3 gode gaver til hjemmetræningen

3 gode gaver til hjemmetræningen

Listen er senest opdateret d. 2 december 2021.

 

Hjemmetræning har fået et rigtig godt skub i bagen i løbet af coronakrisen. Samfundet har været lukket ned – herunder selvfølgelig også fitness og andre sportsgrene. Det har betydet at skulle man holde sig i form, så måtte man være kreativ. Mange begyndte at gå eller løbe flere ture i naturen, men det er ikke sikkert at det kan tilfredsstille alle, og det er her hjemme-fitness kommer ind i billedet.
Der er rigtig mange ting man kan gøre med sin kropsvægt hvis man er lidt kreativ, men det når du kun så langt med. Skal man tage sine hjemme-træning til nye højder har man behov for lidt udstyr. Det er her denne artikel kommer ind i billedet, hvor vi tager et kig 3 gode redskaber du kan give træningsnørden der er blevet lidt bidt af konceptet af hjemmetræning når man har travlt.

Et sjippetov er det nye cardio redskab

En lidt anderledes måde at træne på er ved at sjippe. Du har måske set boksere hoppe meget i sjippetov, og det er der også en god grund til, for det kan nemlig være rigtig hårdt, og så træner man samtidig også sin koordinering mellem fødder og hænder.
Det er selvfølgelig en lidt anderedes måde at træne på, men hvis du godt kan lide at tage en lille chance med gaverne, så er kan det også vise sig at blive en rigtig god gave, som han eller hun kan gå hen at blive meget glad for.

En crosstrainer kan nemt stå i garagen

Det er måske ikke det første der falder en ind, når man tænker på hjemmetræning. Men har man plads i garagen eller på et af sine ekstra værelser derhjemme, så er en crosstrainer et rigtig godt redskab at have, netop fordi man træner kroppen anderledes end hvis man f.eks. cykler eller løber. Man får rørt kroppen bedre, og man når lidt bedre omkring alle muskelgrupper hvis man eksempelvis kun har 30 minutter til at få sig rørt i løbet af en travl dag. Er du i tvivl om hvad en crosstrainer er, eller hvilken der er bedst til behovet, kan du med fordel tage et kig på her: https://fitnesshelp.dk/crosstrainer/.

En pull-up bar til den øvede

Skal man finde en gave til den lidt mere øvede person, så er en pull-up bar en mulighed. Man kan få mange forskellige slags, men typisk er de mest populære til hjemme dem, som man blot kan sætte op i dørkarmen. De er super nemme sætte op og at tage ned, så når ikke de benyttes kan de blot gemmes væk.