blomster - morefews.dk

Disse gaver til boligen må du ikke overse

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

Når gavejagten spidser til, men du endnu ikke har fundet ud af hvad du skal give, er det ikke nogen dårlig ide at kigge imod boligindretning. Gaver til boligen kan benyttes til mange forskellige slags anledninger – herunder: værtsgaven, til mor, til far, til studenten med flere. Der findes principielt ikke et loft for hvad boliggaver ikke kan benyttes til.

Men hvad er det egentlig for nogle ting man skal kigge efter, hvis det er en gave til hjemmet man er på udkig efter.

Læs med og bliv inspireret.

Til væggene

Plakater er altid en god gaveide. Alt afhængig af modtageren og hvilket rum plakaten er tiltænkt til, kan man finde et hav af forskellige muligheder. Dagligt kommer der nye skæve og sjove animerede plakater på markedet, som hele tiden flytter mulighederne inden for dette produkt.

Især citat og by-plakater har fået lov at blomstre de seneste par år. Disse plakater taler også meget godt ind i en trend om at vise personlighed. Personlighed er noget af det vi gerne vil signalere i boligen, så derfor er lige netop disse to typer plakater rigtig gode gaveideer.

Prikken over i’et i stuen

Der skal ikke så meget til, men efterhånden kan man få rigtig mange fine runde sofaborde på markedet, der netop giver stuen det her ekstra løft. Runde sofaborde er typisk mindre klodsede og taler perfekt ind i det moderne og minimalistiske hjem, som vi ser i boligmagasinerne i øjeblikket.

Disse borde kan også købes til en meget god pris efterhånden, hvilket også gør det velegnet til en gaveide der taler til en bredere målgruppe.

Anerkendte designklassikere

Man kan altid bevæge sig imod de anerkendte designklassikere, såsom Kähler, Royal Copenhagen, Rosendahl med flere. Det kan være som samleobjekt, eller blot for at give lidt ekstra kræs til boligen som vi alle efterspørg.

Små fine detaljer i boligen, hvor man benytter klassikerne i et moderne hjem, er utrolig populært. Ligeledes giver det anledning til at være en smule kreativ med sin boligsammensætning, da man både kan blande nyt, moderne og klassisk i ét.

Skal der ikke tages udgangspunkt i en af ovenstående 3 ting, kan man altid forhøre sig med en ekspedient, i butikken eller online, som kan være behjælpelig med at rådgive én til at træffe det rigtige valg – for dig. Alternativt er du velkommen til at dykke ned i vores gaveunivers her på Morefews, der lister mere end 1.000 forskellige gaveideer til alle aldre og anledninger.