fbpx

Philips HR1871/70 juicer – en solid juicepresser

Philips HR1871/70 juicer – en solid juicepresser

Philips HR1871/70 juicer - en solid juicepresser

Philips HR1871/70 juicer – en solid juicepresser

 

Denne juicepresser er en af dem der gør det bedst i test – lad os se på hvorfor ?

Den korte version: Super god og effektiv juicepresser. Røret er stort, den er nem at betjene og rengøre samt at juicen får en lækker og ensartet konsistens

Philips har med HR1871 presseren lavet en efterfølger til deres populære HR1861 Model. HR1871 har i modsætning til sin forgænger en kraftigere motor der ifølge Philips skulle kunne give 10% mere saft.

HR1871 kan lave 2,5 liter juice af gangen som må siges at være en hel del ! Der er nok til en god gang brunch eller til gæsterne på terrasen. Hvorvidt juice kan gemmes i køleskabet synes jeg afhænger af hvilke ingredienser man vælger. Vi bruger juicepresseren som alternativ til en frugtpresser/saftpresser (den mere traditionelle) og laver æblemost med den istedet og det kan godt stå en dag i køleskabet synes vi.

Frugtkødbeholderen er  på 1,6 liter. Fordelen er at man ikke behøver at tømme den mens man presser sin juice.

Der er indsat en lille video længere nede med en god anmeldelse af HR1871 som giver et rigtig godt indtryk af denne juicepresser.

 

FIND FORHANDLER

 

Tekniske informationer:

Philips Avance Collection-saftpresser presser enhver dråbe ud af frugt og grøntsager takket være konceptet med den omvendte si. Med QuickClean-teknologien har rengøring af din saftpresser aldrig været nemmere.

1000W
QuickClean
2,5 liter juice på en gang
2 hastigheder
XXL påfyldningsrør – 80mm
Alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen
Rengøringsfunktionen skyller uønskede fibre væk
Innovativ si
Frugtkødsbeholder på 1,6 liter
Juicekande medfølger på 1,5 liter
Drypstop
Stål
QuickClean-teknologi på Philips HR1871/70

Philips-saftpresseren er udviklet med henblik på nem rengøring takket være QuickClean-teknologien. Rengøring kan nu foretages blot ved skylning takket være rengøringsfunktionen og den polerede QuickClean-si.

Rengøringsfunktion på Philips HR1871/70

Philips saftpresseren er den første centrifugepresser på markedet med rengøringsfunktion. Ved at hælde vand i nedstopperen kan du skabe en fontæne af vand i apparatet, som skyller uønskede fibre væk fra låget og gør sien nemmere at rengøre.

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *