Park Deluxe elektronisk P-skive

Park Deluxe elektronisk P-skive

Park Deluxe elektronisk P-skive

Park Deluxe elektronisk P-skive er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation, som blev udvilklet efter den store succes med Park Solar. Den besidder både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver.

Teknologien i Park Deluxe elektronisk P-skive fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer Park Deluxe, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Den intelligente teknologi i Park Deluxe elektronisk P-skive sørger for, at du aldrig skal bekymre dig om, at din p-skive løber tør for strøm, når du mindst venter det. Du behøver heller ikke at huske på at stille p-skiven, hver gang du parkerer bilen. Det er selvfølgelig også muligt at indstille tiden manuelt.

Park Deluxe elektronisk P-skive

 

Park Deluxe elektronisk P-skive : Klassisk design

Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Deluxe. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Deluxe bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *