juleønsker-2020

Hvad skal jeg ønske mig til jul? Inspiration til din ønskeseddel til jul (2021)

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Til jul skal du ønske dig en gave som gør din hverdag lettere, som forsøder tilværelsen eller plejer dine interesser. Er du i tvivl om hvad du skal ønske dig så start med at gennemgå en typisk uge i dit liv og find ud af og der er ting du mangler. Måske er der noget du allerede har som trænger til en opgradering? Her har vi samlet en liste med gode julegaveønsker til både ham og hende.

Julen er en fantastisk tid der samler familien, der spises god mad, drikkes skøn vin og gives/modtages de fineste julegaver. Udfordringen med det sidstnævnte er blot, år efter år, hvad er det lige man skal ønske sig. Vi har forsøgt at lave en kortfattet, men meget præcis liste med mulige gaveønsker til julen i år.

God fornøjelse med listen og husk at vi altid er åbne for inputs, hvis du mener vi har overset noget, som 100% burde have været på. Ønsker du en mere fyldestgørende liste, kan du med fordel tage et kig på vores “julegaveønsker 2021“.

Find inspiration til julegaven nedenfor (2021-liste)

1. Årets julegave kunne være et badekar

Du havde måske ikke forestillet dig badekaret på årets julegaveliste, men vi synes alligevel den skal med, når vi tager data i betragtning. For netop dette badekar var en absolut bestseller sidste år og vi forventer faktisk at det bliver det igen i år.

Det er sammenfoldeligt badekar, der kan bruges både inde og ude – bemærk ligeledes også det kan fås i andre farver, som du kan se via nedenstående link. Badekaret kan næsten også være gaven til hende eller ham som har alt – smid den på listen.

2. Sous Vide bog - bliv bedre til at lave Sous Vide

Sous vide er det nye sort indenfor madlavning, og det er en særlig teknik, der bestemt er værd at dykke ned i, hvis man er en ørn i et køkken.

Denne sous vide bog er derfor perfekt til manden eller kvinden, der elsker at trylle i et køkken – og måske falder der en god middag af, hvis denne bog ligger under træet til jul.

3. Bridgewalking

Det er kun få steder i verden, hvor man kan mærke vinden i håret fra toppen af en bro, og hvis man leder efter en anderledes julegave, der med garanti ikke ligger to af under træet, så er det et perfekt bud.

Bridgewalking er en god oplevelse for hele familien, og det er en kanon julegave til dem, der aldrig ønsker sig noget.

4. Det klassiske ønske - undgå fartbøder

set til: 499 kr.

Fartbøder er altid irriterende at få, og derfor er denne julegave fra Saphe One et rigtig godt køb.

Med den lille gadget i forruden får man automatisk besked omkring politiets fotovogne, og det kan vise sig at være en god julegave på den lange bane.

5. Elvang tæppe

set til: 989 kr.

Vinteren er kold og trist i Danmark, og derfor kan et lækkert tæppe som dette være en fantastisk julegave.

Der er bare noget hyggeligt over at samle sig et par stykker under et tæppe, og det er en gave, der indbyder til vinterhygge i sofaen.

6. Gin og Tonic glas - Gaven til de gode aftener

Gin og tonic er super-populært og en drink de fleste har et forhold til – den er klassisk med stilet – lidt det samme er disse fine glas fra Lyngby.

Dette lækre gin og tonic (cocktail) glas er en rigtig god gaveide, hvis man endnu ikke ejer gin-glas, eller bare har brug for at få fornyet sit udvalg i køkkenskabene. De egner sig perfekt til en god og hyggelig aften, hvor der bliver kræset lidt ekstra for de gode cocktails.

7. Air Jordan sneakers

Sneakers er utrolig populære hos folk i alle aldre, og man finder dem næsten ikke mere klassiske end denne Air Jordan model fra Nike.

Det er en populær model hos særligt de sportsinteresserede, men der er med garanti ingen, der vil brokke sig, hvis de får foræret et par lækre sneakers i julegave.

8. En skøn ansigtsmassage

Når man ikke aner, hvilken julegave man skal finde på, så er det som regel et sikkert og godt bud at gå med noget forkælelse. Forkælelsen kan komme i mange afskygninger, men der er ingen tvivl om, at en afslappende ansigtsmassage vil falde i god jord.

Ansigtsmassage er med til at give en fantastisk, afslappet tilstand i kroppen, og det er alle pengene værd, hvis man spørger dem, der har prøvet det.

9. Kay Bojesen fugle

Kaj Bojesens fantastiske træfigurer har været på toppen af ønskesedlerne i mange år, og hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af julegaven i år, så er fuglene et rigtig godt bud.

Kay Bojesens fugle udtrykker en masse forskelligt på én og samme tid, og det er en tidløs klassiker, som alle elsker at have stående på hylderne i dagligstuen.

10. Lammeskind til stolen

I de minimalistiske hjem er det ikke altid komforten, der er i højsædet, og her kan et lækkert lammeskind være en lækker og stilfuld tilføjelse til den flotte, men ikke særlig komfortable stol.

Lammeskind kan fås i mange forskellige farver, og de er utrolig bløde og lækre at røre ved – så der bliver rift om den stol, det bliver lagt i.

11. Normann Copenhagen rullebord

Hvis man gerne vil give en stilfuld, minimalistisk julegave, der er både praktisk og lækker at se på, så er dette Normann Copenhagen rullebord et rigtig godt bud.

Et rullebord gør sig godt i langt de fleste køkkener eller stuer, hvor man trænger til lidt ekstra plads, og det er en god julegave, som folk ofte ikke vidste, at de havde brug for.

12. Valdemarsro - Grøn aftensmad

I en travl hverdag kan det være svært at finde inspiration til aftensmaden, og derfor kan en kogebog som denne fra Valdemarsro være lige det, man står og mangler.

Kogebøger er altid kærkomne, da de bringer en masse ny inspiration med sig, og det er en rigtig god og prisvenlig julegave, som giver tifoldigt igen til kommende middage hos modtageren.

13. Ecooking dagcreme

Hudplejeprodukter er altid en god vej at gå, hvis man ikke ved, hvad man skal give i julegave, og her kan en lækker dagcreme som denne være det helt rigtige.

Der er stor forskel på de forskellige mærker på markedet, og derfor kan det være en god idé at gå med en naturlig én af slagsen, der giver huden al den pleje, den har brug for på daglig basis.

14. Ecooking natcreme

Godt begyndt er halvt fuldendt, og dette gælder også for hudpleje, hvor dagcremen er en god start, men hvor en lækker natcreme er med til at sætte prikken over i’et.

En natcreme er et rigtig godt bud på en lækker, prisvenlig julegave til kvinden i familien, og det er med garanti en gave, der ikke skal byttes.

15. Airpods

Hvis man har lidt ekstra at bruge på julegaverne i år, så er der ingen tvivl om, at Apple Airpods er en gave, som de fleste vil falde i svime over.

De populære, trådløse høretelefoner fra Apple ses overalt i gadebilledet, og når det kommer til smarte funktioner og let brug, så findes der næsten ikke bedre høretelefoner på markedet. En fantastisk julegave til den, der har været ekstra artig i år.

16. Fujifilm Instax Mini 11

Det er mange år siden, at polaroid-kameraet kom på markedet, men de er ikke desto mindre blevet utrolig populære igen, fordi de kan noget helt særligt, som telefonkameraet ikke kan.

De små, nyprintede billeder er virkelig charmerende og dekorative, og hvis der er en kreativ sjæl i familien, så er dette med garanti en julegave, der vil tage kegler.

17. Olaplex hårpleje sæt

Når man er i tvivl om, hvilken julegave der skal under træet, så er det aldrig en dårlig idé at gå med nogle lækre plejeprodukter – og her kan et hårplejesæt være et godt bud.

Med et hårplejesæt af høj kvalitet kommer ens hår til at stråle som en mindre sol, og det er en brugbar gave, som kan bringe lidt selvforkælelse ind i en travl hverdag hos én, der fortjener det.

18. Ikoniske fotos som plakat

Plakater er blevet utrolig moderne i de danske hjem, og det er da også en billig og dekorativ måde at få fyldt hullerne på væggene ud. Her er det oplagt at vælge en plakat med ét af de mange ikoniske fotos, der er taget gennem tiden, da det bringer en særlig sjæl ind i rummet, som andre plakater ikke kan på samme måde.

En plakat er en perfekt julegave til både unge og gamle, og der er rig mulighed for at være kreativ i sit valg.

19. Nailster gavesæt

Neglene er en vigtig del af ens image, og hvis man har et kvindeligt medlem af familien, der går højt op i, hvordan neglene ser ud, så kan dette gavesæt fra Nailster være den perfekte julegave.

Med gavesættet følger der alt det udstyr, der skal bruges til at få flotte negle, og det er en brugbar og lækker gave, som vil falde i god jord hos de fleste.

20. Basics til ham

Hvis man ikke aner, hvad man skal forære ens kære i julegave, så er tøj altid en sikker vinder, og hvis personen går mere op i kvalitet end farver, så er Basics-serien fra OrganicsBasics den perfekte gaveidé.

Man kan vælge alt fra t-shirts til underbukser og meget andet på hjemmesiden, og det er en blød gave, der vil være et hit hos de fleste mænd.

21. Basics til hende

Kvalitetstøj uden de store dikkedarer er perfekt som julegave, og hvis det skal være basic, men utrolig lækkert på samme tid, så kan Basics-serien også noget, når det kommer til dametøj og undertøj til kvinder.

Hvis man ikke kan bestemme sig for én ting, så kan man mixe og matche forskellige typer af tøj, og dermed får man en julegave ind under træet, som er alsidig og overraskende for modtageren.

22. Rains taske

Rains er blevet et utrolig populært mærke hos både mænd og kvinder, og der er da heller ingen tvivl om, at de vandtætte produkter egner sig fantastisk til det omskiftelige, danske vejr.

Rains laver alt fra regntøj til tasker, og det er særligt taskerne, der ses overalt i gadebilledet, når de regntunge skyer hænger over landet – en populær julegave, der skriger af kvalitet.

23. Gavekurv - den sikre

Leder du efter en gave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget, eller til én, du ikke kender så godt, så er en gavekurv med noget lækkert i altid en sikker vinder.

Gavekurvene kan man ofte sammensætte, som man har lyst til, og der er dermed mulighed for at gøre dem mere personlige, end dem der kan købes færdige i supermarkedet.

24. Ray Ban solbriller

Selvom solen ikke er kendt for at skinne ret meget i Danmark, så er der ingen tvivl om, at de fleste kan bruge et par lækre solbriller. Dette får man, hvis man køber et par fra Ray Ban, og det er derfor også en fantastisk julegave til de fleste.

Der er rig mulighed for at vælge de par briller, der passer bedst til den, man køber gave til, og det store udvalg betyder også, at det er let at finde en anden model, hvis dén under træet ikke var den helt rette.

25. Padelbat (flere modeller)

set til: Fra 599,00 kr.

Julegaven er den perfekte anledning til at ønske sig sit eget padelbat eller opgradere det nuværende. Så mangler du lidt ønsker til ønskesedlen, så skriv et padelbat øverst. Padelbat findes til alle gavebudgetter, så der er bare med at få skrevet det på ønskesedlen, så du kan være med på padel-feberen.

Kommentarer

Skriv din kommentar