Gaver til manden

Hvad skal du give til manden, som har alt?

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Vi danskere kan godt lide at fejre os selv og hinanden. Vi elsker at være sammen og hygger ofte med god mad, venner, familie og ikke mindst gaver. Med den helt rigtige gave kan du fortælle ham, hvad du føler. Men hvad skal du give til manden, der tilsyneladende har alt eller som ingenting ønsker sig? Det kan være en stor udfordring at finde den perfekte gave, især hvis du ikke får nogle gaveønsker fra manden. Der er dog altid en måde, for du kan altid finde en gave på den ene eller anden den måde. Alt, du skal gøre, er at spørge dig selv, om han virkelig har alt og ikke har brug for noget overhovedet.

Fordi når man virkelig bemærker det, så vil du ofte høre, at han siger “det kunne jeg godt bruge”, men hvis du beder ham om at lave en ønskeseddel, så vil den ofte være præget af de kedelige ønsker som underbukser, strømper og måske sågar en striktrøje. Disse gaveideer er lige præcis det, som signalerer, at man absolut intet mangler.

Læs med, så vil vi gøre dig lidt klogere på den rette gave.

Gaven til ham som har alt

At købe den helt rigtige gave kan være en kunst i sig selv. Det gælder specielt, hvis manden siger, at han ikke ønsker sig noget eller har brug for noget. Når du skal ud for at finde gaven til ham som har alt, skal du derfor gå mere kreativt til værks. Det nytter ikke nødvendigvis noget at tigge og bede ham om en ønskeseddel. Den kommer sandsynligvis ikke, eller også bliver den udformet sådan lidt halvhjertet. Nej, i stedet skal du i god tid begynde at slå ørene ud. Hvis du ved, at hans fødselsdag, jul eller en anden mærkedag snart kommer, er det en god ide, at du på forhånd og gerne i rigtig god tid begynder at lytte godt efter i hverdagen. Måske nævner han i forbifarten noget, han potentielt mangler, eller noget, som han synes, kunne være fedt at få. Som regel er der nemlig altid noget, han ikke ved, at han ønsker sig.

Hvis du har prøvet at lytte godt efter, men du stadig ikke synes, at du kan komme på nogle gode gaveideer, og han heller ikke selv giver udtryk for at noget, kan du også prøve at tænke mere bredt.

Overvej for eksempel:

  • Hvem han er som person
  • Hans hobbyer og interesser

Hvis du vil have held med at finde en personlig gave, kan det nemlig være nødvendigt at tænke ud af boksen. På den måde kan du købe noget, som du synes, matcher hans interesser eller person. Dermed kan du virkelig vise, hvor meget du kender og holder af ham. En personlig gave, der udstråler alt det, kan sagtens være gaven til ham som har alt. Hvis han er sådan en mand, der går op i sin fremtoning, kan det for eksempel være en oplagt ide at give ham et flot og trendy herreur i gave. Det kan også være, at han mangler en ny duft eller aftershave, som han vil sætte pris på. Er han derimod sådan en mand, der elsker at hygge eller at brug for sin morgenro og en god kop varm kaffe til at starte dagen på, kan det også være, at han vil blive rigtig glad for en ikonisk kaffebrygger.

Giv ham en praktisk og brugbar gave

Hvis han ikke går så meget op i materialistiske ting og allerede har alt det, han skal bruge for at komme godt igennem hverdagen, kan du også prøve en anden taktik i jagten på gaven til ham som har alt. Du kan nemlig overveje, hvad du synes, at han mangler. Det kan godt være, at han er ved at løbe tør for strømper derhjemme eller ikke har en pæn skjorte til alle julens komsammener. I så fald kan du jo overveje at give ham en brugbar gave. På den måde skal han heller ikke selv ud for at købe det, han mangler i enten hverdagen eller til den specifikke begivenhed. For nogle mænd er shopping også en frygtet ting, hvorfor han måske vil sætte ekstra pris på din gave. Så skal han nemlig ikke selv af sted for at kigge i butikker.

Hvis du ikke synes, at han mangler tøj, kan det også være, at han har brug for noget værktøj, så han kan få ordnet ting i hjemmet eller haven. Uanset hvilken gave du vælger at give ham, bør du blot overveje, hvilken slags person han er. På den måde kommer gaven til at afspejle, at du kender ham godt.