plejer at bestille hvis jeg er tilfreds med prisen.

11-12-2016 13:07, morefews

Mange tak Morefews ..Jeg skriver til dig når vi kommer hjem .. hvad der bare lykkes 100%.. og hvilke udfordringer vi fik ..Mange hilsner Claus

11-12-2016 18:57, Claus

Hej Claus, Min søn og jeg skal se kampen lørdag d. 18. dec. 2016 og har ikke købt billetter endnu. Jeg kan dog se at det er svært at finde sammenhængende pladser. Vil du anbefale at vi "holder hovedet koldt" og venter nogle dage endnu?Tak for alle informationerne. Vh. Alexander

12-12-2016 7:55, Alexander

Hej Alexander,Ja for dælen ! Der vil være mindst 10.000 af billetter til salg. I løbet af ugen vil der komme flere billetter til salg. Allerede idag synes jeg der er en del sammenhængende. Hvor vil i gerne sidde ?God kamp !P.S. Jeg hedder ikke Claus :-)

12-12-2016 8:31, morefews

Undskyld Morefews :)Vi vil gerne sidde på omkring midten af én af langsiderne - helst den hvor udskiftningsspillerne sidder dvs. Tribuna og ikke alt for langt fra banen.Vh. Alexander

13-12-2016 6:43, Alexander

Hej Alexander,Som du måske har bemærket så er der idag allerede flere billetter til salg end der var i går, så det er bare med at holde øje i løbet af ugen om der skulle blive frigivet pladser lige der hvor i ønsker. Uanset hvad skal i nok ende med at kunne finde nogle rigtig gode billetter. God tur og kamp !

13-12-2016 7:25, morefews

Hej morefewsTak for en super god blog. Du har skrevet om dette i bloggen, meeen jeg skal alligevel høre din mening. I weekenden 6/7. maj skal jeg med min søn ned og se dem spille mod VillaReal. Jeg var faktisk lige ved at bestille vores billetter via Arteudland, for at være sikker på at få billetter til kampen. Og vupti - så fandt jeg din blog. Det er jo lige inden sæsonen slutter, så jeg tænker at der er fyldt op på stadion. Synes jeg skal droppe Arteudland,dk og holde hovedet koldt? De har ikke åbnet op for salg endnu, men kan se på dem som er åbne, at det er jo helt umuligt at sidde far og søn ved siden af hinanden..... Mange Barca hilsner fra Frank og Mikkel

16-01-2017 21:15, Frank

Hej Frank,Der er 98.500 pladser på stadion og jeg tænker at et hold som Villareal kan trække max. 85.000 tilskuere. Altså mindst 13.500 billetter i overskud. Jeg er helt sikker på at i sagtens kan købe billetter selv op til kampen og få lige de billetter i måtte ønske.Arteudland har ikke bedre rettigheder til at købe billetter til F.C. Barcelona hjemmekampe end du selv har, så jeg vil mene at de aldrig kan garantere gode billetter 100%. Men hvis du synes at deres priser er fornuftige, så er det da et alternativ for dig.Jeg har set Travelsense sende over hundrede gæster afsted til Champions League finalen i 2006 imod Arsenal, hvor praktisk talt ingen af dem fik billet til kampen. Eksemplet kan naturligvis ikke sammenlignes med en kamp imod Villareal - men fortæller blot at firmaer med fodboldrejser ikke altid har billetterne og mange gange selv skal ud at finde dem i sidste øjeblik. Prøv at hør Arteudland om i kan få jeres billet til kampen allerede nu ?....det kan i sikkert ikke.Jeg synes personligt man får den bedste tur hvis man selv arrangerer. Så kan man selv finde fly der passer, hotel der passer og de billetter på stadion man ønsker.Men ja, man skal lige vente med forboldbilletterne til aller sidst. Nu har jeg efterhånden givet råd til rigtig mange herinde og jeg har aldrig hørt om nogen der ikke har fået billetter som ønsket.Et sidste input er at Real Madrid er langt foran og kunne godt ligne en god kandidat til mesterskabet, Hvis dette ikke ændrer sig de næste måneder, så får i slet ikke problemer med billetter ;-)

19-01-2017 7:28, morefews

og lige en ekstra kommentar. Var lidt nysgerrig for at se priserne ved Arteudland og må sige at de da er helt forfærdelige ! Til de pris kan man jo købe dem på den sorte børs. Det er dyrere end original priser til Barca - Real Madrid. De må du simpelthen ikke gøre !

19-01-2017 19:59, morefews

Hej Morefews. Tak for dit svar - Det lader til at de snart åbner op for billetsalget til den VillaReal kamp.Jeg skal lige have et sidste godt råd af dig:Er der et "Boca" område som vi skal holde os fra ? Vil jo være lidt ærgeligt hvis vi sidder mellem VillaReal fans :-)

30-01-2017 9:31, Frank

Hej Frank,Der er ingen udebanefans generelt i Spanien og hvis der er så sidder de allerede i et lukket afsnit helt oppe på bagerste række (oftest). I skal bare vælge de billetter der passer jer.Tror kun det er Sevilla mod Betis i Sevilla der for alvor er en risiko kamp i Spanien. Resten er familiehygge i mine øjne ;-)

30-01-2017 10:42, morefews

Det lyder godt :-) Tak for al din hjælp - den er guld værd!

30-01-2017 18:26, Frank

Hej Morefews,Super hjælpsom hjemmeside. Et enkelt spørgsmål. Vi tager til Barcelona i Påsken og vil gerne se Barcelona - R. Sociadad den 15. april. Men kan kun finde meget få billetter på nettet - og kun VIP på Barcelonas hjemmeside. Er dette normalt - og er det bare at vente, som de andre svar :-) Eller ved du, om der er noget specielt ved denne kamp ?

25-03-2017 18:32, Michael

Hej Michael,Billetsalget åbner nogle dage før kampen. Nogle gange en uge før. Der er ikke noget ekstraordinært ved den kamp, så der vil være rigeligt med billetter. I venter bare med at købe :-) Ingen risiko der. Vent vent vent.

25-03-2017 20:23, morefews

Hej igen,Tak for svar. Vi er en lille gruppe, som gerne vil afsted sammen. Men kan se, at det er noget svært bare at finde to pladser ved siden af hinanden. Kan jeg lokke et ekstra godt råd ud af dig :-) Er det bare at booke 6 billetter og håbe, at vi kan komme til at sidde sammen ? Eller er der andre måde at finde bare 2 og 2 pladser, som hænger sammen ? Igen - mange tak for gode råd.

10-04-2017 9:28, Michael Gade

Hej Michael,Jeg er overbevist om at der kommer endnu flere billetter til salg de kommende dage. Så det vil blive nemmere at vælge pladser. Barca tabte et halvt skridt i kampen om mesterskabet i weekenden og det er påske, så tror ikke mange lokale gider møde op.Har i bestemte krav til placering på stadion ? Er der børn med ? Er kampen vigtigere end at i er 6 mand sammen ?Hvis ikke, så ville jeg vælge 6 billetter i samme afsnit og evt. bag målet hvor det er lidt nemmere at bytte rundt på pladserne og hvor oplevelsen stadig er ganske god og tæt på spillerne (når de spiller i den ende) samt menneskelige priser for billetterne.6 mand er altid rigtig svært :-)Jeg er selv dernede, så vi ses på stadion :-)

10-04-2017 15:18, morefews

Tak. Det glæder jeg mig til :-)

10-04-2017 15:27, morefews

Hej igen Morefews ..😊. Og endnu engang tak for de gode råd, du videregav i dec.. Men som første gangs rejsende, kan man alligevel godt blive lidt i tvivl..om man skal vente til ugen før, med at købe billeter, eller gøre det nu...?.? Kan få billeter til ca. 100 E. Som tidligere nævnt rejser min søn og jeg til Barcelona d 19 maj for at se den sidste kamp ..Barcelona og Eibar. De venligste hilsener

16-04-2017 8:07, Claus

Hej Claus,Er netop vendt tilbage fra Barcelona, hvor jeg iøvrigt købte billetter ved stadion denne gang, bare for at vise at det faktisk sagtens kan lade sig gøre. Der kommer en video på et tidspunkt fra turen.Jeg vil til en hver tid fastholde at du skal vente og købe dine billetter selv. Det giver dig mulighed for at vælge de pladser du selv vil have til den pris der passer dig.Hvis Barca ikke vinder på søndag mod Real Madrid, så tror jeg ikke at Barca kan nå mesterskabet. Så du kan jo starte med at afvente den kamp for at se om der kan komme spænding om mesterskabet.Hvis ikke, så SKAL du bare vente med at købe billetter :-) Hvis Barca ikke kan blive mestre, så bliver jeres kamp jo bare hyggebold med meget få tilskuere.

19-04-2017 7:04, morefews

Hej Morefews,Jeg er lidt I tvivl om hvilken tribune bag mallet du omtaler I nedetsående - altså der hvor barca "rigtig" fans er. Er det Gol SUD eller Gol NOR??På forhånd takJeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

24-04-2017 12:20, Ronni

Hej Ronni,Fans er flyttet fra Gol Sud til Gol Nord. De står ikke længere i samme ende hvor Barca varmer op.Jeg er i tvivl om man kan få billetter blandt fans i Gol Nord enden ? Men man kan få lige bag ved dem med sikkerhed. Ved ikke hvad der er sket og hvordan de er organiseret, men de laver i hvert fald bedre stemning end nogensinde før synes jeg.God fodboldrejse til Barcelona !

24-04-2017 14:09, morefews

Hej Morefews.. Og velkommen hjem 😊..Ser frem til at det snart bliver vores tur.noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg er slet ikke i tvivl om at vi skal benytte din anbefale hjemmeside og købe selv og helst så sent som muligt..Men nu hvor Barcelona vandt over Real Madrid, nære min tvivl stadigvæk lidt.. De venligste hilsner Claus

26-04-2017 6:41, Claus

Hej Claus,Jeg kan godt forstå du er i tvivl.Sæsonens sidste hjemmekamp er altid svær at rådgive omkring, specielt hvis ligaen ikke er afgjort :-)Jeg synes stadig du skal afvente lidt og se hvordan det går i La Liga. Hvis Real Madrid sætter point til og Barca ser ud til at de gerne vil spille med, så kan du begynde at overveje de billetter du har set til 100 Euro (for dem kan du sikkert købe præcis når du ønsker det)Som du kan se, hvis du læser igennem kommentarerne, så er der andre der har været i din situation omkring sidste kamp og hvor jeg heller ikke har været i stand til at give løsning med garanti - men på den anden side er der aldrig nogen der har vendt tilbage at de ikke fik billetter.

26-04-2017 6:58, morefews

Hej Claus,Billetter til kampen er nu igang. Jeg har lagt lidt flere tips ind på bloggen under punktet med valg af billetter. Tips til hvordan man finder 2 billetter "sammen".God tur !

03-05-2017 12:41, morefews

Hej Morefews, De sidste 2 dage har det kun være muligt at købe VIp billetter til min 420 EUR til sidste hjemmekamp mod Eibar inde via den officielle site. Kan det virkelig passe eller er jeg fumle-fingeret? mvh Ronni

11-05-2017 20:28, ronni

Hej Ronni,Der åbnes først for billetsalget nogle få dage før kampen. Så nej, du trykker ikke forkert.Det er efterhånden svært at sige præcis hvor mange dage før der åbnes for billetsalg ? Jeg synes det varierer lidt.Hvis du scroller bare lidt op i kommentarerne så er der masser af input omkring sæsonens sidste kamp.Men generelt kan man sige at hvis Barca kan blive mestre, så vil der være få billetter at købe - men ikke umuligt.Hvis Barca ikke kan blive mestre, så bliver det hyggebold med mulighed for at købe billetter lige der hvor du måtte ønske.Afvent lidt og se hvad der sker de næste kampe. Det er mit råd.

11-05-2017 20:45, morefews

Hej Morefews .. Er det nu jeg skal trykke på knappen og købe, prisen forsat omkring de 100 EU . Eller skal jeg vente . Umiddelbart bliver Barcelona ikke mestre ..! uha lidt spændende Real Madrid vinder sikkert imorgen også bliver det svært for Barcelona og vinde ..tror jeg De venligste hilsener Claus

16-05-2017 20:15, Claus

Hej Claus,Ja, nu bliver det pludseligt meget nervepirrende og du mærker virkelig den spænding der er ved at planlægge en fodboldrejse til Barcelonas sidste hjemmekamp.Først og fremmest skal du bemærke at der jo faktisk er billetter til kampen til salg og at du kan overveje at købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser. Byt den bedste plads for den dårligste således at den person du bytter med får en lidt bedre plads. Når der er børn med tænker jeg folk er ekstra hjælpesomme.Et hurtigt check kunne jeg finde en del steer hvor der var pladser meget tæt på hinanden og hvor der vil være let at bytte.Uanset hvad der sker i kampen imorgen mellem Celta og Real Madrid, så vil der blive frigivet flere billetter, da der altid vil være nogen der ikke kan komme til kampen.Men prøv at tjekke Barcelona hjemmside ofte og klik rundt på sektionerne for at se om der ikke er et eller andet der kan bruges. De billetter du kan købe et andet sted til 100 euro må være meget dårlige billetter, undrer mig faktisk at nogen kan sælge dem til den pris når de billigste billetter ligger omkring 90 euro ?Hvor gammel er din søn ?

16-05-2017 20:47, morefews

Ja spændingen er efterhånden ret markant ...Nok også fordi man kender meget lidt til dette område og har meget lidt erfaring ...😊..Men efterhånden hjælper det... takket være din hjælp... Min søn er 13 år.. De billeter jeg har set er fra Barcelonas hjemmeside og helt i trå med din anbefaling ...Men de priser vi ser nu, er de de samme helt frem til kampens start ..?.. eller kan man håbe på prisfald ? Vh. Claus

16-05-2017 21:09, Claus

Jeg tror ikke priserne ændrer sig. Jeg har aldrig set dem ændre sig.Der er næsten ikke nogle scenarier der kan få billetpriserne til at falde. Der vil være spænding om mesterskabet i mere eller mindre grad i sidste runde.Hvis Real Madrid taber i morgen, så kan Barca blive mestre ved at vinde hjemme. Så bliver der (næsten) udsolgt. Og billetterne vil ikke falde i pris. Hvis Real Madrid vinder, så kan Barca stadig vinde hvis Real madrid taber sidste kamp mod Malaga (dog mere usandsynligt) og det vil sikkert giver flere billetter til rådighed, men tror ikke de sænker priserne.Ja, det er blevet dyrt at komme på Camp Nou ! Jeg sidder efterhånden altid bag målet nederst ved banen i gol sur enden da billetterne er de billigste, man er tæt på banen og får en fin oplevelse. Og så er det nok det nemmeste sted at bytte pladser. Det er mere afslappet på de "billige" pladser.

16-05-2017 21:26, morefews

og iøvrigt...med en søn på 13 år så vil jeg ikke være så bekymret ved at bestille billetter med et par pladser imellem jer. Hvis i mod forventning ikke kan bytte så er i trods alt tæt på hinanden.

16-05-2017 21:27, morefews

Tak Morefews ... Jeg tænker jeg klare den herfra ... Tak for al din hjælp ... De venligste hilsener Claus

16-05-2017 21:58, Claus

Velbekomme. Som du nok har bemærket, så tror Barca fans ikke på mesterskabet. Der er nu en del flere billetter til salg end i tirsdags.God kamp !

18-05-2017 11:39, morefews

Hejsa, Super indlæg, jeg har forsøgt at kode hvor det er bedst at sidde. Min søn skal på Barcacamp i 2 uger, så min datter 9 år og jeg vil gerne ind og se Barca legends den 30/6. Jeg har forsøgt at være tålmodig med billetterne, da jeg ikke tænker de spiller for fyldt stadion, men lader til de fleste pladser er udsolgt. Vil Tribuna være stedet, eller er Lateral sektion hvor vi kan sidder mere i midten af banen fint. Tænker bare målet skal være en god oplevelse hvor vi kan se mest muligt. Mvh Eva

23-06-2017 10:38, Eva Nygaard

Hej Eva,Der er slet ikke udsolgt og der vil ALDRIG blive udsolgt til sådan en type kamp :-)Der er masser af billetter til salg lige nu:https://www.fcbarcelona.com/tickets/football/football-ticketsMed de billetpriser ville jeg vælge tribune lige bag udskiftningsbænken.

23-06-2017 11:35, morefews

eller på den anden langside (Lateral) på tribune 2. Men i vil altid kunne få billetter udenfor stadion. Ingen panik :-)

23-06-2017 12:26, morefews

Tusinde tak for input :-))

24-06-2017 9:33, Eva Nygaard

Hejsa, Jeg er ved at arrangere en tur til Barcelona, hvor jeg har tænkt at min søn (12 år) og jeg skulle ind at mod Espanyol den 10 september. Har du erfaring for at det er sværere at få billetter til denne kamp frem for andre almindelige hold?. Er billetterne dyrere end når de møder andre midterhold? kan der være ballade udenfor stadion, når de møder Espanyol? Mange spm. men håber du kan hjælpe Pft. Frank

23-07-2017 9:53, Frank

Hej Frank,I får ingen problemer med billetter til den kamp. Det er i starten af sæsonen og derfor bliver der ikke stort pres på billetterne. Køb i dagene op til kampen, så vil i kunne finde de billetter der passer jer.Priserne er nok lidt højere end til andre kampe da det trods alt er et lokalopgør. Ja, det er blevet dyrt at komme på Camp Nou :-)Jeg har aldrig oplevet ballade udenfor Camp Nou til nogen kampe, det skal i ikke være bekymret for. I spanien er der ikke den store tradition for at der kommer mange udebanefans til kampene. Mod Espanyol kommer der lidt flere end normalt - men der er fredelig atmosfære generelt i Barcas kampe.God tur !

23-07-2017 10:25, morefews

Hej igen mange tak for hurtig og brugbar svar:) fantastisk at du tager dig tid til at hjælpe newbies:) et enkelt spm mere, vil det være strategisk smartere at se kampen mod betis i slutningen af august? altså, kampen er billigere, det er måske nemmere at få gode pladser osv. Frank

23-07-2017 10:59, Frank

Hejsa, Vi er 2 familier som er ved at planlægge en tur til Barcelona den 20. september hvor Barca skal spille mod Eibar. Vi er 4 voksne og 3 børn ( 2,7 og 9 år). Har hørt noget om at børn under et eller andet er gratis hvis ikke barnet skal have et sæde for sig selv, men ved du hvordan det foregår - skal der stadig "købes billet"? Vi vil meget gerne sidde på langsiden som du også anbefaler på siden, men allerede nu kan vi ikke få nogle sammenhængende billetter andet end nede omkring hjørneområdet. Skal jeg have is i maven og vente og er det overhovedet realistisk at få 6-7 billetter sammenhængende billetter op til kampen. Den 20. sep. er en onsdag og har læst mig til at kampen derfor kan blive spillet både tirsdag, onsdag eller torsdag. Det gør det jo en smule svært at planlægge fly samt hotel inden vi endelig ved datoen. Hvis der alene er Liga kampe ugen før og efter er det så mest sandsynligt at det spilles onsdag? På forhånd tak!Mvh. Mie

30-07-2017 13:19, Mie

Hej Frank, Beklager sent svar men var på sommerferie.Det vil være nemmere at få billetter mod Betis tænker jeg, men tror ikke der er en kæmpe forskel. Men oplevelsen bliver den samme :-)August er måske dyrere på fly og hotel da det stadig er "sommer" ?

06-08-2017 14:32, morefews

Hej Mie,Beklager svartiden, men har været på sommerferie.Du stiller nogle meget gode spørgmål både omkring en, endnu ikke bekræftet, onsdagskamp og omkring det at have børn med på stadion.Børn kommer kun gratis ind hvis man er medlem af klubben og man skal ansøge om special billet, så det vil ikke være en mulighed for jer. Reglerne blev strammet for et års tid siden.Eibar er ikke en speciel attraktiv modstander og derfor tænker jeg at der max kommer 75000 tilkuere, så der vil være cirka. 23.000 frie pladser. Så det er bare at vente til at billetterne frigives i dagene op til kampen. Ingen panik.6-7 pladser på samme række er meget svært, men nemmeste bag målet tæt på banen, da folk her "flytter" sig lidt rundt og ikke tager så nøje hvor man sidder. Ellers prøv at tjekke om der er 4 pldser på én rækker og 3 på rækken foran eller bagved, så sidder man stadig sammen.Om kampen spilles onsdag den 20. september tør jeg ikke komme med et godt bud på nu.

06-08-2017 14:46, morefews

Hej Morefews hvilke afsnit er afsat til udebaneholdets tilskuere, det kan man ikke lige google sig til. Bare så men ikke kommer til at sidde sammen med dem:) mange tak for dine besvarelser, de er meget hjælpfulde:)Mvh Frank

11-08-2017 13:08, Frank

Hej. Perfekt med god og omfattende information. Tænker du får megamange henvendelser - det kan jeg også se ovenfor. Det er imponerende at du vender tilbage til så mange! Jeg vil lige høre dit råd om en kamp min mand og jeg skal ind og se med vores søn på 15 (konfirmationsgave). Det er mod Sevilla den 5. november. Er det også en kamp, hvor man kan vente med at bestille billetter til sidste øjeblik (og er det ugen optil eller før.)? På forhånd tak for svar. Mvh. Mia

11-08-2017 18:27, Mia Rasmussen

Man kan ikke komme til at sidde med udebanefans. Det er ikke muligt.Hvis der er afsnit til udebanefans så er det typisk helt oppe i et hjørne på de dårligste pladser.

12-08-2017 8:46, morefews

Hej Mia,Tommelfingerreglen hvis du vil købe billetter til Barcelonas kampe er at man skal vente til de bliver "frigivet" og vente til at sæsonkortholderen frigiver deres billetter, og dette sker i ugen/dagene op til kampen.Ja, i skal bare vente. I får ikke problemer med billetter til den kamp. Tænker der kommer 85.000 tilskuere sådan en novemberdag og så vil der jo være ca. 13.000 ledige pladser på kampdagen. I dagene op til vil der selvfølgelig være flere.God fornøjelse.

12-08-2017 8:50, morefews

Hej Vi skal til Barcelona i uge 42. Vil ind på en tapas/sportsbar hvor de lokale ser Barca spille, når de spiller på udebane. Er der nogen steder der kan anbefales? Venlig hilsen Pernille

20-08-2017 14:57, Pernille

Hej Mie,Kamptidspunktet er bekræftet til tirsdag den 19. september kl. 22.00

28-08-2017 17:58, morefews

Hej Pernille,Beklager den lange svartid, men havde overset din kommentar i mængden.Jeg er ikke så skarp i lokale baren hvor det er ekstra "lokalt" og godt at se Barca spille.I vil opdage at der er rigtig mange tapas-steder hvor der også kører et fjernsyn og hvor de lokale følger med.Her er dog et par forslag gode i centrum:BAR BRUSI - Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)LA TAVERNA DE BARCELONA - Ronda Universitat, 37 BarcelonaCERVESERIA CATALLUNA - Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

21-09-2017 13:00, morefews

Hej, ja vi fik set kampen i det flotteste solskin og en 4-0 sejr, hvor Messi blev indskiftet efter skadespause og scorede :-) Jeg nåede at få lidt nerver på inden kampen... der blev hele tiden nye pladser fri, men ikke 5 i blok! Da vi var ankommet til byen, havde jeg ikke adgang til en printer og jeg endte derfor med at købe vores 5 billetter dagen før i officiel FCB-shop på ramblaen. Billetterne var fordelt på 3 rækker bag "Barca's" mål, men folk var flinke til at bytte plads, så vi sad supergodt og samlet. En anden gang vil jeg også vælge pladser bag målet - der var rigtig godt udsyn fra 2. ring, nogenlunde midtfor og cirka halv pris af langsiden. Hvis man er forholdsvis mange, vil jeg foreslå at udvælge et område hvor man vil sidde og så "opkøbe blokke" efterhånden som billetterne frigives. På den måde kommer man i praksis fmtl. til at sidde ret samlet. Der kom masser af billetter i de sidste uger - de var blot ikke tilgængelige samtidig :-)

09-10-2017 7:24, erik

Hej Erik,Tak for feedback. Det er godt input mht. at beslutte sig for en sektion/område og så købe billetter langsomt som de frigives. Jeg prøver at tilføje noget til indlægget om dette. Desuden vil jeg tilføje lidt om de officielle FCB shops på Ramblaen og også den på Plaza Catalunya. Men godt at få lidt praktisk feedback til de mange andre læsere omkring det at vente med at købe billetter til Barcelonas kampe til sidste øjeblik - det er mange gange den bedste løsning og med det bedste udvalg af billetter.

09-10-2017 8:16, morefews

Hej morefews vi havde en fantastisk tur til Barcelona. vi boede i eixample og kunne gå til det meste i byen, ellers er taxi rimelig billig:) Fodbold oplevelsen overgik alt vi havde forventet, det var nemt at komme ind på stadion, masser af personale der kunne hjælpe hvis man var i tvivl. vi sad på lateral række 6 en tredjedel fra midten mod syd målet. Vi så barcelona vs espanyol, messi hattrick og 5-0 sejr. Vejret var godt , stemmerne hæse da vi gik hjem over. Fantastisk oplevelse, især for knægten:) mange tak for din hjælp, den var uvuderlig. Mvh Frank

11-10-2017 11:15, Frank

Hej morefews Suveræn god blog du har. Jeg har selv været på Camp Nou 3 gange og skal derned om 1 uge mod Sevilla sammen med sønnike igen - og i øvrigt skal vi også ned igen til El Clasico i maj. Da jeg har sagt til sønnike at med de mange ture derned kan jeg ikke købe mig fattig i dyre Tribuna billetter:-). Mod Juventus (hvor jeg var alene) sad jeg bag et af målene ret langt tilbage og havde for meget "beton" over hovedet (som jeg nu læser du rigtignok fraråder en).Spørgsmål 1: Ved du hvor man kan se om der er overdækket hvis det regner? Har bemærket i en kamp hvor folk tættes på banen på Lateral var drivvåde grundet heftig regn. Nogen tanker (evt. har du besvaret det tidligere men der er efterhånden mange indlæg - du bør lave en søgefunktion eller FAQ efterhånden:-)) ?Spørgsmål 2: Hvad er er grunden til at Lateral-billetter er lidt billigere end Tribuna-billetter, på cirka samme type plads (naturligvis spejlvendt)? Er det grundet at der ikke er overdækket eller?På forhånd tak Mvh Peter

26-10-2017 10:07, Peter

Hej Peter,Tak for din kommentar og dine spørgsmål.Du må gerne dele guiden på facebook eller bare give artiklen et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/1. Man kan ikke rigtig se nogle steder hvor man er beskyttet af for regnen. Vinden har nogle gange også lidt betydning. På Tribuna, nederste sektion, har jeg bemærket at de første 10 rækker cirka godt kan blive våde.På de andre tribuner vil jeg mene at man skal helt ind under den overliggende tribune for at være sikker, men så hellere tage noget regntøj med eller købe et let regnslag på stadion.FAQ vil jeg overveje - der er dog efterhånden så mange forskellige spørgsmål at det let bare blive indlægget om igen :-)2. Ja, jeg er overbevist om at Lateral er billige da der ikke er overdækket.Det kan også være en faktor at man kan komme til at sidde i solen på Lateral, og ja det er ikke alle Spaniere der kan lide det :-)Man er længere fra bænken, præsidenten, de kendte, spillerne når de går på banen og fra banen m.m.God tur til næste kamp og til El Clasico !Husk at give bloggen et like på facebook - og deltag evt. i konkurrencen der også.

26-10-2017 11:19, morefews

Da vi til den kommende kamp mod Sevilla først lander i Barcelona 45 minutter inden kampstart og allerede har købt og printet billetter.Er det så muligt at tage standard håndbagage eller et par stortstasker med på stadion, evt. mulighed for opbevaring i nærheden af stadion?

26-10-2017 20:03, Andreas

Hej Andreas,Det var dælme et godt spørgsmål ! og sikke da et pres der er kommet på jeres tur !Det hurtigste jeg er kommet fra fly til centrum med Taxi er 30 min.Jeg vil da være i tvivl om i kan nå det hvis i skal vente på kufferter ??Og jeg er ganske sikker på at en stor kuffert IKKE kommer ind.En lille kuffert med held - men tror ikke på det.Der er baggageopbevaring på Sants Stationen (både Metro og tog stopper der)https://www.barcelona-tourist-guide.com/en/transport/stations/estacio-sants/left-luggage-sants-station.htmlJeg ville tage en taxi derhen (Sants estacio) og efterlade baggage og så tage metro til Les corts med grøn Linie 3 og så løbe til stadion.vær obs på at der også går et tog fra lufthavnen til Sants estacio, men før i kommer derhen og får købt billet m.m. så går der også tid.Hvis andre har fået samme idé så kan i være uheldige at i ikke kan komme af med baggagen, altså hvis alle rum er fyldte. Og så ved jeg ikke lige hvad i gør med det tidspres.At smide alt undtagen pas, penge og billetter i en stor kuffert og så bare efterlade den i lufthavnen og hente den senere i mistet baggage ? ved ikke om det er kan gøres smart ?Det var mit input du kan lege lidt videre med.God kamp. Held og lykke !Den sidste halve time af kampen er sikkert også bedst ;-)

26-10-2017 20:21, morefews

og giv gerne guiden et like på facebook https://www.facebook.com/morefewsblog/

26-10-2017 20:23, morefews

Tak for svar, vi tager en taxa med håndbagage og håber på det bedste 😅👌

01-11-2017 18:51, Andreas

Hej Andreas,Fortæl gerne kort hvordan det gik med baggage på Camp Nou ? Så tilføjer jeg jeres erfaringer til indlægget.

06-11-2017 14:36, morefews

Hej morefews! Jeg vil gerne købe to billetter til El clasico på Camp Nou til maj. Jeg har allerede købt fly og hotel. På den officielle Barca hjemmeside, står der at der kun er VIP billetter til rådighed. Ændres dette, når billetterne bliver frigivet fra sæsonkortholdere? Hvor længe inden skal man holde øje, 3-5 uger? Og sidst men ikke mindst, hvad er ca. prisen på en nogenlunde standardbillet med et okay udsyn?Tusind tak, for en mega fed artikel. Den er virkelig grundig og værdsat.På forhånd tak.Venlig hilsen Jegvan

11-12-2017 20:22, Jegvan

Hej Jegvan,Man kan ikke bare sådan købe almindelige billetter til Barca- Real Madrid.I forsalg, som de sidste par år har været få dage før kampen, er det først medlemmer af klubben der kan købe og derefter åbnes der for salg af billetter til offentligheden.Så dine chancer for at købe 2 billetter til kampen er meget små.Det du skal satse på er at der bliver frigivet billetter i sidste øjeblik til kampen og så skal du være klar ved stadion til at købe. Men om du kan få to billetter sammen kan være tvivlsomt.officielle priser ligger sikkert mellem 170 euro for de billigste og op til 350 euro for de dyreste. Billetbureauer og sortbørs ganger som regel op 2 til 3 gange på den pris.

12-12-2017 7:28, morefews

...men du kan håbe på at Barca stikker af i ligaen og at mesterskabet er afgjort før kampen, så bliver det nemmere at få en billet.Men det du skal gøre er at holde øje med billetsalget i ugen op til kampen, kig ind hver dag, flere gange om dagen, for at se om der kommer billetter, og så slå til når der er nogen, uanset pris.Husk der er mange der gør det samme, så der skal handles hurtigt :-)Alternativt, når du når frem til Barcelona, skal du møde op ved stadion og stille dig i kø ved billetlugen og bare vente til der bliver frigivet billetter.Men sæt ikke forventningerne op til at få to billetter sammen.

12-12-2017 7:33, morefews

Tusind tak for feedback. Hvad med den sorte børs dernede, er man sikker på at kunne købe sig to billetter der? Og hvor osv. Pt. er jeg næsten villig til at betale 4000 Per billet, jeg vil bare gerne sikre mig den ikke er falsk.Venlig hilsen Jegvan

12-12-2017 16:00, Jegvan

Hej Jegvan,At sikre sig at en sort børs billet ikke er falsk kan være svært og antal man kan købe ved jeg ikke meget om, Billetter kan efterhånden have forskellige former og udseende. Det sikreste er nok hvis det er et sæsonkort man låner af den der sælger, og at der er samme person som på billedet.Der er lang tid til din tur. Afvent og se hvad der sker, du kan først gøre noget de sidste dage før kampen alligevel.Måske er ligaen afgjort til den tid ? og så kan du nemmere få en billet gennem almindelig salg ved stadion.Skal i nødvendigvis sidde sammen ? er der børn med ?

13-12-2017 10:19, morefews

HejJeg har bestilt rejse og hotel til Barcelona d. 14 marts og vil rigtig gerne opleve kampen Barcelona vs. Chelsea. Jeg har forsøgt at finde billetter til kampen på Barcelonas officielle hjemmeside, men det ser ud til at der kun er VIP-billetter tilbage. Jeg vil derfor gerne høre dig om du ved/tror der bliver frigivet nogle "gode" billetter (billetter der ikke er helt oppe) lige op til kampen, og om det så er billetter uden mulighed for at side sammen?Og tak for en super god info-side :)Venlig hilsen Christine

04-01-2018 13:35, Christine

Hej Christine, Jeg tror slet ikke billetsalget er sat igang endnu til den kamp. Typisk sker det omkring 14 dage før kampen når det er Champions League - men det er meget svært at sige præcis hvornår de sættes til salg.Billetterne udbydes altid til medlemmer først og derefter ikke-medlemmer. Om der bliver udsolgt kan jeg godt være i tvivl om ? men der kommer sikkert mange og det kan måske blive udfordring at finde 2 billetter helt ved siden af hinanden, men måske tæt på hinanden og så bytte lidt plads med andre :-)Husk at der går mange fly til Barcelona fra London og derfor vil der være mange fra Chelsea afsted, og dermed lidt ekstra pres på de ledige billetter. Og Fabregas og Pedro vender "hjem" og der kan give ekstra opmærksomhed på kampen.Jeg tænker at i nok skal komme ind til kampen. Hold øje med hjemmesiden om billetsalget, hvis det ikke lykkedes der så tag til stadion og vent ved billetlugen 3 timer før kampen til der bliver frigivet billetter. Altid nogen med sæsonkort der ikke kommer frem, bliver syge m.m.

04-01-2018 14:44, morefews

Mange tak for dit svar. Jeg vil prøve at have is i maven, vente og holde øje med om der kommer billetter på Barcas hjemmeside og krydse fingre for vi er heldige :)Rigtig god weekend!Venlig hilsen Christine

06-01-2018 8:01, Christine

Hej.Vi er seks personer, tre voksne og tre børn, som har arrangeret en tur til kampen imod Leganes første weekend i april. Vi har købt flybilletter fra torsdag til tirsdag og har lejet en 7 prs. bil og lejet en lejlighed i Callela. Jeg går ud fra, at vi roligt kan have is i maven og købe billetterne dernede f.eks fredag? Det er jo ikke én af de mest eftertragtede kampe. Vi vil bare gerne give ungerne den oplevelse det er, at komme til fodbold på Camp Nou.Men nu til mit spørgsmål: Jeg har ikke rigtig kunnet finde noget om, hvordan det er at køre til og fra kampen i bil... Selvfølgelig ved jeg godt, at trafikken bliver lidt kaotisk til og fra stadion, men er det overhovedet muligt at køre til og parkere i nærheden af stadion? Eller skal man finde et helt andet sted at stille bilen og evt. tage Metroen derhen?Tak for en fin blog, hvor man får svar på mange af de ting, man har gået og puslet med oven i hovedet.Med venlig hilsen Ivan

16-01-2018 18:39, Ivan Johnsen

Hej Ivan,Jeg har kun én enkelt gang prøvet at tage til kamp i bil og der parkerede vi forholdsvis langt fra stadion i området nord for Camp Nou, i et område med privat beboelse.Hvis jeg absolut skulle tage bilen igen, så ville jeg finde et parkeringshus et sted i byen nær en metro station og så tage metro til kampen.Parkeringshus kan findes her - tror ikke man behøver booke en hel dag hjemmefra - mon ikke man kan parkere et par timer mens kampen er igang.https://parclick.com/parking-barcelona?q=Barcelona<=41.3850639&ln=2.1734035&z=15&df=2018-01-19+10:00&dt=2018-01-19+12:00&ft=1Sidste alternativ er at tage toget fra Callela som også er ganske praktisk.

18-01-2018 10:38, morefews

og mht. billetterne så venter i bare til i kommer derned. Der er masser af pladser.

18-01-2018 10:39, morefews

Tusind tak for svar!

19-01-2018 9:33, Ivan

Hej Jeg ved du har skrevet det mange gange før på denne super side om Barcelona Kampe. Jeg spørg dog alligevel hvis der er noget jeg har overset. Jeg skal med familien til Barcelona i uge 7 og vil gerne se kampen mod Getafe. Udfra det jeg læser her på siden er det bare at vente og købe billetterne (4 stk) 1 til 2 dag før afrejse 9/2 - printe dem og så bare glæde sig til søndag kl. 16.15.

23-01-2018 7:49, John

Hej John,Ja det er korrekt, køb bare billetterne op til kampen eller ved Stadion før kampen - der vil være masser af billetter.Umiddelbart har gennemsnit af tilskuere på Camp Nou været omkring 70.000 denne sæson og der er 98.500 pladser.God tur. God kamp.

23-01-2018 17:07, morefews

Hej Morefews.Vi overvejer en tur til Bárca - Atl. Madrid d 3/4 marts. Der er pt ike frigivet biletter til kampen. Tror du det er en kamp der bliver udsolgt til?. Alt Madrid er trods alt nr 2 og godt kørende pt. Det er lidt risky at bastille flybilletter og hotel uden man er sikkert på fodboldbilletten (det er trods alt det vigtigste:-)) mvh ronni

13-02-2018 14:36, Ronni

Hej Ronni,Der er ingen tvivl om at der kommer mange til kampen da den, praktisk talt, afgør sæsonen.Men udsolgt bliver der ikke, det er jeg ganske overbevist om.Hvor mange skal i afsted ? er der børn med ? Det er lidt afgørende for om jeg mener du skal tage chancen.Hvis det ikke er 100% afgørende at sidde ved siden af hinanden, og OK at sidde nogle pladser fra hinanden, så ville jeg ikke være nervøs for at tage afsted.Tænker også at det kan lade sig gøre at finde 2 pladser samlet.Billetpriserne er så voldsomme efterhånden at mange spaniere ikke vil betale prisen, så tror også at det kan gøre at der vil være fint med billetter....og giv gerne guiden et like på facebook https://www.facebook.com/morefewsblog/

13-02-2018 14:58, morefews

Hej, og tak for masser af nyttig info og tips. Vi er en stor flok (3 familier så 6 voksne og 6 børn) , der planlægger at tage ned og se kampen mod Valencia pt. sat til d. 15. april og har også booket flybilletterne, så vi er der fredag aften. Men hvad vil din anbefaling være ift. billetterne. Vi vil meget gerne sidde så meget som muligt samlet og have nogle gode pladser, uden at det skal være de aller dyreste pladser. Kan det betale sig at forhøre sig hos nogle af de hoteller, der ligger i nærheden ift. billetter til kampen i forbindelse med at booke overnatning? Jeg tænker umiddelbart at vi må købe billetterne på forhånd hjemmefra, da vi er så mange...? På forhånd tak. Amu

20-02-2018 12:11, Amu Siva

Hej Amu,Jeg vil ikke mene at det giver nogen fordel, hverken økonomisk eller praktisk, at få hjælp fra hoteller til køb af billetter.Jeg vil heller ikke anbefale jer at bo på hoteller tæt ved stadion, da området er ret "kedeligt".Mit råd er at afvente at salget af billetter åbner og så købe selv. Det kan være at billeterne kan/skal købe over flere etaper, da billetter langsomt frigives af sæsonkortholdere.I er rigtig mange der skal afsted, og min anbefaling vil være at købe billetter på nederste tribune bag målet (syd)på den tribune tager folk ikke deres billetnummer så bogstaveligt, såfremt der ikke er helt udsolgt, og derfor kan man rokere lidt rundt og sidde sammen.Jeg har set grupper på 6 personer finde plads ved siden af hinanden selvom de havde "spredte" billetter.Bag målet er der god udsigt til stadion, til opvarmningen og man er tæt på banen - og så er billeterne faktisk billige der. Ulempen er at den ene halvleg kan spillet foregå langt fra pladserne. Efter kampen er man også tættere på Metro fra den tribune.God tur og god kamp.

20-02-2018 12:46, morefews

Tak for hurtigt svar :) Hvis jeg kigger på billetterne på fcbarcelona.com, så står de til 94 Euro for plads bag målet (South Goal, Nike 1st), men du anbefaler at vente med at købe billetterne til nogle dage før da de vil være meget billigere? VH Amu

21-02-2018 12:25, Amu Siva

Der er ikke 12 billeter til rådighed på tribunen lige nu. (South Goal Nike 1st)Tror ikke billetterne bliver billigere, men det er trods alt næsten halv pris af langsiden. Og næsten samme pris som hvis man skulle sidde helt oppe i skyerne :-)Så det jeg mener med prisen er at jeg synes man får mest "value for money" bag målet på nederste tribune.Det er der jeg selv sidder, når jeg er dernede. Det er der skrevet mere om på bloggen.Del gerne min guide på facebook så andre kan få gavn.

21-02-2018 12:30, morefews

HejTak for en super side med rigtig mange gode fif:-) Vi er 6 voksne og 2 børn som skal ned d 18/3 og se Barcelona spille. Har læst det med is i maven og vente, men der er godt nok ikke mange pladser tilbage, og slet ikke i nærheden af hinanden. Vil du stadig mene, at vi skal vente. Pt kan vi få pladser sammen øverst oppe på langsiden til 100 euro, eller i det ene hjørne under halvtag til 150 euro. Hvad vil du gøre? Jeg ville ikke være så bekymret med pladser, hvis ikke vil havde børn med.

25-02-2018 18:33, Sabine

Hej Sabine,Billetter til kampen bliver frigivet i ugen op til kampen og der vil komme masser af billetter til salg.Mit bud er at der vil komme mere end 25.000 billetter til salg løbende og derfor vil jeres udvalg blive betydeligt større.Jeg vil ligesom foregående kommentar (Amu Silva) foreslå jer at vente og så købe billetter på nederste tribune bag målet (South Goal Nike 1st)Her billetterne fornuftige i prisen, man kan følge opvarmning tæt på, man er tæt på banen og "stjernerne" og man har god udsigt til resten af stadion.Oplevelsen bliver ikke den samme hvis i sidder for højt oppe (og det kan også være blæsende og koldt deroppe)...og ja, prøv at undgå at komme ind under taget, da det tager lidt af oplevelsen.og at finde 8 pladser præcis ved siden af hinanden bliver altid svært men man kan sagtens være lidt kreativ og finde meget tæt på hinanden, måske på forskellige rækker og ofte kan man bytte plads med andre....og giv gerne guiden et like på facebook https://www.facebook.com/morefewsblog/

25-02-2018 18:40, morefews

Så er der ved at være panik på; alt er på plads til kampen på søndag undtagen billetterne. Den officielle hjemmeside skifter løbende layout mellem en brugervenlig side med 3D-view og en side, som måske henvender sig mest til medlemmer...Er på jagt efter 2-3 billetter ved siden af hinanden - og er faktisk ved at gå lidt i panik...:-)

28-02-2018 15:41, Kim

Hej Kim,Det er historisk at F.C. Barcelona ikke kan finde et fast layout til deres billetsalg - det skifter meget ofte synes jeg.Jeg har oplevet de sidste par år at billetsalget til de "populære" kampe først er åbnet fredag til en søndagskamp, så afvent lige et par dage endnu.Men der er ingen grund til panik.Hvis du ikke når at købe billetter herhjemme, så køber du bare når du ankommer til Barcelona. Enten kan du købe ved stadion eller også ved den officielle Barcelona-butik på det nordlige hjørne af Plaza Catalunya, hvis det er mere praktisk.Der vil blive frigivet billetter hele tiden op til kampen fra sæsonkortholdere der ikke vil se kampen, eller som bliver forhindret.Husk at gennemsnit i denne sæson har været 68.000 tilskuere og at der er 98.500 pladser - så det siger en del om lysten til at møde op på stadion for de lokale. Jeg tror også de efterhånden voldsomme priser for at se kampene spiller en rolle. Det er blevet attraktivt at frigive sin sæsonkortplads i systemet og dermed tjene lidt penge på sit sæsonkort.Held og lykke med billetkøbet, jeg er sikker på i finder billetter der passer jer. God kamp !

28-02-2018 15:59, morefews

Tak (du burde altså overveje at tjene lidt på denne super service - det er ret unikt...:-)

28-02-2018 16:07, Kim

Velbekomme, selvom jeg jo ikke udsteder nogle garantier :-) Jeg har dog aldrig fået en henvendelse om at folk ikke fik set den kamp de gik efter, så regner også med at det fungerer for jer.Men del gerne guiden på facebook hvis du vil: https://www.facebook.com/morefewsblog/...eller bare gå ind og give guiden et "like"

28-02-2018 16:12, morefews

Allerede nu er der flere billetter til salg. lige nu har jeg set 3 lige ved siden af hinanden på langsiden bag bænken. Men der kommer flere billetter, men er sikker på at i nok skal finde nogle.

01-03-2018 15:54, morefews

Billetterne er nu i hus, så nu kan vi slappe af. Super mange gange tak for din hjælp - og god kamp!

01-03-2018 18:19, Kim

Hej Morefews. Jeg har set FC Barcelona 4 gange med sønnike inden for de sidste 2 år og hver eneste gang har der været 3D view fra de valgte pladser, som fungerer virkelig godt. I november i silende regn sad vi overdækket mens 3 rækker foran "tissede" det ned på tilskuerne. Jeg er lige nu ved at tjekke billetter mod Atletico og nu er der ikke længere 3D view. Har du nogen viden om det er fjernet eller? Jeg er ved at forberede mig til turen derned i maj (El Clasico) og har sagt til sønnike at der er en lille risiko for at vi ikke får billetter (mesterskabet er jo ved at snerpe til), men jeg vil tjekke flere gange om dagen de sidste par dage op til kampstart. Så 2 spørgsmål: 1 - er 3D view fjernet? 2 - kender du lokale steder/barer hvor der er fantastisk stemning hvis vi nu ikke får billetter (min søn er 13 år så det skal ikke være et "hooligan sted":-))? På forhånd tak. Mvh Peter

04-03-2018 5:49, peter

Hej Peter,1. Jeg oplever at F.C. Barcelona slår over på en anden "motor" når der er kampe hvor der er tryk på billetsalget, som der nok er idag, og senere vil komme igen mod Real Madrid. Tror ikke al den 3D grafik m.m. kan køre når der er for mange brugere på ad gangen. Jeg tænker at 3D view er tilbage igen næste uge, men uden garanti, de skifter ret ofte synes jeg, så ofte at jeg ikke opdaterer det her på bloggen.2. Der er et afsnit her på bloggen om barer med stemning - alle disse barer er værd at tjekke.

04-03-2018 13:28, morefews

P.S. Tror ikke det bliver umuligt at få billetter til Marie kampen da afstanden er så stor og billetpriserne er så høje.Den kombi kan gøre at i kan være heldige at få billetter.

04-03-2018 13:30, morefews

Tak igen. Super info.

04-03-2018 21:29, Peter

...og så er 3D view tilbage igen

06-03-2018 18:24, morefews

Billetsalget til Chelsea kampen starter imorgen kl. 11, ved ikke om det kun er for medlemmer imorgen ? men det er fra nu og frem til kampen starter du skal holde øje

07-03-2018 14:36, morefews

Hej Morefews - super blog! Guld værd for os førstegangs Barca-tilskuere. Jeg skal have min drenge på 10 år med til kampen mod Leganes d. 7.eller 8. april. Jeg tænker at have is i maven ift. billetter og vente til ugen op til, som du også fortæller. Men hvad med fastlæggelsen af tidspunktet, ift. køb af flybilletterne..? Lige nu ved vi ikke om de slår Chelsea og kommer videre i CL, så ved ikke om de skal spille ugen efter. Hvad siger din mavefornemmelse dig ift. tidspunktet - bliver det lørdag eller søndag ? (Forhåbenligt ikke mandag..) Tak for en super informerende blog! /Simon

10-03-2018 9:50, Simon Østergaard

Hej Simon, Jeg tænker at mandag er udelukket. Mit gæt vil være at de spiller kampen lørdag, fordi at kampen ugen efter mod Valencia sikker bliver lørdag, fordi kampen ugen efter igen er pokalfinalen og derfor vil Barca sørge for så meget restitution som muligt inden finalen. Jeg plejer at anbefale at man altid tager afsted fredag til mandag for at være 98% sikker. Man kan risikere at de spiller lørdag meget tidligt eks. kl. 13 og så kan det være svært at nå frem med et lørdags-fly.

13-03-2018 8:48, morefews

Hej igen - tak. Det er også min fornemmelse, at flyve fredag. Det skader heller ikke at bruge en dag extra i Barcelona by :) /Simon

14-03-2018 13:36, Simon

Hej Morefews,Tak for alle dine informationer og gode råd, her på din side - det er værdsat!Vi er 3 kammerater som har planlagt, en tur til Barcelona. Vi har fly og hotel på plads. Vi mangler at købe billetter til kampen mod Leganes, d. 7.-8. april. Vi havde egentlig bestemt os for, at købe billetterne på barcelonafootbal. Men da vi faldt over din side her, er vi kommet på andre tanker. Vi har kig på billetterne i kategori 2, som koster 1.050 kr. pr. stk. ved barcelonafootbal. Efter en hurtig sammenligning med Barcelonas officielle hjemmeside, kan jeg se, at det er 350-400 kr. over normalprisen. Det kunne selvfølgelig være rart, at slippe for at betale overpris. Med din erfaring og fornemmelse, synes du så, at vi skal slå koldt vand i blodet, og håbe på, at der kommer billetter på FC Barcelonas officielle hjemmeside? Og vurderer du, at mulighederne vil være gode, hvis vi venter og satser på, at købe billetter dernede - enten ved stadion eller på gaden, hvis nu det ikke bliver muligt, at købe på nettet inden afgang? Vi vil foretrække at ha' billetterne inden afgang, men ikke for enhver (over)pris 😊Mvh. Lasse

25-03-2018 20:17, Lasse

Hej Lasse,Det bliver lidt samme svar som de fleste andre under kommentarerne.Der har i denne sæson været 67.800 tilskuere i gennemsnit og der er 98.500 pladser på stadion.Barca er 11 point foran Atletico Madrid og Leganes er ikke en særlig attraktiv modtander for de lokale.Jeg gætter på at der i ugen op til kampen og frem til kampstart frigives næsten 30.000 billetter.I vil kunne gå op til stadion 30 minutter før kampen og købe præcis de pladser i ønsker, hvis i ville.Køb kun billetter på www.fcbarcelona.com !del gerne guiden på facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

25-03-2018 21:05, morefews

Hej. Skal se samme kamp, mod Leganés og har ikke billetter endnu. Synes endnu ikke der er super gode billetter på Barcelonas hjemmeside. Vi er to. Du nævner at billetter også købes i FCB store på Ramblaen og Plaza Catalunya. Men du nævner også på selve Stadion inden kampstart. Er der fortsat gode billet muligheder dér? Måske endda bedre pladser til samme priser ? ☺️ Vh Simon.

05-04-2018 7:26, Simon

Hej Simon,Jeg ville bare tjekke Barcas hjemmeside med jævne mellemrum, da der hele tiden frigives billetter.Hvis du ikke får købt før afrejse, så kan du spørge i de officielle butikker du nævner eller ved stadion når du når frem.Tænker stadig at der max. kommer 75.000 til sådan en kamp

05-04-2018 16:22, morefews

Hej igen Beklager de mange spørgsmål - men synes ikke jeg ser den store ændring i billetudbud eller prisændring, her 46 timer før kampstart. Kan jeg forvente at priserne ændrer sig (dvs bliver billigere) eller bliver der blot flere pladser frigivet i hvert boca/sektion ? Og hvis jeg venter til at købe på stadion - vil priserne være de samme, eller står de inden kampstart og gerne vil sælge bedre billetter? Ved godt du ikke udsteder nogen garantier 😊 Men du har jo go erfaring, også fra disse lidt mindre kampe/Simon

05-04-2018 21:26, Simon

Hej morefewsJeg ved du har fået de samme spørgsmål 1.000 gange :). Vi skal se Valencia kampen i næste weekend (eller det vil sige at vi HÅBER vi skal se den). Vi har ikke billetter endnu. Vi er 2 voksne og vores søn. Billetterne er lige kommet til salg på Barcelonas hjemmeside, men INGEN sammenhængende pladser. Skal jeg bare have is i maven og så håbe at der kommer bedre pladser i næste uge?? Håbefulde hilsnerWinnie

06-04-2018 6:32, Winnie

Hej Simon,Det er nyt at Barca har introduceret et system der regulerer priserne og jeg har ikke analyseret på endnu om priserne falder helt op til kampen.Jeg har heller ikke, indtil nu, bemærket markante ændringer i priserne.Dog har jeg altid bemærket markante ændringer i antal billetter til rådighed, der kommer hele tiden nye til.Så mit råd er det samme som før, følg lidt med på nettet i første omgang.

06-04-2018 7:03, morefews

Hej Winnie,Billetterne frigives først for alvor i dagene op til kampen, og jeg kan forsikre jer at der bliver langt fra udsolgt. Så i skal nok få kampen at se.Hvis i vil sidde 3 sammen, så er én af de bedste muligheder at tage den nederste tribune (pladserne ned mod banen) for enden af banen (south Goal Nike 1st) - de nederste 12 rækker er bedst - den nederste 3 rækker er næsten "under" banen og disse er måske ikke så gode med børn.Her kan man næsten altid bytte lidt rundt med pladserne, da folk her ikke tager den præcise plads på billetten så nøje.Men vent bare stille og roligt og kig ind af og til for at tjekke om der er nogle billetter.....det er her jeg sidder når jeg er dernede, fordi pris og kvalitet hænger bedst sammen.

06-04-2018 7:09, morefews

Tusind tak for hurtig svar.Jeg er ikke god til at vente til sidste øjeblik, men med dine ord, så er jeg lidt mere rolig :). Da kampen jo er flyttet til lørdag 16.15, så jeg vi lidt pressede (vi lander først kl. 12.30). Vi skal bo på Ramblaen, og er nødt til at komme forbi hotellet med vores kufferter. Er det taxa fra lufthavn til Rambla og så metro fra Rambla til stadion?

06-04-2018 7:32, Winnie

Hej Winnie,Jeg tror du vil opleve at du finder billetter i næste uge allerede og så er den bekymring væk.Hvis i lander kl. 12.30 - så har i med held jeres kufferter kl. 13.00 - en taxi til byen (Rambla) tager cirka 30 min.Fra Ramla er det metro grøn linie 3 og så stå af ved Les Corts (som forklaret i guiden) - metro tager 15 minutter max. og fra metro til stadion er der 15 min gang.SPillerne varmer først op 25 min før kampen, så hvis alt går vel så kan i sagtens nå at få det med også.god fornøjelse !

06-04-2018 7:45, morefews

Hvordan gik det med at finde billetter ?

12-04-2018 7:48, morefews

Hvordan gik det med at finde billetter til Barcelonas kamp ?

12-04-2018 7:49, morefews

Tænker at du nu har fundet billetter ?

12-04-2018 7:49, morefews

Hej Morefews Endnu engang tak for dine info og hurtige svar. Jeg har tidligere spurgt ind til billetter til kampen på lørdag mod Valencia, hvor vi skal hele 3 familier med børn af sted. Kan se der løbende kommer flere og flere billetter til og jeg prøver efter din anbefaling at holde øje med pladserne ved south Goal Nike 1st. Men vil lige høre om du mener at vi bare skal vente til vi kommer til stadion et par timer før kampstart for at få de mest optimale billetter mht. sammenhængende pladser. På forhånd tak. VH Amu

12-04-2018 12:09, Amu Siva

Hej Amu,Det er et meget godt spørgsmål. Det er så svært, når i er så mange.Jeg tror efterspørgslen på billetter er faldet lidt pga. denne uges exit i Championsleague.Jeg vil holde lidt øje på nettet i ny og næ for at se om der kommer nok billetter til salg - eller købe lidt i portioner, splitte jeres gruppe lidt op.Hvis i ikke finder billetter før afrejse, så kan i sikker også købe ved Stadion, men igen her vil i nok blive splittet op med nogle meter imellem jer.

12-04-2018 13:10, morefews

Nu er der i hvert fald billetter flere steder, eks. bag målet 3 pladser samlet

12-04-2018 19:10, morefews

HejJa da.. det hjalp med is i maven;0). Det blev dog en plads i hjørnet, så måtte give lidt mere for dem. Men det er 3 ved siden af hinanden, så det er perfekt.

13-04-2018 4:58, Winnie

Der er en del billetter til salg idag, så håber du finder noget der passer :-)

13-04-2018 8:46, morefews

Hej Morefews. først tak for et super godt site.Tror du det er realistisk at få almindelige billetter til (ikke VIP) kampen mod real Madrid. Barca er jo nu 12 point foran og kan evt blive mester mod selveste Real Madrid, så kampen er nok I høj kurs. Men omvendt er CHL exit nok medvirkende til at folk generelt er lidt skuffet.Hvad tænker du mht billetter. Vores alternative er kamen mod villareal, men men barca har sikret sig mesterskabet er der vil risiko for at der stilles op med et b-mandskabmvh RonniNB. vi (far+søn) har vores barca debut tilgode

21-04-2018 12:02, ronni

Hej Ronni,Hvis Barcelona bliver mestre i næste weekend ved at vinde mod Deportivo, så er der måske en chance.Hvis ikke, så spiller Barca hjemme om mesterskabet imod Real Madrid, og så bliver der nok virkelig run på billetterne.Det at du skal have din søn med, og at i skal sidde sammen, kommer nok til at gøre det meget svært, uanset om de er mestre eller ej.Man kan altid satse og tage afsted, med den risiko at man ikke kommer ind til kampen.Jeg ville tage en kampe til efteråret istedet.

21-04-2018 19:53, morefews

hej morefews, mange tak for dine input. Jeg talte igår med en stor barca fan og han nævnte at den sidste kamp mod real sociedad måske kunne være ret spændende da det er sidste kamp - her får barca vel officielt overrakt mesterskabs-pokalen ? - og barca har mulighed for at gå ubesejret igennem en hel sæson hvilket sker sjældent. Hvad tænker du - er det en attraktiv kamp hvor der vil være tæt på fyldt stadion - og kan man være ret sikkert på at der ikke stilles op mded et b-mandskab . Messi er jo et MUST:-) - eller er det lidt en fesen kamp med kun halvt fuldt stadion og et B-hold med unge talenter?

23-04-2018 18:54, ronni

Hej Ronni,Det er svært. Jeg har altid holdt mig fra sæsonens sidste kampe, da mesterskabet ofte er afgjort, og at tendensen derfor ofte er B-hold til de kampe.Og nu hvor der er VM på trapperne, så vil mange spiller nok bede om at blive sparret, også i klubbens interesse.Jeg tror sagtens i kan få billet til de sidste hjemmekampe.Nu spillede Atletico uafgjort, så Barca skal bare have uafgjort mod Deportivo for at blive mestre, og så går dampen af ballonen efter El Clasico ugen efter.Hvis Messi er et MUST, så er det er sats med den sidste kamp. Har haft venner der har set ren B-fodbold i sidste runde !

23-04-2018 19:46, morefews

Hej Morefews.Tak for en super hjemmeside/blog!Vi er en lille gruppe på 3, som for første gang skal ned at opleve Barcelona både som by, men ikke mindst ift fodbold. Det bliver kampen mod Sevilla d. 21/10-2018. Vi har allerede bestilt fly og hotel, men bør vi vente med at købe billetterne til ugen op til og burde det være muligt at få nogle gode pladser (Langside, nogenlunde midt for) og ved siden af hinanden til overkommelige priser? Og er det i så fald på den officielle hjemmeside vi skal vente på de kommer? Eller er der noget helt andet du vil anbefale? God sommer!Mvh Casper

08-08-2018 17:32, Casper

Hej Casper,Tak for din kommentar. Du stille det samme sprøgsmål, som 95% af de andre i kommentarerne :-)Ja, i skal vente med at købe billetter indtil de bliver sat i salg i ugen (dagene) op til kampen.I kan sikkert købe enkelte billetter allerede nu, men de vil forsvinde langsomt, og så vil der først komme billetter op til kampen igen.En kamp i Oktober mod Sevilla trækker vel 80.000 tilskuere - så der vil være cirka. 19800 billetter fri.Køb ALTID kun fra Barcas officielle hjemmeside. Aldrig andre steder, det giver ingen mening.Overkommelige priser ? Tja, billetpriserne til Barcelonas kampe er steget eksplosivt de sidste 5 - 10 år synes jeg.Hvis i vil sidde på langsiden mod et hold som Sevilla så forvent en billetpris omkring de 150 euro.Men vent i bare med ro i maven og så køb i dagene op til kampen når der er pladser der passer jer. Husk der løbende frigives billetter af sæsonkortholdere.Giv lige min Facebook et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/

08-08-2018 21:05, morefews

Hej igen morefews. Tusinde tak for et super kompetent svar. Beklager at det lidt er de samme spørgsmål du skal besvare.. Din hjemmeside har været til utrolig stor hjælp - og vi venter nu med at købe billet til ugen op til kampen, så må vi have is i maven! Den har fået et kæmpe like og ikke mindst min videre anbefaling til venner og bekendte. God aften :-)

15-08-2018 21:25, Casper

HejKan se du nævner der evt kan være tæt på udsolgt i de store CHL kampe især mod hold fra London. Hvordan ser du muligheden for at vente med at købe billet til kampen den 11/12 18 mod Tottenham ?På forhånd tak

07-09-2018 8:53, Jes

Hej Jes,Godt spørgsmål. Min fornemmelse siger at billetterne først kommer i offentligt salg meget tæt på kampen.Min mavefornemmelse siger dog at det trods alt "kun" er en puljekamp og derfor kan der, sent på en hverdagsaften, godt være mange der frigiver deres sæsonkortplads til kampen.Tror heller ikke at Barcelona fans betragter Tottenham som en meget attraktiv modtander.Jeg tror ikke der bliver udsolgt, så en tur vil nok ikke være forgæves, da der løbende vil komme frie pladser.Men hvis I er flere afsted bliver det måske svært at sidde lige ved siden af hinanden.Personlig ville jeg godt turde at tage afsted, også uden billet.

07-09-2018 9:02, morefews

Hej morefews!Min kæreste er kæmpe barcafan, og jeg er sgu lidt ny i fodbold, så din blog har været mig en stor hjælp for mig! Tusind tak.Jeg har foræret ham en rejse til Barcelona i april med lovning på, at jeg vil få fat i billetter til Barca-Atletico Madrid d. 7./4. Jeg har tilmeldt mig 'we'll announce when tickets are available'-funktionen inde på den officielle side, hvor de lover at skrive til min e-mailadresse, når der er billetter. Ved du, om man kan stole på denne funktion, og risikerer beskederne at ryge i spamfiltret?Og såfremt det ikke er sikkert bare at forlade sig på, at de skriver til mig, hvornår vil de første billetter så begynde at blive sat til salg? Jeg ved godt, du anbefaler at vente til ugen før kampen, men hvis det var muligt, ville jeg gerne købe billetterne i lidt bedre tid (også selvom det evt. er dyrere), så vi kan slappe af omkring det.Tusind tak fordi du tager dig tid til at besvare alle disse beskeder! Kæmpe indsats, du gør for den danske barca-fangruppe :)Mange hilsner,Rigmor

22-09-2018 13:30, Rigmor

Hej Rigmor,Tak for din kommentar.At købe billetter til Barcelonas hjemmekampe er for mange lidt nervepirrende fordi man helst vil sidde med billetterne flere måneder før man tager afsted.Hvis du skimmer kommentarerne igennem, så er det det gennemgående tema :-) og jeg har aldrig hørt om nogen der ikke fik billetter til den kamp de gerne vil se.Der er aldrig udsolgt til sådan en kamp.Billetterne kommer først til salg i dagene op til kampen, så det vil ikke på nogen måde være muligt for dig at have en billet i hånden før det.Ikke engang en pakkerejse vil kunne give dig en officiel billet (dem skaffer de rejseselskaber også i sidste øjeblik)Mit eneste råd er derfor at vente. Du skal nok kunne holde det du har lovet.Giv gerne min Facebook et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/

22-09-2018 13:43, morefews

Tusind tak for svaret! Jeg har sendt et like i din retning ;) Ønsker dig held og lykke med bloggergerningen!

22-09-2018 17:27, Rigmor

Hej Morefews først 1000 tak for din blog og din facebook side. Jeg har tidligere skrevet her ang gode råd og nu er vi her igen.Barca har et meget spændende kampprogram i nær fremtid med følgende hjemmebanekampe 20/10 - sevilla 24/10 - inter milan 28/10 - Real Madrid.Jeg overvejer meget sammen med min far at tage til to af kampende da selve fly-prisen er stort set den sammen om man se en eller to kampe - selvfølgelig kommer hotel og extra billet oveni - men alligevel to attraktive barca kampe på 5 dage er vist ikke hverdagskost.Det ultimative ville selvfølgelig være kombinationen inter milan og Real Madrid - og så kommer det store 1000$ spørgsmål - tror du det er realistisk at få billet til real madrid-kampen? Ved godt vi IKKE kan få billet inden afrejse, men nok først en/to dage før selve kampen. Men det er tidligt på sæsonen og barca er ikke super spillende pt(dog go kamp mod spurs) og endelig er vi fysisk i Barcelona få dage før kampen - så tænker det taler for det ikke er helt umuligt. Omvendt ville det godt nok være surt show at tage afsted og så ikke kunne få billetter. Kombinationen sevilla og inter mlan vil man sikkert godt kunne få billet - igen dog først få dage før kampen, men det er ok for osHvad siger barca oraklet:-)på forhånd takMvh Ronni

05-10-2018 10:59, Ronni

Hej Ronni,Real Madrid kampen er ikke uden risiko. I vil få svært ved at få billetter ved siden af hinanden.MEN, billetterne er meget dyre så det holder nogen fra kampen, tidlig på sæsonen ja...det er også formildende faktor, hverken Barca eller Real er på toppen lige nu, Ronaldo er der ikke længere, så tænker da at der er en chance.Det kræver nok en del ventetid ved billetkontoret eller en del tid foran PCen med at vente på at billetter frigives.Forvent at billetterne ligger mellem 150 og 400 euro officielt. Sortbørs tør jeg slet ikke tænke på.Jeg kan sige så meget at jeg selv overvejer at tage til Real Madrid kampen uden billet, men jeg bliver heller ikke så skuffet hvis det fejler, da jeg har set kampen 10 gange før.Sevilla kombinationen vil der være MASSER af billetter til ! Der kommer max. 85.000 til den kamp...max !

05-10-2018 11:12, morefews

Hej igen,tak for hurtig repons.... ja Real Madrid kampen er sgu lidt risky... Har du nogen fornemmelse af billet situationen til inter Milan kampen? Kan se at kampen mod PSV i første runde af årets CHL var der ca 74.000 . Inter er umiddelbart en mere attraktiv modstander men nok ikke ligefrem udsolgt, eller hvad tænker dumvh Ronni

05-10-2018 11:40, Ronni

Jeg tror heller ikke at der kommer ret mange flere til Inter-kampen - tænker måske 80.000 tilskuere.Et eller andet gør at der generelt kommer færre tilskuere hvert år. Paradoksalt nok så vil man udvide stadion :-)Ud over Real Madrid kampe så kan man altid købe til andre kampe (med få andre undtagelser eks. en kamp hvor man kan blive mester eller Messis afskedskamp)

05-10-2018 12:35, morefews

Hej Morefews, Så er fly og hotel booket - det blev til Sevilla og Inter Milan kampene... glæder mig helt vildt:-)Lige et opklarende spørgsmål med valg at siddepladser på Camp Nou. Du har tidligere skrevet at Fans er flyttet fra Gol Sud til Gol Nord. - og det er på Gol Nord den bedste stemning er pga det er her Barca's "hardcore" fans holder til - gælder dette stadig? For at komme så tæt på den gode stemning tænker jeg at pladser på den sektion der hedder "North Goal, 1 st" inde på hjemmesiden må være de bedste pladser når man vil ha stemning - er dette korrekt forstået? på forhånd tak Mvh Ronni

15-10-2018 18:42, Ronni

Beklager jeg ikke fik svaret, blev afbrudt og kom fra det.Men tænker at du fandt en løsning på, og for mig ser det stadig ud til at fans med flag, sang og stemning står i Gol Nord enden.Gol Nord lige bag målet har jeg ikke set billetter solgt til endnu, så man skal vælge en tribune over eller ved siden af.Men det blev en god kamp du fik set med mange mål trods alt. Håber på samme underholdning mod Inter. God kamp og tur.

21-10-2018 21:49, morefews

Vi kører i bil til el clasico. Har du forslag til parkering. (Måske har du svaret før, men jeg finder ingen søge funktion). På forhånd tak

23-10-2018 9:49, Alex

Hej Alex,Kører i fra Danmark til Barcelona ? eller er det bare fra en nærliggende by ?Men ja korrekt, jeg har svaret på et lignende spørgsmål her i kommentarerne før og her er det:Jeg har kun én enkelt gang prøvet at tage til kamp i bil og der parkerede vi forholdsvis langt fra stadion i området nord for Camp Nou, i et område med privat beboelse.Hvis jeg absolut skulle tage bilen igen, så ville jeg finde et parkeringshus et sted i byen nær en metro station og så tage metro til kampen.Parkeringshus kan findes her – tror ikke man behøver booke en hel dag hjemmefra – mon ikke man kan parkere et par timer mens kampen er igang.https://parclick.com/parking-barcelona?q=Barcelona<=41.3850639&ln=2.1734035&z=15&df=2018-01-19+10:00&dt=2018-01-19+12:00&ft=1God tur og god kamp !

23-10-2018 18:58, morefews

Hej Morefews. Så er vi hjemvent fra Barcelona og 2 kampe rigere - Sevilla og Inter milan kampene. Vi fik til begge kampe plads på Gol Nor og nederste tribune lige bag ved Hardcore fansene. Som et lille suppliment til den fremragende blog vil jeg generelt anbefale at man får billetter på Gol Nod række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod "Tribuna" langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden "Lateral". Dette er som sagt kun bedømt udfra 2 kampe og det kan bero på tilfældigheder. Men du kan overveje at skrive denne præcisering op i dit afsnit ang. pladshenvisninger mvh Ronni

31-10-2018 12:52, Ronni

Hej Ronni,Tak for feedback, fedt ! Jeg opdaterer med dine informationer senere i aften således at andre kan få glæde af dette.

31-10-2018 13:19, morefews

Hej,Først og fremmest fed blog du har oprettet.Jeg er ved at bestille 2 billetter til Barca's kamp mod Valencia til februar. Men af en eller anden grund er det ikke muligt at få 2 sæder ved siden af hinanden. Er det almindeligt eller er der en særlig grund til dette. Har tjekket samtlige tribuner. Eller skal jeg blot vente til at flere billetter bliver frigivet, som du skriver. Hvad anbefaler du?Mvh Morten

09-12-2018 21:35, Morten S

Hej Morten,Tak.Ja, du skal bare vente til billetter frigives i ugen/dagene op til kampen. Der vil være RIGELIGT med billetter at købe. Der kommer ikke mere end 80.000 til sådan en kamp dvs. der bliver 19.500 billetter frie.I kan købe ved stadion før kampen hvis i vil trække den så længe.

09-12-2018 22:28, morefews

Hej igen,Kan man forvente, at de billetter som frigives fordeles på tribunerne, både tættest og længst fra banen. Vil gerne have på langsiden eller et af hjørnerne tættest på banen. Tror du det er muligt? Mvh Morten

11-12-2018 20:39, Morten S

Ja, der vil være billetter overalt. Intet problem på langsiden, billetterne er så dyre efterhånden at de ikke bare sådan bliver solgt.Du vil kunne få billetter overalt, lige hvor det passer dig. Vær opmærksom på at billetter frigives løbende, tjek derfor jævnligt indtil de ønskede billeder er der.Læs kommentarerne her på siden igennem, der har aldrig været nogen der ikke har fået billetter som ønsket.Alle tror der bliver udsolgt til alle kampe, husk at der kun er ca. 73.000 tilskuere i snit :-)

11-12-2018 20:43, morefews

Hej MorefewsFørst og fremmest tak for en fed blog.Jeg skal med min far og min søn ned og se CL 13. marts mod Lyon. Tror du det bliver svært at finde sammenhængende billetter på langsiden categori 1 eller 2 op til kampen? Har lidt svært ved at lure om det bliver en publikumsmagnet. Kommer selvfølgelig også lidt an på hvordan det går i første kamp. 🤔 Har du erfaringer med 1/8 dels finaler i CL?

28-12-2018 23:28, Kasper

Hej Kasper,Umiddelbart tænker jeg at i sagtens vil kunne finde 3 billetter, enten sammen eller fordelt 2+1 forskudt på to rækker bag ved hinaden, til kampen.Billetter på langsiden er efterhånden så dyre at de ikke bare lige bliver revet væk, og på en onsdag i marts er der heller ikke overrendt med turister til at købe billetterne.Yderligere er Lyon nok heller ikke den mest attraktive modstander, så alt i alt ville jeg vente med at købe billet til helt op til kampen, måske endda bare ved stadion før kampen.

29-12-2018 14:57, morefews

Hej morefewsTak for en god blog og guideline. Vi sk afsted mod vires første kamp her i weekenden 1-4 feb. Vi har løbende holdt øje med billetterne via fcbarcelona.com og kan godt se at det kan være svært af få 4 billetter nær hinanden. Men ud fra din blog har vi lidt is i maven.Nu ser vi så i fredags at man på hjemmesiden har lukket ned for netop billetterne til kampen mellem Barca og Valencia ? Er det normalt. De skriver at de snart åbner for billetter igen men det er ikke sket endnu her 3 dage efter.Mia

20-01-2019 9:04, Mia

Hej Mia, Ja, det er helt normalt at der er lukket helt. Bare rolig der åbnes igen for billetter i ugen op til kampen.Jeg tænker at der kommer omkring 80.000 til sådan en kamp, så der bliver cirka 19.500 frie pladser.I vil sågar kunne købe billetter ved stadion 2 minutter før kampen.Læs evt. mange af kommentarerne igennem på bloggen, da det er de samme spørgsmål der går igen :-)God tur og god kamp.

20-01-2019 10:49, morefews

Hej Morefews Jeg skal købe billetter til Barca kampen d 12 maj mod Getafe,(18 års gave til min søn) Jeg har læst din side, og er blevet obs på at det er en god ide IKKE at vente med billetter til sidste øjeblik, da det er den sidste kamp. Hvad anbefaler du? Og har du også et godt tip til siddepladser? Tak for en rigtig god side Mange hilsner Kristine

18-02-2019 11:35, kristine

Hej Morefews Ved ikke om mit spørgsmål gik igennem. ;-) Jeg skal købe billetter til Barca kampen d. 12 maj, mod Getafe( 18 års til min søn) Jeg har læst hvad du skriver om den sidste kamp i sæsonen, og er i tvivl om jeg skal købe nu, eller vente, og hvad er fordelen ved at vente? hvis der er nogen. Kan du give tips om siddepladser? Vi er 4 der gerne vil sidde sammen Tak for en super god side med rigtig god info Mange hilsner Kristine

18-02-2019 11:45, kristine

Hej Kristine,Jeg kan se at F.C. Barcelona netop har udskiftet deres billetsystem og at man nu kan købe billetter, og endda med garanti for at sidde sammen to og to.Så tænker at du godt kan købe billetterne allerede nu. Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sine pladser online, men at billetterne bliver tildelt af F.C. Barcelona.Jeg har naturligvis ikke prøvet det ny system, så kan ikke rigtig sige hvor effektivt det er mht. at garantere at man kan sidde sammen.

19-02-2019 21:44, morefews

Hej Morefews,Vi skal på studietur med gymnasiet imens Barcelona skal spille CL mod Lyon den 13 marts. Vi er derfor et par drenge, som selvfølgelig gerne vil have den oplevelse med. Har du nogle erfaringer med at købe billetter til Barcelonas CL kampe? Kan nemlig se, at de ikke er blevet sat til salg på Barcelonas hjemmeside endnu.Hilsen Viktor

25-02-2019 16:06, Viktor

Hej Viktor,Billetsalget åbnes først i dagene op til kampen, men der bliver ikke i nærheden af udsolgt, så i kan sagtens komme ind til kampen.Køb billetterne i den officielle Barca butik på det nord-vestlige hjørne af Place Catalunya eller ved Stadion før kampen (eller på nettet på barcas side)God tur og god kamp.

25-02-2019 19:38, morefews

Tusind tak for svar, billetterne er bestilt, og vil kommer til at sidde sammen, så alt godt. Vi er placeret lower corner, og får besked om pladserne senere. Så nu er det virkeligt, når billetterne er i hus :-)

04-03-2019 8:27, kristine

Lyder godt - god tur.Da det er nyt at pladserne først tildeles senere, så kunne det være fedt at du smed en kommentar efter jeres tur, med et par linjer om jeres oplevelse med billetterne, fik i faktisk pladser ? sammen m.m.

04-03-2019 10:40, morefews

Hej Morefews,Jeg skal ned og se Barcelona - Lyon, og kan se at du har skrevet tidligere, at billetterne kan købes i den officielle Barca butik på det nord-vestlige hjørne af Placa Catalunya. Kan du den præcise adresse?Mvh Morten Kudahl

06-03-2019 10:05, Morten Kudahl

Hej Morten,Værsgo ! God kamp !Ronda de la Universitat, 37, 08007 Barcelona, Spanienhttps://goo.gl/maps/7Nk4CZRYzzR2

06-03-2019 13:29, morefews

HejJeg kunne rigtig godt tænke mig at se Barcelona-Lyon på onsdag, ville det være umuligt at kunne købe billetter til kampen på Ramblaen, i deres shop..? På den officielle Barcelona hjemmeside kan man nemlig ikke købe billet til kampen..Mvh. Thomas

11-03-2019 7:37, Thomas

Hej Thomas,Tænker at billetsalget åbner igen op til kampen, så tror både du kan købe online eller i en officiel Barca butik i Barcelona, eller sågar ved stadion før kampen.Tænker at der kommer max. 85.000 til kampen, så cirka 13.500 frie billetter.Der ligger også en shop her:Ronda de la Universitat, 37, 08007 Barcelona, Spanienhttps://goo.gl/maps/7Nk4CZRYzzR2

11-03-2019 8:37, morefews

Mange tak! 🙏🏻

11-03-2019 12:28, Thomas

Håber alt gik vel og at i fik set kampen

15-03-2019 21:29, morefews

Alt gik perfekt, mange tak for fantastisk rådgivning, det var ingen problemer med at få billetter.. 😊

03-04-2019 20:28, Thomas

Hej Vi er to som skal afsted på lørdag den 6/4 for at se Barca mod Atletico. Situationen med billetter ser ud som du har beskrevet tidligere altså, at der ikke er nogen til salg på hjemmesiden pt. Hvad er din vurdering med denne kamp - bliver der frigivet billetter en af de kommende dage? Hvis det ikke lykkes, er det så en mulighed at købe billetter sort uden for stadion - eller er det usikkert?Mvh Ulrik

04-04-2019 8:13, ulrik

Hej Ulrik,Der bliver med garanti åbnet for billetsalg op til kampen, hvis i ikke når at købe før afrejse, så kan I købe billetter i Barcas butikker (officielle) inde i centrum af Barcelona eller ude ved stadion ved billetkontoret.Jeg er 100% overbevist om at i kan få billetter til kampen på helt normal vis. Hvor i kommer til sidde er kun det der er ukendt.Mon ikke billetsalget åbner idag eller imorgen.Der er en butik her:Der ligger også en shop her:Ronda de la Universitat, 37, 08007 Barcelona, Spanienhttps://goo.gl/maps/7Nk4CZRYzzR2

04-04-2019 8:48, morefews

Billetter er til salg nu. De skulle vist lige have fikset siden sent i går.

