Vermaelen sikrede sejren til Barca

Vermaelen sikrede sejren til Barca

Vermaelen blev dagens mand i lørdagens opgør på hjemmebane imod Malaga. Der var stadig ikke kommet styr på TV-rettighederne til spansk fodbold og derfor blev kampen streamet i tvivlsom kvalitet i mangel af bedre.

Vermaelen sikrede sejren til Barca

Vermaelen sikrede sejren til Barca

Det var tydeligt at Barca klart var kampens bedste hold men det tog heller ikke længe før man kunne se de forgangne sæsoners mønster med modstandere der kommer til Camp Nou og spiller en “Mourinho-4plus4kæde-parker-bussen-taktik” og endnu engang havde Barca svært ved at lukke op for dette. Kan af og til irritere mig lidt at der ikke er nogen hold der kommer til Real Madrid og spiller på den måde ? På en dårlig dag bliver det så kedeligt at se på at selv de største Barca fans kommer til at kede sig bragt ! Vi har set på det alt for længe.

Når det så er sagt så var det måske også Kameni i Malagas mål der endnu engang var årsagen til at Barca ikke vandt større – men heldigvis også årsagen til at Barca scorede idet en kluntet handling på en indlæg pludselig gav Vermaelen muligheden for at flugte bolden i et halvtomt mål. Tak.

Messi fik heller ikke scoret i sæsonens anden kamp og det er ikke sket siden 2007. Mon ikke han kommer efter det ? Ronaldo har samme “krise” i Real Madrid.

Lad os generelt se bort for alt det som dommerne burde have dømt for det kan ikke bruges til noget. Det bliv ikke dømt. punktum.

Jeg synes at Barcas midtbane ser lidt slatten ud og glæder mig til at Arda Turan kan spille med fra Januar da jeg i den grad synes der mangler alternativer på midtbanen når tingene går lidt i selvsving og når der mangler fantasi. Er det ikke snart tid for Messi at spille offensiv midt ? det ville give helt andre muligheder for at bryde modstanderens forsvar op – men det vil nok også kræve to defensive midtbanespillere istedet for én ?

Bravo var tilbage i målet med “clean sheets” igen og jeg føler mig mere tryg med ham i kassen end Ter Stegen.

Generelt var det en lidt trisk start på sæsonen hjemme – men trods alt blev der skabt chancer og Neymar er på vej tilbage i form igen. Det skal nok blive godt !

Hvordan synes i det ser ud for Barca ?

Vermaelen sikrede sejren til Barca

Vermaelen sikrede sejren til Barca

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *