spabad

Oppustelig spa – gaven der giver så meget

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Det er ikke nogen hemmelighed, at coronakrisen for mange har været rigtig hård. Men den har for mange også givet tid til at reflektere og for nogle komme ned i et lidt mere ”sundt” tempo, hvor dagligdagen inden corona for nogle var præget af lidt stress og jag. Da coronaen i foråret kom til Danmark for alvor, så betød det også at rigtig mange nu skulle affinde sig med at bruge noget mere tid derhjemme. Det betød at der blev investeret i nye ting til hjemmet, som skulle være med til at gøre det mere hyggeligt at være hjemsendt. En af tidens hotteste trends var, og er stadig, en oppustelig spa, som er en gave der bare bliver ved med at give.

Vi tager i denne artikel et kig på hvorfor at en oppustelig spa er så fantastisk, samt hvordan at det er en ’gave’, som bare bliver ved med at give.

En oppustelig spa er kilden til mere balance

Det er videnskabeligt bevist, at spabade kan være med til at mindske smerter, samt ikke mindst mindske nogle af de stress og migræne symptomer, som nogle af os godt kan få gennem en travl hverdag. En funktion, som nogle spabade har er det man kalder hydroterapo, som kan lindre smerter med vand massage, som især kan være rigtig godt mod gigt og andre lidelser.

Hyppige spabade kan være gavnlige for kroppen og vores velvære på forskellige områder som:

  • Stress og migræne
  • Muskelsmerter
  • Gigt
  • Diabetes
  • Hjerte-kar sygdomme

Så uanset hvad du døjer med, så kan spabade være vejen mod et liv som er mere i balance. Især at reducere stress har vist sig for mange at være en af de helt store og mærkbare glæder ved at have anskaffet sig et spabad som disse. Du kan afhængigt af behov undersøge nærmere på nettet hvilket spa der passer bedst til dine behov – i så fald vil jeg anbefale at du læser en række forskellige guides, som kan være med til at give et bedre helhedsbillede inden at du bestiller en oppustelig spa.

Sov bedre med et spabad

Faktisk kan en tur i spabadet om aftenen også være medvirkende til at du får en bedre nattesøvn, hvilket i stor grad har indflydelse på dit generelle helbred. Det er alment kendt, at man sover bedre hvis man er afslappet i krop og sind, noget som spabadet for alvor kan være medvirkende til, da den som tidligere nævnt har nogle helt mærkbare afslappende egenskaber.

Så hvis du ofte har lange dage bag en skærm, som resulterer i at du tænker lidt ekstra om aftenen, så kan det være oplagt at tage et lille afbræk og bare nyde nuet med lidt stille musik og en kølig drik.

Spabadet er gaven, som du bør give dig selv

Som du kan fornemme, så kan en spa rigtig mange ting, hvor den ene ting ikke er værd at fremhæve over den anden. Børn elsker det og synes det er smaddersjovt at bruge tid med deres forældre, mens andre kan drage nytte af de afslappende egenskaber – der findes ikke noget rigtigt og forkert, men fælles er, at man kan få rigtig megen glæde for et par få tusinde kroner, som du efterhånden kan finde en helt ny spa til.

Hos Morefews håber vi at du finder glæden ved at give dig selv eller familien et spabad, vi er i hvert fald ikke i tvivl om at det er en af de gaver, som man skal tillade sig at give sig selv.