05-04-2019 8:24, morefews

Håber turen gik godt og at i fik billetter ?

03-05-2019 21:10, morefews

Hej Jeg vil gerne til el classico med min dreng i oktober. Har du en ide til hvordan jeg bedst (og billigst ) får fat på billetter. Snakker jeg med rejseselskaber der planlægger rejser er prisen min. 5000 og gerne 6000 hvis man skal væk fra de allerøverste pladser. Skal jeg vente til de bliver frigivet på Fcb hjemmeside. Mvh Jesper

05-07-2019 17:24, Jesper Juulsen

Hej Jesper,Det er den sværeste mission du skal på, El Clasico, med barn.Billetter til Barcelona - Real Madrid bliver altid solgt til medlemmer først, og billetter bliver udsolgt her. Op til kampen, de sidste par år samme dag, frigives der lidt billetter her og der, fra medlemmer som frigiver deres billetter, fordi de ikke kan nå frem til kampen eller ikke når at sælge på den sorte børs. Men hvis man er to personer afsted, og især med et barn, så bliver det næsten en umulig opgave at købe en billet til den kamp af officielle veje. Tror simpelthen ikke at du vil kunne finde to pladser ved siden af hinanden i sidste øjeblik. Det vil i hvert fald kræve at i satser, tager afsted og håber på det bedste. Men det kan ende med en skuffelse, og det skal I være forberedt på.En pakkerejse er nok desværre det bedste alternativ til sådan en kamp, og forvent ikke de bedste billetter på stadion her.Sidste mulighed er sortbørs udenfor stadion, men her kan jeg næsten ikke forestille mig priser under 400 euro pr. billet, også mindre gode pladser højt oppe.De officielle priser har de seneste sæsoner været 170 Euro for de billigste helt oppe bag målet og 400 euro for langsiden. OG sortbørsen plejer at gange med 3-4 stykker.

05-07-2019 17:50, morefews

Hej Tusind tak for svar. Har du nogen erfaringer med xxxxxxx og andre andenhånds salgsteder? Har set billetter til 4500-5000 til pladser der er bedre end det rejseselskaberne tilbyder. Jesper

08-07-2019 8:10, Jesper Juulsen

Hej Jesper,Har ingen erfaringer med nogle af de mange sider der udbyder billetter. Dog vil jeg nævne, blot til din information, at disse firmaer heller ikke har en fysisk billet de kan sende til dig. Du vil opleve at få leveret billetten i sidste øjeblik på dit hotel og ofte er det et sæsonkort som man låner til kampen. Det er sådan det foregår med den slags sider, selv de "anerkendte" danske fodboldrejse-sider. Men tænker at det lykkedes for de fleste, at komme ind når der er betalt, men jeg vil dog stadig være lidt usikker på om den billet de tilbyder er så "god" som de gøre den til. Har da en enkelt gang mødt et dansk par til en Barca - Real kamp, som spurgte mig om jeg ville mene at den plads de havde fået var kategori 2, og mit svar var at det mente jeg bestemt ikke :-)

08-07-2019 8:34, morefews

Super tusind tak for hjælpen😊

08-07-2019 8:53, Jesper Juulsen

Hej Morefews Har læst mange af dine gode svar, så nu vil jeg også prøve: Skal til Barcelona i september og vil gerne se kampen den 15/9 mod Valencia. Kan på hjemmesiden se, at billetterne netop er frigivet, og de absolut billigste priser står til 79 €, selvom der i "åbningsbilledet/oversigtsbilledet" står: "priser fra: 59€". Mener du, vi vil kunne få billetter billigere jo tættere vi kommer på kampdagen? end de 79€, der står anført nu? - og at vi til den tid også vil kunne købe billetterne via hjemmesiden? På forhånd tak

16-07-2019 20:39, Tommy Jensen

Hej Tommy,Jeg har prøvet at holde lidt øje med det nye billetsystem og for mig ser det IKKE ud til at billetter bliver billigere op til kampene.Valencia til September vil ikke trække mere end max. 80.000 tilskuere, så der vil være rigeligt med billeter op til kampen eller ved stadion før kampen, så ingen panik her :-)Priserne på billeter til Barcas kampe er de seneste år steget til et niveau, hvor man skal være meget glad for fodbold, hvis hele familien skal ind og se en kamp. Det er blevet ekstremt dyrt synes jeg.God tur !Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

17-07-2019 9:38, morefews

Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

17-07-2019 9:39, morefews

Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

17-07-2019 9:40, morefews

Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

17-07-2019 9:40, morefews

Hej Morefews, Din blog er som hørt fra guderne og jeg håber du inderligt kan hjælpe mig. Jeg vil gerne give min kæreste en fed oplevelse i gave, ved at komme ind og se FC Barcelona spille. Jeg har kigget på kampen FC Barcelona mod Espanyol d. 10 maj 2020, som er datoen indtil videre. Er det muligt at få billetterne til ham og jeg? Jeg har kigget på en pakkerejse med fly, hotel og kamp men det ender op i 14.000 kr. og det synes jeg er mange penge. Jeg håber du kan hjælpe:)

04-08-2019 8:56, Carina

Hej Carina, Du kan sagtens arrangere en tur selv meget billigere. Til kampe imod Espanyol kommer der efterhånden max. 80.000 tilskuere og da der er 98.500 pladser, så vil du kunne købe billetter uden problemer helt op til kampstart.MEN...da det er én af de sidste kampe i sæsonen du har valgt, så kan der være omstændigheder du skal være opmærksom på. Læs om dette i indlægget på bloggen.

04-08-2019 14:34, morefews

Hej :)Min kæreste og jeg skal til Barcelona fra d. 22. til den 27. august, og vi planlægger at skulle ind og se kampen mod Betis d. 25. august. Vi har dog vores lille pige med på 10 måneder, og som vi forstår det på hjemmesiden, skal der betales fuld pris på en billet til hende. Ved du, om det kan passe, at børn der ikke selv kan sidde på et sæde, stadig skal betale fuld pris på en billet?Mvh Johanne

05-08-2019 8:15, Johanne Jørgensen

Tak for hurtigt svar. Jeg har godt læst det og vil du så mene at jeg skal finde en kamp april for at være på den sikre side med at få billetter? Så har jeg kigget på d. 26/4 FC Barcelona mod Atletico Madrid. Er det mere realistisk?

05-08-2019 9:20, Carina

Sandsynligheden for at Barcelona (eller andet hold) kan blive mestre i slutningen af April er minimal. Du skal dog vide at billetsalget til Altletico Madrid kan de sidste år er startet få dage før kampen, men det har været nemt at få billetter. Og så skal du forvente at billetpriserne er i den helt høje ende til den kamp. Men jeg ville vælge den kamp frem for Espanyol kampen, hvis jeg var dig. Men du må ikke gå i panik, fordi der ikke lige kommer billetter til salg mange dage før kampen. P.S. der plejer at blive åbnet for salg af en lille portion billetter omkring September, og her kan man være heldig at finde også.

06-08-2019 11:12, morefews

Hej Johanne, Barcelona ændrede reglen for et par år siden (til stor utilfredshed for de lokale) således at børn nu skal betale for et sæde også.https://www.fcbarcelona.com/en/tickets/football/faqs/kids-at-the-camp-nou

06-08-2019 11:37, morefews

Hej igen Tror du stadig på, at billetterne falder, jo tættere man kommer på kampdagen? Til Valencia-kampen er billetterne lige steget betragteligt, synes jeg, når man går ind på Barcelonas officielle hjemmeside med billetsalg...er der pæne stigninger... og da det drejer sig om netop denne dato - tjah...

17-08-2019 14:52, Tommy Jensen

Hej Tommy, tror ikke jeg har nævnt at billetpriserne falder op til kampen, hvis jeg har, så er det en tastefejl. Jeg har kun observeret det samme som dig, netop at det ser ud til at stige lidt op til kampen. Men har ikke analyseret det nærmere. Billetter til Barcas kampe er piss dyre uanset hvad, så man må regne med at punge ud :-) Der kommer dog mange billetter til salg igen op til kampen mod Valencia og så kan det være de finder et andet niveau igen, for der bliver jo LANGT fra udsolgt til sådan en kamp. tænker 80.000 måske

17-08-2019 16:01, morefews

Hej igen sorry jeg forstyrrer dig igen, men nu har vi fået vore billetter, men jeg er lidt i tvivl om, de er ved siden af hinanden - tror du, du kan se det:Access 18 for begge Gate henholdsvis 38 og 44 BOCA henholdsvis 422 og 423 Row for begge: 0016 Seat henholdsvis 0022 og 0023Access 18, Gate 38, BocA 422, Row 0016, seat 0022 Access 18, Gate 44, BocA 423, Row 0016, seat 0023Mon du kan se noget i dette? mvh Tommy

12-09-2019 17:58, Tommy Jensen

Var det til kampen igår ? Jeg tænker at billetterne sagtens kan være ved siden af hinanden selvom den siger at man skal ind af forskellige indgange.

15-09-2019 17:13, morefews

Hej Morefews,Jeg har nu købt billetter til kampen FC Barcelona mod Espanyol. Indtil videre er planen at den holdes søndag d. 10 maj, men der er jo selvfølgelig altid en chance for at den rykkes. Men burde den ikke maks blive rykket til lørdag d. 9 maj eller mandag d. 11 maj? Eller kan jeg risikere at den rykkes til en helt anden weekend. Det er mere hvornår jeg kan bestille fly billetter? Kan jeg købe nu eller skal jeg vente? Jeg havde tænkt mig at købe fra fredag d. 8 til tirsdag d. 12 maj.

24-09-2019 11:16, Carina Strandbech

Hej Carina,Kampen flyttes aldrig til en anden weekend, og det er yderst sjældent dette lokale-opgør spilles fredag aften eller mandag aften, men hvis du køber fly nu og tager fredag og mandag med, så er du helgarderet. Jeg ser ingen grund til ikke at købe billeter til fly nu hvis du synes at priserne er fornuftige ? du er i god tid, så burde være ok priser nu ? Ellers kan du være heldig at ramme en kampagne senere. God tur....om lang tid.

27-09-2019 8:45, morefews

Skriv din kommentar