Så starter sæsonen for F.C Barcelona !

Så starter sæsonen for F.C Barcelona !

I år har det været en kort “fodboldtørke” for os Barcafans eftersom at sidste sæson endte med en fantastisk “triple” og derfor blev sæsonen lang og god !

Men nu er sæsonen lige så langsomt sat igang igen ved at spillerne lige så langsomt er begyndt at møde op til træning.

 

Arda Turan er ankommet til sæsonstart

Arda Turan er ankommet til sæsonstart

 

F.C Barcelona startede mandag med forsæsonen ved at spillerne gennemgik det obligatoriske lægetjek som sker hver gang en ny sæson starter. Andres Iniesta valgte at møde op til sæsonstart to dage før hans ferie og dermed var det dagens overraskelse.

Den nye sæson giver F.C Barcelona muligheden for at vinde hele 6 titler: Ligaen, den spanske pokal,Champions League, den spanske supercup, den europæiske supercup og verdensmesterskabet for klubhold.

Femten spillere mødte ind klokken 8 her til morgen: Luis Suarez, Rafinha, Sergi Roberto, Douglas, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Masip, Sandro,  Munir, Halilovic, Arda Turan, De Gumbau,, Aurelio Suárez Samper og Andres Iniesta.

De næste dage arbejdes der hen imod en 10 dages træningstur til USA den 19. juli og som skal bringe spillerne i form til kampen om året første titelkamp i supercuppen imod Sevilla den 11. august.

Iniesta mødte op 2 dage før tiden

Iniesta mødte op 2 dage før tiden

 

Hvad skal vi forvente af den nye sæson ?

Med ankomsten af Arda Turan og Aleix Vidal så ser det ud til at Barca har de fornødne spillere til at gentage succesen fra sidste sæson.

Som man kan se på forsiden af El Mundo Deportivo så er forventningen at man vinder det hele 🙂

Et par ting er afgørende for næste sæson.

Først og fremmest er der et nyt præsidentvalg den 18. juli som skal overstås for at bringe ro over klubben og lad os se om det kan bringe yderligere ændringer til truppen ? Transfermarkedet er i fuld gang og lige nu ser det ud til at Pedro overvejer sin fremtid i Barcelona – og det er jo egentlig forståeligt. Lige nu rygtes Pedro til Chelsea og hvis han forlader Barca så skal der hentes endnu en spiller til angrebet.

Det er også vigtigt at huske at alle nye Barca spillere først kan komme i kamp efter den 1. januar 2016 og derfor er der en risiko for at Barca kommet skævt ind i den nye sæson uden at kunne f¨foretage de store ændringer til truppen. At komme godt fra start til efteråret og at holde truppen fri for skader er yderst vigtigt. Og for Luis Enrique er udfordringen at få Messi tilbage i godt spillehumør og at motivere truppen, som kan være lidt mættede med titler, til at gå efter endnu flere titler. Der må ikke hviles på laurbærene.

Det bliver interessant at se Luis Suarez spille sæsonen fra start. Historisk set så præsterer nye spillere altid bedre i deres anden sæson i klubben og i denne sæson får Suarez alle kampe med.

Vermaelen er skadesfri, Aleix Vidal er ankommet og derfor tror jeg på at Barcas forsvar kan stabilisere sig lidt i forhold til sidste sæson.

Hvis Barca får psyken på plads så bliver det en god sæson !

Og måske lige netop det at Barca har fået nye anderledes spillertrøjer kan måske betyde en uforglemmelig sæson…forhåbentlig til det gode.

Hvad tror du ? Efterlad en kommentar her på bloggen 🙂

Husk at tjekke min gode guide til hvordan du kommer til Barcelona for at se Barca spille.

 

saesonstart

 

 

 

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *