Suarez Suarez Suarez…og en ligegyldig pokalkamp

Suarez Suarez Suarez

Så blev det Suarez tur til at klare ærterne for Barca. Endnu engang viste Barca svagheder i forsvaret og i spillet generelt – dog synes jeg at forsvaret ser bedre ud når Bartra, Pique og Mascherano er på banen på samme tid. Jeg synes stadig at spillere som Sandro og Munir (og Gumbau) spiller på for lavt niveau og der er netop det som modstanderen udnytter ved at lægge pres på Barca og satse fuld ud i kontrafasen.

Men heldigvis har vi Suarez og Neymar. Neymar er, samme med Messi og Ronaldo, snart en af de eneste spillere på det niveau der med fart og snævre driblinger kan bryde “en bus” af et forsvar – og hvis han har en dag hvor han ikke lige selv rammer kassen så har han stadig super blik for sine medspillere. Når så Messi ikke er der og Neymar ikke scorer…så skal vi være lykkelige for at vi så har Suarez på holdet også – investeringen i ham er vist allerede tjent hjem….glæder mig til at Messi kommer tilbage, for jeg er sikker på at Suarez og Neymar er blevet bedre mens han har været væk.

Barca hænger på i La Liga….vi afventer januar ! og håber på at vi er med endnu.

Mascherano fik to dages karantæne for at tale grimt til dommeren, så han er klar til El Classico næste måned. Det bliver vigtigt.

…og så var der en ubetydelig pokalkamp igår som endte 0-0 og det forventes at Barca vinder hjemme og er videre i pokalen. Douglas fik spilletid, noget som pressen er gået meget op i på det sidste, og da jeg ikke så kampen kan jeg ikke sige om han gjorde det fornuftigt ? Men det lidt stadig en fejlinvestering fra Barca at hente ham…men sådan går det af og til. Kan være han bidrager til god stemning i truppen ? eller på andre måder bidrager ?

Update: Tragikomisk så blev Douglas skadet og er ude i 2 måneder ! Det er jo en joke !

 

Suarez Suarez Suarez

 

Suarez Suarez Suarez

 

26-10-2015 15-51-53

 

Suarez Suarez Suarez

 

29-10-2015 21-59-17

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *