fbpx

Hand in Hand 2012 Spätburgunder = Royal Blood

Hand in Hand 2012 Spätburgunder = Royal Blood

Vinen var som kongelig blod ! Uden at vide om kongeligt blod smager så godt ?

I forbindelse med en koncerttur til Hamburg blev det også til lidt rødvin under besøget på restauranten Clouds. Vi valgte den eneste tyske rødvin på kortet med den forhåbning at en tysk Pinot Noir til 52 Euro godt kunne være et scoop.

Vin: Hand in Hand 2012
Land: Tyskland
Drue: Pinot Noir, Spätburgunder
Alkohol: 13,5 % alkohol
Point: 92

Anmeldelse:

Hand in Hand 2012 er en ung vin med duft af syrlige bær med hint af lakrids. Smagen er også ganske frisk og lettere parfumeret og ganske karakteristisk for en Pinot Noir. Dejlig lang eftersmag med lækre noter af røg, tobak og anelse lakrids.

Det var lidt et sats at bestille den til en stor sagtig rød entrecot med trøffel-parmesan-pomfritter og alioli – men det fungerede rigtig godt. Den her vin passer mine smagsløg on vil passe til det meste mad der har lidt fedme. Også udmærket vin for sig  selv…man kunne sagtens drikke en flaske…grænsende til saftevand.

Ved at google vinen fandt jeg ud af at den kan købes enkelte steder for 12,50 Euro !!! Super pris !

Hand in Hand 2012 Spätburgunder = Royal Blood

Hand in Hand 2012 Spätburgunder = Royal Blood

Link til restaurant: http://www.clouds-hamburg.de/

 

Når nu at turen til Hamburg drejede sig om koncerten med Royal Blood og ikke handlede om rødvin så kommer der også lige en kort anmeldelse her også.

Den engelske duo Royal Blood har på kort tid, siden deres debut album i august 2014, haft en kometkarriere med deres iørefaldende musik og fede riffs. 1000 forventningsfulde fans var mødt op på et totalt udsolgt “Grosse Freiheit 36” for at se girafferne.

Royal Blood lirede som forventet hele deres debutalbum af i mere eller mindre vilkårlig rækkefølge. Kæmpede på enkelte numre med lyden men leverede generelt en kanon koncert med fuld drøn på fra start til slut.

Aftens højdepunkter var numrene “Little Monster” og “Ten Tonne Skeleton” men også numre som “You want me”, som ikke er en del af debutpladen blev spillet rigtig fedt. “Out of the black” blev spillet med sindsyg intensitet til sidst i en udvidet version og som også indeholdt en gang crowd-surf fra trommeslager Ben Thatcher.

Til dem der skal se koncerten i VEGA til marts og ikke er helt up-to-date på bandet (og finder denne anmeldelse) så består bandet “kun” af to personer: Basist/sanger Mike Kerr (25) og trommeslager Ben Thatcher (26). Utroligt så meget lyd der kan komme ud af sådan en duo.

Royal Blood sætlisten i Hamburg:

Come On Over
You Can Be So Cruel
Figure It Out
You Want Me
Better Strangers
Little Monster
Blood Hands
Careless
Ten Tonne Skeleton
Loose Change
Out of the Black

 

 

Royal Blood - Grosse Freiheit 36 - Hamburg

Royal Blood – Grosse Freiheit 36 – Hamburg

Link til Royal Blood website: http://royalbloodband.com/

Husk at det altid er muligt at finde en gave til hende her på morefews.dk

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *